میلاد فردا سرویس ارت 1 برام فعال میشه نتایج تستامو اینجا قرار میدم.
فکر نمیکنم سرعتش زیر 140 باشه.
Printable View
میلاد فردا سرویس ارت 1 برام فعال میشه نتایج تستامو اینجا قرار میدم.
فکر نمیکنم سرعتش زیر 140 باشه.
شب و روز سرعت من از آرت 1 اینه حتی تک کانکشن بعضی وقتا تازه یکم بیشتر هم میشه
محدود هم نشدم :n25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
خیلی خوبه
من تماس گرفتم گفتن روی یک مگ می بندن. چون نامحدود هست فکر نمیکنم خیلی سرعتش بالا باشه. فکر میکنم همون 140 150 باید باشه حداکثر
اینم ریز دانلود بهمن ماه من تازه از دیروز صبح تا الان هیچی دان نکردم :n10:
تاریخ ارسال دریافت مصرف بهمن 1393 1,214,002KB 16,685,694KB 17,899,696KB
اره خوبهنقل قول:
پشتیبانی اطلاعات درستی نمیده. به من گفتن حداکثر 40-50 سرعت میده ولی کاربرا دارن میگن ریت خط بین 1200 تا 2مگ هست.
مهدی چرا نمیایی آرت 1 زودتر بیا تا اینم نترکیده :n09:
امروز تازه ثبت نام کردم....فردا وصل میشه:n02:نقل قول:
من ارت 1 رو برای دانلود نگرفتم.//
شبانه شاتل وضعش چطوره شبی یکی دو گیگ کارم راه میفته ؟برا کوچ از پارس گزینه خوبیه؟
آورین:n02:نقل قول:
پ واسه چی ؟
چه سرویسی میخواید بگیرید؟نقل قول:
گشت و گذار در وب و کار با vps و...بدون نگرانی از اتمام حجم:n02:نقل قول:
یه اینترنت دیگه کنارش دارم.:n06:
اطلاعات کاملی از سرویساش ندارم تا 40 تومن ماهی هزینه میکنمنقل قول:
پس همه چی اوکیه :n09:نقل قول:
نقل قول:
آرت 1 خوبه ماهی 30 تومن
تست تک کانکشن :n16:
ابوالفضل تو هم یه تست بزار از این سایت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسهای art بعد دانلود زیاد سرعت رو محدود میکنه ؟ اگه میکنه معیارش همون "حداقل تبادل ترافیک"ـه یا نه ؟
تفاوت سرعت art1 و art2 در چه حده ؟
دوستان قبل از اینکه سوال اینجا مطرح کنید صفحه او تاپیک رو حتما مطالعه کنید.
128 نامحدود شاتل (art1)، تست تک لینک :
سلام دوستان سرویس ارت شاتل چطوریه من تا الان اکو داشتم اما میخام ارت بگیرم
یکی کمکم کند برای مغازه میخام طی روز کلا نت ام روشن است (وب گردی)
کدام سرویس را پیشنهاد میکنید
ارت 1 خوبه . سرعتش هم راضی کنندسنقل قول:
راستی الان از پشتیبانی پرسیدم گفت اگر ترافیک اضافی هم بخری الباقی ترافیک به دوره بعد نمیره
یعنی چه ترافیک اضافه(مازاد)
دوستان راهنمایی کنید
دوست عزیز باقی مانده ترافیک ماهیانه اصلی شما به دوره بعد منتقل نمی شود.نقل قول:
فقط ترافیک های خریداری شده و هدیه به دوره بعد منتقل می شود.
اکو 128 را اگر هزینه 3500 شبانه ش را بدیم شبانه کاملا رایگان میشه یا 50% ش رایگان میشه؟
لطفا دقیق پاسخ بدید فاکتور را بتونم پرداخت کنم.
کلا رایگان میشهنقل قول:
اینم مصرفم تا الان آرت 1:n09:
تاریخ
جزئیات ترافیک نوع ترافیک دریافت کل دریافت محاسبه شده ارسال دریافت مصرف بهمن 1393
Internet 25,903,408KB 25,903,408KB ShatelLand 1KB 1KB 1,599,327KB 25,903,409KB 27,502,736KB
از شنبه عصر نامه رانژه به مخابرات ارسال شده ولی هنوز خطمو رانژه نکرده این مخابرات!!!!!!
جدیدا خیلی دارن اذیت میکنن:n34:......همیشه 1روزه(و حتی چند ساعته) خطمو رانژه میکردن
اگه تا فردا رانژه نشه پوستشونو میکنم.:n23:
سلام.نقل قول:
مخابرات خیلی خیلی زود رانژه میکنه. من وقتی مخابرات گرفتم ( قبل از ظهر ) طرف گفت رفتی خونه ببین خطت دیتا داره. من اینطوری بودم :n04:
در کمال نا باوری دیدم دیتا رو خط اومده بود. یعنی تا مودم رو وصل کردم و اکانت رو رو مودم تنظیم کردم دیدم اینترنتم وصله :n02:
ولی شاتل یک هفته طول میکشه انگار !
اخه چون من تقریبا isp زیاد عوض میکنم حدود 2ماه پیش از MDF مخابرات باهام تماس گرفتن و گفت چرا انقدر شرکت عوض میکنی؟!:n02:(در صورتی که بهش ربطی نداره!)نقل قول:
از اون موقع به بعد رانژه و جمع اوری خطم رو طولانی کردن.......
و گرنه قبلش از هر شرکتی که سرویس داشتم صبح درخواست جمع اوری میدادم تا یکی دو ساعت بعدش جمع میکردن و شرکت بعدی رو هم تا ظهر رانژه میکردن.
==============
حالا هر چی هم به شاتل زنگ میزنم میگن رانژه مخابراتی بین 5 الی 7 روز طول میکشه:n36:
اینا کار خاصی که نمیکنن. میتونن در عرض یکی دوساعت خط مشترک رو رانژه یا جمع کنن. نمیدونم برای چی انقدر طولش میدن|:
مهدی نگران نباش رانژه میشه...خود شاتل خیلی طول میده خود منم از مخابرات یا پارس انلاین گرفتم چند ساعته رتنژه شد اما این شاتل 4 روز طولش داد :n02:تازه خططم رانژه بشه مراحل راه اندازیه خود شاتل نصف روز طول میکشهنقل قول:
پارسال که شاتل داشتم زودتر رانژه شد.نقل قول:
ولی خدایی این شاتل کاراش تو ایران تکه! هزینه رانژه مخابرات رو الا و بلا 15 تومن باید بدی!!(که من با شکایت در 195 کاری کردم 10 تومن تخفیف بدن):n02:
اینم از وضع رانژش که انگار میخواد آپولو هوا کنه:n02:
راستی ابوالفضل در you tube با کیفیت 720p راحت میتونی ویدیو مشاهده کنی؟
نه 720 نمیشه ...480 راحت استریم میشه ...راستی وقت کردی یه سر بیا اسکایپ :n02:من انلاینمنقل قول:
سلام من قبلا سرویس 3 ماهه مخابرات شبانشو داشتم سرعتش خیلی خوب بود شبی 7 گیگ میگرفتم تا حالام محدوید اینام نداشته فکر کنم تو پنلم 250 گیگابایتمصرف داشتم
خالام میخام از شاتل بگیرم نه شبی 7 گیگ شبی 2 گیگ کفایت میکنه چه سرویسی مناسبه البته مخابران سرویسشو یک ساله داره که قید شده سرعتش 256 کمتر نیست
شبی ۱گیگ هم شاتل به زور جواب میدهنقل قول:
امروز بالاخره وصل شد.
نتایج تست برای میلاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط روی 1327 بسته شده.
من میخوام از سرویس های آرت بگیرم . میدونم بعد از یه حجمی سرعت رو پایین میاره ولی با اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت دوباره میچسبه به حداکثر .
البته علت این افزایش سرعت به این مربوط میشه که شاتل بین دانلود از سرور های داخل و خارج فرق میذاره .
حالا کسی از مشهد آرت داره ببینم الان سرور داخل رو هم محدود میکنن یا نه . من الان فن آوا دارم ولی گرونه میخام بیام شاتل که با همون پول سرعتم بیشتر بشه :n02:
بجه ها این ارت های شاتل چجوریاست؟
بعد از یه حجمی ک محدود کنه فقط سرورای خارجی محدود میشن؟
ایا میشه با تبدیل اینترانت به اینترنت محدودیتو برداشت؟
آره عزیز من الان رفقیم از شاتل 256 نامحدود داشت و به من گفت سرعتشو پایین آوردند منم اکانت تبدیل رو بهش زدم چشماش دراومد:n04:از همون لینک یهو سرعتش از 40 رفت به 180:n09::n09:نقل قول:
ولی این تو مشهد فعلا جواب میده . آخرین خبری که یکسال قبل داشتم شاتلتو قم و اصفهان و شیراز و بخشهایی ازتهران سرور داخل روهم محدود کرده و دیگه نمیشه کاریش کرد:n21:
من خودم الان موندم از شاتل بگیرم یاهمین فن آوا رو تمدید کنم:n13:
اگه مطمئن بودم این شاتل حرومزاده حالا حالا ها قصد نداره سرور داخل رو محدود کنه همین الان یاورش رو استاد میکردم ولی میترسم شاتل هم مثل پارس بیاد و سرور داخل رو هم محدود کنه که دیگه میشه مزخرفترین isp ایران:n21::n21:
من الان فن آوا دارم ماهی 65 تومن سرعتش از 120 پایین نمیاد ولی خب چون میشه واسه دانلود همین الان 2 مگ اینترانت آسیاتک رو بگیری که با ماهی 80 تومن ثابت 260 تا دانلود میکنه:n19::n19::n19:
فقط حیف و صد حیف که حرمزاده ها از دو سه ماه قبل همگی گرونکردن و صداشو درنیاوردن :n14: والا همین سرویس 2 مگ آسیاتک ماهی 60 تومن بود:n28::n28:
خلاصه بگو چی میخوای تا کامل راهنماییت کنم . سرعت ؟ پینگ ؟ دانلود شبانه ؟:n23:
من همدانمنقل قول:
دانلودم خیلی زیاده فیلم و سریال و همه چی
سرعت در حدی ک باشه سایت و اینارو درست حسابی باز کنه و با وایبر و اینا مشکل نداشته باشه
شبانه هم حداقل ۳ ۴ گیگو دان کنه
الان بدجوری بین های وب و اسیاتک و شانل موندم
قیمتی هم تا ۵۰ تومن نهایت ۶۰ میتونم بدم
مرکزمون هم خیلی خلوته
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
عزیز سه تا شرکتی که گفتی همگی در مورد دانلود شبانه چندان نمیشه روشون حساب کرد . مثلا من خودم قبلا از آسیاتک 10 مگ 10 گیگی 8 تا 10 صبح رایگان داشتم که تو همون دو ساعت ازش 6 گیگ دانلود میکردم:n04::n02::n09:نقل قول:
بعدش بدلایلی رفتم و 128 شاتل ماهی 17 تومن 1 تا 8 صبح رایگان گرفتم که البته با اون اکانت تبدیل:n23: شبی 11 گیگ پارش میکردم و حالا نگیر و کی بگیر :n20:
ولی خب بزرگترین مشکل این ترفند اینه که اون اکانت بعضی شبا مثلا ساعت 2 قطع و وصل میشد و دیگه چیزی تا صبح نمی گرفت و روانی میشدم :n24:
بهر حال توصیه من اینه که قید دانلود شب رو بزن و نامحدود بگیر . ولی جدیدا فن آوا شبانش تو مناطق خلوت معرکه است و حتی ممکنه تو ساعت رایگان 1 به 4 شیر کنه :n04:
برو توسایت فن اوا و همچنین تاپیکش وتاپیک تست پینگت اصل ماجرا دستت بیاد :n05: