تصميم كاملا درستي بود
بعضيا فك كرده بودن ١٠ تومن دادن بايد ٥ ترابايتش رو استفاده كنن:n02:
خداروشكر دستشون تا حد زيادي كوتاه شد
Printable View
تصميم كاملا درستي بود
بعضيا فك كرده بودن ١٠ تومن دادن بايد ٥ ترابايتش رو استفاده كنن:n02:
خداروشكر دستشون تا حد زيادي كوتاه شد
دیگه ۵۰ گیگ واقعا کمه! حداقل ۲۰۰ گیگ رو میباس میزاشتن
الان از توی گیم سنتر یدونه دیتای بازی PS4 بخوای دانلود کنی رسما دیگه ۵۰ گیگ به پایان رسیده! به نظرم اگه تنها روی بخش آپلود سنتر محدودیت بزارن معقول تره
ولی با این حال من درست نفهمیدم منظورشون از حداقل ۵۰ گیگ چیه؟ از یه طرف نوشتن ترافیک رایگان از یه طرف نوشتن حداقل ۵۰ گیگ
حالا خدا کنه با این محدودیت ها حداقل سرویسشون دیگه درست کار کنه، من که الان مدتیه موفق نشدم توی آپلودسنتر چیزی انتقال بدم
توی اینستاگرام شاتل نوشته بعد مصرف 50 گیگ ترافیک به صورت عادی محاسبه میشه حالا مسئله اینه که این حجم فقط برای اپلود سنتره یا برای گیم سنتر دانلود سنتر و نماوا و 200 تا سایتم هست
جواب دادن انگار 50 گیگ برای تمامی سرویسهاست .نقل قول:
خیلی مسخره هست هز کاری دلشون میخواد با مشترکین میکنن ... و صدای کسی هم در نمیاد یک سری اسکل هم که معلومه از کجا تغذیه میشن میان اینجا دفاع میکنن
- - - Updated - - -
حجم پنل ۱۵۰ گیگ ترافیک ۵۰ گیگ :n19::n19::n19::n19:
هیچ کس سروس شاتل لند نخره تا دوباره درست بشه .... قول میدم بهتون اگر شاتل لند نخرید غلط کردن میافتن
این تخم جن کارمند شاتلهنقل قول:
ری... تو این شرکت . این شاتللند همینجوری 50 گیگ بمونه تخلیه میکنم . 50 گیگ یه بازی هم نمیشه دی ال کرد اینروزا .اونم از وضعیت جشنواره هاش به درد خودشون میخوره هر روز قیمت رو بیشتر میکنن .
این لاشیا یه طرح میزارن همه بیان ، بعد ک مشتری دونشون پر شد طرح عوض میکنن و میزنن به ملت
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
خرید این بسته 50 گیگی خریته پس خر نشین
خودشون ببینن فروش ندارن زیادش میکنن
آره
:n04:
اینا هم دارن تست میکنن ببینن مردم رو تا چه حد میتونن سوار بشن و صدای کسی درنیاد
اولا اینترنت 100 گیگشون رو با 60 درصد تخفیف میدادن یک ماه گذشت کردن 50 بعدش کردن 40 الان هم کردن 20 درصد تخفیف
اینم که از شاتللند
اگر سرعت آدم فقط 8 مگ باشه در یک روز میتونه این 50 گیگ رو تموم کنه و تا آخر ماه باید دیگه در و دیوار رو نگاه کنه
:n28:
آره فکر کنم یک طرحی دادن تازگیا که 240 گیگ اینترنت 2 ساله به قیمت 24 تومن البته دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همچین طرحی بود یعنی تقریبا اینترنت رایگان
:n13:
اول مشتری رو به تله میندازن و وقتی دیدن به تله افتاده میگن بیا قیمت 10 برابر این قیمت رو بده فقط برای یک ماه
:n27:
مثل اون مواد فروش هایی که اول جنس مفت میدن بعد که مطمئن شدن طرف معتاد شده میرن رو قیمت و اگر پول نقد رو به موقع ندی ... :n09::n24:
انشالا من هم در سال جدید با سرویس دهنده جدید میخوام شروع کنم
:n10:
این 50 گیگ 1000 تومن هم نمیرزه چه برسه 10 تومن.
شاتل هم داره گندشو در میاره نه به 5 ترا نه به 50 گیگ. اینقدر نفهم هستن که اول 5 ترابایت میذارن بعدش یهو می کنن 50 گیگ خب هیچکس نمیاد بخره دیگه معلومه.( واقعا اگه کسی بخره .....)
من که گیم دانلود می کنم 50 گیگ رو کجا جا بدم؟ همون شبانه میگیرم ارزونتر در میاد بیشترم میشه دانلود کرد.
بسته های ترافیک تشویقی هم کم مونده دیگه بگن با 5 درصد تخفیف. در حالی که بهترین بسته شون 50 گیگ بود که با 50 درصد میدادن و قیمتش هم خیلی مناسب بود.
البته من قبول دارم که بعضی ها بی رویه دانلود کردن تا جاییکه آخرین بار یادم نیست کی موفق به آپلود شدم. ولی خب یه چیزو مطمئن هستم اینکه چه بچه ها بی رویه دانلود می کردن یا دانلود نمی کردن اینا این محدودیت ها رو اعمال میکردن یعنی برنامه شون هست و اصلا مشتری براشون اهمیت نداره. به همین دلیل هم میگم برای اینکه همگی ما بتونیم استفاده کنیم بهتره درست استفاده کنیم. نه اینکه استفاده کردن ما روی سیاست ها و برنامه های کثیف این شرکت های دزد تاثیری داشته باشه.
منم بخاطر همین اتفاق دارم تخلیه میکنم ...
دوستان لطفا شاتل لند نخرید...
Sent from my LT22i using Tapatalk
این عوضیا کارشون اینه دیگه دارن زمینه رو برای اینترنت من درآوردی و قفس دیجیتال تحت عنوان اینترنت ملی اماده میکنن که دیگه
کلاً اینترنت رو نابود کنن بره پی کارش.حالا ببین کی گفتم.اینا همش زمینه سازی برای طرح خطرناک اینترنت ملی هست
ثبت سیم کارت ها،از دور خارج کردن سیم کارت های بی هویت،ایجاد کارت ملی الکترونیکی (که به سرعت هم در حال پیگیریه)
الزام مردم به دریافت شماره الکترونیکی برای کنترل هر چه بیشتر مردم و نابود کردن هرچه بیشتر اینترنت.هر کسی باید
برای اتصال به ایتترنت طبق این طرج مسخره و غیر انسانی باید تایید هویت بشه.یعنی از این به بعد کوچکترین حرکتی هر کسی بکته
که از نظر این آقایون جرمه (همه چی از نظر اینا جرمه | فیلم،نرم افزار،موسیقی،سریال و....) و به راحتی از طریق اون شماره الکترونیکی و مجازی قابل
پیگیریه این سرعت اضافه کردن و پهنای باند اضافه کردن هم همش رد گم کنیه 100 درصد مطمئن باشید ای ملت که با اجرای این طرج ضد انسانی
دسترسی به اینترنت به طور کل قطع خواهد شد.اینا میلیارد میلیارد دارن برای محتوای داخلی هزینه میکنن که کل اینترنت رو ببندن.کل دنیا اندازه اینا
عقل نداشتن کانادا، کره جنوبی که بهترین سرعت ها و شبکه ها رو دارن یعنی دارن اینترنت بی کیفیت به ملتشون میدن.یعنی غقلشون نمیرسید
به همچین طرح هایی؟؟؟چرا فقط به ذهن کره شمالی و ایران رسید این موضوع؟؟؟؟؟؟؟ با این کار تمام کسب و کارهای اینترنتی به نوعی
نابود میشه در ایران مخصوصاً متخصصان حوزه وب مثل برنامه نویس ها تمامی وب سایت های کاربردی و جهانی و کسب در امد و کاریابی از کار میوفته
واقعاً انسان شرمش میاد اسم اینجارو بزاره کشور یعنی واقعاً متاسفم...
مطمئن باشید کسی که این طرح رو خریداری میکرده زیر 500 گیگ در ماه دانلود نمیکرده . پس قطعا براش صرف نداره این 50 گیگ . لذا بنظرم درصد خرید این طرح ازین به بعد نزدیک صفر بشه .
شاتل لند پارسال رایگان بود نزدیک 4 5 ماه . بعد چند نفر اینجا خودشیرینی کردن رفتن گفتن طرح خوبیه پولیش هم کنید مشکلی نیست به امید اینکه آپلودسنترش دیگه کرش نکنه . بعد مشکل که حل نشد هیچ پولی هم شد ! حالا اون کسایی که اول رفتن خودشیرینی باید جواب بدن .
برا منم امروز تموم شد واقعا بیخود هست این طرح جدید و تمدبدش نکردم و نمیکنم تا بهتر بشه . امیدوارم شما هم تمدبد نکنید و پول به این مفت خورا ندید /
دادا اگه توانش داشتی واقعا برو فایده نداره اینجانقل قول:
این مسائل تمومی نداره هر روز ی نوعش میبینیم یع روزم میبینی کلا نت قطع کرذن گفتن نت داخلی استفاده کنید واقعا چی پیش میاد؟؟ هیچییییی همونطور ک تا الان اتفاقی نیفتاده
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
شاتل با خر فرض کردن مردم و روشهای فانتزی و الکی داره سعی میکنه این 5000 گیگ رو که که کرده 50 گیگ از دل مردم مثلا درمیاره
ایمیل زده که یک ماه شاتل لند رو رایگان تمدید کرده
ما هم رفتیم داخل پنل ببینیم چه خبره
من شاتل لند رو همین چند روز پیش تمدید کردم و اکثر ماه باقی مونده
برداشته با نام اینترنت نامحدود ولی فقط 50 گیگ اون هم نه از تاریخی که شاتل لند من تموم میشه بلکه از همین امروز به من فقط 50 گیگ اینترنت داده که از هیچ لحاظی به هیچ درد من نمیخوره که مثلا از دلجویی کنه و من اون 5000 گیگ رو فراموش کنم!:n04:
یعنی آدم رو علنا خر فرض کردن :n08:
امروز ایمیل زده که:
"کاربر گرامیبا سلام و احتراماز آنجایی که فراهم آوردن رضایت کاربران و مشتریان عزیز همواره یکی از مهمترین اهداف ما بوده است، طی چند روزه گذشته برای ارتقای کیفیت آپلود سنتر شاتللند و بهبود سرويس دهی به کاربران تغییراتی در زیرساخت های فنی آپلودسنتر شاتل لند ایجاد شد.متاسفانه طی انجام این تغییرات سرویس آپلودسنتر در برخی از ساعات برای تعدادی از کاربران با اختلالاتی روبرو شد.از این رو ضمن عذرخواهی صمیمانه از شما کاربر گرانقدر، یک ماه بسته رایگان ترافیک نامحدود شاتللند به پاس صبوری و شکیبایی شما تقدیم می شود.امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همچنان یکی از افتخارات ما محسوب شود.امور مشتریان شاتللند"
این یک ماه مجانی هم که دادنم که بازم کار نمیکنه :n34:
چند روز بود کار نمیکرد امروز صبح یه ده گیگی ریموت کرد دیگه کار نکرد . بازم خوبه واسه یه هفته فیلم و سریال ریموت کردیم
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Doctor Strange (2016) 1080p WEB-DL DD5.1 H.264-FGT
تا ساعت 12 شب لینک ها کار میکنند
محتوای مخفی: Link
ممنوننقل قول:
کسی لینک فیلم دیگه نداره بزارم دانلود؟چند روزه حتی یک فیلم هم نتونستم انتقال بدم.
واسم خصوصی کنید.
user و pass شاتل لندتون رو بدین(توی خصوصی ) و فیلم های که میخواین دانلود کنید تا براتون اپلود کنم روی شاتل لندنقل قول:
عجب چیزیه این شاتل لند تو ۳۰ ثانیه یه فایل یک گیگی رو ریموت میکرد:n19:
میگم اگه زیاد دانلود کنیم محدود که نمیکنن؟
سلام چی شدش آخر؟!
کد:گفتنی ست، بسته یاد شده دارای 5000 گیگ "ترافیک ویژه شاتل لند" برای دانلود از گروه وب سایت های شاتل لند(شامل دانلود سنتر، آپلود سنتر، گیم سنتر، تکشات و تماشای آنلاین فیلم و سریال در وب سایت نماوا) و 50 گیگ "ترافیک ویژه ایران" برای استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نظر گرفته شده است.
پنجاه گیگ واسه اون ۲۰۰ سایتنقل قول:
۴۹۵۰ گیگ هم واسه شاتل لند
من قصد خرید داشتم فقط به خاظر شاتل لند
الان 4950 گیگ رو همچنان میده برای خرید سرویس های شاتل لند ؟
مخصوص اپلود سنترش ؟
امکان اپلود فایل از سرور خارجی به اپلود سنتر شاتل هست ؟
منظور از ترافیک هر دوره، مجموع ترافیک دریافتی در آن دوره است و ترافیک ارسال رایگان در نظر گرفته میشود
الان تو همه سرویس ها ترافیک ارسال رایگان
بله میدووونم :n02:نقل قول:
میگم حرف های بالایی ها چی شدش
اینم نتیجه استفاده از شاتل لند، حالا بازم ازین آشغالها حمایت کنید تا اینترنت کلا ملی بشه:
نقل قول:
یعنی آپلود رایگان دیگه نیست؟نقل قول:
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
آپلود سنتر هم جزو شاتل لنده پس ۴۹۵۰ گیگ شامل آپلود سنتر هم میشهنقل قول:
تا اونجا که میدونم واسه ریموت کردن باید لینک مستقیم باشه حالا چه سرور ایرانی چه خارجی
جدیدا هم که دیگه آپلود رایگان نیست:n27:
من امروز از سید باز اشتراک گرفتم هر چی ریموت میکنم رو اپلود سنتر مستقیم نمیشه میخواستم کس دیگه ای هست امتحان کنه.
با سایت های دیگه مشکل نداره
پاک شود.....
احتمالا سرور های سیدباز خارجی هستن برای همین ریموت نمیشهنقل قول:
شاتل لند فقط از سرورهای داخلی ریموت میکنه
تا اونجا که من میدونم از سایت هایی که برای دانلود باید عضو باشی نمیشه ریموت کرد چون ریموت مثل این میمونه که یه نفر بخواد اون فایلو دانلود کنه پس واسه ریموت کردن باید با سرور شاتل لند وارد حساب سید بازت بشی که همچین امکانی وجود ندارهنقل قول:
امیدوارم منظورمو گرفته باشی:n02:
من از اخر نفهمیدم که این شاتل لند چیه و به چه دردی میخوره
مثلا برای من که دانلود فیلم دارم از سایت های گوناگون ، میتونه کارایی داشته باشه ؟
یعنی همون شرایط قبلی هنوز هست دیگه ؟نقل قول:
گفتنی ست، بسته یاد شده دارای 5000 گیگ "ترافیک ویژه شاتل لند" برای دانلود از گروه وب سایت های شاتل لند(شامل دانلود سنتر، آپلود سنتر، گیم سنتر، تکشات و تماشای آنلاین فیلم و سریال در وب سایت نماوا) و 50 گیگ "ترافیک ویژه ایران" برای استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نظر گرفته شده است.
فقط این 50 گیگه اومده روش ؟؟؟
آره عزیز کارایی دارهنقل قول:
واسه این کار میری بخش آپلودسنتر بعد فیلم رو ریموت میکنی تو آپلود سنتر بعد از اونجا دانلودش میکنی
اینجوری دیگه لازم نیست پول حجم بدی یا صبر کنی شب شه تا دانلود کنی:n01: