میتونم بگم اولین بازی مهم استقلال تو آزادیه که من چون فردا مهمون دارم نمیتونم برم متاسفانه ! فقط دوستانی که میرن پا کوبیدن یادشون نره ! استادیوم رو بلرزونید !
Printable View
میتونم بگم اولین بازی مهم استقلال تو آزادیه که من چون فردا مهمون دارم نمیتونم برم متاسفانه ! فقط دوستانی که میرن پا کوبیدن یادشون نره ! استادیوم رو بلرزونید !
به جان خودم مسئولای استقلال این تاپیکو میخونن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با معجونی از بیم و امید به تماشای بازی فردا خواهیم نشست !!
سنگین ترین و مهم ترین وظیفه بر عهده ی من و تو هوادار خواهد بود !
برگردوندن نتیجه ی 2 بر 0 کار بسیار سختیه ، کاری نیست که از عهده ی 11 نفر بر بیاد باید 100011 نفر دست به دست هم بدن و تا آخرین توان تلاش کنند !!
باید فردا در جهنم رو به روی سئولی ها باز کنیم !!
مهم نیست چقدر حرفه ای باشید ، مهم نیست که مهاجمتون کنار کیا بازی کرده و به کی گل زده فردا کاری می کنیم که فوتبال رو از یاد ببرید !!
زنده باد ...
سايت باشگاه استقلال در آستانه ديدار با اف سي سئول خطاب به هوادارانش بيانيه اي را صادر کرد.
متن کامل بيانيه به شرح زير است: به نام خداوند بخشنده و مهربان
خطاب به بهترين هواداران دنيا
ساده بگوييم .دور از تعارفات رسمي ، دور از فرم و غالب هاي معمول يک بيانيه ، استقلال چهارشنبه شب به چند چيز نياز مبرم دارد. احتياجي که نيمي از آن به شور و شعور و درايت هوادارانش بستگي دارد.
استقلال براي پيروزي چهار بر يک ، سه بر صفر و حتي دو بر صفر مقابل سئول به تمرکز بالا و حمايتي بي نظير نياز دارد. از شور مردمي و تماس ها و شواهدي که پيداست بدون ترديد چهارشنبه يکصد هزار نفر استقلالي با پرچم هاي آبي در ورزشگاه آزادي حاضر خواهند شد و رکورد بيشترين تماشاگر آسيايي را به نام استقلال ثبت خواهند کرد . در اين فرصت،براي همبستگي، هماهنگي و استفاده مطلوب از حضور تماشاگران رعايت و ذکر چند نکته ضروري به نظر مي رسد.
باشگاه استقلال اميدوار است که تک تک هواداراني که چهارشنبه شب به ورزشگاه آزادي تشريف مي آورند،با رعايت اين نکات شب بي نظيري را در تاريخ فوتبال آسيا رقم بزنند:
1 – سکوت و صرفا تماشاي مسابقه براي هيچ هواداري جايز نيست. اگر انرژي 90 و حتي 120 دقيقه تشويق ممتد را داريد به ورزشگاه آزادي بياييد در غير اين صورت جاي خود را به هواداري بدهيد که از اين شرايط برخوردار است.
2 – در فوتبال ايران معمولا از دقيقه 20 به بعد و به خصوص در ابتداي نيمه دوم شور و هيجان تماشاگران اندکي کاهش مي يابد اما چهارشنبه ثابت مي شود که اين افت تشويق ها به هواداران استقلال مربوط نمي شود.
3 – با لباس هاي آبي رنگ به ورزشگاه بياييد و پرچم هاي آبي را فراموش نکنيد.
4 – پرتاب نارنجک ممکن است منجر به محروميت استقلال از بازي خانگي در مسابقه فينال شود و يا اينکه اين تيم را از بازيهاي خانگي براي فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا محروم کند. خواهشمنديم در اين مسابقه حساس ، هيجان خود را فقط با تشويق نشان بدهيد و بيش از گذشته به اعتبار و آبروي بين المللي استقلال اهميت بدهيد.
5 – ممکن است هر دو ، سه يا چهار گل اين مسابقه بين دقايق 75 تا 90 به ثمر برسد . در دنياي فوتبال بارها شاهد چنين اتفاقاتي بوديم . بنابراين خواهشمنديم اميد خود را تا آخرين ثانيه حفظ کنيد و لحظه اي از تشويق استقلال دست برنداريد.
6 – صعود به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا و آن هم در سخت ترين شرايط که استقلال را از ساير حريفانش متمايز مي کند ، محصول شيرمرداني است که چهارشنبه شب يک بار ديگر با آخرين قدرت به دنبال نتيجه اي بهتر مي روند . تحت هر شرايط تشويق و قدرداني از ستاره هاي آبي در پايان مسابقه رفتار شايسته و جوانمردانه هواداران استقلالي خواهد بود.
7 - احترام تماشاگران کرهاي به تيم استقلال در سئول با واکنش متقابل از سوي فرهنگ و ادب و تمدن ايراني ، خصلت تک تک تماشاگران استقلالي خواهد بود و بي گمان رسم ميهمان نوازي عادت ديرينه ايرانيان است .
در پايان ضمن آرزوي موفقيت و صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا از تک تک هواداران استقلال خواهشمنديم که براي خلق اين پيروزي بزرگ ياران آبي پوش را از دعاي خير خود بي نصيب نگذارند . مناجات هاي بي شمار ، باورهاي عمومي و انرژي هاي مثبت بدون ترديد نتيجه مطلوب را رقم خواهد زد. منتظر ديدار شما در ورزشگاه آزادي هستيم.
ديدار تيمهاي استقلال و اف سي سئول از ساعت 19 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از ته دل میخواستم فردا استادیوم باشم یه حسی نسبت به این بازی دارم کلا یه جورایی ام :n01:
4 – پرتاب نارنجک ممکن است منجر به محروميت استقلال از بازي خانگي در مسابقه فينال شود و يا اينکه اين تيم را از بازيهاي خانگي براي فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا محروم کند. خواهشمنديم در اين مسابقه حساس ، هيجان خود را فقط با تشويق نشان بدهيد و بيش از گذشته به اعتبار و آبروي بين المللي استقلال اهميت بدهيد.
فقط دوستانی که میرن استادیوم مواظب این قضیه باشن چه بریم فینال چه نریم ,خیلی مهمه چون جدی جدی afc تهدید کرده
نا امید نیستم به امید یک چهارشنبه شب رویایی و درخشش کاپیتان :n12:
قاليباف به اردوي استقلال رفت
شهردار تهران در آستانه ديدار استقلال و اف سي سئول کره در اردوي آبي پوشان حضور يافت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش اوج
محمد باقر قاليباف با حضور در هتل آکادمي فوتبال با مديران، مربيان و بازيکنان استقلال ديدار کرد.
هدف شهردار تهران از حضور در اردوي استقلال،گفت و گو با آبي پوشان در آستانه بازي حساس با اف سي سئول است.
استقلال چهارشنبه شب در بازي دور برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا با تيم اف سي سئول ديدار مي کند.
يک دستگاه آپارتمان پاداش صعود آبيپوشان
شهردار تهران در صورت صعود آبيپوشان به فينال ليگ قهرمانان آسيا يک دستگاه آپارتمان به بازيکنان استقلال پاداش خواهد داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهردار تهران پس از حضور در تمرين استقلال و صحبت با اعضاي اين باشگاه، سر ميز شام پس از مشورت با حبيب کاشاني و فتحاللهزاده براي روحيه دادن به بازيکنان استقلال قول داد در صورتي که آبيپوشان بتوانند با حذف افسيسئول کره به فينال ليگ قهرمانان آسيا صعود کنند، يک دستگاه آپارتمان به هر يک از آنان پاداش خواهد داد.
پ . ن : چه عجب یه بار به این تیم توجه کردند :n13:
پروین: با حمایت مردم، استقلال به فینال میرود/ چهارشنبه روز رقابت رنگها نیست
به نظر شما این استقلال توانایی قهرمانی دارد؟
چرا ندارد؟! استقلال بهترین ملیپوشان ما را دارد و از یک نیمکت قوی برخوردار است. دیگر همه تواناییهای قلعهنویی را دیدهاند و اگر مردم بیایند و حمایت کنند و بدشانسی نیاوریم، میتوانیم دو گل بازی رفت را جبران کنیم و گل صعود را بزنیم.
*شما به صعود استقلال خوشبین هستید؟
خیلی زیاد، خیلی.
*چه خبر از پرسپولیس؟
دایی تیم خوبی ساخته و در لیگ خوب پیش میروند ولی همانطور که گفتم، من الان ترجیح میدهم از استقلال که موقعیت ملی دارد صحبت کنم. لیگ و رقابتهای داخلی در اولویت بعدی هستند.
*غیبت آندو و نکونام به استقلال لطمه نمیزند؟
در این که این دو ملیپوش باتجربه از بهترینهای ایران هستند، شکی نیست. تجربه آنها خیلی میتوانست در این بازی به استقلال کمک کند ولی فوتبال امروز قائم به فرد نیست. استقلال مهرههای خوب دیگری هم دارد و برای بردن کره باید کل تیم هماهنگ باشند و با هم کار کنند.
*حرف دیگری دارید؟
نه ممنون. فقط بار دیگر از هواداران استقلال و پرسپولیس و کل فوتبالدوستان میخواهم روز چهارشنبه آزادی را پر کنند و 90 دقیقه پشت استقلال باشند. با کمک مردم و حمایت صدهزار نفری استقلال به فینال میرسد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی برگشت هم فرا رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بازی واقعا حساس
مث همیشه یه بازی سخت دیگه در انتظار داریم ولی این یکی خیلی با قبلی فرق میکنه و شرایط واقعا خاصی داره!
از یه طرف اینکه تو بازی رفت 2 گل خوردیم و نتونستیم گلی به ثمر برسونیم و اگه اف سی سئول تو بازی فردا کل بزنه در 90 دقیقه خیلی کارمون سخت میشه!
از طرف دیگه هم نکونام+تیموریان محروم هستن و نمیتونن تیم رو همراهی کنن ولی یه خوبیم داره که با نبود نکونام یکم بازی سرعتی میشه
با نبود نکونام و تیموریان فک کنم ساموئل هافبک دفاعی بازی میکنه و نوری هم نقش تیموریان رو ایفا میکنه
با همه این مسائل بازم ما استقلال هستیم(مث قبعه نویی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )و تجربه زیادی تو آسیا داریم و الکی الکی نمیذاریم حریف صعود کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعا با جو سنگینی که تماشاگران تشکیل خواهند داد کار اف سی سئول سخت میشه و انشاالله بازی رو وا بدن و ما بتونیم نهایت استفاده رو بکنیم.
در مورد ترکیب هم خیلی دوست دارم2-3-1-4 بازی کنیم واقعا ترکیبی هجومی هست و میتونیم 2 گل یا حتی بیشترم بزنیم البته از ضد حملات سئول هم نباید غافل بشیم!
صادقی ... عمران*زاده ... منتظری
بیگ*زاده ... ساموئل ... حیدری
جمشیدیان
مجیدی ... قاضی ... برهانی
ما استقلال هستیم و صعود میکنیم
امیدوارم به لیدرها هم گفته باشن که چطوری باید تشویق کنن و به زور هم که شده ملت رو به تشویق وادارن . حتی اگه استقلال حذف هم بشه باز هم تماشاگرها با این کارشون حق طرفداری رو به جا بیارن و شاید تبدیل به رکوردی هم شد اگه خدا خواست .
صعود هم نکنیم هیچ حرفی نیست بخدا ولی من خیلی امیدوارانه به این بازی نگاه میکنم فقط از ترکیب قلعه نویی میترسم که نکنه دوباره از اون تصمیمهای عجیب بگیره
ما تا اینجا هم که اومدیم خیلیه نه اینکه تیم ما ضعیفه نه،از لحاظ کلاس بازی از هیچکدوم از تیمهای حاضر کم نداریم ولی منابع مالی اونا و بدنبالش آرامش فکری و روانی که دارن اصلا قابل مقایسه نیست یادتون باشه در این سالها فقط دو تیم سپاهان و ذوب آهن تونستن تا این مراحل بیان که اونم به لطف پول عطیم کارخانه های پشتیبانشون بوده دیدیم که بعد اینکه جیره ذوب آهن قطع شد به چه فلاکتی خورده
ولی ما پول هیچکدوم رو نداشتیم و نداریم
حاشیه هامون سر به فلک میزنه
علاوه بر خارج باید با عوامل داخلی هم سر کنیم
سنگ اندازی ها زیاد بوده
به هر حال میخوام اینو بگم و خودمم تا بتونم عمل کنم:n02: بعد بازی اگه باختیم اگه بردیم و صعود نکردیم اینجا دوباره عاشورا نشه دنبال مقصر نگردیم حداقل این بازی رو میگم شرایط ما با تمام تیمها فرق میکنه ما الانم قهرمانیم تا اینجا برای هر بازی که قرار بوده انجام بدیم انگار با دو تیم بازی کردیم و بردیم پس به امید قهرمانی و صعود از این مرحله
,,, نهنگ هم بیاد جلو ، کُشتیم ! چون به درّندگی کوسه ایم ، با مغز دلفین!
