قیمت پژو 206 SD V10 مدل بهمن 88 چند میشه الان؟
قیمت پژو 206 SD V10 مدل بهمن 88 چند میشه الان؟
اگر گیر بیاد قیمتش حدود 23 میلیون تومان هستنقل قول:
بله فول هست ، ایران خودرو ، مشکینقل قول:
ممنون...
سلام وانت نیسان آبی مدل 64 آبی رنگ قیمت می خواستم
راستی ماشین 2 ساله بیمه نشده جریمه بیمش به نظر شما چقدر میشه
اصولا از چه سالی اسقاط میشه؟
.
این مورد با رنگ و خط و خش اش همون قیمت معمول مدل 84 هست (11500) یا پایین تر میاد؟نقل قول:
کارکرد 250000 کیلومتر تو قیمت تاثیر منفی داره؟
L90 فول - اسفند 88
فنی و بدنه کاملا تمیز
28 تا کارکرد
بیمه تا اسفند + 3 سال تخفیف
چند میشه فروختش ؟
قیمت خریدش 17.800 هست ، اگر برای فروش بزارید همین قیمت هست اما اگر بخواید تراولی بفروشید کمتر میشه .نقل قول:
پایین تر هم میشه بستگی به خودتون داره که چونه بزنید این قیمت عرف بازار هست که من میگم.نقل قول:
اگر کارکرد اهمیت زیادی داره باید گشت تا خودرویی با کارکرد پایین پیدا کرد
برای تیپ 2 مدل 84 به نظر باید بیشتر به موارد فنی و بدنه تمرکز کرد.
نه ماشین خودمهنقل قول:
انصافا من از فنی و شتاب و ... خیلی راضی ام
منتهی یکم کهنه شده (مثلا رنگ فرمون رفته و ...)
به نظرتون بفروشم با ماشین جدیدی جایگزین کنم یا تو این شرایط صبر کنم بهتره؟
برای فروش همین 11500 رو بگم یا این قیمت نهایت خریده؟
بهتره از چندتا نمایشگاه هم قیمت بگیرین.نقل قول:
شاید نوساناتی داشته باشه.
جایگزین کردنش بستگی داره با چه ماشینی باشه اگر یه ماشین درست و حسابی باشه مشکلی نیست
با سلام
قیمت MVM X33 صفر مدل 91 قیمت بازار رو میخواستم ضمنا بازار خوبی برای فروش داره؟
ممنونم
دوست من همسایه امون دو هفته پیش یکی خرید 38 میلیو 2 تومان هم هزینه (دلالی دادند) که فوری ترخیص بشه براشون در اومد 40 میلیون تومان البته هنوز هم پلاک نکرده نمیدونم میخواد بفروشه یا چه برنامه هایی داره!!نقل قول:
راستی از استاد عزیز اقا محمد عزیز هم سوال قیمتی داشتم:
ام وی ام 110 (3 سیلندر) سال 87 قیمت اش تو چه رنجی هست؟(یکی داریم میخواییم بفرشیم میخواستم قیمت بزارم روش)
بعد الان تو رنج 40 میشه مگان 1600 خرید؟ قیمت دقیق اش رو داری آقا محمد؟ (چه خودرویهایی هست تا 40 توما الان تو بازار البته غیر ریو و ال 90 و محصولات ایران خودرو)
الان توی بازار صفر پلاک شده 41 میلیوننقل قول:
نمایندگی 35400 ,البته چند وقته که فروشش بسته شده .
سبز باشید
MVM 110 با 3 سیلندر مدل 87 اگر تمیز و سالم باشه از هر نظر قیمتش بین 7 تا 7.5 میلیون تومان هست.نقل قول:
تو رنج 40 میلیون تومان مگان 1600 مدل 90 میشه خرید البته 500 هزار تومان نوسان داره یا ارزون تر یا گرون تر
فعلا تو رنج مگان گزینه منسب هست البته مزدا 3 تیپ 1 مدل 86 هم گیر میاد
یعنی ۷.۵ میشه خرید؟ اخه شنیدم تا ۱۳ تومان قیمت اش بالا اومده
نه صفر مد نظر هست
لیفان ۶۲۰ و ال ۹۰ رو بفرمایید(لیفان رو نمیدونم مدل اش رد دست گفتم یا نه)
راستی ای ۲۰ هیوندای رو هم قیمت دارید اقا محمد ممنون میشم بفرمایید
قیمت MVM 110 با 4 سیلندر و گیربکس اتوماتیک بله تا 13 میلیون هم رفت.نقل قول:
لیفان 620 صفر کیلومتر مدل 91 قیمت 32 میلیون تومان
تندر 90 E2 فول صفرکیلومتر مدل 91 قیمت 23 میلیون تومان
هیوندای i20 مدل 2012 صفر کیلومنر قیمت 52 میلیون تومان ( شرکتی )
دوستان پراید سفید 81 سفید دوگانه سوز قیمتش چقدره حدودا؟با بیمه و لاستیک نو.... خودش 4700 قیمت داده...
خیلی گفته! نهایتش 3300
سلام دوستان الان یه سمند lx سال تر وتمیز مدل88 برج6 باکارکرد 26هزارتا بیمه هم تا یک سال دیگه داره چند میرزه؟
سمند سال ٨٨ ---->١٤.٥٠٠.٠٠٠ تومان .نقل قول:
سلام به نظر شما پژو 405 امنیت بیشتری داره یا ال 90 در صورتی که هر دو سالم باشند آخه بی دلیل قیمت ال 90 همین طور میره بالا
ممنون از پاسختون
از لحاظ امنیت مطمئن باش ال 90 خیلی سرتره.نقل قول:
پارس سال مدل 90 سفید.بی رنگ و ضربه.36000 کارکرد و بیمه 11 ماه چقدر بگیرم خوبه؟
لطف میکنید قیمت خودرو هایی زیر رو بفرمایید:
ام وی ام 110 سه و چهار سیلندر
ام وی ام 315
ام وی ام 530
پژو پارس (مدلی ایی که موتور اش زانتیا هست الان دقیق نمیدونم elx و... یا مدل دیگری هست!)
پژو 405
تویوتا یاریس و همین طور تویوتا کمری
پارس مدل 90 قیمت 21500000 توماننقل قول:
یه تاپیک داریم به نام لیست قیمت های روز خودرو اونجا میتونیدنقل قول:
قیمت خودروهای مورد نظرتون رو پیدا کنید
من 405 داشتم تا پارسال الان ال 90 دارم بدون هیچ تعصبی با 405 خیلی راحتتر بودم و تا 2سانتی هر جا میخواستم پارک میکردم اما ال 90 دید عقب جالبی نداره و استحکام 405 توی جاده خیلی بهتره اما خوب ایر بگ و ای بی اس هم از موارد امنیت خودرو هست ضمنا مصرف ال 90 خیلی کمترهنقل قول:
سلام
بالاخره نرخ جدید خودرو ها امروز اعلام شد؟
mvm که قیمت انواع محصولاتش را شدیدا بالا برد!!!!!
سلام
تندر 90 - E2 نیمه فول
مدل 86
قیمت ؟
تندر 90 E2 مدل 86 قیمت 14.5 میلیون توماننقل قول:
سلام.پژو 405 glx دوگانه مدل 90 برج فروردین.60 هزارتا کارکرد.رنگ قهوه ای تیره(نمیدونم چیه اسم رنگش!!) چند میرزه؟
راستی موتور این ماشین چیه؟ TU5 که نیستش؟ به نظرتون اینو بخرم یا یه سمند پایه گازسوز EF7 ثبت نام کنم.شما اگه نقد حدودا 11-12 تومن داشته باشین چیکار میکنین؟(این پژو رو هم الان میخوام 10-11 تومنشو بدم بقیه ش رو بعدا بدم).ممنون میشم راهنمای کنین.
پژو 405 GLX دوگانه سوز مدل 90 قیمت 15500000 توماننقل قول:
اگر قصد خرید سمند EF7 دارین به نظر من همون 405 رو بردارین بهتره چون موتور EF7 مشکلاتی داره که هنوز رفع نشده
و خرید خودرو با این موتور کاملا ریسک هست.
موتور 405 دوگانه سوز همون موتور XU7 قدیمی هست.
اگر میخواین خودرو ثبت نام کنید به نظر من 405 SLX با موتور TU5 هم گزینه خوبیه.
سلام 206 مشکی تیپ 2 مدل 83
فکر کنم حدود 9.5تا10 تومن بسته به سلامت و بیمه بیشتر میشه.نقل قول:
يه پرايد 88 بود دو ماه بيمه داشت يه صرف ماشين از گلگير تا در عقب رنگ داشت (ميگفت به در خونه خورده) حدود يه سالم خوابيده بود ميگفت 7.800 تا 7.5 هم ميشد پايين بياد. بيمه هم دو ماه داشت. مي ارزه؟
به دونه پرايد بي رنگ هم مدل 87 ميگه 7 تومن اين چطوره اينم بيمه ش 4 ماهه 4 سالم تخفيف
يه پرايد آخر 87 هم ديدم ميگفت 7.800 درجا گوشي قطع كردم
خلاصه درگير ماشين خريدنم و ممنون ميشم يه راهنمايي كنين تو رنج قيمت 6 - 7 تومن چيز بدربخور چيه؟ شايد بخوام مسافرم بزنم/ احتمالن هفته اي يه بارم يه مسافت 200 كيلومتري برم. ممنون مشم راهنمايي كنين. اين جمعه هم قراره بازم برم جمعه بازار
بیشتر توی فروش ماشین سال مهمه یا کارکرد ؟
یعنی من 206وی 8 سفارشی حدودا 30.000 کیلیومتر با 45.000 کیلومتر مدل نیمه دوم 88 هیچ فرقی نداره ؟
منظورتون از استحکام توی جاده رو متوجه نشدم؟؟نقل قول:
سمند lx بنزینی با سه میلیون افزایش قیمت کارخونه ای به 21,090,000 رسید. !!!!
اما قیمت بقیه محصولات اعلام نشده.
نقل قول:
. پراید 131 تا یک هفته پیش قیمت کارخونش زدن بود 10.400 الان شوده 11.700 :sq_14: تیبا قیمت کارخونش شوده 15.400 :sq_6: ام وی ام 530 قیمت کارخونه زده 28 م:sq_14: در صورتی تا همین چند ماه پیش 21 م بود یا همین 206 بهترین راه اینکه مردم از این دو شرکت ماشین نخرن تا حساب کار بیاد دستشون.
شما حرف بابا منو ميزني اونم ميگه ماشين نخرن ازشون .اينا كه افزايشي نداشتن ! بازار خودرو ههاي وارداتي كه بيداد ميكنه .نقل قول: