کسی احیانا خواست بزنه دانشگاه حکیم سبزواری، اگه مشاوره خواست بهم پی ام بزنه در خدمتم
Printable View
کسی احیانا خواست بزنه دانشگاه حکیم سبزواری، اگه مشاوره خواست بهم پی ام بزنه در خدمتم
پارسالی که خیلی مزخرف بود خدا رو شکر با توجه به اون انتخاب رشته نکردم
من کهنقل قول:
چند تا حقوق میزنم
اگر هم نشد ... ! زبان و ادبیات فارسی یا عربی شیراز. . .
تموم شدرفت :n16:
تاپیک مخصوص انتخاب رشته 93
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از vahid-p بابت توضیح کاملشون.
این انتخاب رشته آزاد امسال تفاوتی هم با سراسری داره؟؟ دفترچه ای چیزی داره؟؟ چون بلاخره لیست دانشگاه ها و رشته هاشون رو باید بده دیگه.
سلام کسی می دونه رتبه لازم برای مامایی دانشگاه ازاد رشت چنده؟؟
رتبه های دانشگاه ازاد 92 کجا می تونم پیدا کنم؟
دوستان يه سوأل
من اگه امسال انتخاب رشته كنم و به دانشگاه دولتي برم مي تونم سال آينده كنكور بدم ؟ ( فقط آزمون بدم و جوابشو بگيرم ! آخه نمي دونم محروميتش چطوريه ! اصلاً اگه برم دانشگاه چند سال بعد مي تونم كنكور بدم ؟! )
با تشكر
دوستان برادر من کنکور تجربی داده
میتونه تو انتخاب رشته ازاد رشته های مهندسی رو انتخاب کنه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دقیقا این سوال منم هست.کلا هر کسی یه چیزی میگه!خیلی دوس دارم یه بار دیگه کنکور بدم!من خودم ریاضی کنکور دادم.ولی میترسم دوباره ثبت نام کنم.به هر حال دو سال دیگه لیسانسمو میگیرم.بعدش یه کنکور ثبت نام میکنم.البته من میخوام کنکور تجربی ثبت نام کنم!نقل قول:
نقل قول:اگه رشته روزانه انتخاب كني نميتونين سال آينده به هيچ وجه كنكور بدين.نقل قول:
اگر براتون خيلي ضروريه كه امسال قبول بشين بهتره پيام نور يا شبانه دولتي بزنين نه روزانه
نخيرنقل قول:
مهندسي هايي مثل كشاورزي و منابع طبيعي فقط توي انتخاب رشته تجربي ها وجود داره
اقا من نه مشاورم نه هیچی فقط به عنوان یه دوست عرض میکنم:دینقل قول:
اگه میخوایی ارشد بگیری و با مدرک ارشد کار کنی به نظر من برو ازاد و بعد مدرک ارشدتو برو یک دانشگاه دولتی و معتبر تر
ولی اگه میخوایی با همون لیسانس کار کنی برو دولتی
در مورد رشته فیزیک هم من اگه جای شما بودم نمیرفتم سراغش چون واقعا بازار کار خاصی نداره مگر اینکه تا دکترا بخونی و مثلا استاد شی
مهندسی پزشکی هم من تعریفشو خیلی شنیدم ولی خوب چند نفری رو که دیدم گفتن اصلا بازار کار خوبی نداره
حالا دوستان مشاور بهتر از من میدونن این چیز هارو:دی
آقا کسی درمورد مهندسی نفت اطلاعات جامع داره بگه مدل شرایط کاری؟ درآمد؟ بازار کار؟
ممنون
Sent from my ST15i using Tapatalk
دوستان با رتبه 29هزار در سهمیه ارزش داره انتخاب رشته؟ تجربی
دوستان انتخاب رشته کی انجام میشه ؟ چند روز دیگه و از از کجا و ... ( ممنون میشم توضیح بدید )
ازاد رو نمیدونم ولی سراسری از 15 تا 22 مرداد انتخاب رشتس:n16:نقل قول:
آقا من تا حالا امید داشتم به عمران نجف آباد بعد این پست 120 اینجا رو دیدم:
من کشوریم 25 هزار شده و اینجا گفته تا 20 هزار قبول می کنه.
