میتونی از CPU Z استفاده کنی تو همین p30 هم کلی لینک براش دادننقل قول:
نوشته شده توسط layenz
Printable View
میتونی از CPU Z استفاده کنی تو همین p30 هم کلی لینک براش دادننقل قول:
نوشته شده توسط layenz
من كه سر در نياوردم ولي چندتا عكس گرفتم ميزارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد ديگه !
مدل مادر برد شما 8VM533M-RZنقل قول:
من ميخوام سيستمم را ارتقا بدم يعني فقط مي خوام رم و كارت گرافيكم را ارتقا بدم مي خواستم بدونم مادر بوردم مي تونه رم
يك گيگ و گرافيك 512 را جواب بده يا نه وبعدش چقدر بايد خرج كنم بودجم يه چيزي در حدود 200 هزار تومان هست كافي هست يا
پايين ترش را بايد با اين مبلغ بگيرم.
رم ساپورت:
Type: DDR266/DDR200
Max capacity: 2GB
DIMM slots:2
وضعيت agp:
1 x AGP 4X slot
در مورد رم شما ميتونيد تا 2 گيگ رم (در مجموع) داشته باشيد البته با باس 200 يا 266
از اونجا كه فكرنكم 200/266 گيرتون بياد 400 هم كارتون راه ميندازه
512 كينگ:47 تومن
1 گيگ كينگ: نزديك 100 تومن
گرافيك هم با اينكه AGP 4X ولي مجبوري از 8 ها استفاده كني مثلا يه 6600gt بگير140-150 (قيمت دقيق ندارم)
بستگي داره چقدر ميخواي صبر كني اگه ميخواي امروز فردا ببندي تك هسته اي 3800 ميتوني ببندي البته ممكنه يكي دو هفته ي بتوني دوهسته ايشو بخري...نقل قول:
نوشته شده توسط s2005
يعني اين كبنگ هارو ميشه آندركلاك كرد ...؟نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
عزیزم Ram رو آندرکلاک نمیکنن این دیگه چه حرفیه
وقتی مادربورد تا 266 ساپورت میکنه اون رم 400 هم 266 کار میکنه و به سرعت 400 نمیرسه
نقل قول:
يعني اين كبنگ هارو ميشه آندركلاك كرد ...؟
اينم نتيجه فعاليت توي چند تا فوروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم Ram رو آندرکلاک نمیکنن این دیگه چه حرفیه
وقتی مادربورد تا 266 ساپورت میکنه اون رم 400 هم 266 کار میکنه و به سرعت 400 نمیرسه
شوخي كردم ام 654 جان خيلي فعاليتت بالاست موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يكي از دوستان من سيستمي مي خواد حداكثر 500 تومن خوشحال ميشم نظرات دوستان بدونم :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- منهاي مانيتور ميشه 390 تومن.
- منهاي ساير قطعات باقيمونده حدودا ميشه 200 تا 210(رم حساب شده)
حالا ميمونه سي پي يو و مادربرد و گرافيك با 200 تومن كه دوست دارم پيشنهاد شمارو براي اين سه قطعه بدونم :biggrin:
من خودم پيشنهادم سلرون دي سوكت 775 كه اگر خواست ارتقا بده ديگه لازم نباشه مين عوض كنه
(در ضمن الان قيمتها نسبت به ماه قبل خيلي بالارفته؟)
با تشكر از همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز طرف چرت و پرت جواب داده آخه چه ربطي داره به رم ؟؟؟؟؟؟ 512 و 256 براي مانيتور فرقي نداره ... ؟؟؟ چيزي براش مهمه چيز ديگه اي هست و اين را هم بگم مشكلي نداره و تهران بايد حدودا 210 تومن باشه ... ضمنا جيزي كه مهمه براي مانيتور اينه كه شما فقط تنظيماتش را زياد نكني مثل سايه زدن و اين حرفا ... عزيزم مانيتورتون چيه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
از نظر نياز داشتن راستش را بگم اگه بازي خور قهار نباشي يه 256 6500 كافيته يا حداكثر 6600 و گرنه ديگه 7600 جي اس كافيه مگه مي خواي چي كار كني؟ مگه چند ثانيه فرقشه ؟ مثلا توي بنچ مار كها ديده بايد مثلا 1 ثانتيه فرقه 60 هزار تومنه!!!!!....
باتشكر شهريار :happy:
عزيزم سي پي يو 3000 يا 3200 اي ام دي 90 و دومي 100 تومن هست ...نقل قول:
نوشته شده توسط 801210990
مادربورد اگه پول دارين asus a8n-e اگه هم ندارين 127 تومن بياين يه jetway m645 or k8nf-9 or asus k8n-e بردارين كه 70 تومن هستند حدودا ... رم هم كينگ استون والسلام ...
گرافيك هم اگه كاري هم ندارين به نظر من به 128 5200 اسپاكل بردارين كه يه 35 تومن هست...
قربانت شهريار :happy:
عزيزم آر زد ها تا يادم مياد آن بود هاي اي ام دي روي گيگا بود كه سي پي يو ي 2.6 و گرافيك آن بورد داشت ...عزيزم ساپورت ميكنه ... تا 200 تومن هم خوب گرافيك 512 اسپاركل هست دي دي ار 2 هست ميده 140 تومن و 60 تومن مي مونه كه بايد كه رم 1 رم پاليت بردارين كه 1 يگيش را نمي دونم ولي يادمه دو فته پيشا 89 تومن بود ... بد نيست ... اين جوريه عزيز ديگه ارزون تر با كيفيت كم ميشه...نقل قول:
نوشته شده توسط layenz
قربانت شهريار ;)
خوب ديگه حله آقا كار شاقي كه نيست كه بله ميشه معرفي هم كردم 512 7600 اسپاركل 140 تومن و رم پاليت 1 گيگ 89 تومن...نقل قول:
نوشته شده توسط layenz
قربانت شهريار ;)
سايت رايان صبا X2 4200 Socket AM2 رو گذاشته براي اولين بار با قيمت 290 هزار تومن .
البته همچنين قيمت X2 3800 Socket 939 رو تغيير نداده و همون 300 هزار تومن .
Socket AM2 هم چيز خوبيه ميشه روش مانور داشت .
كسي نظري نداره ؟
عزيز سي پي يو 3000 اي ام دي آتلون 64 939 90 تومن...نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
مادربورد جت وي كه دوستمون گفت يا asus k8n-e or gig k8nf-9 . : 70 تومن...
گرافيك هم با 60 تومن يه 6500 اكس بايت بردارين من دارم راست يه 6600 كار ميده كه 55 تومن هست و 5 تومن ديگه را پول اينترنت من را بده طرف كه سريش نشه !!!!!!! :laughing: ( شوخي كردم ) آواتارت جالبه...
قربانت شهريار
رايان صبا خيلي عقبه من خيلي وقته ميدونم هست ولي كسي زنگ نزد به آواژنگ بپرسه آواژنگ از وقتي كه نمايشگاه بود كه من اومدم تهران تا الان داره ... مادربورداش هم معرفي مي كنم ...نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
قربانت شهريار
بحث : علي جون اي ام تو با توجه به بازار در به داغون ايران خيلي ميارزه واقعا اي ام دي اينجا داره دوباره بازار را ميگيره با اينكه كر ديو ها معلوم نيست الماس را زنگ زدم گفت گفته بودند توي اين هفته و اوردند و 930 را هم بالاتريننشه و گفت بار بعدي هفته ديگه ...
ضمنا مادربورداش هم اومده ... مخصوصش
:laughing:
ممنون شهريار جان از اينكه جواب دادي :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
فقط من به خاطر اينكه amd سوكتهاشو كم كم داره به am2 تغيير ميده گفتم سلرون دي 775 بگيره كه براي ارتقا لازم نباشه مادربرد عوض كنه
با اين حال نظر شما چيه؟
حالا من 1 شنبه مي رم علائدين ببينم بازار چي هست چي نيست ..
احتمالا يه سر با بازار رضا و پاساژ ايران هم بزنم . خلاصه اگه قيمتي خواستي بگو .
راستي در مورد AM2 - من هم مي دونستم تو ايران هست شهريار جان ..
منتها رسما براي اولين بار كه رايان صبا قيمت داده .
مادربورد هاشم كه خيلي وقته تو ايرانه حتي شايد از خود پردازنده ها زود تر رسيده !!
---------
راستي واسه اينكه به خودت زياد زحمت ندي يه سر برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اكثر مادربورد هاي AM2 هست .
ولي خدايي الان همه تو نخ همين Core 2 هستن كسي طرف AM2 هم نمي ره .
اينجا هم ماشاا... همه حرفه اين ! منتها من قبلا گفته بودم كه 939 سيستم نبنديد ديگه در آينده قابليت ارتقا نداره ....
موفق باشي .
سلام
ممنون از همه ي كساني كه منو راهنمايي كردن.
راستي پس ديگه مادر بورد و سيپيوم جواب ميدن ديگه خيالم راحت شد.
دستتان درد نكنه.
گابانا جان من هم توي پست بالاي شما همينو به شهريار جان گفتم كه به نظر من سلرون دي 775 بهتره از 939 البته براي آينده و ارتقانقل قول:
ولي خدايي الان همه تو نخ همين Core 2 هستن كسي طرف AM2 هم نمي ره .
اينجا هم ماشاا... همه حرفه اين ! منتها من قبلا گفته بودم كه 939 سيستم نبنديد ديگه در آينده قابليت ارتقا نداره ....
اگر ميشه شما هم نظرتون در مورد پست من(1208) بديد! ممنون
سلام مهدي جان
مي دوني كلا پردازنده هاي رده Athlon بهتر از همنوع خودشون ( اينتل ) عمل كردن .
به نظر من Sempron هاي سوكت 754 كه بر اساس AMD64 ساخته شده و اتفاقا 64 بيتي هم هستن پردازنده هاي بسيار خوبي هستن .
بستگي به علاقه ات داره - مي توني Celeron D بگيري يا Sempron AM2 هر دوشون قابليت ارتقا دارن .
خوبي سوكت AM2 اينه كه مشابه 775 هست . يعني يه سوكت براي كل پردازنده هاي High End و Low End شركت AMD .
پس اگه سمپرون هم بگيري ضرر نمي كني - باز من نظرم رو سمپرون هست .
حالا اگه فرض رو بر اين بگذاريم كه K8L شركت AMd يه چيز خوب از آب در بياد ( بهتر از Core 2 ) كه بعيد هم نيست پس گرفتن سمپرون يا Athlon سوكت AM2 به صرفه تره .
راستي AMD قراره دو تا پردازنده جديد FX 64 و FX 66 رو بده . البته FX 64 فكر كنم اوايل 2007 بياد
ولي همين FX 64 اگه بتونه X6800 يا E6700 رو شكست بده مشخص ميشه كه AMD مثل آب خوردن مي تونه با K8L اينتل رو لوله كنه !!
البته همه چيز فعلا حدس و گمان هست .
موفق باشي .
775 :laughing: اين كه بد تره براي هر كاري هم كه بخواي بد تره حتي براي آپديت هم بد تره چون كونرو ها ساپورت نمي كنند مادربوردش را ضمنا اي ام دي 2 30 درصد سريع تر هست در اكثر مواقع...نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
قربانت شهريار ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ديگه اين حرفت از اون حرفها بود !!
چطور Conroe ساپورت نمي كنه ؟
پس Conroe رو چه سوكتي سوار ميشه !!؟
عزيزم اين را من قبول ندارم كه كد ديو ها و سري جديد جايگزين ميشه توي ايران حد اقل تا سال ديگه اي ام دي و اي ام دي 2 هستند و تازه بازار را هم دارند....نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
قربانت شهريار ;)
عزیزم شما به تنهایی اوضاع بازار رو بررسی کردی؟؟ یا کمک داشتی (شوخی بید)نقل قول:
کنرو بیاد کسی AMD رو نگاه نمیکنه حالا شاید یک سری برن AMD بخرن که احتمالا از روی علاقه شخصیه واگرنه کیفیت Conroe ها و کاراییشون رو همه میدونن از CPU های AMD بیشتره
وا... من يادم نمي آد پستي داده باشم كه توش گفته باشم Core 2 Duo جايگزين ميشه !!نقل قول:
حداقل نقل قول ميكني درست آدرس بده !!
-----
ولي حالا مي گم مطمئنا اگر Core 2 Duo بياد بازار رو بدست مي گيره .
البته دوستان حرفه اي .
من اگه 200 تومن پول داشته باشم مي رم E6300 مي گيرم
البته اگه قيمت واقعيش تو ايران باشه .
---
ولي خوشم اومد ! بازار رو خوب بررسي مي كني !
موفق باشي .
دوستان وسط دعوا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس قبول داريد سلرون با سوكت 775 بهتيرن گزينس (البته فقط براي آيندش. همين) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ماله خودم بود انقدر براي ارتقا در آينده اصرار نمي كردم
پست من رو خوندي مهدي جان ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
-----
من نظرم روي سمپرون هست . چون اگه بخواي به سري K8 هم ارتقا بدي باز پردازنده هاس برتر از 775 هست
اگر هم بخواي به K8L ارتقا بدي باز هم ميشه گفت در آينده خوب عمل خواهد كرد .
ولي Celeron D رو شما مي توني فقط به Core 2 ارتقا بدي تا برتر از AMD بشه .
پس يه انتخاب داري ولي در AMD دو انتخاب داري .
موفق باشي .
دقیقا مهدی جان یه مادربورد با چیپ حداقل 945 فعلا برای ساپورت کنرو بهترین گزینست برای کسانی که میخوان سریعتر کامپیوتر داشته باشن و کمتر خرج کنن و بعدا یه چیز توپ بگیرن البته تا اونجا که میدونم تمام سری 945 از ASUS قابلیت ساپورت CPU های 65 نانو متری و Intel Core Duo Ready هستند
البته اين استدلال خودمه ..
ممكنه شما با اينتل بيشتر حال كني خوب مي توني اينتل بگيري .
اما AMD با آوردن سوكت AM2 و DDR II Support در واقع نقشه اش براي آينده بوده نه الان ( به نقل از يكي از سايت هاي معتبر )
منظور شما چيپست ديگه نه سوكتنقل قول:
نوشته شده توسط Vampire Viper
كامل خوندم ;)نقل قول:
پست من رو خوندي مهدي جان ؟
-----
من نظرم روي سمپرون هست . چون اگه بخواي به سري K8 هم ارتقا بدي باز پردازنده هاس برتر از 775 هست
اگر هم بخواي به K8L ارتقا بدي باز هم ميشه گفت در آينده خوب عمل خواهد كرد .
ولي Celeron D رو شما مي توني فقط به Core 2 ارتقا بدي تا برتر از AMD بشه .
پس يه انتخاب داري ولي در AMD دو انتخاب داري .
موفق باشي .
مشكل اينجاست تكنولو#ي اي ام دي آروم و قرار نداره. A و 745 و 939 و 940 , am2
سلام دوستان
آقا یکی یه توضیح بده واسه ما که ساده باشه بفهمیم
اصلا این Conroe چجوریاس؟
قیمتاش؟
و مشخصات دیگه
البته ساده بگید منم بفهمم و یه مقایسه کوچیک هم با AMD بکنید
ممنون
منظورتو نفهميدم!نقل قول:
البته اين استدلال خودمه ..
ممكنه شما با اينتل بيشتر حال كني خوب مي توني اينتل بگيري .
اما AMD با آوردن سوكت AM2 و DDR II Support در واقع نقشه اش براي آينده بوده نه الان ( به نقل از يكي از سايت هاي معتبر )
خوب من اگر سلرون ببندم با ددر2 مي بندم
باور كنيد من خودم اول مي خواستم سمپرون ببندم ولي چون دوستم گفت يه چيزي ببندم كه يراي بعد خرجش كم باشه به فكر سلرون افتادم
من در بهتر بودن سمپرون شك ندارم
بله ببخشید اشتباه شدنقل قول:
منظور شما چيپست ديگه نه سوكت
در مورد تکنولوژی Amd و با اون سوکت عوض کردنش هم دلیلش اینه که ساختار کلی پردازنده های Amd فرق میکنه برای همین با تغییر تکنولوژی Cpu سوکت رو هم عوض کنه (منظور کنترل کننده رمه و یک سری چیزای دیگه)
منظورم اينه كه من اينطوري استدلال مي كنم كه سمپرون بهتره .نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
شما يا دوستتون اصلا ممكنه فقط اينتل دوست داشته باشيد .
اما به دور از تعصب Core 2 واقعا عاليه .
اما به نظر من براي آينده AM2 يه چيز ديگه است .
------
تو پست هاي قبل هم اشاره كردم اگه FX 64 بتونه Conroe رو شكست بعدي يه جورايي ميشه گفت K8L هم ميتونه به راحتي همين كار رو بكنه
يعني AMD نميشينه كه اينتل راحت بازار رو بدست بگيره پس حتما يه چيزي مي ده كه قابل رقابت باشه .
از طرفي اگه الان AM2 بگيري قدرت مانورت بيشتره .
هم سري K8 و هم سري K8L - به قيمت هم بايد توجه كرد .
خلاصه موفق باشي .
دوست عزيز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
به بخش پردازنده و مادربورد يه سري بزن .
هم تو خود بخش و هم در بخش اخبار و مقالات مقايسات زيادي هست كه من و دوستان ديگه قرار داديم
ممنون از دوستان!نقل قول:
نوشته شده توسط Vampire Viper
حالا پس اگه اجازه بديد بريم سر اصل مطلب :biggrin:
اينم صورت مسئله:
ما 200 تومن پول داريم و مي خوايم cpu , main , vga بخريم كه cpu اگر دوستان اجازه بدن سلرون دي ببنديم
پيشنهادتون در مورد مين و گرافيك چيه؟ قيمتش رو هم لطف كنيد؟
Asus P5LD2 Deluxe
انتخاب خیلی خوبی محسوب میشه قیمتش هم یا حدود 100 یا کمتر از 100 هست (حدود 70 80 تومن دقیق نمیدونم شایدم تو این هاگیر واگیر قیمتش بالا هم رفته باشه)
سلام دوستان.يك سوال داشتم چطور ممكنه كه چيپستp 945 از core2duo پشتيباني مي كنه اما 975 نمي كنه.مادربورد p5ld2 كاملاً از core2duo پشتيباني مي كنه.
سلام امین جان چطوری شما؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
کی گفته که 975 از core Duo پشتیبانی نمیکنه؟؟؟
امين جان سلام
اگر دقت كني دو تا چيپست جديد اينتل يعني 946PL , 946GZ از خانواده همين 945 هستن .
975 رو هم آپديت كردن و با Core 2 سازگار شده .
همانطور كه قبلا بحث كرديم احتمالا اين 945 هم Revision هاي جديدش Conroe Sipport هست .
ويرايش :
يه سري به اينجا بزن ميبيني كه در مورد P5LD2 نوشه :
*Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor
در مورد خريد مادربورد هاي با چيپست هاي 975X و 945 حتما بايد دقت كنيم كه اين ويژگي رو داشته باشن .
البته نمي دونم اين مادربورد هاي ايران اومده يا نه .