پس بین خوندنت وقفه ننداز . . . .در ضمن این مشکل همه ست . . . .نقل قول:
Printable View
پس بین خوندنت وقفه ننداز . . . .در ضمن این مشکل همه ست . . . .نقل قول:
صفحه های قبل گفتم کسی درست جواب نداد
من بخوام ریاضی 30 بزنم الان باید چیکار کنم ؟
واقعا به 30 راضی ام
خواهشا مباحث آسون رو یکی بگه بهم شروع کنم بخونم
تا حالا که فهمیددم تابع+حد و پیوستگی+آمار
میشه روشون حساب باز کرد
مهم ترین فصل ها تو زیست کدوماس؟
حد و مشتق رياضي 2 يه سواليه كه فكر كنم يه بارم پرسيده بودي!:n02: معلوم نيست كه سطح سوالاي كلي مباحث چطوريه!فرض مثال ديدي غير مشتق ونقل قول:
حد همه سوالات ديفرانسيل و پايه به نسبت اسونتر شد!يا هندسه ها اسون شد يا گسسته خيلي ابكي بود اون موقعس كه ادم ناراحت ميشه!
ولي همون مباحثي كه زياد ازشون سوال مطرح ميشه گسسته كه گراف ها رو حتما بخون!هندسه پايه هم كه بخوني خوبه!ماتريس ها رو بخون
:n13: امار رو كه ميخوني!خلاصه سعي كن يه نگاه اجمالي به همه مابحث داشته باشي و مهم ها رو بيشتر بخوني!
خودمم گفتم که قبلا پرسیدم اما کسی خوب جواب نداد.
ممنون بابت پاسخ:n16:
آمار و ول کن . تابع حدو پیوستگی + مشتقنقل قول:
دوست من مشتق خیلی آسونه . خیلی آسونه . با همینا که گفتم میتونی 50 بزنی .
آخه اینا مباحثی هستن که اکثرا سوالاشون تکراریه . کافیه روی سوالات کنکور های اخیر مسلط بشی . ولی توی گسسته و هندسه مثل آب خوردن سوالات جدید در میارن .
تجربه خودم سال 83 : فقط تابع - دستگاه اعداد - دنباله و سری - حد و پیوستگی - مشتق و کاربرد مشتق ( مثلثات و هندسه تحلیلی و ریاضی گسسته رو بوسیدم گذاشتم کنار)
ریاضیم شد 55 درصد .
پروتئین سازی - تکنولوژی زیستی - ژنتیک جمعیت - ژنتیک - قارچ ها و باکتری هانقل قول:
ولی راستشو بخوای همش مهمه !!!!!!
اخه زیست یه جوری با سبک سوالای الان که مفهومی و ترکیبی شده تقریبا باید رو همه مسائل تسلط داشته باشی تا بشه به اکثر سوالا جواب داد
مثلا 3 تا فصل اول زیست دوم خیلی مهمه چون یه جورایی پایه است و مفاهیمی رو توضیح می ده که بارها تو فصلای دیگه زیست ازش استفاده میشه
من فکر میکنم حداقل باید در حد 60-70 % مطالب رو خونده باشی تا بتونی %30 بزنی ، چون مشخص نیست از کجا سوال آسون میآد و از کجا سوال پیچیده بنابراین بهتره دنبال اون 30% حذفیات باشی تا اینکه چیا رو بخونی ،نقل قول:
دیفرانسیل تقریبا اهمیت و سختی همه جاش در یک سطحه باید ببینی خودت با کجاش مشکل داری
هندسه تحلیلی اولین پیشنهاد مقاطع مخروطی بعد دستگاه معادلات خطی و بعد ماتریس
گسسته نظریه اعداد
نقل قول:
تابع 5سوال - دستگاه اعداد 1سوال -دنباله سری 2سوال - حدپیوستگی 3سوال - مشتق و کاربرد مشتق 9سوال
کلا میشه 18-19 سوال از 55سوال ریاضی ؛ یعنی فرض محال که همه رو درست جواب بدی ، میشه حدودا 30% !
دوستان یک سوال دارم . ایا از همین الان هم کسی که یک بار درس ها را خوانده باشه . و از هر چیزی . بالاخره یک 10 الی 25 درصدی یادش باشه
میشه یک رتبه 5000 را توقع داشت .
یعنی مثلا اگر شروع بکنه . خوب درس بخونه اونم با کیفیت و روزی حداقل 6 ساعت امیدی هست . در درس های ادبیات . دینی . شیمی هم قوی هست .
و اون ها هم معمولی هست .
یعنی می توانه 40 بزنه
کلا از الان شروع بکنه از صفر دوباره از اول بخوانه میشه یا نه
رشته ای هم ریاضی هست
حتما میشه ولی از الان باید دیگه خیلی فشرده کار کنهنقل قول:
دوست من سال 83 ترکیب اینجوری نبود . از دیفرانسیل حدودا 30 تا سوال داده بودن .ضمن اینکه من توی بقیه قسمت ها صفر صفر نبودم .فقط 1 ماه کامل انتگرال خوندم و سه تا تستشو درست زدم . سوالات مثلثات و احتمالات هم ساده بودند . اونا رو هم جواب دادم . منظور من این بود که واسه خوندن اون مباحث وقت نذاشتم و بیشتر وقتم رو صرف دیفرانسیل کردم و خیلی هم مسلط بودم . کنکور آزاد رو هم به همین ترتیب 44 درصد زدم . ریاضی 1 و 2 دانشگاه رو هم 20 گرفتم .نقل قول:
در ضمن فرمودید فرض محال ، اتفاقا تمام سوالات مربوط به دیفرانسیل رو درست جواب داده بودم . فقط یه نزده داشتم .
با این ظرفیت ها حتما میتونید . فقط امیدوار باشید و تلاش کنید . . . ..نقل قول:
ویرایش ثبت نام کنکور سراسری در سایت سنجش چه تاریخی هست؟؟
فیزیک پیش 1 اصلا نخوندم.
الان میتونم پیش 2 رو شروع کنم یا دو فصل صوت و موج الکترومغناطیس پیشنیازشون خوندن موح مکانیکیه؟
پیشنیاز دیگه ای هم دارن؟
برای صوت و الکترو مغناطیس باید موج مکانیکی مطالعه بشه . برای موج مکانیکی هم باید نوسان مطالعه بشه . برای نوسان هم یکم فصل 1 و 2 رو بخونید : دینقل قول:
يك ماه فقط انتگرال!!:n04: البته بايد كنارش مشتق بخوني مشتق هم بدون حد تعريف نشده:n02: تابع هم كه شديدا نيازه باضافه مثلثات!لگاريتم!نقل قول:
:n13:يا نه فقط انتگرال يك ماه طول كشيد!!؟:n27:
91/11/30 لغایت 91/12/3نقل قول:
سلام دوستان
دوستم فارغ التحصیل مقطع کاردانی نرم افزار هستش و میخواد برای کنکور 92 رشته ی پزشکی شرکت کنه (رشتش تجربی بوده)
یعنی بین زمان دبیرستان و کنکورش خیلی فاصله بوده و الان بیشتر درسا یادش رفته
به نظرتون کدوم آموزشگاه بره؟ منظورم آموزشگاه آمادگی کنکور هستش
ممنون میشم
به طرز وحشتناکی تایید میشه . . . .مخصوصا نوسان !!!نقل قول:
حساب دیفرانسیل رو حرفه ای بودم . یک ماه آخر 50 درصد وقتم رو صرف مرور و تست میکردم و 50 درصد هم فقط انتگرال میخوندم . از کتاب "لوویس لیتهولد " میخوندم . توی دانشگاه وقتی برای درس ریاضی 1 این کتاب رو بهمون معرفی کردن دیدم که تمام تمرین های انتگرالشو قبلا حل کردم !!!!نقل قول:
ولی وای از ریاضی گسسته و اون نظریه اعدادش یا هندسه تحلیلی و ماتریس و مقاطع مخروطی ، قشنگ اشکمو در آورد .!!:n28:
نقل قول:
ایشون تازه شده مثل من . به نظرم فقط سه تا درس رو کلاس بره که خیلی وقتش گرفته نشه و بقیه اش رو توی خونه بخونه . یعنی در حد بوندس لیگا باید بخونه . اون سه درس هم بستگی به قدرت و ضعف خودش توی دروس داره . موسسات کنکور که تا دلت بخواد ریخته . گاج قلم چی و . . . . .
من به شدت نگرانم از این که خیلی عقبم چی کار کنم ؟ می نویسم تا الان چی خوندم ببینید خوبه ؟ یا این که اوضاعم خیلی داغونه :(
ادبیات 2 و زبان فارسی مباحث واج و ویرایش خوندم
عربی هم از روکتاب درسی نمیرم اما مبحثی فقط فعل رو خوندم
دینی 2 هم تا اخر درس 14
زبان پیش رو خوندم
ریاضی هم تا اخر مثلثات ریاضی 2 رو خوندم
زیست هم زیست دوم خوندم
فیزیک 2 هم فقط فصل 1 و 5 رو خوندم
شیمی 2 هم تا اخر فصل 4
البته اینا رو کامل خوندم و تستاش زدم و مرور کردم و روشون تسلط دارم
اما واقعا نگرانم از این که نسبت به بقیه خیلی عقب باشم و این فکر داره دیوونه ام می کنه :n27:
حدودا رتبه چند می تونم بیارم زیر 2000 میشه ؟
ممنون.کدوم درسارو باید بخونه؟مثلا ادبیات و کلا دروس عمومی رو خودش بخونه و بقیه رو کلاس کنکور؟نقل قول:
ایشون تازه شده مثل من . به نظرم فقط سه تا درس رو کلاس بره که خیلی وقتش گرفته نشه و بقیه اش رو توی خونه بخونه . یعنی در حد بوندس لیگا باید بخونه . اون سه درس هم بستگی به قدرت و ضعف خودش توی دروس داره . موسسات کنکور که تا دلت بخواد ریخته . گاج قلم چی و . . . . .
میشه دقیقا نتیجه گرفت کدوم آموزشگاه خوبه؟
آره دیگه بستگی به خودش داره . باید دید چقدر از درس ها رو بلده . به نظرم یه کلاس عربی حتما توی برنامه اش باشه . از بین زیست و شیمی یکی رو انتخاب کنه( پیشنهاد من شیمی ) و ازبین فیزیک و ریاضی هم یکی( نظر من فیزیک) .نقل قول:
آموزشگاه زیاد هست و توی هر شهری یکیش اسم و رسم در کرده . . . . . اینجا توی اصفهان قلم چی خوبه چون هر سال دو دوره کامل کلاسا رو میذاره . یک دوره مهر ، یک دوره هم بعد از عید .
زیستت خیلی عقبه . سریعا ژنتیک از زیست سوم رو تمام کن و برو سراغ پیش دانشگاهی ( یا همون سال چهارم جدید !!!!):n26:نقل قول:
به نظر من كه از روي هر كتاب بخوني بهتر از اموزشگاه!يعني اون مدتي كه تلف ميشه براي اموزشگاه ميشه اندازه دو سه بار اموزشگاه مطلب فرا
گرفت!كنكور تمرين و تكرار نياز داره يعني بگي رفتم اموزشگاه ديگه فول شدم نه!
برای فیزیک پیش رو کدوم بحثا تمرکز کنم؟
از کدوم بحث ها بیشتر میاد؟
من امسال به کسی نگفتم می خوام مجدد کنکور بدم.حالا موندم عیدو چی کار کنم.کجا درس بخونم؟و به مهمونامون بگم کجام من که خونه نیستم؟خیلی معضل شده برام.از طرفی نمی خوام 15 روز رو الکی از دست بدم.پیشنهادتون؟
سلامنقل قول:
مباحث فیزیک پیش اغلب راحت هستند و میشه با کمی تمرین تستهاش رو زد...
روش تمرکز کنید نتیجه میگیرید.میتونید تعداد تسهای اون در کنکوهای قبل رو ببینید
ديناميك و سينماتيك بيشترين سوالات رو دارن باقي تقريبا در يك سطح هستن از فصل اخر هم كه اسونه!البته اين رو هم بگم به نظر من سخت تريننقل قول:
بخش ها هم فصل اول و دوم هستن باقي بيشترتر فرمولي هستن!:n16:
نه خوب ، میدونی بعضی وقتا واسه کسایی که خیلی از درس دور بودن سخته که خودشون کتاب رو باز کنن و شروع کنن به خوندن . بعضی افراد خودآموز بار اومده اند و بدون کلاس بهتر یاد میگیرند . ولی خیلی از آدما به کلاس نیاز دارن بخصوص در مورد برخی مباحث که نسبت به گذشته تغییر کرده کلاس لازمه . البته بازم بستگی به خود فرد داره . معمولا کلاس رفتن اعتماد به نفس رو در اونایی که مدت ها از درس دور بودن تقویت میکنه .نقل قول:
اینجا هم مثل همون صحبتی که در مورد دیفرانسیل کردم ، باید بگم مباحثی هستند توی فیزیک که زنجیر وار به هم وصلند . یادگیری هرکدام فهم بقیه رو آسون میکنه . از قضا این مباحث بیشترین بودجه بندی رو توی کنکور دارن و خیلی خیلی کمک میکنن که بهتره به ترتیب زیر خونده بشن :نقل قول:
1- بردار و اندازه گیری / استاتیک/برایند نیروها
2- حرکت شناسی/سقوط آزاد
3- دینامیک و قوانین نیوتون /سطح شیبدار
4- کار/ انرژی
5-حرکت دایره ای / نوسانی/ گرانش/ ماهواره
6-موج های مکانیکی / صوت
هیچ چیز به از راستی نیست !!! بهتره راستشو بگید و خودتونو خلاص کنید .نقل قول:
سلام به همه
بچه ها من نمیدونم چم شده دیگه اصلا درس نمیخونم،اولا هم متعادل درس خوندم که این موقع دل سرد نشم اما دیگه کلا روحیه امو باختم
کمک:n28::n28::n28::n28::n28:
دقیقا مثل من 5 روز که 5-6 ساعت بیشتر کلا درس نخوندم :n03::n03::n03::n28::n28:نقل قول:
دوستان ماه بهمن خیــــلی مهمه از دستش ندید!
اینقدر که بهمن مهمه عید مهم نیست...
راستی گلبول قرمز و سفید در مغز قرمز ساخته میشه...
صفحه های قبلی راجع بش بحث داشتیم
شیمی 3 رو از رو مبتکران میخوام از این هفته و مطابق برنامه کانون شروع کنم
از اونجایی که همه ما میدونیم مبتکران حدود 20تا 30 درصد چیزای حاشیه ای گفته و فقط برای اوناییه که میخوان 100بزنن
و من از اون دسته نیستم و به 50 درصد هم راضیم:n02:به همین دلیل کمکم کنین و یه نفر راهنماییم کنه که من کجاهاش رو باید بخونم یا کجاهاش اضافیه.
منم واسه همین امسال برای سوم مبتکران نگرفتم -
خیلی سبز گرفتم که اونم جوگیر شده دو جلدیش کرده:دی
راستی تاریخ تولد و وفات دانشمندان در فصل اول شیمی دو مهمه؟
تو اینجور مواقع من با دوستای درس خون و روحیه ده:دی صحبت میکنمنقل قول:
سلام به همه
بچه ها من نمیدونم چم شده دیگه اصلا درس نمیخونم،اولا هم متعادل درس خوندم که این موقع دل سرد نشم اما دیگه کلا روحیه امو باختم
کمک
خیلی تاثیر داره حتما امتحان کن انرژی مثبت میگیری
سلامنقل قول:
شیمی مبتکران درسنامهای خوبی داره و توصیه میکنم همه درسنامه ها رو بخونید.
ولی تستهای فرا کنکوری هم داره ...تسهای کنکورهای قبل رو ببینید سبکش میاد دستت ...
ببخشيد در مورد شيمي 3 من مبتكران رو يكي دوبار خوندم خصوصا فصل اولش!بعد الان نشر الگو كتاب تست دارم كه قسمت چكيده درس خيلي
مطالب جديدتر و بيشتري نسبت به مبتكران داره!!حس ميكنم مبتكران ناقص بوده فرض مثال الكل ها و نحوه نامگذاريشون مبتكران نيومده!آيا نيازي
يه فراگيري اينا هست!:n13: يا در مورد رسوب گذاري و واكنش جابه جايي دوگانه نشر الگو يكي سري پيوند ها و عنصرهايي رو اورده كه تحت چه
شرايطي محلول ميشوند و يا تشكيل رسوب ميدهند!يعني كنكور واكنش هاي خارج از كتاب هم مياره كه ايا رسوب تشكيل ميشود يا خير!؟
ملاک کتاب درسی هست دوست عزیز. عدم وجود مطالب اظافه هم بر ناقص بودن کتاب مبتکران نیست.نقل قول:
وگرنه کتاب شیمی 3 خیلی سبز هم در فصل اولش در مور نامگذاری CFC ها صحبت کرده که هیچ ربطی به کنکور و شیمی 3 ندارن
ضمنا در مورد محلول یا نا محلول بودن مواد هم این رو بدونی که یون های شامل فلزات قلیایی و آمونیوم همواره محلول هستن؛ کافیه. اکسید ها و هیدروکسید ها هم به جز در ترکیب با گروه اول و آمونیوم، معمولا نامحلول هستن. همینا رو بدونی کافیه. توی کنکور که واکنش خارج از کتاب نمیدن ازت بپرسن که فلان ماده فازش محلول هست یا جامد !
واسه جمع بندی شیمی چی خوبه؟
کتاب ازمون کسی سراغ داره؟
به نظر من چون سوالات شیمی در تعداد سوالاتی مشابهت و تکرار رو دارند.توصیه میکنم تستهای کنکورهای قبل و خارج از کشورها رو بزنید.نقل قول:
و نیز سوالاتی که قبلا در حل انها مشکل داشتید و علامت گذاری کردید
موفق باشید
از این مبحث pH معمولا چند سوال میاد؟
مبحث جالبی نیست اصلا...