سلام
برای اولین بار میخواستم Bitdefender Total Security 2015 نسخه 19.1.0.114 رو نصب کنم که با این مورد در هنگام نصب رو به رو شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 7 64 بیت هست
مشکل از کجاست؟
با تشکر
سلام
برای اولین بار میخواستم Bitdefender Total Security 2015 نسخه 19.1.0.114 رو نصب کنم که با این مورد در هنگام نصب رو به رو شدم
ویندوز 7 64 بیت هست
مشکل از کجاست؟
با تشکر
آنتی ویروس هم 32 بیتی 64 بیتی داشته یا نه؟نقل قول:
اگر داشته 64 بیتی دانلود کردید؟
هم 32 بیت داشت هم 64 بیتنقل قول:
و من هم نسخه 64 بیتی رو دانلود کردم
از این اروری که داده هیچی معلوم نیست مگر همین که بگیم نسخه 32 بیتی نصب کرده باشید مطمئنید نسخه 0x86 دانلود نکردید؟یه بار دیگه ببینیدنقل قول:
بذارید دوستان دیگه هم بیان ببینند شاید با این ارور مواجه شده باشند
بنده که مواجه نشدم تا حالا
بله مطمئنم نسخه 32 بیتی نصب نکردمنقل قول:
البته باتوجه به اینکه ویندوز 64 بیتی دارم فکر نمیکنم مشکلی با نرم افزارهای 32 بیتی داشته باشم
ولی با این مورد مواجه شدم و نصب نمیشه
ممنون میشم بقیه دوستان راهنمایی کنند
سلام
هنگام نصب صفحه دانلودینگ پکیج میاد ولی اصلا اتفاقی نمیفته :|
درود :نقل قول:
شما نسخه آنلاین رو میخواهید نصب کنید یا آفلاین؟
انلاین . حجم نرم افزار 9 مگ هست فک کنمنقل قول:
به نظر من نسخه آفلاین رو نصب کنید چون سرورهای آنلاین ضعیف هستن و اگر هم دانلود بشه و جایی گیر کنه یا قطع بشه کلاً باید از اول دانلود کنید.نقل قول:
فایل آفلاین اینستالر رو نصب کنید.
اگر هم اصرار دارید این نسخه رو نصب کنید ببینید توی تسک منیجر اصلا فعال هست فایل یا اصلا در حال ارتباط با اینترنت هست یا نه؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
چطور میتونم از نسخه افلاین استفاده کنم؟
منظور از افلاین بودن اپدیت هاش هست؟
سرور بیت دیفندر برای ایران غیر فعال شده؟
بیت 15 دارم اپدیت نمیشه، 16 رو هم خاسم انلاین نصب کنم،میزنه مطمین بشید اینترنت وصل هست!
نسخه تمام اینستالر افلاین بیتدفندر 2016
درود :نقل قول:
منظورم از نسخه آفلاین فایل نصب آفلاین هست نه آپدیتهای اون.توی اینترنت جستجو کنید نسخه نصبی آفلاین رو پیدا میکنید اما گمان کنم برای ورژن 20 نسخه آفلاین اینستالر اینترنت سکوریتی و آنتی ویروسش فعلا نیست و باید آنلاین نصب بشه.فعلا توی سایتهای مختلف فقط نسخه آفلاین اینستالر توتال سکوریتیش هست.الان من فایل نصب اینترنت سکوریتی ورژن 19.2.0.151 رو دارم که حدود 330 مگ برای 32 بیتی و حدود 370 مگ برای 64 بیتی هست.
نه مشکلی نداره.شما ارتباط اینترنتی خودتون رو چک کنید ببینید به ------ چیزی متصل نشدید؟نسخه آنلاین خیلی کند دانلود و نصب میشهنقل قول:
سرور بیت دیفندر برای ایران غیر فعال شده؟
بیت 15 دارم اپدیت نمیشه، 16 رو هم خاسم انلاین نصب کنم،میزنه مطمین بشید اینترنت وصل هست!
حمید جان نسخه 2016 شامل توتال / اینترنت / انتی ویروس هست که باید کاربر اینگونه عمل کند اول یک حساب داخل سرور های بیتدفندر نصب بکند و بعد و بعد کد اکتیوشن را بدهد تا در اکانت فعال شود و بعد این برنامه را داناود کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش اینترنت خود را قطع کند و با ران ادمین برنامه دانلود شده را ران بکند و یک ارور میاد و اکی میکنه و بعد یک پنجره باز میشه به اسم بیتدفندر سنترال که میبنده و بعد فایل افلاین نصبی را اینستال میکنه و بعد از اینستال کردن اینترنت را فعال میکنه و وارد همون برنامه که دانلود شده میشود و اکانت خود را وارد میکنه تا بیتدفندر بنا به اکتیوشن کدی که در اکانت هست حالا چه توتال یا اینترنت سکیوریتی یا انتی ویروس فعال میشود.
من که نصبش کردم ولی انتی ویروس مالی نیست فقط دیتابیس داره و از نظر قدرت فایروال و ماژوال های دیگه خیلی عقبه.
کی 41 روزه برای اینترنت سکیوریتی Q0U7KX4
درسته امیر جان اما من توی فروم بیت دیفندر خوندم که این نسخه رسمی نیست و تنها نسخه های رسمی ورژن 20 همون آنلاین اینستالرهای داخل سایت هستن.
البته اگه با این روش بشه که بازم خیلی عالیه و کار راه اندازه.چون خیلی از کاربرای همون فروم هم گله کرده بودن که مثلا ما شبکه داریم یا باید روی چند ویندوز چندین نسخه رو نصب کنیم که با روش آنلاین، نصب و آپدیت چند تا نسخه ، کار زمانبر و طاقت فرساییه و مشکل نت حجمی ایران هم که برای کاربران ایرانی مزید بر علت میشه....
حق با شماست ولی این نسخه بعد از نصب به صورت افلاین و اپدیت کردن به اخرین بیلد اپدیت میشه... این شرکت بیتدفندر نمیدونم روی چه حسابی انلاین نصب را گذاشته البته گویا کسپر هم داخل سایت بری برای دانلود یک فایل دو مگ دانلود میکنی که اون هم انلاین نصب هست حال باید دید در نسخه جدید ایا انلاین نصب وجود داره یا خیر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
به نظر من که نسخه 2016 بیت دیفندر بدترین نوع نصب رو بین تمام آنتی ویروس های معروف داره
اولا که اصلا هیچ ادامه ای در کار نیست از هر جا که قطع بشه باید دو باره شروع کنی
اگه رو سیستمت یه آنتی ویروس دیگه ای باشه بعد از دانلود کلی فایل به مرحله نصب که میرسه میگه باید آنتی ویروس رو پاک کنی بعد از پاک کردن و ری استارت سیستم باز باید از نوع شروع به دانلود کنی و همون نصب قبلی رو ادامه نمیده
سرورهاش ضعیفه و علاوه بر قطع شدن گاه و بیگاه سرعت دانلود فایل ها کمه. ضمن اینکه حجم ست آپش نسبت به بقیه آنتی ویروس ها بیشتره فکر کنم هر بار نصب و آپدیتش نزدیک 600-700 مگ حجم میبره
من چند روز پیش نصب آنلاین اینترنت سکیوریتی کسپر رو امتحان کردم اصلا قابل مقایسه با بیت دیفندر نبود خیلی سریع و راحت بود
جالبه با همه این دردسرها موسسه av-comparatives تو گزارش نهایی در بخش توصیه هایی که برای بهتر شدن آنتی ویروس ها میکنه اصلا به این همه دردسری که برای کاربرا درست شده موقع نصب اشاره ای نمیکنه
تو ایران هم نمایندگی های فروشش مجبورن هنوز همون نسخه 2015 رو تو سی دی هاشون بفرستن آخه مگه همه این امکان رو دارن که آنلاین نصب کنن اونم با این حجم
نه مشکلی نداره.شما ارتباط اینترنتی خودتون رو چک کنید ببینید به ------ چیزی متصل نشدید؟نسخه آنلاین خیلی کند دانلود و نصب میشه[/QUOTE]
اینترنتم درسته، درست نبود که الان پیام نمیتونستم بدم، با چیزشکن و بدونش چیز شکن امتحان کردم، وصل نمشیه، میزنه ارور -2008
کسی نمیدونه این ارور واسه چیه؟
این پیام ارور واس اپدیت نشدنه، کسی میدونه عمشکلش چیه؟
bitdefender couldnt resolve the update server configured. please go to update setting to check your update location and try again
با سلام
چند روزی است که سایت bitdefender.com با isp های مختلف مانند شاتل و پارس انلاین و مخابرات و آسیا تک و ... که چک کردم باز نمیشه (احتمالا مشکل نصاب انلاین هم همینه).
تا جایی که بررسی شد مشکل از ایران نیست (یعنب چیلتر نیست)
احتمالا مشکل از خود بیت است، البته بنده نسخه BIS 2016 را که از قبل نصب شده دارم هنوز اپدیت می شود اما سایت باز نمی شود.
با چیلتر شکن چک شد سایت باز شد یک تیکت هم برای پشتیبانی شرکت فرستادم حالا معلوم نیست که دقیقا داره چه رویدادی رخ میده!!!!!!!
از دوستان و اساتید محترم اگر کسی خبری در این مورد دارد لطفا بقیه افراد را نیز در جریان قرار دهد.
با تشکر
سلام دوستان،
دو تا مشکل جدّي با يا اين بيت ديفندر هست :
مشکل اوّل مربوط به فايروالش وقتي روي حالت دستي (پارانويد) قرار ميگيره و براي ي برنامه، قانون Deny ايجاد ميکنيم و
پروتوکل هم Any ميذاريم، باز هم هر بار که برنامه اجرا ميشه، بيت ديفندر سؤال ميکنه که اجازه دسترسي به اينترنت بده يا نه!!!! :n04:
مثلا من ديروز Winamp نصبيدم و گذاشتمش توي فايروال ولي هربار که ي فايل صوتي باز ميکنم سؤال ميپرسه! ديگه ميره روي اعصاب، واقعاً اين مشکل غير قابل تحمّله،
کاربران متعدّدي هم ديدم با اين مشکل مواجه شدهاند و جوابي هم نگرفتهاند:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من با فايروالهاي زيادي کار کردم ولي به نظرم مزخرفترين فايروال مال همين بيتديفندره،نقل قول:
بهترين فايروال هم مال نورتون بوده انصافا،
مشکل دوّمش هم مربوط ميشه به ايجاد مشکل در تغيير تنظيمات Folder Options که در قسمت View ديگه نميشه Show hidden files رو تغييرش داد!! :n04:
ديروز متوجه اين مسأله شدم و خيلي توي سايتهاي داخل و خارج جستجو کردم چيزي دستگيرم نشد، اوّل فکر کردم که ويروس افتاده،
مثل اين دوستمون:
نقل قول:
موبایل سکوریتی و آنتی ویروس بیت دیفندر اندروید
لایسنس 6 ماهه رایگان قانونی
Free Bitdefender Mobile Security & Antivirus
با کلیک روی قسمت click here to go to the registration page به صفحه ای وارد میشوید (احتمالا صفحه هیت لر است) و بعد از پر کردن فرم لایسنس برای شما ایمیل میشود.بعد از بالای صفحه ای که لینک داده شده آنتی ویروس را دانلود و فعال کنید.
توجه : باید در 7 روز بعد از دریافت سریال فعالسازی انجام شود وگرنه از کار خواهد افتاد.
سلام دوستان
بیت دیفندر بارها فایل هایی را در قسمت temp ویندوز پیدا میکنه که نمیتونه قرنطینشون کنه. من حتی آدرس فایل را هم در قسمت temp نمیتونم پیدا کنم. به نظرتون راه حل اش چی میتونه باشه؟
حتی خواستم کل فایل temp را حذف کنم که خب ترسبدم ویندوز به مشکل بخوره...
ممنون از راهنماییتون
درود بر شما با حذف پوشه temp هیچ آسیبی متوجه رایانه شما نمی شه.نقل قول:
با درود و شادباش نوروز
من چطور می تونیم در بیت دیفندر اینترنت سیکیوریتی 2016 تعیین کنم که هر برنامه ای که به اینترنت دسترسی پیدا می کنه اول اجازه بگیره؟ با سپاس.
گزینه paranoid mode رو باید فعال کنید تو صفحه اصلی رو تصویر آدمک کلیک کنید و به قسمت general setting برید گزینه آخر paranoid mode هست.نقل قول:
نکته اگه برای نصب برنامه ای موقتا bitdefender رو غیر فعال کنید ممکنه paranoid mode خاموش بشه و باید اونو دوباره فعال کنید.
برای بالا ترین تنظیمات به قسمت modules پایین دست چپ برید:
antivirus قسمت on access scanning و Active threat control رو در حالت aggressive بزارید مواظب باشید فایل هاتون مثل کرک رو اتومات پاک نکنه تو همین قسمت رو custom کلیک کنید و به سربرگ action برید و برخورد دلخواه رو انتخاب کنید, فکر کنم move files to quarantine مناسب باشه.
تو web protection نگاه کنید همه گزینه ها تیک خورده باشن.
intrusion detection رو حالت aggressive قرار بدید.
ransomware protection رو چک کنید هر دو گزینه فعال باشه.
تو این حالات bitdefender بیشتر بهتون گیر میده!
با سپاسنقل قول:
باز هم اجازه نمی خواهد!
احتمالا قبلا به طور اتوماتیک برای برنامه هاتون تصمیم گرفته شده و به تشخیص bitdefender اجازه دسترسی داده شده allow و یا اجازه نداده deny برای دسترسی رو Modules کلیک کنید و به قسمت firewall برید(دقت کنید هر دو گزینه تو این صفحه روشن باشه) و رو rules کلیک کنید اینجا میتونید برای دیدن process های بیشتر و اکثرا سیستمی کنار show general rules تیک بزنید و بر حسب نیاز عمل کنید:
add rule قانون جدید رو دستی میتونید تعیین کنید مثل جلوگیری از وصل شدن برنامه ای خاص به اینترنت.
remove rule قانون موجود رو میتونید حذف کنید.
reset rule تمام قانون های موجود رو پاک میکنه.
با سلام
من یک کد فعال سازی Bitdefender Internet Security 2016 تک کاربره ۱۵ ماهه از نمایندگی رسمی bitdefender به ادرس ibitdefender.ir خریداری کردم.
اما هنوز کد فعال سازی را برای دریافت لایسنس وارد سایت نکردم (یعنی هنوز به اسم هیچ کس رجیستر نشده و هنوز ۱۵ ماه اعتبار دارد)
چند روز پیش یک سیستم خریداری کردم که می خواهم برای ان هم لایسنس bitdefender از همین سایت خریداری کنم اما دیدم ۳ کاربره مقرون به صرفه تره.
حالا می خواستم این لایسنس را بفروشم. اگر کسی از دوستان نیاز داره تا 50000 تومان حاضر هستم بفروشم.
---
دلایل اصل بودن نمایندگی این شرکت :
۱- دارا بودن ای نماد اکترونیک از وزارت صنعت و معدن کشور
۲- کد فعال سازی حتما باید در سایت اصلی bitdefender به ادرس bitdefender.com و در اکانتی که خود می سازید فعال سازی شود که هیچ شکی در ان نیست.
۳- این شرکت در تلاش است تا در چند روز اینده نام خود را در پارتنر های سایت اصلی bitdfender قرار دهد (چون قبلا اسم پارتنر های ایران اصلا نبود و تازه داره اضافه می شود این طور که من گفته شده این نمایندگی درخواست داده و کمی زمان می برد تا انجام شود)
با تشکر از دوستان
سلام
لینک واسه لایسنس رایگان نداره؟ کسی لایسنس واسه اینترنت سکیوریتی 2015 داره؟ 2 تا ترجیحا!!
امسی سافت هم لایسنس هدیه داره هم 70% تخفیف گذاشتهنقل قول:
نه بیت دیفندر یه چیز دیگس!!نقل قول:
از 2008 بیت دارم
دوستان لایسنس اینترنت سکویریتی 2015 رایگان کسی نداره؟ممنون میشم اگه سورسی چیزی دارید لایسنس رایگان میده معرفی کنید.
منم دنبالم، کسی ادرسی اگه داره بفرسته لطفانقل قول:
فقط از سایت سافت گذر نخرید که لایسنساش اکسپایر شده!
چون تبلیغ کرده همره با لایسنس 6 ماهه برای اینترنت سکیوریتی، هر چی پیام میدم پاک میشه جواب ایمیلمم نمیدن!!!
نقل قول:من این دو تا رو پیدا کردم لایسنس 90 روزه توتال سکیوریتی 2016 میدهنقل قول:
اولیش
دومی (با چیز پی ان آلمان وارد بشین وگرنه پیغام 404 میده)کد:https://www.facebook.com/bitdefender/app/118554158281905/
کافیه ایمیلتون رو بدین و از طریق راهنمایی که به ایمیلتون میفرسته لایسنس 90 روزه رو به اکانتتون اضافه کنینکد:http://www.bitdefender.de/media/html/spread/2016/ts-pcwelt/
یه زمانی به وفور یافت میشد نمیدونم چرا اینطور شده
درود
نسخه 2016 رو نمی شه دانلود کرد؟
دریافت لایسنس مجانی 6 ماهه internet security از خود سایت
فروش ویژه آنتی ویروس بیت دیفندر در ایران با حدود 50 درصد تخفیف
فعلا کاری به اینکه چه آنتی ویروسی بهتره ندارم ولی دوستانی که به این آنتی ویروس علاقه دارن اگه نسخه اینترنت سکیوریتی 3 کاربره رو بخرن قیمتش بسیار مقرون به صرفه است
اینجوری میتونین برای 15 ماه از یه آنتی ویروس ارجینال بدون دردسر کرک و ... استفاده کنید.
توجه: این پست قرار نیست تبلیغ آنتی ویروس خاصی باشه قرار هم نیست تبلیغ شرکت فروشنده آنتی ویروس خاصی باشه و این پست فقط جنبه اطلاع رسانی داره. انتخابش کاملا به خودتون
بستگی داره که چه آنتی ویروسی رو از کجا و با کی و برای چی بخرید یا نخرید