آقا به نکته مهمی اشاره کردی!الان رفتم دیدم کلی از برنامه هارو یارو نصب نکرده!!!نقل قول:
هیچیم نگفته که،آره برو خودت نصب کن :||
Printable View
آقا به نکته مهمی اشاره کردی!الان رفتم دیدم کلی از برنامه هارو یارو نصب نکرده!!!نقل قول:
هیچیم نگفته که،آره برو خودت نصب کن :||
مدیریت انرژی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (64 بیت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور وایرلس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n28::n28:من میخوام بک آپ بگیرم ولی onekey ارور میده current system can not support back up
اول ویندوزم 8.1 بود همین ایراد رو داشتم...3 بار هم وان کی ریکاوری رو دانلود کردم و نصب کردم ولی نشد....بعد وین 8 ریختم باز هم نشد!!!
قبلا y410 داشتم مثل هلو برام بک آپ میگرفت
البته یه سوال دیگه هم داشتم من رفتم تو نرم افزار پارتیشن یک درایو کوچیک تو هاردم هست که نصفش پره ...اون باید هیدن باشه؟
آقا ممنون...
این برنامه WLAN چی هست؟
سلام منم اومدم تو تاپیک :n02:نقل قول:
برای من حدود 10-11 ثانیه هستش.
کش SSD هستش.
خیلی ممنون، چه چیزی بهشون اضافه شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه تغییری داشته ؟نقل قول:
این مشکل دیر 100% شدن باتری حل شده ؟ وقتی میزنی شارژ میرسه به 99 % بعد 1 ساعت میشه 100 % :n27:
1. نمیشه بک آپ بگیری باید ویندوزت اورجینال باشه وگرنه ارور میده.نقل قول:
2.متوجه نشدم منظورت چیه!
این energy manager روی ویندوز 8 نصب نمیشه؟نقل قول:
////
ویندوز 8 غیر اورجینال رو میشه مستقیم از طریق استور به 8.1 آپدیت کرد؟
راستش نمیدونم، منم تازه نصبش کردم، تا حالا هم باتری لپ تاپم رو 100درصد شارژ نکردم (میگن باتری های جدید بهتره کامل شارژ نشه) و همیشه از مد کانسرویشن استفاده میکنم و مشکلی که قبلا دیدم این بود که بعد از خاموش کردن و از برق کشیدن مد کانسرویشنش غیرفعال میشد، امیدوارم تو این ورژن مشکل رفع شده باشهنقل قول:
تست کنید ببینید میشه یا نهنقل قول:
فکر نمیکنم بشه از طریق خود مایکروسافت آپدیت کرد
نقل قول:
واسه بکاپ میتونی از برنامه acronis true image استفاده کنی... برنامه مفیدیه
...
آره واسه منم دوتا پارتیشن یک گیگی بصورت مخفی داره... یکیش خالیه یکیشم تا نصف پره. (البته منجر خود ویندور اونی که نیمه پر هست رو هم تقریبا خالی نشون میده!!!) دیگه منم کنجکاوی نکردم واسه چین این دوتا!
تستش کردم بازم همون مشکلو داره!نقل قول:
جالب اینجاست که رو لپ تاپ برادرم که z480 داره با ویندوز 7 همین برنامه رو از روی dvd درایور لپ تاپ خودم نصب کرده و یه همچین مشکلی نداره!! :|
(البته انرژی منجر منو نصب کرده چون درصد شارژ بین 55 تا 60 باشه شارژ نمیکنه اما درایور انرژی لپ تاپ خودش فقط 60 درصد بود و همینکه میشد 59 دوباره شارژش میکرد تا 60 شه!!)
سلام . من ویندوز8.1 زدم روش ولی تو قسمت device manager یه درایوی هست به اسم unknown device همه درایورارو هم نصب کردم ولی این نمیدونم چیه وهمه چیشم کار میکنه به نظرتون مشکل کجاست؟؟
احتمالا یکی رو نصب نکردیدنقل قول:
یه اسکرین شات بزارید شاید کسی بدونه
از دوستان گیمر کسی Watch dogs رو نصب کرده ؟:n02:
من نصبش کردم و همه آپدیت ها رو ریختم و تونستم Medium با فریم ریت 26-34 بازی کنم ولی توقعم بیشتر از اینا بود و فک میکردم High رو راحت بیاره.
