دو شب منتظر بودم تا لینک ها رو بزاری!یک دنیا ممنون.:n12:نقل قول:
البته من خودم لایو از اسکای اسپورت قهرمانی رو دیدم،خیلی کامل پوشش نداد.زودی قطع شد.شاید من اشتباه کنم.
Printable View
دو شب منتظر بودم تا لینک ها رو بزاری!یک دنیا ممنون.:n12:نقل قول:
البته من خودم لایو از اسکای اسپورت قهرمانی رو دیدم،خیلی کامل پوشش نداد.زودی قطع شد.شاید من اشتباه کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مویز زیر ذره بین
فصل 2012-2013
● تیم مویز در دفاع کردن عالی ایه.تیمش جزو 5 دفاع برتر لیگه.
فصل پیش، سومین خط دفاع برتر لیگ بودند.
● اورتون در حمله چندان جذاب نیست و به تیمی بیشتر از 3 گل نتونستند بزنند.
البته به دلیل محدودیت های مالی، بازیکنان چندان با کیفیتی ندارند برای تولید گل.
● تیم مویز عاشق مساوی کردنه.
اورتون بیشتر از هر تیم دیگه ای بازیهاش مساوی شده.
● بردن تیم مویز خیلی سخته.
امسال فقط 6 بار باخته. فقط دو تیم شهر منچستر کمتر از اورتون باخت داشتند. ( پنج باخت )
در خونه فقط 1 باخت داشته! معمولا تیم قهرمان لیگ در خونه یک باخت داره نه تیم ششم!
● حتی تیم های قوی هم توان شکست دادن تیمش رو ندارند!
از بین تیم های قدرتمند، فقط یونایتد و چلسی تونستند این تیم رو شکست بدند.
● من امسال بعضی از بازی های اورتون برابر تیم های قوی رو دیده بودم.
تیم مویز، پر انرژی، خستگی ناپذیر و از لحاظ تاکتیکی منسجم، قدرتمند و سرسخت بودند.
اصلا به ذهن آدم نمی رسید که این تیم از لحاظ مالی و کیفیت بازیکن ها چقدر در مرتبه ی پایین تری قرار داره.
● مویز گویا اعتقادی به سبک و استایل خاصی نداره. تیم مویز در پرس کردن مهارت بالایی داره و مثل تیم فرگوسن از کناره ها زیاد حمله می کنه.
● مویز اعتقاد زیادی داره به خط هافبک قوی و نفوذ ناپذیر.
● متاسفانه مویز مثل فرگوسن واسش بردن مهم تر از زیبا و جذاب بازی کردنه.
هیچ بازی کنی رو به اندازه بکهام دوست نداشتم
خداحافظی کرد ...
اصلا فرگوسن رفت رونق از فوتبال رفت، همه یکی یکی دارن میرن
ای کاش سر الکس برش میگردوند تا با هم ( سرالکس و بکهام و اسکولزی و ... ) خداحافظی کنن . چی میشد :n28:نقل قول:
پارسال میتونست این کارو بکنه ولی ....
+
این گل رو یادتونه ؟!
( اگه یادتون نیست به لینک عکس مراجعه کنید : دی )
خوب... فن پرسی که از قبل مثل روز روشن بود که هوادارا (من جمله بنده) :n02: تو سایت به عنوان بازیکن فصل انتخابش می کنن، انتخاب شد. تبریک به رابین که استحقاق دریافت جایزه سر مت بازبی رو در اولین فصل حضورش داشت.
مایکل کریک هم بالاخره به حقش و این همه فشاری که در میانه زمین یونایتد در این سال ها متحمل شده بود رسید و جایزه Players' Player of the Year (بهترین بازیکن سال از دید بازیکنان) رو گرفت.
جایزه جیمی مورفی (بازیکن جوان سال) رو بن پیرسون دریافت کرد و بهترین بازیکن تیم ذخیره ها رو ادنان یانوزاج دریافت کرد که ادنان نیز منتخب هواداران بود.
گل فصل هم که باز مشخص بود :n02: سوپر گل رابین (گل دومش) به استون ویلا به عنوان گل فصل 2012-13 باشگاه از سوی هوادارا برگزیده شد.
خوزه دیگه دیره سرمربی فصل بعدمون دیگه مشخصه:n02: باید زودتر از اینا علاقه تو به من یونایتد عنوان میکردی:n02: ایشالله همون رئال بمونی .
مورینیو: دل همه ما برای فرگوسن تنگ می شود؛هم فرگوسن بی نظیر است وهم منچستریونایتد
سرمربی رئال مادرید به تمجید از سرمربی بزرگ یونایتد پرداخته است
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید در تمجید از سرالکس فرگوسن، سرمربی بزرگ یونایتد که در پایان رقابت های این فصل از دنیای مربیگری خداحافظی می کند گفت:« همه ما دلمان برای فرگوسن تنگ می شود.»مورینیو یکی از کسانی است که همواره از فرگوسن تمجید کرده و اعلام کرده که از نتایج خوبی که تیم او کسب کرده،هیچ وقت سورپرایز نشده.مورینیودر صحبت هایی به « د آفساید رول » گفت:« همه ما دلمان برای فرگوسن تنگ می شود و برای خود من خیلی سخت خواهد بود که برای انجام یک بازی مقابل منچستریونایتد به اولدترافورد بروم (به ویژه برای اولین بار) و چنین چهره ای را روی نیمکت مربیگری تیم حریف نبینم.»آقای خاص در ادامه صحبت هایش درمورد فرگوسن گفت:« او بی نظیر است و شاید منچستریونایتد هم تیم بی نظیری است ؛ چون برای این سرمربی شرایطی را فراهم کردند تا بتواند کاری که می خواهد را انجام دهد.همه می دانند که شروع کار برای او آسان نبوده و همه می دانند که سه تا 4 سال طول کشیده تا او بتواند جامی را برای تیمش کسب کند ولی سران یونایتد این شرایط را برای او فراهم کردند تا چنین کار فوق العاده ای را انجام دهند. بعد از آن، فرگوسن واقعا بی نظیر بوده »مورینیو ادامه داد:« تعداد جام هایی که فرگوسن برای یونایتد کسب کرده، در فوتبال انگلیس واقعا فوق العاده است و هدایت یک تیم برای بیش از 20 سال، اتفاقی استثنایی است.»مورینیو و فرگوسن در زمان مربیگری آقای خاص در چلسی دوستی خوبی را ایجاد کردند ولی ارتباط نزدیک آنها یک سال قبل و وقتی پورتوی مورینیو در لیگ قهرمانان اروپا مقابل یونایتد به میدان رفت، آغاز شد. آن بازی با برد پورتو در وقت های اضافه به پایان رسید و سرمربی رئال مادرید حالا دراین باره گفت:« ما در دقیقه پایانی بازی به گل رسیدیم و به دور بعد راه یافتیم و این اتفاقی نرمال برای من نبود. با توجه به فرهنگی که با آن آشنا بودم، این اصلا طبیعی نبود که بعد از اتمام بازی، سرمربی تیم حریف در رختکن تیم ما را بزند (آن هم در لحظه ای که او قطعا خیلی خیلی ناامید بوده) و داخل رختکن آمده و به من تبریک بگوید و من را به اتاقش دعوت کند تا باهم یک نوشیدنی بنوشیم.»مورینیو ادامه داد:« این حرکت دوستی ما را رقم زد. بعد از آن بازیهای زیادی میان تیم های ما برگزار شد؛ چون من سال بعد از آن به انگلیس رفتم و سرمربی چلسی شدم. بعد از آن دوستی ما جهت گرفت. اصلا برایمان مهم نبود که تیم کدامیک از ما می برد و می بازد؛ احترام برای همیشه میان ما حکمفرما شد.»
فرگوسن : وقتم را با نوهها و فرزندانم میگذرانم ، زبان خارجی یاد میگیرم.
اسطوره مربیگری منچستریونایتد قصد دارد در ایام فراغت وقت خود را با خانواده گذرانده و زبان خارجی فرا بگیرد.
سرآلکس فرگوسن که یک هفته قبل پس از 27 سال همکاری مشترک با منچستریونایتد در سن 71 سالگی اعلام کنارهگیری کرد، تصمیم گرفته وقت زیادی را به خانوادهاش اختصاص دهد.وی به گزارشگر یک شبکه تلویزیونی گفت: از لطف هواداران نسبت به خودم که نگران هستند در اوقات فراغت چکار خواهم کرد، ممنونم. باید پاسخ دهم خیلی سرم شلوغ خواهد شد. چون با فرزندان و نوههایم خواهم بود. ضمن آنکه قصد دارم زبان خارجیام را تقویت کنم و درسهای جدیدی بگیرم.
او ادامه داد: کلاً دوست دارم از زندگی غیر ورزشی لذت ببرم.
منبع : خبرگزاری فارس
سر الکس فرگوسن امروز تو اخرین کنفرانس مطبوعاتیش خطاب به خبرنگارا که ایستاده تشویقش می کردن :
میدونم چرا دارید دست میزنید چون فکر میکنید دیگه راحت شدید و خبری از محرومیت از حضور تو کنفرانس نیست .
من باید یک صحبتی در این مورد با دیوید مویس داشته باشم . زیاد خوشحال نباشید اسامی یکسری از شماها که من را اذیت کردید بهش میدم .
....................
اینم کیکی که خبرنگارا امروز به فرگی دادن
:n28::n28::n28: آخرين کنفرانس مطبوعاتي سر آلکس
الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، امروز در ميان تشويق روزنامه نگاران، براي آخرين به عنوان سرمربي شياطين سرخ وارد سالن کنفرانس مطبوعاتي شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مربي باتجربه اسکاتلندي هفته گذشته اعلام کرد که در پايان فصل بازنشسته خواهد شد و به اين ترتيب، ديدار اين هفته مقابل وست بروم، آخرين حضور او روي نيمکت منچستريونايتد خواهد بود.
به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم سر و کار داشتن با رسانه هاي مدرن براي مربيان دشوار است و من خوش شانس بودم که در طول دوران حضورم در منچستريونايتد توانستم به خوبي از عهده اين کار بر بيايم.
من توانستم به جايگاهي برسم که چيزهايي که شما مي نويسيد را رد کنم و وقتي از من تعريف مي کنيد، آن را نپذيرم. من هميشه فکر مي کنم که شما کار دشواري داريد؛ به خاطر فشاري که در کار کردن با تلويزيون، اينترنت و فيس بوک روي شماست.
اما من هيچ کينه اي ندارم چون من چنين آدمي نيستم. من واکنش نشان مي دهم و بعد همه چيز را فراموش مي کنم.
متشکرم به خاطر نوشته هاي محبت آميزتان و متشکرم به خاطر دوران فوق العاده اي که اين داشت.
اين آخرين بازي من است. 1500 بازي واقعا شگفت انگيز است. اين ديدار مي تواند دشوار باشد زيرا وست بروم فوق العاده کار کرده. آنها تيم خوبي هستند. همه تيم ها دوست دارند در آخرين ديدار خانگي فصل به پيروزي برسند اما ما هم به دنبال پيروزي هستيم.
ما در تيم مان هيچ مصدومي نداريم. من چند تغيير براي اين ديدار در تيم ايجاد مي کنم. فکر مي کنم يک يا دو بازيکن جوان در اين ديدار به ميدان بروند. من به ليندگارد قول دادم تا در دو بازي آخر بازي کند تا بتواند با رسيدن به 10 بازي، مدال قهرماني ليگ برتر را دريافت کند. من هنوز روي قولم هستم؛ پس او فردا دروازه بان ما خواهد بود.
اتفاقات بعد از ديدار مقابل سوانسي واقعا فوق العاده بود؛ باور نکردني. جشن قهرماني روز دوشنبه هم عالي بود. من فکر نمي کردم که هرگز جشني باشکوه تر از سال 99 داشته باشيم اما وقتي هفته قبل وارد خيابان شديم، حضور طرفداران شگفت انگيز بود. فکر مي کنم اين جشن بهتر از سال 99 بود. واقعا همين طور بود.
26 سال بودن در منچستريونايتد فوق العاده است؛ همه چيز بي نظير بود. روزي که به اينجا آمدم، يک موهبت براي من بود و روزي که از اينجا مي روم، با افتخار جدا مي شوم. منچستريونايتد باشگاه بسيار بزرگي است و من خوش شانس هستم که چنين مدتي اينجا بودم."
دیوید بکام این عکس رو تو صفحه فیس بوکش گذاشته زیرش نوشته:
نقل قول:
Just found this, that seem a long time ago! Was incredibly proud that day....
به نظر من باید کنار مجسمه ی فرگوسن جلوی ورزشگاه یه مجسمه ی بزرگ از کریس رونالدو درست کنن، زیرش بنویسن، درس عبرت برای کسانی که منچستر رو ترک می کنن و به تیم هایی مثل رئال مادرید می رن ...
اینو نگاه کنید :
مقایسه ی دو شماره هفت در رئال و منچستر یونایتد از لحاظ افتخارات
تیمی……..
کریستیانو رونالدو (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۱ قهرمانی در لالیگا-۱قهرمانی در کوپادل ری و ۱ قهرمانی در سوپر کاپ…………
.
آنتونیو والنسیا(۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۲ قهرمانی در لیگ برتر-۱قهرمانی در جام اتحادیه-۲ قهرمانی در جام خیریه-نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان….
یعنی رونالدو باید دو دستی بزنه توی سر خودش با این انتخابش ...
اگه مونده بود هم می تونست دوباره قهرمان اروپا بشه و هم جایزه بهترین بازیکن سال رو ببره.
خیر سرش می گفت : می رم رئال که بتونم بهترین بازیکن تاریخ بشم !!!!!!
این هم یه جور نگاه به مسئله هست و قابل احترامه ولی:نقل قول:
باید در نظر بگیرم که شرایط رونالدو دقیقا به چه شکل بود و الان به چه شکل هست.
رونالدو زمانی به رئال اومد که بارسا با افتدار روی بام اروپا ایستاده بود و با اون شکست توی فینال CL عملا اختلاف سطح بین بارسا و بقیه ی اروپا رو به عینه دید.
از طرفی هم سر آلکس و هم خودش عنوان کرده بودن که این انتقال آرزوی دوران کودکیش بوده و از طرف دیگه با این انتقال می تونست شونه به شونه با بهترین تیم اروپا(بارسا) و جدی ترین رقیبش یعنی مسی رقابت کنه، در حالی که دیگه توی فوتبال انگلیس چیزی برای فتح کردن باقی نمونده بود و زیاد بی راه نیست اگه بگیم لیگ برتر برای رونالدو کوچیک شده بود و به نظر من بعد از انتقالش به رئال، این رقابت مستقیمش با مسی خیلی انگیزه هاش رو از قبل بیشتر کرد و روز به روز رونالدوی کامل تری رو دیدیم.
درسته که موفقیت تیمی فوق العاده اهمیت داره ولی برای مقایسه میزان موفقیت یه بازیکن صرفا نگاه به جام، نگاه سطحی هست، قبل از اون رونالدو به این متهم میشد که مرد بازی های بزرگ نیست اما این انتقال کمک کرد که خلاف اون را ثابت کنه. آماری که رونالدو تو این چند سال به جا گذاشته، گل های مهم پرشماری که توی بازی های مهم به ثمر رسونده، محبوبیتی که داره و خیلی فاکتورهای دیگه نشون میده که رونالدو در رئال فوق العاده موفق بوده، هر چند که باشگاه رئال تا اون اندازه موفق نبوده باشه.
اینو دیشب تو فیس دیدم...
واقعا رونالدو این همه گل زده، این هم نسبت به یونایتد پخته تر شده اما نتونسته افتخارات تیمی و شخصی ای که تو منچستر بوده رو، در رئال نیز به دست بیاره، اون هم با وجود ستاره های گران قیمت، نمیشه صرفا به دلیل این باشه که کریس داشته تو اسپانیا با بهترین تیم تاریخ!! بازی می کرده! الکلاسیکو کلا تو لالیگا دو بازی هست! تاثیر اون در قهرمانی حتی در لیگ دوقطبی مثل لالیگا خیلی زیاد نیست...مضاف بر این در چند سال اخیر تیم مورینیو جدی ترین رقیبشون رو هم پشت سر گذاشتند و میبینید عناوین تیمی رو به دورتموند یا اتلتیکو میدن!
در کنار اینها رونالدو ای که تو منچستر بود بی شک از پایین ترین لول خودش در اوج خامی و جوانی استارت زد و رئال یه ستاره رو تحویل گرفت! طبیعیه که دو سال پایانی CR7 در یونایتد میتونه قیاس خوبی باشه با رونالدوی فعلی که وظایف تهاجمیش از وظایف بازی سازیش خیلی خیلی بیشتره... درصورتی که رونالدوی یونایتد سوای گلزنی، وینگری بود که به رونی، برباتوف و توز توپ میفرستاد.
پریمیر لیگ تا همین یکی دو سال پیش بهترین لیگ اروپا بوده... این کوچیک بودن لیگ انگلیس برای رونالدو و چیزی برای فتح نموندن از اون حرفا بود! رونالدو شاید آرزوی دوران کودکیش (به واسطه کشورش پرتغال و شهرت رئال در اروپا) حضور در رئال مادرید بوده باشه، اما کریس خیلی راحت میتونست قهرمان و اسطوره همیشگی ای برای طرفدارای یونایتد باشه و جام ها و عناوین شخصیش رو با حضور در یونایتد افزایش بده./
پ.ن: البته رفتن رونالدو از جهاتی برای یونایتد بد نشد، بازیکنای جوونمون بیش از پیش دیده شدن، تیم مسیر خودش رو در رسیدن به قهرمانی و شکستن رکورد لیورپول ادامه داد... بدون رونالدو فینال CL رو مجددا تجربه کردیم و...
13|20
مروری بر انچه که این فصل برای شیاطین سرخ اتفاق افتاد...
یکشنبه 29 اردبیهشت 1392 لیگ برتر انگلستان پایان می پذیرد . بیستمین قهرمانی شیاطین سرخ اولدترافورد همراه با نمره ی "بیست" برای "شاه الکس بیستم" و ظهور امپراتوری "دیوید مویس
سایت گل – هنگامی که در آغاز فصل جاری، روبین فن پرسی شماره ی بیست را برای پیراهن خود انتخاب کرد، در مصاحبه ای اعلام کرد به نیت قهرمانی بیستم یونایتد به این باشگاه آمده است و بدین سان 20 متولد شد.
1-فصل با شکست از اورتون آغاز شد. شروعی ناامیدکننده.
2-تغییر تاکتیک سرالکس از بازی با دو بال تهاجمی به سیستم دایموند (الماس) در چند بازی، یونایتد را متحول نکرد و چرخش تاکتیکی به سوی بازی همیشگی بیشتر احساس شد.
3-بکارگیری مایکل کریک و اسکولز مسّن در مرکز خط هافبک باعث پایین آمدن سرعت تهاجمی تیم شد و باخت خانگی به تاتنهام نتیجه ی این تصمیم نادرست سِرالکس بود.
4-بازگشت فرگوسن به عقیده ی قدیمی اعتماد به جوانان بویژه تام کلورلی و دنی ولبک، بازگشت رونی از مصدومیت و بازشدن پای فن پرسی به گلزنی، به ناگاه جهت ماجراها را تغییر داد.
5-اکنون یونایتد قهرمانانه بازی می کند و لایق لقب "شاهان بازگشت" است. فولام، ساوتهمپتون، لیورپول، نیوکسل، استوک سیتی و حتی براگای پرتغال در چمپیونزلیگ یکی پس از دیگری شاهد بازگشت شیاطین سرخ از باخت به پیروزی هستند. یونایتد حتی مساوی نمی کند.
6-چلسی در استمفوردبریج پس از سال ها به منچستر می بازد ولی سه روز بعد در جام اتحادیه در ضربات پنالتی 5 بر 4 یونایتد را حذف می کند. نخستین جام می سوزد.
7-عدم توازن در تیم دیده می شود. گاه بازیکنی مانند فن پرسی عالیست و لحظه ای دیگر رونی به دور از استانداردهای خویش. نانی مدت ها مصدوم است و نجوای فروش او به گوش می رسد. والنسیا کیفیت فصل گذشته را ندارد و در کمتر بازی می تواند توپ سالمی را از مدافعان روبرویش عبور دهد یا پاس به عقب های وی، جناح راست یونایتد را تضعیف می کند. ولی انتونیو کماکان در نقشه های سرالکس دیده می شود.
8-بال چپ یونایتد پر ترددترین جناح تیم است. گاهی ولبک، وقتی گیگز و دوره ای حتی رونی و کاگاوا در آن دیده می شود. این سردرگمی تاکتیکی با سیستم به شدت چرخشی فرگوسن و اضافه شدن مصدومین پی در پی بازیکنان، توازن تیم را در برخی بازی ها برهم می زند ولی شانس با فرگی یار است و در ماه نوامبر فقط دو باخت به نورویچ در لیگ برتر و گالاتاسارای در چمپیونزلیگ می دهد.
9-با تمام کاستی ها، رقبای یونایتد حال و روز خوشی ندارند. سیتی اقتدار فصل پیش را در لیگ ندارد. چلسی درگیر تغییر مربی پیاپی است و در کمال شگفتی، دی مَتئوی قهرمان اروپا را اخراج می کند. ارسنال پس از فن پرسی به شدت به هم ریخته می نماید. اما قدرت گرفتن تاتنهام با گرث بیل اش و اورتون با فلینی و بویژه مربیگری "دیوید مویس" رقیبان یونایتد را به زحمت می اندازد. لیورپول نیز در حال بازیابی است و بی خطر.
10-پس از باخت بی تاثیر به کلوژ رومانی، یونایتد بعنوان تیم اول گروهش صعود می کند. سیتی در ورزشگاه اتحاد در برابر سرخ ها زانو می زند و امیدهای قهرمانی یونایتد در لیگ پُر رنگ می شود. تساوی 1-1 برابر سوانزی در دسامبر، نخستین مساوی بچه های فرگوسن است.
11-بتدریج داوید دخه آ به دروازه بانی کامل تبدیل می شود. بازی و سِیوهای با پای وی عالیست و ضعف وی در خروج ها و درگیری های هوایی با بالا رفتن وزن و عضلانی تر شدن بدنش کمرنگ می شود. آینده ی فوتبال اسپانیا و اروپا دروازبان بزرگی خواهد دید.
12-بازی های تعیین کننده ی ژانویه با پیروزی برابر ویگن اتلتیک و دابل کردن لیورپول و موفقیت در جام حذفی ادامه می یابد اما تاتنهام با تساوی 1-1 ترمز سرخ ها را می کشد. پیروزی بر فولام و ساوتهمپتون پایانی است بر ژانویه. در انتهای این ماه امیدهای هواداران یونایتد برای کسب قهرمانی "سه گانه" مشابه سال 1999 زنده می شود.
13-اما کادوی کریسمس سرالکس برای هواداران یونایتد، وینگری است جوان و آتیه دار: "ویلفرد زاها" بال سرعتی، خوش قد و قامت و فوق العاده تکنیکی که در کریستال پالاس (لیگ چمپیونشیپ) بازی می کند. 15 میلیون پوند و شرط اینکه تا پایان فصل در همان پالاس بماند، زاها را بازیکن فصل آینده ی منچستر کرده است. اکنون با انتخاب وی بعنوان بهترین بازیکن فصل جاری لیگ چمپیونشیپ، ارزش این سرمایه گذاری و عجله ی فرگوسن برای خرید او نمایان می شود.
14-رئال مادرید با دوم شدن در گروهش با قرعه ی یونایتد مواجه می شود. بازی رفت پایاپای و بازی برگشت در حالیکه منچستر به سوی پیروزی در حرکت بود با اخراج بحث برانگیز نانی تازه از مصدومیت برگشته و آماده، 2-1 بازنده و از لیگ قهرمانان حذف می شود. دومین جام هم از دست می رود.
15- پس از باخت به مادرید و حتی پیش از آن زمزمه های پیوستن کریستیانو رونالدو به باشگاه سابقش شنیده می شود. رونالدو امضای قرارداد جدید با رئال را رد می کند و آتش شایعات زبانه می کشد. همزمان ژوزه مورینیو هم بازگشت به انگلستان را انکار نمی کند.
16-دو پیروزی یک بر صفر برابر ردینگ و ساندرلند در پایان ماه مارچ و از دست دادن امتیازهای پی در پی توسط منچسترسیتی، پیش از پایان لیگ برتر، نشانه های قهرمانی یونایتد را نمایان می کند اما در بازی های آخر این فصل وین رونی نه چندان آماده، مورد بی مهری سرالکس قرار می گیرد. ابتدا به مرکز خط هافبک فرستاده شده و پس از آن مُدام تعویض و در پایان روی نیمکت تبعید می شود.
17-اپریل ماه مُسَجَل شدن برتری بیستم یونایتد در تاریخ لیگ انگلستان است که در ضمن سیزدهمین قهرمانی ایشان در لیگ برتر نیز محسوب می شود یعنی "20|13". پیروزی سه بر صفر مقابل استون ویلا کار را تمام می کند. زمزمه های جدایی رونی بیشتر از گذشته شنیده می شود.
18-سرخپوشان قهرمان به امید دابل کردن با جام حذفی به مقابله ی آبی پوشان لندن می روند اما حذف در اِف اِی کاپ برابر چلسی پایان رویای جامی است که از آخرین کسب آن یک دهه می گذرد. ماه مِی اینگونه آغاز می شود. اعضای کادر فنی و بازیکنان برای ریکاوری و استراحت به اردویی تفریحی و بازی گلف برده می شوند.
19-خبر مانند برق و باد می پیچد: "سرالکس فرگوسن اعلام بازنشستگی می کند!"، همه متحیر و دچار شوک می شوند. 26 سال سلطنت "شاه الکس بیستم" پایان می پذیرد. وی این زمان را بهترین وقت بازنشستگی می داند و در اوج با قهرمانی بیستم خواهد رفت. بازی با سوانزی آخرین باری است که افسانه ی جهان فوتبال را روی نیمکت یونایتد در تئاتر رویاها می بینیم و در پایان با گل های چیچاریتو و ریو فردیناند، مراسم وداع سرالکس و جشن قهرمانی بیستم یونایتد برگزار می شود. برابر سوانزی همه هستند ولی رونی نیست. مردی که همچون سربازی وفادار نزدیک یک دهه برای یونایتد و فرگوسن جنگید، به ناگاه در بازی آخر استاد در اولدترافورد غایب است و با درخواست رفتن از باشگاه در دست. این هم شوک بعدی.
20-اکنون "دیوید مویس" مربی یونایتد است. مردی از گلاسکو مانند فرگوسن اما اینبار از سلتیک نه رنجرز. مردی که پس از فرگوسن و ونگر با 11 سال حکمرانی در اورتون، رکوردار سابقه ی مربیگری در لیگ برتر است. شاید شخصیت والا و محترم مویس دلیل محکمی برای انتخاب وی بوده است و یا نزدیکی او با فرگوسن و البته کار با جوانان و بازیکن سازی. به هرحال مویس منتخب شخص سرالکس است و مورد تایید ایشان. تنها نقطه ی ضعفی که برای دیوید مویس می توان یافت نداشتن جام و افتخارات است. وی باید بر جایگاه کسی تکیه بزند که تاکنون 49 قهرمانی بدست آورده است و این فشاری بس سنگین بر او وارد خواهد کرد. البته به نظر می رسد با حمایت فرگوسن و فرهنگ سازماندهی شده ی قوی در باشگاه، بتواند از این گذرگاه سخت عبور کند و اگر در فصل نخست حضورش، جامی بدست آورد، می تواند به آینده ی موفقیت آمیزی در یونایتد امیدوار باشد. بازگشت احتمالی رونالدو یا خرید گرث بِیل از تاتنهام و حفظ وین رونی می تواند کمک شایانی به مویس بکند تا با بزرگترین چالش تمام عمر ورزشی خود آسانتر برخورد کند.
یکشنبه 29 اردبیهشت 1392 بازی برابر وست برومویچ البیون پایانی بر افسانه ی دوران طلایی فرگوسن است و آغاز حکومت مویس بر اولدترافورد.
21؟؟؟- ویلفرد زاها برای فصل آینده شماره 21 را انتخاب کرده است، به نیت بیست و یکمین قهرمانی یونایتد در لیگ برتر. آیا رویای او نیز مانند روبین فن پرسی به حقیقت خواهد پیوست؟ آیا دیوید مویس امتداد سرالکس فرگوسن است؟...، بی صبرانه آماده دیدن فصل بعدی ماجراهای شیطان سرخ خواهیم بود.
منظور من این بود که لیگ برتر به عنوان یه میدان رقابتی چالش سابق رو نداشت، بالاخره باید قبول کنیم که در لیگ برتر، "یونایتد" رو داریم و "بقیه" (در ادامه درباره این قسمت صحبت می کنم)، در زمانی که رونالدو از یونایتد جدا شد سیتی هنوز چالشی محسوب نمیشد، هر چند که در سطح اروپایی هنوز هم چالشی محسوب نمیشه، از بیگ 4 سابق لیورپول چند سالی میشه در CL حضور نداره، آرسنال 9 ساله جامی کسب نکرده، حتی چلسی افت محسوسی (حداقل توی رقابت های داخلی) داشته و در این بین یونایتد تنها مدعی دائمی بوده، در طرف مقابل انگیزه اضافه شدن به رئال و رقابت مستقیم با بارسایی بوده که توی چند سال اخیر جدی ترین مدعی در اسپانیا و اروپا بوده و توی همین چند سال دو فینال رو در مقابل یونایتد پیروزی رسیده، در همین دوره 4 ساله حضور رونالدو در رئال فرصت حضور در 19 ال کلاسیکو برای درخشش هر چه بیشترش مهیا شده، قصد ندارم ال کلاسیکو رو بیش از حد هایپ کنم ولی باید قبول کنیم جدای از اهمیت تاریخیش، توی این چند ساله رئال و بارسا با وجود بالا و پایین هاشون حتی این فصل که شاید در پایین ترین حد این چند سال اخیرشون بودن، پایه ثابت نیمه نهایی های CL بودن و اگه بایرن رو سوا کنیم، توی این چند سال باشگاه دیگه ای در اروپا این عملکرد پیوسته رو در CL نداشته، دوست ندارم رقابت رونالدو و مسی رو به شکل غیر معمولش بزرگ کنیم ولی در این حد رو باید قبول کنیم که حضور هردوشون در یک لیگ و رقابت هفته به هفتشون، حضور پیوستشون تا حداقل نیمه نهایی CL در سال های متوالی، ال کلاسیکوهای پشت سر هم، به پیشرفت هردوشون کمک کرده و این عامل انگیزشی بسیار خوبی بوده به خصوص برای رونالدو، در حالی که اگه توی لیگ برتر می موند بخش زیادی از این فرصت ها به وجود نمی اومد و انگیزه به عنوان یک فاکتور خیلی مهم، تا این اندازه اوج نمی گرفت.نقل قول:
اما در مورد اون قسمت "یونایتد" و "بقیه":
از فصل 93-92 که شروع تاسیس قالب جدید لیگ برتر هست تا امروز (یعنی یک دوره 20 ساله) قهرمانی ها به این صورت تقسیم شده: یونایتد 13 ، آرسنال 3 ، چلسی 3 ، سیتی 1 ، بلکبرن 1
و توی همون بازه زمانی قهرمانی ها در لالیگا به این شکل بوده: بارسا 10 ، رئال 7 ، والنسیا 2 ، دیپورتیوو 1
سری آ به این شکل بوده: یووه 7 ، میلان 6 ، اینتر 5 ، رم 1 ، لاتزیو 1
و بوندسلیگا: بایرن 11 ، دورتموند 5 ، وردربرمن 2 ، ولفسبورگ 1 ، اشتوتگارت 1 ، کایزرسلاترن 1
قصدم از آوردن این اعداد و ارقام اشاره به این مطلب هست که درسته که همیشه گفته میشه لالیگا دو قطبی هست، اما در طرف مقابل وقتی بخوایم به نتیجه کار نگاه بندازیم می بینیم لیگ برتر از نظر "توزیع قهرمانی ها" تقریبا تک قطبی هست (حتی تک قطبی تر از بوندسلیگا) و تعداد قهرمانی های یونایتد حتی با مجموع قهرمانی های بقیه تیم ها اختلاف فاحشی داره، حداقل توی این بازه 20 ساله رقابت بین بیگ 4 بیشتر شامل حال رده های دوم تا چهارم میشده چون یونایتد تقریبا قهرمان ثابت و بلامنازع بوده.
با این حال شکی در این موضوع نیست که در صورتی که رونالدو در یونایتد باقی می موند هم به روند رو به رشدش ادامه می داد و آینده روشنی در انتظارش بود اما همون طور که گفتی جداییش از یونایتد در کنار خلا که ایجاد کرد محاسنی رو هم به همراه داشت، به هر حال هر هوادار یونایتد یک سمت ماجرا رو می بینه و هر هوادار رئال یک سمت دیگه رو و طبیعی هست که توی بعضی از قسمت ها اختلاف نظر داشته باشیم.
اظهار نظر عجيب فرگوسن در مورد آينده روني
سرمربي منچستريونايتد در مورد آينده مهاجم اين تيم اظهار نظر بسيار عجيبي داشته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وين روني چند هفتهاي است که درخواست خروج از باشگاه را به سران اين تيم داده ولي الکس فرگوسن پس از پيروزي 2 بر يک هفته گذشته يونايتدها مقابل سوانسي اعلام کرد به روني اجازه خروج از باشگاه داده نخواهد شد.
به گزارش فارس، الکس فرگوسن که در سال 2004 وين روني را با مبلغ 24 ميليون پوند از اورتون به منچستريونايتد آورد در پايان فصل بازنشسته خواهد شد. او در اظهار نظر جديدي اعلام کرده ماندن يا نماندن روني به جانشين وي در يونايتد بستگي دارد.
«نميدانم که روني خواهد ماند يا نه. در واقع ماندن يا نماندن او به من ربطي ندارد. ديگر علاقهاي به صحبت کردن در مورد اين موضوع ندارم. ديويد مويس بايد در مورد آن فکر کند.»
وي افزود: اطمينان دارم بلافاصله پس از اينکه ديويد به اينجا آمد در مورد آن تصميمگيري خواهد کرد. با او در اين مورد حرف زدهام و ميدانم که او هم دوست دارد به اين شايعهها پايان دهد.
منظوراز دو قطبی بودن یا تک قطبی بودن یا چند قطبی بودن این نیست که ببینیم کی قهرمان شده بلکه اینه که وقتی یونایتد صدر جدولی به طورمثال با تیم 20 جدول بازی میکنه خیالش از قبل راحتنقل قول:
اما در مورد اون قسمت "یونایتد" و "بقیه":تقریبا تک قطبی هست (حتی تک قطبی تر از بوندسلیگا) و تعداد قهرمانی های یونایتد حتی با مجموع قهرمانی های بقیه تیم ها اختلاف فاحشی داره، حداقل توی این بازه 20 ساله رقابت بین بیگ 4 بیشتر شامل حال رده های دوم تا چهارم میشده چون یونایتد تقریبا قهرمان ثابت و بلامنازع بوده.
از فصل 93-92 که شروع تاسیس قالب جدید لیگ برتر هست تا امروز (یعنی یک دوره 20 ساله) قهرمانی ها به این صورت تقسیم شده: یونایتد 13 ، آرسنال 3 ، چلسی 3 ، سیتی 1 ، بلکبرن 1
و توی همون بازه زمانی قهرمانی ها در لالیگا به این شکل بوده: بارسا 10 ، رئال 7 ، والنسیا 2 ، دیپورتیوو 1
سری آ به این شکل بوده: یووه 7 ، میلان 6 ، اینتر 5 ، رم 1 ، لاتزیو 1
و بوندسلیگا: بایرن 11 ، دورتموند 5 ، وردربرمن 2 ، ولفسبورگ 1 ، اشتوتگارت 1 ، کایزرسلاترن 1
قصدم از آوردن این اعداد و ارقام اشاره به این مطلب هست که درسته که همیشه گفته میشه لالیگا دو قطبی هست، اما در طرف مقابل وقتی بخوایم به نتیجه کار نگاه بندازیم می بینیم لیگ برتر از نظر "توزیع قهرمانی ها"
نباشه که سه امتیاز گرفته تو لیگ برتر واقعا هیچ بازی نتیجش از قبل معلوم نیست ... یه نکته دیگه ای که هست اینه که شما تاتنهام -آرسنال -چلسی و سیتی رو تو همین فصل در نظر بگیرید
هر کدومشون می تونستن قهرمان بشن ارسنال اگه این روندی که اخر فصل و بعد بازی برگشت با بایرن داشته رو 2 ماه زودتر شروع می کرد احتمالا تا اخرین دقایق داشت تو کورس میجنگید...
همینطورم بقیه تیما هر کدوم یه سری اشتباهات کردن که به ضررشون تموم شد در حالی که تو لالیگا واقعاجز رئال و بارسا و در این فصل اتلتیکو تیم های دیگه اصلا شخصیت قهرمانی ندارن
این که یونایتد بیشتر از همه قهرمان شده فقط ثبات رو نشون می ده نه تک قطبی بودن رو :n16:
خب آخرین بازیمون هم مقابل وست بروم هست که فعلا تا دقیقه 30 ، 3تا گل جلو هستیم. امیدوارم آخرین بازی این فصل و آخرین بازی با حضور رئیس یه بازی به یاد موندنی و پر گل باشه.
ظاهرا رونی هم دوباره جزو 18 تا نیست و احتمالا نخواسته بازی کنه!!
یونایتد :n12:
نه دیگه ایندفعه مثل این که چون بچه دومش داشته به دنیا میومده تو لیست نیستنقل قول:
ظاهرا رونی هم دوباره جزو 18 تا نیست و احتمالا نخواسته بازی کنه!!
یک نفر توضیح بده بازی چی شده!!!!چه خبر بوده؟؟:n04:
عجب بازی بوده آخرین بازی!!
من بازی رو ندیدم ولی نتیجه رو که پیگیری میکردم الان دقیقه 90 بازی 5-5 :n04:
فکر کنم بعد اینکه منچستر بازی 2-5 از حریفش جلو افتاد بچه ها بازی دیگه تموم شده دونستن واسه همین حریف دست کم گرفتن که بازی 5-5 شد -با 11 امتیاز اختلاف نسبت به من سیتی فصل به پایان بردیم:n26:
با بعضی از قسمت های صحبتتون موافقم، مثلا این تعداد قهرمانی قطعا ثبات یونایتد رو می رسونه ولی در کنارش خواه ناخواه تک قطبی بودن رو هم می رسونه، منظور من از تک قطبی یا دو قطبی صرفا با نگاه به نتایج یا محصول نهایی هست در حالی که معمولا وقتی این صحبت ها پیش میاد خود به خود بحث ها میره به سمت "جذابیت" و "کورس قهرمانی" که تفاوت پیدا می کنه، مثلا امسال رو که مثال زدید، تیم هایی مثل چلسی، سیتی، آرسنال یا تاتنهام توی این فصل هیچ کدوم شخصیت قهرمانی و ثبات رو از خودشون نشون ندادند، اگه بخوایم توی یه بازه زمانی بزرگتر مثال بزنیم بهترین مثال آرسنال هست، تیمی که معمولا خوب نتیجه می گیره و همیشه از یه سطح قابل قبولی بالاتر هست ولی توی این سال ها هیچ وقت اون "برش نهایی" که مهم ترین فاکتور یه تیم با شخصیت قهرمانی هست رو نداشته یا چلسی به عنوان جدی ترین رقیب یونایتد در لیگ برتر در 10 سال اخیر گاهی خیلی خوب عملکرده و گاهی بسیار بد و در کل بالا و پایین های زیادی داشته، در حالی که در لالیگا اون استاندارد یا حداقلی که رئال و بارسا در هر فصل به عنوان رقیب برای سایر تیم ها به نمایش می گذارند به مراتب بالاتر هست و ثبات بیشتری داشته. همین مسئله رو به شکل دیگه در نظر بگیریم، توی یک شرایط فرضی اگه توی سال های اخیر یک یونایتد دیگه در لیگ برتر داشتیم وضعیت چه شکلی میشد؟ مسلما قهرمانی ها تقسیم میشد، سهم قهرمانی های بقیه تیم ها از این هم کمتر میشد و لیگ تبدیل به دو قطبی میشد، مسئله اصلی روی ارزش گذاری سطح بیگ 3+1(:n02:) و سطح دو اسبه ی اسپانیاست که محل اختلافه و بهتره توی این قسمت اجازه بدیم افراد مختلف فضاوت های خودشون رو داشته باشند.نقل قول:
قدرتا در لیگ برتر خیلی به هم نزدیکه . مخصوصا الان که بیگ 4 تبدیل شده به بیگ 6.
چیزی که لیگ جزیره رو از بقیه ی لیگ ها متمایز میکنه اینه که تیمی که از لیگ برتر سقوط کرده، قهرمان حذفی شده.
رکورد هایی که تو لا لیگا داره هر روز بیشتر میشه خودش حکایت از یک لیگ کاملا یک طرفه داره، امتیاز قهرمان های چند سال اخیر لا لیگا، گل زده،و...این جوریه که تازه وقتی میان چمپیونز لیگ می فهمیم چقدر قدرت دارن.
سال دیگه قهرمان لا لیگا بدون شک یا رئاله یا بارسا (تازه من میگم صد در صد رئال:n02:). اما سال دیگه تو لیگ جزیره یونایتد به اندازه ی بقیه ی پنج تا تیم دیگه شانس داره .
گرت بیل در SKYSPORTS :
من از منچستر یونایتد و رئال مادرید پیشنهاد دارم ولی اگر بخواهم تاتنهام را ترک کنم دوست دارم در انگلستان بمانم!
مویس امروز برای اولین بار به کرینگتون کمپ تمرینی یونایتد رفته تا با امکانات باشگاه و خدمه اشنا بشه
اگرچه قرارداد مویس به طور رسمی از یک جولای آغاز می شه اما گویا فرگوسن مایله زودتر سکان هدایتو به دست مویس بده تا تیم بیشتر باهاش هماهنگ بشه
اورتون هم گویا موافقت کرده که مویس زودتر از پایان قراردادش سر تمرین یونایتد بره البته خود مویس هم گفته اورتون رو به حال خودش رها نمی کنه و اونجا هم سر می زنه تا زمانی که مربی جدیدشون معرفی بشه
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! تک قطبی بودن یا نبودن لیگ، برای علاقه مندان لیگ برتر اهمیتی نداره.
لیگ اسپانیا از منظر طرفداران لیگ برتر خلاصه می شه در دو بازی: رئال - بارسا در برنابئو و در نیوکمپ.
بقیه بازی ها - هر چقدر مهیج و پرگل - برای طرفداران لیگ برتر هیچ اهمیتی ندارند و برای دیدنشون لحظه شماری نمی کنند.
در لیگ برتر از اون طرف خیلی بیش تر از دو بازی هیجان انگیز وجود داره که علاقه مندان لیگ برتر حتما می خوان تماشاش کنند:
یونایتد - چلسی
یونایتد - سیتی
یونایتد - آرسنال
یونایتد - تاتنهام
یونایتد - لیورپول
یونایتد - اورتون
چلسی - سیتی
چلسی - آرسنال
چلسی - تاتنهام
چلسی - اورتون
چلسی - لیورپول
سیتی - آرسنال
سیتی - تاتنهام
سیتی - لیورپول
آرسنال - تاتنهام
آرسنال - لیورپول
تاتنهام - لیورپول
لیورپول - اورتون
چیزی حدود 40 بازی! ( رفت و برگشت )
قهرمانی در لیگ که مبنای بحث در مورد تک قطبی بودن یا نبودن یک لیگه ، تمام ماجرا نیست.
لیگ برتر، نبردهای تن به تن مهیج بیشتری داره. نبردهایی که در اون ها قهرمانی یا صعود به اروپا مطرح نیست. بلکه بردن یا باختن مسئله اصلی اند.
این فصل هم تموم شد و ما باز هم مثل همیشه در صدریم ...
به امید خدا همینجایی که هستیم هم میمونیم و پایین نمیایم
زنده باد یونایتد :n12:
بازی رو که ندیدم ولی خب انگار مدال گرفتن لینده گارد واسمون گرون تموم شد:n02: از نظر تعداد گل خورده
خب میریم سراغ آمار های جالب این فصل :
- Goals / match
2.26- Goals conceded / match
1.13- Longest unbeaten streak
18- Clean sheets
34 %
قربانیان من یونایتد: ویگان با 8 گل خورده در دو بازی رفت و برگشت کابوس بزرگشونیم و بعد از اون وست بروم و نیوکاسل هر کدوم7 گل .
بهترین خط حمله: یونایتد با 86 گل زده با نزدیک ترین رقیبش چلسی 11 گل اختلاف داره و با من سیتی ......20 گل!! یاده فصل پیش افتادم!!
مجموع آمار در تمام بازی ها!!(بدون احتساب بازی با وست بروم)
- Shots
502- Crosses
345- Offsides
94
- Saves Made
158- Own Goals
4- Clean Sheets
13- Blocks
117- Clearances
239
- Fouls
355- Cards
57
- Fouls / match
9.34- Fouls / card
6.23- Cards / match
1.5
این مورد اخر هم یکم فکر کنم زیاد باشه که از هر 6 خطا تیم یک کارت زرد میگیره.. انگار به جا خطا کردن و نوع درست خطا رو زیاد دقت نمیکنن.
ایشالله در پست بعدی در مورد آمار بازیکنا صحبت میکنیم... و البته بررسی وضعیت خرید هامون که چه کردند این فصل:n06:
من تاکید کردم که از نظر نتیجه نهایی یعنی توزیع قهرمانی ها تک قطبی و اینکه اصلا منظورم مقایسه جذابیت بازی ها یا تعداد بازی های جذاب برای هواداران لیگ های مختلف نیست، بنابراین صحبتتون یه بحث متفاوت با بحث قبلی هست، وگرنه شکی نیست که لیگ برتر از جذاب ترین لیگ های اروپایی هست و رقابت های سنتی و جذاب زیادی برای هواداران اون وجود داره.نقل قول:
در عین حال یاد آوری کنم که جذابیت یه امر نسبی هست، مثلا شما همین سوال رو از هواداران بوندسلیگا یا هواداران سری آ ایتالیا یا لالیگا داشته باشید، مسلما به طور متوسط تعداد کمتری از بازی های لیگ برتر برای اونها جذاب هست، چون هر هوادار به واسطه نزدیکی و شناخت بیشتری که از تیم خودش، رقبا، سبک بازی ها و حال و هوای اون لیگ داره، تعریفش از جذاب و تعداد بازی های جذاب متفاوت هست.
بحث من در رد یا تایید حرف های شما نبود.
فقط اشاره ای بود به اهمیت کم تک قطبی بودن در مقایسه با چیزهای هیجان انگیز این لیگ.
ضمنا Special Gone هم گویا لیگ برتر رو بیشتر دوست داره!
از بس که تو اخبار ورزشی توجهشون به لیگ انگلیسه که من یه دو سالی هست یادم رفته که لیگ انگلیس اصن چی هســــــــت !!!! :n08::n13: :n02:
فصل تموم شد با اون مساوی عجیب غریب تو بازی آخر :n02: و لیندگارد و دفاع و...پ.ن: صرفا کری و کل کل دوستانه بود... جدی نگیرید:n06:
.
.
.
جا داره به رقبای اصلیمون با توجه به اختلاف امتیاز پیراهن یادگاری بدیم:n02::
.
به منچستر سیتی پیراهن رایان گیگز رو تقدیم میکنم:
به چلسی پیراهن چیچا :n02: رو:
به آرسنال، پیراهن مایکل رو:
به تاتنهام هم پیراهن نانی رو یادگاری میدم:
به اورتون پیراهن شینجی:
و برای لیورپول... بیخیال امتیاز و پیراهن بوتنر! فک کنم پیراهن رابین کفایت میکنه!:n02:
مخلصیم:n11:
یاعلی:11:
فرگوسن بهترین مربی لیگ برتر انگلیس شد
سرمربی منچستریونایتد برای چهارمین بار به عنوان بهترین مربی لیگ انگلیس انتخاب شد.
«سر الکس فرگوسن» پس از آنکه منچستریونایتد را به سیزدهمین قهرمانی در لیگ برتر انگلیس رساند، برای چهارمین بار به عنوان بهترین مربی فصل لیگ انتخاب شد.فرگوسن 71 ساله در سالهای 1999، 2001 و 2008 این عنوان را از آن خود کرده بود. او اکنون با 4 جایزهای که از «اتحادیه مربیان لیگ» دریافت کرده، در این زمینه رکورددار است.
مربی بعدی که 3 بار این عنوان را بدست آورده، دیوید مویس، جانشین او در اولدترافورد است. فرگوسن در مدت حضور خود در منچستریونایتد، تعداد قهرمانیهای این تیم را به عدد 20 رساند.
منبع : خبرگزاری فارس
۶ بازیکنی که در هفته گذشته با یونایتد لینک شدند
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – در حالی که منچستر یونایتد آخرین بازی خود به همراه سرآلکس فرگوسن پشت سر گذاشته است, از هم اکنون برنامه ریزی هایی در دست اجرا است تا دیوید مویز تیم خوبی در فصل بعد داشته باشد.
بازیکنان زیادی با رفتن به منچستر لینک شده اند, برخی از آنها فوق ستاره و تعدادی بازیکنان آینده دار هستند. قصد داریم در این مقاله نگاهی به ۶ بازیکنی که در هفته گذشته با انتقال به شیاطین سرخ لینک شده اند بیاندازیم. بازیکنان زیادی در هفته گذشته با یونایتد لینک شده اند از قبیل ایلکای گوندوغان, ماروان فلاینی, خوا موتینهو, لیتون بینز, خوان کوینترو که در لیست ما قرار ندارند.
و اینک این ۶ بازیکن:
..سسک فابرگاس
روزنامه ایونینق استاندارد در اویل این هفته گزارش داد که سران منچستریونایتد با مقامات بارسلونا بر سر انتقال سسک فابرگاس برای جایگزینی پل اسکولز تماس گرفته است. فابرگاس اخیرا عنوان کرده بود که می خواهد برای فصلی دیگر در نیو کمپ بماند, در حالی که به نظر رسنال که او را در سال ۲۰۱۱ فروخت انتخاب نخست این بازیکن برای انتقال می باشد. این انتقال قدری جاه طلبانه به نظر می رسد, اما اگر آرسنال منصرف شد او می تواند گزینه خوبی برای میانه میدان یونایتد باشد.
..تیاگو آلکانترا
بازیکنی که احتمال انتقال یافتن او بیشتر است تیاگو آلکانترا می باشد کسی که در هفته جاری برخی منابع رقم انتقال او را ۲۵ میلیون یورو ذکر کرده اند. این هافبک ۲۲ ساله بازیکن آینده داری محسوب می شود علی رغم اینکه در نیو کمپ نیمکت نشین شده است و بازیکنی است که یونایتد می تواند به خوبی در ترکیب خود استفاده کند بخصوص به جای اندرسون.
..میرکو ووچنیچ
منابع خبری در ایتالیا در هفته اخیر اعلام کردند که میرکو ووچنیچ گزینه مورد علاقه منچستریونایتد در بازار نقل و انتقالات است و یونتوس نیز درهای خروج را برای فروش این مهاجم به شرط قیمت مناسب باز کرده است. ووچنیچ پنج بار بازیکن سال مونت نگرو شده است و در گذشته با لباس رم در مقابل یونایتد گلزنی کرده است. او اکنون ۲۹ سال دارد. او بازیکن زرنگی است که از هر موقعیتی که بدست می آورد گل می زند.
..پیوتر زلینسکی
گزارش ها خبر از این می دهند که یونایتد وضعیت این ستاره جوان ادینزه را تحت نظر دارد. پیوتر زلینسکی هافبک اهل لهستانی است که چندی است در سری آ می درخشد. او ۷ گل در ۱۲ بازی برای تیم جونان این باشگاه ایتالیایی به ثمر رسانده است و او در حالی که تنها ۱۸ سال سن دارد پاس گل هایی برای هم تیمی هایش در ترکیب تیم اصلی ساخته است. خبر بد برای منچستر این است که تیم همشری یعنی منچسترسیتی نیز درصدد خرید این بازیکن می باشد.
..رمی رابیا
این پسر اعجوبه مصری امروز با یونایتد لینک شد, بازیکنی که ۱۹ سال سن دارد و در ترکیب ثابت تیم ملی جا دارد و با ال اهلی مصر جام قهرمانان آفریقا را تصاحب کرده است. مدافع مرکزی که می تواند در میانه میدان یا در پست دفاع راست بازی کند. چلسی نیز به این بازیکن علاقه مند است. او در تابستان پیش رو در جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها بازی خواهد کرد.
..راس بارکلی
خبرنگار روزنامه پیپیل, تام هاپکینسون ادعا کرده است که دیوید مویز علاقه مند است تا راس بارکلی را با خود به الدترافورد بیاورد. در بازی اورتون مقابل آرسنال در ماه گذشته این هافبک دقایقی به میدان رفت و صحبت از این مسئله درمیان است که او خرید خوبی است. در آن بازی بینز نیز بازی تاثیرگذاری در امارات به نمایش گذاشت. این خبرنگار همچنین مدعی شده است که بینز که در لیست بازیکنان لینک شده با یونایتد در هفته گذشته قرار داشت نیز هدف این باشگاه در فصل نقل و انتقالات می باشد.
شما کدام یک از این بازیکنان را دوست دارید در باشگاه منچستریونایتد ببینید؟
این خوزه مورینیو چقد خوش شانسه دفعه قبل که اومد سرمربی چلسی شد دیوید بکهام که به قولی پاشنه آشیل تیم بود از منچستر یونایتد جدا شد بعدش هم که نیستلروی رفت رئال مادرید -امسال هم که دیگه احتمال بازگشتش تا حد زیادی قطعی شده سر آلکس فرگوسن از تیم خداحافظی کرده:n15:
از بین هازارد، لوکاس مورا و زاها، زاها نصیب یونایتد شد.
این تابستان هم باید اکتفا کنیم به ته مونده ها و بی کیفیت ها. البته اگه آبرامویچ اجازه بده.