سلام
آخرین نسخه از فیفا که امکان ایجاد تورنومنت رو اره کدومه ؟
2014 رو دانلود کردم نصب کردم اصلا تورنومنت نداره ، خیلی بده اینطوری
Printable View
سلام
آخرین نسخه از فیفا که امکان ایجاد تورنومنت رو اره کدومه ؟
2014 رو دانلود کردم نصب کردم اصلا تورنومنت نداره ، خیلی بده اینطوری
حیفه فیفا 15 کرک نشه،با اینترنت لعنتی ایران و تحریماش نمیشه یه دست فیفا انلاین زد
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
آنلاین این نسخه بهبود های بهتری در بخش Season داشته و معمولا ارتباط دو بازیکن رو با Latency 50% به بالا برقرار میکنه در صورتی که در نسخه قبلی بنده اصلا نمیتونستم تو Season درست بازی کنم ! به خاطر LAGنقل قول:
برای قسمت Ultimate Team هم که Latency Bar برای نمایش کیفیت ارتباطی هست و شما خودتون حریفتون رو انتخاب میکنید .
مشکلات کمتر شده در خوده بازی حالا دیگه این بستگی داره ISP شما در منطقه سکونتتون چه میزان کیفیت سرویس دهی داشته باشه .
در حال حاضر دیگه نمیشه یه ISP رو به صورت کلی برتر دونست بلکه این موضوع کاملا به منطقه مخابرات مرتبط شده .
برو 15 نصب کن خوب !!! چرا14؟؟؟؟ اگه بخوای بهت میگم چجوری میشه تورنمنت درست کرد!نقل قول:
هیچ خبری از کرک شدن نیست ؟
امسال از فیفا خوشم اومد اون هم اینطوری :n27:
نه متاسفانه ...نقل قول:
دوست عزیز شما بهتره دنباله کرک نباشی ، حالا حالاها نمیاد ، این خط _ اینم نشون . :n02:
دوستان سریالی که میخریم برای فیفا 15 فقط روی یک کامپیوتر اجرا میشه ؟
یعنی دو نفر نمیتونن ازش استفاده کنن ؟
دو نفر می توانند استفاده کنند اما به صورت همزمان انلاین نمیشه...نقل قول:
پس برای بازی معمولی تعداد مهم نیست ؟
دوستان اگر کسانی هستند که قصد خرید اشتراکی سریال رو دارند اطلاع بدن
نه مهم نیست چون شما با خرید سریال میتوانید به صورت افلاین بازی کنید ... یک سری سایت هستند به صورت اشتراکی می فروشند ولی بهتره با یک سری از دوستان خودتان خرید کنید که برای انجام بازی انلاین مشکلی نباشد...نقل قول:
سایت ها رو برام پخ کننی ممنون میشمنقل قول:
دوستان با اینکه گزینه تنظیمات antialliasing رو 4x هست ولی بازم تو بازی انگار aa نداریمو بدنه بازیکنا از نمای نزدیک دندونه داره و ساف نیس! چرا؟!
این مشکل از خود بازیهنقل قول:
دوستان اگه سی دی کی اشتراکی بخریم بعد از اینکه ویندوز عوض کنیم و یا اینکه به هر دلیلی بازی رو حذف کردیم میتونیم دوباره نصب کنیم؟ یا باز باید هزینه کنیم؟
چون من ویندوز زیاد عوض میکنم
دوستان لینک دانلود نسخه ی کامل و اصلی بازی رو میخوام که مشکلی هم ایجاد نشه برای خرید سی دی کی
باید فقط آپدیت 3 رو دان کنم یا آپدیت یک و دو رو هم باید دانلود کنم ؟
بچه ها شما میخواید بازی کنید تنظیمات سرعت شوت سرعت بازیکنان ارور شوت سرعت پاس و ... رو تغییر میدید ؟
اگر آره بهترین حالتی که فکر میکنید در میاد رو برام بزارید مرسی
نقل قول:
عزیز همه نسخه ها یجوره میتونی از هر سایتی به راحتی دانلود کنی واست مشکلی پیش نمیاد. اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من که به شخصه تغییر نمیدم چون بازی به کل خرابو غیر عادی می شه.
هر 3 آپدیت 1 و 2 و 3 رو باید دانلود کنم ؟
بلهنقل قول:
.
دوستان من فیفا 15 رو دانلود کردم ولی فایل نصبی نداره از زیپ بیرون آوردمش مثل فایل های نصب شده هست و ستاپ نداره باید چکار کنم ؟ آپدیت ها رو چکار کنم ؟ هر 3 رو کپی کنم همونجا ؟
درسته عزیز فایل ستاپی وجود نداره ، واسه همه همینجوریه. شما فقط اون 3 تا آپدیتارو بعد از اینکه از فشرده دراووردی بریز مستقیم توو همون جا. بعد برو بقیه کارارو کن.نقل قول:
سلام چند تا سوال دارم
1-من فایل رو اکستراکت کردم تو یه پوشه ریخته شده بعد اپدیت ها رو بترتیب یک ، دو ، سه ریختم تو پوشه اصلی فایل ستآپی نبود فقط یه فایله ک روش میزنی ارور میده و بازی اجرا نمیشه تا اینجا درسته ؟
2- باید اورجین رو نصب و نصب کنم و اکانتی بسازم ؟ با چیلترچکن یا نه؟
3- سی دی کی ک گرفتم بازی رو فعال کردم بعد بازی رو از کجا باید اجرا کنم؟
4- اگر فقط بخوام افلاین بازی کنم ایا فقط بار اول برا فعال سازی باید به اینترنت وصل بشم و نیاز به سی دی کیه ؟یعنی دو روز دیگه خواستم بازی کنم دیگه نیاز به اینترنت و سی دی کی نیست؟
5- تنظیم دسته بازی مثل فیفا 2014 و با نرم افزار 360 هست ؟
6- موقع پنالتی دروازبان شیرجه میزنه یا نه عین 2014 هست؟
سلام چند تا سوال دارم
1-من فایل رو اکستراکت کردم تو یه پوشه ریخته شده بعد اپدیت ها رو بترتیب یک ، دو ، سه ریختم تو پوشه اصلی فایل ستآپی نبود فقط یه فایله ک روش میزنی ارور میده و بازی اجرا نمیشه تا اینجا درسته ؟
2- باید اورجین رو نصب و نصب کنم و اکانتی بسازم ؟ با چیلترچکن یا نه؟
3- سی دی کی ک گرفتم بازی رو فعال کردم بعد بازی رو از کجا باید اجرا کنم؟
4- اگر فقط بخوام افلاین بازی کنم ایا فقط بار اول برا فعال سازی باید به اینترنت وصل بشم و نیاز به سی دی کیه ؟یعنی دو روز دیگه خواستم بازی کنم دیگه نیاز به اینترنت و سی دی کی نیست؟
5- تنظیم دسته بازی مثل فیفا 2014 و با نرم افزار 360 هست ؟
6- موقع پنالتی دروازبان شیرجه میزنه یا نه عین 2014 هست؟
1- بله تا اینجا درستهنقل قول:
2- بله باید اوریگین یا همون اوریجین رو نصب کنی و یه اکانت بسازی بدون قند شکن
3- سی دی کی که گرفتیو بازیو فعال کردی خوده اوریگین بازیو نصب میکنه بعدش میاره توو صفحه دسکتاپ اگه نیومد برو توو پوشه بازی بازیو ازونجا اجرا کن
4- اگه بخوای فقط آفلاین بازی کنی مثه من بله فقط بار اول باس به صورت آنلاین سی دی کیو وارد کنی بعد وقتی که اوریگین باز شد برو قسمت بالا سمت چپ نوشته Origin کلیک کن و گزینه ی Go Offline رو بزن . بعد از این کار هربار که بخوای بدون اینکه آنلاین باشی میتونی راحت یوزر پستو وارد کنی بری توو بازی باهاش.
5- اینو نمیدونم من با کیبورد بازی میکنم!!!!
6- عین 2014 هستش.
سلام خسته نباشید
من برای بازی سی دی کی اشتراکی خریدم و به وسیله برنامه outcome بازی رو اجرا کردم ولی بعد از مدتی که خواستم وارد بازی بشم برنامه outcome ارور یوزر و پس میده و وارد نمیشه :sq_3: چی کار باید بکنم ؟
جدیدا هر دو روز یک بار بعد از فعال سازی اگه برید روی آفلاین هم باید یک بار لاگین کنید جدیدا اینطور شده بهتره یک اکانت اورجین با بازی فیفا بخرید قیمتش هم مناسبه سراغ دارمنقل قول:
با سلامنقل قول:
کلا بازی اینجور شده یا فقط نرم افزار outcome ؟ یعنی اگر فقط از origin استفاده کنیم باز هم هر دو روز یک بار باید login کنیم ؟
پست تکراری . حذف شود
چه قیمته؟ فیفا جدید بیاد باز باید بخریم؟ یا میشه با یه مبلغ کمتری فیفا ۱۶ رو بریزیم؟ سایتشو برام پخ کنید اگه امکان نداره اینجا بذارید ممنوننقل قول:
سلام فرقی نداره این برنامه که گفتید برای تغییر زبان هستشنقل قول:
همه قیمتی هستش ولی اکانت خالی فیفا با سوال امنیتی اگر داشته باشه با جواب حدودا 50 تومن تا 60 تومن هستش شاید کمتر هم گیرت بیادنقل قول:
یعنی با 60 تومن میشه آنلاین هم بازی کرد!؟ پس اینایی که میگن 150 چیه قضیه ش؟
میشه کاملتر توضیح بدین؟
نقل قول:
بله آنلاین هم میشه ببین دوست عزیز اینا اکانت اورجین هستن که بازی رو اورجینال خریداری کردن بعضی هاشون ه ک شدن و بعضی هاشون میفروشن اکثرا خارجی هستن
مثلا بعضی اکانت ها هستش علاوه بر اون بازی چند ا بازی دیگه هم هستش خواستید سراغ دارم خصوصی پیام بدید
اونای که همراه با سوال امنیتی هستش گرون تر در میاد وقتی سوال امنیتی با جواب داشته باشی میتونی تمامی مشخصات اکانت رو عوض کنی و درصد اینکه ریستور بشه خیلی کمه ولی هیچ اکانتی با تظمین فروش نمیشه الان خدم هم یک اکانت دارم با بازی فیفا و چند تا بازی دیگه تا الان مشکلی نبوده و همه چیز رو عوض کردم
اونای که 150 تومن هستش همینه عزیزم فقط اون سریال میخری و شما توی اکانت خودت ریجستر میکنی
چند سال دیگه کرک میشه؟
ایشالله تا عصر یخبندانه بعدی میاد :n02::n02::n02::n02:نقل قول:
:n18::n18:کسی میدونه کرک fifa15کی میاد؟:n18::n18:
دوست عزیز لطفا سوالات تکراری نپرسید... جواب این سوال در پست های قبلی داده شده است.نقل قول:
بچه ها نمی دونستم کجا اینو مطرح کنم
با توجه به اتفاقاتی که واسه فیفا 15 افتاد زنگ خطر بزرگی به صدا در اومد
متاسفانه کرکری که توسط ناشر بازی بهش پول داده بشه تا بازی رو کرک نکنه ...شرف نداره !
می خوام با دوستان اهل فن یک گروه کرکر توی ایران راه بندازیم تا هربازی که نیاز بود کرک کنیم مثل فیفا 15
اسکیدرو و... الان هم به اسم کرکر دارن پول های اهدایی رو از دنیا می گیرن هم سرفرصت مثل فیفا 15 خدا می دونه چند میلیون دلار از ea پول گرفتن کرکشو بیرون ندن !(درامد ea از بازیهای پر فروشی مثل فیفا 15 و cod به میلیارد دلار می رسه ! )
ماشاالله هکر ماهر کم نداریم
کسی انجمنی یا گروه و افرادی رو میشناسه در این زمینه حرفه ای باشن معرفی کنه
برو انجمن آشیانه تو کارشون بهترینننقل قول:
کسی انجمنی یا گروه و افرادی رو میشناسه در این زمینه حرفه ای باشن معرفی کنه
اما فک نکنم کمکت کنن
دقیقانقل قول:
شرکت امنیتی ایران نمیاد با یه بازی 150 دلاری اعتبارشو ریر سوال ببره که.چون سریع از راه قضایی رسیدگی میشه
دوست عزیز کمی منطقی فکر کنیم هم بد نیست .نقل قول:
اولا N تا گروه کرکر هستن که واس هم دیگه کل کل دارن . این همه گروه کرکر قدرتمند مثل reloaded و بقیه نتونستند از پس denuvo بر بیان به زور یه گروه چینی کرک کرده . می خواین یه گروه ایرانی که تجربه ای توی کرک ندارن بیان بازی رو کرک کنند ؟
دوما گروه چینی کلی حمایت پشتش بوده ، به گفته خودشون برای کرک denuvo اطلاعات حدود 30 هزار پردازنده از طرف کاربران براشون فرستاده شد تا یه الگوریتم مناسب برای کرک دست پیدا کردن !!! تو ایران بتونی 500 نفرو یه جا جمع کنی هنر کردی !
سوما فرضا یه گروه نابغه تو ایران بود که با الگوریتم های رمز نگاری و کریپتوگرافی آشنایی کامل داشت . به نظر شما میاد مجانی ( و یا با هزینه ی کمی مثل ده بیست میلیون ) این کارو انجام می ده ؟
چهارم : مثل اینکه دوستان فکر کردن چون قوانین کپی رایت رعایت نمی شه هر خلافی آزاده !!!!
درسته قوانین کپی رایت تو ایران رعایت نمی شه ، اما این دلیل نمی شه که هر خلافی مجاز باشه .
قوانین کپی رایت به طور خلاصه این اجازه رو می ده که مثلا اگر فرد خاطی توی انگلستان بود و صاحب اثر توی آمریکا ، صاحب اثر از همون آمریکا شکایت کنه و پا نشه بره انگلستان و همون جا پی گیر باشه و جزای جرم طبق کشور تابعش ( در اینجا آمریکا ) محاسبه بشه.
وقتی قوانین کپی رایت رعایت نمی شه یعنی باید تابع قوانین کشوری بود . مثلا اگر یه گروه هکر تو ایران اومدن نرم افزاری رو کرک کردن ، شرکت باید بیاد از طریق ایران پیگری کنه . خوب یه گروه معروفی مثل P30world اومد بازی رو کرک کرد . خو EA چندین میلیون دلار ضرر می کنه . به نظر شما وکلاشو نمی فرسته ایران بیاد از طریق ایران پی گیری کنند ؟
سلام به دوستان
آقا کسی این کرک سایت razor رو تست کرده ؟! لینک دانلود گذاشته واسه کرک و اکثر کامنت هام فقط تشکر !
کد:http://razor-games.com/fifa-15-torrent-download-crack-pack-pc/