تبلتی که نیازهای شما رو بتونه برآورده کنه بالای 1 میلیون قیمتش هست! اما سامسونگ گلکسی تب 7 پلاس گزینه خوبی هست سیمکارت میخوره صفحه نمایش با کیفیت PLS هم داره + پردازنده دوهستهای قیمتش حدود 750 تا 800 هزاره اما مشکل اینجاس باتریش کمی نسبت به دیگر رقباش ضعیفتره (البته اون باتری هم عملکرد خوبی داره ولی نسبت به دیگر رقبا مثل Nexus 7 ایسوس/گوگل ضعیفتره).نقل قول:
اما گوشی هم خوبی های خاص خودش رو داره از جمله قیمت مناسبتر البته تبلت برای اینترنت و دیدن فیلم مناسبتره ولی برای حمل و نقل گوشی بهتره. البته اسمارتفونهای امروزی کمی از تبلتها ندارند. من تو گوشیهای بهتون پیشنهاد میکنم 100 تا 150 بودجهتون رو افزاریش بدید و گو.شی محبوب Samsung Galaxy S2 رو بگیرید که مطمئن باشید پشیمون نخواهید شد عمر باتریش هم خوب هست. اما تو رنج قیمت 600 تا 700 دو تا گوشی رو بهتون پیشنهاد میکنم که پردازنده دوهستهای هم دارند Samsung Galaxy S Advance و Sony Xperia P که هر جفتشون نسبت به قیمتشون کارایی عالیای دارند البته عمر باتری S Advance سامسونگ نسبت به Xperia P سونی بهتره چون باتریش 1500 میلیآمپر هست در حالی که Xperia P باتریش 1305 میلیآمپره.