تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)
نقل قول:
با این وضع چرا میخوای بری همراه اول؟
در جواب پست قبلیت، به نظرم چون همراه اول فعلا lte گسترده نداره ترجیحا برو دفترش مطمئن شو بعد تحویل بگیر
من خط اصلیم همراه اول بود ترابرد کردم به رایتل اتفاقا سر همین موضوع فهمیدم چون قبض میان دوره پرداخت میکردم فرداش میدیدم دوباره ۱۰۰ تومن برام میان دوره اضافه کرده.
گفتم یه خط بیکار دارم میخوام بیارم رو همراه اول فقط برای مواقع اضطراری. گفتم حالا که میخوام بگیرم lte باشه مگرنه قرار نیست ازش استفاده خاصی بکنم.
ممنون از راهنمایی
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
خواهش میکنم
یه سوال به نظرت دایمی رایتل چه مزیتی داره؟ منم میخوام سیم اصلیم ک همراه اول رو ترادبرد کنم به رایتل یا ایرانسل اما بیشتر نظرم رو ایرانسل بود چون رایتل اولا پوشش خوبی نداره دوما تعرفه هاش مخصوصا بسته های اینترنتش فوق العاده گرونه!
رومینگ ملیشم درد سره مخصوصا در حال حرکت....
دوستمم که دایمی رایتل داره میگه هر 15 روز 60 تومن میاد رو حسابش و ظاهرا حد اعتبارش پر میشه
به هر حال دوستان تجربشون رو بگن ممنون میشم
من هر سه اپراتور خط دارم و مجموعا از رایتل از همه راضی تر بودم
چون از نظر اینترنت شاید بهترین اینترنت را نداره اما هر جا انتن میده استیبل ترین اینترنت را داره
در مکانهایی که من نت نیاز دارم بهترین نت رو داره
هر جایی هم برام مهم بوده که پوشش ضعیف بوده با تماس و پیگیری بین دو روز تا دو ماه حل کردن اما من اصلا چنین پاسخگویی در همراه اول و ایرانسل ندیدم.
در مکالمه هم مشکلات ایرانسل رو نداره و با توجه به رومینگ پوشش مکالمه هم از ایرانسل تکمیل تر میشه.
اما شما باید اول ببینی کجا بیشتر نیاز داری و نسبت به محل مورد استفادت کدام بهتره اونی که برای من بهترینه ممکنه برای شما بدترین باشه و بلعکس.
سلام دوستان
۱.ترابرد برای مشترکان حقوقی (شرکتی) هم فعال شد؟
۲. سیمکارت دیتا ترابرد میشه؟