سلام.
این عکس واسه aida من هست .
قضیه چیه ؟
قضیه اون cooling fans چیه ؟
فکر کنم چون کار گرافیکی انجام نمیدم و گرافیک amd استفاده نمیشه ، واسه همین نمایش داده نمیشه . درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام.
این عکس واسه aida من هست .
قضیه چیه ؟
قضیه اون cooling fans چیه ؟
فکر کنم چون کار گرافیکی انجام نمیدم و گرافیک amd استفاده نمیشه ، واسه همین نمایش داده نمیشه . درسته ؟
یه سوال من الان بخوام درایور گرافیکو اپدیت کنم الان که 13.8 هست اگه همین طوری 13.10 رو نصب کنم رو قبلیه اپدیت میشه یا نه باید حتما قبلی رو پاک کنم.؟؟؟
دقیقا مشکله من قستی کار میکنه :n04::n15:نقل قول:
همینطوری بزیز، قبلیو پاک کنی معلوم نیست دیگه گرافیکت سویچ بشه یا نشه:n02:نقل قول:
آره، خیلی خوبه، بیشتر بخاطر بهبود اجرای بازیها، علی الخصوص بازی های جدیده:نقل قول:
کد:
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.10 Beta Driver for Windows
.
.
.
Rome Total War 2: Updated AMD CrossFire™ profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with extreme settings)
resolves corruption issues seen while playing the game
Saints Row 4: Updated AMD CrossFire profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with ultra settings)
Metro Last Light: Updated AMD CrossFire profile
improves CrossFire scaling up to 10% (at 2560x1600 with ultra settings)
Includes a number of frame pacing improvements for the following titles:
Tomb Raider
Metro Last Light
Sniper Elite
World of Warcraft
Max Payne 3
Hitman Absolution
سلام یه سوال ببخشید ولی شاید جای دقیقش این جا نباشه از اونجایی که به همه توصیه کردیم win 8 نصب کنن منم وین 8 دارم که از سافت 98 گرفتم.کرک که میشه بعد چند رو بی دلیل ویندوز اکسپلورر برا خودش ریستارت میشه یعنی پنجره های مثل مای کامپیوتر و درایو ها و پوشه ها رو میبنده و کپی هایی که در حال انجام باشند رو میبنده و قطع میکنه و... .میخواستم بدونم شما این مشکلو دارین اگه ندارین وین رو از کجا دانلود کردین که هم خودش سالم باشه و هم کرکش سالم و سازگار.؟؟؟
ممنون:n16:
سلام دوستان الان چند روزه که لپ تاپم وقتی دارم فیلم نگاه میکنم یا بازی میکنم یه دفعه میره رو یه صفحه ابی چطور میتونم درستش کنم
سلام دوست عزیز ... 100% ویندوز رو از یه شرکت معتبر خریداری کنید .. کلا سعی کنین خریداری کنین :n02:نقل قول:
دوستان ، تجربه موفقی تا بحال با ویندوزهای دانلود شده نداشتن :n16:
دوست عزیز صفحه آبی معنی های متفاوتی داره هم میتونه ناشی از مشکلات نرم افزاری باشه و هم سخت افزاری ...نقل قول:
اگر نرم افزار جدیدی نصب کردین یا آپدیتی انجام دادین میتونه مسبب این مشکل باشه ... پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو مجدد نصب کنید اگر دیگه blue screen رو مشاهده نکردین که نرم افزاری بوده اما اگر برطرف نشده بود میتونه مشکل در سخت افزارها باشه
سلام دوستان.من 4540 حدود یک ماهه خریدم.فینگر پرینتش غیرفعال بود بعد از یک ماه فعالش کردم با نصب نرم افزار HP ProtectTools Security Manager. توی تنظیمات این نرم افزار اول 4 تا انگشت اسکن کردم بعد گزینه پسورد و فینگر پرینتو تیک زدم مرحله بعد تنظیماتش یه گزینه بود واسه این که کی اثر انگشت میخواد دو تا گزینه بود اولی تیک خورده بود دومی هم واسه قبل از بالا اومدن ویندوز بود که من اشتباهی تیک زدم .الان لپ تابم بالا نمیاد .روشن که میکنم یه صفحه میاد روش نوشته hp. هر چی هم انگشتمو میکشم فایده نداره.لطفا راهنماییم کنید دوستان بد جور قاطی کردم.:n28:
سلام دوستان
من تازه این لپتاپ رو خریدم
بازی PES2012 روش جواب نمیده
یعنی چندتا بازی نصب کردم جواب نداد
میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟
اگه این بازی روش جواب نده ضدحال خوردم میرم لپتاپ رو عوض میکنم
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز مبارکتون باشه ..:n16:نقل قول:
خیالتون راحت .. بنده الان PES2013 رو در بالاترین حالت تنظیمات به صورت روان و بدون لگ اجرا میکنم ...
چون این لب تاپ رو تازه خریدین ، فکر میکنم ویندوزتون 7 باشه ؟!؟!؟!؟!
سویچ بین کارت گرافیک های این لب تاپ در ویندوز 7 به خوبی انجام نمیشه ، اگر میخواین بازی ها رو روون اجرا کنید و در کار با لب تاپتون راندمان بیشتری داشته باشید .. حتما و حتما پیشنهاد میشه که ویندوز 8 رو نصب کنید ..
در صورتی که ویندوز 8 رو نصب کنید و درایورهای مربوطه هم به خوبی نصب کنید PES 2012 رو به راحتی میتونید اجرا کنید .
دوستان نظرشون درباره مدل 4545s با سی پی یو AMD چیه ؟؟
سایت notebookcheck که امتیاز خوبی بهش داده، دیگه لنگوئیجم ضعیفه نمی دونم چیا در موردش گفته!
این سی پی یو معادل کدوم مدل اینتل میشه ؟؟ i3 یا i5 ؟؟
گرافیکش که از 4540s ضعیف تره ولی خب برای کسی که اهل بازی نباشه زیادم هست!
آیا برای کارهای معمول و نیمه سنگین برای دو سه چهار! سال جواب میده ؟؟
سپاس :)
من که چیزی به ذهنم نمی رسم ولی تروخدا دوستان یکی کمکش کنهنقل قول:
با سلام.نقل قول:
شما به محض روشن کردن لپتاپ دکمه delete رو بزنید ببینید وارد تنظیمات bios میشه.اگه وارد شد تنظیمات bios رو به حالت پیشفرض برگردونید اگه درست نشد بوت رو روی dvd rom قرار بدید و ویندوز رو عوض کنید.
موفق باشید.
با سلام.
لطفا دوستانی که تجربه کار با این لپتاپ رو برای مدت طولانی دارن به این دو سوال من جواب بدن:
1 - این درسته که هنگام شارژ احساس ضعیف برق توی بدنه لپتاپ وجود داره؟
2 - درسته که بعد از مدتی(مثلا چند ماه) سرعت لپتاپ کم میشه؟(مثلا سرعت هارد و کپی اطلاعات کم بشه؟)
با تشکر.
تقریبا 4 ماهه من اینو دارم مورد اول دقیقا هست.از روز اولش تا الان.....هرچند مشکل خیلی حادی نیست بنظرم..نقل قول:
دومی هم مال من که یکم کند شده ولی مطمئن نیستم که برا همه اینجوری باشه کلی درایور نصب می شه..نرم افزار روی سرعت مسلما اثر میذاره
دیگر دوستان هم اگه نظری دارن لطفا بگن.
ممنون.
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستان چطور باید از کابل hdmi استفاده کنم ؟
تنظیمات خاصی داره برای فعال شدن ( ویندوز 8 ) ؟
من کابل رو زدم به لپ تاپ و تلویزیون اما تصویری نیومد .:n28:
تنظیماتی داره ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
1 - در مورد احساس برق ضعیف توی بدنه درسته . برای من هم همینطوره . تقریبا برای همه دوستان همینطوره . اما اونقدر ضعیف هست که مشکل ایجاد نمیکنه .
2 - برای من سرعت کپی کردن کاهشی پیدا نکرده . اما طبیعی هست . همه لپ تاپ ها مدتی که از ویندوز میگذره ، کمی کاهش سرعت داره .
نگران نباشید
نقل قول:
دوست عزیز سلام
1. با یه دوست اینکاره که فروشنده محصولات HP بود صحبت میکردم میگفت که این مورد نه تنها مشکل نیست و جز معایب این لب تاپ نیست بلکه یکی از مزایای این لب تاپ می باشد که باعث میشه نوسانات برق کمتر بر روی سخت افزار ها تاثیر بذاره و یه سری دلایل آورد که خیلی خوب و راضی کننده بود اما حضور ذهن ندارم ... :n06: ( میگفت طرف لب تاپو خریده برده ، فرداش آورده پس کفته : این لب تاپتون برق داره یکی دیگه بدین:n02: ! )
2. اصلا هم اینطور نیست... یه سری کاهش سرعت ناشی از تغییرات نرم افزاری و رجیستری در ویندوز شاید بوجود میاد ما سرعت هارد و سخت افزارهای دیگه تا دراز مدت هیچگونه افتی ندارن ( در مورد هارد شما باید یه سری اصول هم رعایت کنید تا راندمان بیشتری داشته باشید .. مرتب دیفراگ کنید ، وقتی لب تاپ روشن زیاد جابجاش نکنید ، تکان های شدید به لب تاپ وارد نکنید ، در رابطه با شوک برق و اینا هم حواستون باید جمع باشه )
دوست عزیز من الان با کابل HDMI لب تاپ رو به تلویزون وصل کردم و بازی میکنم .. آخ که چه حالیه ! همه چی عالیه :n02::n07:نقل قول:
کابل HDMI رو به لب تاپ و تلویزیون وصل کن ... بعدش با کنترل تلویزیون خروجی TV رو بر روی HDMI مربوطه تنظیم کن ( برخی تلویزیون ها چندین پورت HDMI دارن )
حالا بستگی داره میخوای چطوری تصویر داشته باشی !
1. تصویر رو همزمان رو هر دو داشته باشی ؟!
2.تصویر رو فقط روی تلویزیون داشته باشی و دیسپلی لب تاپ خاموش بشه ؟!
3. تصویر نصف بشه ؛ نصفش رو تلویزیون و نصفش هم رو لب تاپ ؟! و الی آخر
بیا سراغ لب تاپ و دکمه کلید function یا همون fn ( کنار کلید ویندوز ) رو به همراه F4 بزن ( پس شد زدن کلید fn+F4 ) لیستی رو برات میاره در رابطه با تنظیمات Second Screen که تمامی حالاتی که بالا گفتم رو داره ؛ هر کدومو خواستی انتخاب کن و حالشو ببر
نقل قول:
سلام .. دیروز کولرمون سوخت :(
دوستان من الان تو یه محیط خیلی گرم دارم با لب تاپ کار میکنم ( البته کار خیلی خیلی سبک ) در حد نصب ویندوز و درایور ها .. الان شاید 3 ساعته که لب تاپ روشنه و دارم درایور ها رو نصب میکنم
گرماش که زیاده اما نه در حدی که بخواد اذیت کنه ولی واقعا محسوسه.. بغل تاچ پد داغه :(
اما نکته ای که برام جالبه ..
من سه بار وین عوض کردم همش هم با درایورهای مشابه
چند ماه پیش بار اول که ریت گرفتم به رمم 7.7 داد .
ویندوز رو که چند وقت پیش عوض کردم و باز ریت گرفتمم به رمم 8 داد .
الان هم که وین عوض کردم دلم نمیخواست ازش ریت بگیرم ؛ چون پیش خودم میگفتم هیچیش ایده آل نیست هم محیط گرمه دماش زیاده ، هم چندین ساعته روشنه و ... اما ریت گرفتمم و در کمال تعجب به رمم 8.1 داد .
دلیلش چی میتونه باشه ؟!
غیرقابل اعتماد بودن بنچمارک ویندوز! اصن یه وزی...نقل قول:
سلام آقا آپدیت بایوس چیه ؟ دقیق تر اینکه چه تغییری تو سیستم بوجود میاره؟ کلا توصیه میکنین بروز بشه یا نه؟ اگه مشکلی بوجود بیاد چطوری به حالت قبل برش گردونم ؟
" Bios مخفف کلمه Base Input Output System میباشد و نرم افزاري است که شامل گرداننده هاي مختلفي است که که رابط بين سخت افزار و سيستم عامل هستند يعني بايوس نرم افزاري است که همه آن از روي ديسک بارگذاري نمي شود بلکه قسمتي از آن ، قبلا بر روي چيپهاي موجود در سيستم نصب شده اند. "نقل قول:
آپدیت بایوس حتما پیشنهاد میشه ..
اگر در حین انجام آپدیت مشکلی در قطع برق نداشته باشین ، هیچ مشکلی بوجود نمیاد .. اگر از باتری استفاده میکنید حداقل شارژ برای این کارو داشته باشه تا در حین آپدیت بایوس خاموش نشه که بعدش مصیبته ..
سلام
دوستان من هرکار میکنم hdmi فعال نمیشه . چندین بار تست کردم .روی دو تا TV امتحان کردم . با دو تا کابل تست کردم .
اما تصویری روی TV نمیاد . مشکل هم از TV نیست .
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
امکان داره پورت hdmi لپ تاپ مشکل داشته باشه ؟
ممنون
سلام.میگم حسگر اثر انگشت این لپ تاپ را باید چشکلی فعال کرد؟:n13:
برای بار هزارم :n15:نقل قول:
برنامه HP ProtectTools Security Manager 8.0.3.1345 رو نصب کنید!
----------------
نمیدونم چرا از گزینه ی جستوجو در انجمن استفاده نمیکنید؟
بهترین ابزار برای پیدا کردن مطلب مورد نظر شماست!
آقا من HP ProtectTools Security Manager و Validity Fingerprint Sensor Driver رو با موفقیت نصب کردم حتی دوتا انگشت هم تعریف کردم الان فینگر ست شده ولی موقع استارت ویندوز فقط پسوورد میاد اثری از فینگر نیست.(البته قبلاسورد گذاشته بودم) حالا چطوری تنظیمش کنم؟ ممنون
آقایون کسی جواب نمیده؟ راهی داره یانه؟ (راستی برنامه HP ProtectTools Security Manager واسه من ابتدای ویندوز بالا نمیاد) اگه کسی میتونه از تنظیمات برنامه تصویر بزاره مشکل همه حل بشه.نقل قول:
بچه ها مشکلم حل شد:n08::n02:
سلام
یه سوال داشتم اگه وقتی باتری فول شارژه برای استفاده وصل کنمش به برق ....مشکلی پیش می آد(مدت طولانی استفاده)؟ یا باید باتری رو دربیارم؟
یه نفر پیدا نمیشه کمکمون کنه ؟1نقل قول:
برنامه hp softpaq download manager رو نصب کردم .
همونطور که دوستان عزیز گفتن خیلی طول میکشه .الان نزدیک به 10/12 دقیقس که داره download میکنه .
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاد .. چون وقتی که شارژ باتری به حدی برسه ، اتوماتیک اتصال به باتری قطع میشه و عملیات شارژ متوقف میشه .. یعنی در این زمان اگه آداپتور برقتون وصل باشه به طور اتوماتیک از حالت برق مستقیم استفاده میکنه ..
اما توصیه میشه اگر در جایی هستین که دسترسی طولانی به برق دارین ، برای حصول اطمینان بیشتر باتریتون رو خارج کنید و از برق استفاده کنید .:n16:
دوست عزیز سلام ...نقل قول:
درایو انحصاری نداره ، و اگر هم نیاز به درایور باشه با پک درایورهایی که مربوط به مادربورد هستن و شما نصبشون میکنین باید نصب بشه ..
در تظنیمات دیوایس منیجر ببینین درایوری دارین که نصب نشده ؟! اگر هست که نصبش کنید و مجدد چک کنید .
اگر هم تمام درایورهاتون نصب بود و مشکل حل نشد ، احتمال ایراد در پورت HDMI شما هست .. به یه آدم اهل فن مراجعه کنید :n02::n16:
دوستان من وایرلسم نیم ساعتی یا اصلا بطور رندوم limited accses میشه، صفحه کنسول مودم هم بالا نمیاد، باید قطع و وصل بشم تا درست بشه، چیکار کنم؟
ممنوننقل قول:
این از دیوایس منجر من :
3 تا درایور نصب نیست که نمیدونم دقیقا چی هست .
اینم از صفحه دیوایس اسکرین :
وایرلس منم گاهی اوقات قاط میزنه .. نمیدونم مشکل از آپدیته ویندوزه فک کنم !نقل قول:
وقتی اینجوری میشه ، از Trubloushooting خود ویندوز استفاده کنین فک کنم درستش کنه
:n16: