آره . ولی یکی از دوستام همین کار رو کرد بعد دو بار وارد شدن گوگل پلی دیگه براش باز نمیشه . شما این راه حل همیشه برات جواب میده ؟ چون بالاخره از روی ip اینترنت متوجه میشه .نقل قول:
Printable View
آره . ولی یکی از دوستام همین کار رو کرد بعد دو بار وارد شدن گوگل پلی دیگه براش باز نمیشه . شما این راه حل همیشه برات جواب میده ؟ چون بالاخره از روی ip اینترنت متوجه میشه .نقل قول:
وقتی vp.n استفاده کنی که دیگه ip ایران رو نشون نمیده...اگه هم وارد گوگل پلی نشد , میشه cache data گوگل پلی رو پاک کرد و دوباره واردش شد:دینقل قول:
من خودم اینطوری استفده مبکنم...مشکلی هم پیش نیومده!
برا اینکه از وی.پی.ان استفاده کنی نباید گوشی روت باشه ؟نقل قول:
نه لازم نیستنقل قول:
تو قسمت setting گزینه more settings رو بزن بعد هم vpn
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
تشکر . من تونستم vpn رو فعال کنم ولی جیمیل هم باهاش ساختم و کشورم رو هم انگلیس تشخیص داد و حالت پرواز رو هم فعال کردم ولی به محض اینکه میخوام دانلود کنم میگه : this item cannot be installed in your countryنقل قول:
راه حلی هست براش ؟
نرم افزار Market Enabler هم میتونه کمک کنه
کش نرم افزار مارکت هم پاک کنید(از توی تسک منیجر میتونید کش رو پاک کنید)
سلام
در به در دنبال به برنامه خوبم برای Lock کردن گالری و .... که هم راحت باشه و هم مطمئن . چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون .
photo vault , video vault
یکی هم یه همین اسمه هردو رو باهم داره...
حتی فایل ها تو ویندوز هم نمایش داده نمیشن
سلام
یه مدتیه موبایل من آنتن نمی ده و هی آنتنش قطع میشه. یعنی وقتی می خوام کسی رو بگیرم پیغام می ده توی نت ورک ریجیستر نشده و کسی هم که بخواد منو بگیره میگه در دست رس نیست. این در حالیه که توی این موقع ها درجه نشون دهنده انتنم دو یا سه تا خونه رو پر کرده. نمی دونم چه کار کنم . هر بار این جوری میشه مجبورم که گوشی رو ریستارت کنم تا دوباره آنتن بده. اعصابم خورد شده. چرا این جوری شده به نظر شما؟ چه کارش کنم حل شه؟ (راستی این اتفاق توی جاهای مختلف هم میفته و به یه مکان خاص ربطی نداره.)
اوونی که هر دو رو داره رو نصب کردم ولی به دلم نچسبید ..... چیزه بهتر معرفی کنین لطفانقل قول:
فک نمیکنم مشکل خاصی باشه.نقل قول:
به نظرم یبار سیم کارتت در بیار جا بزن یا با سیم کارت مختلف تست کن.
سیم کارتم رو دوباره جا زدم اما حل نشده مشکل. برای اینکه آنتن میره تنها راهش اسنه که گوشی رو خاموش روشن کنیم؟ یا اینکه میشه وقتی گوشی روشنه یه کدی زد یا یه کاری کرد که دوباره آنتن رو جستجو کنه گوشی؟نقل قول:
نيازي نيست خاموش روشن كني.نقل قول:
برو flight mode----<more setting----<setting
flight mode رو كه بزني انتن ميره دوباره تيك بزني مياد.