یا من چون اصفهانم رتبه سهمیم که 11 هزاره برام حسابه؟ (یه مشاور تو جلسه گفت رتبه سهمیه تو مناطق اطراف اصفهان و شهرکرد و چنتا دیگه تاثیر داره و کشوری برا مناطق دیگه، الان اینم شامل همینه یا بدبخت شدم رفت؟:n28::n28::n28::n28::n28: )
پ.ن: درس آمار رو جدی بگیرین :n02:
چارک پایین 20 هزاره یعنی بین آخرین رتبه و میانگین، میانگین بگیرین میشه چارک پایین....
ولی بازم فکر کنم لب مرز باشم...:n30:
سلام فرق بین ويژه فرهنگيان و دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق) چیه؟
اینا حداکثر تا چه رتبه ای میگیرفتن؟
نقل قول:
دوستان انتخاب رشته کی انجام میشه ؟ چند روز دیگه و از از کجا و ... ( ممنون میشم توضیح بدید )
از دوستان یکی میتونه منو کاملا روشن کنه ؟ انتخاب رشته آزاد و سراری ( زمان و سایت و ... )
ثواب - صواب داره بخدا :دی :n16:
لطفا هرگونه بحث در مورد انتخاب رشته کنکور 93 را در تاپیک زیر انجام دهید :
با تشکر
حوزه و دانشگاه کاهش بی سابقه ظرفیت پزشکی درکنکور 93/ ظرفیت 600 نفری برای دندانپزشکی!
دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری سال 93 منتشر شد و بر اساس اطلاعات منتشره در این دفترچه امسال در دوره روزانه دانشگاه های دولتی در رشته پزشکی 2 هزار و 882 نفر پذیرفته می شوند که نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری را نشان می دهد.
به گزارش خبرنگار مهر، در سال گذشته و کنکور 92 براي رشته پزشکي 4700 ظرفيت در دانشگاه هاي دولتي تعيين شده بود و این ظرفیت براي رشته دندانپزشکي 1500 نفر و براي رشته داروسازي 1250 نفر ظرفيت در دانشگاه هاي علوم پزشکي بود.
این در حالی است که امسال در دفترچه کنکور 93 تعداد ظرفیت رشته پزشکی 2 هزار و 882 نفر، ظرفیت رشته دندانپزشکی 801 نفر و ظرفیت داروسازی 629 نفر تعیین شده است.
در پردیس های خودگردان وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی امسال به صورت متمرکز دانشجو پذیرفته می شود و ظرفیت پذیرش در مجموع یک هزار و 548 نفر است که در رشته های دکتری حرفه ای به ترتیب در پزشکی 900 نفر، در دندانپزشکی 270 نفر، در داروسازی 280 نفر است.
این ظرفیت غیر از ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی بقیة الله (عج) و ارتش و شاهد است که حدود 100 نفر را شامل می شود.
در سال 92 پذیرش در رشته های علوم پزشکی بیش از 7 هزار نفر بود که با کاهشی 1500 نفری امسال ظرفیت پذیرش در علوم تجربی به کمی بیشتر از 4 هزار و 500 نفر رسیده است. این میزان کاهش در مقابل 443 هزار نفر شرکت کننده در کنکور تجربی سال 93 شانس قبولی را به کمتر از 38 درصد کاهش داده است.
دوستان با این حساب ... حدالمقدور سعی کنید امسال حتما انتخاب رشته عاقلانه کنید و به سال دیگه چشم ندوزید ...
..
این خبر فقط به رشته تجربی اشاره کرده ... اما در رشته انسانی هم رشته های تاپ مثل حقوق و روانشناسی .... دانشگاه های سراسری کاهش ظرفیت داشتن چه شبانه و چه روزانه ...
ریاضی ظاهرا وضعیت بهتری داره ...:n16:
بازار کار فنی و مهندسی زیاد جالب نیست . اوضاع تولید کشور تعریفی نداره . هر چقدر میخوان ظرفیت اضافه کنن . تقاضای بالای برای رشته های تجربی نشون میده که مردم تمایل نسبی برای جذب در این رشته ها دارند . خودشونم فهمیدن واسه همین ظرفیت ها رو آوردن پایین .نقل قول:
دقیقا ... من هم رشتم فنی بود... زیاد علاقه ای نداشتم ... بازار کار هم که فقط توی سوپری سر کوچه میگن که فنی و مهندسی خوبه و نه جای دیگه ای ...! فنی برای کسی که سرمایه داره بهترین انتخاب میتونه باشهنقل قول:
...برای کسی که سرمایه نداره بهتره بره دنبال رشته هایی باریسک کمتر...
فنی چوب خوری داره حتی برای ارشد و دکتری ... ! . یعنی بخوای و نخوای باید آستین رو برای کار بالا بزنی با حقوق کم ... مطالعه به هیچ عنوان کمکی به فنی نمیکنه ... باید مطالعه کتاب همراه باکار باشه ... دوست
خودم که فنی رو ادامه داد توی یکی از دانکشده های مطرح ... به صراحت میگه من چیزی بلد نیستم ... مگر اصول تئوری... خودم توی کارگاه های هنرستان و... بودم ... روز استراحت فنی ها کارگاه هست... چیزی که یاد نمیگیری هیچی ... یه چیزی هم یادت میره!... یادمه روزی که وارد هنرستان شدم ! تا چند ماه داشتیم توی کارگاه پروفیل میسابیدیم با سمباده! اخرش شد چکش!!!!
.
خب چرا ظرفیت ها رو کم کردن؟ چرا بچه های مردمو بدبخت می کنن؟ ما 4 سال شب و روز مث "چیز" نخوندیم که حالا ظرفیت رشته ی مورد علاقمون رو توی دانشگاه های خوب کم کنن. تورو بخدا ببین به ما که می رسه اقیانوس خشک میشه:n15::n23::n23:
دوست گرامی مسئله هایی مثل آینده نگری ... توجه به اشتغال ... میزان پذیرش بیمارستان ها ... و... همواره مورد نظر دانشکده های سراسری با توجه به مدرک و اعتبارشون بوده و هست و خواهد بود .نقل قول:
الان دانشگاه پزشکی شیراز مستقیما دانشجو هاش رو وارد بیمارستان میکنه! ... مثلا دانشکده دندانپزشکی یه شیفت دکتر ها هستن و یه شیفت دانشجو های دندانپزشکی( به منظور امور درمانی) ... و این روند عادیه ... همیشه این طور بوده .
اما مسئله ای که اسباب حیرت من بوده و هست ! پذیرش های دانشگاه ازاد هست ... واقعا شوروشو در آورده! از پذیرش ...
کلا یه کمی هم زشته مثلا بگن فلانی دکترای روانشناسی از دانشگاه تهران داره ولی داره بیکار میگرده ... ! ولی دانشگاه ازاد این امر عادیه طبق مشاهدات روزمره ... !
سلام
با رتبه 14900 منطقه 1
شانس قبولی تو دانشگاه خواجه نصیر(شبانه)یا هر دانشگاهی تو تهران هست؟
قبولی تو عمران آزاد(ترجیحا علوم تحقیقات )هست؟
البته معین جان از این خبرا نیست که دانشگاه خودش فارغ ها رو وارد بازارکار کنه - اونا دوره کارازمونی بوده یا طرحشون رو در بیمارستان زیر نظر دانشگاه میگذرونننقل قول:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم البته برا دوستامه:
1 . شهریه آزاد امسال چطوری ؟ هر ترم , هر واحد چقدر ؟
و همچنین شهریه پیامنور چقدره برای هر ترم و هر واحد ؟
2. اگه امسال دولتی قبول بشن دیگه سال بعد نمیتونن کنکور بدن ؟
3. این سوالم در مورده بند هفتمه که خیلی هم در موردش بحث شده اما میخوام مطمئن بشم
اگه برای مثال(!) یکی رتبش شده 12000 ... اگه اولویت اولش رو بزنه برق شریف (که البته قبول نمیشه!) و دومی رو بزنه صنایع شهرستان (که ممکنه قبول بشه) شانسش برای قبولی در اولویت دومی کمتر میشه یا خیر؟
ممنون :n26:
رفقا با این رتبه و نمرات کجا میشه قبول شد؟
درسته .. اما قبلا که چند تا فرم استخدامی رو مشاهده کردم ... برخی از دانشگاه ها در بعضی شرکت ها و ... برای پذیرش سهمیه دارن ... مثلا 20 درصد و ...نقل قول:
من هم که گفتم یه شیفت دانشجو ها هستن دیگه یه شیفت دکتر ها :دی ... اما خیلی هاشون رو هم که فارغ التحصیل دانشگاه شیراز هستن هم اکنون دارن تعهد خدمتشون رو همونجا انجام میدن ... و برخی هاشون هم الان به صورت رسمی توی درمانگاه ها و بیمارستان ها مشغول به کار هستن ...
کلا برای بازار کار پزشکی شیراز که... . حرفی باقی نمی مونه ...:n16:
سلامنقل قول:
1- بستگی به رشته تحصیلی داره خود دانشگاه ازاد برای سال جدید رو اعلام میکنه به زودی
2- اینم بستگی به رشته داره
3-امسال دولتی قبول بشین تا دو سال دیگه دولتی نمیتونین برین
4- فرقی نداره ، اخر هم بزنه تفاوتی نداره
از اینجا میتونین اطلاعات کافی رو دریافت کنیننقل قول:
انتخاب رشته گزینه دو که به صورت آرمانگرایانه... داره میگه قبولید ... مثلا میگه حوق بهشتی و تهران و علامه روزانه قبولی... !
سنجش میگه توی تهران علامه شبانه قبولی...
بقیه شهر ها مثلا شیراز روازنه.. ...
شهریه پارسال این دو تا دانشگاه رو واسه رشته عمران (یا هر رشته ی فنی دیگه) میگفتین خیلی خوب میشدنقل قول:
سلام
1- بستگی به رشته تحصیلی داره خود دانشگاه ازاد برای سال جدید رو اعلام میکنه به زودی
2- اینم بستگی به رشته داره
3-امسال دولتی قبول بشین تا دو سال دیگه دولتی نمیتونین برین
4- فرقی نداره ، اخر هم بزنه تفاوتی نداره
یه حدود قیمت دستم میومد
مرسی
ممنون ..رتبه کشوری رو بزنم یا درسهمیه؟نقل قول:
سهمیه مهمه داداش سهمیه رو بزننقل قول:
شهریه پیام نور که مشخصه (دفترچه انتخاب رشته نوشته)نقل قول:
ازاد هم همین روزا میاد
سلام برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد باید نمره کل را در نظر گرفت یا نمره هر زیر گروه مهمه؟ :n27:
انتخاب رشته ازاد از کی شروع می شه؟؟؟؟
سلام. برای من نه دوریش و نه امکاناتش مهمه. فقط و فقط هیئت علمی و رتبه علمی و درسخون بودن بچه هاش مهمه. پس کسی هست که بتونه با توجه به این ملاک ها ، این دانشگاه ها رو از بهتر به بدتر مرتب کنه؟ در ضمن همه علوم پزشکی اند. رتبم هم 292 زیرگروه 1 از منطقه 3. از خراسان شمالی
البته تا شماره 6 رو خودم می دونم. 1- دانشگاه تهران 2- شهید بهشتی تهران 3- ایران 4- شیراز 5- اصفهان 6-مشهد
واما لطفا اینا رو به ترتیب مرتب کنید: اراک - ارومیه - البرز کرج - ایلام - بابل - بجنورد - بوشهر - بیرجند - تبریز - جندی شاپور اهواز - جهرم - جیرفت - رفسنجان - زنجان - سمنان - شاهرود - شهر کرد - فسا - قزوین - قم - کاشان - سنندج - کرمان - کرمانشاه - گرگان - گناباد - رشت - ساری - همدان - یاسوج - یزد
سلام دوستان ...من واس انتخاب رشته توی دوراهی موندم ...
به نظرتون اولویت رو رشته های زیست و شیمی سراسری بزنم (که احتمالا قبول میشم ولی بازار کار نداره ) یا مدیریت پیام نور که بازار کار داره ولی بازم پیام نوره ...؟