گرفتمش اما در مقایسه با شبکه ای مثل SRF zwei Hd به نظرم کیفیتش پایین ترهنقل قول:
گرفتمش اما در مقایسه با شبکه ای مثل SRF zwei Hd به نظرم کیفیتش پایین ترهنقل قول:
همینطوره...کیفیتsrf عالیه...البته دو شبکه داره گزارش عربی پخش میکنه!!نقل قول:
پخش آنلاین شبکه سه چرا پخش نمیشه چندتا لینک آنلاین معرفی کنید
سلام
سافتکم برای شبکه 3 میخوام!!!
برای --- پلاگین vplug
دوستان این دوشبکه zdf v ard رو هیچ ماهوارهای پخش نمیکنن یعنی هیچ راهی نداره ؟
دوست عزیز قبلا هم بارها اشاره شده. این دو کانال فقط روی استرا بازیارو پخش می کنن که متاسفانه فرکانساش تو ایران بیم ندارن.پس اگر تو ایران هستید کلا قیدشونو بزنید:n02:نقل قول:
کانال trt1 دیگه توی ماه رمضان بازیها رو نشون نمیده
کدوم کانال روی بیم شرقی ترکست پخش میکنه ؟ کانال trt spor رو هم گرفتم ولی قفل بود و با کد بیس باز نمیکرد .
در ضمن trt hd روی بیم شرقی پخش نمیشه؟
1 tv gergia پخش میکنه فقط نمیدونم بیم شرقی یا غربینقل قول:
11472 H
23450
متاسفانه این شبکه هم فقط روی بیم غربی میگیرهنقل قول:
فکر نکن پولی شدهنقل قول:
عزیز شبکه هنوز سیستمش بیسه و با همون کد 1111113311111133 بازهنقل قول:
و قطعا به هیچ سیستم دیگه تغییر نمیکنه.
این رو مطمئن باشید !!!
شبکه trt 1در ماهواره یوتلست بازی آمریکا بلژیک رو داره رایگان بدون کد بیس پخش میکنه فرکانس 11492 v 300وشبکهtrt3 spor همt
شبکه trt 1در ماهواره یوتلست بازی آمریکا بلژیک رو داره رایگان بدون کد بیس پخش میکنه فرکانس 11492 v 300وشبکهtrt3 spor همt
سلام دوست عزیز دوتا سوال من میخوام ماهواره یوتلست رو اضافه کنم چون دوست ندارم فینال رو از دست بدمنقل قول:
ومیخواستم بدونم شبکه TRT 1 تا آخر بازیها رو تو یوتلست رایگان پخش میکنه؟ اگر پخش میکنه لطفا مشخصات دقیقش رو بنویس.
ودیگری اینکه شبکه idman tv روی azer space رایگان نشون میده .
باتشکر فراوان:n16:
میدونم اما تا دو سه روز پیش بدون کدبیس باز میشدنقل قول:
عزیزان این bein sport hd که رایگانه اکثر بازی ها رو نشون نمیده.beinsport های پولی روی بدر کد بیس ندارن؟
دوستان من یوتلست w3a رو وصل کردم لطفا شبکه های رایگان با فرکانسشونو بنویسد:n16:
ببخشید trt1 و trt sport روی یوتلست w3a رایگانه؟
سلام دوستان من یه ----- آیکلاس مدل 9898XS دارم
اگه میشه یه سافتکم برای بازکردن شبکه هایی مثل IDMAN TV و پکیچ SRG برام بزارید خیلی ضروری
وطریقیه استفادشم بگید.:n16::n16::n16::n16:
سلام دوست عزیز.
11881 V 27500
IRIB HD TEST ماهواره ی بدر
ماهواره ی هاتبرد
12399 H 27500
RSI LA 2 HD
10971 H 29700
RTS Deux HD
SRF zwei HD
این کانالها براحتی باز میشن.من از بازی هفتم همه رو ا اینجا دیدم.البته کارت دی وی بی دارم و با پلاگین vplug بدون احتیاج به اینترنت و فقط آفلاین
اگه یه سری توی این سایتها بزنی ،راحت میتونی سافتکم یا هر چیزی رو که میخای راجب به این کانالا پیدا کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IRIB TEST HD که با کد معروف 1111113311111133 براحتی باز میشه.ولی یه نکته مهم که فرکانسهاشون s2 هست.
نقل قول:
آقا جواب بدید به این پست:n13:
ایدمان کد بیس دارهنقل قول:
idman TV Azerbaijan 11169 H 20400 QPSK 46.0°E AzerSpace 1 SID:0002
09/06/2013
Biss key: 34 53 45 00 34 53 45 00OR
Biss key: 34 53 45 CC 34 53 45 CC
این سافتکمی که گذاشتم جدیدترین سافتکم برای تمامی مدل های شرکت آی کلاس هست،هر دوستی که ----- مال شرکت آیکلاسه میتونه از این به راحتی استفاده کنه....نقل قول:
لینک دانلود سافتکم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای استفاده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این راهنمای برای مدل های SUN1 , Sun2 , Sun3 , Sun4 هستش...بقیه هم احتمالا شبیه همینه....)
:n16:
شبکه trt spor ماهواره یوتلست فرکانس 10763 v 30000ماهواره یوتلستw3a بازی آرژانتین بلژیک رو رایگان داره نشون میده
دوستان شبکه های tvp در نایلست سستم کد گذاریشون seca هست اگه کسی کدشون رو داره لطف کنه اینجا هم بزاره:n16:
این گزارشگر عربی bein sport خیلی دیشب مهیج بازی رو گزارش کرد(هلند کاستاریکا)دیگه داشت جر می داد خودشو.جالبه بعضی مواقع قاطی می کرد تو جملاتش هم عربی بود هم انگلیسی هم یه زبونای دیگه
آخر سر هم هی می گفت الله الله من الکره القدم
خداییش از گزارشگران ما بیشتر به بازی هیجان میدن و البته نقطه مقابلش گزارشگران فکر کنم شبکه zwei hd که اصلاً بعضی مواقع بازی رو بی خیال بی خیال میشن
سلام دوست عزیز من سافتکم رو گرفتم وبا فلش زدم به usb ----- ولی نشناخت لطفا کمکم کنید.:n16:نقل قول:
بجای ok ، کلید 1 رو فشار بدهنقل قول:
سافتکم رو زدم ولی کانالی بازنشود نمیدونم چرا؟نقل قول:
والا پکیج srg برای اکثر مدلهای Sd آیکلاس باز نمیشه .نقل قول:
بیشتر بدرد شبکه سه میخوره
دوستان این شبکه ایرانی HD Test رو ما میخوایم روی بدر (افقی/11881/27500) بگیریم ولی نمیاد
توی سرچ s (نوار قرمز رنگ) حدود 94 درصده ولی اون Q (نوار سبز رنگ) کلا صفر هستش
چه باید بکنیم؟
دستگاه تون s2 رو ساپورت میکنه؟نقل قول:
اگه منظورت ----S2 هستش که آره خیلی از شبکه ها رو روی این حالت دارم.(مدل starsat 2100hd هستش)نقل قول:
دوستان بازي امشب برزيل - آلمان bein sport hd در بدر 11084 h كه free هم هست از 12:30 نشون ميده بي دردسر نگاه كنيد
این اخبار رو جاودانی از کدوم سایت گرفته که به سرعت وضعیت ورزشگاه و جو برزیل رو خبر دادن؟اگه می دونید چه سایتیه بگید
ببخشید جای اشتباه پست دادم
جفت زبان عربیه.......:n03:نقل قول:
امشب من بازی رو از trt 1 نگاه کردم کیفیتشم بد نبود
سلام دوست عزیز ----- من معمولی هست یعنی من نمیتونم ببینم؟:n16:نقل قول: