کی جم 195نقل قول:
جمین 200
تویه کار هم کم نمیارن ...
اصلا ویندوز موبایل 5 برای اولین بار با cPU 200 mhz به بازا عرضه شد ...
Printable View
کی جم 195نقل قول:
جمین 200
تویه کار هم کم نمیارن ...
اصلا ویندوز موبایل 5 برای اولین بار با cPU 200 mhz به بازا عرضه شد ...
ممنونم از شما دوست عزيز.
حالا به نظر خودتون جمين چطور گوشي هست.
آيا ارزش 520 هزار تومن رو داره يا نه؟
راستشو بخوای می ارزه ولی با 520 تومن کارهای زیادی میشه کرد ...نقل قول:
سلام دوست عزيز.نقل قول:
ميدوني من مي خوام گوشيم رو عوض كنم و گفتم حالا كه مي خوام يه گوشي در حد 300 يا 350 بگيرم خوب 200 تا ديگه مي زارم روش و يه PPC ميگيرم كه نيازهاي برنامه نويسي و خيلي چيزاي ديگه رو هم برام رفع كنه.
درسته 520 هزار تومن خيليه كه بند يه گوشي كني ولي من تصميمم رو گرفتم و مي خوا يه PPC بخرم.
حالا نظر شما چيه؟
آيميت جمين گزينه خوبيه؟
kjam چطور؟
اگه لطف كني و راهنماييم كني خيلي خيلي ممنون مي شم.
Jamin قيمتش 480 تومن هست .. ولي من HTC P3600 ترجيه ميدمنقل قول:
ممنونم از شما دوست عزيز.
حالا به نظر خودتون جمين چطور گوشي هست.
آيا ارزش 520 هزار تومن رو داره يا نه؟
من خودم بخاطر برنامه نویسی پاکت پیسی گرفتم ولی اصلا اونی نشد که فکر می کردم لب تاب بگیری بهتر من الان پشیمونم:41:نقل قول:
تو پاکت پیسی نمیشه syntax دستور ها رو چک کرد و این یه مشکل خیلی بزرگه :18::19::13:
656 ACER
TM 3694
Celeron.M 1.8
512
80
DVD RW
15.4 WXGA
128
DOS
2.8
CHINA
1 Year / Webcam//
6,600,000
فکر میکنی با 520 تومنی که میخواد بده PPC بگیره ، میتونه laptop بگیره!!نقل قول:
من خودم بخاطر برنامه نویسی پاکت پیسی گرفتم ولی اصلا اونی نشد که فکر می کردم لب تاب بگیری بهتر من الان پشیمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی فکر میکنه که با یه PPC میتونه بی نیاز از PC بشه یا اینکه کارایی رو که با PC انجام میده ، بتونه با PPC انجام بده سخت در اشتباه و صرفا به این خاطر نباید بییاد طرف PPC !!!
شما با چی برنامه مینویسی؟؟ منظورت برنامه نویسی واسه PPC ؟ یا نه میخوای با خود PPC برنامه بنویسی؟نقل قول:
تو پاکت پیسی نمیشه syntax دستور ها رو چک کرد و این یه مشکل خیلی بزرگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
* یه مقدار بذار روش همونی که معرفی کردم رو مینونه بخره .
** البته بازم لب تاب جای pc رو نمی گیره.!!:46:
*** برنامه نویسی بازی کامپیوتری تو امضام عکس بازیمم هست . برنامه نویسی برای ppc زیاد دردسر داره اصلا حال نمی ده .:41::13:
یه جورایی منم حرفاتو قبول دارم. افراد باید با توجه به انتظاراتشون تصمیم گیری کنن.خیلی ها ممکنه از پاکت پی سی انتظاراتی در حد یه پی سی رو داشته باشن، اینا بهتره که اصلا طرفش نیان و برن همون laptop رو بگیرن.چون مطمئنا بعد از خرید پشیمون میشن.نقل قول:
در مورد برنامه نویسی هم باید بگم ، برنامه نویسی برای WM خیلی راحت تر از برنامه نویسی برای Symbian , پلتفورمهای JAVA است.
من برنامه برای WM زیاد ننوشتم ولی خوب یکی دو تا برنامه ای که نوشتم خیلی کارمو راه انداخته
سلام
ممنون میشم به سوالام پاسخ بدین
1- آیا PPC ها تمامی فایل های با فرمت SIS و JAR رو میخوانن یا فقط برنامه های مخصوص ویندوز موبایل رو میخونن؟ آیا فایل های JAR رو با هر سایزی که باشه (مثلاً 240x320 ) میخوانن یا باید فایل آن دقیقاً برای سایز گوشی موبایل باشد؟
2- من یه گوشی با این خصوصیات میخوام. شما چه چیزی رو پیشنهاد میکنید به من؟
- دوربین حداقل 2 مگاپیکسل با فلاش،
- صفحه حداقل 240x320،
- صدای آن پلی فونیک 64 کاناله در حد نوکیا 3250،
- رم یا حافظه حداقل 2 گیگ با قابلیت ساپورت 4 گیگ،
- خواندن فایل های .jar و .sis ،
- امکان انجام کارهای ضروری مانند جواب دادن به تماسها و زنگ زدن با دکمه تا بتوانم با یک دست این کارها را انجام دهم،
- به گونه ای باشه که اگر تا سه ساعت و نیم با آن بازی کنم یا برنامه کار کنم شارژش خالی نشه،
- پردازشگر (CPU) آن 624 مگاهرتز باشه خیلی خیلی بهتره ولی دیگه از 520 مگاهرتز کمتر نشه
3- آیا شما نام ( UMPC = Ultra Mobile PC) را شنیده اید؟ آیا این دستگاه ها خصوصیاتی که در بالا گفتم رو داره؟
4- آیا این دستگاه ها وارد ایران شده؟ اگر شده از کجا میتوانم تهیه کنم؟
متشکر میشم اگر به سوالام با دقت تمام جواب بدین
did نمیخونه ولی jar , jad رو میخونه ...نقل قول:
معمولا با همون سایز گوشیهای معمولی نشون میده ولی چندتا بازی هم دیدم که با سایز 320 *240 نشون میداد
اطلاعات تخصصی دیگه رو از سایت
shop.ir
بگیر ...
ممنون که جواب دادین
ولی کاشکی بیشتر به سوالام جواب میدادین
در منظورم رو از سوال اول متوجه نشده اید. بذارید توضیح بدم. مثلاً یه بازی هست که تو اینترنت هم برای سایز 240x320 است و هم برای 176x2... . سوال من اینه که آیا هردو فایل در پاکت پی سی اجرا میشه یا فقط یه کدوم از اونا اجرا میشه
من روی یه پاکت پی سی میخواسنم یه برنامه ی JAR که واسه گوشی های معمولی هست رو نصب کنم نصب نمیشد...حالا چراشو نمیدونم.. ولی اکثر فایلای JAR روشون نصب میشه و اونایی هم که واسه رزولیشن پایینتر نوشته شدن همونطور که دوستمون گفتن اگه اجرا بشن به همون اندازه که واسشون تعریف شده اجرا میشن..نقل قول:
سلام دوستان... متاسفانه مدت زیادیه که توی این تاپیک از معرفی نرم افزار و بازی خبری نیست...
خواهشا یه تاپیک جدید برای "سوال و جواب پیرامون Ppc" بزنین و سوال ها اون جا مطرح بشه. اینجا فقط معرفی نرم افزار و بازی...:10: :20: :11:
والا امین زیکزاک هرچی بود نبود رو معرفی کرد دیگه چی میخوای؟نقل قول:
salam
آیا می تونم با گوشیp990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان
با شما موافقم .. اینجا فقط نرم افزاری باشه بهتره... دوستان میتونن سوالاتشونو درباره خرید و مقایسه و بررسی PPCها اینجا بپرسن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144094
نقل قول:
خوب راسیاتش منم هرچی گشتم چیزی نیافتم ... هنوز برنامه جدیدی که به درد بخوره نیومده ... متاسفانه
کسی میدونه توی wm6 standard یا به طور دقیقتر HTC S710 ، چطور میشه در تنظیمات WiFi مقادیر DNS رو وارد کرد؟
نمیشه یا کسی نمیدونه؟نقل قول:
چرا یک انجمن جدا برای پاکت پی سی وجود نداره ؟ اگه در زیر مجموعه کلوپ گوشی ها یک انجمن جدا برای پاکت پی سی در نظر گرفته بشه خیلی بهتره .
متاسفانه باید خیلی زودتر از اینا این فکر رو میکردن که نکردن.نقل قول:
شماها که جواب ندادین، ولی تو فروم های خارجی جوابمو پیدا کردم.
ظاهرا در ویندوز موبایل نمیشه DNS رو تنظیم کرد ولی احتمالا برنامه هایی هستد که این کارو انجام بدن. حالا اگه زحمتی نیست، بفرمایید کجا میتونم این برنامه ها رو گیر بیارم؟ چیزی مثل WiFi manager یا یه همچین چیزی.
سلام . آیا میشه Windows Mobile 2005 را از طریق شبیه سازی روی pc نصب کرد ؟ مثل کاری که با VMware-workstation انجام میدیم و سیستم عامل های دیگر را روی ویندوز اصلی نصب میکنیم .
اگه منم تو کلوپ P990 اینجوری جواب میدادم، باید در کلوپ رو گل میگرفتن. بعد از 700 تا پست، برای اولین بار یه سوال پرسیدم و ازتون کمک خواستم؛ پاسختون رو هم دیدم. کسی که تاپیک میزنه، مسول جواب دادن به سوالاست. حداقل یکی میگفت نمیدونم تا یه فکر دیگه ای بکنم. باز هم معرفت خارجی ها، حداقل اونا که بیگانه هستن یه جوابی دادن...نقل قول:
دوست عزیز شما بگو با wi-fi میخوای چی کار کنی شاید بتونم کمکت کنم.اگه میخوای به اینترنت وصلشی قبلا توضیح دادن.اگه میخوای با پی سی فایل رد بدل کنی بازم توضیح دادن دیگه چیکار می خوای بکنی ؟نقل قول:
تازه کامپوتر رو میتونی کنترول کنی دیگه چی؟ :18:
:11:
چه عجب یکی جواب داد!نقل قول:
دوست من، من میخوام به اینترنت وصل بشم و تنظیمات و نحوه کار رو هم بلدم. حتی بعد از تنظیمات، اتصال برقرار میشه، ولی چون DNS رو وارد نکردم، ارتباط اینترنت وجود نداره، فقط به شبکه وصله. من لپ تاپم هم به همین ترتیب وصل میشه. برای پاکت پیسی یه برنامه هست به نام Hitchhiker که تنظیمات رو به صورت کامل میشه باهاش انجام داد، فقط ورژنی که به S710 بخوره رو پیدا نکردم. راهش هم فقط استفاده از یه برنامه است. من باید IP و SUbnet و Default Gateway و DNS رو وارد کنم، ولی ویندوز موبایل جایی برای DNS نداره. بدون اون هم ارتباط برقرار نمیشه. صورت مسئله روشنه؟ حالا بفرمایید یه راه حل ارائه بدید.
بله، ویندوز موبایل شبیه ساز داره... یه سر به سایت مایکروسافت بزن پیداش میکنی.. توی همین تاپیکم شاید توی پستهای قبلی دربارش صحبت کرده باشن، جستجو کن!!نقل قول:
دوست عزیز ما که اینترنت بیسیم نداریم(کل ایران البته بجزء چند فرودگاه که اونم پولی باسرعت افتضاح)اگه میخوای به کامپیوتر وصلشی بعد بواسطه کامپیوتر بری اینترنت باید تو ppc بعد از وصل شدن از طریق wi-fi می تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی البته باید vpn ساخته باشی که تو تنظیمات ppc connctions\task\vpn ای پی کامپیوتر وارد کنی .نقل قول:
*هیچ احتیاجی نیست تنظیمات پیش فرض رو تغیر بدی
** فایر وال باید خاموش باشه یا این ای پی رو تعریف کنی که بهش اجازه استفاده از شبکه رو بده
اگه نشد په برنامه هست به نام config free که برای پاکت پیسی توشیبا هست البته تو همه پاکت پیسی ها نصب میشه کار با اون خیلی راحت تر. برو سایت توشیبا پیدا کن و نصب کن اگه پیدا نکردی بگو من آپ کنم. 313 کیلو بایت.
فکر کنم توضیح بیشتری لازمه: من تو خونه ADSL دارم و اونو از طریق اکسس پوینت، Share کردم. پس میبینید که من اینترنت بیسیم دارم. اصلا شما چرا اینقدر قضیه رو میپیچونی؟ من فقط یه برنامه میخوام که بشه DNS رو باهاش تعیین کرد. آیا این configfree چنین کاری انجام میده؟ و آیا روی smartphone edition نصب میشه؟ اگه جواب هردو مثبته، لطفا آپ کنید چون پیداش نکردم.نقل قول:
بچه ها فکر میکنید این tytn ارزش خریدن رو داشته باشه؟ من عاشق صفحه کلیدی هستم که از بغل باز بشه اگه میشه چند تا مدل خوب معرفی کنید
این برنامه فقط برای پاکت پیسه !! نمی دونم برای اسمارت فون کار کنه یا نهنقل قول:
لینک config free
mind-wizard.persiangig.com\e750configfree10.rar
خیر، نصب نمیشه. مثل اینکه این قصه سر دراز دارد...اینم شانس ماست دیگه.نقل قول:
به هر حال از وقتی که گذاشتی ممنونم.
جواب بدین دیییگه
خب رفیق لطف کن مشخصات یا عکسشو تویه پستت بذار ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من چیز خوبیه ... مشخصاتشم خوب بود...
الان تویه بازار چه قیمته؟
اینم مشخصاتش برای بقیه دوستان :
Operating System: Windows Mobile 5.0
Memory: ROM 128MB / RAM 64MB SDRAM
Processor: 400MHz Samsung 2442 processor
Display: 240 X 320 2.8in TFT-LCD 65,536 colors
Radio: GSM/GPRS/EDGE/UMTS radio, GSM bands: 850/900/1800/1900, UMTS bands: 850/1900/2100
Connectivity: Bluetooth 2.0, WiFi 802.11b/g, Infrared (IR)
Expansion: MicroSD card slot
Camera: 2.0 megapixel with 8x digital zoom
Battery: Removable 1350 mAH Lithium-ion
Talk time: up to 4-5 hours GSM / 2-4 hours UMTS, Standby time: 120-250 hours
Power: AC adapter (Input 100-240AC, 50/60Hz 0.2A / Output 5V and 1A) Size: 112.5 x 58 x 21.95 mm
Weight: 176 grams
امکاناتش خوبه متوسط رو به بالاست.
قیمت رو هم اگه میشه بگیننقل قول:
متاسفانه چیزی پیدا نکردم ...نقل قول:
شما که میخوای بخریش از قیمت خبر نداری؟
سلام به همه
يه پاكت پي سي معمولي دوروبره 300 تومن چي پيشنهاد ميكنيد؟ بيشتر از 300 نشه دست دوم هم موردي نداره
ممنون