اخبارکوتاه 24 فوریه
================
میانگین دقایقی که در این فصل هر بازیکن نیاز داشته است تا گل به ثمر برساند .مسی 58 ، رونالدو 83 ، فالکائو 88
دنی آلوس : خوب میدانیم بازی های این هفته چقدر مهم هستند.این همان بازی هایی است که ما دوست داریم انجام دهیم.
قانون جدید لالیگا به این صورت تغییر کرد که هر تیم می تواند 6 تغییر در تیم خود داشته باشد .در حال حاضر صحبت هایی مبنی بر 4 تغییر وجود دارد .
بیشترین تعداد پنالتی در 4 فصل اخیر لالیگا :رونالدو 29 !!!! مسی 19 ، کاسترو 14
بیشترین گل زده بارسلونا در این فصل :مسی 49 ، ویا 12 ، سسک 9 و پدرو 7
لئو مسی در 444 بازی حرفه ای خود 333 گل خود را به ثمر رساند .
با زدن 38 گل در 25 بازی ، هم اکنون لئو مسی از تمام آقای گل های ادوار لالیگا بیشتر گل زده است به جز دو فصل اخیر.
آخرین باری که بارسلونا در مقابل تیمی از لالیگا درنیوکمپ گل به ثمر نرسانده است در اکتبر 2011 در برابر سویا بوده است.
=========================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============================
مسی: آبیدال همیشه جدیدترین موبایل ها را به من می دهد .من عاشق آنها هستم .اگر چیزی جدید بیاید من راحتم چون مطمئنم که عقب نحواهم ماند و اریک آن را به من نشان میدهد.من لحظات بسیار شادی با او دارم او بسیار پسر شوخی است.
============================
به جای مانده از بارسلونا سویا
======================
مسی دیشب 175 بازی خود را در نیوکمپ تجربه کرد .وی 113 گل در 119 بازی خود در لالیگا به ثمر رسانده است.در 15 بازی اخیر گل های مسی به صورت زیر است :
2-2-2-2-2-2-1-1-1-1-4-1-1-2-1
پیروزی دیشب بارسلونا در برابر سویا ، دومین پیروزی بارسلونا در 5 فصل اخیر پس از شکست 1-0 در نیمه اول بوده است.2 مساوی و 5 شکست.
بارسلونا دیشب اولین گلی که با ضربه سر وارد دروازه اش شود در لالیگا دریافت کرد
داوید ویا در 66 بازی که در لالیگا برای بارسلونا به میدان رفته است ، 55 برد و تنها 2 شکست داشته است .وی در 50 بازی در ترکیب اولیه بوده است.
سویا و اوساسونا تیم هایی هستند که بیشترین گل را از داوید ویا در لالیگا دریافت کرده اند (13)
با زدن 5 گل و 5 پاس گل ، کریستیان تیو در 10 گل این فصل تاثیر گذار بوده است.
با زدن 7 گل در 12 شوت به سمت چارچوپ ، داوید ویا بهترین آمار نرخ گلزنی نسبت به شوت زده شده به سمت داروازه را دارد .این بازیکن 7 گل در 760 دقیقه که در لالیگا برای بارسلونا بازی کرده است به ثمر رسانده است.
در تاریخ لالیگا در هفته 25 فقط دو تیم امتیاز مشابه با بارسلونا داشته اند : رئال سال 87 ، بارسلون سال 84 میلادی
بارسلونا در این فصل 8 گل با ضربه سر به ثمر رسانده است :پویول 2 ، مسی 2 ، آلکسیس ، پدرو ، ویا ، سسک 1
=====================
ارزش مربی اینجاها مشخص میشه!!!!!!!!!!