سلام...
مضرب E2180 و E8500 رو می خواستم... ممنون.
Printable View
سلام...
مضرب E2180 و E8500 رو می خواستم... ممنون.
سلام. مضرب 2180 ، 10 و مضرب 8500 ، 9.5 هست.نقل قول:
سلام
بچه ها شما دقیقا از چه نرم افزاری برای Temp Monitoring استفاده می کنین؟
من Everest دارم Realtemp هم همین طور ، وقتی اصلا اور نکردم هم میزارمش روی تست استرس(با Prime95 --- small fft) در کمتر از یک دقیقه دما می ره روی 57 تا حتی بالای 60 (در اورست) Realtemp هم حدود 5 درجه کمتر نشون میده.
بردم P5Q با Q6600 G0 هستش که چک کردم پایه هاش سفت به نظر میرسید و تکون نمی خورد ، خمیر سیلیکونش هم که روی خودش بود (pre-applied )، خنک کننده خود استوک اینتل هست.
نظرتون چیه؟
نه پیش نمیادنقل قول:
با همین سی پی یو و مادربرد P5Q و رم Curcial 800 تا 3400 اور کردم و دارم کار میکنم با فن معمولی (پایدار) شما رو 4 فکر کن !:46:
راستی همین طور که اور میکنی باس رم رو هم بیار پایین مثلا باس رو بزار رو 667 و شروع کن سی پی یو FSB رو ببر بالا
سلام بچه ها خسته نباشید (واقعا)
من چند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
در مجله پیام ارتباط اموزش کامل اورکلاک کردن سی پی یو رو داده به اون عمل کنیم یا اونی که شما در صفحه اول گفتید ؟
ایا با ارتقا قطعات مشکلی برای ان ها پیش نمیاد؟
برای اورکلاک های سنگین فن هیتسینک میخواد این فن ها قیمتش چنده؟
میشه کارت گرافیک و رم رو هم اورکلاک کرد؟
من همه ی صفحات رو نخوندم میشه قسمت هایی رو که اموزش اورکلاک رم گرافیک و cpuرو گزاشتید بهم بدید یا اگر کسی pdfداره برام بزاره ؟
مقاله عصر ارتباط رو خوندم ، چیز خوبی بود. تا اونجایی که میدونم تفاوت چندانی نداره ( اصل عمل اورکلاک) ولی اون چیزهایی که در صفحه ی اول خوندی یکمی قدیمی هستش ، عصر ارتباط راحت تر توضیح داده.نقل قول:
منظور شما از "ارتقا قطعات" رو کاملا نفهمیدم. شما قطعاتت رو ارتقا بدی میتونی اون هارم حتی بهتر و بیشتر اور کنی.
اورکلاک سنگین رو بستگی داره چی معنی کنی اگه مثلا از فرکانس پیش فرض 2.4 گیگاهرتز بخواهی بری روی 5 گیگاهرتز بدون شک به یک سیستم Phase Changing احتیاج داری که پر دردسر و برای ثبت رکورد هستش.
ولی مثلا اگه بخواهی همون پردازنده رو (بستگی به مدل پردازنده داره --- خیلی!) به فرکانس های معقول تر در حد 3 گیگاهرتز یا بالاتر برسونی (مثلا 3.4 ) میتونی به خنک کننده های معمول Heatsink امید داشته باشی .
بالاتر از اون بهتره از سیستم های خنک کننده ی مایع استفاده کنی.
بازم میگم این خیلی کلی شد. توی عصر ارتباطم به اندازه کافی توضیح داده بود. بستگی زیادی به قطعاتتون داره.
بله ، کارت گرافیک و رم رو هم میشه اور کرد. رم میتونه در پروسه اورکلاک CPU اور بشه و هم جدا. برای کارت گرافیک هم الان با نرم افزار های موجود مثل RivaTuner این امکان فراهم میشه.
---
در کل هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری.
در صفحات قبلی یک بنده خدایی یک مطلب خیلی خوب جمع کرده بود ببین میتونی پیدا کنی یا نه.
برای اورکلاک کارت گرافیک هم تاپیک جدا گانه هست.
[quote]راستی همین طور که اور میکنی باس رم رو هم بیار پایین مثلا باس رو بزار رو 667 و شروع کن سی پی یو Fsb رو ببر بالا[
/quote]
بازده کلی نیاد پایین با این کار ولی میشه ثابت نگه داشت و Fsb رو برد بالا !
نقل قول:
با همون PC Probe II هم تست کنی بد نیست.
احتمالا یکی از برنامه ها دمای Core رو نشون می ده و یکی دیگه دمای CPU. برای همین چند درجه با هم فرق دارند...
البته باز هم دما توی Load خیلی بالا نیست.
PC Probe که دمای CPU رو نشون میده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز نفهمیدم وقتی دمای هر چهار تا هسته نزدیکه چه جوری دمای CPU 10-15 درجه کمتره؟:18:
من نمی دونم به کدوم نرم افزار اعتماد کنم.
یک جا یکی گفته بود که Everest دمای Tj Max رو زیاد تنظیم می کنه ، برای همین دماها این جوری هستن. ولی بازم عجیبه آخه:45:
سلام دوست عزیز. علت این اختلاف ، در دمای پردازنده و 4 هسته ،این هست که نرم افزار ، دمای پردازنده رو از بایوس و دمای هسته ها رو از خود پردازنده می خونه و اصلأ نمی شه گفت که کدوم درستند ، چون ممکنه که هیچ کدوم درست نباشند ، بهتره این جور بگم که عددی که ذکر می شه ، دقیقأ سانتی گراد نیست ، بلکه این عدد ، از اختلافش با یک دمایی به نام tj max بدست می اد . و این اختلاف نباد از 30 کمتر بشه ، و البته بایوس هم دمایی رو اعلام می کنه که نسبتأ به سانتی گراد واقعی نزدیک تره.نقل قول:
اگر متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم.
دوست عزيز اگه در اين مورد بيشتر توضيح بدي خيلي عاليه . چون فكر كنم اكثر بچه ها اين مشكلات رو دارند .نقل قول:
اگه در مودر چيپ مانيتورينگ هم چيزي ميدوني لطفا بگو چون يكي از دوستان ميگفت كه بايوس هم دما رو ااز اين چيپ ميخونه.
با تشكر
حدود دما رو میتونید از همین نرم افزار ها بگیرید !
سلام
من Q6600 رو فرکانس رو گذاشتم روی 310 و در واقع تا 2.80 اور کردم و ولتاژ رو هم گذاشتم روی 1.3 ...حالا این طوری الان پایداره یا ولتاژ رو به 1.26 تغییر بدم؟/
بالا میاد با این ولتاژ ؟ اگه اومد یک تستی بگیرید معلوم میشه !نقل قول:
سلام
من Q6600 رو فرکانس رو گذاشتم روی 310 و در واقع تا 2.80 اور کردم و ولتاژ رو هم گذاشتم روی 1.3 ...حالا این طوری الان پایداره یا ولتاژ رو به 1.26 تغییر بدم؟/
1.26 خیلی کم میشه ! فکر کنم با 1.3 چیزی نشه !
من Cpu-z رو که اجرا میکنم خودش ولتاژ رو 1.26 میزنهنقل قول:
فک کنم 1.3 زیاد باشه. نه؟
سلام. با نرم افزار ارتوس و روی ولتاژ 1.26 ، یک ساعت تست بگیر (روی small fft) اگه پایدار بود که هیچی و ولی اگه نبود ولتاژ رو روی 3 بزار. کلأ ولتاژ 3 هم مقدار زیادی نیست و کاملأ معقوله.نقل قول:
سلام.نقل قول:
کلأ تمام کسانی که با دما سرو کار دارند ، با این مشکل رو برو هستند . و تا جایی که من می دونم اورکلاکر های حرفه ای ، از یک حسگر بیرونی دقیق برای محاسبه ی دما استفاده می کنند تا خیالشون از صحت دمایی که بایوس می ده راحت بشه .
کلأ درون پردازنده ، سنسور هایی وجود داره که دما رو بر حسب tjfunction اندازه گیری می کنند و یک tj max هم وجود داره که بیشترین میزان tj هست و نرم افزار های مانیتورینگ دما ، مثل core temp , real temp ، میزان فاصله دما رو تا این tjmax اندازه گیری و بیان می کند و دمای اعلامی اون ها قابل اعتماد تره. البته در استفاده از این نرم افزار ها باید به این نکته توجه کنید که این اختلاف نباید از 25 درجه کمتر بشه. و البته بایوس هم دما رو طوری نشون می ده که ، دما به مقیاس درجه ی سانتی گراد نزدیک تر باشه. (البته باید بگم که بعضی از نسخه های بایوس هم خطا دارند و برای همین همیشه نمی شه که به دمای اعلامی بایوس تکیه کرد) مثلأ وقتی نرم افزار realtemp ، دمای پردازنده رو 80 اعلام می کنه و tjmax رو 105 ، که اختلاف می شه 25 ، در اون زمان بایوس اگه سالم باشه ، باید بیشترین دمای مجاز پردازنده رو نشون بده.
مثلأ من خودم 8200 دارم و زمانی که نرم افزار اختلاف دما رو 25 نشون می ده ، بایوس دمای پردازنده رو 70 نشون می ده. البته در این زمان نرم افزار دما رو 80 نشون می ده.
پس می شه نتیجه گرفت که نرم افزار ها درست کار می کنند و فقط کاربر باید استفاده ی درست از اون ها رو بلد باشه.
سایر نرم افزار ها هم مثل everest , pcwizard و ............ هم دما رو از بایوس می خونند.
کلأ اون قطعه ای که به چیپ مانیتورینگ مشهوره ، کارش این هست که سیگنال ها رو از سنسور های مختلف بگیره و اون رو به شکلی که ما بتونیم بفهمیم تبدیل کنه ، مثل تمام دما ها ، سرعت فن ها و دمای هارد و ................ که این چیپ یک رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست.
البته من فکر می کنم که بایوس دما رو خودش می خونه و چیپ های مانیتورینگ ، در این زمینه دخالتی ندارند .
با سلام به اساتید اور
من قبلاً هم پست زدم اما کسی منو راهنمایی نکرد عکس رو ببینید:
روی این فرکانس فقط میتونم ویندوز رو لود کنم اما تست هر نرم افزاری که بگذارم سیستم هنگ میکنه
و از این بالاتر هم اصلاً جوابگو نیست یعنی فرکانس بالاتر بدم رمهای سیستم بالاتر از 190 مگاهرتز قبول نمیکنه
نظر خودتون رو بگید ممنون میشم
سلام. بهتره فرکانس ht رو کم کنی تا سیستم پایدار بشه. البته ولتاژ پردازنده بسیار بالاست. سعی کن که کمش کنی.نقل قول:
وضعیت دما چه طوره؟
فرکانس پردازنده رو تا 2700 کم کن و بعد با ارتوس ، نیم ساعت تست بگیر ببین پایدار می شه و یا نه.
متشکرم من ضریب HT فابریک پردازنده روی 1000 هست من اون رو از 5* روی 3* میگذارم همیشه که برای این پردازنده ها AMD بهترین گزینه هستنقل قول:
الان که روی 864 هست تا 1000 خیلی جا داره ولی باز هم روی 2* میگذارم تا ببینم چی میشه روی فرکانس 2800mhz سیستم پایداره و 1 ساعت هم تست گرفتم اما میخوام بالاتر پایدار نگه دارم
مشکل اصلی من دمای چیپ هست که در فرکانس 2800 تا 65 درجه هم بالا میره پردازنده با توجه به فن Zalman که دارم از 50 عبور نمیکنه
باز هم منتظر راهنمایی شما هستم :40:
مدل مادربردت چی بود:؟نقل قول:
کلأ برای رسیدن به فرکانس های بالاتر با پردازنده های اتلون باید از مادربرد های بسیار نیرومند مثل crosshair استفاده کرد و شما با همین حد اورکلاک هم کار بزرگی کردید.
مادربرد من Asus A8N5X با چیپ Nforce 4 هست میدونم زیاده از حد دارم از مادربرد اور میخوام اما میخوام بدونم بازم جا داره یا نه :27::21:نقل قول:
فکر نکنم. بیشتر بتونی. مگه این که یکی از پردازنده های سری blackedition رو بگیری و با سیستم مالتی پیر باز اورکلاک کنی.نقل قول:
با توجه به دمای پل شمالی و ولتاژ هسته ، اورکلاک بیشتر صلاح نیست.
من میخوام یه بازی ای بنام Ghost Recon: Advanced Warfighter رو روی کامپیوترم اجرا کنم.
حالت عادی اجرا میشه و فقط بازی یکم کند و فریم فریم میاد.
میخواستم بدونم میتونم با اورکلاک راحت بازی کنم؟
چه قطعاتی رو باید اور کلاک کنم و آیا به خطرش میرزه؟
کامپوترم نباید آسیب ببینه.
متشکرم
سلام.نقل قول:
مشخصات سیستم و مانیتورت چیه؟
در ضمن اگه قرار باشه که یه سیستم آسیب برسه که اصلأ اورکلاک فایده نداره.
خدمت شما:
Monitor: LG FLATRON L1520B LCD
-----------------------------------------
Graphic: NVIDIA
Chip Type: GeForce 6200 LE
DAC Type: Integrated RAMDAC
Memory Size: 128 MB
Adapter String: GeForce 6200 LE
Bios Version 5.44.02.45.83
-----------------------------------------------
3.00 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primary memory cache
1024 kilobyte secondary memory cache
Cpu & Ram: Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
3.01 GHz, 1.00 GB of RAM (2x512)
HDD: 80GB MAXTOR (Maxtor 6V080E0) + 160GB EXTERNAL
MainBoard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G-RH
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: Award Software International, Inc. F3 04/03/2006
Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600)
چیزی رو جا انداختم؟
نه. همه چیز رو گفتی.نقل قول:
متأسفانه کارت گرافیک شما خیلی قدیمی شده و برای بازی های جدید اصلأ مناسب نیست. و با اورکلاک هم نمی شه که کاراییش رو خیلی بالا برد بهتره که عوض بشه.
البته می تونی اورکلاک بکنی ، ولی چون کارت گرافیک خیلی ضغیف هست ، افزایش کارایی در بازی ها اصلأ محسوس نیست.
خوشبختانه مادربرد شما ، درگاه pci_e داره و شما می تونید یک کارت گرافیک جدید و به روز بخرید و مشکلتون رو کلأ حل کنید.
البته چون شما از مانیتور فلترون استفاده می کنید ، با یک کارت ارزان قیمت هم کارتون راه می افته. مثلأ می تونید کارت گرافیک geforce 8600 85t , 9600gso 140t , geforce 9500 بگیرید . البته من پیشنهاد می کنم که 9600 رو بگیرید تا مدت ها براتون مشکل ایجاد نمی کنه. البته هر کدوم از این کارت ها رو که می گیرید ، حتمأ دقت کنید که حافظشون ddr3 باشه.
می خوای پردازنده رو اورکلاک کنی؟
حالا من بخوام یه گرافیکی بگیرم که قیمتش پایین باشه و فقط کار همین بازی رو راه بندازه، چی بگیرم؟ آخه سیستم مال خودم نیست و هرچی پول بالاش بدم، میره هوا. پس نمیخوام زیاد خرجش کنم. یه مدلی رو پیشنهاد کنید که هم با سیستم بسازه و هم ارزون باشه و بازیهایی مثل Assassins رو روی Low Quality اجرا کنه.
اورکلاک کردن پردازنده رو چه چیزایی تاثیر میزاره؟
متشکرم
کلأ اورکلاک پردازنده ، کارایی کلی سیستم رو بالا می بره و در تمام فعالیت ها سرعت بالاتر می ره. البته من به 2 دلیل پیشنهاد می کنم که این کار رو انجام ندین:نقل قول:
1_سیستم مال شما نیست و اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد ، شما مسول هستید.
2_کلأ در پردازنده های پنتیوم 4 ، افزایش فرکانس ، کارایی رو زیاد بالا نمی بره و کلأ برای اورکلاک مناسب نیستند.
در ضمن بهترین انتخاب برای این وضعیت شما ، خرید یک کارت دسته دوم مطمئن هست. مثلأ شما می تونید یک 8600 دست دوم رو با 55-60 تومان بخرید.
اگر هم که می خواین کمتر هزینه کنید ، یک کارت 7600 gs دست دوم بگیرید.
کارت هایی مثل 8500 و 8400 به درد بازی نمی خورند. البته شما برای خرید کارت گرافیک ، بهتره که به بخش مخصوصش در این فروم مراجعه کنید.
شرمنده که فقط اخبار ناراحت کننده برای شما داشتم.
مادربرد من سوکت 939 هست آیا برای این سوکت هم پردازنده فرکانس متغییر داریم؟:13:نقل قول:
دقیقأ نمی دونم. اما فکر کنم که اون زمان پردازنده های athlon fx ، ضریب باز داشتند . اما همون موقع هم قیمتشون خیلی گرون بود . الان فکر نکنم که پیدا بشن.نقل قول:
اتفاقا" برعکس. حالا مطمئن شدم که با خرید یه کارت گرافیک کارم راه میفته. من فردا مشخصات یه سیستم دیگه رو میدم که این بازی ها روش راحت اجرا میشن تا ببینیم من چطور میتونم سیستمم رو فقط تا همون حد بالا ببرم. متشکرم.نقل قول:
راستی کارت گرافیک 7300 موجود نیست؟
دیگه حسش نبود تاپیک جدید بزنم اگر کسی خواست بزنه چون اتفاق تقریبا مهمیه .
مسابقات بین المللی اورکلاک گیگابایت Gooc 2008 در شهر تایپه در حال برگزاریه نکته مهم شرکت تیم ایرانی برای اولین بار تو این مسابقاته از طرف آواژنگ تو سایت مسابقات میتونید نتایج رو به صورت همزمان چک کنید و امتیازات رو مسابقه هم در دو قسمت P45 Oc و Free Style برگزار میشه . امتیازات تیم ایران الان تو برنامه هایی مثل 3dMark خیلی جالب نیست تو Super Pi هم همینطور الان البته اینطوریه .
این تیم ایران :
اینم یه تیکه از جدول نتایج که تا الان اعلام شده .
سایت مسابقات که اتفاقا زبون فارسی هم داره :
چک کردن به صورت زنده امتیازات :کد:http://gooc2008.gigabyte.com.tw
کد:http://gooc2008.gigabyte.com.tw/text_ani_live.html
دوستان مادر بورد p5k تا دمای 56 درجه رسیده بود!!!
فکر کنم مرز سوختن بود بعد اورکلاک!
سلام. مگه فرکانس مسیر رو تا چند مگاهرتز اورکلاک کردی و ولتاژ رو روی چند گذاشتی؟؟؟؟نقل قول:
نترس ! تا 65 هم جا داری . :31:نقل قول:
حالا چه کارش کردی به این دما رسید ؟!
چه عجب... مهدی هم یک دونه پست داد!:7:نقل قول:
خوبی عزیز؟
حالا بگذریم... این برد که P35 هستش .. دمای مجاز P45 چه قدره ؟
یک چیزی یاد گرفتم جدیداً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=423773
البته فعلاً چون ذوق داشتم سریع اور کردم و ثبت کردم توی رده بندی هم
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=776659
تقریباً نزدیک Great هستم بدک نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر همه اور کلاکر های حرفه ای من یه ما دربرد ecsدارم با نام 865g-m8حالا میخوام پردازندم رو اور کنم یه نفر بهم گفت که اور نمی تونی بکنی (بدلیل مادربرد)حالا می خواستم ببینم راست میگه یا نه :19::19:اگه می شه جواب بدین:6::42:
کلاً مادربردهای ECS الایت گروپ قابلیت اور خیلی کمی دارند چون با توجه به محدودیت بایوس آنها در تنظیمات ولتاژها و تغییر ضریب ها نمیشه از اونها در اورکلاک استفاده کردنقل قول:
حالا شما باید ببینی آیا در بایوس ستاپ کامپیوتر خودت چه تنظیماتی داری در مورد تغییر فرکانس یا چیزی شبیه به این
چون برد قدیمی هم هست احتماً ممکنه پردازنده شما الان روی 133 مگاهرتز باشه البته نمیدونم گفتم شاید
میتونی اون رو شروع کنی به افزایش 10 تا بالا ببر و بزار ویندوز بالا بیاد با برنامه CPUZ یک شات بگیر و این کار رو تکرار کن تا جایی که دیگه سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه و شما مجبور میشی باتری ستاپ رو در بیاری:31:
حالا فعلاً همینطوری معمولی یک شات از CPUZ به همراه تب حافظه، مادربرد و خود پردازنده برامون بگذار :11: