نقل قول:
سلام
این جا مطرح نمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
سلام
این جا مطرح نمایید
باسلام و خسته نباشید
سوال من اینه که گوگل مپ با طول وعرض جغرافیای شهر یا دانشگاه و... رانشان میدهد یا با نام ،آن محل یا دانشگاه و... را نشان میدهد .درواقع دیتا بیس داره یا چطور کار میکنه
سلام نحوه استفاده از مباحث اموزش کرک idm در انجمنها را برام توضیح بدین لطفا.
شما باید سوالت رو در تاپیکی که بهش مربوطه بپرسینقل قول:
مثلا در قسمت زیر یه تاپیک ایجاد کن
اگه به دنبال قسمت مربوطه هستید می تونید از این تاپیک استفاده کنیدنقل قول:
و اگر سوالی در زمینه کرک idm دارید از ایتجا
سلام بنده در مورد ایجاد یه مرکز خدمات کامپیوتری می خواستم مشاوره بگیرم (مسائل مالی و مسائل مربوط به جواز شهرداری و ...) کجا باید مطرح کنم ؟
با سلام ، من در مورد تنظیمات تلویزیون سامسونگ پلاسما ps43 f4950 اطلاعات میخوام خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
salam:11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام ، در مورد تنظیمات تلویزیون پلاسما سامسونگ ps43f4950 اطلاعاتی پیدا نکردم ، خواهشا راهنمایی بفرمایید .
سلام
من برای درس ارایه مطالب بحث آموزش الکتر.نیکی رو برداشتم ولی نتونستم مطلبی پیدا کنم ک بهم بگه اموزش الکترونیکی تعاملی به چه طریقی انجام میشه و اگه شخصی بخواد ک به این صورت اموزش بده باید چه برنامه هایی رو در کامپیوترش نصب کنه..
امکانش هست شما کمکم کنید!!
من همین چهارشنبه باید ارایه بدم
سلام
لپ تاپ asus Eee PC Seashell series ویندوز 7 را مجددا نصب کردم وایر لس کار نمی کند.
چکار باید بکنم؟
سلامنقل قول:
به انجمن های P30world خوش آمدید
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
سلام دوستان
یک سوالی دارم و اون اینکه چقدر طول میکشه تا پست هاتون تائید بشه؟ آخه مال من یک مقدار طول میکشه مثلا چندین ساعت و حتی یک نیمروز و شایدم بیشتر !
- مال شما هم همینطوریه؟ یا بلافاصله ست؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=588429&page=76&p=8209341&viewfull=1#post8209341
در انجمن های حساس ممکن است بیشتر باشد! مانند علوم انسانی
سلام دوستان یه سوال راجع به کریستال ریپورت دارم کجا بپرسم؟:n14:
تاپیک جامع نداره لذا می تونید مثل باقی دوستان تاپیکی باز کنید در زیر شاخه زیرنقل قول:
یا
یا هم با سرچ یکی از تاپیک های قدیمی رو پیدا کرده و سوالتون رو در همون بپرسید مثلا
میخواستم بدونم بیزحمت امکانش هست کاربری که چندین سال پیش بن شده آن بن بشه؟:n16::n16::n16:
سلامنقل قول:
اتفاقا چند روز پیش این موضوع مطرح شد...
در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، بررسی میکنیم.نقل قول:
با تشکر مهران...
سلاااااااااام به همگی.چطوری میتونم ببینم چقدر از حجم اینترنتم مونده?adslتنکابن:n13:
درود برشما اساتید محترم.سوالاتی درباره خرید کیس دارم.مشاوره میخوام کجا بپرسم لطفا راهنمای کنید.
712:مشاوره خرید سخت افزار--> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سلامنقل قول:
برای کیس خالی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سیستم کامل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال درباره این دارم که بعد از هر اس ام اس یا تماسی که میگیرم(سیم ایرانسل) موجودی اعلام میکنه میخواستم غیرفعالش کنم
کجا مطرح بشه؟
712:سلام.این کد رو بگیرید:
[HTML]*140*3*2*5*2#[/HTML]
موفق باشید...
موتورdc,ومفهوم گشتاور
سلامنقل قول:
به p30world خوش آمدید.
سلام یک مشکل دربارهی نصب بازی داشتم کجا باید مطرح کنم
ممنون دوست عزیز اما اینم امتحان کردم نشد...واقعا نمیدونم چطوری برام فعال شد!نقل قول:
سلام
سوال در مورد شبکه دارم کجا بپرسم؟
سلام راجع به دانلود منیجر فلش گت سوال دارم کجا باید بپرسم؟
این نرم افزار مشکل داره
بعد از اجرای کرکش تو کل درایوها یه فایل اجرایی ایجاد کرد (آنتی ویروس رو برای پاک نشدن کرک غیرفعال کرده بودم)
بعد که آنتی رو ویروس رو فعال کردم تازه فهمیدم کرک خودش یه تروجان بوده و سیستم آلوده شده
البته خوشبختانه سیستم بلافاصله پاک شد
سلام دوستان من چند سوال در خصوص عیب یابی موتورسیکلت و خودرو دارم کجا مطرح کنم؟؟
سلام.نقل قول:
مرسی که اطلاع دادید، بهتره موارد این چنینی که مرتبط با بخش "دانلود" هستند رو در همون بخش مطرح کنید.
به جمع ما خوش اومدید. :n16:نقل قول:
سوالتون رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. :)
با تشکر مهران...
سلام عزیزان کسی در مورد منو مخفی led Samsung اطلاعات داره؟
سلام و به p30world خوش اومدیننقل قول:
به تاپیک زیر یه نگاه بندازین
سوالاتتون رو در اونجا بپرسید
به لینک زیر مراجعه کن: