دوست عزيز من w700 رو با SUES انجام دادم فريم ويرش به روز شد شما چطوري انجام ميدي نميشه ؟؟؟نقل قول:
آموزش آپديت با برنامه SUES قشنگ بخون انجام بده مشكلي نيست. فقط اگه سريال گوشيت اصل نيستش اين كار رو انجام نده .
دوست عزيز من w700 رو با SUES انجام دادم فريم ويرش به روز شد شما چطوري انجام ميدي نميشه ؟؟؟نقل قول:
آموزش آپديت با برنامه SUES قشنگ بخون انجام بده مشكلي نيست. فقط اگه سريال گوشيت اصل نيستش اين كار رو انجام نده .
آقا قاب فابريك w700 هم حدود 14 هزار تومن هست ولي ميگن 25000 تومن هستش اصلش. پس كلا از كجا بفهميم قاب فابريك كدومه؟؟؟ ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
كسي جايي رو سراغ داره براي رجيستر دستي ارزون بگيره ميگن 2000 تومنه ولي همكارم رفته 8 هزار تومن گرفتن
رم فابريك رو چطوري بفهميم كه فابريكه؟؟؟ ميگن رم هاي اصل ژاپن حدود 40 تا 50 هزار هستش ولي 1 گيگ 20 هزارتومني چيني هيتش. من رم k800 كه m2 هستش رو 5 ماه پيش 512 گرفتم 40 هزار ولي سرعتش بالا نيستش اونوقت زده k800 تا 4 گيگ ساپورت ميكنه. تازه رم 512 كه گرفتم ولي 60 مگا بايت كم داره رم هاي چيني همه اينجوريه
اين سوني اريكسون تو فريم وير هاي جديدش خيال اضافه كردن منشي تلفني رو نداره ؟؟؟ چرا نذاشته ؟؟ چيزيه كه همه جا دارن و لازمه اينجوري به خيال خودش ميخواد با نوكيا رقابت كنه :(((
نقل قول:
مصطفی جون از راهنمایی کاملت سپاسگزارم
دوستان خوب میخواستم بدونم برای اینکه صدای روی w810 بلندتر بشه با چه نرم افزاری کار کنم بهتره.وضمنا برای این کار باید اکولایزر رو زیاد کرد یا صدا
یه کلام بگم خیالتو راحت کنم...قاب اصل با غیر اصل فرقش زمین تا اسمونه...اصلا تابلو هستش...خیالت راحت..اگه یه بار قاب فانتزی(غیر اصل)رو دیده باشی کاملا متوجه تفاوت هاش می شی...درباره ی تفاوت هاش جاهای زیادی بحث شده دیگه دوباره گویی نمی کنم یه سرچ کوچولو کن ایشاالله به جوابت می رسی:rolleye:نقل قول:
قابلی نداشت عزیزنقل قول:
صدا زیاد کردن ربطی به نرم افزار خاصی نداره...پیشنهاد میکنم با اکولایزرشم ور نرو چون خیلی که فرق نمی کنه فقط با این کارا عمر بلنگوی گوشیتو کم می کنی....فقط تو اکولایزر بگذارش رو حالتmega boss خداست دیگه:) از کیفیت البته....البته یه کارم می شه کرد و اون اینکه تو کامپیوتر اول با نرم افزار های مخصوص صدای اهنگ رو ببری بالا بعد بریزی تو گوشی:)
نوشته شده توسط r_B_1980
[
سلام
گوشی و800 من يه مشکلی پيدا کرده! هر موقع مموری رو داخل گوشی ميذارم گوشی ديگه بالا نمياد
اما موقع که بدون مموری روشن ميکنم مشکلی نداره با مموری هايه ديگم امتحان کردم بازم مشکل داره
به نظرتون چی کار کنم مشکل از چی هست؟با فلش ميشه درس کرد يا اينکه مشکل سخت افزاريه؟
اگه بخوام بفروشم چند ميخرن؟
QUOTE=amiroo88;841400] کسی جواب نمیده؟؟؟؟
دوستان ظاهرا این مشکل خیلی شایعیه . کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]
ظاهرا اینجا کسی پیدا نمیشه که از این قضیه سر در بیاره . از دوستانی که این مشکل رو دارند و به الادین دسترسی دارند خواهش میکنم در صورت امکان اونجا گوشیشونو نشون بدن شاید چاره ای داشت
با سلام گوشی w800 کلا اکثر sony ericsoon ها روی هندز فری بلوث آهنگ پخش نمی کنند و فقط هنگام صحبت کردن روی هندزفری صدا می آید و این عیب بزرگی به نظر من است
حال با برنامه ای یا دستکاری در گوشی می توان این عیب را بر طرف کرد و بتوان با هندزفری بلوتوث آهنگ گوش داد
اگر چنین کاری می توان کرد مرا راهنمایی کنید
آیا کیفیت گوشی K750 ساخت کشور های مختلف خیلی با هم فرق داره ؟
نقل قول:
تو ایران سری K غیر از ساخت چین فکر نکنم چیز دیگه ای بتونی پیدا کنی
در ضمن هر چیزی که تو چین تولید میشه آشغال نیست
سلام من با k750i یه مشکلی دارم
وقتی روی موزیک یا زنگ گزینه بیشتر را انتخاب می کنم و بعد فایل به عنوان گوشی ریست می شود؟
من یه مشکل با k750i داشتم.
دکمه ی سمت راست بالا(درست زیر lcd) به صورت پیش فرض روی (live!cas) تنظیم است و تعویض هم نمی شود.
و مورد دیگه هم روی صفحه ی اصلی عبارت (welcom! ready to resive..........) همیشه وجود دارد. راهی برای رفع آن هست یا نه؟
ممنونم مصطفي خان ;) ولي اون قابها كه ميگي ميدونم تابلو هستش ولي قاب فابريكيم دو نوع داريم كه يه سريش حديد 13 تا 16 تومن هستش و يه سريشم بالاي 20 هزار تومنه اونجوري كه قيمت كردم و خود مغازه دار گفت قاب 14 هزار تومني اصل نيستش قاب اصل 25 هزار تومن ماله كا 750 ميگفت تازهنقل قول:
می شه لطفا جواب بدین منتظرم مرسی:rolleye:نقل قول:
آقا هر كسي ميره گوشي ميخره سريال اصل نيستش حتما فاكتور مهر و امضا شده بگيره نگه داره نيرو انتظامي داره جمع ميكنه به عنوان گوشي دزدي. گوشيهاي غير اصل ارزون شده هيچ تضميني هم نميكنن
گوشی کا 750 روی حالت فارسی با بعضی تمها این مشکل رو داره. چاره ای نیست یا باید بسازی باهاش یا تم رو عوض کنی یا بیخیال فارسی بشی.نقل قول:
در حالت اینگلیسی این مشکل نیست. ضمنا برای اختصاص اهنگ به شخص خاص از قسمت تنظیمات مخاطبین انجامش بده
یعنی اون قاب فابریک 14 تومنی تابلو نیست؟!! جنسش چه جوریه ارزش تعویض داره یا نهنقل قول:
یا مث همون 3 تومنی ها درپیته؟
خیلی ممنوننقل قول:
این پیام ادیت شد چون جوابمو پیدا کردم
نه اون تابلو نبودش. 3 تومني ها رو كه حرفش رو نزن اصلا اشغال هستش و فايده نداره وقتي هم تعويض ميكني لغ ميزنه. ولي به يه مغازه دار گفتم پاساژ علائدين ميداد 14 گفتش اصلش 20 هزار به بالا هستش. اينجوري شدش به شك افتادم. البته براي نوكيا 3250 بودش. سوني اريكسون نيستشنقل قول:
نقل قول:
ای بابا آقا جون !!!
چرا رعشه به تن ملت میندازی ؟:blink:
آخه مگه چند نفر فاکتورشو نگه میداره داداش؟ :biggrin:
تازه . . . فکر میکنی اگه قرار باشه گوشی های سریال چنج شده رو جمع کنن . . . آخه نگو دیگه . . . :laughing:
حتی فکرش هم با حاله :tongue:
عمراً ، آقایون خیالها راحت ;)
تو این مملکت از این خبرا نمیشه :happy:
کاری نمی شه کرد من سعی کردم!!!نقل قول:
شدیدا موافقم عمرا بگیر بگیر بشه!!نقل قول:
سلام به همگی
گوشی من w 810 هست میخواستم بدونم چطوری میه براش رمز گذاشت که هنگام ورود به گوشی (مثلا بعد از 5 دقیقه که میخوام با گوشی کارکنم ) ازم رمز ورود بخواد
مثل اسکرین سیور ویندوز که تنظیم میکنی با فشار کلیدی صفحه log in باز بشه برای ورود رمز
ممنون
baba ye bamarami b man bege w200 sony ericsson key b bazare iran miad
اگه من اين حرف زدم حتما جايي كار ميكنم كه ميدونم چه خبره . من كاري ندارم جهت اطلاع گفتم نگفتمم ميخوان بريزن جمع كنن. ولي برات مشكل پيش بياد اثير بشي ميفهمي منظور من چي بود ;)نقل قول:
چطور می تونم message deliver رو در گوشی j100i فعال کنم.
لطفا کمک کنید.
عزیز زمان رو که نمشه مشخص کرد... باید ببینی که وارد بازار اروپا میشه..... بعدش چند ماه بزاری روش بیاد ایران...نقل قول:
baba ye bamarami b man bege w200 sony ericsson key b bazare iran miad
سلام ، خوبید دوستان ؟!
.
راسش من اصلا هیچ تفاوتی تو بیس و و کیفیت صدا و قتی اکولایزر رو رو مگا باس میگذارم احساس نمیکنم ، نسخه ی فایرم ویر شم چک کردم آخرین نسخه رو گوشی نصبه منتها نمیدونم همین طور باید باشه یا از نظر شما مشکل داره گوشی ؟1
.
دیگه اینکه وقتی کلید کمرا رو نگه میداری مگه نه اینک باید دوربین فعال شه ؟! اما تو مال من نمیشه یعنی گاهی میشه و گاهی ام نمیشه .
.
یه سوال دیگه اینکه چه جوری میشه تنظیمات گکوشی رو تغییر داد که برنامه ی های و فایلای دریافتی و نصبی مستقیما رو مموری ذخیره بشه نه تو حافظه ی گوشی ؟1 که بعدا لازم باشه مووش کنی ؟!
.
ممنون میشم اگه جوابم رو بگید ، مرسی
من دیشب رو گوشیم بازی ریختم بعد خاموش که شد دیگه روشن نشد ارم سونی اریکسون میاد ولی یر میکنه
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کوشیم k510:puke: ;l; ;kdn:sad: :sad: :sad:
با سلام
من گوشی سونی اریکسون k750 i خریدم
مشکل من هنگام متصل کردن گوشی به کایموپنر از طریق کابل یو اس بی است
وقتی گوشی را به کابل وصل میکنم ویندوز گوشی را پیدا میکند و پیغام find new hardware را نمایش میدهد و بعد مدل گوشی را میگویذ اما وقتی به قسمت usb mass straoge drive می رسد میگه مشکلی پیدا شده و و این دستگاه با ویندوز کار نکیمند و بعد هم که به قسمت device manger رفتم دیدم که توی قسمت پورت های در کنار usb mass straoge drive علامات خطا زده . فکر نکنم مشکلی هم از کارت حافظه باشه چون تلفن راحت می شناستش
خوب دوستان و اساتید من باید چیکار کنم؟
عزیزم بیشتر مشکلات وصل نشدن گوشی به سیستم برمیگرده به درایور گوشی که باید کامل و درست نصب بشه و اگه کاملا نصب نشه ویندوز نمیتونه گوشی رو بشناسه و از اینجور پیغامها میدهنقل قول:
در ضمن شاید شما اونو نصب کرده باشی اما درست نصب نکردی
یه بار دیگه امتحان کن و دوباره نصبش کن
گوشیت هیچ مشکلی نداره یعنی ربطی به گوشی نداره
موفق باشی:)
دوست عزیز مموری گوشی رو دربیار بعد باطری رو دربیار و بعد جا بزن و اونوقت روشنش کن ببین چی میشه :)نقل قول:
1- عزیزم تفاوت مگا بیس رو وقتی متوجه میشی که داری با هندزفری آهنگ گوش میکنی نه با اسپیکر گوشینقل قول:
2- تو بعضی گوشیها فعال میشه تو بعضیها خیر (چیز زیاد مهمی نیست)
3- مگه مال شما تو حافظه گوشی ذخیره میشه ؟ معمولا تو سونی اریکسون بطور پیش فرض رو مموری ذخیره میشه مال من که اینطوریه
موفق باشی:)
من يه k750 دارم.چند روزه كه برنامه sound record كار نميكنه.يعني اصلا واردش نميشه!!!
من يه k750 دارم.چند روزه كه برنامه sound record كار نميكنه.يعني اصلا واردش نميشه!!!
دوست عزیز مشکل خاصی ندارهنقل قول:
گوشیت رو یه ریست بکن احتمالا درست میشه