سوگواری مناسب انسانی است که پا به این جهان میگذارد نه آن که رخت از این سرای بر می بندد.
Printable View
سوگواری مناسب انسانی است که پا به این جهان میگذارد نه آن که رخت از این سرای بر می بندد.
تقدیر مواظب است که حوصله ی انسان ها هیچگاه سر نرود.
بیشتر انسان ها ترجیح می دهند مرتکب گناه شوند تا مرتکب اشتباه .
جاش بیلینگس
تنها صفحات روزنامه که در مورد فتوحات بشری است صفحات ورزشی است باقی ورق ها ی روزنامه تنها اختصاص به ذکر خطاها و اشتباهات بشری دارد.
ارل وارن
عشق برای مرد از احساسات عمیق و غیر ارادی نیست ، بلکه قصد و عقیده استمادام دوژیرادرن
"تقريبا همه مي توانند در برابر فلاکت و بدبختي مقاومت کنند. اگر مي خواهي فردي را امتحان کني, به او قدرت بده."
آبراهام لينکلن
تنها قسمت کوچکی از تاریخ حاصل عمل مهتران است قسمت اعظم آن محصول عمل کهتران است.
مارک یوست
از مشخصات یک قاضی عادل ، یکی این است که دشمنان امروز او ستایشگران دیروز او هستند.
خداوندا عقیده ام را از دست عقده ام مصون بدار
دکتر شریعتی
اگر زیاد میخورم از من بخواه که کم بخورم
اگر زیاد حرف میزنم از من بخواه که کمتر حرف بزنم
اما از من نخواه که نفهمم
دکتر شریعتی
تجربه را روی تختخواب نرم و متکای پرقو نمی توان بدست آورد.
"اری پید"
برای پیدا کردن یک دوست باید یک چشمت را ببندی و برای ادامه دوستی با او هر دو چشمت.
مرد موفق مردی است که بتواند پولی بیش از مقداری که خانواده اش قادر به خرج کردن است، در بیاورد.
مرل میچم
«و اما سرزمین دلتنگی های ما، دنیایی است معمولی، تزیین یافته و دوست داشتنی؛ همان زندگی است با ابتذال فریبنده اش.»
توماس مان
موثرترین شیوه برای به خاطر سپردن روز تولد همسرتان این است که یک بار آن را فراموش کنید.
زندگی جدا سخت است اما خوب فکرش را بکنید اگر قرار نبود یک سوم آن را خواب باشید ،چقدر سخت تر می شد.
خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ... خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ... خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد.
شكسپير
وقتي كه نمي توانيم تنها بودن را تاب بياوريم يعني ارزش تنها رفيقي را كه از تولّد تا مرگ با ما خواهد بود را نشناخته ايم.
اِدا لِشان
آدم آن روز بزرگ میشود که برای نخستین بار از ته دل بخودش بخندد.
اتل بریمور
بسیاری از مردم در بیست و پنج سالگی می میرند اما تا هفتاد و پنج سالگی به خاک سپرده نمی شوند.
ماکس فریش
برای به دست آوردن رفیق باید به جستجو پرداخت اما دشمن بدون کمک فانوس هم پیدا خواهد شد.
برای من خواندن اینکه شن ساحلها نرم است کافی نیست ؛ می خواهم پای برهنه ام این نرمی را حس کند
آندره ژید
نقل قول:
فوئنتس هم توی یکی از کتاباش نوشته بود " مرگ همه از بیست سالگی شروع می شود . " خیلی شبیه به این بود و اون موقع واقعا این جمله منو جذب کرد
آري عشق به نگاهي نمي آيد كه با نگاهي برود. با رنگ چشمي نمي آيد كه با رنگ چشمي برود. با قامتي رعنا نمي آيد كه با قامتي رعناتر برود. با عشوه اي نمي آيد كه با غمزه اي برود. عشق سنگين و به تدريج مي آيد ، با زحمت و تلاش مي ماند و هرگز نمي رود. و از همه مهمتر اينكه منحصر به فرد مي ماند و هيچ كس و هيچ چيز جاي آن را نمي گيرد.
کسی رو که دوست داری چند وقت یک بار بهش یادآوری کن، تا فراموش نکنه قلبی براش می تپه.
شکسپیر
كدام پل در كجاي جهان شكسته است كه هيچ كس به خانه اش نميرسد؟
زمانه ای بود که تنها مرده ها لبخند به لب داشتند از ارامشی که یافته اند!
انا اخماتووا
وقتی نتوانستی هیچ مساله ای را از یک زن پنهان کنی مطمئن باش که عاشق آن زن شده ای.
پل جرالدی
پول همه چیز دنیا نیست اما دست کم باعث می شود بچه هایتان هر روز به شما سلام کنند.
پل گتی
خوبی شهرت این است که وقتی شما حوصله آدم ها رو سر میبرید انها فکر میکنند که اشکال از خودشان هست.
هنری کیسینجر - استراتژیست امریکا
مصمم: كسی كه با لجاجت تمام در راه مورد قبول ما گام برمیدارد.
كمك كردن: شخصی را حقنشناس كردن.
بیگناهی: وضعيت يك جنايتكارپس از اينكه وكيلش، اعضای هيئت منصفه راخريد.
رقيب: يك عوضی رذل كه دقيقا به همانچيزی علاقهمند است كه ما قصد تصاحب آن را داريم.
بررسی كردن: يافتن يك توجيه مناسب برای تصميمی كه مدتهاست گرفته شده است.
-----------------------------
از کتاب دایره المعارف شیطان نوشته آمبروز بیرس
یک نویسنده یا هنرمند هر روز صبح وقتی از خانه بیرون می آید باید به دور و برش چنان نگاه کند که گویی بار اول است که همۀ آن چه را هر روز دیده می بیند.
مارکز
تازگی ها خواندم که عشق یک مساله شیمیایی است و از همین جا فهمیدم که چرا همسرم مرا دائما زباله سمی خطاب می کند.
پرسید چون دوستم داری بهم نیاز داری؟ یا چون بهم نیاز داری دوستم داری؟بهش گفتم چون دوستت دارم بی نیاز ترینم!
زیبا دروغ می گفتی; یاد خوش باوری های من بخیر!
بهتر است روی پاهایت بمیری تا روی زانوانت زندگی کنی.
افراد دوست نداشتنی را زمانی با نزاکت میدانیم که دست از سر ما بردارند
نیچه
هر نوزاد نشان از نظر خداوند دارد که زندگی باید ادامه یابد
-----------------------------------
کارل سندبرگ
عشق در یک نگاه را آسان میشود فهمید ، چیزی که معجزه است عشق بین دو آدمی ست که یک عمر بهم نگاه کرده اند.
--------------------------------
امی بلوم
درباره ی انسانها از روی سوالاتی که می پرسن قضاوت کن، نه جواب هایی که میدن.
ولتر