امروز از صب خیلی کند شده نت .مال همه اینطوریه ؟
Printable View
امروز از صب خیلی کند شده نت .مال همه اینطوریه ؟
این سرویس چه طور هست؟
POL-256-12GNight دوازده ماهه تا 432 گیگ ترافیک شبانه (2,980,000 ریال)
این سرویس شبانه رایگان داره؟
ماهیانه 12 گیگ ترافیک داره؟ یا اینکه فقط شبانه هست؟
یک توضیح بدهید ممنون می شم.
شبانه هنوز همون یک سوم هست.....اگه شما اصلا روزانه استفاده نکی در سال 432 گیگ میتونی شبانه مصرف کنینقل قول:
12 گیگ در ماه داری....بخوای شب استفاده کنی چون 1/3 حساب میشه میشه هر ماه 36 گیگ فقط شب...اگه روز مصرف کنی از سهمیه شبت کم میشه
در واقع یک جور شیره مالیدن سر مشتری هست......از دست آوردهای مشتری مداری پارس آنلاین دروغ گوی بزرگ هست
برای مشترکین قدیمی راهی نیست که شبانه ی رایگان داشته باشن؟
الان که در حال تماشای بازی رئال و سویا بودم در تبلیغات کنار زمین یک چیزی بدجوری توجه من رو به خودش جلب کرد .
تبلیغ پارس آنلاین در ورزشگاه تیم سویا که با عبارت "اینترنت پرسرعت در ایران فقط پارس آنلاین" بصورت فارسی و انگلیسی نمایش داده میشد !!!
هم جالبه و هم خنده دار .
جالب از این نظر که تا حالا ندیده بودم تبلیغات ایرانی در لیگ های مطرح اروپایی به نمایش دربیاد !!!
خنده دار از این نظر که چرا پارس آنلاین این تلبلیغات رو در فوتبال داخلی به نمایش نمیذاره ؟!
یه نوع سیستم تبلیغاتی هست که در واقعا تبلیغ مورد نظر برای هر کشور بطور جداگانه پخش میشهنقل قول:
در واقع اون تبلیغ کنار زمین نیست و شما می بینی اونو در صفحه گیرنده
چرا....بری یه شرکت دیگهنقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بر خلاف تبلیغ قبلی که فقط برای ایران نشون داده شد ولی تبلیغ امشب جهانی بود و شبکه +Canal هم نشونش داد :n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به ریجن شبکه داره مثلا ممکنه یه شبکه از فید ریجن خاورمیانه اسفاده کنهنقل قول:
نه هیچ کدوم اینا نیست؛ تبلیغ پارس آنلاین یا جادو هستش یا کار فضاییاس.
it's either magic or aliens
بعید میدونم یه کانال اروپایی از فید ریجن خاورمیانه استفاده کنه ولی در کل یه تبلیغ ساده انقدرم مهم نیست چون با برداشتن رایگان شبانه بایدم همچین خرج هایی بکنه!نقل قول:
اقا ما هم تا چند وقت دیگه می خوایم بریم
مگر اینکه پارس انلاین سره عقل بیاد
پارس سر عقل نمباد
فاز سوم هم براشون گرون تموم شد میخواستند کیفیت تماس وایبری ببرن بالا که نابود شد
صبانت خیلی وقته شبانه رو بشدت محدود کرده و هیچ تصمیم تازه ای تگرفته
Sent from my Nokia 1100
پارس آنلاین مال این حرفا نی که بخواد جهانی تبلیغ بده (beinsport همون ثانیه):نقل قول:
اینهم یک شبکه دیگه از یوتیوب :
احتمالا سورس پخش بازی همون canal+ بوده :n08:
دوستان تهرانی بین شرکت هایی که ترافیک رایگان شبانه می دهند کدامش بهتر است؟ممنون
خیلی هم عالی.... فقط به ادرس سرور توجه کنید
جالب اینه که خود بین اسپورت خاورمیانه رو پوشش میده! پس احتمالا تبلیغ +Canal ارزون تر از اونا بوده :n02:نقل قول:
سلام
دوستانی که نمایشگاه کتاب تهران رفتند میشه کد هدیه نمایشگاه رو قرار بدن . 100 امتیاز میدن . میشه باهاش 1 گیگ و 1 روز خرید .
باطل نمیشه برای همه میشه استفاده کرد.
کسی کد هدیه از نماشگاه گرفته؟؟
خاک تر سرشون قرفه رو بزارم کجا دلم؟
کد هدیه ویژه نمایشگاه کتاب شامل 150 امتیاز باشگاه مشتریان هست که باید کدش رو در پنل باشگاه مشتریان ثبت کنید تا به مجموع امتیازاتتون اضافه بشه و میتونید باهاش گیگ اضافه بخرید.
کد هدیه ویژه نمایشگاه کتاب:
CLUB94TBF
تست پارس آنلاین 128 اونم صبح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان اینجوریه بعد ظهر سرعت تا 20 به زور میره
پس اون صدای فردوسی پور چیه ؟نقل قول:
این پارس انلاین امروز هم مشکل زیر ساخت داشت
همش یا قطع بود یا افت کیفیت داشت
مشکل وی پــی ان هم هنوز پا برجاست
سلام کسی یه گیگ ترافیک باشگاه مشتریان داره به ما بده ؟ شدید نیاز دارم و اصلا نمی صرفه الان ترافیک بخرم ازشون .اگه کسی یه گیگ ترافیک داره ، لطف کنه کد اون رو برام بفرسته.نیاز دارم شدید
ممنون میشم اگه بفرستید:n40:
دوست عزیزی که کد نمایشگاه رو گذاشتی خیلی ممنون :n40:
دوستان یک گیگ باشگاه تموم شده //مثل من به شماره پشتیبانی باشگاه زنگ بزنید تا موجودش کنن
- :n14:
دوستان توجه کنید که سیستم دانلود شبانه پارس اشتباه محاسبه میکنه
من تا به حال دو بار از شبانه 1.3 استفاده کردم (سرویس 512 10 گیگ)
دفعه اول 6000 دانلود داشتم 7100 ثبت شد
و این بار 6900 که 8200 ثبت شده
و هر بار (با قانون 1/3) حدود 500 تا 600 مگابایت حجم اضافه کم میکنه
از دوستان کسی با این مشکل مواجه شده؟
چطور باید به این حجم دزدی اعتراض کرد؟
سلام دوست عزیز بیشتر کم نمیکنه
نه این که بخوام دفاع کنم من همون اوایل زنگ زدم به تهران و پشتیبانی ده دقیقه بهم با مدرک ثابت کرد شما حتما قبل از شروع دانلود شبها // مودمتو خاموش روشن کن چون اگه نکنی حجم روزانه +1/3 شبانه کم میشه اگه غیر این هست تماس بگیر وصلت میکنن به مسئولش تا یک ربع برات اعدادو و ارقام میخونه
- :n02:
تاحالا برای من که درست بوده
من 256 10 گیگ دارم به نظرتون خوبه سرعتش؟ تازه رو 4 مگ بستن چون خطم نمیکشه
- :n03:
- :n03:
شما انقضات تا کی هست ؟نقل قول:
از 10 اذر تمدید کردی ؟
اگر اشتباه حساب کردن
به 195.ir برو یه شکایت بنویس ، درجا بهت برمیگردونن
دوست گرامی کم میکنه!نقل قول:
اگه توجه کنید گفتم بار دومه که اشتباه محاسبه کرده
قابل توجه شما اینکه هم نرم افزار مانیتورینگ دانلود و هم خود کارت شبکه مصرف رو 6900 نشون میدن ولی سیستم پارس 8200 ثیت کرده...
در ضمن دوست عزیز به نظر شما مودمی که 3 تا 6 صبح روشن میشه با ساعات روزانه ارتباطی داره؟
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
- انقضا مهر ماه
- بعد از عید تمدید کردم
- خود پارس جایی برای اعتراض نداره؟ باید مستقیما به 195 شکایت کنم؟
* متاسفانه دکمه تشکر برام فعال نیست
زنگ بزن به پشتیبانی بگو حجم رو بیشتر کم کرده همون موقع پیگیری میشه اگه نتیجه نگرفتی به 195
خب درست حساب شده دیگه ، متاسفانه اعتراضتون وارد نیستنقل قول:
منم الان از 10 اذر تمدید کردم تا 10 خرداد ، که فقط هم تا 10 خرداد شبانه دارم
خود پارس هم جای اعتراض داره ( بخش صدای مشتری ) ولی خوب پیگیری نمی کنن بهتره که به 195 برید
چون پستاتون کمه ، نمی تونید تشکر کنید
عجب بدبختی داریما ، بعد کلی پرس و جو گفتیم بریم یه جا که شبانه داشته باشه از دست این پارس خلاص شیم ، آسیاتک و های وب که اصلا سرویس دهی ندارن تو منطقه ما ، فن آوا هم پرت خالی نداره :n03:
بچه ها شرکت دیگه ای هست شبانه مجانی داشته باشه آیا ؟؟؟؟؟:n35::n35::n35:
نقل قول:
دوستان بسته 1G رو برداشته بودند امروز اضافه شد . میتونید 2 گیگ با این امتیاز خریداری کنید .
من تماس گرفتم و گفتن پیگیری میکنن یک گیگ اضافه بشه که به قولشون عمل کردن:n39:
مخابرات چطور؟ به نظر من اگه مشکلتون دانلود شبانس بسته های شبانه ایرانسل رو بخرید 24 گیگ شبانه 10000T و نامحدود روزانه ساعت 2-8 صبح 3000Tنقل قول:
مخابرات پورت خالی نداره ، ایرانسل هم سختی های خودشو داره به دردسرش نمی ارزه ، احتمالا برم شاتل چون خوره ی دانلود نیستم که به محدود شدن برسم ، کلا هر چی شرمت زنگ زدم یا پورت نداشت یا سرویس دهی نداره منطقه مانقل قول:
تنها گزینه ای که دارم شاتله
سلام دوستان اپلود پارس انلاین رایگانه ؟
یعنی اگه ده گیگ هم اپلود کنم هیچی کم نمیکنه ؟ اخه پشتیبانی پارس انلاین تو شهرمون گفت رایگان نیست
من هم دارم به ایرانسل فکر میکنم لامصب این مودمهاش خیلی الکی گرونن هر مدلی هم که دیدم مودم همراه بوده و باتری دار در صورتی که من دنبال یه چیزی هستم که رو میزی باشه و از برق استفاده کنهنقل قول: