بچه ها سايت دانلودها بازي رو ديشب براي دانلود گذاشته و ادعا كرده نسخه نهايي و دي وي دي اصلي و كاملا انگليسي هست.
من كه تا حالا هر چي از اين سايت گرفتم درست بوده. بازي Setup اصلي و دي وي دي نهايي هست. من رفتم واسه دانلود.
Printable View
بچه ها سايت دانلودها بازي رو ديشب براي دانلود گذاشته و ادعا كرده نسخه نهايي و دي وي دي اصلي و كاملا انگليسي هست.
من كه تا حالا هر چي از اين سايت گرفتم درست بوده. بازي Setup اصلي و دي وي دي نهايي هست. من رفتم واسه دانلود.
هزار بار گفتم بازم میگم اینها نسخه های آزمایشی هستن به خاطر همین یک سری مشکلات دارن صبر کنین تا 17 مهر که نسخه های اصلی میادنقل قول:
بوی نسخه اصلی میاد:
Languages: Multi5 (EN/FR/DE/ES/BR) Size: DVD9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به نظر نمیاد درست باشه چون تازه آپلود نشده!
باز هم میگم فعلا منتظر شدن تا اومدن نسخه نهایی صبر کنید تا اینقدر بیخودی به بازی گیر ندید...
مشکل گزارش به عنوان ایراد PES 2012 دیگه از اون حرفاس! عین این می مونه که کسی بیاد گلایه کنه که چرا نمی تونه با PC بازی انحصاری GOW 3 رو بازی کنه! فعلا صبر پیشه کنید نسخه نهایی به صورت دیفالت ورژن 1.01 خواهد بود یعنی اینکلود هست
اینم لیست کلی زبان های بازی که امیدوارم نسخه ای گیر بیاد که داخلش زیان گزارش Turkish داشته باشه...
Language: Argentinian Spanish, Brazilian Portuguese, Dutch, English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish, US - English
اینم متن اطلاعیه کونامی که برای داشتن لینک همیشگی قانونی بازی هست
Play on the day of release!You'll receive your download links and activation code by email the 13/10/2011 at 23:00 BST
همونطور که می بینید این لینک دقیقا یک ساعت مونده به آغاز 14 اکتبر برای خریدار ارسال میشه همراه با کد اکتیویژن که می تونید باهاش آنلاین بازی کنید و برای بارها دانلود کنید بازی رو با همون لینک اختصاصی بدون محدودیت... حتی اگه به صورت Piracy هم بخواهید بازی کنید بهتره تا چند روز دیگه تحمل کنید تا نسخه نهایی ارائه بشه تا اینقدر بی جهت بازی رو نکوبید...
سلام
کسی میتونه این 4 فایل رو برای دانلود قرار دهد ؟
dt0e.img
dt0f.img
dt10.img
dt11.img
من روی این موضوع جدی هستم کس دیگه ای همین احساسی نداشته؟؟؟نقل قول:
گرافیک که به نظر من بد هم نشده !نقل قول:
بستگی به مهارتت تو بازی داره که بتونی دریبل کنی توپ رو بگیری یا گل بزنی ! من که آخرین درجه سختی بازی ( چون زبانش اسپانیایه یادم رفته ) خوب بازی میکنم و مشکلی ندارم !
گزارشگر رو هم اسپانیایی کن مشکل حل میشه . باحال هم گزارش میکنه
اتفاقا یکم بازی کنی عادت میکنی
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
پس همون 2009 اتو بازی کن چون 2012 از 11 هم سخت تره !نقل قول:
البته مزه اش به همین سختیشه !!!
من که حال میکنم !
بازی خیلی طبیعی تر و سختر تر از قبل شده .
خب پس فایل rld رو از پوشه کرک تو محل نصب بازی کپی کن.نقل قول:
میگم داوری چرا اینجوریه؟؟؟؟ هنوز نخوردی با بازیکن که خطا میگیره....
دوست عزیز شما هر وقت دانلود کردی اگه لطف کنی بیای توضیح بدی که درست بوده این نسخه یا نه ممنون میشم.نقل قول:
داداش من وقتي پچ رو حذف مي كنم درست ميشه مشكل از بچه نه بازينقل قول:
حتما. من تا شب دانلودش مي كنم و فردا صبح خبرشو ميدمنقل قول:
لطفا راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
اگه بازیت خراب نباشه پچ دلیل خرابی باشه با remove کردن بازی و دوباره نصب کردن درست میشه.نقل قول:
دقت کن بعد remove ببین محل نصب قبلی فایلی از پچ نباشه معمولا فایلهای پچ با remove بازی نمیره و فایل konami داخل my document اگه هست رو پاک کن.
سلام. بچه ها لیگ قهرمانان که بازی میکنم خود به خود تعویض میکنه... چیکار کنم؟؟؟؟
بازی و با همه پچ ها و این صحبت ها نصب کردم مشکلی از نظر فنی که نداره گزارشگر انگلیسی هم مشکلی نیست فقط بیشترین چیزی که تو ذوغم زد این بود که منچستر و در حد تیمی مثل استون ویلا اوردن پایین!! آخه یکی نیست بهشون بگه قهرمان 3 دوره 4 دوره قبلی لیگ، 2 بار نائب قهرمانی اروپا و یک بار قهرمانی در 5 سال اخیر بعد باید اینقدر ضعیف بسازن؟ هرناندز قابلیت 72؟؟ خنده داره واقعا!! خیلی عصبانیم الان!
واقعا حرفتون حقه تایید میکنم منچستر رو خیلی از بارسا و رئال و خیلی تیمای دیگه ضعیفتر ساختن .....
پچ pesedit.com قدرت تیمارو واقعی درست کرده..نقل قول:
دوستان نسخه نهایی بازی امروز منتشر شد.ظاهرا این نسخه هایی که استفاده میکردیم تقلبی بوده.مثلا گزارشگرش مال نسخه قبلیه. و خیلی ایراد داره.
به هر حال میتونید برین دانلودش کنید.
عجب مسخره بازی ای شده به خدا !
50 تا نسخه PES 2012 تا حالا اومده همشون هم یه جای کارش میلَنگه
دوستان من بازی نسخه اصلی رو از دانلود ها برا خودم گرفتم و دوباره فشرده کردم توسط سرورم.
حجمش شد 4.8 شد. میتونید از اینجا هم دانلودش کنین
کد:leech.dverleech.com/PES2012-Full ISO-Eng_www.dverleech.com.part1.rar
leech.dverleech.com/PES2012-Full ISO-Eng_www.dverleech.com.part2.rar
leech.dverleech.com/PES2012-Full ISO-Eng_www.dverleech.com.part3.rar
نقل قول:
»نظورتون همین ورژن 1 هست ؟؟
اون که من نصب کردم هیچ تغییری نداد تو بازی :13:
بچه ها یه سوال فوری
دارم بازی می کنم الان ... یه لحظه stop زدم اومدم
میگم توی master leauge چطوری میشه special training داد به طرف
مثلا یکی 3 تا special ability داره.....چطوری بیشترش کنم ؟؟
یعنی به یکی چه طوری تمرین اختصاصی بدی ؟؟؟
بابا یکی جواب بده دیگه
الان چهار دفعه می پرسم....
دوستان این نسخه ی اصلی که میگن منتشر شده به جز گذارشگر کیفیت تصویرش چطوره ؟
زمین هاش HD نیست ؟
بعد مدت زیادی که منتظر بازی بودم واقعا ناامید شدم من تا حالا فیفا بازی نکردم حتی اون زمانایی که پی ای اس بدجوری از فیفا عقب افتاده بود گفتیم عیب نداره عادت میکنیم ولی دیگه اینبار واقعا نمیشه کاری کرد کونامی جوری .... تو بازی که آدمو مجبور میکنه بره فیفا حالا از مشکل گزارشگری و تاری تصویر که بگذریم مشکل هوش مصنوعی بازیکنای حریف بدجوری رو اعصابه.اصلا نمیشه توپو از اینا گرفت تا میای طرف بازیکن با سرعت برق آسایی تورو دریبل میزنه که بدجوری حال آدمو میگیره فرق نمیکنه بازیکن مدافع باشه مهاجم یا هر کس دیگه ای آخه این چه وضعشه ما نباید یه بارم که شده یه چیز درست درمون از این کونامی بینیم نمی دونم واسه بقیه همچین مشکلی وجود داره یا فقط منم که این مشکلو دارم:41:
یکی جواب مارو نمیده؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
توی قسمت Tactical assistance توی ترکیب گزینه substitution رو OFF کن.
(( دوستان این نسخه ی اصلی که میگن منتشر شده به جز گذارشگر کیفیت تصویرش چطوره ؟
زمین هاش HD نیست ؟ ))
یکی جواب من رو هم بده لطفا .
( کلا این جا همه عادت دارن فقط سوال کنن )
سلام بابا این چه وضعشه
فکر کنم کونامی یادش رفته تو گیم پلی بازی توپگیری از حریف رو قرار بده با همه تست زدم با ضربدر و آر یک با آر2و ضربدر و ضربدر و مربع هیچگدوم جواب نمیدن یعنی از 20 تا توپ 5 تاشو میگیری از اون 5 تا 4 تاش خطا میشه فقط یکی
اینقدر به 2011 گیر دادید خداییش چیش بود قبول ارم تو 2012 دریبل زدن و شوت خیلی خوب شده اما این توپ گیری واقعا افتضاح
به امیدی پچی برای درست کردن این موضوع
دوستان یکم به بازی خودتون برگردید و از بازی ایراد نگیرید..
روش گرفتن توپ خیلی راحته و اگه با r2 +ضربدر یارگیری کنید خیلی راحت توپ رو تصاحب میکنید..
من که مشکلی ندارم و به چند باریم سوپر استار رو بردم..
در ضمن هوش بالای cpu ضعف حساب نمیشه اینو اون دوستمون که میگه هوش مصنوعی افتضاحه بدونه...
دوستان یه پچ درست و حسابی نیومده اعصابمون بهم ریخته نه نقل و انتقالات درسته نه با پچ درست میشه اون آنلاک مستر لیگ رو هم که میریزیم که دسته بهم میریزه یه تکونی به خودتون بدید یه چیزهایی بذارید بدرد بخوره دیگه
من خودم 6 7 ساله pes بازی میکنم و فکر نمی کنم مشکلی تو بازی من وجود داشته باشه ولی قبول کنید گرفتن توپ خیلی سخت شده با این دکمه ها هم که میگید منم امتحان کردم اصلا نمیشه به این راحتی اگرم میشه با خطاست.در ضمن من تو pc بازی میکنم آیا فرقی بین نسخه pc و کنسول است؟:11:نقل قول:
در ضمن یه سوالی هم از سایر دوستان دارم ایا این پچی که عرضه شده نسخه 1.01 رسمی است یا نه؟
بچه ها سلام من بازی رو گرفتم و مشکل گزارشگر داشت که حل میشه
اما نسخه ای که دیروز اومد فقط گذارشگریش فرق کرده یا تغییر دیگجه ای هم داشته
نقل قول:
سلام دوست من از این لینک میتونی دانلود کنی
کد:http://www.pesbaz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=533:-11-pesedit--pes-2012-&catid=105:full-patch&Itemid=198
دوست عزیز این با اونیکه از p30day دانلود کردم فرق میکنه؟ اخه دانلودا هم لینک انگلیسیو جدا گذاشته..نقل قول:
دوستان ورزشگاه منچستر رو دانلود کردم چطوری استفاده کنم ؟ تو کیت سرور تو پوشه ی dt07.img ریختم اما نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی manager کلیک کن و Attach کننقل قول:
سلام دوستان، داشتم نظراتو می خوندم دیدم بعضیا گفتن رو حالت سوپر استارم راحت می تونن توپو از حریف بگیرن.
اخه یکی نیست بگه همه ی این نظرات از طرفدارای ساکر ، نیازی نیست که تعصبی نظر داد، من خودم 2008-2009-2010 با هر کی بازی می کنم از توپ گیریام میناله که چجوری توپگیری می کنم ولی تو این نسخه اصلا عجیب عریب دریبل می زنن و رد می شن. در کل همه چیزش پیشرفت داشته و تنها چیز اذار دهندش همین قضیه است که به شدتم مهمه و واقعا با اعصاب بازی می کنه. دوستانیم که می گن نسخه ی نهایی همه چیزش درسته باید بگم که همین نسخه گویای همه چیز هست که چی به چیه دیگه بازی که زیر و رو نمی شه بعد ریلیز شه. البته امرو روز چهارمیه که دارم بازی می کنم، یه مقدار عادی شده برام ولی خوب 2010 از لحاظ گیم پلی باید قبول کرد که بهتره.
کیت سرورم وصلهنقل قول:
ورزشگاه رو چطوری وارد بازی کنم که جواب بده ؟
بریز توی پوشه ی dt07.img بعد attach کن باید درست بشه من خودم همینکارو میکنم .
راسی دوستان تبلیغ کنار زمین و اسکوربورد رو کجا باید بریزم ؟
سلام دوستان من اين بازي رو رو لپ تاپم(ايسوس N53SN) اجرا كردم اما نميدونم چرا با اينگه گرافيك 2gig
دارم رو دستگاهم اين ارور كه سيستم شما داراي حداقل سخت افزار مورد نياز نيس رو نشونم ميده
اما وقتي روش راست كليك ميكنم و با گرافيك انويديا اجراش ميكنم خيلي راحت بازي ميكنه.....
ارور واسه وقتي هس كه مستقيم رو ايكن بازي كليك ميكنم.....
چهطور ميتونم استفاده ي بهتري از گرافيكم داشته باشم
با تشكر
:10: