فقط به خاطر سرعتش و استیلش که تقریبا" شبیه رونالدوس!:n09:نقل قول:
نه بابا رئال تو اسپانیا یه مدرسه فوتبال داره که اونم اگه تو اینترنت بگردی میتونی سایتشو پیدا کنی!نقل قول:
هر چی هست در رابطه با تیم دوم خواهد بود!:n09:
Printable View
فقط به خاطر سرعتش و استیلش که تقریبا" شبیه رونالدوس!:n09:نقل قول:
نه بابا رئال تو اسپانیا یه مدرسه فوتبال داره که اونم اگه تو اینترنت بگردی میتونی سایتشو پیدا کنی!نقل قول:
هر چی هست در رابطه با تیم دوم خواهد بود!:n09:
*فهرست 10 بازيکن دونده ليگ قهرمانان اروپا (فصل 2013-2012)
1- کريستيان اريکسن، آژاکس آمستردام هلند، 78 کيلومتر و 186 متر در 540 دقيقه حضور
2-هنريک ميختاريان، شاختار دونتسک اوکراين، 74 کيلومتر 361 متر در در 540 دقيقه حضور
3-آندرا پيرلو، يوونتوس ايتاليا، 72 کيلومتر و 702 متر در 540 دقيقه حضور
4-سيم ديونگ، آژاکس آمستردام هلند، 72 کيلومتر و 393 متر در 540 دقيقه حضور
5-تينا کاستا، والنسيا اسپانيا، 71 کيلومتر و 635 متر در 540 دقيقه حضور
6-کاسپر لورنتزن، نوردسجلاند دانمارک، 70 کيلومتر 76 متر در در 515 دقيقه حضور
7-لوئيس هولتبي، شالکه آلمان، 69 کيلومتر و 912 متر در 490 دقيقه حضور
8- ريکاردو فان رين، آژاکس آمستردام ، 69 کيلومتر و 591 متر در 540 دقيقه حضور
9- داريو سرنا ، شاختار دونتسک اوکراين ، 68 کيلومتر و 479 متر در 540 دقيقه حضور
10-پائولو ماچادوف المپيايکوس يونان، 68 کيلومتر 415 متر در 528 دقيقه
اثری از رونالدو نیست
فکرکنم این هنريک ميختاريان لیگ ایران بازی میکرد . درسته ؟
نه اون یه میختاریان دیگه هست
تاریخ بازی برگشت الکلاسیکو در لالیگا شنبه 12 اسفند شد .
ولی نکته جالبی که داره اینه که بازی ساعت 18:30 به وقت تهران هست .
منبع : ورزش 3
--------------------------------------
تاحالا بعد از ظهر الکلاسیکو ندیده بودیم !!!
6 روز دیگه الکلاسیکو اول ساعت 11 شب خواهد بود!
9 روز دیگه الکلاسیکو دوم ساعت حولو حوش 8:30 خواهد بود!
13 روز دیگه منچستر یونایتد - رئال مادرید حولو حوش 10:30 خواهد بود!
تاریخ رو اشتباه زدی دوست عزیزنقل قول:
اولین الکلاسیکو 8 اسفند هست که میشه 6 روز دیگه
دومین الکلاسیکو 12 اسفند هست که میشه 10 روز دیگه
الکلاسیکو دوم ساعت 18:30 منظورته دیگه ؟؟
بازی لیگ قهرمانان اروپا هم همیشه 11:15 هست -- به جز موارد خاص که بازی در منطقه دوری باشه و ساعتشو زودتر شروع کنن -- مثل بازی زسکا تو روسیه
ﮔﻮﺍﺭﺩیولا، ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﻓﺼﻞ
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺑﺎﯾﺮﻥﻣﻮﻧﯿﺦ ﺍﺯ ﻣﺴﺌﻮﻻﻥ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ
ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﻣﺴﻮﺕ ﺍﻭﺯﯾﻞ،
ﻫﺎﻓﺒﮏ ﺭﺋﺎﻝﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﺑﺎ
ﺳﺮﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎﯾﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ
!!! ﺷﻮﻧﺪ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: پپ جان حالا که دستت به ژاوی اینیستا مسی با هم نمیرسه اومدی سراغ مسوت؟؟ :))
باید بدونی که اوزیل بارها اعلام کرده که میخواد فوتبالشو اینجا ادامه بده
استيماچ:
بهترين مودريچ را پايان فوريه خواهيم ديد
سرمربي تيم ملي فوتبال کرواسي معتقد است که هافبک کروات رئال مادريد در پايان ماه جاري در بهترين وضعيت آمادگي خود خواهد بود.
ايگور استيماچ در خصوص وضعيت لوکا مودريچ اظهار داشت: در ابتداي فصل گفتم که او تا پايان فوريه به اوج آمادگياش نميرسد. با توجه به اينکه مودريچ تمرينات پيش از فصل نداشته است، انتظار نميرفت که به زودي به اوج آمادگيش برسد. اکنون در پايان ماه پيشرفت او را خواهد ديد. او با بازي در مسابقات و تمرين کردن قويتر شده است.
به گزارش فارس،از نظر استيماچ هماهنگ شدن با شيوه متفاوتي از فوتبال يک عامل مهم است. وي در اين باره ادامه داد: بايد به ياد داشته باشيد که او خودش را با فوتبال متفاوتي نسبت به فوتبال انگليس وفق داده است.
وي خاطرنشان کرد: در اسپانيا بازيها سريعتر است و شايد او مجبور باشدگامهاي بلندتري بردارد. لوکا در انگليس بازيکني بود که حريف از او ميترسيد. مودريچ استعدادهاي فراواني دارد اما شايد بچهاي به نظر برسد که احترام بسيار زيادي به همه ميگذارد.
سرمربي تيم ملي کرواسي افزود: او از سرعت بازيها در اسپانيا حيرتزده شده است.
امیدواری مارسلو به آینده
شاید اگر یک ویژگی بارز در مارسلو وجود داشته باشد ، آن حس شوخ طبعی اوست . او که دو روز اخیر را به تنهایی در والدبباس تمرین کرده بود ، امروز در تمرینات گروهی برای بازی با دپور شرکت کرد .
وی عکسی از خودش در تمرینات در حال لبخند زدن قرار داد و نوشت :" نباید اجازه داد که موفقیت از ذهن خارج شود و ناکامی در قلب رخنه کند . "
داور الکلاسیکوی لیگ ، "دوست خوب" کوئنت رائو
میگل آنخل پرز لاسا توسط کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسپانیا برای قضاوت بازی رئال - بارسا در روز دوازدهم اسفند ساعت 18:30 در برنابئو انتخاب شد . عجیب این که این برای دومین بار پیاپی است که الکلاسیکوی لیگ را یکی از داوران بین المللی سوت نمی زند .
این داور که 16 سال در لالیگا سوت زده از قدیمی ترین داوران لیگ اسپانیاست . در سن 45 سالگی بسر می برد و در پایان دوران فکاری خود می خواهد که با الکلاسیکو آماده وداع با این فصل شود .
اما داور باسکی با خاطرات خوشی برای رئال همراه نیست . او همان کسی بود که قضاوت بازی بارسا - اتلتیکو که با برد 4-1 کاتالان ها همراه شد را به عهده داشت و از طرفی در بازی اخیر والنسیا - رئال در مستایا ، تصمیم به اخراج کوئنت رائو و دی ماریا گرفت . جالب این که او یک بار دیگر هم کوئنت رائو را اخراج کرده بود : زمانی که در بازی با ختافه روی نیمکت نشسته بود که این اخراج باعث محرومیت چهار جلسه ای بازیکن پرتغالی شد .
سامرز (خواننده):" انتقاد از کریستیانو به علت حسادت است "
دیوید سامرز ، خواننده گروه " انسان های جی " اعلام کرد که رئالی است و به تمجید از کریستیانو و مورینیو پرداخت . این موزیسین گفت که بازیکن پرتغالی مثل یک " مشت " است و برایش قابل درک نیست که چرا از او انتقاد می شود .
این خواننده گفت :" کریستیانو مثل یک مشت است ، یک ستاره ، یک بازیکن بزرگ ، یک ورزشکار بیست . ندیده ام که کسی در کارش جدی تر از او باشد . رفتارش بی نقص است . نمی دانم که چرا از او انتقاد می شود ، شاید به خاطر حسادت است . "
وی در مورد مورینیو هم گفت :" نمی دانم که چه اتفاقی درون تیم می افتد اما به نظرم هرگز ندیده بودم که رئال مادرید مثل زمان مورینیو بازی کند . "
سامرز در مورد اولین حضورش در برنابئو می گوید :" خیلی کوچک بودم اما این لحظه کاملا در ذهنم ثبت شده است . تلویزیون ها سیاه و سفید بودند و واقعا حضور در استادیوم برایم حس عجیبی داشت . "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکر & سارا در حال دیدن ماشین برای خرید در روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زماني که دلار ارزان شد با رئال بازي ميکنيم!
رويانيان: دغدغه ما تبادل دانش با باشگاه رئال است
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: در حال حاضر اصليترين دغدغه من تبادل دانش با باشگاه رئال مادريد است و به موضوعات تشريفاتي فکر نميکنم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رويانيان در حاشيه عقد قرارداد با مديران فنداسيون فوتبال رئال مادريد در مورد اين قرارداد گفت: مديران فنداسيون فوتبال رئال مادريد اينجا حاضر شدند و قرار است امور مدارس فوتبال را در ايران تحت نظر بگيرند و اداره آکادمي و ايجاد کمپها را بر عهده آنها گذاشتيم. خوشحاليم که شرکت fsp فروغ سپهر پاسارگاد مسئوليت مدارس فوتبال براي توسعه باشگاه پرسپوليس با همکاري رئال مادريد را پيگيري ميکند.
وي افزود: به رسم ادب امروز مهمان اين شرکت هستم و ملاقاتي با نمايندگان رئال مادريد داشتهام. شرکت فروغ سپهر پاسارگاد با توافق شرکت sis قرارداد امضا ميکند و اين قرارداد به ثبت خواهد رسيد.
رويانيان در مورد حضور نمايندگان رئال مادريد خاطرنشان کرد: آنها از ورزشگاه درفشيفر و امام رضا که به زودي فعاليت تيمهاي پايه به صورت آکادمي در آن برگزار ميشود، بازديد کردند. همچنين زمين شماره 1، 2 و 3 آزادي را ديدند. براي آنها بسيار جالب بود که عليرغم جوسازيهاي رسانههاي بيگانه عليه ايران ما آنقدر شوق و ذوق در فوتبال داريم که اين نشانه آرامش است و اقتدار جمهوري اسلامي را نشان ميدهد.
وي افزود: در شرايط عادي، کشوري که مشکل دارد نبايد دنبال چنين چيزهايي باشد. ايتاليا هم که رفته بودم آنها اين موضوع را اذعان کردند و در روزنامهها انتشار داده شد.
رويانيان تاکيد کرد: رئال مادريد در ايران 20 _ 30 ميليون هوادار دارد. هواداران بارسلونا بدسليقه هستند، خود من هوادار تيم فوتبال رئال مادريدم. البته اين موضوع را به شوخي بيان ميکنم. پروتکل تفاهم با باشگاه پرسپوليس نيز به امضا رسيد که ناظر بر ايجاد مدارس مشترک رئال مادريد و پرسپوليس و اعزام بازيکنان پايه براي آموزش به اسپانيا است.
* از مسئولان رئال مادريد براي حضورشان تشکر ميکنيم
رويانيان در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد اينکه آيا طرف قرارداد شرکت sis است يا باشگاه پرسپوليس گفت: شرکت sis و fsp به صورت مشترک فعاليت ميکنند که شرکت fsp به تازگي متولي شده و محور فعاليتهاي مدارس فوتبال پرسپوليس را دنبال ميکند. از اين به بعد سعي ميکنيم فعاليتهاي پايه را اجرايي کنيم. آقاي استيلي در تيمهاي پايه حضور دارد. ايشان را نمايندگان رئال مادريد به خاطر گلزني به آمريکا شناختند. در اولين فرصت فعاليتهاي مدارس فوتبال را به صورت مشترک آغاز خواهيم کرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مورد اينکه نحوه جذب استعدادها در مدرسه فوتبال پرسپوليس به چه صورتي خواهد بود، اظهار داشت: نحوه جذب بازيکنان در سيستم جديد پايه پرسپوليس بر اساس استعداديابي از شهرهاي ايران است و به بازيکنان ساير باشگاهها توجهي نداريم. همچنين همکاري ما با باشگاههاي کشورهاي برزيل، اسپانيا و ايتاليا پيگيري خواهد شد.
رويانيان در مورد اينکه آيا با رئال مادريد بازي تدارکاتي خواهند داشت، اظهار داشت: بازي با رئال مادريد در حال حاضر آرزوي من نيست، ميخواهيم تبادل دانش و اطلاعات با باشگاه رئال مادريد داشته باشيم که اين موضوع در حال حاضر براي ما واجبتر است. به دنبال بازي تشريفاتي نيستيم. بازي تدارکاتي را ميگذاريم براي زماني که دلار ارزانتر شود و در شرايط خوش و بهتري قرار داشته باشيم. پرسپوليس در حال حاضر به امکانات نياز دارد از چند وقت ديگر دانشجويان ما بايد در کلاسهاي خود حاضر شوند و فعلا توجهي به اين مسائل ندارند.
مديرعامل پرسپوليس در پاسخ به سوال يکي از خبرنگاران در مورد اينکه آيا اگر با رئال مادريد بازي دوستانه برگزار کنند، ميتوانند برنده شوند، اظهار داشت: اگر عملکردي که مقابل سپاهان داشتيم را بتوانيم مقابل رئال پياده کنيم، شايد به پيروزي برسيم.
منبع : ورزش 3
اون قسمتی رو که قرمز کردم یکی منو توجیع کنه !!!!!!!
کاسیاس،ژابی،کایخون....در فروشگاه جدید آدیداس در برنابئو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کاملا" معلومه توجیه نمیخواد!نقل قول:
طرف بازی خارجی نمیبینه یا توهم بسیار زده!:n09:
بیشرف تر از این مسولای خبر ورزشی شبکه ۳ ندیدم.وقتی رونالدو گل نمیزد میگفتن شب ناکامی رونالدو.
دیشب مسی افتضاح بود اما حتی اسم مسی رو نگفتن.ای ......... تو ذاتتون!!!!
:weird::weird::weird::weird::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr:
خون خودت رو کثیف نکن :n01:داداش فکر کردی اینا چجوری طرفدار جمع کردن؟ با همین ترفند های رسانه ای و جانبداری ناشیانه و ...نقل قول:
آقا تو خودتو ناراحت نکن!نقل قول:
مزدک دیروز نمیخواست نیمه دومو گزارش کنه انگار بد جوری حالش بد بود!
آخر بازی گفته یه برد غیر منصفانه !
یه نتیجه ی دور از انتظار!
یه بازی غیر عادی!
یه نتیجه ی ناباورانه!
یکی بهش بگه آخه این همه جانب داری؟آخه برا چی؟
پاس به اون قشنگی دادن گلم به اون قشنگی هم زدن تو چرا میسوزی؟
الشراوی دیروز ستاره ای بود برا خودش!
از بوآتنگ هم نگزریم!
به نظرتون به الشراوی اگه پیشنهاد بدن که بید به رئال میاد؟(اگه بیاد عالی میشه!)
البته تیم بارسا هم خیلی زیبا 2 تا گل نوش جان کردن !
بازیه بسیار عالی ای بود!
دوره ی مسی گذشته دیگه !
کریس ایشاللا این سال اوله!
من یکی از طرفدارا ی شدید رئال هستم -- ولی تورو خدا دیگه حرف از خرید بازیکن نزنیننقل قول:
هروقت یکی یه جای دنیا خوب بازی کرد رئال اونو خرید ---- ولی همشون خوب بازی نکردن
کاکا که خدا بیامرز شد تو رئال -- البته قبول دارم مصدوم شد ولی دیگه کاکا سابق نیست
مودریچ اومد رئال چیکار کرد ؟؟ هنوز نیمکت نشینه
خیلی ها هم بودن که اومدن و خوب بازی کردن ولی هر فصل 10 تا ستاره بخریم هنر نیست
آخه کلی ستاره بخریم بزارم رو نیمکت که چی بشه ؟؟ همین الانشم رو نیمکت رئال کلی ستاره هست
با اینکه رئالی هستم ولی اینو قبلو ندارم امسال بهترین بازیکن رونالدو میشهنقل قول:
مسی هیچ وقت خوب نبوده و نیست -- فقط به خاطر ژاوی و اینیستا و خط میانی بارسلونا هست که بازیش خوبه
این چند وقت مثلا چیکار کرد ؟؟؟
به همون دلیلی که این چند سال مسی توپ طلا رو الکی گرفت مطمعا باش بازم به همون دلایل توپ طلا رو میگیره (( از فیفا بگیر برو تو یوفا و ... ))
وقتی علی دایی به قول خودمون اسطوره ایران هست بگه زمانی که مسی انتخاب شد بلند شدم و واسش 5 دقیقه دست زدم دیگه شما چی انتظار داری ؟؟
تو انتخاب بهترین بازیکن سال هم هر 3 تا رای خودشو به بارسلونایی ها داد (( مسی - ژاوی - اینیستا ))
وقتی این آقای اسطوری اینجوری کورکورانه رای بده شما از بقیه چی انتظار داری ؟؟
داداش گلم...نقل قول:
دوره ی مسی گذشته دیگه !
کریس ایشاللا این سال اوله!
نمیخوام جو به راه بندازم و دوست ندارم این پستم پاک شه!!
مطمئن هستم که دیگه دوستان بارسلونایی اونقدر جنبه دارن که ناراحت نشن از این حرفم...(!!!!!!)
ولی هممون یادمون درخشش وزلی اسنایدر رو زمانی که در اینتر مورینیو قهرمان اروپا شد و در تیم ملی هلند نائب قهرمان جهان(در هر 2 تیم ستاره ی بی چون چرا بود)!!!ولی چی شد؟کی اول شد؟؟
هممون دیدیم درخشش کریس رو سال قبل...ولی چی شد؟کی اول شد؟؟؟؟
خیلی تابلو بود یکی میخواد که این آقا 4 سال پشت سر هم بهترین شه تا رکورد بشکنه دیگه!!!
وگرنه تو اون 2 سال هم بهتر از مسی وجود داشت!!!
بیخیال....
با این کارا فقط از اعتبار انداختن توپ طلا رو...
سه تا رای مسی : اینیستا - ژاوی - آگوئرو :n06:نقل قول:
دوستان یه سوال خیلی خیلی جالب ذهن منو خیلی وقته مشغول کرده!
دوستان این خدیرا برا کدوم استعدادش برا رئال خریده شده؟(من که هیچی نمیبینم تو ایشون!توپو بهش پاس میدن فک میکنه هیدرولیکه!:n08:جوری خودشو گم میکنه که انگار یه تازه کاره!)
تو آلمان میدرخشه ولی فقط به خاطر یه سانت کاتدار انتخاب شده؟!
دوست عزیز، در اهمیت خدیرا همین بس که برای انتخاب ترکیب 11 نفره توی هر بازی جزو 3-4 نفر اولی هست که توسط مورینیو انتخاب میشه، بهتره دیدتون را نسبتنقل قول:
به فوتبال تغییر بدید، بخش اعظم فوتبال بازی بدون توپ هست، در طول 90 دقیقه حتی پا به توپ ترین بازیکنا بیشتر از 3-4 دقیقه توپ را در اختیار ندارن، مهم ترین بخش
فوتبال بازی بدون توپ هست که خدیرا از این نظر جزو سرآمدهای بازیکنان رئال و تیم ملی آلمان هست، از نظر بازی با توپ هم مدام در حال پیشرفت هست، بدون خدیرا
این تیم با مشکل جدی مواجه میشه، اگه رئال را یک ماشین تصور کنید خدیرا انجین اونه، زمانی با همین دلائل ما که له له را از تیم بیرون انداختن و اون نقطه ی شروع
مشکلات چندین ساله ی رئال بود...
اشك هاي كمك داور در آغوش رائول در بازی خداحافظی اش
ایکاش بودی در تیم مورینیوی کبیر!!
ایکاش بودی و گل میزدی!!
کاری که این روزا نه بنزما خوب انجام میدن نه هیگواین!!
تیم به یکی مثل تو یا نیسترروی یا مورینتس نیاز داره در حال حاضر...
یه تموم کننده ی تموم عیار...
:n27:
نقل قول:
خدیرا تو اکثر بازیها در سطح بالایی بازی می کنه...پر قدرت..جنگنده...بدون حرکات اضافی..اگر کمی تکنیکی هم بود که دیگه فوق العاده می شد. یکی از بهترین های رئاله
مربی فصل بعد رئال به احتمال ۹۹.۹٪
مربی خوبیه...حداقل برای من خیلی بیشتر از رافا بنیتس ارزش داره.
واااااااااااااییییی نههههه.
کارلتو نهههه!
منبعشم لطف میکنی:n01:نقل قول:
وای خدای من....
یک لحظه هم نمیتونم رئال رو بدون مورینیو تصور کنم!!!!!:n28::n28::n28::n12::n12:
خدا نکنه مورینیو بره!!!
اصلا کلاس کاریه آنجلوتی نه به رئال میخوره نه در به مورینیو!!!!
خدا کنه مورینیو بمونه!!!!
:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
دوستان
یه سوال..."ما که له له" زمانی که از رئال جدا شد و رفت چلسی؛مورینیو سرمربی چلسی بود؟
کلا "ما که له له" زیر نظر مورینیو هم کار کرد در چلسی؟؟؟
فقط رئالی ها شانس بیارن که بنیتز هیچ وقت مربی تیمشون نشه :دینقل قول:
مربی فصل بعد رئال به احتمال ۹۹.۹٪
مربی خوبیه...حداقل برای من خیلی بیشتر از رافا بنیتس ارزش داره.
هر مربیه بیاد بهتر از بنیتزه!
آنجلوتی مشخصه سطحش نسبت به مورینیو پایینتره ولی مربی خوبیه و حداقل از خیلی از مربی ها بهتره.
در صورتی رفتن احتمالی مورینیو ، آنجلوتی گزینه نسبتا خوبی برای رئاله.
البته اگه ونگر رو بتونه بگیره که دیگه خیلی رویائیه...
نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه ونگر فصل بعد یا به رئال میره یا پاریس سن ژرمن! :دی
نه دیگه ظاهرا مورینیو توی دفتر آبراموویچ دیده شده :دینقل قول:
وای خدای من....
یک لحظه هم نمیتونم رئال رو بدون مورینیو تصور کنم!!!!!
خدا نکنه مورینیو بره!!!
اصلا کلاس کاریه آنجلوتی نه به رئال میخوره نه در به مورینیو!!!!
خدا کنه مورینیو بمونه!!!!
فکر کنم مورینیو خیلی دوس داشته باشه دوباره به لیگ برتر برگرده و اگه گزینه مناسبی براش پیدا بشه احتمالش هست این اتفاق بیافته.
اگه اختلافاتش با آبراموویچ وجود نداشت رفتن اون به چلسی احتمالش خیلی زیاد بود...
بلهنقل قول:
دوستان
یه سوال..."ما که له له" زمانی که از رئال جدا شد و رفت چلسی؛مورینیو سرمربی چلسی بود؟
کلا "ما که له له" زیر نظر مورینیو هم کار کرد در چلسی؟؟؟
یکی از بازیکنان تاثیرگذار اون زمان چلسی مورینیو همین ماکلله بود!
هم توی رئال هم توی چلسی این بازیکن فوق العاده بود. یعنی می تونم بگم که توی این سال ها نمونه اونو به هیچ وجه توی پست هافبک دفاعی ندیدم...
ببینید خدیرا برای این خریداری شده تا ضعف آلونسو در بخش دفاعی رو پوشش بده ، و به نوعی مکمل آلونسو در 4-2-3-1 مورینیو باشه /نقل قول:
البته خدیرا بازیکن دفاعی تری به نسبت لاس دیارا و محمد دیارا نیست ولی چون در برخی مولفه ها مثل قدرت بدنی ، قدرت حمل توپ و بازی بدون توپ که معراج عزیز اشاره کرد و همچنین قدرت شوت زنی ( که بسیار فاکتور مهمی هست در موج های دوم و سوم حمله ) دارای کیفیت بالایی هست و از طرف دیگه عنصر دفاعی خوبی به حساب میاد بازیکن خیلی مناسبیه برای تکمیل پازل مورینیو /
من واقعا نمیتونم رئال رو بدون مورینیو تصور کنم :n04::n28::n28:
رئال با تمام رویایی بدونش بدون مورینیو یک ستاره رو نیمکت کم خواهد داشت!!
حتی اگه ونگر و یواخیم لو و .... بیان باز هم؛ هم سطح با مورینیو در حال حاضر وجود نداره انصافا...!!!
همگی در چندین LEVEL پایین تر از آقای خاص هستن با تموم عظمتی که دارن!!
:n27::n27:
نقل قول:ماکلله تابستان 2003 به چلسی اومد که کلودیو رانیری مربی چلسی بود، مورینیو سال 2004 به چلسی اومد یعنی یک فصل بعد از اومدن ماکلله.نقل قول:
من بیشتر منظورم جواب سوال دوم ایشون بود که مورینیو با ماکلله توی چلسی کار کرد یا نه :دینقل قول:
ماکلله تابستان 2003 به چلسی اومد که کلودیو رانیری مربی چلسی بود، مورینیو سال 2004 به چلسی اومد یعنی یک فصل بعد از اومدن ماکلله.
.................................................
لوپاریزین: توافق شفاهی آنچلوتی باسران رئال مادرید
این روزنامه فرانسوی در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که فلورنتینو پرس از طریق تلفن جواب مثبت سرمربی ایتالیایی برای جانشینی مورینیودر رئال را گرفته
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه فرانسوی لو پاریزین و بازتاب آن در روزنامه آ.اس، سران باشگاه رئال مادرید و کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی باشگاه پاری سن ژرمن با هم به توافق لفظی دست یافته اند تا در پایان رقابت های این فصل کارلتو باترک این باشگاه فرانسوی به مادرید آمده و جانشین ژوزه مورینیو شود.
این در حالی است که آنچلوتی همیشه یکی از گزینه های مدنظر فلورنتینو پرس بوده و با آینده نامشخص او در پاری سن ژرمن، حالا او گزینه ایده الی را پیش رویش برای انتقال به مادرید دارد.
این روزها گمانه زنی ها درمورد برکناری احتمالی آنچلوتی از روی نیمکت مربیگری پاری سن ژرمن افزایش یافته و نام گزینه هایی مثل آرسن ونگر و خود ژوزه مورینیو به عنوان جانشین او مطرح شده است. طبق گزارش منتشره در روزنامه لو پاریزین، آنچلوتی با آرامش تمام اوضاع را دنبال می کند؛ چون می داند که برای فصل آینده تیم های زیادی خواهان به خدمت گرفتن او هستند. در ماه دسامبر او تماس هایی از سوی سران باشگاه لیورپول و منچسترسیتی داشت ولی رئال مادرید که در سال 2009 هم برای جذب او ابراز تمایل کرده بود، گزینه مدنظر کارلتو است تا در صورتی که در پاری سن ژرمن ماندگار نشد، روانه مادرید شود.
خبرنگار روزنامه اکیپ اخیرا از آنچلوتی درمورد آینده اش سوال کرده بود و به نظر می رسد که این مربی ایتالیایی چندان نگران نیست:« اگر سران باشگاه از من راضی نیستند، من هیچ مشکلی برای ترک باشگاه ندارم.»
آنچلوتی 53 ساله از زمان آغاز فعالیتش در دنیای مربیگری در سال 1995 حتی یک فصل هم بیکار نبوده و از آن زمان تا به حال هدایت تیم هایی مثل رجینا، پارما، یوونتوس، میلان، چلسی و پاری سن ژرمن را در دست داشته.
موفق ترین سالهای کاری او در میلان رقم خورده؛ تیمی که ازسال 2001 تا2009 هدایتش را در دست داشت و بااین تیم دو بار قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، یک قهرمانی در جام باشگاه های جهان، دو قهرمانی در سوپرکاپ اروپا ویک قهرمانی در سری آ را تجربه کرد. او در طول دوران حضورش روی نیمکت مربیگری چلسی هم به یک قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمانی در جام حذفی و یک قهرمانی در جام اتحادیه دست یافت.
مورینیو که موندنی نیست پس باید به فکر جایگزین باشن
آرسن ونگر فکر نکنم رئال بیاد --- آرسن ونگر بازیکن سازه ولی رئال بیشتر فقط مصرف کننده ست -- به نظرم سیستم رئال با ونگر نمیخوره (( البته نظر شخصی منه ))
بنیتزم که بیاد رئال فکر نکنم زیاد جالب باشه پس میمونه همین آنچلوتی
دوستان یه سوال : سرمربی المان اسمش چی بود ؟؟ (( یوآخیم لو بود فکر کنم :n02: )) به نظرتون اون به درد رئال میخوره ؟؟
با استفاده از چندتا منبع که هم اوایل فصل (مارکا - آس - اسپورت) هم این اواخر اعلام میکردند این نتیجه حاصل شده دیروز هم دو سه تا روزنامه فرانسوی این خبر رو تایید کردندنقل قول: