نه دیگه ما یه کاری کرده بودیم که دمپاییمون به اشتراک نره :دی
نه دیگه ما یه کاری کرده بودیم که دمپاییمون به اشتراک نره :دی
من دانشگاه اصفهان بودم
البته ما با دوستامون ار سال 2 قرار گذاشتیم خودمون غذا درست کنیم. هر روز کسی که وقت داشت غذا درست میکرد .نوبتی .خیلی هم بهتر از غذای سلف بودنقل قول:
من که از همین الان غذام معلومه:دینقل قول:
نیمرو،املت،خوراک:دی
میگم اگه خوابگاه ها دختر و پسر باهم بودن دیگه مشکل غذا وجود نداشت. دخترا غذا میپختن و پسرا هم میخوردن.:8:
همینت بهتره غذای سلفه به خدانقل قول:
میگم وقتی نتایج بیاد باید گفت"آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا، حالا که مارو از استرس سکته دادی چرا"!
استرس که چیزیو حل نمیکنه که .بالاخره میاد . صبور باش عزیزم .
کسی جواب اون سوالو پیدا نکرد؟
فعلا که رندان تشنه لب را آبی نمی دهد کس !!نقل قول:
کدوم سوالو ؟نقل قول:
هیچ دقت کردین پست کمتر از 10 حرفو قبول نمیکنه؟؟؟
درود.
ایووووووووووووووووووووول نتایج اومد !!!؟؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاد و پیروز و سربلند باشید.
یادش بخیر. از این کارا 2 سال پیش موقع نتایج ما زیاد میکردیم. دوستان فقط فحش ندند : دی
بچه ها من به همه پیشنهاد میدم درساشونو با روش لایتنر بخونن. حتی اگه خاستین کنکور بدین دوباره > یا برای ارشد از همین الان درسای مهم را فیش نویسی کنین. مطمئن باشین جواب میده. هم کوتاه مدتش هم بلند مدت.
کجا اومد؟انقد جدی گفتی باورم شد.من که چیزی ندیدم.با کله رفتم refresh کردم سنجش رو:44:نقل قول:
ما هم منتظریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو زدم که به هدفمون یعنی 200 صفحه شدن برسیم:31:
این سوال رو:نقل قول:
کدوم سوالو ؟
نقل قول:
یک سوال علمی بپرسم؟
طراح این سوال هم خودم هستم.
3 تا تانک داریم کدومش سریعتر حرکت میکنه؟
اقا من بگم؟؟؟؟؟نقل قول:
سومی تندتر میره.
درود.
نقل قول:
ببین ، من گفتم :دی :
درود.
ایووووووووووووووووووووول نتایج اومد !!!؟؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاد و پیروز و سربلند باشید.
یادش بخیر. از این کارا 2 سال پیش موقع نتایج ما زیاد میکردیم. دوستان فقط فحش ندند : دی
خب نکته اش توی همون علامت سوال هاش بود دیگه ! :دی حرفم پرسشی بود و نه خبری :دی فقط علامت سوال هاش رو سفید گذاشتم :دی
یادش بخیر. از این کار زیاد میکردیم 2 سال پیش .حال همتون رو درک میکنم ولی خب هنوز باید تو کف موند :دی
تانکه ایرانینقل قول:
آی آی آی سفید نوشتی؟بگم تورو چی نشی من باورم شدنقل قول:
یادم نمیاد پارسال بچه ها 1همچین کاری کرده باشن
دوستان ، یعنی مرده شور سازمان سنجش رو ببرند... من الان رفتم در سایت سازمان سنجش دیدم آخرین روز انتخاب رشته هم یک اصلاحیه داده بوده!!!!!!!!!پ:18::18:
و جالب اینجاست رشته ی داروسازی ارومیه هم داشته :sad::sad:
من ارومیه قبول می شدم:sad:
هر 3 تانک سرعت برابری دارن
نقل قول:
اقا من بگم؟؟؟؟؟
سومی تندتر میره.
نقل قول:
تانکه ایرانی
اشتباههنقل قول:
هر 3 تانک سرعت برابری دارن
یک باره دیگه هم فرصت دارین!
رتبت چند بود تو زیرگروه 2؟؟؟؟نقل قول:
3700 کشورینقل قول:
دیروز یکی از رفیقام اس ام اس داده اود و علامت سوال یادش رفته بود می خواست ببینه نتایج اومده یا نه .منم سایتو باز کردم دیدم خبری نیست .فکر کردم سرکاریه منم جواب دادم تهران قبول شدم بعد یه ربع نفس زنان زنگ زد که ... معلوم شد بنده خدا قصدش سوال بوده:31:نقل قول:
مگه غذاهای دانشگاه دولتی خوب نیست؟؟ (البته وارداتی برزیل که دیگه ... )
دانشگاه های تهران چی ؟ غذاشون بده؟
من میگم سومی .اگه میتونی خلافشو ثابت کن :دینقل قول:
اشتباهه!!نقل قول:
من میگم سومی .اگه میتونی خلافشو ثابت کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب: تانکی که سبکتر هست و موتورش قویتره!:12:
کلن غذای دانشگاه معمولن خوب نیست .البته اون وقتا که ما میرفتیم هم گوشت برزیلی بود.بد بود دیگه.نقل قول:
یک تفریح با حال گوشی رو بردارید به دوستاتون SMS کنید
Breaking News:
جواب های کنکور هم اکنون در سایت سازمان سنجش می باشد.
:21:
وسطی.........اصلا شاید ساکن باشن
من که درست گفتم: تانک ایرانینقل قول:
جوابتون اشتباه بود ولی از طرز فکرتون خوشم اومد.
برگرفته از جوک زیر:
نقل قول:
خانم معلمه سر كلاس از يه بچه تخسه مي پرسه: اگه سه تا گنجشك سر يه شاخه درخت نشسته باشن، بعد ما يكيشون رو با تير بزنيم، چند تا گنجشك رو درخت ميمونه؟ بچهه ميگه: هيچي! معلمه ميگه: نخير دو تا ميمونه. بچهه ميگه: خوب اون دو تا هم از صداي تير فرار ميكنن ديگه. معلمه يكم فكر ميكنه، ميگه: جوابت درست نبود ولي از طرز فكرت خوشم اومد! بعد شاگرده ميگه: خانم حالا ما يه سوال بپرسيم؟! معلمه ميگه: بپرس. پسره ميگه: اگه سه تا خانم تو خيابون بستني بخورن، اولي گاز بزنه، دومي ليس بزنه و سومي ميك بزنه، كدومشون ازدواج كرده؟! معلمه يكم فكر ميكنه، ميگه: خوب معلومه، سومي! بچهه ميگه: نه...جوابتون درست نبود. اوني كه حلقه دستشه ازدواج كرده، ولي از طرز فكرت خوشم اومد!
نخیررررررررر اون 2 تا خرابن. :12:نقل قول:
به سلامتی فهمیدم یکی دیگه از دوستان هم زده سمنان . لول !!!!
زیر گروه 1 5900 قبول میشه مکانیک سمنان ؟!!؟!
فکر کنم کل بچه های مدرسمون زدن سمنان :31:
میگم یه دختر خانمی بود که بسیار استرس داشت و میگفت به پیام نورم راضیه.بخدا منم به پیام نور راضیم
یکی میترسه از اون وره پشت بوم بیفته(مخصوص کسانی که میخوان شریف و تهران قبول شن) یکی ام میترسه از اینور پشت بوم بیفته(مخصوص کسانی از جمله بنده که به پیام نور هم راضین)
استدلال رو حال کردین:31:
درود.
مخلصیم :دی شیطنت بود :دی بگذر :)نقل قول:
2 سال پیش. ما ورودی 89 هستیم :دی بیشتر شما شر بودیم و از این کارا میکردیم :دی