وضعیت من :نقل قول:
downstream:1489kb
Upstream:508kb
سرویسم هم 512 هست و دانلودم هم خداروشکر عالیه.
موفق و :11:موئید باشین
Printable View
وضعیت من :نقل قول:
downstream:1489kb
Upstream:508kb
سرویسم هم 512 هست و دانلودم هم خداروشکر عالیه.
یه دستی هم به سر ما بکشنقل قول:
:31:
SNR Margin (dB):32.9 7.0
Attenuation (dB):42.0 23.5
Output Power (dBm):12.3 11.1
Attainable Rate (Kbps):8256 176
Rate (Kbps):256 32
:10:نقل قول:
سرعتتون چنده؟
وضعیتش همچین هم بد نیست ها
البته من مخابرات نیستم هانقل قول:
دانلود بد نیست ~5/26 (که خیلی هم خوب نیست)
ولی آپ سرویس کرده
یه ایمیل 10 مگی پدر در میاره:19:
دوستان خیلی ممنون ظاهرا و احتمالا مشکل من حل شده!!!
از dr.smith و cool11 و sei_pm و... دوستان تشکر میکنم
این1 روز p30 world به هم ریختیما !!!!
:11:
نقل قول:نقل قول:
سلام مجدد ،
دوستان این رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه همین شکلیه ، اما خب وقتی با فایرفاکس که چیزی دانلود میکنم میانیگیم 28 رو داره ، خب فایرفاکس کیلوبایت برثانیه هست اما اینجا گویا مگ بر ثانیه زده ،
می خوام بدونم اینکه میگن مخابرات تهران دانلود رو روی 28 بسته ، منظورشون مگ برثانیه هست یا کیلوبرثانیه ،
و در نهیات مشکل داره دیگه درسته ؟
امروز چند باز زنگ زدم و گفت از میهن دانلود یه فایل دانلود کن بگو سرعت چنده ، گفتم خانم من با اسپیدتست تست میگیرم ، گفت اون چیه دیگه :31:
خلاصه گفت پروفایلت رو عوض میکنم نیم ساعت دیگه تست کن ، که باز همین شکلیه و گفت تلفن هارو از خط بکش که باز هیچ فرقی نکرده :(
خلاصه پس الان مشکل داره دیگه ؟
ویرایش: الان بر حسب کیلوبایت هم تست کردم:
اینجوری که بد میشه ! : دی
حالا چرا با ای دی ام یا فایرفاکس میانگین 28 مینه ولی اینجا نه ؟ الان کدوم درسته ؟
ممنون
خوب شما می تونی مکالمه تلفنی داشته باشی و قبض رو پرداخت نکنی تا خودشون قطع کنن ! (نمی دونم سر 50 تومن بدهی قطع می کنن یا چقدر اما بازم کمی جبران می شه !)نقل قول:
نقل قول:برای من چند بار اینطوری شده ، اما متوجه راه حلتون برای این مشکل نشدم ؟نقل قول:
مثلاً هر 1 ساعت یه بار برای چند ثانیه قطع میشد و مسنجرها اینا بسته میشد بعد دوباره باز میشد ولی IP عوض نمیشد. خلاصه کنم مشکلم با downgrade مودم حل شد.
دوستان من مخابرات منطقه 4 هستم ( تند گویان ) . مشترک 128 هم هستم . سرعتم رو 160 بستن. سرعت دانلود هم 18.5 فیکس هست. حالا میخوام 512 بگیرم. با مسئول منطه مخابراتی خودمون که صحبت کردم گفت برو مخابرات ناحیه 2 تو جردن ، یه نامه بگیر ، بیار اینجا سرعتتون رو زیاد کنیم. حالا میخوام ببینم Rate دانلود 512 و 256 تو تهران چه قدره ؟ یعنی چند k میده ؟ و اینکه از دانشگاه باید یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم + معرفی نامه دیگه ؟ اوناش مشکلی نیست میتونم بگیرم + یه توصیه نامه چون تو تیم ACM دانشگاه هتم. فقط سرعت 256 و 512 چنده ؟ و اینکه خود شخص باید بره منطقه مخابراتی یا صاحب خط برای افزایش سرعت ؟ و اینکه چه قدر طول میکشه و ... :D
TNX DUDE
الان یعنی هیچ فرقی نکرد ؟نقل قول:
سرعت من هم فیکس 28 هست از میهن دانلود و از همه جا :31:
یه دروغ ساده میگفتی میگفتی اره از میهن دانلود هم 28 دانلود میکنم .. :31:
الان یعنی چی من زنگ نزنم ؟ بزنم دعوام میشه ها :31::27:
مخابرات سرعتها رو همونی که هست می بنده این وسط مقداری از پهنای باند شما صرف بسترسازی میشه بنابراین این مقدار از شما کم میشه که طبیعی هست حدود 8 تا 20 درصد هست این مقدار به فرض شما با بهترین کابل شبکه که سرعت هر دو کارت شبکه های شما 100 Mbps باشه نمی تونید بیشتر از 92 Mbps انتقال بدید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی با این اوصاف چرا من وقتی 128 داشتم با 16 کامل دانلود میکردم
چرا با اینترنت دانشگاه با سرعت 32 کامل دانلود میکنم (با wifi گوشی که بدترین حالت هست )
چرا یک سال پیش طرح نامحدود ایرانسل بود با گوشی که با کابل به کامپیوتر وصل میکردم و اصلا وضعیت خوبی نبود باز هم با 32 دانلود میکردم ؟
ولی با مخابرات 28 دانلود میکنم ؟
اول از داخل تنظیمات کارت شبکه ، بازدهی کارت شبکه رو به حداکثر باید برسونین
برین داخل device manager و اونجا کارت شبکتون رو دابل کلیک کنین روش
در سربرگ advanced گزینه هایی مثل این رو به حداکثر برسونین:
transmit buffers
recieve buffer
connection type این رو باید بزاری روی full duplex 100basetx
و همچنین تنظیم مقدار دقیق MTU هم باید انجام بشه وگرنه از حداکثر پهنای باند استفاده نمیشه
از همین تاپیک پایینی یک پست هست مربوط به تعیین مقدار MTU هستش استفاده کنین، اگه انجام ندین جدا ضرر میکنین
موفق و :11:موئید باشینکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=517249&page=2
PLZ ANSWER
دوستان من مخابرات منطقه 4 هستم ( تند گویان ) . مشترک 128 هم هستم . سرعتم رو 160 بستن. سرعت دانلود هم 18.5 فیکس هست. حالا میخوام 512 بگیرم. با مسئول منطه مخابراتی خودمون که صحبت کردم گفت برو مخابرات ناحیه 2 تو جردن ، یه نامه بگیر ، بیار اینجا سرعتتون رو زیاد کنیم. حالا میخوام ببینم Rate دانلود 512 و 256 تو تهران چه قدره ؟ یعنی چند k میده ؟ و اینکه از دانشگاه باید یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم + معرفی نامه دیگه ؟ اوناش مشکلی نیست میتونم بگیرم + یه توصیه نامه چون تو تیم ACM دانشگاه هتم. فقط سرعت 256 و 512 چنده ؟ و اینکه خود شخص باید بره منطقه مخابراتی یا صاحب خط برای افزایش سرعت ؟ و اینکه چه قدر طول میکشه و ... :D
TNX DUDE
برای من داغون شده ...نوسان وحشتناک سرعت پینگم رفته بالا !!!:2::2:
شما یک درخواست بنویسید بدید به صاحب خط امضا کند خود صاحب خط با کارت ملی باید بره دنبال کاراشنقل قول:
خودتم همراه صاحب خط بری بد نیست برای ارائه توضیحات
28 دانلود میکنی چون از مخابرات گرفتی . مخابرات هم از این بهتر نمیشه.نقل قول:
آقا دوستم میگه اگه کارت ملی صاحب خط ( پدرم ) و کارت ملی خودمو ببرم بهم اشتراک داده میشه.درسته ؟ خود پدرم نمیتونه بره.
من وقتی که میخواستم بگیرم شرایطم مثل شما بود حتی ازشون پرسیدم میتونم فرمو بگیرم ببرم به پدرم بدم پر کنهنقل قول:
براتون بیارم قبول نکردن مخابرات شمارو نمیدونم
سلامنقل قول:
همه این کار هارو انجام دادم...mtu مناسب هم 1400 در اومد و تنظیمش کردم ولی باز هم تغییر محسوسی تو سرعت دانلود نداشتم...:41:
سرویس 256 سرعت میانگین 28
شما هم آخرش به پدرت گفتی بره برای ثبت نام ؟ الافی نداره اگه بره زود کارشو راه میندازن تو کمتر از 5 دقیقه ؟نقل قول:
یک اینکه تنظیم MTU به دلیل BRIDGE بودن سرویس مخابرات اثرش دیده نمیشهنقل قول:
اگه همین رو با پیشگامان تست کنین تاثیرش رو میبینین
دو هم بیشتر تنظیم MTU برای افراد Gamer خوب هست و در باز کردن پیج ها.
ولی باز بهتره که این رو انجام بدین..چرا؟
شبکه ی شما مداما در حال ارسال و دریافت بسته یا پاکت الکترونیکی هست و این پاکتها بسته به نوع حجمشون فرستاده میشن
MTU حداکثر مقدار بسته هست یعنی مثلا 1400 بایت حداکثر مقداری هست که در یکبار مبادله میشه
اگه مقدار MTU در شبکه ی شما بیشتر از مثلا 1400 ساپورت نشده باشه و شما هم به عنوان مثال گزاشته باشینش روی 1420،
شما اینجا 20 بایت دارین اضافه میفرستین که نیاز به fragment شدن داره و همین fragment کردن کلی زمان میگیره که باعث میشه سرعت بیاد پایین
ولی اگه شما مقدار MTU رو درست تعیین کنین دیگه همه ی پاکتها مستقیم مبادله میشن و زمانی هم هدر نمیره
الان دیگه میدونین چرا من تاکید میکنم واسه تنظیمش!:20:
نه فکر نکنم اخه یوزر پسورد منو همون روز دادن یه کم طول کشیدنقل قول:
فکر کنم 1 ساعتی کار برد تا یوزر پسو بدن
اقا بدونه کارت دانشجویی 256 میدن ؟
الان دیگه با کارت دانشجویی هم به سختی بدننقل قول:
ولی بهتر هست یک سعی بکنی
اگه میتونی یک نامه از یک شرکت آشناهاتون ببر تا 512 هم بهت میدن
موفق و :40:مؤید باشین
من از مرکز بعثت 256 گرفتم امروز دانلودم روی 23.75 کیلو بایت بود. با اسپیدتست هم که تست کردم عدد 190 کیلو بیت رو داد که دقیقا همین سرعت میشه آیا شما هم که 256 دارید امروز سرعتتون اینطوریه البته قطعا فردا مجدد تست می کنم و اگر ادامه داشته باشه پیگیری می کنم.
اینم لینک تست
البته من طبق تجربه ای که توی این چند سال دارم می دونم که مخابرات به خاطر نامحدود بودن سرویسهاش سرعت واقعی رو زیر 256 می بنده و برای بنده به شکل واقعی باید 222 کیلو بیت مساوی با 27.6 کیلو بایت باشه اگر اشتباه می کنم بگید تا پیگیری کنم و به همون 256 برسم با تشکر
به نظرمن شما قسمت کاربری خدمات اینترنتی رو فعال کنید و با توضیح امکاناتش به پدر مجابش کنید یه سر بره مخابرات بعدا دیگه می تونید خرید ای دی اس ال رو از همون جا انجام بدید!!!!نقل قول:
عجب پیشنهادی دادمها خودم توش موندم
برای من خیلی امروز بد بود ، یهو میشد 0 بعد کی زور زدن بایت بایت بالا میرفت ، احتمالا دوباره دارند یه ... میخورند
امروز دوستان مشکل داشتند یا نه
ربطی به mtu ندارهنقل قول:
علتش این که همیشه یک مقدار از سر عت اینترنت حدود 20 درصد شاید هم کمی کمتر از سرعتی که بسته میشه هدر میره وچون مخابرات به ناحق سرعتهاشو فیکس 256 میبنده هیچ وقت با 32 نمیشه دانلود کرد.
البته خود مخابرات 128 هاشو بیشتر میبنده تاحداقل با 16 کیلوبایت بشه دانلود کرد.
البته 256 را هم باید باید روی 300 ببندند که نمی بندند تا بشه 32 دانلود کرد
سلام دوستان،
من سرویس مخابرات 256 دارم، از مرکز مخابرات پیام نور در منطقه 5 تهران ...
بعضی از مشکلاتش رو می شه با توجه به قیمت کم اون بی خیال شد... اما یک موردی هست که خیلی رو اعصابمه، می خواستم بدونم اگر این مشکل همگانیه و راهی برای حلش نیس، بی خیال مخابرات بشم...
مشکل اینه که هرچی برای دانلود می ذارم چه فایل کم حجم چه بالا، آخرای دانلود، سرعت روی 0 بایت ثابت میشه ، یه وقتایی تا یک ساعت و یا بیشتر می کشه تا ذره ذره چند درصد باقی مونده که شاید کمتر از یک مگ هست، دانلود بشه... یه وقتایی هم اصلا تکون نمی خوره و مجبور می شم دوباره از اول فایل رو دانلود کنم، بعضی وقتا بعد از چند بار، دانلود کامل می شه....
اگر کسی راهی می دونه یا تجربه ای داره ، کمک کنه..
ممنون
سلامنقل قول:
با IDM دان میکنید دیگه ؟
این برنامه به طور طبیعی فایل رو به چند قسمت تقسیم میکنه تا هر کدوم رو جدا بگیره و از حداکثر پهنای باند استفاده کنه.
ولی وقتی به آخرای دانلود میرسی یک سری بخشها تموم شده کارشون و همین یکم سرعت رو میاره پایین برای اینکه تعادل حجمی ندارن بخشها..
واسه ی همه سیستمی اینطوری هست ولی برای شما دیگه یکم زیادی خودش رو لوس کرده.
میتونی بری داخل Option و از تب Connection این گزینه رو زیاد کنی:
default max. conn. Number
این رو روی 16 بزار تا به بخشهای بیشتری تبدیل کنه یک فایل رو
May you do well:40:
من شنبه سفارش دادم ديروز هم وصل شد.خدا رو شكر از اين مشكلها نداره.امروز 700 مكابايت دانلود كردم با سرعت 35-40
سرعتش عاديه؟سرعت صفحه باز كردنش هم عاليه
سرعتش هم 256
این سرعت اگه نامحدود باشین عالیهنقل قول:
سرعت Downstream و Upstream رو هم بزارین اینجا از داخل کانفیگ مودم
May you do well:40:
چجوری باید این کار رو انجام بدم؟؟؟نقل قول:
اصلا این دو تا که گذاشتی چی هستن؟؟؟به چه درد میخورن؟؟؟:13:
اینها سرعت دانلود و اپلودت هستن که توسط iisp تعیین شده.عدد 192.168.1.1 رو توی اکسپلورر اینترنت بزن و این گزینه ها رو پیدا کن.اگه یوزر پس خواست جفتش admin هست
بی جنبه :31:نقل قول:
نه نمیدن ببین میتونی از مغازه پایینی سواستفاده کنی اونجوری بهت 512 هم میدن ...
خط به اسم صاحبخونست ؟ صاحب خونه مغازه ای چیزی داره ؟
=================
دوستان من دیگه دارم دیوونه میشم 28 چیه اخه ...:41: 4 کیلوبایت دارن کم فروشی میکنن 4 کیلوبایت به نظر چیزی نمیاد ولی وقتی میخوای گیگی دانلود میبی 10 ساعت عقب افتادی
256 باید 32 دانلود کنه کسی زنگ زده شکایت کنه ؟ فکر نکنم بشه با تلفنی درست کرد چون سخت افزاری هست کار خودشونه که سرعت رو کم بستن.
خدایا کم فروشی تا کی.
خدا رو شکر دعوام نشد :31:
دو ساعت با زنه حرف زدم (دماغ عمل کرده بود اینو از پشت گوشی تشخیص دادم :31:)
میگم 128 داشتم با 16 به طور کامل و ثابت دانلود میکردم ولی از موقعی که 256 گرفتم بالاتر از 28 نرفته
میگه هیچوقت نمیتونین 32 به طور کامل و ثابت بگیری و متغییره بین 16 و 32
هی میگفت گوشی بی سیم و برنامه در حال اپدیت و اینا روببند (میگم تا یه هفته پیش 16 میگرفتم الان انتظار داشتم 32 بگیرم) هی باز تکرار کرد :31:
میگه محل به محل فرق داره :31: میگه شب بزار رو روی دانلود شبا بهتره میگیره ...
گفت من نقض نمیکنم حرفتون را ممکنه کسانی در محله هایی باشن که تراکم افراد کم باشه بتونن با 36-34 هم دانلود کنن
در کل دو ساعت حرف زدیم ..حی
حیف پول تلفن که اینهمه حرف زدم (رایگانه ؟:31: اگه رایگان بود بیشتر حرف میزدم :31:)
به نتیجه تفاهم و نتیجه نرسیدیم گفت نمیشه ثابت بگیری
جدا از اینا
یادمه چند شب پیش از خواب پریدم (رعد برق خفنی زد :31:) ببینم رو دانلود گزاشتم یا یادم رفته ساعت 4 ونیم بود دیدم داره 30-31-29 دانلود میکنه و ثابته .... یه دقیقه داشتم نگاه میکردم با اون حال خواب الودگی...دوباره خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم شده همون 28 قبلی :31:
شبا که ما میخوابیم سرعت میره بالا خبر نداریم ؟ :31:
واقعا میدن ؟:31: 256 هم بدن بازم خوبه :27:نقل قول:
اره مغازه هم داره :دی
---------------------------------------
برو خدا رو شکر کن 128 تو 16 دانلود میکرد
برا من 13دانلود میکنه(البته بیشتر روی 21 ثابته:31: :21:)
راستی چقدر پول میگیرن ؟ :[پول]
256 چقدر ؟
512 چه قدر ؟
486153 مگ چقدر ؟ :18:
سوپرمارکت رو نمیدونمنقل قول:
مگه مغازه برای صاحبخونست ؟
تازه اگه با اون گرفتی باید به خط خودت انتقال بدی :31: خدا کمکت کنه :31:
256 = 12 هزار تومان
512 = 20 هزار تومان
کل پهنای باند کشور 10 گیگابیت هست تو میخوای تکی 486153 مگابیت رو برای خودت برداری ؟:31::31:
-----------------------
اقا mtu رو دست میزنم وضعیت دانلود فاجعه میشه میره 12 میره 45 میره 39 میره 24...
همون mtu اصلی خود مودم که1492 نوشته 28 ثابت میمونه برام.
اره سوپر مارکت برای صاحب خونستنقل قول:
ولی یکی از بچه رفته بود یه چیز مالی که 256 گرفت از مخابرات:31:
12 تومن عالیه خوب چه فرقی 128 با 256 ؟
مثل اینه که بگی میخوام یه میکرو س دی 1 گیگ بخرم 8 تومن ولی 4 گیگش 12 تومنه :31:
میدونم که مثال چیزی بود اما خوب بود ......:31:
اگه میشه من برم مخ این سوپریه رو بزنم که با صابخونه دسته جمعی برم یه 256 بگیریم
راستی صاحب خونمون مسجد هم میره کمک میکنه نه ؟!:31::31::31::31::31::31::31:
فروش الكترونیكی ADSLشركت مخابرات از اول آذر ماه آغاز می شود
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6614139&postcount=587