شوما همین تعریف عزت و فردی که عزت دارد استفاده می کردی نمره می گرفتی منم همین کارو کردم آخه چیز دیگه ای یادم نبود!! خلاصه خیلی هم تف دادم جای جوابا رو کلا پر کردم :n30:نقل قول:
Printable View
شوما همین تعریف عزت و فردی که عزت دارد استفاده می کردی نمره می گرفتی منم همین کارو کردم آخه چیز دیگه ای یادم نبود!! خلاصه خیلی هم تف دادم جای جوابا رو کلا پر کردم :n30:نقل قول:
حوزه ماهم داشتن تصحیح می کردن ولی ما فک کردیم اشتباه می کنیم...:n27:نقل قول:
آحه مگه میشه سربرگ نزده برگه ها رو با اسم تصحیح کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
اگه به جای حمله اول پاسخنامه می نوشتیم" عکس"و بعد توضیح می دادیم،درست بود؟؟؟نقل قول:
عزیزم جلو خودم بچه زرنگ ما داد همونجا سه سوته تصحیح کرد!!اسمم گفت بنویسیم!!!نقل قول:
اگه عادلانه صحیح کنن دور و برِ 18 میشم :|
من دقیق حساب کردم حدودا 15 میشیم:n28: هر چی حساب میکنم بالاتر نمیره:n14:
انهایی که می بینید تو حوزه دارند تصحیح میکنند اشتباه میکنید اونها تصحیح نمیکنند فقط و فقط جاهای خالی برگه را با خودکار خط میکشند تا مبادا مثلا کسی بعدا نتونه تقلب کنهنقل قول:
نقل قول:
برای تصحیح همه برگه های امتحانی می برند حوزه تصحیح که یک جای بخصوصیه و قرنطیه هم است
نقل قول:
اين كه معلومه يارو تصحيح نميكنه ...نميدونم اين دوستمون چطوري اين فكر رو كرده كه كسي با اين سرعت و با سر برگ تصحيح ميكنه ...:n02:
منم پارسال نهايي داشتم هميشه برام سوال بود كه اين يارو دقيقا چيكار ميكنه ..پرسيدم و همين كه شما ميگي رو گفتن :n09:
آقا چطور بگم یه شما طرف برگه نیم ساعت دستشه (اون مورد اول رو نمیگم) بعد داره خط میزنه؟ خط زدن که 1 دقیقه هم نمیشه!!نقل قول:
خب دیگه ما بریم حسابان دوستان عزیز تا شنبه نمیام انجمن بعد شنبه میام :دی باید با آمادگی کامل برم امتحان موفق باشین دوستان:n11::n16:
سلام آرش جان خدا قوت ^^ آره خط میکشن فقط مال تو نیست که... مال همه رو اینجوری میکنن... اونا حق تصحیح کردن ندارن... :n26::n16:نقل قول:
آقا شوما خیلی جدی گرفتی از همین الان رو 20 حساب باز کن:n02:نقل قول:
هدف من : حسابان(اکنون) ، فیزیک 3 ، هندسه 2 ...:n26:نقل قول:
به پاسخ نامه که نگا میکردم احتمالا دینی بالای 19 ...
سوالا همه تکراری بودن اگه کسی بنی هاشمی رو میخوند میتونست خیلی خوب بگیره :/
فقط 7 نمره تشریحی بود ... کلا خوب بود ...
---
دوستان کسی حل مسائل فیزیک 3 ریاضی و هندسه 2 رو داره؟
18 تا 19
حیف این همه دینی که خوندم
------------------------------------------------
بشینید حسابان بخونید که از همه درسا مهمتره:n07::n07:
جواب سوال های امروز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت کانون 5 ساعت بعد از هر امتحان نمونه سوال مربوط به اون رو قرار میده و دوستان میتونن دریافت کنن
یه سوال چرا نمیشه از سایت aee.medu.ir نمونه سوالات رو گرفت؟
بچه ها سوال اندیشه تحقیق (رابطه ی گناه با عزت نفس) جوابش که توی کتاب نیست هر معلمی به سلیقه ی خودش میگه باید عینه کتاب مینوشتیم؟؟ من از خودم گفتم اما با کلید فرق داره اگر اونو نمرشو بدن 20 :n10: اگرم ندن 19.25:n03:
.............
بچه ها یه سوال :به نطرتون برای اینجواب من به سوال23 چه قدر نمره میدن:((رابطه یمعکوس دارد انسان عزیز تسلیم نفس اماره نمیشود ودر مقابل گناه شکست نمیخورد وتسلیم نمیشود اما انسان گناهکار قبل از اینکه تسلیم عوامل بیرونی شود ابتدا در خود شکست می خورد وحقارت را میپذیرد))لطفا بگید:n28:
فکر کنم فقط قسمت اولش درسته بنابراین یه .25 میدن شایدم بیشتر دادن راستی معلم ما واسه حسابان هیچی اثبات نگفته به نظرتون چیکار کنیم؟نقل قول:
سلام دوستان من خیلی استرس دارم به نظرتون فقط بنی هاشمی بخونم چند میشم ؟ نمره قبولی رو میگیرم ؟
حد و پیوستگی و مشتق رو فول بخون بقیه چیز های فصل 1 و 2 رو از همون بنی هاشمی یاد بگیر.نقل قول:
فصل 3 هم اگه وقت میشه و بلدیش بخون اگه اینا رو بخونی حداقل 14 15 میشی
آهان!!!! ایول داداش دمت بوق تریلی!!!!!!!!نقل قول:
فصل 4 و 5 رو فول میخونم... (آره فصل 1 و 2) لامصب خیلی طولانیه!!! مبحث هاش خیلی وقت گیر هستن... کلی وقت آدمو هدر میده ... :n22:
فصل 3 رو هم میخونم ... حله داداش امیدوارم نیفتم شهریور... من همین کارو انجام میدم یعنی فصل 4 و 5 رو فول میخونم آبش میکنم! فصل 3 رو هم همینطور!!! میمونه فصل 1 و2 اونم بنی هاشمی هرچی سوال داره + سوالات پارسال رو میخونم... امیدوارم بالای 10 بشم :n16:
مهران این بنی هاشمی چیه جون من؟:n02:نقل قول:
سوالات چند دوره از امتحان های پایانی رو به همراه جواب دارهنقل قول:
اگه میتونی بیشتر تمرین حل کن از مباحث حد و پیوستگی و مشتق تا اینکه جز به جز بیای جزوه رو بخونی!نقل قول:
بچه ها استرس نداشته باشید . امتحان آسونیه
کتاب و مسائلش رو بررسی کنید حتما . زیاد هم روی جزوه دبیر حساس نشید
اول فصل 4 و 5 بخونید
موفق باشید
بچه ها اما به نظر من کتاب نخونید
جزوه معلمو بخونید و شش تا نمونه سواله قبلی که از این کتاب هست
توی کتاب خیلی از مسائل هست که خیلی طولانی (و نسبتا مشکل) و وقت گیر هست و توی امتحان هم هیچوقت مثلشون نمیاد
نه اینکه منظورم این باشه سختن ها یه جورایی خرکاری دارن محاسبات زیاد اعداد درشت و راه های طولانی که اگر توی امتحان بیاد بارم رو خراب میکنه
البته اگر جزوه ی معلمتون کامل هست
چون من که امتحان نهایی هایه قبلی رو دیدم فوق العاده سطحشون پایینه با یکی دو ساعت وقت روی هر درس میشه کامل جواب داد
دوستان آقایون من سرم ترکید اینقده خوندم سرم داره درد میکنه ... این وسطش بالا پایین کنم بدتر میشه... من که فردا فقط و فقط بنی هاشمی میخونم + یک دور کامل از هر مبحث بعدش تمام ... امیدوارم بالای 10 بشم ... حداقلش تجدید نشم کافیه... بااین سر دردم...نقل قول:
من الان فقط 3 فصل اخرو یه چیزی خوندم!
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
من تا ساعت 2 بامداد 3 فصل آخر رو فول میکنم... فصل اول رو هم از قبل میدونم! فقط آخراشو باید کمی دور کنم... ولی فصل 2 رو هیچی نمیدونم فعلا... الانم دارم سرمو ماساژ میدم تا خوب بشه بعدش میترکونم :دینقل قول:
منم نمیدونم در ادامه چیکار کنم! الان 3 فصل اخرو یه چیزایی از جزوه خوندم با 2 تا نمونه سوال.بنظرت بقیه وقتو رو چی بذارم؟نقل قول:
پ.ن : بقیه بچه ها هم لطفا بیان برنامشون رو بگن یه رقابتی بشه برای همه که بیشتر هم بخونن
من در ادامه یکضرب بنی هاشمی تمرین میکنم (بهترین و مهمترین سوالات کتاب رو داره+امتحان نهایی دوسال قبل به همراه جواب قیمتش 1200 تومان :))نقل قول:
فک نکنم کسی بیاد همه سرشون شلوغه منم سرم شلوغ بود ولی حوصلم سر رفته بود... از بس خوندم مخم ترکید ... تا ساعت 2 میخونم امیدوارم 3 فصل رو فول بشم...
اقا یه چندتا سوال داشتم فوری :n02::
1- از تمرینات دوره ای سوال میاد(مشتق هاش خیلی سخته)
2- تو فصل 1 تو فعالیت 1 چند تا اثبات هست از اونا میاد واسه حلشون راهنمایی کنید(کلا اثبات چیا میاد؟)
3- یکی این اهنگ تغییر وابسته رو توضیح بده هیچی نفهمیدم ازش اصلا تو کتاب هست یا معلم ما اضافه گفته؟
خسته هم نباشید
حالا من ۳ تا منبع سوال نهایی دارم هم سی دی هم کتاب علوی هم برگه های معلممون :Dنقل قول:
ولی این تمرینای کتابش باید جالب باشه!
آی ارش ها :دی داداش من کل کتابو الان تموم کردم گفتم که میترکونم :دی واقعا ترکوندم!!!! دوستان به نظرتون فردا رو چی بخونم؟!نقل قول:
من الان کتاب رو کامل یک دور کردم و همینجوری برم 10 میشم ولی فردا(جمعه)نمیدونم شایدم امروز :دی ، به نظرتون چیکار کنم؟
1- فقط و فقط بنی هاشمی تمرین کنم(اینو فعلا نخوندم)
2- دوباره کتاب رو به همراه یک مثال تکرار و تمرین کنم(خوندم+تمرین کردم یک دور)
3- مسائل کتاب رو تکرار و تمرین کنم(مسائل،مثال ها ، تمرینات مهم کتاب رو یک دور تمرین کردم)
کدومش روز آخر به صرفه است دوستان ؟!
کدومش به نظرتون خوبه؟ جان من هلپ پلیز :n18::n16:
1- از تمرینات دوره ای اون سوالایی که درستی یا نادرستی رو مشخص کنید میاد اونو بخون بقیش بیشتر بدانیده... :n06:نقل قول:
2- اثبات چیا میاد؟:دی از اثبات فقط یک نمره میاد اونم اگه بخوان سوال رو سخت طرح کنن (البته 99 درصد امسال میدن چون پارسال ندادن...) خدا میدانه چیا میان :دی
3-من آهنگ تغییرات رو میدونم ولی آهنگ تغییر وابسته رو اصلا ندیدم...
من تا ظهر جزوه رو تموم میکنم شب میرم برای نمونه سوال...
اقا چه طوریه شما این همه میخونی واسه ده میری من یه روزه دارم میخونم واسه بیست میرم؟نقل قول:
من خیلی امیدواهی دارم یا شما خیلی خودتو دست کم گرفتی؟:n02:
دقیقا برای من خیلی جای سواله:n02:نقل قول:
فصل دوم مونده :n02:
من یه دور سوالات مهم که حدود 50 تا بود خوندم . بعد بیشتر تمرینات رو حل کردم
الانم میخوام سوالات امتحان نهایی سال 90 و 91 رو بخونم .
سوالات دی 91 چقدر آسونه . یعنی امتحان ما هم ..... ؟!:n02: