دوستان پروویژن دار و غیره
الان کانال های 1 تا 8 رو شما دریافت می کنید ؟ :eh: من که از ساعت 1 به بعد 8 تا کانال اول رو ندارم
Printable View
دوستان پروویژن دار و غیره
الان کانال های 1 تا 8 رو شما دریافت می کنید ؟ :eh: من که از ساعت 1 به بعد 8 تا کانال اول رو ندارم
number:3000080نقل قول:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
قیمت دستگاهها
دستگاه ایکس ویزن 79000 تومان
دستگاه جم 90000 تومان
دستگاه سیماران 73000 تومان
دستگاه اکولنیک 85000 تومان
دستگاه iclass 9090 t تومان85000
دستگاه مارشال 80000 تومان
دستگاه provision t-7 تومان110000
دستگاه سینام مدل frk 8829تومان 90000
دستگاه DV5101 تومان 75000
دستگاه دنای مدل stb_236 تومان 110000
دستگاه دنای مدل stb_256 تومان 105000
دستگاه Keen High Mediatech تومان 145000
دستگاه CONCORD تومان75000
نقل قول:
دوست عزیز مبارک باشه.
حظ کردم از انتخابتون! بهترین LCD موجود در اروپا رو انتخاب کردین.
خوش به حالتون.
راستی اگر روی کانال 43 سیگنال ندارید حتماً آنتنتون رو از بوستر آنالوگ جدا و سپس خوب تنظیمش کنین چون کانالهای زیر در فرکانس 650 کانال 43 هستند:
شبکه استانی (هر روز یک مرکز)
شبکه مستند (پخش آزمایشی)
شبکه خبری انگلیسی Press TV
شبکه خبری عربی Al-Aalam
شبکه فرهنگی-مذهبی عربی Al-Kawthar
ضمنا چون مدل سفارشی اروپاست احتمالاً منوی فارسی و تله تکست فارسی روی کانال 2 و 3 نداره درسته؟
راستی آخرین قیمتی که بشه با تخفیف ازش خرید چند میلیون هست؟
اگر وقت کردین بی زحمت چند تا عکس خوب از کانالهای دیجیتال و مقدار سیگنال و منوهاش و فیش های پشت تلویزیونتون بندازین.
وای خدا، دل من آب شد از هیجان!
ممنون.
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
دوست عزیزم عکس و مشخصات دستگاه های سیماران، مارشال، DV5101، Keen Mediatech رو بی زحمت قرار بدین. تا به حال نشنیده بودم. جسارتاً آمارشون رو از کجا گیر آوردین؟!نقل قول:
ok inنقل قول:
کد:http://www.sat2sat.net/showthread.php?t=25040&page=16
ok full in
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------کد:http://www.sat2sat.net/showthread.php?t=25040&page=16
----------------------------------------------------------------کد:http://www.sat2sat.net/showthread.php?t=33133
----------------------------------------------------------------کد:http://www.sat2sat.net/showthread.php?t=33132
[code]کد:http://www.sat2sat.net/showthread.php?t=33134
خوب تصاویری دیجیتالی هم که صدا سیما میفرسته SD هست پس دریافت کننده HD چه فایدهای داره؟نقل قول:
بعد مدیاپلیر Provision فرمتهای HD هم پشتیبانی میکنه؟
فقط براي کسايي که آينده نگر هستند!نقل قول:
720p رو بدون مشکل پخش ميکنه... 1080 را بعضي رو خوب و بعضي را با تيک و سرعت غيرعادي پخش ميکنه.نقل قول:
بعد مدیاپلیر Provision فرمتهای HD هم پشتیبانی میکنه؟
اين مشكل فكر كنم مربوط به آپديت جديد باشه!نقل قول:
يه خاموش روشن (احتمالا درست ميشه)يا يه جستجوي دستي ديگه بزن درست ميشه!
سلامنقل قول:
بعضی مواقع که از فرستنده تغییراتی روی سیگنال اعمال مبسه این مشکل پیش میاد.
کافیه یکبار جستجو کنید
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
به زودی تمام سرویس ها HD میشهنقل قول:
سلام
دفترچه راهنمای کاملا فارسی دستگاه پروویژن در سایت قرار گرفت.
از دوستان که تمایل به استفاده دارند لطفا به سایت ما به آدرس ایران تکنیکال دات کام مراجعه فرمایند.
يه پيشنهاد داشتم هربار كه آپديت جديد روي سايت قرار ميگيره ورژن فريمور روذكر كنيدكه دوستان يك آپديت رو دوبار دانلود نكنند!نقل قول:
روش استفاده ازTIME SHIFT روهم لطفا توضيح بديد!
Provision
full SESTEMS
HD
%100 OK
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TS,TRP,BMP,JPG,MPEG,DIVX,AVI,MKV,MOV,MP4,VOB,3GP,W MA,ACC,PNG
CVBS , Component , HDMI(full HD )
12 ماه گارانتی تعویضکنترل از راه دور ، 2 عدد باتری نیم قلم ، کابل AV ، دفترچه راهنما ، کارت گارانتی
قیمت گران 110000 ===90000
سلامنقل قول:
از پیشنهادتون ممنونم
از این به بعد همین کار رو خواهیم کرد.
روش استفاده ازTIME SHIFT روهم آماده میکنیم
نقل قول:
دستگاهی که اصلا قابلیت مدیا پلیر نداره در حال حاضر از 95000 تومان به بالاست
اما این دستگاه دارای یک مدیا پلیر قوی می باشد که خود این سیستم رو از بقیه متمایز کرده.
به نظر من با این اختلاف سیستم قیمت 110 تومان مناسبه
سلام من تلويزين ديجيتال دستگاه sima-dp02 را گرفتم خواستم ببينم مي شه باهاش ماهواره هم ديد ؟
با سلام : لطفآ نحوه ارسال را بفرماييد.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
آیا lcd sony 32w550 هم مشخصات lcd -40w5500 را دارد؟
یعنی میشود شبكه هاي ديجيتال صدا وسيما را بدون گیرنده ديجيتالی ، دريافت کرد؟
نقل قول:NO
:39::26::33::34::15:
شما میتوانید با شرکت تماس بگیرید تا برای شما ارسال بشهنقل قول:
متاسفانه قیمت کمتر از قیمت مصوب مقدور نیست
قیمت مصوب بین تمامی نمایندگان فروش 110000 تومان می باشد
دوستان لیست کامل شهرهایی که راه افتاده رو ندارن؟فقط تهرانه؟ شیراز راه نیفتاده؟
جديدترين وضعيت مشكلات Firmware ستاپ باكس t-7
1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن وضبط برنامه هادرساعاتی مقرردرطول هفته(فريمورقبلي وقتي كه دستگاه روشن بودمي شدولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
6.عدم توانستن در backكردن براي برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!وبايد exitكرد!)
7.دكمه aspect رو كه ميزنيم هيچ فرقي توي تصوير نداره!(ورژن قبلي درست بود)
8.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
9.زير نويس رو هم امتحان كردم با فونت فارسي مشكل داره وحروف نامفهوم!
10.عدم توانستن در شفاف كردن تلتكست.
11.وقتي از تلتكست بيرون ميايم ,تصوير تلويزيون ميره ودوباره مياد , يا به اصطلاحreload ميشه!
12.وقتي كه مثلا كانال سه رونگاه ميكنيم ,دوباره ميزنيم كانال سه ,تصوير reload ميشه!در صورتي كه نبايد تصوير reload بشه!
13.عدم توانستن فريز كردن موقت تصوير بوسيله كاربر
14.عدم داشتن TIME SHIFT
وووو.................
مي خواستم ببينم مدل پرويژن گیرنده تلویزیون دیجیتال مدل : T-9 ش بهتر از مدل T-7 آن نيست ؟ و بهتر نيست اونو بگيريم ؟ و آخر نفهميديم ايكس ويژن خوبه يا بد ؟ خلاصه سر دوراهي مونديم ... :13:
سلامنقل قول:
فكر كنم متوجه نشديد. احتمالاً يك تخفيف ويژه براي اعضاي اين سايت درنظر گرفته شده است كه قيمت صد هزار تومان مي شود. اگر بخواهيد از نمايندگي ها بخريد بايد صد و ده هزار تومان بدهيد.
سلام.من هم عضو اين سايت هستم و به قيمت صد هزار تومان درخواست خريد داده بودم.نقل قول:
من متوجه دليل چندين بار تكرار شما براي اين مشكلات نمي شم !نقل قول:
اگر مشكلي داره و مي خواهيد به اطلاع شركت برسونيد ، باشركت پروويژن تماس بگيريد.
دليل ديگه اي براي اين همه تكرار داريد ؟
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
پروويژن علاوه بر فلش ، روي هارد اكسترنال هم ضبط مي كنه !نقل قول:
اون برنامه اي كه قراره روي فلش بريزيد و وصل كنيد به ايكس ويژن تا خود به خود اپديت شعه رو از كجا قراره بياريد جز سايت ايكس ويژن ؟!!!!! فرقي با پرويژن داره ؟!
در ضمن ايكس ويژن با فرمت trp روي فلش ضبط مي كنه و پروويژن ts
ts راحت تر از trp هست براي خواندن توسط دستگاه ها
آقایون پرو ویژن بجای حاشا کردن نقوص دستگاه که هنگام آپدیت دستگاه پیش می آید جوابی درست در مورد این موضوعات اراِئه دهید . خیلی ببخشید وقت تعریف و تمجید که می شه مطلب می نویسید که این دستگاه امکانات داره و و و و.... وقت مشکلات دستگاه می رسه می گید زنگ بزنید نمایندگی ما نمی دونیم و و و .... اصلا شما آقایون چیکاره هستید که بیش تر از فولاد رایانه در سایتش راجع به خصوصیات دستگاه مطلب دارید و کمتر از فولاد رایانه حاضر به پاسخگویی هستید
نمونه ای از جوابیه آقایون :
(((من متوجه دليل چندين بار تكرار شما براي اين مشكلات نمي شم !
اگر مشكلي داره و مي خواهيد به اطلاع شركت برسونيد ، باشركت پروويژن تماس بگيريد.
دليل ديگه اي براي اين همه تكرار داريد ؟)))
بلافاصله بعد از این مطلب:
(((پروويژن علاوه بر فلش ، روي هارد اكسترنال هم ضبط مي كنه !
اون برنامه اي كه قراره روي فلش بريزيد و وصل كنيد به ايكس ويژن تا خود به خود اپديت شعه رو از كجا قراره بياريد جز سايت ايكس ويژن ؟!!!!! فرقي با پرويژن داره ؟!
در ضمن ايكس ويژن با فرمت trp روي فلش ضبط مي كنه و پروويژن ts
ts راحت تر از trp هست براي خواندن توسط دستگاه ها)))
اگر توجه كرده باشي هر دفعه چند مورد اضافه ميشه!نقل قول:
پس تكرار حساب نميشه پسر خوب!
من قصدم اطلاع رساني به دوستان اين تايپيك هست!
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
نقل قول:قبلا تخفيف داشت ولي حالا نداره!نقل قول:
سلام
فكر كنم متوجه نشديد. احتمالاً يك تخفيف ويژه براي اعضاي اين سايت درنظر گرفته شده است كه قيمت صد هزار تومان مي شود. اگر بخواهيد از نمايندگي ها بخريد بايد صد و ده هزار تومان بدهيد.
دستگاه پروویژن
ساخت شينزن چين است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
://کد:http://www.alibaba.com/product-free/108468916/---_T_Set_Top_Box_device.html
ممنون از اين اطلاع رساني ، اما چرا اين اطلاع رساني را روي پروويژن متمركز كردين ؟ هر دستگاهي در ابتداي توليد ، مشكلاتي داره و به نظر من كه فروشنده هستم ، در حال حاضر كمترين مشكلات را پروويژن داره و تاييديه تكتا هم نشون از كيفيت مطلوبش داره و اگر تيم پشتياني شركت ، قوي تر عمل كنن ، مطمئنا حرفي براي بقيه برندها باقي نمي ذارننقل قول:
من یک دستگاه پروویژن گرفتم که چندتا مشکل توش دیدم که البته فکرکنم مربوط به نرم افزار این دستگاه باشه
1- وقتی از منو حالت 16:9 یا حالت 4:3 رو انتخاب میکنی هیچ تغییری نمیکنه
2- به نظر من وقتی دکمه فرمت رو روی کنترل میزنی روی تصویر مینویسه 1080I اما به نظر من تصویر هیچ تفاوتی با حالت 576 نداره (شاید به خاطر اینکه سیما برنامه هاش 576 هست اینطوری باشه)
و یک مشکل مقایسه ای با ایکس ویژن
وقتی دستگاه رو با ایکس ویژن مقایسه میکنی با اینکه ایکس ویژن با پورت کامپوننت به تلویزیون متصل هست و پروویژن با HDMI اما تصویر ایکس ویژن بهتر از پروویژن هست
و یک نکته جالب کنترل این دو دستگاه باهم تداخل امواج داره یعنی مثلا ایکس ویژن رو که میزنی کانال9 پروویژن میگه USB متصل نیست اگر نزدیک هم باشن
دوستان نظرتون در مورد آداپتر USB تلویزیون دیجیتال با برند FMA چیه...؟
گارانتیش که معتبره و سایت زیر داره 36 تومن میده و ظاهرش با کیفیت به نظر میاد...
کد:http://mafmgroup.com/
hmmm...کد:http://mafm.ir/
ما كه رفتيم ايكس ويژن (بدون مشكل) بخريم
با سلام خدمت دوستان گرامي :
1 - پوزش : بخاطر تاخير در ارسال پاسخ
2 – انتخاب خوب : بخاطر حضور دوستان مطلع و گشاده رويي كه اطلاعات با ارزش خود را در اختيار همه قرار مي دهند كار زياد دشواري نيست .
3 - منوي فارسي و تله تكست : ندارد
4 – خريد : وليعصر فروشگاه بليزر 66462546
5 – عكس كانالها و منوها و فيش ها : در اولين فرصت بروي چشم + كيفيت تصوير كانالهاي ديجيتال در حد دريافت از رسيور + مشخصات فني و ورودي و خروجيها در سايت سوني
6 - sony 32w550 : آنگونه كه من اطلاع دارم مدلهاي سوني با سيستم اروپا شماره كد آنها يك صفر بيشتر دارد . لذا به احتمال زياد متاسفانه مدل مذكور فاقد تيونر ديجيتال است . ( ولي مي توانيد در منوي اصلي وجود تيونر ديجيتال را بررسي كنيد )
عزت زياد و برقرار
الان من متوجه مشكل شما نشدم ! شما تشريف بياريد شركت "جم سرويس" ، تمام مشخصاتي كه به نحوي توي نقل قولتون هست رو يه شما نمايش بديم !نقل قول:
ما هم قبول داريم آپديت مشكل داره ، براي همين هنوز دستگاه ها با آپديت قبلي فروش ميره !
ضمنا ورود شما رو به p30world به عنوان "عضو جديد" تبريك مي گم . دوستان شما مدتهاست كه اينجا هستن
نقل قول:
اين همه مارك توي بازار ، چرا دوستان در اينجا فقط ايكس ويژن رو با پروويژن مقايسه مي كنن ؟!
- كنترل تمام دستگاه هاي موجود در هستي !!! با هم تداخل دارند ! اين كاملا طبيعي هستش
- برنامه هاي صداوسيما اصلا HD پخش نميشه كه بخواد 1080 يا 576 باشه
- در آخر كسي برنده ميشه كه توي ذهن خريدار بالاتر باشه . دوستان انقدر هوچي گري درنيارن ! مردم فهميده هستن و مطمئنا بهترين انتخاب رو ميكنن.
به نظر من این دو مارک باهم مقایسه میشه به چند دلیل 1- هردو تاییدیه تکتارو دارن و 2- هردو جزو اولین دستگاه هایی بودن که وارد بازار شدن 3- ایکس ویژن با گارانتی مادیران هست که میشه گفت از شرکتهای معتبر هست گارانتی پروویژن هم بد نیست (بدلیل اینکه دیروز که من دستگاه رو آپدیت کردم بعد از اینکه دستگاه خاموش شد من دستگاه رو از پشت خاموش کردم و دوباره که روشن کردم دیگه دستگاه بالا نیومد بردم فولاد رایانه بعد از تست دستگاه رو عوض کردن) برای همین میگم گارانتی پروویژن هم خوبه .نقل قول:
در مورد کنترل هم من نگفتم این مشکل هست برای من جالب بود چون تا حالا همچین چیزی ندیده بودم
در آخر هم ببخشید که شما رو ناراحت کردم
سلامنقل قول:
كدام آپ ديت را بارگذاري كرديد كه اين مشكل ايجاد شد؟
چون من دستگاه رو دیروز خریدم همین آپدیتی که روی سایت هست اما فکر نکنم مشکل از آپدیت بود چون دستگاه اولش اون سه خطی رو که میاره، می آورد اما دیگه کم نمیشد و در همون حالت میموند نمایندگی هم هر کاری کرد دستگاه بالا نمیومدنقل قول:
نقل قول:
ممنون از اطلاعاتتون
ولی سوال اینه که فرمت ارسال تصویر دیجیتال ایران MPEG4 هست و تلویزیون شما MPEG2 ساپورت میکند، پس چطور میتوانید تصاویرشبکه های دیجیتال را مشاهده کنید ؟ وسوال دوم اینکه از طریق پورت USB چه فرمتهای تصویری را پخش میکند ؟