نمیدونم چرا نباید یه سرویس خوب بدن به ما.
سرعت در حد dialup
Printable View
نمیدونم چرا نباید یه سرویس خوب بدن به ما.
سرعت در حد dialup
سلام دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم توهینی هم به کسی نکردم همه بزرگان واسه ما عزیزن چه استاد باشن چه یک آدم معمولینقل قول:
ببخشید یک سوال دیگه اگه میشه جواب بدین ممنو میشم این پرتها همون قضیه یک به هشت یا یک به دهه؟اگه این طوره سرعت بین ما چند نفر تقسیم میشه؟یعنی سرعت میاد پایین؟نقل قول:
آقا نت شما هم امروز قطع و وصل میشد یا سرعت پایین نمی اومد؟ اینترنت من که امروز داغون بود
مملکت داریم!!!!!
بازم که اینترنت قاطی کرده
امروز فقط سایتای داخلی برای من بار می شه،خارجی اصلا" باز نمی شه
اینترنت امروزم مثل دیروز. کم کم دارم پشیمون میشم چرا از شاتل اومدم مخابرات
از صبح بعد ساعت های رایگان تا الان نت من قطع بود،اینترنت داشتم اما هیچ سایتی جز سایت خود مخابرات باز نمیشد.
سلام و عرض ادب:11:نقل قول:
ممنونم دوست عزيز، دست شما دردنکنه، لطف کرديد:40:
نرم افزاري که معرفي فرموديد به خوبي کار ميکنه، امّا يه مشکلي داره، مجموع سرعت دانلود و آپلود نميده(يعني، همزمان فعال نيستند، ولي با يه کليک از يه لينک(آي اس پي)به لينک(آي اس پي) ديگه منتقل ميشه)
ضمناً گوگل طبق فرموده خودشون قرار بود دو/2 روز تحريم بشه؟! چي شد پس؟! بخدا حرفي که خودشون هم ميزنند نميتونند عمليش کنند، واي بر ما ... :9:
ممنونم دوست عزيز:7:
پس عمل لود بالانسینگ رو انجام نمیده البته شما تو ویندوز سرور می تونین این کار رو انجام بدین ولی ویندوز سرور ارزش نصب روی سیستم خونگی رو ندارهنقل قول:
در ضمن خود گوگل رو نبستن بلکه جیمیل و تمام سرویس های گوگل رو بستن اصلا باز نمیشه بدون فیلتر شکن البته دو روزه تست نکردم شاید الان باز باشه
دوست بزار برات مثال بزنم روشن شی فرض کن 10 تا وصیله برقی داری ولی 9 تا پریز داری خود به خود همه دوشاخه ها رو به برق بزنی یکی اضافه میاد در واقع شما پریز کم داری منظور از پرت هم اینه که وقتی خط شما رو رانژه می کنن خط تلفنتون رو به دستگاهاشون وصل می کنن حالا این دستگاه اگه سوراخش تموم شه میگن پورت خالی نداریم اون بحث 1 به 8 رو توسط نرم افزار انجام میدن نه سخت افزارنقل قول:
دوست عزیز اینا پهنای باند مخابرات از 3 گیگ رسوندن به 11 گیگ ولی دوباره دو سه برابر این ظرفیت مشترک گرفتن اگه دقت کرده باشی اوایا افزایش پهنای باند سرعتا خوب شده بود ولی دوباره داره مثل سابق میشه منم امروز صبح اینترنتم وصل بود ولی هیچ سایتی نمی رفتنقل قول:
دوستان الان همه ی شما ها سرویس 2 گیگ ماهانه رو شارژ میکنید که تو سایت مخابرات آخرش عدد 91 داره ؟؟؟
نمیشه دیگه سرویس 16 گیگ قدیم رو تهیه کرد نه ؟
نمیشه که اینطوری ... آخه 2 گیگ اصلا کافی نیست ... من هر ماه هیچی دانلود روزانه نمیکنم و شب ها هم که وضعش اسفناکه ولی باید 4-5 گیگ ترافیک جدا بخرم ...
به مخابرات منطقتون مراجعه کن و درخواست سرویس طرح قدیم رو بدهنقل قول:
سلام دوستان امشب اگه تلویزیون نگاه کرده باشید تو شبکه خبر در برنامه بر خط در مورد اینترنت پر سرعت صحبت میکردن ای کاش یکی ازین اساتید نگاه کرده باشه بحث خوبی بود در آخر هم در مورد کسایی که مشکل دارن و اپراتور هم کارشونو حل نمیکنه گفته بود که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برن و شکایاتشونو بگن و در مورد کسایی که اپراتورهایی که سرویس Adsl رو به هر دیلیلی قطع میکنن هم گفت که اصلا نباید سرویس اینترنت پر سرعت قطع بشه خیلی واسم جالب بود که بچه ها همشون قبلا ها این مشکل رو داشتن.یکی از دوستایی که گفته بودن ساتهارو باز نمیکنه بره یه شکایت کنه تو سایت شاید فرجی شد(که غیر ممکنه)
سلام دوستان مثل اینکه جیمیل از فیلترینگ خارج شد دست کم واسه من که این طوره.دوستان مثل آقا کیوان میتونن از خدمات جیمیل استفاده کنن.
خب چرا از اول اینو بهمون نگفتن ؟! چرا گفتن همه باید سرویس جدید بگیرن ؟!نقل قول:
یعنی دوباره فیش بدن و برم بانک ملت سرویس قدیمی 16 گیگ با همون قیمت میدن ؟ اینکه به ضررشونه ...
خب چرا از اول اینو بهمون نگفتن ؟! چرا گفتن همه باید سرویس جدید بگیرن ؟!نقل قول:
یعنی دوباره فیش بدن و برم بانک ملت سرویس قدیمی 16 گیگ با همون قیمت میدن ؟ اینکه به ضررشونه ...
سلام و عرض ادب
امروز يه پيامک تبليغاتي برام اومد، خيلي جالبه
داده گستر عصرنوين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه هاش خيلي باحاله، يه سري از ساعت 8صبح تا 11 ظهر رايگانند
يه سري از شب تا صبح
يه سري هم از 8 شب تا يک شب نيم بها هستند
آمل هم سرويس ميده
کسي ازش خبر داره؟ چي جورياس؟
همین الآن رفتم دیدم،آره آمل هم سرویس میدهنقل قول:
مراکز:هراز-طالب آملی-امام رضا-شیخ فضل الله-حسن زاده
ولی واقعا تعرفه های جالبی داره،به درد انواع سلیقه ها میخوره
راستی وضع مخابرات چطوره الآن،احتمالا هفته بعد میام از مخابرات سرویس میگیرم
سلام و عرض ادب:11:نقل قول:
دوست عزيز وضعيت مخابرات مثل هميشه است؛ فقط جون ميده برا دانلود شبانه؛ من هنوزم هرشب به راحتي 6-8 گيگ دانلود ميکنم؛ البتّه برا وبگردي از مخابرات استفاده نميکنم؛ چون ميدونم مثل هميشه بگير - نگير داره و قطعيش زياده!!!
موفٔق باشيد
سلام به همگی
آقایون شما میتونید از ویپیN استفاده کنید؟؟؟
اکانت های https و ساx من دیگه کار نمیکنه! چندید اکانت رو امتحان کردم ولی وصل نمیشه!
این هم در راستای اینترنت ملی هست یا ... ؟
برای من هیچی جز Ho*tspot Sh*ield کار نمیکنه.نقل قول:
نقل قول:
سلام و عرض ادب
دوست عزيز، من از سا+کس استقاده ميکنم،پورت رو گذاشتم رو 443 خوب شد
موفّق باشيد
با تشکر از کیوان عزیز
عجیبه که با این پورت U tube ف یلتر ه ولی fb بالا میاد
ما که تو کار اینا موندیم
بدی سرویس مخابرات همینه دیگه،الان داخل تاپیک نوین نت و دیدم؛اونا مشکل ندارن زیاد.
دوستان من اون پي نون كه ميرم مشكلي ندارم خوبه همه چي مسئله اي هم ندارم. حالا سا س و اچ تي رو نميدونم ولي اين پي نين خوبه من دارم.
قبلا اینطوری نبود. الان اینطور شده!!!!!!!!!
مرسی درست شد همه سایتا رو باز میکنه ولی یوتیوب نه!نقل قول:
چرا سریع میزنه ترافیک شما تمام شده؟؟؟؟؟؟؟:37:
قبلا با برنامه ip scaan جستجو میکردم آیپی هایی که وصل بودن به اینترنت رو نشون میداد اما الان نشون نمیده عکس رو هم گذاشتم
کسی میدونه چرا؟؟
یه اتفاق جالب مخابرات فایل های avi رو بسته و نمیشه دانلود کرد ولی اگه اول ادرس به جای http بزارید https می تونید دانلود کنید الان برا من که اینطوریه برا شما رو نمی دونم
سلام
من وقتی از ساعت 1 تا 6 صبح دانلود میکنم وقتی ترافیک و چک میکنم حدود 44 mb مصرف میشه این طبیعیه؟ آخه مگه نباید رایگان باشه؟
سلام
اگه از ترافیک رایگان 1 تا 6 صبح استفاده کنیم چیزی از ترافیک کم میشه؟
سلام و عرض ادب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزيز، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خودم آپ کردم، فرمت Avi است، تست بفرماييد، ببينيد دانلود ميشه يانه؟ (ضمناً از اون دسته آپلودرهايي محسوب ميشه که سرعتش خيلي عاليه، حتّي شبها)
بعيد ميدونم همچين کاري بکنند، اگه هم بخوان اين کارو بکنند، فرمت (mkv) محدود ميکنند که اکثر فيلمهاي با کيفيت خارجي با اين فرمت هستند
سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزيز، ساعت رايگان حدوداً از ساعت 01:07 يا 01:10 شروع ميشه تا حدوداً شش صبح
این لینکی که شما دادی رو می تونم دانلود کنم ولی برا یه سایت دیگه وقتی ازش فرمت mkv رو دانلود می کردم مشکلی نداشت ولی برا avi حتما باید ازhttps به جای http استفاده کنمنقل قول:
دوست عزیز چیزی به عنوان رایگان در مخابرات وجود نداره نیم بها حساب میشهنقل قول:
اگه بری تو اکانتت نوشته میشه شبانه رایگان اما از ترافیک کم میشه
سلام دوستان بالاخره منم ای دی اس ال مخابرات ثبتنام کردم البته با یه خط جدید،همین روزا میان واسه نصب خط تلفن
آیا واسه نصب ای دی اس ال هم کسی میاد؟ VPI و VCI مخابرات چنده که اگه نیومدن خودم نصبش کنم
راستی کیوان جان،شما برای تعویض اتصال بین دو تا آی اس پی چیکار میکنی؟هر دفعه مودم رو تنظیم میکنی یا روش دیگه ای داری؟
VPI و VCI
8
81
سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزيز، من دو تا مودم از قبل داشتم، ضمناً لزومي به خريد دو تا مودم نداريد، تنظيم کردن مودم کمتر از 40 ثانيه وقت ميگيره
شما اگه ميتونيد هزينه بکنيد، لودبالانسر بخريد، و همزمان از دوتا لينک آي اس پي استفاده کنيد، يعني مجموع سرعت دانلود و آپلودِ دو تا آي اس پي باهم، که تقريباً بيش از 600-700 کيلوبيت برثانيه سرعت دانلودش ميشه، حتّي شايدم بيشتر...:11: