آقا فیفا یه چیزیش هم بده که اگه اشتباه نکنم از نسخه 12 به بعد اینطوری شد که مثلا پستها رو تغییر میدادی ریت بازیکنا تغییر نمیکرد,مثلا دفاع با ریت 85 رو مهاجم میزاشتی باز تو نوک حمله همون ریت 85 میشد کاش درست بشه
Printable View
آقا فیفا یه چیزیش هم بده که اگه اشتباه نکنم از نسخه 12 به بعد اینطوری شد که مثلا پستها رو تغییر میدادی ریت بازیکنا تغییر نمیکرد,مثلا دفاع با ریت 85 رو مهاجم میزاشتی باز تو نوک حمله همون ریت 85 میشد کاش درست بشه
ریتش تغییر نمیکنه ولی بازیش افتضاح میشه...نقل قول:
خب اینکه مشخصه افتضاح میشه ولی کاش ریتم تغییر میکرد مث 11
نقل قول:
الان همین نسخه رو دانلود کنیم یا نه نسخه ی اصلی (نسخه ی بهتر)در راهه ؟
طبق گفته خودشون این نسخه از روی dvd اورجینال بازی استخراج شده و بدون هیچ تغییری روی نت قرار گرفته.نقل قول:
همین رو دانلود کنید
مهم کرک هست که توسط گروههای مختلف انجام میشه و معمولا اولینش اسکیدرو و بهترینش ریلودد هست.
نسخه بلک باکس هم با حذف زبانهای غیر انگلیسی،حجم بازی رو کم میکنه.
درسته تغییر ریت بهتره.چون اینجوری وقتی یک بازیکن رو خوب نمیشناسی باید اول بندازی بیرون ببینی پست اصلیش رو چی نوشتهنقل قول:
نقل قول:
منظورتون در مورد 2 رو نفهمیدم....!!!!
یه زمانی بود یه بازیکن مثلا یه فصل 76 بود بعد فصل بعدی میشد 80 و همینطور قیمتش هم افزایش پیدا میکرد وخواهان بیشتری هم داشت اما در 13 اینطوری نیست.....
البته در مورد 6 اینو بگم که هیچ پیشنهادی برای بازیکنان زیر 6 میلیون نیست و اگرم باشه بسیار بسیار کمه...... برای استعدا ها هم که اصلا پیشنهاد نمیدن.....
در ضمن توقع ها هم در سری 13 خیلی زیاده تیم ها و بازیکن ها خیلی چقر شدن .......
اوه اوه چه خبره 10 تا 20 تا ؟نقل قول:
ولی اونجور که من دیدم بازیکنهای با پتانسیل خوب تقریبا حداکثر در هر فصل 6 تا اورالشون میره . بعضی ها رو که اصلا بازی هم ندیشون اورالشون میره بالا حالا معلوم نیست چرا ولی کلا خیلی غیر واقعیه . برای مثال یک بازیکن مثل ادریان توی فیفا 13 اورالش توی 3 فصل و در سن 22 سالگی میرسه به 90 .
راجع به وضعیت بازیکن که میگی یه چیزی داریم به اسم فرم . وقتی اون بازیکن خوب بازی کنه توی بازی فرمش میره بالا که دیدی توی team management . اون هر چند به صورت ظاهری دیده نمیشه اما کمی اورال بازیکن رو موقتی میبره بالا . نمیدونم مچ دی بازی کردی یا نه ؟ دقیقا مثل همونه . فوق فوقش 3 یا 4 تا اورال رو میبرن پایین یا بالا .
منظورم ultimate team بود که یه مود انلاین برای فیفاستنقل قول:
راجع به بازیکنها که همونطور که گفتم پیشرفت خیلی زیادی هم میکنن . گفتم دیگه حداکثر تا 6 تا هر فصل پیشرفت میکنن (البته بیشتر هم دیده شده) . شما اگه یه بازیکن با پتانسیل بالا بخرید و بازیش بدید به شدت پیشرفت میکنه . کاملا تخیلی . یعنی بازیکن هنوز به 24 سالگی نرسیده اورالش میشه 94 به بالا . البته فقط بازیکنهایی که خودت تربیت میکنی اینطورین و تیمهای Cpu اورالشون خیلی نمیره بالا .
سلام.
یه مشکلی که این نسخه داره ، تو کریر مود بازیکن های بقیه تیم ها معلوم نیست اورالشون چنده ...
تو نسخه های قبلی زمانی که سرچ میکردی تو گزینه هاش آورال هم داشت ولی این یکی نداره ...
فرم چیز مزخرفی هست، چون فقط تو بازی کردن تاثیر داره.نقل قول:
مثلا بازیکنی که تا دیروز اصلا کسی اسمشو نمیدونست و به دلایلی از امروز بازیکن ثابت میشه و فوق العاده بازی میکنه، باید از قدرت 61، به 75 برسه (البته بسته به لیگ و تیمی که توش بازی میکنه). فرمم باعث نمیشه به این بازیکن به عنوان یه بازیکن قوی نگاه بشه و اورال 66 هم با توجه به بازی خوبی که انجام میده براش کمه و برای رسیدن به اون 75 (که شاید تو فصل بعد حتی بیشتر هم باشه) باید حداقل 2 سال دیگه زور بزنه.
در مقابلش بازیکنای جوونن که بدون هیچ بازی ای، رشد میکنن که خوب نیست.
بازیکنای سایر تیما هم به کندی رشد میکنن که باعث میشه ادم از قرضی دادن بازیکن منصرف بشه.
اقا اين كرك هنوز نيامد
دسوتان کسایی که بازی کردن رو نسخه ps3نقل و انتقالات درست بود؟(روز آخر نقل و انتقالات درس بود؟)
نه درست نبود. با اولین آپدیت درست شد.نقل قول:
اساتید محترم کسی از روند ارائه کرک اطلاع داره ؟
نکنه امسال هم مثل سال گذشته بشه و کرک دیر بیاد . سال گذشته تقریبا 1 ماهی طول کشید تا کرک را منتشر کنن !!
هیچ چیزی در مورد کرک و روندش مشخص نیست .نقل قول:
فعلا باید صبر کرد .
مگه مثل دمو با اوریجین اجرا نمیشه ؟؟
- :n13:
عجبا ! نسخه اندرويد اومد X360 نيومد :|
واسه چي آخه ؟
آقا چطوری توپو بازیکن میندازه جلوش؟
خوب همین دیگه:n14:.حتما باید به نت وصل شی برا آبدیت!؟ راه دیگه ای نیس؟نقل قول:
دقیقا اومدم همین سوال رو بکنمنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------
خب... من امروز برای پلتفرم ps3 بازی رو خریدم
با قاطعیت تمام میگم که امسال هم باز فیفا از پیس خیلی سرتره
ea هر سال داره پیشرفت میکنه ولی کونامی جای شکر داره اگه حتی بتونه درجا بزنه گاهی اوقات میبینم که کونامی پسرفت هم کرده!
گرافیک تغییری نداشته... قبلا که کامنت ها رو میخوندم همه میگفتن چمن مثل موکت شده کاشکی حداقل مثل 13 میشد و فلان ولی من از گرافیک راضیم توی این جور بازیا گیم پلی حتی در درجاتی از گرافیک مهمتره
چندتا نکات کلیدی به گیم پلی اضافه شده که در رسیدن این عنوان شبیه ساز به یک نسخه ایده ال کمک میکنه
اولین چیزی که گیمر جلبش میشه منوی فوق العاده فوق العاده زیبای این بازیه... محشره
بعدا بیشتر در مورد گیم پلی مینویسم الان خستم برم یک دوری توی شهر لوس سانتوس بزنم بعدش چند دست دیگه فیفا بزنم برمیگردم
منقل قول:
با Right Stick این کار رو میکنه
دوستانی که نسخه نهایی رو بازی کردن چمن هنوز مثل دمو هست یا بهتر شده ؟ گیم پلی هم توضیح بدید بابا مردیم
بچه ها اونایی که نسخه اصلی رو بازی کردن چند تا استادیوم داره؟مرسی
کرک چرا نمیاد رفته رو مخ بابا
من هنوز بازی نرسیده دستم ولی این لیست کامل استادیوم ها هستش :نقل قول:
Akaaroa Stadium
Allianz Arena – Bayern Munich & TSV 1860 Munich
Aloha Park
Amsterdam ArenA – Ajax
Anfield – Liverpool FC
Arena del Centenario – Uruguay
Arena D’Oro
BC Place Stadium – Vancouver Whitecaps
Camp Nou – FC Barcelona
Court Lane
Crown Lane
Donbass Arena – FC Shakhtar Donetsk
Dromo
Eastpoint Arena
El Libertador
El Monumento
Emirates Stadium – Arsenal
Estadio Azteca – Club America, Mexico
Estadio de las Artes
Estadio Mestalla – Valencia CF
Estadio Nacional – Portugal
Estadio Presidente G.Lopes
Estadio Vicente Calderon – Atletico Madrid
Etihad Stadium – Manchester City
Euro Park
FIWC Stadium – (available on PlayStation only)
Forest Park Stadium
Goodison Park – Everton
Imtech Arena – Hamburg
Ivy Lane
Juventus Stadium – Juventus
King Fahd International Stadium – Saudi Arabia
La Bombonera –Boca Juniors
La Canchita
Molton Road
Old Trafford – Manchester United
Olympiastadion – Hertha BSC
Parc des Princes – Paris Saint Germain
San Siro – Inter Milan/AC Milan
Sanderson Park
Santiago Bernabéu – Real Madrid
Signal Iduna Park – Borussia Dortmund
St James’ Park – Newcastle United
Stade Gerland – Olympique Lyonnais
Stade Kokoto
Stade Municipal
Stade Velodrome – Olympique de Marseille
Stadio Classico
Stadio Comunale
Stadio Olimpico – Lazio/Roma
Stadion 23. Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympik
Stamford Bridge – Chelsea
Town Park
Union Park Stadium
Veltins-Arena – Schalke 04
Waldstadion
Wembley Stadium – England
White Hart Lane – Tottenham Hotspur
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ببین مربوط به استادیوم های FIFA 14 هستش البته روی پلتفرم های نکست جن هستش /
ساعت 6عصر قراره نسخه 360 بیاد
من با کامپیوتر بازی میکنم و شوک سمت راستم همون کارای سانت و پاس و .. رو انجام میدهنقل قول:
تو پیس13 با R2اینکارو میکردم
باید چراغ Analog روشن باشد. و شوک سمت راست هم تنظیم باشد.نقل قول:
اره راست میگی . میدونی مشکل فیفا همون دیدش نسبت به اوراله که یه دید گیمری داره به بازیکنها . مثل دیدی که به بازی های RPG میشه و طرف xp میگیره لول اپ میکنه و یه attribute رو میبره بالا و مثلا دمیجش بیشتر میشه و قویتر میشه .نقل قول:
توی فیفا در حالی که عملکرد بازیکن توی زمین باید روی اورال تاثیر بزاره ، به جاش اورال روی عملکرد تاثیر میزاره . یعنی اگه بازیکن اورالش رفت بالاتر طبیعتا بهتر بازی میکنه . مثل دریبل یا سرعت و یا ... . ولی اینطوری نیست که وقتی خوب بازی کرد اورالش خیلی تغییر کنه و همون فرمه که گفتی . فرم مشکلش اینه که واسه بازیکنهای چه ضعیف چه قوی وقتی خوب بازی کنن یه ذره میبره بالا اورال رو و سریع هم میاد پایین . کلا بدرد نمیخوره این سیستم . واسه همینه که قراره امسال بهتر کنن این سیستم پیشرفت رو .
تازه یه چیزی رو من توی همین فیفا 13 فهمیدم که قبلا شک داشتم . مثلا بخوای به بازیکن رو سرعتش رو ببری بالاتر . بزارش توی وینگ بازی کنه . اینو دیدم یه کم امیدوار شدم که کلا این سیستم رو بهترش کنن .
سلام.
یه سوال در مورد پست دارم ...
مثلاً یه بازیکن هافبک هجومی هست (فقط همین یه پست رو داره) بزاریش تو هافبک راست یا چپ بعد از چند وقت اون پست رو میگیره یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.35
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8
چطور میشه تنظیم کرد؟نمیشه رو همون r2تنظیم بشه؟پیش فرض نداره برا کامپیوتر؟نقل قول:
هرگز این اتفاق نمیفته.نقل قول:
ولی درستش اینه که اتفاق بیفته...مثل گرت بیل که اول مدافع چپ بود و بعد شد هافبک چپ و حالا وینگر چپ...
اینم اورال های بازیکنان اینتر به تقاضای جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب اصلی تیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
ترکیب دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بخاطر اینکه خیلی به تیم اینتر علاقه ندارم بعضی از بازیکنای جوانشون رو از روی چهره خوب نمیشناختم اما بهرحال با همین اطلاعات اندک میگم که فکر نمیکنم از چهره های تیم اینتر راضی باشید من خیلی خوشم نیومد
اما در کل face های فیفا 14 نسبت به پیس 20 برابر بهتره. امسال یکی از چند دلایلی که پیس خودش رو خراب کرد همین چهره ها بود که بجاش فیفا خیلی خوب عملکرده
خیلی تشکر
ریت بازیکنای اینتر رو نسبت به عملکرد فصل قبل طراحی کردن اگه زمستون آپدیت بیاد مثلا بهتر میشه مثلا آلوارز باید ریتش بالای 83 باشه یا مثلا کواچیچ
امکان داره بتونی از فیس چندتا بازیکن اینتر عکس بذاری؟چهره ها بد درست شده که میگین خوب نیست یا از این قیافه تخیلی ها هستش؟نقل قول:
فکر کنم کلا فیسای اینتر اسکن نشدن و مثل پارسال باشن.نقل قول:
خداوندا یک کرک reloaded یا skidrow عطا بفرما
.
.
.
.
.
الهی آمین...
ادیت چهره هم برا فیفا سخته واقعا و مث پیس آسون نیس,اما امسال باید چهره این میلیتو و پالاسیو رو درست کنم :دی
منتظر دوستان moddingway باشید. فیس درست میکنن باقلوا.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9/10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – No Score
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 4/5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 5/5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 5/5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.25/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.5/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.5/10