Core i5
برای من هم همینطور است.نقل قول:
[سلام . من ویندوز8.1 زدم روش ولی تو قسمت device manager یه درایوی هست به اسم unknown device همه درایورارو هم نصب کردم ولی این نمیدونم چیه وهمه چیشم کار میکنه به نظرتون مشکل کجاست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادتون نره تنظیمات Energy Manager رو روی high performance mode بذارید وگرنه از حداکثر قدرت لپ تاپ استفاده نمیکنهنقل قول:
نقل قول:با توجه به دیوایس منیجر لپ تاپ من این مورد باید گزینه ای به اسم Standard Modem Over Bluetooth Link باشهنقل قول:
احتمالا ربط به بلوتوث داره، شاید همربط نداشته باشه و این گزینه در لپ تاپ من مربوط به موبایل هایی که نصب کردم باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من احتمال میدم واسه ی باطری باشه چون وقتی یه بار برنماه پاور منیجر رو نصب کردم رفت ولی بعد یک هفته دوباره اومدهنقل قول:
بعید میدونم، برا شما اون بالا داره باتری رو نشون میدهنقل قول:
برا من قسمت باتری دو گزینه داره ببینید اگه برا شما هم دو تاست پس از اون نیست
اصلا روی دیوایس شناخته نشده راست کلیک کنید و update driver رو بزنید و آدرس محل درایور ها رو بهش بدید با ابنکه بزارید از اینترنت بگرده شاید درایور مربوط بهش رو پیدا کنه
چجوری بزارم تو اینترنت بگرده؟؟نقل قول:
یک بار دیگر اسکن کردم و به این گزینه رسیدم که این چیزی که نشناخته PCI simple communications controller است. کسی درایورش را داره؟
روی اون گزینه هستش :n02: ، راستی وقتی کانورستیشن مد رو فعال میکنم و اگه مثلا شارژ لپ تاپم 56 % باشه بالا تر نمیره و همینجا میمونه، مشکلی نیست ؟ نباید 60 % بشه؟نقل قول:
انتظار زیاد از گرافیک 64 بیتی این دستگاه نداشته باش .این بازی watch dogs گرافیکی ترین بازی فعلی بازاره.نقل قول:
وقتی آپدیت درایور و میزنی 2 تا گزینه میاد که بالایی تو اینترنت سرچ میکنهنقل قول:
برو همه درایورارو پس دونه دونه تست کن مخصوصا اونی که نوشته chipset از این آدرسنقل قول:
نه مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوستان من در چند روز اینده میخوام این مدل رو بخرم و فقطز میخوام اگه امکانش باشه از صفحه نمایش یه کلیپی چیزی ببینم که این صفحه مات دلم رو نزنه یوقت... یا عکس که بتونم تصمیمو بگیرم... قبلا صفحه نمایش براق داشتم بخاطر همین هیچ ایده ای از کار کردن با صفحه نمایش مات ندارم ... ممنون میشم کمک کنید
صفحه ماتش شاید کیفیت پایینتری نسبت به صفحه های شفاف داشته باشه اما از مزایاش اینه که دیگه شما مشکل رفلکس نور به هیچ وجه نداری و عملا لذت بیشتری از کار کردن با این لپ تاپ می بری، از طرفی کیفیتش اونقدر پایینتر نیست که بخواد آدمو از خریدش منصرف کنهنقل قول:
این یه کلیپ در یوتیوب (از فیل-تر شک-ن استفاده کنید)
دوستان فروشنده ها میدونن که چه هاردی رو لپتاپ بسته شده؟ منظورم اینه که روی کارتن دستگاه نوشته وسترن یا سیگیت؟!
تا روشن نشه معلوم نمیشهنقل قول:
سلام من i7 با رم 8gig این سری رو دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم اما یه دو روزه اسپیکر سمت راستش موقعی که صدا بالای 70 -80 درصد میره چر چر میکنه حدود 4 ماه یا بیشتره که خریدمش نمیدونم بدم گارانتی یا نه ؟گارانتیش یکساله سریر هست از طرفی میترسم اگه هم قبول کنن واسه تعویض از نوعی بدن که هاردش وسترن نیست پیشنهاد شما چیه؟ تازه چون آذربایجان شرقی هستم باید بفرستم تهران که یکم سخت تر میشه اگه قبول نکنن.
با گارانتی تماس بگیرین بنظرم بهتره. ببینین نظر اونا چیهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
هنر کنن همین باند رو عوض میکنن برات! برا یه اسپیکر که کل لپتاپ رو عوض نمیکنن!نقل قول:
دوستان پس خریدنش زیاد عاقلانه نیست!! چرا که باید با نذر و نیاز به هارد وسترن رسید...
من که از خریدش راضی هستم چون اونایی که الان لپ تاپ دیگه ای گرفتن ناچار شدن یا cpu پایین تر بگییرن یا گرافیک پایین تر اینو به هرکس نشون دادم تا اینجا همه ازش خوششون اومده.نقل قول:
البته احتمال اینکه نسخه لپ تاپ من هاردش وسترن نباشه خیلی کمه چون نسخه خاورمیانه نیست که هرچی خواستن بندازن روش این سری حتی حروف فارسی نداره.
الان دیگه بیشتر دستگاهها هاردشون وسترنهنقل قول:
تنها مشکل صفحه نمایش داره در باقی فاکتورها بهترین گزینه در بازه قیمتیه خودشه
ولی دوستان به نظرم لنوو وب کم رو برمیداشت خیلی بهتربود چون وب کمش فاجعست.:n09:
دوستان سرعت کپی شما چقدره ؟ مثلا یه 20 گیگ فایل رو میخواید از این درایو به درایو دیگه بریزید چقدره سرعتش ؟
مال من چند ثانیه ای رو روی 110 مگابایته بعد کم کم میاد پایین تا بین 70 تا 90 میمونه.
O
Sent from my C5303 using Tapatalk
از کجا فهمیدین هاردتون وسترنه؟ بعدشم اصلا فرق وسترن با بقیه چیه؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام بر دوستان
خب مام بالاخره راضی شدیم این لپ تاپ رو بگیریم
i5 با رم 6 و هارد 1TB+8gSS
فقط واسم جالب کیبردشه، اولا نه عربی داره نه فارسی.انگلیسه فقط که البته خودمم اینجوری راحت ترم. بعدم شکل کیبردش شبیه هیچ عکسی که از این لپ تاپ تو مثلا دیجی کالا دیدم نیست. مثلا شکل دکمه اینتر و ...
یه سری سوال و مشکل هست که نتونستم حل کنم امیدوارم دوستان بتونن کمک کننپ
اول بگم ویندوز 8.1 استفاده می کنم روش
اولین مورد واسه بلوتوثه
من هرجوری بگین دراویر بلوتوث رو دانلود کردم و درایور قبلی رو از دیوایس منیجر حذف کردم و این درایور جدید رو ریختم
این لینکی که دانلود رو کردم ازش
بعد از ریستارت، این صحنه روبرو میشم باهاش
وقتی وارد دیوایس منیجر میشم اوکیه همه چیز و مثل تصویر سمت راسته، بعد از 5-6 ثانیه یهو به صورت خودجوش! تبدیل میشه به تصویر چپ.بعد از چند ثانیه دوباره رفرش میشه و تبدیل میشه به تصویر سمت راست و هی بین ایندوتا تصویر سوئیچ میکنه.
مشکل دقیقا از کجاست؟نرم افزاریه؟چقد دیگه درایورش رو نصب کنم آخه!
تو این حالت، وقتی وارد PC and Device هم میشم چیزی به نام بلوتوث نیست!
نکته دوم این اروری که موقع روش کردن به صورت صفحه آبی روشن میاد در مورد Driver Power State Failure میاد.
واسه من تا حالا 3بار پیش اومده. راه حلی داره و اصلا مشکل از کجاست؟
سوال سوم هم اینه که از کجا مطمئن شم که درایور هایی که لازمه واسه این دستگاه کامل نصب شده.مثلا برای تاچ پد مثلا باید آیکونش تو Notification Area بیاد و مثلا با دو انگشت بشه اسکرول صفحه کار کنه. ولی باقی موارد چطوری هستن؟
ممنون
جالبه انگار سخت افزار بلوتوث لپ تاپ شما با مال من فرق داره برا من اینتلهنقل قول:
روی بلوتوث در دیوایس منیجر راست کلیک کنید و آپدیت درایور رو بزنید و بعد سرچ در اینترنت شاید بهترین درایور رو خودش پیدا کنه
شاید هم چو پشت هم پندتا درایور نصب کردید این اتفاق افتاده نیاز نیست درایوری رو از دیوایس منیجر حذف کنید، وقتی درایور خودش نباشه اصلا نصب نمیشه، اینکار ممکنه بیشتر اشکال ایجاد کنه
اون مشکل صفحه آبی power... مربوط به ویندوز 8.1 هست و حتما حتما باید آپدیت های ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کنید که حدود 800 مگابایته چند صفحه قبل لینکشم گذاشتم، منم همین مشکل رو داشتم و اصلا لپ تاپم خاموش نمیشد و با این کار حل شد
جواب سوال آخرتم اینکه شما همه رو دونه دونه نصب و هر کدوم نیاز داشت ریستارت کن، اگه همه به خوبی و خوشی نصب شدن و در دیوایس منیجر هم علامت تعجبی نداری یعنی اینکه مشکلی نیست
سلام کسی میدونه gauge reset داخل energy manager چیکار میکنه؟
(میدونم واسه کالیبره کردن هست اما منظورم روند انجامشه اونایی که تست کردن لطفا بگن)
اون ارور بلوتوث از اول بوده، یعنی زمانی که درایور نصب شدهنقل قول:
مشکل اینجاست که با آپدیت اینترنت هم اعلام می کنه که بهترین آپدیت نصبه و نیازی به آپدیت نیست
آیکون بلوتوث هم که اصلا نمیاد.
موندم اینو چجوری میشه رفع کرد!
نکته جالب اینجاست که وقتی uninstall می کنم اون درایور بلوتوث رو، دیوایس منیجیر به این شکل در میاد
در حالی که تو حالت قبلی این ارور ها نبوده. ولی نه تو notification area و نه تو pc and devices اثری از بلوتوث نیست!
ولی با این حال تو شرایط جدید بعد از حذف درایور، آیکون بلوتوث تو notification area میاد و تو pc and devices هم هست
فقط گزینه send و recive فایل نداره و این شکلیه