نظرتون درمورد ماشین های چینی مثل لیفان620 و mvm315 چیه؟نقل قول:
Printable View
نظرتون درمورد ماشین های چینی مثل لیفان620 و mvm315 چیه؟نقل قول:
نقل قول:
به نظرم تا میشه ماشین های بهتر و مطمئن تر خرید دلیلی بر خرید ماشین چینی توی این رده نمیمونه .
میتونید به پارس ELX هم فکر کنید که شتابش 9 ثانیه هست و ایمنی و هندلیگ خوبی داره .
ممنوننقل قول:
شنیدم بعضی ماشین های چینی یه سری معایب دارن. ولی این دوتا که گفتم انگار بینشون بهتره.
بین پارس و l90 کدوم بهتره؟ قیمتشون چنده الان؟
L90 هم انگار دو مدل هست e1 و e2. دوتاش دنده اتوماتیک هم داره؟
واسه کسی که میخواد ماشین رو 8-10-12 سال واسه خودش نگه داره، صفر پیشنهاد میکنید یا دست دو؟
قطعا صفرنقل قول:
اگر اتومات ارزان قیمت میخواهید L90
اگر دنده دستی میخواهید پارس ELX
سلام دوستان
حدود 34 تا پول دارم و نظرم روی یه پارس سال هست که توش مشکی باشه و نه کرم اما شنیدم میگن پارس سال تو مشکی نداره !!!
بعدا ماشین چه جوری میخرن ؟ یعنی ماشینو روشن میکنیم تست میکنیم یا یهو میگن این ماشینته بردار برو ؟!
درود ، تمام پارس و 405 ها داخل کرم رنگ دارند و اتفاقا جذابتر از گذشته میباشد .نقل قول:
اگر از بنگاه بخرید که ماشین صفر تکلیف کارش مشخص است ، صفر و خشک نباید مشکل داشته باشه .
اگر هم از نمایندگی بخرید که چک لیست مخصوص دارن و قسمت های مختلف ماشین رو براتون چک میکنن و ماشین رو تحویل میدن ( البته خودروسازای داخلی هیچ ارزشی برای مشتری قائل نمیشوند )
دوستان من یه وانت دو کابین 2-3 سال کارکرد میخام قیمت تا 40-42 ؟
بنظرتون کاپرا 88-87 ؟ یا وینگل ؟ یا پیکاپ ؟ یا ؟
نیسان پیکاپ مدل 86 فکر کنم پیدا کنینقل قول:
وانت خیلی عالی هست.
بعدش کاپرا مدل 89 هم هست که موتور میتسوبیشی داره که میشه روش حساب کرد
قابلیت های خوبی هم داره
سلام دوستان
تا حدود ٥٠ ميليون تومن ماكسيما كاركرده يا ٢٠٧ اتوماتيك ؟!!!
راحتي بزرگي و قدرت ماشين برام مهمه !
قبلش آزرا داشتم چون و قبل آزرا ix55
رو به پسرفتم :n02:
درود دوست عزیز ، وقتی صحبت از جاداری میکنید حرفی برای 207 باقی نمیمونه .نقل قول:
تا 50 ملیون تومان میتوانید مدل 82 تمیز را انتخاب کنید .ماکسیما از نظر امکانات حرفی برای گفتن نداره اما به نسبت ماشین های قبلی شما یک سروگردن بالاتر هست .
با درود
دوستان برای خرید خودروی دسته دوم با نزدیک به 25 میلیون پول چه خودرویی رو پیشنهاد می کنید؟
خب مصرف کم و جا دار بودن و البته شیک بودن و هرچه ارزون تر بودن قطعات از گزینه های مهم هست. پژو و پراید و سمند هم که خودروهایی هستند که نمی خوام بخرم
به من پیشنهاد ال 90 رو دادن
امروز توی خیابون خودروی ریو رو دیدم. نمی دونم این خوردو در مقایسه با ال 90 چجوری هست؟ ظاهر ریو که خیلی بهتر بود از دید من. توی مصرف و قیمت و .. چجوری هستند این دو تا خودرو؟
با سپاس
ریو و L90 هردو خودروی کم مصرفی هستند و هردو با کمبود و گرانی قطعات مواجه اند ، L90 جادار تر هست و کاملا برتر از ریو میباشد ، بین این دو L90 پیشنهاد میشود .نقل قول:
پیشنهاد ویژه :
پژو 405 SLX کم مصرف ، بی صدا ، جادار ، قطعات ارزان و فرآوان .
با سپاس از راهنمایینقل قول:
به جز این پژو ممکنه چندتا گزینهی خوب دیگه هم بگین؟ پژو 405 واقعا امروزه دیگه جذابیتی نداره
سلام با عرض معذرت باز هم نیاز به راهنمایی دوستان دارم:نقل قول:
عزیزان اگه بودجه ام رو تا۷۰ افزایش بدم میتونم چه گزینه هایی رو مد نظر داشته باشم ولی یکی دیگه از توقعاتم هم اتومات هستش. فکر کنم بشه مگان ۲۰۰۰ ۹۱ و ام جی ۵۵۰ مدل۲۰۱۰ خرید. البته کماکان جیلی و جی۵ و x60 هم در گزینه هام هستن( البته اینا اتومات نیستن)
به نظر من مگان و ام جی 100 درصد به ماشینهایی مثل mvm و جیلی و جک و... برتری دارند البته نظر من تو این قیمت آوانته اتومات هست بی دردسر و کم خرجنقل قول:
دوستان به نظر شما بنده پاس مدل 91 بگیرم بهتره یا EF7 مدل 93 و صفر ؟
از همه لحاظ مانند ظاهر و کارایی و غیره بررسی کنید
رنگ مشکی تو فروش مشکل داره ؟
دوستان گرامی به جز خودروی پژو 405 SLX که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد دادن با 25 تومن پول برای خرید یک خودروی دسته دوم چه چیزی پیشنهاد میدین؟ کم مصرف بودن و ارزان بودن قطعات و... از گزینههایی هست که به هر حال امروزه همه برای خرید خودرو در نظر می گیرند
با سپاس
نقل قول:
سمند بیشتر پیشنهاد میشود . دلایل برتری عبارتند از :نقل قول:
صندلی برقی - سیستم سخنگو - موتور قوی و بیصدا و کم مصرف - هندلینگ بهتر از پارس - فرم راحتی صندلی ها
حتی در مقابل صفر پارس سمند بیشتر پیشنهاد میشود .
پویا جام واقعا ممنوتن , با صحبت های شما عزیزان دوستان زیادی اعتماد میکنند و پولهای زیادی خرج میکنند .
فقط یه چیزی برام هنوز سئواله
شنیدم که رنگ مشکی فروشش سخته , درسته ؟
خواهش میکنمنقل قول:
در اکثر شهرها مشکی رنگ بدفروشی است اما در تهران به این صورت نیست و خیلی خوب خرید و فروش میشود .
بهترین رنگ برای خرید و فروش سفید است .
دوستان گرامی پرسش من پیشتر این بود:
که در پاسخ دوست گرامی ما چنین نوشتند:نقل قول:
با درود
دوستان برای خرید خودروی دسته دوم با نزدیک به 25 میلیون پول چه خودرویی رو پیشنهاد می کنید؟
خب مصرف کم و جا دار بودن و البته شیک بودن و هرچه ارزون تر بودن قطعات از گزینه های مهم هست. پژو و پراید و سمند هم که خودروهایی هستند که نمی خوام بخرم
به من پیشنهاد ال 90 رو دادن
امروز توی خیابون خودروی ریو رو دیدم. نمی دونم این خوردو در مقایسه با ال 90 چجوری هست؟ ظاهر ریو که خیلی بهتر بود از دید من. توی مصرف و قیمت و .. چجوری هستند این دو تا خودرو؟
با سپاس
امروز یک گزینهی دیگه به من پیشنهاد شد که خودروی "تیبا" بود. آیا بهای این خودرو با پولی که من میتوم بزاره میخوره؟ آیا توی بازار هست؟ آیا با ویژگیهایی که بالا گفتم میخونه و برتر از خودروهای بالایی هست یا خیر؟نقل قول:
ریو و L90 هردو خودروی کم مصرفی هستند و هردو با کمبود و گرانی قطعات مواجه اند ، L90 جادار تر هست و کاملا برتر از ریو میباشد ، بین این دو L90 پیشنهاد میشود .
پیشنهاد ویژه :
پژو 405 SLX کم مصرف ، بی صدا ، جادار ، قطعات ارزان و فرآوان .
تیبا یا ریو یا ال 90 ؟ آیا گزینهی بهتری به جز پژو 405 وجود داره؟
با سپاس
نیاز نیست 2جا پست بذارین دوست عزیز:n05:نقل قول:
توقسمت مشاوره خرید نظرمو گفتم:n02:
دوستان زانتیا بهتره یا مگان 1600 ؟؟!
رنج قیمتشون تقریبا یکیه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟ تو این رنج از اینا بهتر هست .این چینی ها رو که اصلا نمیشه ماشین حساب کرد.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اصلا این دو خودرو با هم قابل قیاس نیستند ، زانتیا خودروی بسیار قدیمی و ناامن با 30 امتیاز ایمنی از 100 ( 1.5 ستاره ) یک تابوت متحرک به تمام معناست .نقل قول:
در مقابل مگان با 4 ستاره کامل ، خودروی ایمنی به حساب میاد ، فضای داخلی و بیرونی بسیار زیباتر از زانتیا است ، مصرف سوخت و ... کاملا برتر از زانتیا است .
تنها برتری زانتیا شتاب اولیه عالی هست و همینطور تنظیم ارتفاع و قابلیت حرکت به صورت سه پاچه !!!
موفق باشید .
من هميشه با پارس مشكل داشتم و دارم! پارس نهايتا ميتونه 1 تومن گرونتر از 405 و سمند باشه نه بيشتر. من اگه در شرايط شما باشم سمند ال ايكس XU7 ميگيرم. امكانات و آپشن هاى خوب سوارى بهتر از پارس و 405 به خصوص توى جاده فراوانى قطعات ظاهرش هم فاصله زيادى با پرشيا نداره. البته موتور كم صدا و پرشتاب اى اف سون هم آدمو وسوسه ميكنه اما خب خرابيش زياده و بايد خوش شانس باشى تا يه دونه خوبش گيرت بياد. يكى از دوستان مدل 91 داره هميشه از خرابيش ميناله. حتى يه بار تعمير اساسى شده! ولى سالمش پيدا بشه خيلى خوبه. به هر حال سمند توصيه ميشه چه ef7 چه xu7!نقل قول:
دوستان بین 2تا انتخاب گیرکردم !
خودم 206 v8 دارم که بنا به دلایلی باید ردش کنم بره ( مدل 90 ، یه گلگیر رنگ )
2تا ماشین هست که نظرمو جلب کرده به خودش
یدونه 206 v8 مدل 92 ، با کارکرد 3000 تا که اگه اونو بخوام باید ماشینمو بدم + 4 میلیون پول
یکی دیگه هم هست که 206 v2 مدل 90 با کارکرد 30000 تا و بسیار تمیز که حدودا باید 2 میلیون سر بدم
( البته یدونه 207 اتومات هم داره که مدل 89 و یک گلگیر رنگ ، اونم میتونم با 5 میلیون سر دادن بخرم )
به نظرتون کدوم رو بخرم بهتره ؟
اگه ماشین دیگه ای توی این رنج قیمتی هست که به ملاک هام بخوره ممنون میشم پیشنهاد بدید ( نسبتا کم مصرف ، قیافه مناسب ، پرشیا هم نباشه ، امکانات خوب ، مثلا v8 :n02: ، سقف بودجه 34)
توی رنج قیمت مگان بهتر از مگان پیدا میشه؟؟ از لحاض نرمی و کیفیت .شتاب مهم نیست .
فرق مگان 1600 با 2000 فقط توی شتاب موتر هست ؟؟؟ توی اتاق فرقی داند با هم ؟؟!
آوانته انتخاب دیگرتون هست که میتونید روش مانور بدید . من خودم سوار نشدم اما هر کس رو که دیدم داشته راضی بوده . نسبت به مگان ماشین کم خرج و بی دردسرتری هست شتابش هم قابل قبوله . در مورد نرمیش اطلاعات زیادی ندارم اما در کل تعریفش رو زیاد شنیدم.نقل قول:
من خودم سوار شدم.شتابش خوبه .اما داخلش که سوار میشی حس میکنی یکی از ماشینای داخلیه .خیلی توی اتاق و بیرونش سادست.فرمونش هم زیاد جالب نیست.نقل قول:
یه جوریه ماشین خابیده و خستست فکر کنم ساسی مگان بالاتر باشه بخاطر همین خشم نمیاد.
نقل قول:
کسی نظری نداشت ؟؟؟
ماشین اتومات بی آزار با 35 چیزی میشه خرید ؟
سلام
تو رج قیمت حدود 25 تومن 206اس دی بهتره یا ال 90 ؟
درود ، معیارهاتون رو بفرماءید تا راهنماییتون کنیم .نقل قول:
سلام
کلی پرسیدم
نرم بودن ماشین استحکام بدنه در تصادفات و کم انتقال دادن صدای دست انداز به داخل برام مهمه
همچنین تند تند خراب نشه حوصله تند تند رفتن به تعمیرگاه را ندارم
کاربرد اصلی من بیشتر تو شهره و کمتر به جاده میرم
شتاب و مصرف بنزین چون میدونم هردو خوبند در نتیجه مهم نیست و هردو میتونه رضایت بخش باشه
در مورد بازه قیمتش راستش صفرشون هم میتونم بخرم ولی فکر کنم صلاح باشه فعلا صفر نخرم و چند مدل پایینتر بخرم
فقط به خاطر اینکه خودروی اول خودمه
البته دست فرمانم خوبه ولی دوستان چنین توصیه میکنند
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نوی انتقال دست انداز نرمی هر دو متوسط هستن و تقریبا تو یه رده موتور جفتشونم معمولا مشکل خاصی پیدا نمیکنه در هر حال خیلی تفاوت فاحشی ندارن بیشتر سلیقه ای هست اگه جوونی و مجرد احتمالا 206 مناسب تر باشه ،فقط بگرد ماشین کم کار تمیز پیدا کننقل قول:
سمند ef7 هنوزم قطعاتش کمیابه ؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله ،قطعاتش نسبت به بقيه كم باب ترهنقل قول:
سلام دوستان لیفان 620 1.8 الان صفرش 38 تا 40 هست درسته ؟
با 30 ت میشه یه تمیزشو پیدا کرد حداکثر تا چند تا کار کردشو میشه خرید که هم طعم و بوی صفری از نظر فنی و بده و هم بی خط
و خش و مشکل فنی
حدودا با 30 لیفان 620 1.8 تا چند هزار کارکرد میشه پیدا کرد با فنی مشابه صفر ؟
اخرای 91 با 8000 تا کارکرد میشه خرید ؟
دوستان یک پرسش داشتم:
اینکه چندتا از دوستان گفته بودند خودروهای "ریو" و "ال90" مشکل کمیاب بودن یا گرانی قطعات رو دارن تا چه اندازه درسته و این گران بودن و کمیابی قطعات تا چه اندازه بحرانی هست؟ یعنی خرج قطعات ال 90 و ریو با قعطات دیگر خودروهای همترازشون چه اندازه هست؟
همچنین پرسش دیگه اینکه با 22 تومن پول میشه ریو یا ال90 دستهدوم خریداری کرد؟
با سپاس
از نظر موجود بودن قطعات ال90 بهتره... چون ریو تولیدش هم متوقف شده... با پول مورد نظر شما ال90 خوب نمیشه خرید ... برای خرید یک ال90 خوب و تمیز حداقل 25 م را در نظر بگیرید (مدل 87 احتمالا چون با این قیمت مدلای بالاتر سخت پیدا میشه)نقل قول:
با 22 ریو مدل 87 میتونید بخرید ... (البته قیمت که درهرحال بستگی به تمیز بودن ماشین داره.... چند شب پیش یک ریو 86 اما رنگ دار دیدم 18.5 تومن ... بنظر من که قیمت رو خوب میگفت و اصطلاحا" شکار بود...)
در مورد ریو من چون خودم دارم می تونم جوابتون رو بدم که هیچ مشکلی از نظر تامین قطعات ندارد و تمام قطعات آن در بازار موجود است . خرج ریو هم مطمئن باشید از ماشینی مثل 206 خیلی کمترهنقل قول: