با سلام.
ما از همون لحظات ابتدایی پیگیر قضیه هستیم و امیدواریم هر چه سریع تر بتونیم مشکل رو برطرف کنیم.
Printable View
با سلام.
ما از همون لحظات ابتدایی پیگیر قضیه هستیم و امیدواریم هر چه سریع تر بتونیم مشکل رو برطرف کنیم.
دوستانی که از محصولات ESET استفاده میکنن فعلا به این شکل میتونید دسترسی داشته باشید به سایت و انجمن تا برای رفع بلاک پیگیری بشه و اطلاع رسانی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا به همین شکل *p30world.com* وارد کنید!
ممنون فوق العاده بود ..
سلام :نقل قول:
پست زیر رو بخونید...
فقط در ورژن 6 مثل این که برش داشتند این قابیلت رو ؟ یا جاش عوض شده ؟ من به هر حال پیدا نمیکنم متاسفانه.نقل قول:
سلام
یه راهنمایی می خواستم در مورد تنظیمات اینترنت سکیوریتی برای p r o xifier. جدیدا بلاکش می کنه و اجازه نمی ده وصل بشه. وقتی فایروالش غیر فعال می کنم درست می شه. از اخرین نسخه eset استفاده می کنم و تنظیمات فایروال روی automatic mode with user exception.
ممنون
سلام
آنتی ویروس کامپیوتر خونه نود ورژن 4 هست. امروز که میخواستم بیام پی سی ورلد دیدم نود فیلترش کرده!
چیکار میشه کرد؟ اون قسمتی های که واسه فعال کردن تو پست های قبلی دوستان گفتن رو هم نداره.
نقل قول:
آره کلا بر داشتنش من خودم ازESET.Endpoint.Security.5.0.2126 استفاده میکنم
همون نوع Business.Edition هست که تو ورژن جدید اسمش عوض شده
خودم یه مدت 6 داشتم ولی این یکی رو نصبیدم بنظرم خیلی بهتره
هم قابلیت آپدیت آفلاین داره هم قسمت لایسنس توش هس
هیچ فرقی هم با اونای دیگه نداره - بعضا میگن مال شرکتهاس ولی فرق زیادی ندره اینو بنصبی مثل Business.Edition هس تو ورژن های قبلی
قبلا ها از همین بیزنس استفاده میکردم حالا هم از Endpoint.Security
تو 6 هر کار بکنی نه آپدیت آفلاینش فعال میشه و نه لایسنسش چون فقط مخصوص خانگی ساختنش
ESET.Endpoint.Securityنقل قول:
خیلی خوفه - ورژن 4 خیلی قدیمیه
با کرک Update Maker میشهنقل قول:
که بکاپ هم میگیره حتی اگه نود رو کرک هم نکرده باشی
همون که سازندش محمد حیدری هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیرو اطلاعیه فوق تا اطلاع ثانوی معرفی هرگونه کرک و سریال برای محصولات ESET به صورت مستقیم یا غیر مستقیم(لینک دادن به سایر سایتها) ممنوع میباشد و پستهای مربوطه حذف میشوند.
با تشکر
دوست عزيز :نقل قول:
سرور اپديت نود32 شما تغيير كرده بايد يك سرور ديگه بهش معرفي كنين پيشنهاد من كه بعنوان كسي كه از مدتها قبل از نود اورجينال استفاده مي كنه اينه كه اولا از ورژن اورجينال استفاده بشه اگه مشكل دارين اين نود را كاملا پاك كرده و مجددا يك نسخه بدون كرك نصب و از سريالهاي موجود در سايت و يا اينترنت نسبت به اپديت اون استفاده كنيد.
ترفندستان که هم کرک هم سریال روزانه قرار میده:n01::n06: - بلاک نمیشه عجیبه:n04: - بنظرتون علت چیه:n23: - میخواین لینک اثبات رو بگم:n05:نقل قول:
سلام....لایسنس یکماهه ESET از کجا گیر بیارم...ممنون....
ولی سایت س ا ف ت گ ذ ر هم بعد از بلاک شدن توسط ناد ، با اینکه مدتی سریال و ... رو قرار نداد و مذاکراتی هم کرد ولی نتیجه نداد و اونها هم مجددا شروع به گذاشتن سریال و کرک کردند!نقل قول:
بهترین کار اینه که از یک آنتی ویروس دیگه استفاده بشه!! مثلا یک آنتی ویروس رایگان + فایروال رایگان مثل کومودو
خب این مشکل با اون راه حلّی که گفته شد -یعنی استثناء کردن در فایروال- به راحتی برطرف میشه دیگه نگرانی نداره که!نقل قول:
جای نگرانی نیست ولی وقتی خود آنتی ویروس نمیخواد خب نمیخواد دیگه! این همه آنتی ویروس قوی تر و حتی سبکتر هم هست . مثلا سالها پیش هم مک آفی تو ایران خیلی طرفدار داشت ولی خودش کاری کرد که الان کمتر کسی اینجا استفاده میکنه.
سلام :نقل قول:
فقط نود 32 نیست و خیلی از انتی ویروسها نسبت به سایتهایی که سریال یا فعالساز اون محصول داخلشون قرار دارن واکنش نشون میدن و طبیعیه و همشون هم راه حل دارن...
مثلا کسپر و نورتون....
من ess نسخه5 رو 6ماهه 7تومن لایسنس میخریدم
واسه نسخه6 کسی جایی سراغ نداره ارزون باشه ؟
سلام
ظاهرا مشکل بلاک شدن انجمن برطرف شده.
من الان تست کردم و با آخرین آپدیت، سایت و انجمن بدون مشکل باز شد
با تشکر
درسته خدارو شکر درست شده
نسخه 6 بهتره یا 5 ؟
نسخه 6 رو نصب کنم یا نه !
چجوری میشه سایتی رو به لیست سفید eset endpoint اضافه کرد؟
این لینک رو ببینیدنقل قول:
6 نصب کنیدنقل قول:
نسخه 6 بهتره یا 5 ؟
نسخه 6 رو نصب کنم یا نه !
همیشه سعی کنید از اخرین نسخه استفاده کنید مگر اینکه مشکل خاصی وجود داشته باشه
میگم میشه لینک دانلود ESET SMART SECURITY 6 در انجمن قرار بدید ؟
سلام
آنتی ویروس من رنگش قرمز شد
خوب آپدیتش کن سبز میشه! :n02:نقل قول:
چجوری آپدیت آفلاین رو واسه نود 6 نصب کنم ؟ منوی آپدیت غیر فعاله
سلام.
یه بک اپر اپدیت برا نسخه 5 نود 32 که تو ویندوز 8 کار کنه بزارید .
من بک اپر عماد حمیدی رو گرفتم.تو XP و 7 خوب جواب میده .
تو 8 با اینکه SELF DEFENSE رو غیر فعال کردم باز میگه باید غیر فعال بشه .
run as بزن رو عماد بعد ببین بازم میگه اینو؟ دینقل قول:
اگه نشد از خود عماد بپرس شمارشو زده :n02:
سلام
من ESET SMART SECURITY 6 رو از صفحه قبل این تاپیک دانلود کردم ، بعد نسخه 5 و Unistall کردم و اومدن نسخه 6 رو نصب کنم ، موقع نصب در اواخر نصب کردن وقتی موقع نصب Instaling Drivers میرسه ، Setup از حرکت وای میسه و دیگه هیچی نصب نمیکنه من به مدت یک ساعت و نیم گذاشتم به حال خودش بلکه پر بشه و نصب کامل بشه ولی نشد !
کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟
دانلود کتاب آموزش کامل تصویریEset Smart Security 6 -زبان فارسی-
نام کتاب : آموزش کامل تصویری Eset Smart Security 6
نویسنده : هادی
زبان کتاب : پارسی
تعداد صفحه : ۸۷
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : ۵,۹۳۰ کیلوبایت
از لایسنس هم میتونی استفاده کنی از یه کرک که کی از قسمتاش مربوط به بکاپ هست هم میشه تو خصوصی آدرسش رو میگمنقل قول:
از خود ویندوز ریمو کردی یا با یه نرم افزار دیگه - من خودم هر وقت پاکش کنم از add remove program تو ویندوز پاک میکنم بعد با ccleaner ریجستری رو یه جستجو - تعمیر میکنم بعد هر چه پوشه از e.s.e.t هست رو پاک میکنم با یه سرچ با نرم افزار everythingنقل قول:
البته برای شما شاید درایو فایروالش هنوز پاک نشده - من قبلا با حذف کننده خود نود پاک کردم و برای نصب مجدد مشکل داشت یه بار هم با این نرم افزار های مخصوص حذف نرم افزار پاک کردم که دوباره به مشکل برخوردم - حالا دیگه با همون روشی که گفتم میرم
یکی از روشهای بکاپ آپدیت باید این فایلها رو کپی کنید تو سیستم مقصد (البته تو Safe Mode)
بکاپ از تنظیات نود32
برای اینکار شما آنتی ویروس رو اجرا کنید و وارد قسمت Setup بشید و دنبال گزینه ی Import And Export Settings بگردین
بقیشم که واضحه برای بکاپ گیری از گزینه Export استفاده کنید و برای ریستور کردن بکاپ از Import استفاده کنید.
این روش رو من رفته بودم در شماره 6 جواب نمیده نود رو به هم میریزه - لطفا این روش رو برداریننقل قول:
فقط رو 5 جواب میده - endpoint خودش فعاله بهتر هم هس
ESET Endpoint Securityنقل قول: