نسخه 124 مگی نسخه 6 هست اون 144 مگی نسخه 6.1 الا تو پرو فایل من لینک دانلود نسخه 6.1 هست برید دانلود کنید که اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکشو دادنقل قول:
نسخه 124 مگی نسخه 6 هست اون 144 مگی نسخه 6.1 الا تو پرو فایل من لینک دانلود نسخه 6.1 هست برید دانلود کنید که اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکشو دادنقل قول:
نه بابا تقصیر شما نبود. موقعی که من لینک رو دیدم لینک توی تاپیک کومودو فروم کومودو هم گذاشته شده بود.نقل قول:
جواب EricJH:
Apparently the load balance servers are not completely synched. Please try again later.
شما تفاوتی توی لینک می بینید؟ مشکل از طرف خود کومودو بوده و گفتن که بخاطر ترافیک سرورها، مشکل جایگزین نشدن ورژن جدید داشتن.نقل قول:
همین الان دوباره لینک رو زدم. 144 مگابایت هست.
رضا احتمالا لینک نسخه 6.1 برداشتن و نسخه قبل جایگزین کردن شاید مشکل خاصی بودهنقل قول:
متاسفانه حجم ترافیک سرورها خیلی بالاست،.... به هر حال اگر فایل 144 مگی بود دانلود کنید.
دوستانی که الان قصد دارند آپدیت را از طریق محیط CIS دریافت کنند، من توصیه میکنم یکی دو ساعت صبر کنند، چون موفق نمیشن!
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک 144 مگ هست.
این رو دانلود بکنید : External mirror 3 - Universal Installer
اپدیت همن نسخه رو ذخیره کنیم و در نسخه 6.1 استفاده کنیم مشگلی نداره ؟ یا باید برای دفه اول انلاین اپدیتش کرد؟نقل قول:
نسخه جدید اومده؟
تغییراتش چیه؟ من الان هر دو نسخه 5 و 6 رو دارم تو 2 تا سیستم مختلف ولی با همه پیشرفت ها همچنان سادگی و کارامدی 5 رو بیشتر دوست دارم حالا اگر نسخه جدید بهتر شده باشه اونو بگیریم
یه عکس از قسمت کانکشن بگذارید ببینیم کومودو چه کرده
امروز فایروال Comodo آپدیت شد.
از دوستان کسی نسخه جدید رو نصب کرد؟ابدیت نسخه قبلش بدرد میخوره؟عکسی از نسخه جدید ندارید؟نحوه ابدیت افلاینش فرق کرده؟روی نسخه قبل نصب کنیم یا نسخه قبلی رو پاک کنیم؟
من نصب کردم فرقی نکرده فقط چند امکان بهش اضافه شده . اپدیت نسخه 6 بهش خورد عکس هم نمیخواد چون فرقی با نسخه 6 ندارهنقل قول:
الان من یک مشگلی دارم نسخه 6.1 رو نصب کردم ولی اون پوشه ای که ویندوز اصلی رو با کیوسک مجازی در ارتباط قرار میده ومیشه فایل هارو جا به جا کرد رو صفحه نیست اونو چجوری بیارم ؟
مرسی
من نصب کردم - بدرد میخوره-ظاهرش تغییری نکرده- اپدیت افلاین تغییری نکرده -من روی نسخه قبلی نصب کردم فقط اونجوری که من دیدم توقسمت کارهای عمومی ..... پنجره مشاهده ارتباطات اضافه شده
ببین توی این مسیر نیستش C:\ProgramData توی نسخه قبلی مسیرش این بود. نسخه جدید رو که هنوز نصب نکردم و نمیدونم...نقل قول:
نه. پیداش نکردمنقل قول:
نصبش کردم. در یک کلمه فوق العادست. پنجره Alert در حالت Verbose Mode دیگه اسکرول نمیخوره و از این بابت راحت شدم:n02: Active Connections هم که برگشته.:n12:
الان هم توی کیوسکم. سپر بلا:n02:
کسی Shared Space رو از پروگرام دیتاش برام اپلود میکنه ؟:n03:
بعد انتی ویروس کمودو هم در کیوسک مجازی کار نمیکنه؟!!! برای همه اینجوریه ؟
در نسخه 6 هم برای من کار نمیکرد
اینم از پنجره مشاهده ارتباطات:
خب اوضاع داره بهتره میشه: اما summary screen برنگشته، کومودو گفته در آپدیت بعدی اونو بر میگردونند،
به هر حال همین مشاهده ارتباطات هم بازگشتش خوب بود، ضمن من احساس میکنم کمی سبکتر شده..... منوها و پنجره ها سریعتر باز میشن .....
فقط نمیدونم من تازه شروع کرده بودم به ترجمه KS ولی اونها اولین فایل ترجمه از KS را قرار دادن:n02: الان فایلی که من دارم ترجمش خیلی کاملتر از این هست، ولی چون کامل نبود واسه کومودو نفرستادم، اونها هم اولین فایل من که شامل چند کلمه هست را ارائه دادن، :n13:
محتوای مخفی: این جا هم درست شد
منم از این تعجب کردم خواستم بهت بگم دیدم خودت گفتی :n02:نقل قول:
آره درسته، اینجوری کار HIPS کارها راحت میشه، من خودم یکی از منتقدین این مورد بودم، الان وقتی هشدار میده اسکرول به صورت اتوماتیک به سمت بالا باز شده است! و توضیحات جلوی چشم کاربر. در واقع سرعت کار بالاتر میره و نیازی به کلیک اضافی نیست.نقل قول:
: There are over 200 bug fixes in this release. Below are the selected few
cmdagent.exe consumes 100% CPU when the size of cache is big enough
Sandboxed Google Chrome does not open Web pages if CIS and Bitdefender installed
Matousec Fileacc1 test fails
Malware can load drivers under certain circumstances bypassing the protection
100% CPU consumption while running certain .jar files real-time
In Win8 x86, BSOD while scanning with CCE
Online videos don’t display correctly in kiosk Dragon when full screen
BSOD From Running Iobit Advanced SystemCare
Sandboxed malware causes BSOD
چرا وقتی پنجره مشاهدات ارتباطات رو میخوای اجرا کنی پشتش هم comodo home باهاش اجرا میشه و پنجره اصلی کومودو باز میشه، به نظر میرسه یه باگ باشهنقل قول:
آیکن فضای اشتراکی همانطور که پدرام گفتن از روی دسکتاپ حذف شده... توی مسیر قبلی هم نبودش ... فقط از طریق خود کومودو و توی قسمت سند باکس وجود داره....
برای من روی دسکتاپ وجود داره.نقل قول:
این لینک چی هست؟چیکارش کنم؟ دانلود کردم ... خالی بود که....نقل قول:
همین Shared Space هست. وقتی فشردش کردم شد فولدر.:n13:نقل قول:
حذف شد..................
امروز با خود کوموده به ورژن 6.1 آپدیت کردم تا 20% رو یواش رفت اما بعدش مثل جت پر کرد کلا فک نکنم بیشتر 20-30 مگ حجم دانلود داشت....من کیوسک رو داشتم همچنین آیکون shared space که همچنان هم وجود دارن باز کردن منو ها سریع تر شده اون پنجره کانکشن هم اومده که با وجود du meter کیلوبایتها هم از نظرمون دور نمیمونن :n02:
مشکلم حل شد
حذف شود لطفا
الان آنتی ویروس کومودو و فایروالش رایگان هست. اینترنت سکیوریتیش ولی رایگان نیست. حالا اگه آنتی ویروس و فایروالش رو جدا نصب کنیم فرقی داره؟
دیروز 5.12 داشتم این 6.1 رو امروز نصب کردم
نسبت به 5.12 خیلی بهتر و سبک تر شده
Active conection هم که برگشته
6.1 رو به همه کسایی که میخوان سیستم امنی داشته باشن پیشنهاد میکنم :n12:
برای من این مشگل وجود نداره و فکر کنم بدونم مشگل شما از کجاست . نمیتونم از اون قسمت عکس بگیرم برای همین توضیح میدمنقل قول:
روی ویجت کلیک راست کنید بعد روی ویجت برید بعد تیک همیشه بالاترین پنجره رو بردارید
من برای خودم یکی درست کردم :n02:نقل قول:
يه مشكل عجيب غريب
نسخه قبلي cis پاك كردم و رجيستري رو هم تميز .بعد نسخه جديد كه از كمودو گرفتم با حجم 144نصب. بعد شم ري استار كردم ولي ديگه ويندوزم
بالا نمياد .هر بار كه ري استار ميكنم فقط يه صفحه سياه مياد.اين مشكل بعد از نصب ورژن جديد به وجود اومد.
الان با اون يكي ويندوزم كه cis قبلي روش نصب اومدم مي ترسم اينم پاك كنم ورژن جديد نصب كنم اين ويندوزم هم بالا نياد
مگه تو اين cisجديد كه منتشر شده بايد سخت افزار خيلي بالايي داشته باشي؟ راستش با cis قبلي اين مشكلو ندارم؟
همیشه آپدیت کردن comoodo اینقدر طول میکشه
دوست عزیز صفحه سیاه که امد به کامپیوتر اصلا دست نزنید بزارید 5 دقیقه به حال خودش باشه اگه صفحه بالا نیامد ( الت کنترل دلیت رو بزن ) بعد تکست مسنجر رو باز کن و یکم باز صبر کن اگه صفحه نیامد دوباره کامپیوتر رو ریستارت کن همین کار هارو بکن .نقل قول:
اپدیت اولیه طول میکشه و اپیدت های بعدش کم حجم و سریع اپدیت میشه بستگی به سرعت اینترنت هم دارهنقل قول:
سلام به همه دوباره فقط اومدم تشکر کنم از شما برای معرفی این انتی وبروس عالی
من الان روی لپتابم nod 32 دارم تقریبا چند ماه دگه اعتبار لایسنسم تموم میشه حالا که من کومودو رو روی سیستم خونه نصب کردم میتونم از آپدیت هاش استفاده کنم.؟( بجای آپدیت اولیه منظورمه)
cis رایگانه.نسخه هایی که پشتیبانی دارن پولی هست.نقل قول:
من مشکل مشابه شمارو هنگام نصب نسخه قبل داشتم ولی روی اون یکی ویندوزم کومودو نبود.من این کاررو کردم الان مشکلی ندارم:نقل قول:
برو توی ویندوزی که بالا میاد و توی تنظیمات،ویندوز پیشفرض رو بذار روی همین ویندوز.بعد باید هردو بعد از ریستارت مشاهده بشن.بعد برو داخل ویندوزی که بالا نمیومد و در تنظیمات،ویندوز پیشفرض رو به همین ویندوز تغییر بده.
------------
منظورم از تنظیمات اینه که روی computer کلیک راست کن و بعد:
properties-->advanced system setting-->startup and recovery-->setting-->system startup
اینجا میتونی ویندوز پیشفرض رو تغییر بدی.
و اگه باز بالا نیامد برو تو سافت مود (safe mode ) از اونجا کمودو رو پاک کننقل قول:
یه سوال من با یه ویروس nod روامتحان کردم به محض اینکه ویروس از حالت زیپ خارج شد nod ئیرئس شناختش و اونو پاک کرد
اما comoodo اینجوری نبود بعد از اینکه از حالت زیپ خارج شد راست کلید کردم و اونوقت اسکنش کرد.و ویروس شناختش و پاکش کرد
comoodo میشه کاریش کرد مثل nod عمل کنه.