خوب پس امسال هم خداحافظ فیفا13-ما دیگه نمیتونیم بازی کنیم چون کرک نمیشه اصلا فکر کنم مثل اون بازی hawx2 بشه.
Printable View
خوب پس امسال هم خداحافظ فیفا13-ما دیگه نمیتونیم بازی کنیم چون کرک نمیشه اصلا فکر کنم مثل اون بازی hawx2 بشه.
با سلام خدمت عزیزان.
این سایت رو تو فروم footiran گذاشته بود نظراتشم بخونین ببینین مثل اینکه این کی جن کار میکنه.من فیفا رو ندارم بی زحمت بچه تست کنن خبر بدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این طور که معلومه فعلا نمیاد حالا کسایی که میتونن این رو امتحان کنن وقتی باز میشه باید ابدیت بشه که من بلد نیستم
آقا مثل اینکه فیک بوده تو فروم بقل(بازی...) هم گفته شد.
شرمنده:45:
نسخه USA برای PSP که یک دقیقه پیش امد:
FIFA_Soccer_13_USA_PSP-BAHAMUT
مطمئنید فیک بوده؟ تو کامنتاشون که همه تونستن باهاش بازی کنن.
فیفا 13 کرک شدنش بی فایده اس!
ببینید دوستان من فیفا 13 رو پنجشنبه گرفتم بازی کردم دیشبم بازی کردم فکر کنید توی منو 60 درصد از مود ها و قسمت های بازی نیازمند لایو که همون آنلاین واسه PC محسوب میشه هستش پس افلاین بازی کردن فیفا 13 یه جورایی تکرار مکررات هست گیم پلی بازی بهبود پیدا کرده ولی دیگه نه اونقدر باگ های مسخره ایمپکت انجین سر جاشه فقط 2-3 تا دریبل اینا اضافه کردن اگه کریر رو نگاه کنید می بینید که چقدر تغییرات هست ساده بگم فیفا 13 سال تغییرات غیر گیم پلی هست اگه تغییرات گیم پلی 10 درصد باشه تغییرات غیر گیم پلی 90 درصد حقیقتا اگه گیم پلی رو در نظر نگیریم بازی زیر و رو شده فقط زمانی می تونید ببینیند این زیر و رو شدن رو که بگیرید بازی کنید اون VP کلا رفته قسمتی از کریر شده و توی خارج از کریر جایی نداره و اصلا یه چیزایی که باعث می شه بگیم بازی کلا تغییر پیدا کرده از هر لحاظ کلی باید ور بری توی منو ها ببینی چی به چیه کریر خیلی بهبود پیدا کرده توی تیم قوی که هستی هودت درخواست می دی که به یه تیم سطح پائین قرضی بری بازیکن VP می ره واسه Loan یه چیزای جدید و ... و همونطور که گفتم بالاترین تغییرات رو توی قسمتهایی داشته که به آنلاین مربوط میشه بنابراین کرک شدنش اصلا بی فایده اس و ارزش نداره حقیقتا و خیلی هم بچه های PC باز دنبال فیفای کرک شده نباشید چون لذت نخواهید برد و بیشتر توی کف می مونید که نمی تونید از قابلیت هاش کامل استفاده کنید بنابراین اگه خیلی فوتبال گیمر خور و عشق فیفا هستید بیخیال نسخه کرک شده بشید و پی گرفتن نسخه اصل باشید که بتونید از قابلیت های آنلاینش استفاده کنید من که جی تگی هستم و نمی تونم با اکس باکس حال کنم با فیفا مگه اینکه خودم تصمیم بگیرم نسخه اصل واسه PC بگیرم که البته ارزش داره
مگه career mode به انلاین بودن نیاز داره؟
اگه فیک نباشه حتما تا الان همه گرفته بودنش.نقل قول:
من زمان کامنت ها رو دیدم معمولا پیام ها در بازه زمانی خیلی کمی اند یعنی مثلا در زمان 1:25 نا 1:26 هفت هشت تا کامنت هست.فکر کنم کار خود سایت باشه.
یعنی یه نفر نبوده بیاد بگه چرا دارید زر میزنید؟
کسی امتحان نکرده ببینه درسته یا نه؟
اگه بازی کرک نشه این مسابقاتی که در کشور بصورت رسمی و غیر رسمی برگزار میشه هر سال تکلیفشون چیه ؟نقل قول:
اینا همه از نسخه های کرک شده استفاده میکنن دیگه . حالا من کار ندارم تو کشور های خارجی چجوری برگزار میشه و نمیدونم هم چجوریه اما فرض بگیریم اگه کرک نشه و بخوان مسابقات فیفا بزارن اگه مثلا 50 تا سیستم برای بازیه فیفا باشه باید برن 50 تا CD KEY بخرن که با قیمت الان میشه 4 میلیون تومن !!!!!
اینجوری اکثر مسابقات غیر رسمی برگزار نمیشه و اون رسمی هایی هم که برگزار میشه احتمالا خدا تومن پول ورودیشه
امسال ماتریکس 35 بود و EWSW 30 تومن
سال بعد ماتریکس میشه 350 تومن و اون یکی دیگه 300 تومن !!!!
اقا سلام كي اين سيستم شير كردن ايكس باكس با پي سي رو انجام داده واسه خريد انلاين پسس..؟من همه كارو انجام دادم ولي نميدونم واسه خريد بازي از پي سي خودم(كه با كنسول شير شده)كدوم سايت برم..ايكس باكس كام يا easport?تو xbox.com چيزي پيدا نكردم فقط رفتم اكانتمو ديدم...تو قسمت سرچ هم زدم fifa 13 onlie pass چيزي نيومد و فقط بخش هاي واسه فروش دمو و تريلير بود...نميدونين بايد سر اخر كجا برم واسه خريد انلاين پسس فيفا ١٣ از طرق پي سي كه به كنسول شير شده؟
Soheilnouri شما که رو ایکس باکس بازی میکنی خواهشا خواهشا لطف کن لیست بازیکنای چلسی (قدرتشونو نمی خوام) رو بذار.
بچه ها من همش تا الان pes6 بازی میکردم حالا میخوام کانال رو عوض کنم بیام یهو فیفا 13 بازی کنم
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی هست در کل این رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم 106 تومن خود بازی رو هم زده 186 تومن اینا جریانشون چیه؟؟؟؟؟
کسی میدونه جریان چیه خوده بازی مگه سی دی کی نداره یا اولتیمیتش فرق داره ؟؟؟؟!!!!
یکی هست توضیح بده؟؟؟؟
کریر مود چه ربطی به آنلاین داره؟!نقل قول:
فیفا 13 کرک شدنش بی فایده اس!
ببینید دوستان من فیفا 13 رو پنجشنبه گرفتم بازی کردم دیشبم بازی کردم فکر کنید توی منو 60 درصد از مود ها و قسمت های بازی نیازمند لایو که همون آنلاین واسه PC محسوب میشه هستش پس افلاین بازی کردن فیفا 13 یه جورایی تکرار مکررات هست گیم پلی بازی بهبود پیدا کرده ولی دیگه نه اونقدر باگ های مسخره ایمپکت انجین سر جاشه فقط 2-3 تا دریبل اینا اضافه کردن اگه کریر رو نگاه کنید می بینید که چقدر تغییرات هست ساده بگم فیفا 13 سال تغییرات غیر گیم پلی هست اگه تغییرات گیم پلی 10 درصد باشه تغییرات غیر گیم پلی 90 درصد حقیقتا اگه گیم پلی رو در نظر نگیریم بازی زیر و رو شده فقط زمانی می تونید ببینیند این زیر و رو شدن رو که بگیرید بازی کنید اون VP کلا رفته قسمتی از کریر شده و توی خارج از کریر جایی نداره و اصلا یه چیزایی که باعث می شه بگیم بازی کلا تغییر پیدا کرده از هر لحاظ کلی باید ور بری توی منو ها ببینی چی به چیه کریر خیلی بهبود پیدا کرده توی تیم قوی که هستی هودت درخواست می دی که به یه تیم سطح پائین قرضی بری بازیکن VP می ره واسه Loan یه چیزای جدید و ... و همونطور که گفتم بالاترین تغییرات رو توی قسمتهایی داشته که به آنلاین مربوط میشه بنابراین کرک شدنش اصلا بی فایده اس و ارزش نداره حقیقتا و خیلی هم بچه های PC باز دنبال فیفای کرک شده نباشید چون لذت نخواهید برد و بیشتر توی کف می مونید که نمی تونید از قابلیت هاش کامل استفاده کنید بنابراین اگه خیلی فوتبال گیمر خور و عشق فیفا هستید بیخیال نسخه کرک شده بشید و پی گرفتن نسخه اصل باشید که بتونید از قابلیت های آنلاینش استفاده کنید من که جی تگی هستم و نمی تونم با اکس باکس حال کنم با فیفا مگه اینکه خودم تصمیم بگیرم نسخه اصل واسه PC بگیرم که البته ارزش داره
اگه به قول شما کریر مود خیلی بهبود پیدا کرده، چرا نباید منتظر کرک باشیم؟
Petr Čech 85نقل قول:
Ross Turnbull 68
Henrique Hilário 71
Branislav Ivanović 84
Ashley Cole 84
David Luiz 81 (Real rating 79 according to Chuzzz!)
Paulo Ferreira 74
Gary Cahill 80
John Terry 85
César Azpilicueta 77
Ryan Bertrand 73
Oriol Romeu 75
Ramires 83
Frank Lampard 84
Juan Mata 86
Oscar 80
Eden Hazard 84
Marko Marin 80
Fernando Torres 85
Victor Moses 78
Daniel Sturridge 79/80
اینارو از یه سایت در آوردم.نمی دونم کامله یا نه
دوستان با خرید یک اورجینال بازی
چند کاربر به طور غیر همزمان میتونن از بازی استفاده کنن؟!
اینا که همونای پارساله . پس فرقی نکرده اونقدر ها . باید منتظر اپدیت نقل و انتقالات هم باشیم .نقل قول:
من یکی باهات موافقم . خداییش هر کی انلاین بازی کنه دیگه نسخه کرکی و بازی با cpu بهش نمیچسبه . اخه نمیدونم چی بگم که از یه طرف قیمت دلار بیداد کرد(امروز که دیگه نگو !!!) و از طرفه دیگه منه بدبخت کنکور دارم .نقل قول:
چه حالی میده بعد از کنکور قیمتش یه دفعه بکیشه پایین و بریم ارجینال بخریم .
بگذریم . بگو ببینم از VP چه خبر . ایا امسال واقعا دیگه قابل تحمل شده این مود ؟ تا پارسال که خداییش واسه این قسمت از فیفا کم میزاشتن و یه کریر مود مسخره داشت . فقط اکمپلیشمنتهاش خوب بود . دوست دارم واقعا یک مود جالب واسه VP گذاشته باشن .
خواهشا اگه با VP بازی کردی یه کم بگو از امکانات جدید بازی برای VP که کلی فیض ببریم .
یعنی آدم یه چیزایی میخونه که دود از سرش بلند میشه!!! در طول تاریخ سابقه نداشته که سری بازی های فیفا و Pes و کلا هر بازی معروفی که میاد کرک نشه....یه چیزی رو الکی گنده می کنین بعدشم همینجوری حرف در میارین و....
صبر داشته باشین کرک میشه. شایعه الکی هم درست نکنید.
قدرت دفاع و هافبک و حمله هر سه 81 هستن !نقل قول:
دوست عزیز این کارا چیه ؟ واسه آنلاین پس باید پوینت داشته باشی یا CD Key !نقل قول:
دستت درد نکنه. اینارو قبلا دیده بودم. میخوام ببینم به جز اینا بازیکنای جوون چلسی هم هستن یا نه. البته احتمالا یه چندتا باید باشن.نقل قول:
در ضمن overall ها به شدت ناجوانمردانه هستن. مثلا cahill بیچاره با اون دفاعی که پارسال کرد حداقل حداقل باید 82 میگرفت.
بعد اونوقت به david silva میاد 90 میده. کلا فقط به بارسایی ها overall بالا میده و علاوه بر اون به شکل ناجوانمردانه ای بازی باهاش سخته. مثلا از tiago silva میشه رد شد ولی از pique نه. یعنی خودتو بکشی هم باز pique توپتو میزنه. امیدوارم امسال از این خبرا نباشه.
شماره سریالش چند میشه بخریم چه کنیم دیگه! البته دو هفته ای صبر میکنیم هم دلار بیاد \ایین هم کرک مشخص شه!
مثه اينكه بي خبري..از تو بعييده تو كه هميشه بروزي...مايروسافت ip ايران رو بسته و ديگه نميشه از كنسول مستقيما با دادن ٨٠٠تا بوينت انلاين پس اين بازي و برخي ديگ رو خريد..بايد با چيز بي ان شير كرد به كنسول..
اینو دیگه نمیدونستم . چون آخرین بار که پوینت دادم واسه FIFA 12 بود که دقیقا پارسال همین موقع ها بود !نقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی هست در کل این رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم 106 تومن خود بازی رو هم زده 186 تومن اینا جریانشون چیه؟؟؟؟؟
کسی میدونه جریان چیه خوده بازی مگه سی دی کی نداره یا اولتیمیتش فرق داره ؟؟؟؟!!!!
یکی هست توضیح بده؟؟؟؟
داداش دوست داری بازی اصل رو از خوده Ea واست بیارن بخرنقل قول:
اونا که این پولو میگیرن از ea میارن تازه اگه سایت معتبر باشه
عزیزدل برادر قضیه اولتیمیت چیه؟؟؟
بعضي سايتها نسخه نهايي وكاملو گذاشتن براي فروش با قيمت 4 ونيم تومن
شماها كه ميگيد كرك نيومده پس اينا چي رو گداشتن واسه فروش؟
اگه كرك نشده باشه مگه ميذارن واسه فروش؟
فرق نسخه ی معمولی با نسخه ی Ultimate Edition توی چیه؟ برای pc
نقل قول:هفته ای یه Gold Pack تو Fifa Ultimate Edition بهتون داده میشه.البته باید هر هفته توش لوگین کنید تا بهتون بده.نقل قول:
من می خواستم یه سی دی کی بخرم ولی نمیدونم استاندارد بگیرم یا ultimate رو...یه توضیح مختصر بدید که ما هم بفهمیم...نقل قول:
و کدوم سایت برا خرید مطمئن تره...
دوستان من یه سری سایتا رو دیدم که بازی رو به صورت اورجینال میفروشن با قیمت پایین 4 تا 8 هزار تومن . قضیه این نسخه ها چیه واقعا اورجیناله ؟ عیب و ایراد داره ؟ چرا قیمتش انقد پایینه ؟:18:
توضیح رو دادم دیگه.ولی به نظر من استانداردش رو بگیرید ارزونتره چون گلد پک اونقدر چیزه خاصی نیست و خودتون هم میتونید بدستش بیارید ولی خب هفته ای یه دونه نمیتونید و خیلی ظول میکشه.نقل قول:
در مورد خرید هم من اطلاع نداذم.
ما آخر نفهمیدیم کرک میاد یا نه!!!
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که FIFA.13 FULL UNLOCKED - Wait for Crack
اما چندجا خوندم که قرار نیست کرکش بیاد،حالا کدوما باید باور کنیم؟؟!؟!
به خدا زوره 186000 تومن بدیم اورجینالشا بخریم!!!
من شنيدم كه اولتيمت ورژن. ٢٠ تا زبان واسه كزارش دارهيه عالمه امكانات رفاهي ديگ:))
نسخه PAL برای PS2
2 ساعت پیش امد:
FIFA_13_PAL_MULTI4_PS2DVD-FIFA12
بخاطر این اراجیف و سایتهای تقلبی و توییترهای تقلبی فکر کنم skidrow کشید کنارنقل قول:
منبع؟..........نقل قول:
فعلا که همچین چیزی مطرح نشده و جایی هم اعلام نشده . به احتمال زیاد همچنان دارن روی کرک کار میکنن.
اسکیدرو هم بکشه کنار , Reloaded هست .
اقا توجه
اقا یه کرک پیدا کردم البته بچه ها گذاشتن. همین امروز از سایتا پیدا کردن. اینو من دانلود کردم ولی پسوورد می خواد که خودشم گفته باس چیکار کنی. اینو دانلود کنین ببینید می تونید پسووردشو پیدا کنید از فشردگی دراد استفاده کنیم ببینیم کرکش کار می کنه یا نه؟ تورو خدا سریعتر فقط. اینم لینک دانلود