سلام اين لب تاب با گرافيك gt645m در بازار موجود است و از بين گرافيك gt645 m و gt 740m كدام قويتره ممنون.
Printable View
سلام اين لب تاب با گرافيك gt645m در بازار موجود است و از بين گرافيك gt645 m و gt 740m كدام قويتره ممنون.
سلامنقل قول:
بله موجود هس ولی خیلی کمیابه
مشخصه 740 قویتر از 645 هستش
سلام، پارتیشن های سیستم شما چندتاست؟ من خودم ویندوز نصب کرذم و فرمت نکردم که پارتیشن ریکاوری بمونه ولی الان به غیر از درایوی که خودم ساختم 3 تا درایو دیگه به علاوه یه فضای پارتیشن نشده دارم ! چه جوریاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
1- بچه ها من وقتی کلیک راست میکنم گزینه Run with graphics processor رو نداره که یکی از گرافیک ها رو انتخاب بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
2- راجع به برنامه مدیریت باطری هم راهنمایی کنید ممنون
سلامنقل قول:
1-حتما درایور های گرافیکی خوب نصب نشدند (Intel - Nvidia)
2-این بخش دو گزینه داره :
optimum که تا 60 درصد شارژ می کنه از حدود 55 درصد که بره پایین تا 60 رو شارژ می کنه و برای خونه مناسبه
maximum که تا 100 درصد شارژ می کنه و بهتره برای بیرون بردن قبلش تا 100 شارژ کنید
کلا بهتره چند وقت یکبار باتری یکبار 100 درصد بشه و سپس خالی شه تا عمرش کم نشه
راستی یک سوال این dust removal بعد از استارت خوردن پروسش چقدر طول می کشه؟
در رابطه با dust ،نمیدونمنقل قول:
من واسه نصب درایور ها میام مثلا داخل پوشه sound بعد داخل این پوشه یه فایل ستاپ هست و چندین پوشه دیگر که داخل این پوشه ها هم فایل ستاپ وجود داره اما من تنها همون فایل ستاپ اولی که کنار این پوشه ها هست رو نصب میکنم، آیا درست نصب میکنم یا باید فایل های داخل اون پوشه ها رو هم نصب بکنم؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کنجکاوی بیش از حدم باعث شد چند تا از تب های منوی بایوس (Fn+F2) ناپدید شده!!!:n02:دوستان اگر یکی از شما یه عکس بگذاره من متوجه میشم کدام تب ها از بین رفته و می توانم آنها را ترمیم یا اینکه بروم گارانتی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات رو به حالت پیشفرض قرار بدیننقل قول:
نقل قول:
سلام
1- بچه ها من وقتی کلیک راست میکنم گزینه Run with graphics processor رو نداره که یکی از گرافیک ها رو انتخاب بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
2- راجع به برنامه مدیریت باطری هم راهنمایی کنید همین برنامه ای که با لپ تاپ هست لطفا گزینه هاشو بهم بگین که هر کدوم واسه چیه ؟؟؟ ممنون
من واسه نصب درایور ها میام مثلا داخل پوشه sound بعد داخل این پوشه یه فایل ستاپ هست و چندین پوشه دیگر که داخل این پوشه ها هم فایل ستاپ وجود داره اما من تنها همون فایل ستاپ اولی که کنار این پوشه ها هست رو نصب میکنم، آیا درست نصب میکنم یا باید فایل های داخل اون پوشه ها رو هم نصب بکنم؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون ولی جواب نداد:n13: میشه لطف کنند دوستان بی زحمت یه عکس بگذارند وقتی که لب تاپ تون ریستارت کردید بعد از آمدم مارک لنوو بلافاصله دو کلید Fn+F2را بزنید و یه عکس برای من درمانده بگیرید دعا تون میکنم:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من این تب ها را دارد برای شما چی؟ information configuration security boot exit
نقل قول:
کار خاصی نمیخواد بکنی . دی وی دی شو بذار (تحت همون ویندوز8) بعد نصبش کن دیگه. منتها تو یه درایو دیگه. نه همون درایو وین 8. بعد از اونم باید درایورای ویندوز 7 رو باید از خود سایت لنوو بگیری واسه 32 و 64 بیت رو هم تحت عنوان یک فایل گذاشتن فرقی نداره. کل درایوراش 1.94 گیگ حجمشه. موفق باشی کاکو:n06:
نقل قول:
آخه قربون شکل ماهت ما که با تکنولوژی جدبد مشکل نداریم. اینا همه درست که 32 بیت 7 حدود 2.87 گیگ از رم استفاده میکنه و این ذستگاه واسه 8 بهینه شده.در ضمن همش تو کار بازی و این جور مسائل نیستیم. بعضی از نرم افزارای تخصصی هستن که هنوز با وین 7 64 بیت مشکل دارن چه برسه دیگه به 8-64. :n06:
نقل قول:
من هم واسه شرکت پرنیان رو نصب کردم هم گردو رو. من دو تا ویندوز هم زمان دارم 8 و 7. وین 8 پرنبان رو که نصب کردم بعد از اجرای کرک که سیستم ریست شد نه ویندوز 8 بالا اومد نه 7 بعد دوباره کاری مراحل نصب و .... با یه کرک دیگه راه افتاد. اما گردو خدا رو شکر بدون مشکل کرک شد و مثل قبلی بازی در نیاورد.
نقل قول:
شما چون میخوای با خود ویندوز 7 یا 8 سیستمو پارتیشن بندی کنی بیشتر از این جواب نمیذه. واسه بیشتر کردنش دو راه داری. یکی اینکه با نرم افزارایی مثل اکرونیس یا پارتیشن مجیک و امثال اینا انجام بدی. راه دیگش یا سی دی ویندوز XP هست که خدا بهش یرکت بذه:n20: واسه این مورد اول باید تشریف ببرین تو بایاس ذستگاه از منوی configuration گزینه SATA controller mode رو از حالت AHCI به طور موقت به حالت Compatible تغییر بدبد بعد سیو و خارج شید. وین XP رو بذارید از بوت بیاد بالا و ..... که باید بقیه مراحلو استاد باشی. بعد از پارتیشن هم برگردونش به حالت AHCI میگن اینجوری سرعت دستگاهو کم نمیکنه.در آخر هم وینذوز مورد نظرتو نصب کن. موفق باشی
ممنون از جوابت ولی مشکل من پارتیشن بندی نیست منظورم این بود چرا هارد این جور شلخته پارتیشن بندی شده :n24:، حالا OEM واسه بوت از ریکاوری و D هم برای فایل ایمیج بکآپ ولی اون پارتیشن دیگه و اون فضای پارتیشن نشده چیه دیگه؟نقل قول:
دوستانی که هاردو کامل فرمت نکرن هم وضعیت همین جوریه؟
سلام
من دیروز این لپ تاپ رو خریدم .. تو مغازه هم روش windows 8 نصب کردن
امروز داشتم روش آنتی ویروس نصب میکردم که هنگ کرد (آنتی ویروس ارجینال bitdefender که تو پکیج گارانتی سازگار هست) .. بعدش لپ تاپ رو خاموش کردم .. منتها از وقتی دوباره روشنش کردم locked شده و هیچ کاریش نمیتونم بکنم (عکسی که گذاشتم تنها تصویریه که میتونم ببینم و هر کاری هم میکنم این صفحه نمیره) .. به نظرتون مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی با GT645Mسراغ نداره؟
سلام. لپ تاپ خوبیه از نظر قیافه ولی قبول کنید به ریسکش نمیرزه فکر کن بگیری یهو دکمش در بیاد یا باتری هزار جور بلا سرت بیاره.باز اگه مشکلش یه دونه بود عیبی نداشت ولی اگه کل این تاپیکو بخونی میبینی که هزارتا مرض داره.همچینم به پولش نمیرزه و شما میتونید با 2700 یه دونه msi cx61-i7بگیری که علاوه بر این که i7هست بلکه گرافیکgt645mداره. یعنی غول!:n19::n05:
سلام بالاخره مشکلتون با شارژ کم به کجا رسید. من یکماه خریدم و همین زمانی که شما نوشتید و باش مواجهم میشه لطفن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم جواب بدید. مرسی
مطمئن باش برندي مثل msi مشكلش خيلي بيشتر از lenovoاي خواهد بود كه در كيفيت ساخت بعد از apple رتبه دوم رو داره!نقل قول:
قطعا msi تو این لیست جایی ندارهنقل قول:
کیفیت ساخت لنوو خیلی بالاتر از خیلی از برندهاست قطعا
در ضمن Msi حتی سری Gaming هاشم کیفیت لازم رو نداره
در آخر هم سلام به همه دوستان 1-2 ماهی میشد نبودیم
:n02:
من دو هفته ای میشه این لپ تاپ رو دارم
واقعا ازش راضیم
باتریش با 60 درصد سه ساعت می کشه
گرافیکهش حرف ندار
البته رم 6 یکم برای من کمه ولی خوب کانفیگش واقعا عالیه
خصوصا اینکه lenovo رو ibm یک برند امریکایی تاید می کنه
واقعا از اپل کم نداره
دوستان یک سوال
کی می دونه ارور موقع نصب نر افزار های auto desk مثل maya با عنوان litehtml.dll چیه ؟؟؟؟؟؟؟
یه همچین اروری ندیده بودمنقل قول:
اگه کاری نمیشه کرد یکبار ویندوز رو عوض کنید.
سلام. عزیزانی که z500 کانفیگ i7 دارن بی زحمت بگن باتریشون چه مدت شارژ نگه میداره!!!خواهشا بگید کار واجبی دارم. دستگاهو فرستادم گارانتی نیاز به راهنماییاتون دارم:n28:
حدود 3-4 ساعت شارژ نگه میداره با Wifi روشن و نور صفحه 60 %نقل قول:
خوشحالم از اینکه از خریدتون راضی هستیننقل قول:
در مورد اون ارور هم فک کنم یکی از فایل ها با پسوند DLL توسط آنتی ویروستون پاک شده
برا همین ارور میده شاید هم مشکل دیگه ای باشه
قبول دارم msi خیلی عیب داره ولی خداییش مشکل داغ کردن ندارهنقل قول:
سلام
من حدود 1 هفته هست این لپ تاپو گرفتم همه چیش عالیه فقط تو قسمت گرافیک هر جا نگاه میکنم اسمی از جی فورس gt635 نبرده و فقط اینتل رو میشناسه
دو سه تا نرم افزار تشخیص گرافیک هم نصب کردم همشون فقط اینتل رو به عنوان گرافیک میشناسن
خواستم بدونم فقط واسه من اینجوریه یا واسه همه همینطوره؟؟؟
سلام دوباره به دوستان
لطفا تو این مشکلی که برام بوجود اومده کمکم کنید
نرم افزارهایی مثل پریمیر و افترافکت را که با nvidia باز میکنم اون قسمت نمایش فیلم(که با دکمه اینتر فیلم یا هرچیو پخش میکنه) مشکل داره و نمایش نمیده.اما با اونیکی گرافیک که باز میکنم نرم افزار رو درسته همه چی.درایور کارت گرافیک را خودم نصب نکردم اما به نظر کامل نصب شده.
راهنماییم کنید ممنون میشم.:n12:
سلامنقل قول:
یک عکس از قسمت Device manager بزارید .شاید درایور کارت انویدیا رو نصب نکردید.
وقتی نصب باشه تو دسکتاپ کلیک راست کنید یکی از گزینه ها باید NVIDIA Control Panel باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه این دستگاه با گرافیک GT740 وارد شده (+ بکلایت)!!
داخل سایت سازگار که موجوده!
کسی خبر داره که داخل بازارم هست یانه؟ قیمتش چقدره؟!
مجمد جان بابت جوابت تشکر
دیوایس منیجر من هم عین همینه فقط وقتی تو قسمت RUN اینو تایپ میکنم dxdiag فقط اینتل رو میشناسه
چند تا نرم افزار دیگه هم واسه تشخیص گرافیک نصب کردم دقیقا همینجوریه
واسه شما هم اینطوریه؟؟
خواهش می کنم.بله تو DxDiag برای من هم فقط اینتل رو نشون میده.ولی وقتی یک بازی رو می خوام اجرا کنم می تونم روی فایل اجرای بازی (یا برنامه) کلیک راست کنم و Run With Grapchis processor گزینه اول Nvidia رو انتخاب کنم و..نقل قول:
مشکل دقیقا چیه؟!
برنامه Gpu-z رو تست کردید؟(تو قسمت پایین این نرم افزار می تونید کارت گرافیک مورد نظر رو انتخاب کنید)
اره تو سازگار دیدم ولی حیف که سی پی یو i5 هستش:n03:نقل قول:
سلام لبتاب من تو بوت نمی ره !!!!!!!!
نقل قول:
سلام.زمانی که ریست میکنی کلید Function + F2 رو بزن یا زمانی که لپتاپ خاموشه یه دکمه خیلی کوچیک کنار سوکت شارژ هست اونو بزنی روشن میشه میره تو منوی بوت
سلام نمیره تو بوت صفحه سیاه هست و خط فاصله گوشه صفحه میاد .نقل قول:
محمد جان یکم تو فیفا 13 تیک میزد اومدم اینو هم دیدم یکم نگران شدم
ولی شما به کل نگرانیمو از بین بردی
خیلی خیلی مچکرم......