امروز شیردلا رو ببینن از 100 متری بُزدلا ، در میرن ...!
کلام برگرفته از آهنگ : انجام وظیفه اثر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاشقم . عاشق الف با سین . ت . قاف . ل . الف . بعدش لام
جونم آقا سروش :n12:
تجمع استقلالیها پشت در ورزشگاه آزادی/ جهنم برای کرهایها آماده میشود
در حالی که حدود 9 ساعت دیگر به آغاز دیدار تیمهای استقلال و افسی سئول از دور برگشت مرحله نیمهنهایی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا زمان باقی مانده است، اما هواداران استقلال از ساعات اولیه صبح امروز پشت درهای ورزشگاه آزادی تجمع کردهاند تا با باز شدن درهای ورزشگاه، روی سکوها مستقر شوند.
نکته قابل توجه اینکه تعدادی از این هواداران را هواداران شهرستانی تشکیل میدهند و گفته میشود حتی چند تن از آنها شب گذشته را در این مکان به صبح رساندهاند.
با توجه به نتیجه دیدار رفت و شکست 2 بر صفر استقلال مقابل حریف کرهای و لزوم حمایت استقلالیها از تیم محبوب خود، به نظر میرسد ورزشگاه آزادی چند ساعت قبل از آغاز بازی مملو از جمعیت شود.
محمدرضا احمدی گزارشگر بازی استقلال و اف سی سئول
گزارش گر بازی امشب تیمهای استقلال و اف سی سئول مشخص شد.
مهدی هاشمی تهیه کننده فوتبال برتر در گفتگو با اوج اظهار داشت: محمدرضا احمدی بازی امشب استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را گزارش خواهد کرد.
در چند روز اخیر شایعه شده که عادل فردوسی پور و مزدک میرزایی به خاطر انتقادات امیر قلعه نوعی، بازیهای استقلال را گزارش نخواهند کرد.
بازی استقلال و اف سی سئول امشب ساعت 19 برگزار می شود.
FARS
من ساعت 4 راه می افتم سمت آزادی...
به نظر من این بازی رو زودتر برو احتمالا زود پر بشه و اینکه گفته شده 70 هزارتا بیشتر نمیفروشن:n12::n16:نقل قول:
من ساعت 4 راه می افتم سمت آزادی...
چه عجب یه گزراشگر بیطرف بازی استقلالو گزارش میکنه :n23:نقل قول:
امیدوارم بعد بازی تاپیک پر بشه از تبریک صعود :n12:
بلیتفروشی دیدار استقلال و افسیسئول از ساعت 12 آغاز میشود
بلیتفروشی دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی قهرمانان آسیا از ساعت 12 امروز در ورزشگاه آزادی آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا امروز از ساعت 19 در ورزشگاه آزادی به میزبانی استقلال مقابل افسیسئول کره جنوبی برگزار می شود.
بلیتفروشی این مسابقه از ساعت 12 امروز در ورزشگاه آزادی آغاز میشود. بلیتها طبق روال قبلی با قیمت 15 هزار تومان جایگاه ویژه، 8 هزار تومان طبقه اول و 5 هزار تومان طبقه دوم به فروش میرسد. از همین حالا مقابل در ورزشگاه افراد زیادی حضور دارند که منتظر شروع بلیت فروشی هستند.
مسئولان برای این بازی حدود 70 هزار قطعه بلیت چاپ کردهاند.
*ناظر داوری بازی امروز لبنانی و ناظر ارشد سریلانکایی است، با توجه به اتفاقاتی که در دیدارهای گذشته استقلال رخ داده بود مسئولان AFC نامهای دادند که اگر اشیای متفرقهای به زمین مسابقه پرتاب شود در صورت صعود استقلال به فینال این تیم از امتیاز میزبانی محروم خواهد شد به همین خاطر امروز کنترل ویژهای انجام میشود. کارشناس ارشد بازی در جلسه هماهنگی مسابقه از مسئولان نیروی انتظامی و یگان ویژه خواست تا کنترل بیشتری روی این مسئله انجام دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار رفت استقلال و افسیسئول کره جنوبی با نتیجه دو بر صفر به سود نماینده کره به پایان رسید.
یورش استقلالی ها به ورزشگاه آزادی آغاز شد/درانتظار پرتماشاگرترین بازی 10سال اخیر
ساعت ها به آغاز بازی استقلال و اف سی سئول باقی مانده اما هواداران بسیاری پشت درب ورزشگاه آزادی انتظار می کشند تا درب ها بازشده و به سوی سکوها هجوم ببرند. به نظر می رسد بازی امشب استقلال پرتماشاگرترین بازی سال های اخیر فوتبال ایران باشد...
به گزارش قدس آنلاین، درحالی که ساعت ها به آغاز بازی استقلال و اف سی سئول کره جنوبی باقی مانده هواداران استقلال با تجمع در حاشیه ورزشگاه آزادی انتظار می کشند هرچه زودتر درب ها باز شده و سکوهای ورزشگاه آزادی را اشغال کنند. تعداد هوادارانی که برای باز شدن درب ورزشگاه آزادی انتظار می کشند بسیار چشمگیر است و به نظر می رسد با توجه به استقبال قابل توجه هواداران استقلال از این بازی بزرگ ساعت ها قبل از اینکه بازی شروع بشود، گنجایش ورزشگاه آزادی کاملا پر بشود. عمده دلیلی که باعث شده هواداران استقلال از ساعت ها قبل برای ورود به ورزشگاه آزادی اقدام کنند باختی است که آبی ها در بازی رفت متحمل شدند و البته حس انتقام از تیم اف سی سئول که سابق با نام آنیاینگ کره جنوبی در همین ورزشگاه آزادی استقلال را مغلوب کرد. آیا هجوم همه جانبه استقلالی ها به ورزشگاه آزادی موجب پیروزی نماینده ایران و فینالیست شدن آبی ها بعد از سال ها خواهد شد؟!
MEHR+qudsonline
امیدوارم بهترین ترکیب برای امروز چیده بشه.خدا کنه منتظری دفاع وسط باشه
خدا وکیلی هروقت ترکیبو میبینم که منتظری حنیفو صادقی 3تاشون فیکسن عذا میگیرم
صحبتهایی شنیده میشد که هاشم میره دفاع راست خدا کنه همینطوری باشه
بهترین ترکیب
................................................ رحمتی ........................................
ساموئل ................ صادقی .......................... منتظری ............ بیکزاده
.............................................. نوری ............................................
نیکبخت .................................................. ........................... حیدری
............................................ جمشیدیان .....................................
........................... قاضی ........................... مجیدی .......................
این تیم نشون داد در کناره ها بسیار ضعف داره و درست کردن یه زوج خوب که جفتشون تخصصشون دفاع و هافبک راست باشه میتونه کولاک کنه یعنی بیکزاده و حیدری
ساموئل هم که دفاع چپ تخصصیه و بدون شک از هرکسی در اون پست بهتر جواب میده
وقتی ما برای هر پست بازیکن تخصصی داریم چرا باید ازشون استفاده نکنیمو هافبک دفاعیو ببریم دفاع چپو دفاع وسطو ببریم دفاع راست و ادامه داستان؟
این بازی وقتش نیست فقط یک نیمه به فرهاد بازی بدیم فرهاد باید 90 دقیقه فیکس باشه
سانترهای نیکی و حیدری از چپو راست هرکدومش جلو این تیم بوی گل میده شک نکنید.این تیم در زمین خودش روی توپهای هوایی دست پاچه میشد حالا چه برسه جلو این همه تماشاگر
با صادقی و منتظری باید عمق دفاعو ببندیم جایی که برنامه اصلی کره ایها برای رسیدن به گله.صادقی باید مامور مهار دامیانوویچ بشه و باهاش یارگیری من تو من کنه
در 10-15 دقیقه پایانی هر نیمه 1 گل بزنیم کار تمومه نباید احساسی حمله کنیم.خدا کنه روز خوب همه بچه ها باشه
امروز بازی رو نمیبینم!
هم استرس زیاد هم نمیتونم ببینم
ای کاش یه گل تو خونه کره میزدیم!:n28:
نبود نکونام هم که خیلی ضربه میزنه
فقط امید
امید
امید!
نه دیگه این اشتباهه از الان رفتند ورزشگاه ... باعث میشه خسته بشند و سر بازی خوب تشویق نکنند.. نمیدونم کی ایران شعورش میرسه بلیطا رو الکترونیکی کنه کلا خیال هوادارا راحت بشه
نقل قول:
چه بهتر که گزارش نمیکنند اصلا خواست هوادارا هم همینه
احمدی یا یوسفی را به این دو ترجیح میدم
من که چقدر استرس دارم واسه این بازی فقط امیدوارم بتونیم گل اول رو زود بزنیم اما بعد از گل بازیکنا احساسی نشن بازی رو تو دست بگیرن با برنامه برن سراغ گل دوم مهم تر از اون دفاع امروز باید روز خوبی داشته باشه و گل نخوریم از تک تک موقعیت هامون باید استفاده کنیم.
و امیدوارم روز خوب حیدری و همچنین نیکبخت باشه
قاضی هم یکی از اون شوت های خوبشو روانه دروازه کنه تا همه به وجد بیان
و مهار کردن شماره 10 کثافت راه میره خطرناکه:n02:
امیدوارم بازی با برد و صعود همراه بشه که یه جشن حسابی بگیریم و به سوی ستاره ی سوم
در هر صورت من استقلالیم و خواهم بود :n12:
گوانگو هم 4 به صفر برد و در مجموع با نتیجه 8 به 1 صعود کرد :n28:
با جواد و آندو یه گل بشون نزدیم بدون اونا کلا هیچی :دی
از همین جا حذف شدن رو تسلیت میگم. بازی خوبی بود:n26:
ته دلم هم امید ندارم و ازین حرفا. فقط واقع بینم. حداقل اینطوری بعد از حذف ضربه ی روحی نمیخورم!
امید داشتن کشک نیست . ضربه روحی خوردن کشکه . والا ما که امید داریم و استقلال هم واقعا در توانش هست که صعود کنه . چون واقعا چیزی کم نداشت توی بازی رفت و فقط یکی دوتا اشتباه فردی بود . اما وقتی هم شکست بخوره ادم چرا ضربه روحی بخوره ؟ دمشون گرم کسی که توقعی نداره ازشون . البته من طرفدار استقلال نیستم اما امیدوارم واقعا صعود کنیم .نقل قول:
4-4-2 دیاموندنقل قول:
به گزارش اوج،بر این اساس آبی پوشان در این بازی حساس و سرنوشت ساز با مهدی رحمتی،حنیف عمران زاده،امیر حسین صادقی،پژمان منتظری،پژمان نوری،هاشم بیگ زاده،جی لوید ساموئل،احمد جمشیدیان،خسرو حیدری،سیاوش اکبرپور و فرهاد مجیدی به میدان می روند.
................................................ رحمتی ........................................
بیکزاده ...................... صادقی .......................... حنیف ............ منتظری
.............................................. ساموئل ............................................
نوری .................................................. ............................... حیدری
............................................ جمشیدیان .....................................
........................... اکبرپور ........................... مجیدی .......................
فقط خدا کنه نوری بره وسطو ساموئل بره هافبک چپ چون ساموئل خلاقتره و کنار خط بهتر عمل میکنه
......
دوستان طبق اخرین ارتباط با بچه ها تا الان 80 تا پر شده
در این که دمشون گرم که هیچ شکی نیست.نقل قول:
اما من بشخصه بعنوان یک طرفدار استقلال خیلی هم ازشون توقع دارم! اما مشکل اینجاست امیدی ندارم مگر اینکه اتفاقات خیلی خاصی بیوفته و رویایی بازی کنن.
بریم ببینیم چی میشه.
تاکتیک استقلال فقط سانتر پشت مدافعین و برای فرهاد مجیدی هستش...........:n23:
این داورای عرب هم که تا همبن الانش پدر تینم رو در آوردن.....خدا بخیر کنه.:n27:
حماسه بی حماسه حذف شدیم رفت :دی
از همین الان دیگه نتیجه کاملا مشخصه:n29:
دیگه خیلی زور بزنن بتونن این بازی رو مساوی کنن!
من فقط ازین ناراحتم که دقیقا این همه تماشاگر واسه چی رفته استادیوم ؟ خداییش ما فقط ادعا داریم ورزشگاهمون صد هزار نفریه اما به اندازه بیست هزار نفر هم درست تشویق نمیکنیم . دقیقا زمانی که تیم نیاز به سرو صدا و تشویق حرفه ای داشت همه نشستند بازی رو نگاه میکنند تو ورزشگاه .
اینکه از تماشاگرها صداشون درنمیاد یا من نمیشنوم
با این شیوه بازی هم گل که نمیزنیم هیچ گلم خوردیم
تیم قدرت انتقال نداره
انگار ما جلو هستیم و سئول عقبه اصلا هنگام حمله کسی اضافه نمیشه و اون جلو فرهاد تنهاست
از اینم نگذریم سئول خیلی خیلی عالی بازی میکنن کلا کلاسشون از سطح آسیا بسیار بالاتره
من الان اگه حذف بشیم اصلا ناراحت نمیشم ولی در صورتی که مردونه و عالی بازی کنیم که بگیم خوب بازی کردیم و باختیم
تاکتیک قلعه نوعی خنده داره .
تاکتیک بزن زیرش :n08:
هر آدم غیر فونبالی هم این بازی را ببینه میفهمه که فرهاد اون جلو تنهاست نمیدونم چرا این نوری باید همیشه فیکس باشه
گل هم روی اشتباه همین نوری خوردیم و رحمتی هم همیشه چسبیده رو خط دروازه اما تو این صحنه جلو اومد!!
همه شوت های سر و دست و پا حریف میخوره اما شوت های اونا میره تو کنج دروازه
نقل قول:
این دوستان یهو از کجا پیداشون شده :n02: فکر کنم از رفقای اجنبی پرستان هستند
ببین توروخدا اخه این گل بود این رحمتی خورد؟
خجالت بکش بسه دیگه این چه گلاییه داری میخوری؟اون از گل دوم بازی رفت اینم از الان خجالت بکش بابا نظر محمدیو الان از مربیگری داماش برمیداشتیم میاوردیم میذاشتیم تو دروازه اینطوری گل نمیخورد
این بیچاره ها خودشونو کشتن انقدر حمله کردند این اقا زرت توپو از 40 متری قل دادند گل خورد
اه اه اه هرچی میزنیم نمیره تو گل توپ جن شده و دروازه بسم الله...جون مادرت برو تو گل بابا کشتی مارو
هم از چپو راست داریم حمله میکنیم هم از عمق بی انصاف توپه تو گل نمیره
چه گل تر و تمیزی زد انصافا ...
عده ای از تماشاگران هم که بعد از گل رفتن...
حالا تو آزادی هم بتونیم این تیم رو ببریم جای شکرش باقیه.
امیر جان قبول کن اصلا مثل یه تیمی که 3 تا گل عقبه حمله نمیکینم
الان مجیدی اون جلو خودشه و خودش
تو نیمه دوم نوری باید بره بیرون لاوره بیاد تو برهانی رو هم بیاره بد نیست لااقل یه نیمه کلا حمله کنیم الان هیچی برای باختن نداریم 3 بر صفر با 10 بر صفر هیچ فرقی نداره
تماشاگرها هم ساکت عین میت نشستن هیچ صدایی ازشون در نمیاد
حسم میگه فهمیده دیگه از جام جهانی خبری نیست اون انگیزه قدیمو نداره و خیلی دروازبان متوسطی شده جدیدا ... بدون استثنا هر توپ بلندی هم بیاد رو دروازه مثل آماتورها مشت میکنه . بهرحال یه سری دوستان انگار به آرزوشون رسیدند.نقل قول:
امیدوارم گوانژو اف سی سئول رو سولاخ سولاخ کنه
انصافا من اون زمان میگفتم عده ای قبول نداشتن .. الان به وضوح مشخص که خیلی ضعیف شده و گلهای آسون میخوره...نقل قول:
ساموئل خیلی خوب توپ پخش میکنه ... جور جمشیدیان رو داره میکشه
بهترین بازیکن : سیاوش اکبرپور
بدترین بازیکن : رحمتی - مجیدی