نقل قول:
من این عمل فایر وال رو برای تست روی گوگل کروم با همون آموزش انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد .. گوگل کروم همه سایت ها رو باز میکرد و کاملا به اینترنت دسترسی داشت ...
Printable View
نقل قول:
من این عمل فایر وال رو برای تست روی گوگل کروم با همون آموزش انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد .. گوگل کروم همه سایت ها رو باز میکرد و کاملا به اینترنت دسترسی داشت ...
به این مسیر بریدنقل قول:
setting>firewall>setting>packet rule
در پنجره باز شده
در قسمت action گزینه رو بر روی block تنظیم کنید
و قسمت address رو بر روی address form the liste تنظیم کنید
add انتخاب کنید و ادرس مورد نظر وارد کنید و تمام پنجرها رو ok کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست ببنیدنقل قول:
سلام به همه
بنده از کسپر 2010 استفاده می کنم .اخیرا این کسپر ما به IDM بنده گیر سه پیچ داده. قضیه از این قراره که وقتی IDM شروع به دانلود میکنه بعد از چند ثانیه برنامه قفل میکنه.
کسپر رو آپدیت کردم + از آخرین نسخه IDM استفاده کردم + تو بخش Application Control برنامه رو از حالت Low Restricted به Trusted تبدیل کردم اماااااا درست نشد که نشد!!!
لطفا بنده رو راهنمایی کنید.جالب اینجاست که کسپر2012 و 2013 اصلا بهش گیر نمیده
سلام. خب بنده خدا خودت ميگي 2012 و 2013 گير نميده پس از اونها استفاده کن ديگه:sq_11:نقل قول:
سلام
توی نسخه های مختلف اینتر نت سکوریتی کسپر کسانی که تست کردن لطف کنن بگن کدوم نسخه کمترین تاثیر رو روی سیستم از لحاظ سرعت میذاره؟؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
به نظر من با وجود نسخه 2013 لازم نیست به فکر نسخه های قدیمی تر باشید این نسخه بهینه تر از نسخه های قبل کار میکنه
کسپر هم داره راه نورتون را میره و سرعتش را خیلی خوب کرده و دیگه اون آنتی ویروس سنگین نیست و تو نسخه جدید خیلی سبک تر شده و جزء سبک ترین ها حتی از آویرا هم از نظر سبکی زده جلونقل قول:
سلام
این هم یه تست کوچولو با یک مخرب 50 کیلوبایتی و مابقی ماجرا را در فیلم می بینید :
تنظیمات فایروال کسپر را روی حال تمام سوالی مثل کومودو گذاشتم تا مشکلی پیش نیاد...مخرب هایی هستند که بتوانند سوییت های بزرگ را دور بزنند ولی این وسط کاربر با تنظیمات عالی خود باعث میشه که مخربی به سیستم وی وارد نشود واگر وارد شد نتواند با سرور مورد نظر ارتباط برقرار بکند.
یاحق
میشه یه تنظیمات کلی برای افرادی که زیاد حرفه ای نیستن و تنظیماتی که بیشتر احساس میشه لازم هست انجام بشه رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بیشتر تنظیماتی که برای جلوگیری از ورود ناخواسته از طریق اینترنت و -- شدن باشه اگر میشه بزارید.
میشه یه تنظیمات کلی برای افرادی که زیاد حرفه ای نیستن و تنظیماتی که بیشتر احساس میشه لازم هست انجام بشه رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بیشتر تنظیماتی که برای جلوگیری از ورود ناخواسته از طریق اینترنت و -- شدن باشه اگر میشه بزارید.
سلامنقل قول:
در چند صفحه قبل تنظیماتی گذاشته شده..
یه سرچی بزنید می توانید استفاده کنید.
سلام به همگی من تنظیمات کسپر رو درست کردم و میخوام ازش بک آپ بگیرم حالا سئوالم اینه که برنامه هایی که توی قسمت فایروال کسپر من دسترسیشون رو به نت رو بلوک کردم هم شامل بک آپ میشه؟یعنی از اونا هم بک آپ میگیره؟
سلام. بلي اونها هم بکآپ گرفته ميشن.نقل قول:
:sq_25:
نقل قول:من این تنظیمات رو انجام دادم قبلا ولی با برنامه COMODO Leaktests فقط 240 امتیاز رو میگیره.نقل قول:
نوشته شده توسط Hidden-Hunter
سلام
در تایپیک تست فایروال دوستان تقاضا کردند که بهترین تنظیمات کسپرسکی را قرار بدهم ولی میخواستم بگذارم برای یک وقت دیگر ، اما چون دوستان پیش خودشان فکر کنن که من دارم صورت مسئله را پاک میکنم و یکم ناز میکنم ، گفتم همین الان تنظیمات را انجام بدهم با فیلم و همه چیز هم راحت و روان هست که با دوبار دیدن فیلم خیلی راحت متوجه می شوید...
لینک دانلود تنظیمات پیشرفته کسپرسکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم به کارتون بیاد.
چه تنظیمات دیگه ای هست که بشه انجام داد که امنیت کامل رو داشته باشه؟
سلامنقل قول:
والا منم همین تنظیمات را استفاده می کنم و نتیجه خوبی گرفتم.
فقط کسپر باید از شما سوال بکنه همین و نه روی حالت اتوماتیک باشه.
من با برنامه connectify اینترنت رو با وایرلس لبتاب شیر میکنم بعد از یه سری تنظیمات روی کاسپر حالا برنامه بالا میاد و دستگاه های دیگه از طریق وایرلس میشناسن سیستم رو ولی کاسپر اجازه باز شدن پورت برای برقراری ارتباط رو نمیده.
چطوری باید کاری کنم که کاسپر جلوی برقراری ارتباط رو از این برنامه نگیره؟؟؟؟؟
راستش من تعجب میکنم شما روی کاسپر چکار کردید که داره به کانکتیفای گیر میده؟ من دو سه ساله هر دو رو با تنظیمات عادی در فایروال کاسپر دارم استفاده میکنم یکبار هم چنین جریانی پیش نیامده.نقل قول:
سلام...من می خوام آنتی ویروس کاسپر رو نصب کنم.....در حالی که انتی ویروس نود رو از رو سیستمم پاک کردم باز هم موقع نصب کاسپر میگه که باید نودتون رو پاک کنید...این صفحه:
چطور می تونم تمام باقی مانده های نود توی سیستم رو پاک کنم تا اجازه نصب کاسپر بهم داده بشه!!؟
این مورد رو منم پارسال بهش برخوردم. دیدم توی فوروم کاسپر برای حل این مشکل شایع کاربرهاشون صحبت از ESET Removal tool شده بود و یکسری راهنماییها. اگه بگردین پیدا میکنین.نقل قول:
یکماه پیش کسپر دیگه اجازه دانلود با idm رو بهم نمیداد.ماشاالله انجمن بزرگه و شاید دوستان مشکل رو برطرف کرده باشن.شایدم کسی این مشکلو با idm نداشته باشه.به هر حال من یه خورده تنظیمات رو دستکاری کردم و درست شد.
settings>protection>web anti-virus>settings
یه جایی هست نوشته 60 ثانیه.اینو به یک ثانیه تغییر بدید.واسه من اینجوری درست شد
سلام.
اقا خسته نباشید.
من کسپر اسکای انتی ویروس2012 نصب کرم.
بعد با اپدیت افلاین اپدیتش کردم.
بعد از 100% شدن اپدیت این ارور میده:
Database and application are obsolote
عیب از چیه؟
لطفا کمک کنید.
ممنونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل حل شد.....یه سری تنظیمات که دوستان اینجا گذاشته بودن رو انجام دادم روی کاسپر که گشتم و پیدا کردم مشکل از چیه.نقل قول:
آپدیتهای آفلاینتون باید به روز باشه بعد اینکه بعد آپدیت یبار سیستم رو ریست کنیننقل قول:
خب دوست عزیز اینجوری که جور در نمیاد.شما فرض کن من الان فتوشاپ نصب کردمو دسترسیشو به نت بلوک کردم بعد از تنظیمات کسپر بک آپ میگیرم حالا ویندوزم رو عوض میکنم بعد کسپر رو نصب میکنم ولی دیگه فتوشاپ رو نصب نمیکنم حالا اگه بخوام بک آپ کسپر رو رستور کنم تکلیف فتوشاپی که دسترشیو بلوک کردم چیه؟نقل قول:
حالا فتوشاپ مثال بود شما فکر کنین 20 تا برنامه همینطوری باشه
این مشکل از زمانی که 2013 اومد در 2012 هم داره شایع میشه! قبلاً توی همین تاپیک گفتم.نقل قول:
من با آفلاینهای بروز 2012 KIS سیستم x64 خودم چندین KIS 2012 سیستم های x86 دیگه رو هم بصورت آفلاین آپدیت میکنم.
حتی وقتی ویندوز دوم( x86 ) همین سیستم خودم یا بعضی سیستمهای دیگه رو میخوام آپدیت کنم این جریان پیش میاد و آخرش مجبور میشم بذارم بالای 100MB آنلاین آپدیت شند.
لایسنس 6 ماهه قانونی کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2013
دوستان برین سایت زیر و ایملیتون رو وارد کنید و زیرش هم این کد D55H6-BSG42 رو وارد کنید و لایسنس 6 ماهه قانونی KIS 2013 رو بگیرید
اینم عکس سایت (خودم گرفتم کار میکنه)
پس عیب از اپدیت هست؟؟؟؟؟؟؟؟
یا باید نسخه ی جدید کسپر رو دانلود کنم؟؟؟؟؟
تاریخ اپدیت من برای15روز پیشه.
راستی ویندوز من هم 64بیت است.
کمک کنید...!!!
من دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم و نمی تونم 100مگ انلاین اپدیت کنم.
15 روز خیلی زیاده .واسه همین اون پیام خطا رو میده.بهترین کار اینه که شما kis 2013 رو بگیرید و آپدیت کنید.لایسنس قانونیشم میتونی از پست بالا بگیرینقل قول:
فایل کلید آنتی ویروس بلاک شد...چی کار کنم؟؟!
لایسنس مال 20 یوزر بود.
نقل قول:
اون و delet کن یه جدید بگیر جاش نصب کن که اپدیت بشه به تاریخ جدید
من وقتی سکیوریتی 2013 نصب میکنم دیگه نمیتونم با چیز پی ان کانکت بشم
اررور مودم busy هست رو میده برای کانکشنش
کسی میدونه چجوری میشه این مشکل و حل کرد؟ ورژن های قبلی این مشکل و نداشتم روی ایکس پی
باشه .
ممنونم.این خیلی کلافم کرده بود.
پس بریم 2013 رو بگیریم دیگه...
بازم متشکرم.
آره رفیق همیشه از آخرین نسخه برنامه ها مخصوصا برنامه های امنیتی استفاده کنیننقل قول:
مرسی دوست من!!نقل قول:
چی کار کنم که باز بلاک نشه!!؟
key آنتی ویروس رو هر کاری کنی بلاک میشه.راهی نداره یعنی تنها راهش پیدا کردن کلید جدید هست.اگه از kis 2013 استفاده میکنی برو صفحه قبل میتونی یه لایسنس 6 ماهه قانونی بگیرینقل قول:
کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
این سایت برای من بلوک شده واین پیغام رو میدهنقل قول:
Sorry, an error occurred while processing your request.
نصب کردن نسخه pure چه معایب و مزیتهاییی نسبت به اینترنت سکوریتی داره؟؟؟؟؟
توی سرعت و کندی یستم فرقی باهم دارن؟؟
مزايايش فقط اون امکانات اضافي مثل کنترل بچه ها ، قفل گذاري روي فايلها است که چندان به درد نميخورهنقل قول:
معايبش هزينه اضافي در صورت خريد محصول، پيدا نشدن کليد فعالسازي، اشغال حجم اضافي به خاطر نصب برنامه هاي اضافي فوق الذکر.
در خصوص تأثير روي سرعت سيستم فرقي با اينترنت سکوريتي نداره.