ولی کتابهای پایه درسی تغییر کرده جدی تغییری نداشته کتاباشون پس همون پارسالی رو استفاده کنیم؟؟؟؟؟
Printable View
ولی کتابهای پایه درسی تغییر کرده جدی تغییری نداشته کتاباشون پس همون پارسالی رو استفاده کنیم؟؟؟؟؟
سلام دوستان،یه سوالی دارم.لطفا هر کی مطمئنه جواب بده
آیا با پیش ریاضی میشه کنکور تجربی(پزشکی) داد؟
یا حتما باید پیش تجربی رو گرفته باشی؟
من قشمم و هزینه قلم چی شد 420 تومن!گفت یه پلیج کتاب داری گفتم نمی خوام گفت اجباریه! وقتی کتاب هارو گرفتی چند تا کتاب تاریخ رفته هم داشت! مثلا مربوط به 86,87 89 بودنقل قول:
می خواستم بپرسم باقی جاها هم420 هست یا نه؟
ازمونهای قلمچی هر شهری فرق میکنه من که پارسال فقط پول پیکیچ رو دادم کتاب نگرفتم
متوجه شدم عینکم خط افتاده و سر در دارم و به همین خاطرهنقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
بهمگفت420 هست با یه پلیج کتاب هم می شه 550 بعد که واسه ثبتنام رفتم همون 420 بود با یه مشت کتاب بنجل منجل سال 86, 87 و89 که شرط می بندم رو دست مونده و از خودش در آورد که هرمزگان 420 هست! من قشممنقل قول:
همجا به زور کتاب می ده؟ پارسال که از این خبرا نبود.
بهمگفت420 هست با یه پلیج کتاب هم می شه 550 بعد که واسه ثبتنام رفتم همون 420 بود با یه مشت کتاب بنجل منجل سال 86, 87 و89 که شرط می بندم رو دست مونده و از خودش در آورد که هرمزگان 420 هست! من قشمم
همجا به زور کتاب می ده؟ پارسال که از این خبرا نبود.[/QUOTE]
پارسال هم دادن پول کتاب زوری بود
بیاد مبحثی بگیری به هیچ عنوان درس به درس نگیرنقل قول:
عربی هم فوت وفن بگر چون مثل من صفری
فوت و فن نسبت به ایادفیلی محشره
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
آقا محمد فوتو فن نبست به ایادفیلی محشره! فوت و فن برای هر مبحثی که درس داده تست و نمونه داره و برای کسی که صفره عالیهنقل قول:
منم مثل تو صفرم!نقل قول:
مبحث فعل رو از ایادفیلی خوندم و تو کنکور 25 درصد ترجمه رو زدم! الان که دوباره فعل رو از فوت و فن عربی رو می خونم قدرش رو می دونم! عالیه محشره
بچه ها میشه بگین محتوای دورس 1 تا 7 کتاب ادبیات 2 چی هست ؟ اسم درس ها دقیقا چیه ؟
فصل 1 ریاضی پیش دانشگاهی تجربی دقیقا چیه و چیا داراه ؟
سلام
کسی برنامه درس زیست شناسی آزمونهای کانون رو نداره؟
مرسی
سلام
پس از مدتها برگشتیم
این اولین پستم با نت خوابگاهه
دوستان با چند تا از بچه ها یه سایت زدیم راجع به کنکور و مسائلش !! البته من هنوز خودم توش ننوشتم ولی ایشالا به زودی شروع میکنیم به نوشتن
خوشحال میشم بهش سر بزنید
کد:www.4sharif.com
من ایادفیلی رو خوندم! فوت وفن رو هم خوندم! فوت وفن بخونی بالای 70 زدی! اگه دیدی فراموش کردی اشکال نداره چون عربی رو باید چند دفعه بخونی! اگه 2 دفعه بخونی یا خلاصه بنویسی بالای 70ینقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
برنامه کانوننقل قول:
کد:http://www.kanoon.ir/?file=3
سلام به دوستایه گلم می خواستم ببینم واسه آمار و مدل سازی و زبان فارسی چه کتاب کمک درسی بگیرم ممنون میشم جوابمو بدید:11:
خیر،ربطی نداره!شما می تونید با پیش ریاضی هم تجربی کنکور بدید!کاری که یکی از دوستان بنده کرد!
ریاضی که تغییرش مهم نیست چون تست های که می زنی مبحثی هست و تغییر هم جزئیه!نقل قول:
من می خوام از رو زیست جدید بخونم و تست های سال قبل رو بزنم رو بزنم! جون متاطلب که تغییر کرده کمه!
راستی من سال دوممه و متوجه می شم چی تغییر کرده! مطمئنن از این تغییر تو کنکور سوال می یاد
اگه می تونی همه شیمی ها رو مبتکران تست بگیر! اگه سبز هم داری و راضی هستی خوبهنقل قول:
نقل قول:
شما با هر مدرک دیپلمی میتونید در هر رشته ای کنکور بدهید ....
ولی توانایی های خود در ان را نیز مد نظر بگیرید....
سلام دوباره به دوستایه گلمیه سواله دیگم داشتم من فارغ التحصیلم و رشتمم تجربی هست درسارو همرو قبلن دور کردم اما تو بعضی جاها هنوز ضعیفم راستش تو کانونم هم ثبت نام کردم حالا اگه قرار باشه طبق برنامه کانون پیش برم می ترسم اونجاهایی که ضعیفم نرسم بخونم مسن تو این برنامه که این هفته کانون داده گفته مسن ریاضی عمومی فصل 1 رو بخونید در صورتی که من ضعفم تو فصله 3 هست ترسم ازینه که اگه طبق برنامه کانون پیش برم نتونم اونطور که شاید ضعفامو تقویت کنم به نظرتون چیکار کنم
منم پیش ریاضی هستم ولی کنکور رو میرم تجربی ایشالا :)
دوستان سلام:20:
اگه یه لطفی کنید ممنون میشم:
سر فصل های کتاب ریاضی سال دوم و سوم و چهارم دبیرستان رو بگید
مطابق با کتاب درسی های جدید که برای کنکور 91 هستش
ممنون
کتاب های دوم و سومکه امسالتغییر کرده درکنکور نمی یاد !نقل قول:
تغییراتریاضی عمومی هم یا یه سرچ کوچک توگوگل و پیدا می شه 20-30 صفحه قبلهم یکی از بچه ها گفته
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
دوم و سوم تغییر نکرده فقط ریاضی عمومینقل قول:
نقل قول:
فصل اول - احتمال : در اين فصل مبحث آمار كتاب قبل حذف شده است و تمامي فصل به مبحث احتمال اختصاص دارد .
فصل دوم – توابع و معادلات : اين فصل، حاصل ادغام و اصلاح فصول دوم و سوم كتاب قبلي ميباشد و در آن به مباحثي همچون توابع درجه دوم و رسم آنها، روابط بين ضرايب جوابهاي معادله درجه دو، تابع جزء صحيح، تابع قدر مطلق، توابع صعودي و نزولي، دنبالهها، كاربرد توابع نمايي (رشد و زوال)، تابع نمايي طبيعي، تابع لگاريتم طبيعي و معادلات مثلثاتي ميپردازد.
فصل سوم – مشتق : اين فصل حاصل اصلاح فصل قواعد مشتق گيري كتاب قبلي است و به يادآوري و تكميل مفهوم مشتق مي پردازد .
فصل چهارم – كاربرد مشتق : در اصلاح اين فصل ، فصل كاربرد مشتق حذف شده از كتاب رياضي 3 نيز مورد توجه قرار گرفته است .
فصل پنجم – هندسه مختصاتي و منحني هاي درجه دوم : اين فصل اصلاح شده ي فصل مقاطع مخروطي كتاب قبلي مي باشد (اصلاحات جزئي است).
فصل ششم – انتگرال : اين فصل حاصل اصلاح جزئي فصل انتگرال قبلي مي باشد .
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
صفحه اولش مثل Rss هست بهتر یه توضیح کوتاه داده بشه مثلا 6-7 خطنقل قول:
چون نویسنده های متفاوت هست آدم نمی فهمه از نوشته اش خوشش می یاد یا نه
ریاضی سال سوم سال 89 تغییر کرد
امسال هم تغییر کرده
کتاب های من قدیمی هستند(1سال پیش فارغ التحصیل شدم) .
سرفصل های ریاضی سوم رو هم اگه بگید ممنون میشم.
من رشته ام ریاضی اما سر فصلهای ریاضی 3تجربی اینطوریهنقل قول:
فصل1===پدیده های تصادفی و احتمال
فصل2===تابع
فصل3===حد وپیوستگی
فصل 4===مشتق
ریاضی دوم مشترک رشته ریاضی و تجربی
فصل1==الگو ودنباله
فصل2==تابع
فصل3==توابع خاص-نامعادله وتعیین علامت
فصل4==توابع نمایی و لگاریتمی
فصل5==مثلثات
فصل6==ماتریس
فصل7==ترکیبیات
حسابان
فصل1==محاسبات جبری،معادلات و نامعادلات
فصل2==تابع
فصل3==مثلثات
فصل4==حد وپیوستگی توابع
فصل5==مشتق توابع
ایادفیلی بخون منم صفر که خوبه منفی بودم !نقل قول:
سلام اره راس میگه ایاد فیلی بهتره یه کم پایه ای تر گفته !!
ضمنان دوستم سسایت ردن با بچه های شزیف اگه دوس دارین بهش سر بزنید !
کد:www.4sharif.com
باسلام دوباره
شرمنده یه سوال|(میدونم لوس شده ولی چاره ای نیست؟؟!!!)
برای 2مبحث دستگاه اعداد و دنباله وسری میتونم از کتابای قدیم بخونم وتست بزنم؟البته فعلا تا کاتابای جدید بیان؟
ممنون
درس های که قوی هستی و می تونی تو دو هفته بخونی رو با کانون بخون و در س های که ضعیفی رو با برنامه خودت بخون!نقل قول:
مثلا من فیزیک و ریاضی و عربی رو با برنامه خودم می خونم
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
یعنی سال قبل ریاضی سوم تغییر کرده؟نقل قول:
کسی نمی دونه دوم هم تغییر کرده یا نه؟
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
به نظر من مباحث تغییر نکرده و بیشتر کتاب های تست هم مبحثی هست و می شه ازشون استفاده کرده الا اگه نکته ای اضافه شده باشه که تو تست های نباشهنقل قول:
ممنون آرچین جونم خیلی گلی ایشالا تو هر رشته ای که دوس داری قبول شی به امید موفقیت واسه تو و همه ی دوستان:11:
نقل قول:
به نظز منم تا کتابای جدید بیاد ! از کتابای قدیمی میتونی استفاده کنید !؟!
بچه ها میشه کسایی که کتاب دارن به من جواب بدن ؟
دروس 1 تا 7 ادبیات 2 و فصل 1 ریاضی تجربی چیه ؟
ریاضی پایه چه تجربی چه رشته ریاضی تغییر داشته سرفصلها رو صفحه قبل گفتم
امار:گاج سفیدنقل قول:
زبان فارسی:نشر دریافت هامون سبطی (2جلد)
ادبیات2 تا درس7 همون قبلی هستش تغییر نکردهنقل قول:
ریاضی پایه هم صفحه قبل سر فصلها رو گفتم
ریاضی پیش تجربی===احتمال
اخر برای عربی چه کتابی خوبه؟؟؟؟؟؟ من کنکور90 عربی رو 45زدم برای من ایادفیلی خوبه یا فوت وفن؟؟؟؟؟؟
با چه کتابی 45 زدی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
عربی همگاماننقل قول:
من خودمم تو عربی بین ایاد فیلی و فوت وفن موندم!کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟
تو دینی بین الگو و همگامان موندم!کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
سلام.
در مورد درس عربی و بقیه دروس، و همچنین معرفی کتاب ها، توی صفحه ی 41 همین تاپیک توضیح کامل داده شده. (پست های Samba رو بخونید.) اینم آدرسش:
راستی در مورد تغییر کتاب های دیف و حسابان و ریاضی 2، از معلم پارسالمون (که خداییش کارش درسته) پرسیدم چیکار کنیم ، جوابش این بود:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499709&page=41
برای حسابان و ریاضی پایه: 90 درصد مباحث همون قبلیا هستن، و حدود 10 درصد جدید اضافه شده. مثل ب.م.م و ک.م.م و بسط دو جمله ای و توابع نمایی (که امسال یه مقدار بیشتر بهش توجه شده). پس همون کتابای قبلی رو باید تست بزنیم و فقط برای اون 10 درصد، یه کتاب جدید گیر بیاریم و تستاشو بزنیم.
برای دیف: تقریبا هیچ مبحث یا نکته ی جدیدی اضافه نشده. و بعضی از قسمت ها کمرنگتر و حتی حذق شده. معلممون گفت همون کتابای قبلی رو بزن و هیچ مشکلی نیست.
نقل قول:
من هم فوت و فن رو دارم هم ایاد فیلی ....... جفتشم خوندم شک نکن ایاد فیلی بهتره...همیشه وقتی فوت و فن میخوندم یه سوالایی تو ذهنم به وجود میومد که تو فوت و فن جوابش نبود ولی ایاد فیلی دقیقا به همون سوالا پرداخته بود
دینی هم گاج که تازه اومده و جلدش خاکستریه ....بهترین کتاب دین و زندگیه فقط یه بار یه نگا بهش بنداز:21:
نقل قول:
لغات اغلب از اخر کتاب هستش و کمتر از متن بوده
ارایه ها و قرابت هم بجز یکی دو تا که از کتاب هست یقبه خارج از کتابن همه ....
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
نقل قول:
بسته به رشتتون داره مثلا هندسه زیاد نبوده ولی ریاضی تجربی خب یه فرقهایی داشته.بهترد هست از کتاب جدید بخونید فرق اونچنانی زیاد نیست ولی مباحث کم و زیاد و جابجا شدند .....
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
نقل قول:
اصولا اجبار کردن برای گرفتن کتاب همرا ازمون تخلف محسوب میشود . نباید هیچ موسسه ای به اجبار فروش داشته باشه
ولی اونها به فکر جیب خودشون هستند نه شما .....
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
نقل قول:
چند روز دیگه پی دی اف پیش روی سایتش قرار میگیره
الن سوم وجود هست اگر میخواید میتونید ببینید.....
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
نقل قول:
از سایتش میتونید بگیرید .....
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نقل قول:
خب شما ابتدا مطتابق برنامه خود را به ازمون برسانید در صورتی که زمان اضافی داشتید به تقویت خود در جاهای لازم بپردازید
نگران نباشید دروس چند بار دوره میشوند و فرصت هست .....
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نقل قول:
اصل مباحث فرقی نکرده ولی در اونها یکسری مطالب حذف اضافه و جابجا شده .....