مال من اینطوری نیستنقل قول:
Printable View
مال من اینطوری نیستنقل قول:
دوستان قصد جدی خرید این لپ تاپ رو دارم اما در چند مورد کمی دودل هستم اگر میشه راهنمایی بفرمائید:
1-یکی راجع به سیستم خنک کنندگی این دستگاه و سر و صدای آن؟
2-این مشکل صفحه نمایش که یکی از دوستان مطرح کرد که وسط صفحه کمی خطای دید ایجاد می کنه چی؟واقعا همچین چیزی هست؟و در کل میشه صفت فوق العاده رو برای صفحه لپ تاپ بکار برد؟چون یکی از معیار هایی که برای خرید این محصول دارم صفحه نمایش فول اچ دیش هست
3-کیفیت درایور دی وی دی چطور هست؟از لحاظ سر و صدا چی؟ با خوندن انواع دی وی دی مشکلی نداره که؟نا هموار بودنش خیلی اذیت میکنه؟
4-یه بحث دیگه هم که صفحه قبل مطرح شد مربوط به باتری بود؟نظر دوستان درباره باتریش چیست؟چون یکی از دلایل انتخاب این مدل برای من باتری به ظاهر فوق العادش هست.
5-این موضوع جریان روی بدنه همیشگی هست؟بدنه از لحاظ استحکام چطور هست؟
در کل دوستانی که از این لپ تاپ استفاده میکنند از 100 به این لپ تاپ چند می دنند؟و چقدر از انتظاراتی که ازش داشتید رو برآورده کرده؟
1-سیستم کولینگ رضایت بخشه و فنش زیر دستگاه قرار داره و مثل لپ تاپای دیگه کنار نیست.واسه من تا حالا خیلی گرم نشده و راضی بودم.نقل قول:
2-فکر کنم فقط اون دوستمون این مشکلو داره.چون من مشکلی ندیدم.از فوق العاده هم بالاتره به نظرم.پنل IPS هستا داداش...
3-درایور دی وی دی من لقی نداره.اگه با گارانتی معتبر بگیری جای نگرانی نیست.فقط یکم سروصدا داره واسه دی وی دی که در حد طبیعیه.
4-به نظر من جدا نشدن باطری تنها مشکلشه.وگرنه کیفیت باطری خیلی خوبه.
5-جریان روی بدنه اوایل خیلی زیاد بود و اذیت میکرد.اما الان خیلی کمتر شده و فکر کنم بعد یه مدت دیگه کلا رفع بشه.بدنه هم که آلومینیومه حرفی در موردش نیست.به Thinkpad لنوو نمیرسه ولی از این بدنه پلاستیکی ها خیلی بهتره.
من نمره 80 میدم در کل.
بخاطر جدا نشدن باطری و وزنش که یکم زیاده.بقیه چیزا عالیه
میشه لطفا بگید کدوم گارانتی برای این لپ تاپ مناسب تر و مطمئن تر هست؟
گارانتی یکپارچه 2 ساله ایسوس (سازگار، ویستا، امرتات، مادیران و آواژنگ)نقل قول:
که الان اکثرا آواژنگه تو بازار
بله. متأسفانه لپتاپی که من دریافت کردم، این مشکل صفحه نمایش را داشت. از زاویه ها درست سه تا خط پهن عمودی تیره دیده میشد (یکی در وسط و دو تا در اطراف اون) که در رنگ زمینه روشن به صورت سایه و در رنگهای تیره تر (مثل آبی) خودش را مثل یک برجستگی نشون میده. عین یک تکه کاغذ که برآمدگی داشته باشه. برای لپتاپی که زاویه دید مناسب جزو مزیتهاش به حساب میاد، خیلی آزاردهنده بود.نقل قول:
درایو DVD هم که یک طرفش کاملا لقی داشت و افتاده تر بود، (حدود یک میلیمتر) به طوری که وقتی دست بهش میزدی بالا و پایین می رفت.
من که بردم تحویل بخش خدمات پس از فروش شرکت دادم و بهم گفتن 24 تا 48 ساعت طول میکشه تا کارشناسامون بررسی کنند که حرف شما حقیقت داره یا نه و بعد باهاتون تماس میگیریم! چیزی که مسلمه اینه که این لپتاپ واقعا نقص داشت. فعلا که سپردمش دست اونها و خدا میدونه که چی پیش میاد. حالا تا بهم نتیجه را نگویند فعلا در موردشون چیزی نمیگم و قضاوت نمیکنم.
امیدوارم برای هیچکس از شما دوستان چنین موردی پیش نیاد. چون برای من واقعا جور کردن پولش خیلی سخت بود.
مال من نیم میلیمتر پایینتره یه طرف دی وی دی درایو
مال 90 درصد افراد همینطوره چیزی نبود که بخوام توی خرید بهش گیر بدم
مشکل اصلی من همون صفحه نمایشه. صفحه ایراد داشت.
مثلا وقتی سیستم در حال بوت شدن بود و صفحه مشکی بود، در نوار پایینی صفحه، یک قسمت حدودا 2 تا 3 سانتیمتری یک نور ضعیف سفید تابیده به سمت بالا دیده میشد . ولی بقیه قسمتها کاملا تیره بود.
نقل قول:
شما که میگید باتری ایشون %6 ضعیف شده برای منم همین عدد رو نشون میده.درصورتی که من طبق فرمایشات شما از باتری استفاده کردم.جریان چیه؟
این رو من نمیگم برنامه های مانیتورینگ سخت افزار (از راه مقایسه ی توان اولیه و اسمی باتری با توان فعلی) دارند اعلام می کنندنقل قول:
اونچه که به کاربر مربوطه اینه نباید بذاره شارژ به زیر %20 یرسه ولی اگر شما این رو همیشه لحاظ کردید دیگه ایراد به قبل از خرید و کیفیت سلول ها و سایر عوامل ... برمیگرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه نمایشت چطوره؟ از زاویه ها.نقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم . معمولا توی لپ تاپا دمای سی پی یو و کارت گرافیک که میره بالا ، به همون اندازه مادربورد هم میره ؟ یعنی وقتی سی پی یو 70 درجس ، مادربورد 70 درجه معقوله ؟ در مورد همین لپ تاپ میگم
بعد یه صدایی هست دی وی دی درایور وقتی کار میکنه یه موقع هایی میده ، فکر کنم صدای تکون خوردن اون لنزس ، باید متوجه شده باشید چی میگم ، عقب و جلو میره انگار ، این طبیعیه دیگه ؟
[QUOTE=monaj;8089437]در مورد باتری حق با شما بود. لامپ که خاموش بود تازه متوجه شدم روشن و سبز خیلی کمرنگه.
ولی این عکسی که از زاویه صفحه نمایش انداختم. به اون خط تیره عمودی بالای آرم دقت کنید. دو تا کمرنگ تر هم دو طرفش قرار داره که تو عکس خوب دیده نمیشه. (البته فقط در زاویه ها دیده میشه):
من امروز یه ویدیو تماشا کردم از نقص در صفحه IPS در یکی از محصولات سونی سری فلیپ، تو ویدیو یه سایه بزرگی رو نشون میداد که وقتی لپ تاپو به حالت تبلت می گرفت و زاویه نمایش رو با بالا پایین کردن لپ تاپ، تغییر میداد، سایه در راستای محور عمودی جابجا میشد. مشابه همین سایه توی عکس.
[QUOTE=mehdisad;8090827]این نقص در لپتاپ من غیرعادیه. چون در لپتاپ بقیه دوستان وجود نداشت. خودمم هم مال یکی را امروز دیدم، اینطوری نبود. در ضمن خطهای تیره اش مکانشون ثابته و با حرکت دادن لپتاپ، جابجا نمیشدند. پس مشکلی تو صفحه لپتاپ من وجود داره. تازه این تو عکسه و خیلی واضح نشون نمیده. وقتی لپتاپ را از نزدیک ببینی خیلی بدتره.نقل قول:
باطری لپ تاپ من هم از همون روزای اول رو 5% بود و تا 7% هم رفت ولی با کالیبره اومد رو 2% ، سعی کنید هر یک ماه یکبار باطری رو کالیبره کنید تا عمرش افزایش پیدا کنه ولی به هر حال این نوع باطری ها عمر مشخصی دارند و خراب شدنشون بعد از یکی دو سال اجتناب تاپذیره
دوستان عزیز ازتون خواهش میکنم مشکلات این لپ تاپ رو بهم بگین
قصد خرید دارم تا چند روزه دیگه میخوام با مشکلاتش اشنا بشم
بسیار سپاس گذارم:n16:
به نظرتان برای این لپ تاپ نیازی به کول پد هست؟
کسی درباره کول پد نظری داره؟
کول پد های ماکروسافت چطور هستند؟
راستی همراه این لپ تاپ در جعبه چیا هستند؟
خیلی از نظرات در اینجا تابحال گفته شده که بیشتر جنبه ی نظرات شخصی و یا در موارد نادری مشکلات سخت افزاری دستگاه بوده و لذا بطور کل قابل ارجاع و تعمیم به کل نیستنقل قول:
تنها ایراد واقعی و تخصصی که بشه به این دستگاه نسبت داشت نداشتن اسلات برای mSATA SSD هست و بس. در رویووی این دستگاه هم در بخش مزایا و معایب (بخش های Pro و Contra و زیرش What we would like to see در رویوی مرجع این لپتاپ) :
تنها به همین ایرادی که گفتم اشاره شده. مزایا هم صدای کم باوجود داشتن دو فن و کیفیت بالاست. فقط موقع خرید هول هولکی عمل نکنید و خوب نمایشگر دستگاه و سایر سخت افزارها رو چک کنید تا مشکلی مشابه غیر یکنواختی توزیع نور نمایشگر که در بالا دیده شد برای شما هم نباشه. یک CD وزندوز لایو همراهتون باشه تا اگر سراغ دستگاه بدون ویندوز رفتید باهاش بوت شده و هم درایور CD رو چک کنید و هم کیفیت نمایشگر رو.
اگر دائم در حال نقل و انتقال و سفر هستید که چندان نیازی نیست اما اگر در مکان ثابتی قرار میدید باید بدونید وجود کولپد شکیل و مناسب مثل DeepCool N8 چیز خوبیه. چون از یکسو در فصول گرم و در حالت اجرای طولانی مدت برنامه های سنگین نیاز به خنک کنندگی بیشتر معمولا حس میشه و از طرفی وجود یک کول پد مناسب که ارتفاع کافی از سطح میز داشته باشه حتی در فصول سرد و حالت بیکاری سیستم که فن کول پد خاموشه خودش باعث ورود کمتر غبار و پرزهای محیطی بداخل دستگاه میشه چون باعث میشه بطور مستقیم روی میز یا سطوح غبارگرفته نذاریدنقل قول:
اگر اینجوری باشه که عالیه
اخه من بین v3-772 , y510p,ge60 , n550 مونده بودم که هر کدوم واسه خودش کلی مشکل داشتن
اکثر استفاده من گیم و دیدن فیلم و تایپ کردن زیاده
پس کمتر داغ کردن و کیفیت عالی صفحه نمایش و همچنین صفحه کلید و تاچ پد خیلی واسم مهمه
که با اینکه گرافیکش کمی از بقیه ضعیف تره ولی با توجه به داشتن کلی مزایا میتونه گزینه اصلیم باشه
............
چند مورد دیگه هم هست
ایا موقع بازی کردن خیلی داغ میکنه یا در حد نرماله؟
کیفیت بدنه اش فکر کنم خیلی باید عالی باشه درسته؟
بین صفحه مات و براقش که لمسی میشه موندم, من که با لمسیش کاری ندارم و نیازم نمیشه و مشکلم بازتابه نوره فکر کنم صفحه ماتش بهتره اره؟
میگن یه مدل هست که گرافیکش 760 هستش ایا این مدل تو ایران میادش؟
البته همین هم شاید کارم رو راه بندازه:n13:
خلاصه تا هفته دیگه که قصد خرید دارم میخوام بهترین انتخاب رو داشتم
چونکه اصلا خوشایند نیست بعد از خرج کردن 4 میلیون پول بی زبون با یه خرید بد مثه چی شیمون بشم:n02:
سلام
دوستان از کجا باید بفهمم که IPS داره یا نه؟ لپ تاپ الان رسیده دستم ولی روی جعبش هیچی نزده IPS،ولی به نظر خودم زاویه دیدش زیاده
بچه ها من شاید این هفته یا هفته ی بعد بخرم این لپ تاپو... فکر نکنم از این پایین تر بیاد قیمتش !!!!
ویندوز8 یا 8.1 بریزیم واسه این لپ تاپ ؟.. 8.1 مشکل بلوتوث نداره؟...
بعد واسه 8 یا 8.1 باید درایور هاشو از سایت دانلود کنیم یا خود DVD داره؟!!!
دوستان گفته شد که اگر اداپتور به لپ تاپ وصل باشه مشکلی پیش نمیاد ، ایا وقتی خاموشه هم همینطوره ؟ یعنی شب تا صبح اداپتور وصل باشه بهش مشکلی نداره ؟ من شبا درش میاوردم اما الان دیدم wear level ام که 3 درصد بود و همون 3 درصد رو هم نمیدونم چرا شده بود ، شده 4 درصد
جریان چیه ؟
بعد اون دوستمون که گفتن باطری رو کالیبره کنید ، چطور باید انجام داد ؟
عزیز من قبل از خرید دنبال ماتش بودم و فکر میکردم براق غیر قابل استفاده باشه برام ، ولی نهایتا بخاطر اینکه فقط براق با گارانتی هماهنگ بود ، براق خریدم و اصلا بازتابش دیده نمیشه وقتی لپ تاپ روشنه و توی خونه هست و تاج هم اونطوری که من فکر میکردم بی استفاده نبود برام و الان بیشتر اوقات استفاده میکنمنقل قول:
البته کاربرد من فقط توی خونه هست و در مورد اینکه اگر نور خورشید بهش بخوره چی میشه اطلاعی ندارم
دوستان، صفحه نمایش با پنل ips این لپ تاپ چقدر با صفحه نمایش معمولی full HD فرق داره؟! البته اینو میدونم که در زاویه دید و همینطور در میزان رنگ تفاوت دارن. اما ایا این تفاوت ها، بویژه در مورد شدت رنگ یا نور صفحه، در مقایسه با یک fullHD معمولی، قابل توجه هست؟
من تو انتخاب بین دو لپ تاپ موندم، یکی همین لپ تاپ محبوب شما asus 550 jv هست و دیگری SVF15A18CX ، با بدنه کربنی و صفحه کلید عالی(هرچند که من طرفدار رنگ نقره ای و آلومینیوم جلا داده شده هستم تا کربن سیاه و شاید هم مورد الومینیومی این دستگاه را اگه یافت شد بخرم).
مشکل من با asus 550 jv، ه 80 درصد کیبوردش هست و 20 در صد باقی موارد، اما پنل ips لپ تاپ منو وسوسه میکنه! تجربه شما از کار با کیبورد دستگاه چطور هست؟ مورد دیگه اینکه،
ایا این مساله الکتریسیته دستگاه، موقع لمس کیبورد احساس می شود؟
قصد داشتم کمی انتظار بکشم برای سری فلیپ سونی با پنل ips، اما این سری هم گران هستند و هم اینکه بدلیل ضخامت کم دستگاه صدای فن مشکل ساز خواهد بود. البته اینها فقط شنیده هایم هست.
سؤالت در مورد فرق صفحه IPs با معمولی را نمیدونم. ولی الکتریسیته ساکن Asus N550jv روی دکمه های کیبورد حس نمیشه، بلکه اطراف کیبورد (راست و چپ) و اطراف تاچ پد، اون هم نه وقتی که دستت را ساکن قرار داده ای، اگر دستت را آهسته حرکت بدی، احساس میکنی.نقل قول:
8.1 بریز. درایورهای مخصوص 8.1 را از سایت دانلود کن. بقیه درایورهاش هم از روی Cd نصب کن.نقل قول:
دوستان..آیا لپتاپ موقع استفاده همیشه باید به برق وصل باشه؟؟؟یا اینکه بعد شارژ باید از برق بکشیم؟؟؟؟
اگر نمیخواهی جابجا کنی و به استفاده از باتری نیازی نداری، تو برق باشه، بهتره.نقل قول:
نه دوست عزیز چه کاریه؟!نقل قول:
اگر قرار باشه هی سوکت شارژر رو جدا و وصل کنی ظرف یکماه مادگی سوکت دچار لقی و خراب میشه و باید بدی مادربورد رو تعمیر کنند!
توی خونه همیشه چه خاموش چه روشن بذار شارژر وصل باشه.باتری وقتی شارژ کامل شد از مدار خارج میشه و دیگه OverCharge نمیشه!
برای خود من معلوم نیست چرا توی 5 ص اخیر %90 صحبتها فقط روی شارژر و برق و اینها داره میشه ... ؟!
موقع خاموش بودن هم باید به برق وصل باشه؟ اینو نمیدونستم.نقل قول:
راستی این قضیه کالیبره کردن باتری به چه روشیه؟
-----------------------------
خوب. خداراشکر شرکت امروز برام یکی دیگه فرستاد. مشکل صفحه نمایش نداره.
براتون تعویض کردند؟خب خدا را شکرنقل قول:
شما لپ تاپ را به کدوم شرکت دادید برای گارانتی؟آواژنگ یا سازگار یا .....
من لپتاپ را از دیجی کالا با گارانتی یکپارچه خریدم که آواژنگ بود.نقل قول:
ولی همون دیجی کالا برام تعویضش کرد. خدا خیرشون بده. خیلی ناراحت این قضیه بودم.
چیزی رو بنام کالیبره کردن باتری جدی نگیرید. متاسفانه دیدم بعضی کاربرها قبلا در جاهای دیگه و حتی در بعضی فرومهای خارجی نوشتند باتری رو تا ته بذارید خالی بشه تا کالیبره بشهنقل قول:
توی یک تاپیکی قبلا گفتم اینجا هم برای شما بگم: با اینکه در غلط بودن اینکار اطمینان کامل داشتم محض رد کردن تجربی اون ادعا، یک باتری نو لپتاپ رو به همون روشِ به اصطلاح کالیبره کردن، تا ته خالی کردم و متاسفانه در همون هفته ی اول دچار %13 استهلاک فوری شد! یکبار دیگه هم اون روش رو پیاده کردم دوباره %13 درصد دیگه! ظرف یکهفته حدود %30 ظرفیت شارژ باتری نو و اصل از بین رفت!
اینم از کالیبره کردنی که عده ای ... بطور چشم بسته دارند از اینور و اونور کپی/پیست کرده و به دیگران پیشنهاد می کنند!!!!
برای مورد دوم (گارانتی) هم خوشحالم که مشکلتون حل شد
یعنی اگه چند بار جایی باشیم و مجبور باشیم باتری را تا ته استفاده کنیم باتری به این سرعت به فنا میره؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دیگه این رو متاسفانه و البته عمداً تجربه ی عینی کردم .نقل قول:
لذا شما می بینید داخل تنظیمات پیشرفته ی power Options ویندوز در بخش تنظیمات باتری بطور پیش فرض یک درصد اجباری (معمولا%7) بعنوان رزرو، درصدی برای Low Level (اخطار) و درصدی برای Critical Level (ظرفیت بحرانی) تعریف شده و هیچوقت ویندوز اجازه ی 0 شدن باتری رو بشما نمیده.
اما لازمه شما Critical Level رو حداقل روی %20 بذارید تا بعد از اون سیستم هایبرنت بشه
دوستان کسی توی لاگین شدن توی سایت ایسوس مشکلی نداشت ؟ من با فایرفاکس مشکلی ندارم ولی با کروم و اینترنت اکسپلورر SSL Error میده
ساعت و تاریخ سیستم هم درسته
کسی پیشنهادی نداره ؟؟
من که با فایرفاکس مشکلی نداشتم. نمیدونممشکل از چیه. راستی من دو تا مشکل نرم افزاری بعد از نصب درایورها دارم. یکی اینکه بعضی پنجره های خاص (مثل پنجره Device Manager) برخی نوشته ها، کمی مات دیده می شوند. دوم هم اینکه برخی مواقع صدای سیستم خودبخود کم میشه، با وجو اینکه ولوم روی 100 درصده. البته معمولا صدای خود آلارمهای ویندوز خیلی کم میشه، ولی اگر موزیک پخش کنم صدا خوبه. فکر میکنم هر دو مشکل هم بعد از نصب درایور کارت گرافیک اینتل مخصوص ویندوز 8.1 که از سایت Asus گرفتم پیش اومد. چون وقتی درایورش را نصب می کردم انتهای نصب درایور، چند تا پیغام مبنی بر نصب نرم افزارهای صوتی هم اومد (یک سری درایور صوتی نصب شد) هر چند که درایور کارت گرافیک بود.نقل قول:
دوستانی که این لبتاپ رو خریدن عکس بزارن اونایی که صفحه مات و غیر لمسی خریدن اخه میخوام بدونم کیفیتش چقدر فرق داره
صدا رو تجربه نکردم .. ولی مات بودن مال منم اونطوریه و از رزولشن هست که فکر کنم برای fullHD هنوز بهینه نشدن ( حتی اگه دقت کنی kmplayer هم تاره )نقل قول:
سلام
دوستان منم این لپ تاپ رو گرفتم و بسیار راضی هستم. کانفیگه صفحه لمسی گرافیک 4 رو گرفتم.
برای منم توی بعضی از پنجره ها نوشته ها کمی مات هست که علتش بهینه نشدن کامل ویندوز 8.1 برای صفحه FHD هست و توی اپدیت های بعدی و نسخه نهایی این مورد برطرف میشه. چند تا مورد دارم ممنون میشم دوستان با تجربه جواب بدن:
1. وقتی موس خود لپ تاپ رو وصل میکنم شناسایی نمیشه و کار نمیکنه. باید چیکار کنم؟
2. بلوتوث رو نتونستم راه اندازی کنم (اخرین ورژن درایور بلوتوث رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم اما نشد) باید چیکار کنم؟
3. راهی هست که بشه برای لپ تاپ تعریف کرد سر ساعت معینی روشن بشه؟ برای PC توی بایوس میشه تنظیم کرد اما بایوس اینها فرق میکنه
4. من چند ساله برای PC از انتی ویروس microsoft security essentials استفاده میکنم و خیلی راضیم میخواستم روی ویندوز 8.1 لپ تاپ نصب کنم پیام میده defender خود ویندوز کار انتی ویروس ماکروسافت رو انجام میده و نیازی به نصب نیست و نمیزاره نصب بشه. حالا دیفندر ویندوز اپدیت میشه با توجه به این که ویندوز کرک شده هست؟ اگر نمیشه برای انتی ویروس باید چیکار کرد؟