درود
دوستان رام گوشی من دست نخورده هست و 4.0.2 مونده . حالا می خوام به رام 4.1.2 ارتقا بدم . چکار کنم ؟ توی موبایلستان یه تاپیک بود که این رو ازش متوجه شدم :
شما اول ادین رو اجرا کن و بعد گوشیتو ببر دانلودینگ مد
رام رو به ادین معرفی کن بعدش که ادین گوشیتو شناخت رام رو فلش کن
بعد گوشی بزار بالا بیاد کاراشو انجام بده تمام
فول وایپ و مگا وایپ واس فلش کردن رام رسمی لازم نیست
چون همه رام های رسمی اس3 با فلش کردن گوشیو فول وایپ و مگاوایپ میکنن
خب حالا من این رام رو از آدرسی که خود سامی داده بگیرم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعد بریزم توی حافظه خود گوشی ( یا حتما کارت sd می خواد ؟ ) و بعد با odin نصبش کنم نرم افزارهام پاک میشه ؟ ریست فکتوری می خواد یا نه ؟
یه سایت خارجی هم خلاصه این رو گفته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تا حالا این رام جدید رو اصلا نصب کرده ؟
ادین رام رو از طریق پی سی نصب میکنه. اصلا نیازی به ریختن توی مموری نیست دوست عزیز
دانلودینگ مود هم با دکمه ولوم پایین +هوم +پاور میره
یکم راحت تر اینه.
Kies رو نصب کنید. USb Driver رو نصب کنید
گوشی رو ببرید دانلودینگ(یک سری سوال میپرسه که آیا مایل به ادامه هستید و با ولوم بالا YES میزنید)
حالا ادین رو باز میکنید. تو قسمت PDA رام رو قرار میدید(اگر تک فایلی باشه)
گوشی رو متصل میکنید. اگر بشناسه خونه اول ادین زرد (معمولا رنگ کانکت شدن زرده!) میشه
بعد STart رو بزنید. یکم طول میکشه.رام نصب میشه و ریست و تمام
با ادین هم فلش کنید خودش فکتوری ریست میکنه .نیازی به وایپ نیست
حالا این که کدوم رام خوبه رو از موبایلستان یا اینجا و کامنت هاش ببینید
سلام خدمت همه دوستان من دیروز این گوشی خریدم یک سوالی داشتم خدمتتون اپدیت اندروید 4.1 واسه گوشی در حال حاضر اومده ؟ برای اپدیت کردنش باید چه برنامه ای رو روی سیستمم نصب کنم ممنون میشم از راهنماییتون:n16:
بلی اومده. شما با وایفای خود گوشی آپدیت کن
اگر نشد . Kies و Usb Driver نصب کن
رام رو دانلود کن . با ادین فلش بزن
لینک زیر می گه که گوشی S III مشکل مادر برد داره!!
حقیقت داره؟
من که گوشی رو نزدیک 7 ماه میشه خریدم
تا حالا هیچ مشکلی نداشته
باید دید که منبع خبر واسه کجاست
منم 3 4 ماهه این گوشیو خریدم ولی تا حالا این مشکلو نداشته. حالا این خبر واقعیه؟؟؟ حقیقت داره؟؟؟
من رفتم دنبال اصل خبر و شایعه ببینم از کجا پیدا شده . خبر آنلاین از سه تا سایت نقل قول کرده که هر سه سایت هم گفتن که توی فروم xda این خبر گفته شده . حالا شما یه سر به تاپیک این خبر در xda بزن : همه اون هایی که نظر دادن دچار این مشکل نشدن بلکه فقط دو سه نفر یه مشکلی با گلکسی اس 3 داشتن و بقیه هم نظرات کارشناسی فوق العاده خودشون رو راجع بهش گفتن .نقل قول:
چیزی که توی کل وب فقط یه تاپیک 70 صفحه ای تاییدش بکنه و با 4 دستگاه خراب شده رو نمیشه خبر واقعی یا قابل توجهی دونست . کاربرای دیگه ای توی همون تاپیک و تاپیک خودمون هم گفتن که چندین ماه که از خرید اس 3 میگذره ولی مشکلی باهاش نداشتن.
(یه توصیه : حتما اندروید 4.1.2 رو نصب کنید . کاری نداره .
1فقط دو فایل باید دان کنید با حجم کلی 900 مگ و در عرض کمتر از 7 دقیقه برا من نصب شد
2 multi window و گالریش خیلی جالبه و افکت های قشنگی هم هنگام باز و بسته شدن تب ها و پنجره ها بهش اضافه شده
3 رم هم خیلی بهتر شده ( قبلا رم کل رو برام میزد 798 و آزاد رو تا 430 ولی الان رم کل رو زده 832 و آزاد تا 390 هم بعضی وقتا میزنه )
4 تمام نرم افزارهای قبلیم بدون هیچ مشکلی روی گوشی به جا موندن و کار میکنن و با cf-root 6.4 با حجم 7 مگ روت میشه
5 آیکون های notification area قابل تنظیم هست)
سلام دوستان گل
اقا من دیشب با رفیقم رفتیم یه موبایلی که برای برادرش یه گوشی بخره و ما چشممون خورد به S3 و یکم باهاش کار کردم و انگار عاشقش شدم :31: خلاصه این دله لامروت میگه برو بخر ولی ارزش داره 1 میلیون 600 برای این گوشی داد ؟؟ مردونه سره تعصب نگیدااا:n01: ..فقط از روی تجربه کار با این گوشی و امکاناتی که داره. چون من الان نوکیا C6-01 دارم ولی خب دنبال یه گوشی با سیستم عامل اندروید و امکانات بالا و برنامه های زیاد.
فقط اینجا برام سوال هست :
1.دوستان من گاهی وقتو اشاره می کنند که گوشی های سامسونگ اشغال هستند ، ایا درست هست؟
2. اینکه S3 گاهی وقتو هنگ میکنه و داغ میکنه ، این حرف صحت داره؟
3. اینکه گوشی های سامسونگ بعد از چند ماه کار کردن کیفیت خودشون را از دست می دهند ، این درسته؟
4. خبری شنیدم که گوشی های S3 به مرگ ناگهانی میروند ایا درست هست یا نه ؟ همین خبری که دوستمون گذاشتن!
5.کیفیت صدا و دوربین این گوشی در حد عالی هست یا نه؟ چون خودم از امکاناتی که داره باخبر هستم و فقط سره دوربین و صدا سوال کردم.
و در اخر این سوال که چند ساعت یا چند روز شارژ باطری را نگه میداره ؟
منونم بابت پاسخ شما
مخلصیم:n12::n16:
نقل قول:
سلام مصطفی جان .... برای این برنامه Handcent sms یه سوالی برام پیش اوومده .... همونطور که گفتی پیش فرضش کردم ، اما از اوونجایی که جلد گوشیم لپ تاپیه تا حالا دقت نکرده بودم ک زمانیکه اس میاد و متوجه نشم اوون نشانگر آبی رنگ که هر چند ثانیه یه بار چشمک میزد از وقتی که این برنامه رو پیش فرض گوشی کردم ثابت روشن میمونه تا دیده بشه و این یعنی مصرف بیشتر باطری ...
آیا راهی هست که این LED چشمک بزنه نه اینکه ثابت بمونه ؟؟؟
ممنون
مرسی مصطفی :n16:نقل قول:
سلام دوست عزیز . نه . توی تنظیماتش فقط این هست که LED روشن بمونه یا نه و چیزی در مورد چشمک زدن نداشت ( هر چند توی settings ---> notification settings ----> notification settings ---> LED setttings زده blink و این یعنی چشمک زدن ولی چشمک نمیزنه و مدام روشن میمونه . میگردم اگه راهی بود تا شب همین جا میگم و گرنه که هیچ .:n05:نقل قول:
سلام دوست عزیز . اگه سوالات رو توی یه سوال خلاصه می کردی و چندتا از پست های تاپیک رو هم یه نگاه مینداختی بد نبودنقل قول:
اما نظر من بدون تعصب : 1 و 2 و 3 و 4 - نه (گوشی آشغال رو 1.5 میلیون میفروشن ؟ هر گوشی باشه یه بازی با کیفیت بالا و data بالای 1 گیگ بخوای بازی کنی باید گرم بشه و 4 رو هم چندتا پست قبل جواب دادم
5 - بله ( ولی امتحان کنید تا نظرتون کامل جلب بشه ) 5 - بستگی داره ( روزی چندساعت بازی میکنی - صفحه ات روشنه - پیامک میفرستی - wifi روشن میذاری و ... )
در کل من ازش خیلی راضی هستم . از نظر نرم افزار و سخت افزار ازش مطمئن باش . توی هیچ کدوم ناامیدت نمیکنه. دوربین رو هم از یکی که داره بگیر و تست کن ( اگه امکانش برات هست ولی توی همین موضوع هم به نظر شخصی من عالیه )
سلام مصطفی جاننقل قول:
ممنون داداش :n12:
فقط موقع خرید باید ساخت حتما کره باشه ؟ چون یک جا خوندم انگار ساخت چین هم امده .
پس میرم برای خریدش .:n16:
مخلصم عزیز
امیر جان شما پولت کجا بود؟نکنه بانک زدی؟اقا بیار این قرض مارو بده اگر داری 3ماه عقب افتاده:n02:نقل قول:
سلام دوستان
خواستم بپرسم که این گوشی را با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟ اگر با گارانتی با مایکروتل یا صام تل؟
و گرچه گارانتی و پشتیبانی در ایران فقط پول در اوردن هست و عملا بی معنیه .
ممنون بابت پاسه شما:n16:
بدون گارانتی بخر .... با گارانتی خریدن پول دور ریختنه .... شما بعد خرید اگه بخوای گوشی رو روت کنی گارانتی باطل میشه .نقل قول:
من هم بدون گارانتی خریدمش . کلا این گوشی که تازه توی بازار اومده تعمیرکارش حتی برای بار اول هست که قابش رو بر میداره پس از کجا میخواد تعمیرش کنه خدا میدونه . بدون گارانتی خریدم و در عوض بیشتر مواظبش هستمنقل قول:
مرسی عزیزان
این گوشی انگار فقط میکرو سیم کارت ساپورت میکنه ؟ و اگر این گونه هست چطوری سیم کارتمون را به میکرو سیم کارت تبدیل کنیم؟
================================================== ==============
منم الان داشتم این مطلب را می خوندم که دیدم همش درسته و گارانتی یعنی دروغی برای کاسبی :31:
آیا گارانتی موبایل یک شوخی است؟
همون جا که گوشی رو میخری یه چیزی دارن مثل منگنه زن سیمکارتت رو میذاره داخلش و پانچ میکنه و سیمکارتت میکرو میشه .نقل قول:
سلام به همه
من گوشی رو امروز 5/10/91 شیراز خریدم 1750
یه سوال دارم
من مودمم وای فای نداره
چطوری وای فای رو از لپتاپم بفرستم سمت گوشی؟
با ad hoc فکر کنم تو آندرویید جواب نده. نه؟
مبارکه.نقل قول:
برنامه Connectify pro بریز از لینک زیر...خیلی ساده و راحته...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
متشکرمنقل قول:
بعد یه سوال دیگه ، من تو نوکیا برنامه ای مثل ovi suite رو داشتم که با گوشی sync میکردم و بدون اینکه نردیک گوشی ام باشم به مسیج ها جواب میدادم و یه کپی از مسج و contact و ... رو نگه میداشت برام
خیلی خوب بود ، سامسونگ مشابه اون داره؟
Samsung Kies رو باید دانلود کنی و از قابلیت Samsung Kies Air استفاده کنی البته من خیلی استفاده نکردم ولی میدونم قابلیت فرستادن مسیج و دریافت تماس رو داره......دیگه بیشتر امتحان نکردم :)نقل قول:
تو گوشی هم تو setting -more Setting یه چیزایی هست و همینطور Kies Air رو هم از samsung apps یا هر مارکت دیگه ای دانلود کن
از لینک زیر مارکت 1Mobile رو دانلود کن تقریبا با play store فرق نداره و آپدیت برنامه ها رو هم اعلام میکنه
لطفن حذف شود
امروز میخواستم گوشی رو بذارم تو جیب پالتوم که یهو گوشی از فاصله 1.5 متری به صورت عمودی از دستم لیز خورد و به همون حالت هم خورد زمین و بعد گوشی به پشت افتاد رو زمین
من که در حال سکته کردن بودم خواستم جلوی دوستام کم نیارم گفتم gs3 هرچی ایراد داشته باشه گوشیه خیلی محکمیه بعد خیلی خون سرد گوشی رو برداشتم و دیدم که هیچ اتفاقی براش نیفتاده واقعا شانس آوردم