ایرانسل داره برای بقیه شهرها هم آزمایشی مناطقیشو راه اندازی میکنه.
همراه اول هم اینکارو میکنه.
نگران نباشید.
Printable View
ایرانسل داره برای بقیه شهرها هم آزمایشی مناطقیشو راه اندازی میکنه.
همراه اول هم اینکارو میکنه.
نگران نباشید.
بنده که به شخصه چه بخوام مودم بخرم چه تبلت چه گوشی حتما چیزی میگیرم که از 4G پشتیبانی کنه
الان هم نسل 4 تازه تو ایران وارد شده ولی آدم باید 2سال بعد رو ببینه که چقدر گسترده تر میشه...
با این کار به فروشنده ها هم می فهمونیم که گوشی و موئمهای 3G عهد قلقلی میرزا رو قالب نکنند به ملت...
حتی می می خواستم یه گوشی 600-700تومنی برای آشناها بگیرم مدلی رو انتخاب کردم که از LTE پشتیبانی کنه... مودم که جای خود داره...
دوستان بین اینترنت 3جی همراه و اول و ایرانسل کدوم سرعتش بیشتره ؟؟؟؟ من ایارنسل تست کردم خیلی بالاست و شبکه های تلویزیونی رو بدونه لاگ نشون میداد حالا نمیدونم همراه اول چطوره؟؟ چون همراه اول اکثر جاها علامت E میاره و خبری از 3 جی نیستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید
من ایرانسل رو امتحان نکردم ولی همراه اول جاهایی که آنتن داره تا 8 مگ هم سرعت گرفتم و ثبات خوبی هم داشته البته اینطور که پیداست بستگی به منطقه شما داره که پوشش چه طوری باشه چون 3g خیلی به آنتن حساسه و اگر از چهار تا آنتن مثلا هر چهار تا پر نباشه امکانش هست که اتوماتیک سوییچ کنه روی 2g و اصلا نشه درست کار کرد ولی از نظر قیمت همراه اول از رایتل و ایرانسل به صرفه ترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول - تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان- فول سیگنال
همراه اول اگه انتن فول باشه سرعت خوبی میده. من تو خونه انتنم یکی میشه و سرعت خیلی ضعیفه... ولی بیرون که میرم سرعتش عالیه از 500 کیلوبایت دانلود داشتم تا یک و نیم مگابایت..:n33:. ولی به نطرم اگه ایرانسل برات سرعتش خوبه از همون استفاده کن. طرح های خوبی داره ایرانسلنقل قول:
دوستان سیم کارت دیتا همراه اول ارزش خرید داره؟
دوستان سلام
کسی می دونه 4G همراه اول قراره روی چه فرکانسی لانچ بشه؟
فرکانس 3 جی همراه اول هم 2100 هست؟ آیا از نظر فنی میشه هم ایرانسل و هم همراه اول از 2100 استفاده کنند.
تا اونجای که من آمارشو دارم نسل سه روی 2100هستنقل قول:
ولی نسل 4 مهمه که ببینیم روی چه فرکانسی می خواد بده همراه اول...
خوب سوال من این بود که دو تا اپراتور چطور از یک فرکانس 2100 استفاده می کنند؟ تا برسیم به فرکانس 4 جی
اگر قرار باشه هر کسی بیاد از یک فرکانس استفاده کنه مردم چیکار باید بکنن هر روز یک دستگاه عوض کنن؟ آیا تنظیم مقررات این چیزها را در نظر نمی گیره؟ حالا همراه اول هم می تونی از 1800 برای نسل 4 استفاده کنه؟
با اختلاف 5MHZ سرویس میدن.نقل قول:
2100 یه فرکانس واحد نیست بلکه یه رنج فرکانسی هست پس مشکلی پیش نمیاد
الان وایمکس هم همین شکل هست ورنج فرکانسی ایرانسل و مبین نت حدودا روی ۳.۴ تا ۳.۶ گیگاهرتز هست و مشکلی هم پیش نمیاد
Sent from my iPad using Tapatalk
من یه سیمکازت دایمی دام تست سرعت میگرم اوی ۸ مگ میره رفتم یه سیمکارت اعتباری خریدم از همون جا تست میگرم به زور به ۲ مگ میرسه آیا سیم کارتهای اعتباری سرعتشون محدوده ؟
چرا براي شما اينقدر سرعتش كمه؟منم منطقه ٢٢ شهرك گلستانم اما خيلي سرعتم بيشتره و تقريبا ٨ مگابيته و يعني با سرعت ٨٠٠-٩٠٠ كيلوبايت بر ثانيه دانلودمه قبلا عكسشو تو تاپيك گذاشته بودمنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
خیر.من اعتباری دارم سرعت 8مگ گرفتم.:n01:نقل قول:
مال منم تا هفته پیش 8 مگ بود .. الان 1 هفتس تایم اوت زیادی داره..هم با مودم تست کردم هم با گوشی...صبح زود سرعت 8 مگو میده راحت اما این زمانا میمیره صفحه باز کنه..من بلوار هاشم زاده هستم..بالای بلوار یه دکل همراه هست یدونه هم بالای پروما و مخابرات حق شناس..شاید دکل سمت ما ایراد داره :n36:نقل قول:
جای دیگه رو تست نکردم.
برای منم سرعت همینه، منطقه 2 تهراننقل قول:
پس داستان چیه ؟نقل قول:
چند روزه برای من تو کانکتینگ میمونه و وصل نمیشه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
فرکانس 3جی همراه اول چنده بچه ها؟؟
3جی ایرانسل گفته 2100
3G تمام اپراتور ها همون 2100 هستش...2100 فرکانس کلی هست..بصورت جزئی مثلا 3 اپراتور میتونن با فاصله 10-20 مگاهرتزی از هم تنظیم کنن ..مثلا 2110 2125 2140 و ...نقل قول:
سلام. من الان ٣g فعال كردم با پيامك بعد بسته هم فعال كردم ولى علامت E يا ٣g نمياد. گوشيم ايفون ٦.
راهنمايى كنيد لطفا.
درود بر همگی من خرم اباد هستم – منطقه علوی سرعت اتصالم به اینترنت 3g همراه اول – فوق العاده عالی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تست سرعت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل هم قابل قبول هست و سرعتش مناسبه رایتل هم که مثل همیشه گرون فروش و سرعت پایین و کیفیت نامناسب داره موفق باشید
احتمال داره در منطقه شما محدودیت گذاشته باشن.نقل قول:
من و دوستم داریم از اعتباری استفاده میکنیم و تا الان محدودیتی سرعتی رو حس نکردیم.
دوستان من دو هفته پیش بسته هفتگی رو فعال کردم و از 3g استفاده کردم الان که دیگه هیچ بسته ای ندارممیخواستم بدونم از این به بعد میتونم واسه 3g بسته 1 روزه بگیرم؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام من تازه یه مودم 3g خریدم که وصل میشه به رگاه یو اس بی کامپیوتر...
سرعت خوبه. منتهاش مشکل حجم و هزینست که 2.5 گیگ 10 تومن . من حداقل 10 گیگ در ماه دانلود دارم.
مشکلم الان اینه که وقتی با مودم 3g کانکتم همین طوری حجم می خوره ویندوزم...
نرم افزار DU meter دارم و می بینم داره دانلود می کنه در حالی که من اصلا دانلود ندارم... BW meter هم دارم ولی اصلا نمی تونه دانلود توسط مودم 3g رو بشناسه... و این که چه چیزی هست که داره دانلود می کنه که من Forbid کنم.
چطوری می تونم با BW meter دانلود های ویندوز و دیفندرو و هرچی که ناخواسته هستو بلاک کنم ؟ کسی می دونه؟
سلام من تازه یه مودم 3g خریدم که وصل میشه به رگاه یو اس بی کامپیوتر...
سرعت خوبه. منتهاش مشکل حجم و هزینست که 2.5 گیگ 10 تومن . من حداقل 10 گیگ در ماه دانلود دارم.
مشکلم الان اینه که وقتی با مودم 3g کانکتم همین طوری حجم می خوره ویندوزم...
نرم افزار DU meter دارم و می بینم داره دانلود می کنه در حالی که من اصلا دانلود ندارم... BW meter هم دارم ولی اصلا نمی تونه دانلود توسط مودم 3g رو بشناسه... و این که چه چیزی هست که داره دانلود می کنه که من Forbid کنم.
چطوری می تونم با BW meter دانلود های ویندوز و دیفندرو و هرچی که ناخواسته هستو بلاک کنم ؟ کسی می دونه؟
شاید بسته نزدی؟نقل قول:
سلام
پوشش شیراز کامل شده؟
قبلا بسته یک ماهه خریدم بعضی از مواقع کانکت میشد
آره میتونی هر بسته ای رو بعدش فعال کنینقل قول:
netlimiter 4 رو دانلود و نصب کن. میزان مصرف تک تک برنامه ها و پروسه ها نمایش داده میشه و هر کدوم رو که بخوای میتونی محدود یا بلاک کنی.نقل قول:
---------------
بهتره این همراه اول سریع تر یه سیستم مدیریت حساب (ترجیحا مثل رایتل) درست کنه.
در سرویسها سرویس bits رو هم غیر فعال کن.
برنامه netspeedmonitor سرعت اینترنت رو با هر کانکشنی می تونه نشون بده
سلام. ممنون.نقل قول:
مشکل تا حدود زیادی حل شد.
ولی الان چیزی که خود به خود حجم می خوره Host process for win service هستش. منتهاش وقتی بلاکش می کنم دیگه گوگل کروم هم باهاش بلاک میشه مثل این که و وب پیجی باز نمیشه.
الان مجبورم وقتی دارم استفاده می کنم و صفحه باز می کنم allow بدم وقتی آیدل هستم؛ بلاک !
کلا سیستم کاریش همینه یا من بلد نیستم باهاش کار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینم اسکرین شات از برنامه و چیزی که بلاک کردم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این ویندوز 10 همینطوره
دیروز نصبش کردم
دیدم مدام داره با سرعت 80 تا 150 کیلو بر ثانیه مصرف میکنه
netlimiter رو نصب کردم
از قسمت unmeter به یه ایپی وصل میشد
که ماله سایت Bing.com بود
اخرشم نفهمیدم چکارش کنم
یه بدیه دیگه هم داره ویندوز 10 ، هنگ زیاد میکنه ( هارد SSD ) ، و قسمت اپدیتش غیرفعال نمیشه !!!
مجبور شدم برگردم به ویندوز 7 :n24:
svchost یکی از ضروری ترین سرویس های ویندوزه. نباید بلاکش کرد. چون خودش به تنهایی مصرف نداره بلکه مثل یک راه ارتباطی برای بقیه سرویس ها عمل میکنه.نقل قول:
الان این شکلی که من میبینم سیستم شما در حال اجرای فایل ها و سرویس های غیر ضروری زیادیه.
من دیگه اینجا بیشتر توضیح نمیدم ولی شما باید سرویس ها و برنامه های غیر ضروری رو از استارتاپ ببندید.
اقایون حجم بسته من تموم شده راهی نیست که بشه بسته همراه اولو از نو خرید ؟
برای سیم های اعتباری خیر متاسفانه مگر اینکه 5تومن بدید یه سیم دیگه خریداری کنید.نقل قول: