سلام دوستان من یه چاپگر لیزری سیاه سفید LBP-1120 کانن دارم میخوام نحوه جا گذاشتن کارتریجشو بدونم.مخصوصا اون قسمت sealing tape
از دوستان کسی هست کمک کنه.مرسی:11:
Printable View
سلام دوستان من یه چاپگر لیزری سیاه سفید LBP-1120 کانن دارم میخوام نحوه جا گذاشتن کارتریجشو بدونم.مخصوصا اون قسمت sealing tape
از دوستان کسی هست کمک کنه.مرسی:11:
پرینتر چند کاره لیزری تک رنگ اچ پی که قیمتی زیر 250 باشه بهم معرفی کنید با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی این محدوده قیمت HP - LaserJet M1120 MFP هستش با قیمت 225000 تومننقل قول:
همچنین مدل سامسونگ 4300 هم هست به قیمت 150 هزار تومن و کیفیتش با اچ پی برابری می کنه.
اگه چند کاره بودن خیلی برات مهم نباشه، با این پول شما میتونی پرینتر لیزری رنگی بگیری مثل اچ پی 1215 با قیمت 225 هزار تومن یا سامسونگ clp 315 با قیمت 180 هزار تومن.
salam doostan man ye printer hp 1280 daram bnade chand vaght nasbesh kardam moshkel injast ke nasb ke mishe chek printo mizane vali mikhay ye safhe dige copy begiri cheraghe sabzo zard hardo cheshmak zan mishe va barge sefid miyad biroon.mamnoon misham komakam konid yekam orjansiye faghat.mr30:42:
با سلام
بنده مبتدی هستم پرینتر اچ پی 1005 بنده در هنگام پرینت کردن در طول صفحات کاغذ خطوطی در حدود 3 الی 4 میل می اندازد.
برای حل این مشکل باید چکار کنم.
لطفا مرا راهنمایی نمایید.
با تشکر
دوست عزیز اولا لطف کنین فارسی بنویسین.نقل قول:
armagedon1;3285327]salam doostan man ye printer hp 1280 daram bnade chand vaght nasbesh kardam moshkel injast ke nasb ke mishe chek printo mizane vali mikhay ye safhe dige copy begiri cheraghe sabzo zard hardo cheshmak zan mishe va barge sefid miyad biroon.mamnoon misham komakam konid yekam orjansiye faghat.mr30:42:
نور آبی نشانگر وجود اتصال هستش.کاری از دست خودتون بر نمیاد ببرینش تعمیر گاه
کارتریج شما دچار مشکل شده است.نقل قول:
چند تا صفحه پاک کننده چاپ کنین(cleaning page) اگر حل نشه باید ببرینش نمایندگی.
برای چاپ صفحه پاک کننده برین به کنترل پنل ، پرینتر ، روی پرینتر خودتون راست کلیک کنین و properties رو انتخاب کنین. وارد تب device setting شوید و روی دگمه استارت سمت راست پایین کلیک کنین.
سلام
من بعد بررسی این تاپیک به این نتیجه رسیدم که برم و 1020 بخرم
ولی قبلش می خوام نظر کارشناسان عزیز رو در مورد 2015 و 2014 هم بدونم.
ایا این دو تا مدل از 1020 بهتر هستند یا نه
البته تفاوت اصلی این دوتا مدل با 1020 تو رزولشن هستش و حافظه و قابلیت چاپ دو و یه سری چیزهای دیگه
حالا به نظرتون میرزه این مدل رو بگیرم یانه؟
هزینه شارژ و این حرفا بذای این مدل چه جوری هستش؟
راستی یکی از دوستام HP Color LaserJet CM1015 رو هم بهم معرفی کرده
این چه جور پرینتری هستش البته این رنگی هستش، هزینه شارژ این مدل چه جوریه؟ کیفیتش خوبه یا نه
ببخشید که اینقدر طولانی شد ولی من هر وقت می خوام چیزی بگیرم قبلش حتما از بچه های این فروم حسابی مشورت می گیرم و تا الان هم خداییش خیلی بچه ها به من حال دادن و کمکهای شایانی به من کردن
ممنون از همگی
1020 فکر نمیکنم بتونی پیدا کنی !
کم شده !
قیمتش به نسبت 1006 فکر میکنم یکم زیاد باشه که به خاطر کم بودنشه.
senator مرسی از راهنمایی که کردی ولی میشه بگی علتش چیه منکه اصلا با این چاپگر کار نکردم.یعنی میگی خود به خد خراب شده!:41:
اینم یادم شد بگم که فایل با پسوند jpgرو میزنه ولی رو wordقاط میزنه اساسی
اگه خواهون 1020 هستی بدون بیخودی گرون و 157 هزارتومن شده! معادل اون Canon LBP2900 هستش که حتی کارتریج HP 1020 بهش میخوره! با گارانتی ریز کامپیوتر 114 تومن. گزینه بدی نیست ولی Samsung ML-1640 تقریبا همین مشخصات رو ( که با هر بار شارژ 2000 تا 2500 صفحه باپوشش متوسط 5 درصدمیزنه) رو با گارانتی سام میده فقط 85 تومن! که انتخاب عاقلانه ایه. مواد مصرفیش و شارژش درحد 2 الی 3 هزارتومن از HP گرونتره که باتوجه به کره ای بودن و اصل بودنش در مقابل حرف و حدیثهای فراوون قطعات تقلبی HP می ارزه. البته همش به نظر من.نقل قول:
اگه دلت یه پرینتر فوق العاده عالی با قیمت مناسب میخواد Brother 2140 هستش که البته گارانتی ایران نارا رو داره ولی مسلما به راحتی HP قطعاتش گیر نمیاد. جالب اینجاست که تو اینترنت بگردی این مدل برادر جزو پرفروش ترین ها در کلاس خودش هست و قیمتش 137 تومنه در تهران. در شهرستانهای بزرگ هم نمایندگی فروش و خدماتش هست. جالبه بدونین بیشترین ظرفیت چاپ با یکبار شارژ رو داره و تا 3000 صفحه رو با 12000 تومن هزینه شارژ میزنه.
این یه review ازش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.trustedreviews.com/printers/review/2008/01/04/Brother-HL-2140/p1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه
پس اینطور که من شنیدم، تو پرینتر های رنگی لیزری مثل سامسونگ clp 315 هزینه شارژ در حد هزینه خود پرینتر میشه!!!
واسه همین بیخیال شدم
همون تک رنگ رو می گیرم
فکر کنم 2015 hpبهترین گزینه باشه نه؟
به نظر شما 2015 چطوره؟
یه وقتی بذار برو بازار کامپیوتر ایران ببین شارژ پرینتر لیزری رنگی چجوریاس.نقل قول:
clp315 جدیده شارژش هنوز نیومده.ولی بقیه رو میشه شارژکرد مثلا clp300 .
یه قیمت پودر و چیپست بگیر بد نیس.به ما هم اطلاع بده بدونیم چه خبره بازار.
در ضمن 2015 رو میخوای چیکار؟
مگه چقدر مصرف داری؟
فرق 2015 با 1006 که قیمتش نصف اون هستش چیه که به این فرق نیاز داری؟
کافی نت های بزرگ که مصرف بالایی هم دارن همون 1020 رو دارن که 1006 مدل جدید ترش هستش.
کاست 250 برگی کاغذ لازم داری یا ظرفیت چاپ ماهانه 15000 صفحه؟
مطالعه کن برابر نیازت خرید کن پولت رو هدر نده.
اینم هست مشابه HP 1020
Lexmark E120 با یکسال گارانتی تعویض! مشابه HP 1020. با هربار شارژ تا 3000 برگ با پوشش 5 درصد میزنه با هزینه شارژ رسمی 16 تومن ( اگه خودتون یاد داشته باشین تونرش 4500 تومنه فقط ) قیمتش تو تهران 110 و شهرستانهای بزرگ 120 تومنه ( درحالیکه HP 1020 به 160 تومن رسیده بیخودی )
سرعت چاپ:19 صفحهکد:http://www.lexmark.com/lexmark/product/home/371/0,6970,204816596_653293751_613122419_en,00.html
ظرفيت كاركردچاپگر:8000برگ در ماه
پردازنده:183مگاهرتز
زمان اولين چاپ:8 ثانيه
وزن چاپگر:6.9كيلوگرم
ظرفيت سيني ورودي:150برگ كاغذ
گارانتي:يكسال تعويض شركت ايران چاپگر
تكنولوژي چاپگر:سياه و سفيد
وضوح چاپ:600 در 600
حافظه:8
رنگ:مشكي
من یه پرینترچند کاره رنگی لیزری میخوام بخرم سرعتشم مهم نیست برای مصرف کاملا خانگی مارکشم معروف باشه بهتره
درضمن قیمته خودش برام مهم نیست قیمته وسایلش کم باشه(منظورم پودرو رنگو ...........)
نظرتون درمورد این چیه؟Samsung CLX2160
این مدل که شما مد نظر داری کارتریجاش با پرینتر تک کاره clp300 یکی هست.نقل قول:
پودر و چیپست آن هر رنگ با هزینه 12000 تومن تقریبا قابل خرید هستش که 2 بار میشه شارژ کرد.شارژ کردنش راحته.کلا شارژ کردن کارتریج سامسونگ راحته فقط مشکل اینجاس که حتما باید چیپست رو هم عوض کنی.
اگر هم بدی بیرون هر بار 10000 تومن برای هر کارتریج(به گفته دوستان)
ولی در ایران یکمی پیدا کردن پودر برای لیزری رنگی مشکل هست.
بهتره قبل از خرید از این نظر کاملا مطمئن بشی.
senator_fجان
یعنی همه پرینترهارو باید چیپستشو عوض کنیم یا فقط سامسونگارو قیمت چیپستاش چنده قیمت شارژش نسبت به مدلا ذیگه چجوریاس گرونه ارزونه؟
اصلا این چیزمیزاش راحت گیر میاد یا نه؟
((پودر و چیپست آن هر رنگ با هزینه 12000 تومن تقریبا قابل خرید هستش که 2 بار میشه شارژ کرد))
منظورتو نفهمیدم یعنی هرچیپست وپودرش را 2 بار میتونم شارژکنم
اطلاعات پرینتریم زیر صفره
ممنون
اصولا اگه بخوای اطلاعات تعداد چاپ و غیره رو داشته باشی باید چیپست رو عوض کنی.نقل قول:
هر کارتریج که روی پرینتر هستش،حداکثر تعداد مشخصی پرینت رو اجازه میده که بزنی(همون درصد باقیمانده از پودر یا مرکب کارتریج).
پرینترهای اچ پی رو میتونی با قرار دادن یه کاغذ جلوی چیپست در واقع کور کنی تا همینطور بدون وقفه شارژ کنی و پرینت بگیری.البته مقدار باقیمانده پودر رو هم بالطبع نشان نخواهد داد.
ولی سامسونگ کمی فرق میکنه.سامسونگ رو نمیشه به اصطلاح کور کرد.یعنی اگه پرینتر سامسونگ بهت بگه که مثلا کارتریج رنگ قرمز تموم شده،دیگه اگر هم شارژ کنی کار نمیکنه تا زمانی که با چیپست بهش بفهمونی که بابا جان من کارتریج جدید انداختم تو کاریت نباشه پرینت بگیر.
در مورد قیمت پودر و چیپست جدیدا خبر ندارم.ولی چیپست با پودر یکجا بصورت پک خواهد بود.
اینم مد نظر داشته باش که پودر یه کارتریج به اون یکی نمیخوره.از نظر سایز بندی دانه های پودر و همچنین خواص دیگه با هم فرق دارن.
در مورد 2 بار شارژ کردن منظورم اینه که مثلا ظرفیت کارتریج پرینتر مد نظر شما 100 گرم هستش حالا تو بازار شارژ ها بسته های 200 گرمی هستن.در نتیجه یکبار 200 گرمی میخری دوبار کارتریج رو شارژ می کنی.
این آگهی چیپست clp300 رو که با پرینتر مد نظر شما یکسان است،3000 تومن میگه.تاریخش هم مربوط به امروزه.
[php]http://www.istgah.com/fireview/kid_129/350292.html[/php]و این یکی 1800 تومن:
[PHP] http://www.istgah.com/fireview/kid_129/425671.html[/PHP]
سلام دوستان. اگه ممکنه اساتید مخصوصا کسانیکه hp 1005 / 1006 ( بخصوص 1006 ) دارن، توضیح مرحمت کنن:
1 - چیپ شارژ کارتریج ( شمارنده ) بعد از چند صفحه ( چند بار شارژ) نیاز به تعویض داره؟ چند قیمتشه؟ عدم تعویض باعث قفل شدن پرینتر میشه؟ یا فقط شمارنده هستش؟
2 - بعد از چند صفحه ( چند بار شارژ) باید کل کارتریج رو عوض کنیم؟ ( یا عوض کنیم بهتره ) قیمتش چنده؟ hp 35a
3 - برای شارژ چه نوع تونری استفاده میشود؟ چند گرمی؟ منظورم اینه که بسته پودرش برا یکبار شارژه یا بیشتر؟ فله ای که نیست!؟
4 - درام چطور؟ چند وقت به چند وقت؟
میشه خودمون شارژش کنیم؟:31: سخته؟ روشش رو نمیشه تو نت پیدا کرد؟
1- چیپست شارژ دکوری هستش.من اولین روز جلوش کاغذ گذاشتم.یه بار گفت کارتریج نصب نیست ولی دیگه ارور نداد.البته اگه بخواین اطلاعات تعداد شارژ رو نگه دارین قیمتش 5500 تومنه که توصیه نمیشه.نقل قول:
2- این یکی فعلا معلوم نیست.چون پرینتر جدیده.قیمتش هم 75 تومنه.
3- تونر مخصوص به خودش داره اگه بتونی پیدا کنی.شرکت سوپر گرافیکس یا یونای نت(دقت کن حتما مال 1006 باشه).البته اگه پیدا نکنی فقط پودر ساندیسی پرینتر 1320 توصیه شده(اسمش اینه.تو وکیوم عین ساندیس)
4- درام داخل کارتریج هست.
روش شارژ رو میذارم برات ولی دقت کن خیلی حساسه.یک اشتباه کوچیک مساوی هستش با یک کارتریج خراب شده.ولی اگه دقت کنی خیلی راحته فقط حساس.
[php]http://rapidshare.com/files/174188464/hp_p_1006_ramanufacturing.rar
[/php]
با سلام
آیا پرینترهای HP 2014 دو رو پرینت نمی گیرد ( Print On Both Sides)
من امروز یه پرینتر hp 1006 خریدم به قیمت 111.000 تومان.فقط کابل usb همراش نیست.طبیعی هست؟
طبیعی که هست.چون روش نمیزارن.منم 2 تومن دادم خریدم.نقل قول:
ولی از این کابلای معمولیه.همه جا پیدا میشه
پس اینجوریه.
نامرد فروشنده هم چیزی نگفت.دوباره عصر باید بلند شم برم بگیرم.
ممنون از جواب.
مبارکه.نقل قول:
کابل usb روی هیچ پرینتری قرار نمی دن.حالا چرا نمیدونم.
واقعا آقایی. :11:نقل قول:
راستی تو سایت googlevideo و البته y o u t u b e که ف ی ل ت ر هستش یه ویدئو 5 مگابایتی دیدم در مورد شارژ 1005 و 1006 . جالبه یه شرکتی خودش چیزی شبیه تفنگ درست کرده باهاش کارتریج رو سوراخ میکنن!!! پودر میریزن و سوراخ رو هم با برچسب مخصوص خودشون ( که خیلی چیز خاصی هم نیست) seal میکنن. کل کار در 60 ثانیه انجام میشه! حالا نمیشه ما خودمون کارتریج رو با درل یا... سوراخ کنیم به جای remanufacturing که شما گذاشتیش؟
ضمنا تو یه سایت دیگه هم هست اونم سولاخ میکنه...کد:http://video.google.com/videoplay?docid=1956706780912442223&ei=cspYSfmvGIrojgL8nLnCCw&q=CB435A
کد:http://www.fgimaging.com/lit/tg/HP1505TECH.pdf?PHPSESSID=f80c9e221cdc9edc0c06336d4e001522
اختیار دارین وظیفه است.نقل قول:
تا جایی که بتونیم و معلوماتمون اجازه بده در خدمت دوستان هستیم.
کلیپ اولی سوراخ کردن توسط یک نوع مخصوص هویه مانند است که با ذوب کردن جدا می کنه.اگه قرار باشه با مته سوراخ کنیم اونوقت تیکه های ریز پلاستیک کارتریج رو خراب می کنه.
در ضمن همونطور که در راهنمایی که من گذاشتم براتون می بینین،چون به هیچ وجه نمیتوان دقیقا همان پودری که داخل کارتریج است رو پیدا کرد،در نتیجه مخلوط کردن پودر جدید با قبلی اصلا خوب نیست.حتی می بینید که کوچکترین روزنه ها رو هم تمیز می کنه.
ولی میشه یه ابتکاری انجام داد.شما یه بار کارتریج رو باز کن بعد سوراخش کن تا هم پلاستیک ریز ها در بیان هم برای دفعات بعدی شارژ کارت راحت باشه.ولی این کار هم توصیه نمیشه.اگه یه روزی بخوای پرینتر رو بفروشی ازت نمی خرن میگن دستکاری کردیش.
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
مبارکه.
کابل usb روی هیچ پرینتری قرار نمی دن.حالا چرا نمیدونم.
راستی امروز موقع کار 1-2 بار خود به خود خاموش شد ظاهرا.علت چی میتونه باشه؟
من خودم با پرینتر کار نمیکردم وقتی اینطوری شد.
اشکال از کابل برق میتونه باشه یا پریز.نقل قول:
سلام به همه
بچه ها يك پيرينتر اپسون r290 دارم ( از مدلي كه تانك جدا داره ) كه دو سه ماه ميشه خرديم
امروز داشت پيرينت ميگرفت كه يك باره ديگه پيرينت نگرفت و دوتا چراغ جوهر و كاغذ با هم روشن شد . از بچه ها ي ايرانشهر سوال كردم گفتن بايد ريست نرم افزاري بشه ميخاستم بدونم كسي ميدونه روش ريست اين دستگاه ها چيه ؟
ممنون
سلام
به نظر شما بهترین پرینتر برای کار دفتری و چاپ رنگی تا سایز a3 چیست؟
(که بیشتر مورد استفادهاش برای چاپ طراحی و نمونههای پیش از چاپ افست است)
قیمت: حدود (یا کمتر) از چهارصد ـ پانصد هزار
سپاس
سلام..نقل قول:
سلام
به نظر شما بهترین پرینتر برای کار دفتری و چاپ رنگی تا سایز a3 چیست؟
(که بیشتر مورد استفادهاش برای چاپ طراحی و نمونههای پیش از چاپ افست است)
قیمت: حدود (یا کمتر) از چهارصد ـ پانصد هزار
سپاس
تو دفاتر فنی و جاهایی که تایپ و تکثیری دارند، معمولاً از پرینتر hp1280 دیدم که استفاده میکنند. حدود 2 سال پیش قیمتش 240 تومن بود. از قیمت الآنش خبر ندارم.
الآن شاید مدل های جدیدتری هم اومده باشه، ولی من اینو دیدم که استفاده میکنند..
موفق باشی.. :11:
بهترين نوع كابل usb براي پرينتر ها چيست؟
من یه چابگ hp2014 واسه کافی نت دارم
یه مشکل با این پرینتر دارم
بعد از share پرینتر تو شبکه و نصب درایور از طریق کلاینت وقتی میخام از طریق کلاینت پرینت بگیرم دستور پرینت می ره تو صف ولی پرینت نمی گیره
ولی یه 1640 دارم که سریع پرینت می گیره ولی متاسفانه شارژش تموم شد و شارژ هم نمیشه
فعلا با این 2014 چکار کنم
رفتم پیش یکی از این نمایندگی ها گفت کابل اصل hp بزن درست می شه ولی نشد!!!
سلام. من يه چاپگر hp2015 دارم که يه مشکل موقع پرينت باهاش دارم. مشکل اينه که وقتي توي يه نرم افزار خاص(نرم افزار کاريم) پرينت مي گيرم چند دقيقه اي چراغ سبز روي پرينتر چشمک مي زنه و بعد از چند دقيقه تازه پرينت گرفته مي شه. مي خوام ببينم اين تاخير برا چيه و چجوري مي تونم رفعش کنم؟
فقط يه کم برا مشکلم عجله دارم. لطفا اگه ميشه سريع تر راهنماييم کنيد
فقط با یه نرم افزار این مشکل رو دارین؟نقل قول:
اگر اینطوره ممکنه با دوباره نصب کردن اون مشکل حل بشه.یا آپدیت کردن مشکل رو حل بکنه.
با کدوم نرم افزار این مشکل رو دارین؟
این دو رو زدن هم اگه پرینتر ساپورت نکنه دردسریه ها!
اول باید صفحات فرد رو بزنیم
بعد صفحات زوج رو بصورت معکوس پرینت بگیریم یعنی از آخر به اول.
توجه باید کرد که اگه آخرین صفحه روی دومش خالیه یعنی فقط روی فردش چاپ میخوره، در مرحله چاپ زوج ها اونرو خالی رد کنیم تا پشت صفحه اول که آخر میخوره سفید نمونه!
:18:
سلام
من یک پرینتر جوهرافشان Epson R290 دارم با تانک رنگ خیلی هم ازش راضیم جز چند مورد
1- روی دی وی دی پرینت میزنم جوهرش با اب پاک میشه لطف کنید جوهری معرفی کنید که با اب پاک نشه
2- وقتی 20 تا برگ چاپ میزنم باید یک Head Clean بزنم که کلی جوهر مصرف میکنه
3- وقتی روی کاغذ گلاسه چاپ میزنم جوهر رو پخش میکنه روی کاغذ خیلی زشت در میاد
4- در قسمت تنظیمات پرینتر در ویندووز بری پایین اوردن کیفیت عکس یا خیلی کیفیت پایین داره یا خیلی بالا نمیشه خودمون تنظیم کنیم چقدر کیفیتش بره بالا یا پایین؟؟
نوع جوهری که من استفاده میکنم روی قوطیش نوشته : Pixel Dye Based Printer Ink For Epson R270 - R290
Code No : E0009
Netweight : 100ml
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
از ویندوز xp استفاده می کنی؟نقل قول:
توی تنظیمات پرینتر فقط باید گزینه print in both side رو از قسمت finishing تیک بزنی.خودش یک رو رو پرینت میکنه بعد همونطوری که خارج شده همونطور بردار بذار پایین کلید ok رو بزن(میاد تو مانیتور).به همین سادگی.
بله . يه نرم افزار خاصه. يه نرم افزار آموزشي سيستم دانشگاهيه. يه مشکل ديگه هم برام پيش اومده. اينکه پرينترم موقع پرينت بين بعضي قسمت ها فاصله مييندازه. اين رو فقط در اين نرم افزار نيست. در ورد هم اينطوره. مثلا يه متن سه خطي رو تايپ مي کنم. بين خط اول و دو خط ديگه کلي فاصله مي ندازه. بعد موقع پرينت هم اون خط اول توي کاغذ چاپ نميشه. بعضي وقت ها هم مثلا يه تيکه اصلا چاپ نميشه. مثلا توي يه جدول 10 ستوني. نصف جدولو مي کشه بالا و يه سطر چاپ نميشه!!نقل قول: