-
کاتالان ها بالا تر از رئال در قهرمانی سوپرکاپ
سایت گل - 14 آگوست دیدار رفت سوپرجام اسپانیا مابین تیمهای بارسا ، قهرمان لالیگا و رئال مادرید ، قهرمان جام حذفی به میزبانی رئالی ها برگزار میشود. به این بهانه مروری اجمالی بر گذشته این مسابقات خواهیم کرد .
سوپرکوپا د اسپانیا یا سوپرجام اسپانیا دیداری است که از سال ۱۹۸۲بین دو تیم قهرمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
برگزار میشود.
از سال 1982 تا کنون فقط 2 بار در سالهای 1986 و 1987 سوپر کاپ اسپانیا برگزار نشده است .
باشگاه بارسلونا بیشترین تعداد قهرمانی در این جام را دارد و با 9 قهرمانی بالاتر از رقیب سنتی خود رئال مادرید قرار گرفته است . رئال مادرید 8 بار و دپورتیو 3 بار این عنوان را کسب کرده اند . اتلتیکو بیلبائو، اتلیتیکو مادرید ، مایورکا ، سویا ، رئال سوسیداد ،والنسیا ،رئال ساراگوسا هر کدام با کسب یک قهرمانی از دیگر برندگان این جام هستند.
تیم بارسلونا در دو سال گذشته در سوپر جام در مقابل تیمهای اتلتیکو بیلبائو و سویا حاضر بوده و توانست هر دوی این تیمها را شکست دهد ولی آخرین حضور مادریدی ها مربوط به سال 2008 است که توانستند والنسیا را شکست دهند .
آخرین فینال این جام ما بین تیمهای سویا و بارسلونا در سال 2010 برگزار شد . در دیدار رفت که به میزبانی سویا بود میزبان توانست با گلهای لوییس فابیانو در دقیقه 61 و فردریک کانوته در دقایق 74 و 82 در مقابل تک گل ابراهیمویچ در دقیقه 20 به پیروزی 3-1 دست یابد.
دیدار برگشت در شهر بارسلون برگزار شد . در این دیدار کونکو بازیکن سویا به اشتباه دروازه خودی را در دقیقه 14 باز کرد و بعد از آن لیونل مسی ستاره آرژانتینی کاتالانها در دقایق 24 ، 44 و 90 هت تریک کرد تا بارسلونا دیدار برگشت را با نتیجه 4-0 بسود خود به پایان برساند و در مجموع رفت و برگشت 5-3 قهرمان سوپر جام اسپانیا شود .
-
تیاگو آلکانتارا: اسپانیا را به برزیل ترجیح می دهم
ستاره باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که رد پیشنهاد بازی کردن در تیم ملی اسپانیا دیوانگی است
سایت گل- تیاگو آلکانتارا در صحبتهایی تعهدش را به تیم ملی اسپانیا ابراز کرد.
این درحالی است که بیسنته دل بوسکه نام تیاگو را در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای مصاف با ایتالیا در دیداری دوستانه قرار داده
پسر مازینیو در آستانه پوشیدن پیراهن تیم ملی بزرگسالان اسپانیا، در صحبتهایی اعلام کرد که پیراهن اسپانیا را به برزیل ترجیح می دهد. تیاگو به لارپوبلیکا گفت:« اگر من به اینجا رسیدم و این انسان هستم، به لطف اسپانیاست. من فرصت این را داشتم تا برای تیم ملی برزیل بازی کنم ولی هیچ وقت این فرصت را بررسی نکردم.»
تیاگوی 20 ساله ادامه داد:« از وقتی 3 ساله بودم در اسپانیا زندگی می کردم و این احمقانه است که الان به دعوت اسپانیا بله بگویم و بعد در آینده این دعوت را رد کنم.من همیشه در دسترس مربی تیم حاضرم.»
این بازی دوستانه چهارشنبه شب در شهر باری برگزار می شود که شهر زادگاه تیاگو نیز هست.
-
تياگو آلکانتارا، ستاره جديد فوتبال اسپانيا؛ «چابي» جديد از چنگ ايتاليا پريد
سایت گل- تياگو آلکانتارا درست مثل همه بازيکنان اسپانيايي درزمين فکر مي کند وحرکت هاي ريز ومانورهاي دقيقش زبانزد خاص وعام هستند. ستاره اي که آوريل گذشته 20 ساله شده، با تکنيک بالايش ازترافيک خط مياني عبور مي کند. او که دربارسلونا بزرگ شده، تا سال 2015 با اين تيم قرارداد دارد و کاتالونيايي ها براي اينکه راه به دست آوردن او را براي رقباي خود ببندند، 90 ميليون يورو براي لغو قرارداد وي تعيين کرده اند! اين مبلغ به تازگي به عنوان تبصره درقرارداد آلکانتارا ثبت شده است. در اسپانيا همه او را به عنوان وارث چابي ارناندس مي شناسند که با مهارت بي نظير خود درميانه ميدان اسپانيا را درآفريقاي جنوبي به مقام قهرماني جهان رساند.
منچستريونايتد، چلسي و رم لوئيس انريکه که درزماني نه چندان دور، مربي او بوده، براي خريد اين بازيکن دندان تيز کرده اند ولي بارسلونا حاضر به ازدست دادن او نخواهد بود. آلکانتارا مليت برزيلي دارد ولي درايتاليا و درست دراستاني متولد شده که امشب محل برگزاري بازي دوستانه ايتاليا واسپانيا خواهد بود و او به احتمال فراوان شانس انجام اولين بازي خود را براي قرمزپوشان اسپانيايي به دست خواهد آورد.
همان طور که اسپانيا او رامجذوب وشيفته خود کرد، عشق به سبک فوتبال اسپانيايي را هم به او آموخت وافسوس بزرگي بردل ايتاليايي ها گذاشت که مي توانستند او را درتيم ملي خود داشته باشند. درايتاليا هنوز خيلي ها نمي توانند باورکنند که او درسن پيترو ورنوتيکو در 20 کيلومتري لچه متولد شده است.
اما پزشک تيم لچه که مازينيو دراين تيم بازي مي کرد، خيلي خوب روز تولد او و هيجان و ذوق پدرش را به ياد دارد. در سال 1991 مازينيو دراين تيم بازي مي کرد و همسرش را متقاعد کرده بود تا فرزندش را درهمين شهر به دنيا آورد. حالا که آلکانتارا تصميم گرفته پيراهن تيم ملي اسپانيا را برتن کند، حتي برزيليها هم شوکه شده و رؤياي حضوراو درجمع زردپوشان را از دست رفته مي بينند.
در ايتاليا هم بعد از فاجعه جام جهاني آفريقاي جنوبي، آبته رئيس فدراسيون و افرادي همچون ساکي تصميم گرفتند ازهربازيکني که به نحوي مي توانست تابعيت ايتاليايي کسب کند، براي حضور درتيم ملي دعوت کنند. آمائوري به لطف همسرش و تياگو موتا که يک پدربزرگ ايتاليايي داشت، پاسپورت ايتاليايي گرفتند.
اما اين اتفاق ها زماني رخ داد که آلکانتارا از ايتاليا فرار کرده و هيچکس به جز بارسلونا او را تعقيب نکرده بود. او زماني که 14 ساله بود، به کاتالونيا رفت و درويگو و گاليسيا که پدرش مدتي هم دراين منطقه از اسپانيا فوتبال بازي کرد، با فوتبال اسپانيا آشنا شد.
او درهمان زمان درتيم جوانان بارسلونا که محصولات آن امروز با تيم بزرگسال اين تيم و تيم ملي اسپانيا قهرمان اروپا و جهان هستند، ماجراجويي تازه اي را شروع کرد. حالا امروزبراي رسيدن به آلکانتارا 90 ميليون يورو نياز است. جالب اينجاست که در ايتاليا دراستان پوليا به اين فکر مي کنند که با دعوت از تياگو آلکانتارا يک گواهي تولد به او بدهند. غافل از اينکه او امشب درترکيب تيم ملي اسپانيا ممکن است شوک بزرگ تري به ايتاليايي ها وارد کند.
-
-
روزهاي خوش هافبك جوان بارسلونا:
از همه چيز لذت ميبرم
تياگو آلكانترا كه با اعتماد گوارديولا فرصت حضور در تركيب اصلي بارسلونا را به دست آورده، روزهاي خوشي را در اسپانيا و شهر بارسلون سپري ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تياگو آلكانترا ستارهي جوان و البته آيندهدار تيم بارسلونا در اردوي پيش فصل اين تيم ستاره تيمش بود و توانست چندين گل براي آبي و اناريها به ثمر برساند.
هافبك برزيلي تبار تيم بارسلونا دربارهي وضعيتش ميگويد: از اين كه در بارسلون هستم به خودم افتخار ميكنم. لذت فوق العادهاي براي من است. هم در زمين فوتبال و هم خارج از آن احساس آرامش و راحتي ميكنم و لذت ميبرم.
تياگو كه با توجه به اصليت برزيلي، پاسپورت ايتاليايي و زندگي در اسپانيا ميتوانست هر يك از اين سه كشور را براي بازي انتخاب كند، ترجيح داد براي ماتادورها به ميدان برود.
ستارهي جوان بارسلونا دربارهي اين تصميمش عنوان كرد: من در ايتاليا خاطرات زيادي دارم و به نوعي ريشهام از اين كشور است. اما از سه سالگي در اسپانيا بودهام و خواندن و نوشتن و حرف زدن را در اسپانيا ياد گرفتهام. من يك اسپانيايي هستم و تمام تلاشم را در زمين انجام خواهم داد تا بتوانم به تيم ملي كمك كنم.
تياگو به عقيدهي بسياري از كارشناسان در فصل آينده ميتواند در بازيهاي بيشتري نسبت به فصل گذشته به ميدان رود. شرايط البته در صورتي كه ژاوي و اينيستا در مقاطعي از فصل دچار آسيب ديدگي نشوند، براي او دشوارتر خواهد بود. حضور فابرگاس هم ميتواند تياگو را به يك نيمكت نشين صرف تبديل كند.
هافبك بارسلونا كه براي قرار گرفتن در تركيب تيم ملي هم كار دشواري پيش رو دارد، در پايان عنوان كرد: اولين هدف من اين است كه بتوانم جايگاهي در تيم براي خودم پيدا كنم. من اينجا هستم كه به تيم كمك كنم. ميخواهم هر كاري كه مربي از من ميخواهد به خوبي در زمين انجام دهم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه رسانهها احتمال جدايي فابرگاس به مقصد بارسلونا و نصري به مقصد منچستريونايتد يا منچسترسيتي را زياد ميدانند، آرسن ونگر همچنان به عنوان مخالف شمارهي يك اين دو بازيكن را آرسنالي ميداند. با اين وجود مهاجم توپچيها اظهاراتي مطرح كرده كه گمانه زني رسانهها را تاييد ميكند.
شاماخ در گفتوگو با اكيپ عنوان كرد: مربي وضعيت دشواري دارد. فكر ميكنم هر دو بازيكن به احتمال زياد از آرسنال جدا خواهند شد. در ضمن به نظر نميرسد كه مشكل فابرگاس و نصري مسائل مالي باشد.
مهاجم توپچيها كه تابستان گذشته به جمع لندنيها اضافه شد، دربارهي مخالفت ونگر هم اظهار كرد: به نظر من او دارد به جانشين اين دو بازيكن فكر ميكند. ونگر قصد دارد ابتدا براي جاي خالي اين دو بازيكن جانشيني پيدا كند و سپس به آنها اجازهي ترك باشگاه را بدهد. اين برداشت من از شرايط فعلي است. فكر ميكنم كار براي ما زماني دشوارتر ميشود كه فصل شروع شود.
شاماخ با انتقاد غيرمستقيم از سران باشگاه آرسنال در قبال فروش كاپيتان باشگاه گفت: به نظر من باشگاهها بايد در اين گونه موارد اجازه بدهند كه هر بازيكني كه نميخواهد در تيم بماند، جدا شود. مخصوصا سسك كه دلايل بسياري براي ترك لندن دارد. مهمتر از اين كه او متولد بارسلون است.
وي دربارهي جدايي نصري هم عنوان كرد: سمير در شرايط متفاوتي قرار گرفته است. تنها يك سال از قراردادش باقي مانده و باشگاه ميتواند او را نگه دارد، اما در اين صورت مجبور است سال آينده او را بدون اين كه هيچ پولي به دست بياورد، واگذار كند.
شاماخ ادامه داد: آيا يك باشگاه ميتواند از 20 ميليون يورو پول به قيمت نگه داشتن يك بازيكن خوب براي يك فصل ديگر، چشم پوشي كند؟ اين موضوع براي من بسيار عجيب به نظر ميرسد. نصري يك سال ديگر با باشگاه قرارداد دارد و آرسنال نتوانسته او را متقاعد كند كه قرارداد جديدي امضا كند.
تيم فوتبال آرسنال روز سه شنبه در مرحلهي پلي آف ليگ قهرمانان اروپا مقابل اودينزه به ميدان ميرود و در صورتي كه ونگر از اين دو بازيكن در تركيب استفاده كند، فابرگاس و نصري در هيچ تيم ديگري نميتوانند در ليگ قهرمانان بازي كنند و اين به معناي ادامهي حضور اين دو بازيكن به مدت يك فصل ديگر خواهد بود.
-
-
فابرگاس 48 ساعت تا پيراهن بارسلونا:
مي خواهم براي سوپرجام آماده شوم!
كاپيتان تيم فوتبال آرسنال يك گام ديگر به بارسلونا نزديكتر شد تا هواداران متعصب كاتالاني در انتظار 48 ساعت آينده و نهايي شدن قرارداد باشند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اسپورت در گزارشي دربارهي آخرين وضعيت سسك فابرگاس از حضور قريب الوقوع اين بازيكن در نوكمپ و امضاي قرارداد با باشگاه بارسلونا نوشت تا روياي بازگشتش به بارسلونا تحقق پيدا كند.
در گزارش اسپورت آمده است: كشتي سسك به بارسلون نزديك تر شده است و همه چيز از امضاي قرارداد در 48 ساعت آينده گواهي مي دهد. جوزپ ماريا و سالني دو تن از سران باشگاه بارسلونا با ايوان گازيديس، مدير اجرايي باشگاه آرسنال در تماس بودهاند تا آخرين جزئيات مربوط به اين انتقال را مورد بررسي قرار دهند.
به نظر مي رسد تصميم فابرگاس مهمترين موضوع در سر گرفتن اين انتقال باشد. در حالي كه باشگاه آرسنال اعلام كرده بود كه مبلغ 29 ميليون يورو به هيچ وجه براي واگذار كردن فابرگاس كافي نيست، هافبك توپچيها با اعلام اين كه از 5 ميليون يورو طلبش از آرسنال خواهد گذشت زمينه را براي انتقال فراهم كرده تا لندنيها هم به اين انتقال راضي شوند.
فابرگاس در اولين اظهارنظر رسمي خود، كاملا شرايط را براي حضورش در بارسلونا تمام شده دانسته است: اولين هدف من اين است كه بتوانم براي بازي سوپركاپ اسپانيا براي گوارديولا آماده باشم!
-
سرمربی تیم ملی شیلی: دیدن بازی الکسیس در کنار مسی فوق العاده است
سایت گل- کلودیو بورگی، سرمربی تیم ملی شیلی، مطمئن است که الکسیس سانچس در بارسلونا موفق خواهد شد و بی صبرانه در انتظار دیدن این مهاجم شیلیایی در کنار لیونل مسی است.
سانچس دو هفته قبل با انتقالی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسا پیوست و سرمربی تیم ملی کشورش مطمئن است که او می تواند به یکی از بازیکنان کلیدی تیم کاتالانی تبدیل شود.
بورگی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آیا می تواند در کنار مسی بازی کند؟ بی تردید مسی یکی از بهترین های دنیاست و الکسیس تازه به بارسا پیوسته است. اما او از قوای ذهنی بسیار خوبی برخوردار است و من انتظار دارم همه چیز برای او خوب پیش برود. دیدن بازی آنها در کنار هم فوق العاده خواهد بود.
او در تیم ملی شیلی تجربه انجام بازی های ترکیبی سریع را دارد بنابراین من انتظار دارم او به خوبی در بارسا جا بیفتد. او می توانست به باشگاهی دیگر برود اما من به او گفتم در پذیرش پیشنهاد بارسا تردید نکند."
تیم ملی شیلی امشب در دیداری دوستانه مقابل فرانسه قرار خواهد گرفت و سانچس نیز در این دیدار حضور خواهد داشت.
بارسا روز یکشنبه آینده در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید قرار خواهد گرفت، دیداری که می تواند اولین دیدار رسمی سانچس برای بارسا باشد.
-
در صورت جدایی اتوئو؛ نرآتزوری به دنبال داوید ویا
سایت گل- باشگاه اینتر قصد دارد در صورت جدایی ساموئل اتوئو از این باشگاه، داوید ویا، مهاجم گلزن بارسا را به خدمت بگیرد.
به گزارش سايت تراي بال، پس از آنكه پيشنهاد اغوا كننده آنژي براي اتوئو مورد توجه مالك اينتر قرار گرفت و احتمال انتقال وي به اين تيم روسي بيش از هر زمان ديگري مطرح شده، سران اينتر براي پر كردن جاي خالي مهاجم كامروني خود به دنبال داويد ويا مهاجم بارسلونا خواهند رفت.
با توجه به پيشنهاد دستمزد ساليانه 20 ميليون يورو براي اتوئو، به نظر ميرسد اين بازيكن نيز تمايل زيادي براي انتقال پيدا كرده و به نوعي سران اينتر را به پذيرفتن اين پيشنهاد تشويق ميكند.
اينتر نيز كه از شرایط مالی خوبی برخوردار نیست، قصد دارد تا بدهيهاي خود را با رقم حاصل از انتقال اين مهاجم كامروني بپردازد. آنها ميتوانند با قبول پيشنهاد 30 ميليون يورويي آنژي براي اتوئو تا حدي ضررهاي مالي خود را جبران كنند.
حال اگر اتوئو فروخته شود، اينتريها ميتوانند با مبلغ كمتري ويا را به جوزپه مهآتزا بياورند تا بتواند جانشين اتوئو باشد. با توجه به اينكه الكسيس سانچس نيز به تازگي از اودينزه راهي بارسا شده است، توان خط حمله باشگاه كاتالاني به اندازهاي رسيده كه بتواند به ويا اجازه ترك تيم را بدهد.
-
پدرو: رئال این فصل خطرناک تر است
سایت گل- پدرو، مهاجم جوان بارسا، اعلام کرد رئالی ها در فصل پیش رو شرایط دشوارتری را برای تیم کاتالانی رقم خواهند زد و او در انتظار یک فصل دشوار است.
رئالی ها با پیروزی در دیدار فینال کوپا دل ری مقابل بارسا، اجازه ندادند آنها در فصل 11-2010 به یک سه گانه دست پیدا کنند اما پدرو معتقد است شاگردان مورینیو در فصل پیش رو تهدید جدی تری محسوب می شوند.
او در گفتگو با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت:" رئال مادرید نسبت به فصل گذشته خطرناک تر خواهد بود. بازیکنان آنها واقعا آماده هستند و فکر می کنم ما فصلی طولانی و سخت در پیش خواهیم داشت."
این ملی پوش اسپانیایی سپس در مورد دیدار پیش روی تیمش مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا صحبت کرد و اعلام کرد که آبی و اناری ها به دنبال پیروزی در دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو هستند.
" ما واقعا به دنبال پیروزی در سوپرکاپ هستیم. این یک هدف مهم برای ماست. ما برای رسیدن به جام به مادرید می رویم و می دانیم که دیدار پرتنشی خواهد بود. این یک آزمون بزرگ برای ماست.
رئال فوتبال خوبی به نمایش می گذارد. آنها بازیکنان سریعی در اختیار دارند و مهار کردن آنها دشوار است. ما باید در ضدحملات کاملا مراقب آنها باشیم."
-
گزارش ویژه :برگزاری بازیهای لالیگا در صلات ظهر
یکی از دلایل برگزاری بازیها در ظهر های روز یکشنبه ، بازاریابی آسیایی است . جدا از بحث فروش پیراهن در چین و ژاپن ، بحث پخش فوتبال اسپانیا در اماکنی نظیر دبی ، قطر و ابوظبی هم جالب توجه خواهد بود .
سایت گل - سازمان لیگ فوتبال اسپانیا ، برنامه دو هفته اول مسابقات را اعلام کرد که برنامه های جدید برای این فصل در نوع خود جالب توجه بود چرا که بازیها در نه زمان متفاوت تقسیم شده بود . فقط دو بازی ساعت شش بعد از ظهر در روزهای شنبه یا یکشنبه برگزار می شود و باقی بازیها هم برنامه خاص خود را خواهند داشت .
به گزارش مرجع خبری رئال مادرید روز شنبه ساعت بازیها همچون فصل گذشته خواهند بود (20:30 ، 22:30 و 00:30) و روزهای دوشنبه هم همین طور (23:30) اما برای یکشنبه تغییراتی ایجاد شده است . تا پارسال بازیها ساعت های 19:30 ، 21:30 و 23:30 برگزار می شود و حالا شیفت ها عوض شده و به 14:30 ، 18:30 ،20:30 ، 22:30 و 00:30 تغییر پیدا کرده است .در واقع یکشنبه ها کاملا فوتبالی خواهد بود ، از صبح تا شب که فقط بین ساعت های 16:30 تا 18:30 وقت استراحت قرار داده شده است .
یکی از دلایل برگزاری بازیها در ظهر های روز یکشنبه ، بازاریابی آسیایی است . جدا از بحث فروش پیراهن در چین و ژاپن ، بحث پخش فوتبال اسپانیا در اماکنی نظیر دبی ، قطر و ابوظبی هم جالب توجه خواهد بود .
اولین بازی که ساعت 14:30 برگزار می شود ، بازی رایو - مایورکاست . بازی دوم اتلتیکو - اوساسوناست . اتلتیکو به خاطر قرارداد های تجاری با کمپانی کره ای کیا خواسته که ساعت بازیهایش آن موقع باشد . آن ها یادشان هست که وقتی در دسته دوم بودند ، در این ساعت استادیوم کالدرون همیشه پر می شده است .
ایرایزوز ، دروازه بان اتلتیک در این باره می گوید :" امیدوارم این ساعت ها برای همه باشند ، نه فقط برای برخی ها . " انسوئه هم از این بابت گلایه دارد :" خیلی گرم خواهد بود " چرا که در آن ساعت احتمالا دمای هوا به 35 درجه هم خواهد رسید .
در دیگر لیگ های بزرگ از این بابت چه کار می کنند ؟
انگلیس : ساعت 15 برگزار می شود اما پخش تلویزیونی ندارد
شنبه ها در لیگ برتر بازیها ساعت های 12:45 . 17:30( به وقت محلی) برگزار می شوند . یکشنبه ها هم معمولا سه بازی در ساعت های 12 ، 16 و 18 برگزار می شود . روزهای دوشنبه اما بازیها شب انجام می شود . حدود سه بازی هم البته شنبه ساعت 15 برگزار می شود که پخش تلویزیونی ندارد .
آلمان ، پنج بازی در یک لحظه
بوندسلیگا بازیهایش را به پنج بخش تقسیم می کند . روز های جمعه بازیها ساعت 20:30 برگزار می شوند ، پنج بازی روز شنبه ساعت 15:30 برگزار می شود و یکی هم 18:30 و روزهای یکشنبه هم دو بازی برگزار می شود : 15:30 و 17:30 .
ایتالیا ، شش بازی ساعت 15
بازیهای شنبه ساعت 18 و 20:45 برگزار می شوند و بازیهای یکشنبه ساعت های 12:30 و 20: 45 . شش بازی هم ساعت 15 برگزار می شود . اگر بازیهای ملی یا چمپیونزلیگ در پیش نباشد ، یک بازی هم روز دوشنبه ساعت 20:45 انجام می شود .
-
نقل قول:
اينتر نيز كه از شرایط مالی خوبی برخوردار نیست، قصد دارد تا بدهيهاي خود را با رقم حاصل از انتقال اين مهاجم كامروني بپردازد
سایت گل- باشگاه اینتر قصد دارد در صورت جدایی ساموئل اتوئو از این باشگاه، داوید ویا، مهاجم گلزن بارسا را به خدمت بگیرد.
به گزارش سايت تراي بال، پس از آنكه پيشنهاد اغوا كننده آنژي براي اتوئو مورد توجه مالك اينتر قرار گرفت و احتمال انتقال وي به اين تيم روسي بيش از هر زمان ديگري مطرح شده، سران اينتر براي پر كردن جاي خالي مهاجم كامروني خود به دنبال داويد ويا مهاجم بارسلونا خواهند رفت.
با توجه به پيشنهاد دستمزد ساليانه 20 ميليون يورو براي اتوئو، به نظر ميرسد اين بازيكن نيز تمايل زيادي براي انتقال پيدا كرده و به نوعي سران اينتر را به پذيرفتن اين پيشنهاد تشويق ميكند.
اينتر نيز كه از شرایط مالی خوبی برخوردار نیست، قصد دارد تا بدهيهاي خود را با رقم حاصل از انتقال اين مهاجم كامروني بپردازد. آنها ميتوانند با قبول پيشنهاد 30 ميليون يورويي آنژي براي اتوئو تا حدي ضررهاي مالي خود را جبران كنند.
حال اگر اتوئو فروخته شود، اينتريها ميتوانند با مبلغ كمتري ويا را به جوزپه مهآتزا بياورند تا بتواند جانشين اتوئو باشد. با توجه به اينكه الكسيس سانچس نيز به تازگي از اودينزه راهي بارسا شده است، توان خط حمله باشگاه كاتالاني به اندازهاي رسيده كه بتواند به ويا اجازه ترك تيم را بدهد.
عمراً... :12:
من نمی دونم این اینتر چرا بی خیال بارسا نمیشه... (چه خوش سلیقه هم هستن...) :31:
ویا که فروشی نیست؛ اگه هم بخواد بره نباید زیر قیمتی که خودمون واسش دادیم (40 میلیون یورو) بفروشیمش... :21:
-
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 10 آگوست
چند ساعت دیگر !!!
1- بارسا منتظر جواب قطعی آزسنال است
2 - آبی اناری ها 34 میلیون نقدا پرداخت کرده و 6 میلیون باقیمانده بستگی به جام های کسب شده دارد
3 - سسک فشار را بر روی آرسنال افزایش داده و به خانواده و دوستان نزدیکش گفته است که دیگر احساس می کند که بازیکن بارسلوناست
تیاگوی اداره کننده !! امکان دارد دلبوسکه از او در بازی امشب استفاده کند ... ایتالیا - اسپانیا ( 20:45 به وقت اسپانیا )
لالیگا ، سوپر کاپ و خوان گامپر ... 4 بازی در 8 روز
اسپانیول .... قهرمان کوپا کاتالونیا (3-0)
تیترهای روزنامه الموندو در روز 10 آگوست
رویای تیاگو
احتمال دارد دلبوسکه تیاگو را به زمین فرستاده تا وی اولین بازی ملیش را انجام دهد ، تیاگو نیز گفت که به اسپانیا وفا دار است
تیاگو گفت : " این دیوانگی است که در چنین تیم ملی بازی نکنی . "
الکسیس امشب با آبیدال رو به رو می شود ( فرانسه - شیلی )
آلوس فصل دشوارش را با بازی در برابر آلمان آغاز می کند
انگلستان - هلند ... به خاطر حوادث لندن انجام این بازی در پرده ای از ابهام قرار دارد
مصاحبه با پدرو : " ما می خواهیم سوپرکاپ راببریم . "
" بازی در برابر مادرید برای کسب جام یک رقابت همیشگی است "
" جذب الکسیس من را نگران نکرد چون بارسا همیشه بهترین بازیکنان را می خرد "
-
-
الکسس از حضور در اولین تمرین بارسا لذت برد.
مهاجم شیلیایی تازه وارد بارسا، صبح روز گذشته اولین تمرین خود را در کنار مسی، ماسکرانو و آدریانو در زمین سیوداد اسپورتیوا انجام داد، اما پویول و مکسول به خاطر ریکاوری تمرینات خود را جدا از سایرین و به صورت انفرادی دنبال کردند.
دو هفته پیش، مراسم معارفه الکسس در نیوکمپ برگزار شد و او از نزدیک با اکثر هم تیمی های جدیدش آشنا شد، اما روز گذشته وی در کنار مسی و ماسکرانو که به تازگی از مسابقات کوپا امریکا بازگشته اند و آدریانو که تقریبا یک هفته پیش در امریکا به تیم ملحق شده بود، تمرین کرد.
تمرین دوشنبه آبی و اناری پوشان ساعت 9:00 صبح برگزار شد و گواردیولا با بازیکنان تازه وارد خود شامل مسی، ماسکرانو و مخصوصا آلکسس احوالپرسی نمود. وی برای دقایقی با الکسس صحبت نمود وپس از آن، این سه بازیکن تازه ملحق شده به تمرینات را به لورنزو بوئناونتورا که مسئول بخش اول تمرینات تیم بود، سپرد.
گواردیولا بسیار دقیق تمرینات بازیکنانش را زیر نظر داشت و هرازگاهی نکات مهم را به آنها گوشزد می نمود. الکسس در این جلسه تمرینی به نظر می رسید به خوبی با هم تیمی های اهل امریکای جنوبی بارسا هماهنگ است.
پویول و مکسول جداگانه تمرین کردند.
پویول و مکسول نیز در زمین شماره یک سیوداد اسپورتیوا به تمرین پرداختند؛ کاپیتان بارسا به خاطر زانوی تازه عمل شده خود تحت نظر جو آنجو برآاو به ریکاوری پرداخت و مکسول نیز تمرین خود را زیر نظر امیل ریکارت انجام داد.
کادر فنی همگی به کار مشغول شدند.
بقیه بازیکنان بارسا پس از بازگشت از تور امریکا در روز یکشنبه، به خاطر رهایی از فشار تمرینات با هماهنگی مربی تا بعدازظهر سه شنبه به استراحت خواهند پرداخت.
تمامی اعضای کادر فنی از امروز صبح در محل کار خود حاضر شده و پپ گواردیولا، تیتو ویلانووا، خوان کارلوس اونزوئه، آئورلی آلتیمیرا، مربیان تمرین دهنده، پزشکان و سایر مربیان همگی با حضور در سیوداد اسپورتیوا برای آمادگی هر چه بهتر بازیکنان موجود تلاش می کنند.
مترجم: تارا تاج / FCBarcelona.ir
-
اسپانیول با هت تریک تیهوی قهرمان کوپا کاتالونیا شد (3-0)
گل های بازی
0-1 تیهوی (دقیقه 50)
2-0 تیهوی (دقیقه 54)
3-0تیهوی (دقیقه 76)
هت تریک تیهوی بیفوما در نیمه ی دوم، بیست و دومین کوپا کاتالونیا را برای اسپانیول به ارمغان آورد. انجام مسابقات پشت سر هم بلافاصله پس از بازگشت از تور آمریکا برای جوانان بارسا زیاد بود.
آبی و سفیدپوشان با چهار بازیکن اصلی خود بازی را آغاز کردند و این در حالی بود که ترکیب بارسا کاملاً از بازیکنان رزرو تشکیل شده بود، با این حال نیمه ی اول نبرد سنگینی بود و هر دو طرف چشمه هایی را نشان دادند. اما در نهایت اسپانیول با درخشش تیهوی، با پیروزی 3-0 جام را به خانه برد. با این نتیجه اکنون اسپانیول و بارسا هر کدام شش بار این جام را برده اند.
ستارگان جوان
از 22 بازیکنی که پوچتینو و اوزهبیو به میدان فرستادند، سه تا از اسپانیول و شش تا از بارسا در فینال جام حذفی جوانان سال گذشته، که با حساب 2-0 به سود بارسا به پایان رسید، حضور داشتند. بنابراین رقابت زیادی بین این دو رقیب همشهری وجود داشت. هیچ یک از دو تیم مسابقه را کم اهمیت نمی دانست و بازی از ابتدا تا انتها با جدیت دنبال شد. تیهوی و کریستین آلفونسو هر دو برای اسپانیول بسیار خوب کار کردند و دئولوفئو هم در خط حمله ی بارسلونا درخشید، ولی هر سه در گل کردن موقعیت ها با دشواری مواجه شدند. در نیمه ی اول یک شوت در چارچوب هم نبود و تساوی بدون گل به خوبی نمایانگر روند بازی بود.
تیهوی کار را تمام کرد
بعد از استراحت بین دو نیمه همه چیز تغییر کرد. حرکت سریع اسپانیول به گل ماهرانه ی تیهوی ختم شد. بارسا نتوانست واکنشی نشان دهد تا این که این بازیکن فرانسوی کامرونی الاصل با حرکت فردی خارق العاده ای آرماندو را پشت سر گذاشت و نتیجه را 2-0 کرد. هواداران اسپانیول از حالا پیروزی را جشن گرفته بودند و بارسا به دنبال راهی برای بازگشت به بازی بود تا این که سرانجام تیهوی سومین گل را هم زد تا به فاصله ی یک ربع مانده به پایان بازی برد اسپانیول قطعی شود. برای بارسلونا شب بسیار سختی بود. برای 9 تا از بازیکنان حضور در دو مسابقه ی جدی در دو روز، پس از بازگشت از تور سنگین آمریکا زیاد بود و عدم طراوت خود را نشان داد.
بازیکنان بارسا در این مسابقه:
اویر، روسل (بائیو، 45)، گومز، آرماندو، گریمالدو، گوستاوو (ریورولا، 55)، اسپینوزا (دوس سانتوس، 45)، رافینیا، سائول (کارمونا، 45)، کوئنکا (دونگو، 71)، دئولوفئو
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: رامین باشی زاده BarcelonaFC.ir
-
فونتاس به تمرینات گروهی تیم ملحق شد.
آندره فونتاس دیروز صبح به تمرینات بارسا ملحق شد؛ در این جلسه، علاوه بر فونتاس 5 تن از هم تیمی های او شامل مسی، ماسکرانو، الکسس، کیتا و آدریانو که در تمرین روز دوشنبه هم شرکت داشتند، نیز حاضر بودند.
آندره فونتاس چهره جدید تمرینات دیروز آبی و اناری پوشان بود. پس از بازگشت از تور امریکا، این اولین بار بود که او در تمرینات تیم حاضر می شد و بدین ترتیب در کنار مسی، ماسکرانو، آدریانو، الکسس و کیتا که از روز دوشنبه دور جدید تمرینات تیم را در زمین شماره 2 سیوداد اسپورتیوا برگزار کرده بودند، تمرین کرد.
تمرین دیروز بارسا ساعت 9:00 صبح با حضور شش بازیکن اصلی بارسا در کنار دو تن از بازیکنان ذخیره تیم به نام های مارتین مونتایا و جردی ماسیپ برگزار شد.
پپ گواردیولا نیز در تمرینات شرکت کرد.
این تمرین با نرمش های مخصوص گرم کردن آغاز شد و پس از آن تمرین حفظ توپ در دستور کار قرار گرفت که در این مرحله پپ گواردیولا نیز همراه بازیکنان در تمرین حضور یافت. ماسیپ هم جدا از سایرین و زیر نظر خوان کارلوس اونزوئه به تمرین پرداخت.
پویول به صورت جداگانه تمرین کرد.
کارلوس پویول هم در محل تمرین دیروز تیمش حاضر شد اما او برنامه های ریکاوری خود را تحت کنترل و نظارت دقیق جوانجو برآاو دنبال کرد.
-
پدرو: "چالش مهم دیگری پیش رو داریم"
فصل 12-2011 با یک ال کلاسیکو دیگر آغاز می شود. پدرو رودریگز بی صبرانه منتظر بازی در دیدار سوپرجام است: "برای شروع آزمون خوبی است. چالش مهم دیگری پیش رو داریم و برای آن خیلی هیجان زده ایم".
این بارسا هرگز از بردن خسته نمی شود. عطش پیروزی یکی از کلیدهایی است که در موفقیت های چند سال اخیر به بازیکنان گواردیولا کمک کرده است. آن ها در 14 آگوست برای جامی دیگر مبارزه می کنند و پدرو می خواهد که این جام به موزه ی باشگاه برود: "هرگاه با رئال مادرید بازی می کنیم، مسابقه بسیار پیچیده و واقعاً سخت است. فصل را با آزمونی سخت شروع می کنیم، ولی مطمئنم که تیم عملکرد خوبی خواهد داشت. چالش مهم دیگری پیش رو داریم و با اشتیاق هرچه بیشتر با آن مواجه می شویم".
پدرو و سوپرجام
گل پدرو در بیلبائو در دیدار رفت سوپرجام اسپانیا 2009 بارسا را برنده کرد. او اولین گلش را برای تیم اصلی بارسا به ثمر رساند، گل زیبایی که بارسا را در مسیر کسب این جام قرار داد و در نهایت در کمپ نو آن را بردند. آن روز در بیلبائو، آغاز دوران تأثیرگذار مهاجم جوان بارسا بود.
سه گل به رئال مادرید
پدرو رودریگز می داند گل زدن به رقیب دیرینه چه احساسی دارد. اولین گل او به رئال مادرید به هفته ی سی و یکم فصل 10-2009 برمی گردد. در دیداری که بارسا 2-0 برد، مسی در نیمه ی اول بارسا را جلو انداخته بود و پدرو گل دوم را به ثمر رساند. همچنین او گل دوم را در پیروزی 5-0 فصل پیش زد. گل او به رئال مادرید تیم را راهی فینال لیگ قهرمانان در ومبلی کرد، آن گل کار مادریدی ها را در نیمه نهایی رقابت های فصل پیش تمام کرد.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir
-
گره انتقال سسک به بارسا باز شد؛ فابرگاس در آستانه امضای قرارداد با بارسا
سایت گل- طبق گزارش بازتاب یافته در بی بی سی، سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال در یک قدمی انتقال به بارسلونا قرار دارد
روند انتقال سسک فابرگاس از آرسنال به بارسلونا یکی از طولانی ترین انتقالات سالهای اخیر بوده است؛ چرا که سران دو باشگاه از تابستان گذشته مذاکرات در این رابطه را آغاز کرده اند و دو درخواست بارسلونا در تابستان امسال با پاسخ منفی سران آرسنال مواجه شده بود
این طور به نظر می رسد که سران ارسنال با دریافت 34 میلیون یوروحاضر به فروش سسک شده اند و البته مبلغ 6 میلیون یورو هم به صورت متغیر ممکن است به آرسنال پرداخت شود که بدین ترتیب مبلغ کلی انتقال سسک را به 40 میلیون یورو خواهد رساند
گزارشهای منتشره در انگلیس حکایت از آن دارد که آرسن ونگر از وجه حاصل از فروش سسک برای تقویت رختکن تیمش استفاده خواهد کرد.
سسک فابرگاس 24 ساله مدتهاست که از تمایل فراوانش برای بازگشت به بارسلونا صحبت می کند. او در سن 16 سالگی تیم کاتالونیایی را به مقصد لندن ترک کرد.
فابرکاس برای بازگشت به اسپانیا حتی حاضر شده تا از دستمزدش برای بازی کردن در نوکمپ کاسته شود و در صورت نهایی شدن این انتقال دومین خرید تابستانی بارسلونا بعد از انتقال الکسیس سانچس شیلیایی به رختکن تیم کاتالان خواهد بود
در این میان شنیده می شود که سران آرسنال ، خوان ماتا ستاره والنسیا را به عنوان جانشین ایده آلی برای سسک انتخاب کرده اند
-
احتمال غیب بوسکتس و پیکه در بازی مقابل رئال مادرید
سایت گل – پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا احتمالا جرارد پیکه و سرخیو بوسکتس دو بازیکن مصدوم خود را در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید در اختیار نخواهد داشت.
این دو بازیکن در دیدار دوستانه شب گذشته اسپانیا مقابل ایتالیا که با پیروزی دو بر یک ایتالیا به پایان رسید مصدوم شدند و ممکن است به دیدار یکشنبه بارسا مقابل رئال مادرید نرسند.
پیکه در آخرین دقایق نیمه اول دچار مصدومیت شد و زمین بازی را ترک کرد. بوسکتس که به جای او وارد زمین شد تا پایان بازی برای تیمش بازی کرد اما بعد از دیدار از درد زانویش شکایت داشت.
دکتر تیم اسپانیا گفت:" بوسکتس به دلیل تکل خشنی که روی پایش رفته اند از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده اما خوشبختانه مصدومیت او چندان جدی نیست. پیکه هم دچار کشیدگی عضله شده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد می تواند در بازی یکشنبه بارسا مقابل رئال به میدان برود."
دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا یکشنبه در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو برگزار خواهد شد و دیدار برگشت نیز سه روز بعد در نوکمپ برگزار می شود.
-
اه - اگه پیکه و بوسکتس نباشند :5: خیلی اوضاع خوب نیست بدون این 2 .
این پدرو هم جدیدا خوب مصاحبه میکنه ها _ بارسلونایی جماعت کلا از رسانه دورند ولی این یکی جدیدا زیاد تو مجلات حرف میزنه .
-
سسک فابرگاس در آستانه پیوستن به بارسلونا
سایت گل – به بیبیسی سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال در آستانه پیوستن به بارسلونا قرار دارد.
این انتقال یک از بلند ترین پروسه های انتقال بازیکن در چند سال اخیر است به طوری که مسئولان بارسا از تابستان گذشته خواهان جذب فابرگاس هستند و پیشنهادهایشان تا به حال دو بار از سوی سران آرسنال رد شده است.
گفته می شود باشگاه بارسلونا 29 میلیون یور به آرسنال می دهد و 6 میلیون یورو دیگر نیز با عنوان های متفاوت به حساب آرسنال واریز خواهد شد که این رقم انتقال را به 35 میلیون یورو می رساند. 5 میلیون یورو دیگر نیز فابرگاس خودش می گذارد که بدهی او بابت 4 سال مانده از قراردادش خواهد بود.
گزارش ها در انگلیس حاکی از این است که ونگر پول حاصل از فروش فابرگاس را برای تقویت ترکیب خود به منظور حضوری قدرتمند در رقابت های فصل بعد هزینه خواهد کرد.
فابرگاس وقتی تنها 16 سال دشا بارسا را به مقصد آرسنال ترک کرده بود. دستمزد او نیز با این انتقال کاهش پیدا خواهد کرد.
فابرگاس دومین خرید تابستانی بارسا خواهد بود. آنها پیش از این الکسیس سانچس را از اودینزه به خدمت گرفته بودند.
آرسنال همچنین به دنبال جذب خوان ماتا بازیکن والنسیا به عنوان جانشین فابرگاس است.
-
نیمار: می توانم مانند مسی و حتی بهتر از او باشم
سایت گل – نیمار ستاره ملی پوش باشگاه سانتوس معتقد است در آینده می تواند در حد لیونل مسی و یا حتی بهتر از او باشد.
نیمار ستاره جوان برزیلی این روزها مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی قرار گرفته و رئال مادرید و بارسلونا اصلی ترین مشتریان او هستند.
عملکرد خیره کننده او تمجید بزررگان فوتبال جهان نظیر کاکا و پله را به همراه داشته است و اخیرا خود او در پاسخ به سئوال خبرنگار روزنامه مار کا که از او پرسیده بود آیا خود را در حد لیونل مسی می داند گفته :" می توان در حد مسی باشم و حتی فراتر از او. مطمئنم به زودی به این مقطع می رسم."
او همچنین در مورد وضعیت آینده اش گفت:" در حال حاضر تمرکزم را روی بازی های سانتوس و تیم ملی برزیل معطوف کرده ام. باید ببینم در نهایت چه اتفاقی خواهد افتاد."
نیمار گل دوم برزیل را در شکست 3 بر دو این تیم در دیدار دوستانه چهارشنبه شب در وقت های تلف شده بازی به ثمر رساند.
-
احتمال اعتصاب در فوتبال اسپانیا- کاسیاس: تاجایی که می دانم شروع لالیگادر معرض خطر است
دروازه بان تیم ملی اسپانیا و یکی از اعضای هیئت مدیره «آ.افه.اِ» از شرایط کنونی انتقاد کرده است
سایت گل- ایکر کاسیاس، یکی از اعضای هیئت مدیره و نایب رئیس«آ.افه.اِ» در پاسخ به سوالی درمورد شرایط اختلاف میان «آ.افه.اِ» و سران باشگاه ها گفت:« تا جایی که من می دانم آغاز رقابتهای لالیگا با خطر مواجه شده است. امیدواریم که توافق هایی حاصل بیاید، هرچند که من مسئول صحبت کردن در این رابطه نیستم؛ چرا که سخنگوی «آ.افه.اِ» نیستم و فقط یکی از اعضای هیئت مدیره «آ.افه.اِ» هستم. باید درمورد آنچه لوئیس روبیالس، رئیس «آ.افه.اِ» به ما گفته آگاه باشیم. او امروز به ما می گوید که چه تصمیمی خواهیم گرفت»
این درحالی است که روز و ساعت دیدارهای هفته اول رقابتهای دسته اول و دسته دوم لالیگا اعلام شده ولی بازیکنان مطمئن نیست که این دیدارها را آغاز کنند.
-
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 11 آگوست
سسك بله
امروز ممكن است جذب سسك اعلام شود
بارسا و آرسنال ديروز براي حل جزئيات قرارداد مذاكره كردند قرار داد اين گونه خواهد بود: 36 ميليون يورو + 6 ميليون متغير
پيكه احتمالا در برنابئو غايب خواهد بود
...و تياگو اولين بازيش را براي اسپانيا انجام داد!
تیترهای روزنامه الموندو در روز 11 آگوست
سسك , امروز
بارسا مطمئن است كه آرسنال امروز پيشنهاد آخر آنها را قبول خواهد كرد
شماره ي 4 فقط براي فابرگاس خواهد بود و گوارديولا به اين فكر ميكند كه به او در برنابئو بازي دهد
ماتا جانشين او در آرسنال خواهد بود
تياگو شماره ي 11 را بر تن خواهد كرد!
-
نقل قول:
اه - اگه پیکه و بوسکتس نباشند :5: خیلی اوضاع خوب نیست بدون این 2 .
این پدرو هم جدیدا خوب مصاحبه میکنه ها _ بارسلونایی جماعت کلا از رسانه دورند ولی این یکی جدیدا زیاد تو مجلات حرف میزنه .
اگه مصدوم بشن كه خيلي بد ميشه ولي تا جايي كه من خوندم مثل اينكه زياد هم جدي نيست
+
نگران پدرو هم نباش حواسش هست كه مثل تياگو دسته گل به آب نده:31:
راستي آقا سليم آواتارت خيلي قشنگه. كي گازت زده:31:
نقل قول:
نیمار: می توانم مانند مسی و حتی بهتر از او باشم
ما كه بخيل نيستيم نيمار جان
شما به اندازه مسي شو ما هم ميشينيم لذت بازيتو ميبريم:11:
-
درآمد 60 میلیون پوندی آرسنال از فروش فابرگاس و نصری
توپچی ها سرانجام با بارسا بر سر انتقال فابرگاس روی مبلغ 35 میلیون پوند به توافق رسیدند و نصری نیز به هم تیمی هایش در تیم ملی فرانسه گفت که در آستانه پیوستن به منچسترسیتی قرار دارد
سایت گل- باشگاه آرسنال آماده است تا در چند روز آینده سسک فابرگاس و سمیر نصری، دوستاره تیم شان را در مجموع با مبلغ 60 میلیون پوند بفروشد.
توپچی ها سرانجام با بارسا بر سر انتقال فابرگاس روی مبلغ 35 میلیون پوند به توافق رسیدند و نصری نیز به هم تیمی هایش در تیم ملی فرانسه گفت که در آستانه پیوستن به منچسترسیتی قرار دارد.
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، سرانجام با جدایی این دو بازیکن موافقت کرد و مدیران این باشگاه به دنبال این هستند که بیشترین مبلغ ممکن از فروش این دو بازیکن با ارزش تیم شان به دست بیاورند.
یک منبع نزدیک به باشگاه کاتالانی در گفتگو با سایت گل گفت:" این انتقال در حال نهایی شدن است اما هنوز این اتفاق رخ نداده است. فابرگاس 1 میلیون یورو از دستمزد سال های آینده اش را به آرسنال خواهد داد تا این انتقال انجام شود."
این در حالی است که رقابت های فصل جدید لیگ برتر از روز شنبه آغاز می شود و احتمالا این دو بازیکن در دیدار هفته اول مقابل نیوکاسل برای توپچی ها به میدان خواهند رفت.
نشریات فرانسوی امروز اعلام کردند که نصری با قراردادی 3 ساله به منچسترسیتی خواهد پیوست و هفته ای 175 هزار پوند از این باشگاه دستمزد دریافت خواهد کرد.
-
هت تریک تیوی در کوپا کاتالونیا
هت تریک تیوی بیفوما در نیمه دوم، 22 دومین کوپا کاتالونیا را به نام اسپانیول رقم زد. فاصله کم تور آمریکا و این رقابت ها٬ فشار زیادی را بر روی بازیکنان تیم جوانان بارسا گذاشته بود.
اسپانیول با تمام بازیکنان ثابت خود به میدان رفت در حالی که بارسلونا یک سره بازیکنان تیم ب بود.با این حال٬ در نیمه اول فاصله زیادی بین دو تیم دیده نمی شد و هر دو تیم استعدادهای خود را به نمایش گذاشتند؛ اما اسپانیول با هت تریک تیوی٬ برای ششمین بار قهرمان کوپا کاتالونیا شد و از نظر تعداد قهرمانی در این تورنمنت به بارسا رسید.
از 22 بازیکنی که در ترکیب اولیه دو تیم حضور داشتند٬ سه بازیکن از اسپانیول و شش بازیکن از بارسا در فینال کوپا دل ری جوانان فصل پیش بازی کردند که بارسا با نتیجه 2-0 قهرمان شد. به همین دلیل٬ بین این دو همشهری رقابت سختی بود. هر دو تیم به حریف میدان نمی دادند و فوتبال قابل قبولی به نمایش گذاشته شد.
تیوی و کریستین آلفونسو از بهترین بازیکنان اسپانیول بودند و دلوفو در خط حمله بارسا خوش درخشید. تلاش هر سه پایان دادن به حملات به بهترین شکل بود. در نیمه اول٬ هیچ کدام از تیم ها موفق به شوت به سمت دروازه حریف نشدند بنابراین مساوی بدون گل نتیجه منصفانه ای برای نیمه اول بود.
حملات تیوی
از نیمه دوم همه چیز تغییر کرد. یک حمله سریع اسپانیول با ضربه ماهرانه تیوی پایان یافت و به این ترتیب اسپانیول از بارسا جلو افتاد. بازیکنان بارسا برای جبران موقعیت چندانی پیدا نکردند تا اینکه بازیکن فرانسوی با اصلیت کامرونی اسپانیول موفق شد گل دوم را نیز به ثمر برساند. هواداران اسپانیول پیشاپیش برد خود را جشن می گرفتند و بازیکنان بارسا به سختی فرصت مناسبی به دست می آوردند؛ در نهایت تیوی گل سوم را هم وارد دروازه بارسا کرد و بردی قاطعانه را پانزده دقیقه پیش از پایان بازی تضمین کرد.
بارسلونا شب سختی را پشت سر گذاشت. بر 9 نفر از بازیکنان٬ که دو بازی سخت دو روز پس از تور آمریکا پشت سر گذاشتند فشار زیادی قرار داشت و خستگی در بازی آنان مشهود بود.
مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir
-
3 بازی دوستانه با 10 نفر از بازیکنان بارسا
بازی های ملی چهارشنبه شب با حضور بازیکنان بارسا به این شرح تمام شدند: اسپانیا با اختلاف کم در ایتالیا باخت؛ برزیل بازی خود در اشتوتگارت را با نتیجه 23-2 به آلمان واگذار کرد و فرانسه و شیلی به تساوی 1-1 در مونتپولیه دست یافتند.
ویا، والدس، اینیستا، تیاگو الکانترا، بوسکتس همگی در تیم قهرمانان دنیا حضور داشتند؛ در حالی که آلوز در شکست برزیل حضور داشت و آلیدال و الکسیس سانچز هر دو در بازی جنوب فرانسه حضور داشتند.
پیکه و اینیستا تنها بازیکنان بارسا بودند که در ترکیب اولیه اسپانیا حضور داشتند. تیم میزبان از اوایل بازی شروع به فشار آوردن کرده و در دقیقه 4 کریستو موقعیتی در چارچوب داشت؛ در دقیقه 11 نیز مونتولیو موقعیت مناسبی داشت. اسپانیا شروع به مقابله کرد و دقیقا زمانی که نیم ساعت از شروع بازی گذشته بود، اینیستا موقعیتی مناسب برای کازورلا ایجاد کرد؛ اما شوت هافبک مالاگا تنها به تیر دروازه برخورد کرد. البته 4 دقیقه پس از آن، زمانی که لیورنته در محوطه جریمه متوقف شد، ژابی آلونسو با گل کردن پنالتی اسپانیا را جلو انداخت.
لیورنته مجبور شده بود به جای فرناندو تورس به زمین بیاید؛ چراکه مهاجم چلسی دچار ضربه ای در ناحیه سر شده بود؛ همچنین بوسکتس به زمین آمد تا جای پیکه را بگیرد. ویا، والدس و تیاگو آلکانترا - که اولین بازی خود را تجربه می کرد - همگی در نیمه دوم به زمین آمدند.
ویای بدشانس
ویا می تواند خود را کاملا بدشانس بداند که نتوانسته در نیمه دوم گل بزند؛ چراکه وی 8 موقعیت خوب داشت! بهترین موقعیت وی در دقیقه 88 بود که آرلیولا موقعیتی مناسب برای وی خلق کرد؛ اما شوت ویا تنها به تیر برخورد کرد. این بازیکن بارسا در دقیقه 70، سیلوا را در موقعیتی مناسب قرار داد؛ اما ظاهرا آن شب، شب اسپانیا نبود.
والدس در بهترین فرم
ویکتور والدس نیز در شرایطی خوبی قرار داشت و توانست 2 مهار عالی داشته باشد؛ اما نتوانست پس از منحرف کردن ضربه آلبیول در دقیقه 82، آکیلانوی لیورپولی را نیز متوقف کند.
آلمان برزیل را شکست داد. (3-2)
دنی آلوز از ابتدا در ترکیب برزیل حضور داشت و توانست در نیمه اول چند سانتر خوب داشته باشد، اما آلمانی ها تیم قوی تر میدان بودند و با وجود اینکه روبینتو یک پنالتی و نیمار دو گل به ثمر رساندند، شوئن اشنایگر، گوتزه و شورل پیروزی برحق میزبان را برایش به ارمغان آوردند.
الکسیس سانچیز و آبیدال در مقابل هم در مونپولیه
در همین احوال، در مونتپولیه، خرید تابستانه بارسا، الکسیس سانچر در دیدار شیلی و فرانسه مقابل هم تیمی جدیدش آبیدال قرار گرفت. در این دیدار که با نتیجه 1-1 مساوی به اتمام رسید، آبیدال 90 دقیقه تمام بازی کرد؛ در حالی که سانچیر در نیمه دوم برای چلسی به زمین آمد.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
-
ماسچرانو: مشکلی با بازی به عنوان مدافع ندارم
بازیکن آرژانتینی باشگاه بارسلونا مشکلی با بازی در پست مدافع در بازی مقابل رئال ندارد ئ تنها به پیروزی مقابل این تیم فکر می کند
سایت گل – خاویر ماسچرانو هافبک باشگاه بارسلونا اعلام کرد آماده اس در بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال در پست مدافع وسط بازی کند.
در حالی که تنها دو روز به دیدار رفت سوپر کاپ مقابل رئال باقی مانده و بارسا در خط هافبک خود با بحران مصدومیت مدافعان روبروست. جرارد پیکه که در بازی دوستانه چهارشنبه شب اسپانیا مقابل ایتالیا مصدوم شده است و کارلس پویول هم هنوز دوران نقاهت بعد از عمل زانویش را پشت سر می گذارد.
از همین رو پپ گواردیولا قصد دارد در این بازی از خاویر ماسچارنو به عنوان یک مدافع وسط استفاده کند.
ماسچرانو در کنفرانس خبری اعلام کرد:" ترجیح می دهم تمام اعضای تیم بتوانند به میدان بروند اما اگر لازم باشد در هر پستی برای بارسا بازی خواهم کرد. نکته مثبت این است که تجربه بازی در این پست را دارم و سال گذشته وقتی بارسا دقیقا با همین مشکل روبرو شده بود در خط دفاع بازی کردم."
بعد از رفتن گابریل میلیتو از بارسلونا بسیار معتقدند گواردیولا باید یک مدافع دیگر خریداری کند اما ماسچرانو چنین نظری ندارد.
"گواردیولا به ترکیبی که در اختیار دارد ایمان دارد. از اینکه میلیتو ما را ترک کرده ناراحتم چرا که او دوست بسیار خوب من بود اما می دانم او اکنون از اینکه در کنار خانواده اش است خوشحال است."
ماسچرانو همچنین در مورد اهمیت کسب سوپر جام گفت:" کسب سوپرجام برای ما اهمیت بسیاری دارد چرا که می توانیم و با تصاحب آن با روحیه ای بسیار بالا رقابتهای فصل را آغاز کنیم."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/08/12/2616227/%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%81%D8%B9-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85
By Shervin Gilani
2011/8/12
-
تیاگو آلکانتارا: بارسلونا، رئال را در سوپر کاپ اسپانیا شکست خواهد داد
سایت گل – تیاگو آلکانتارا هافبک باشگاه بارسلونا معتقد است این تیم رئال مادرید را در دو دیدار رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا شکست خواهد داد.
دیدار رفت دو تیم یکشنبه در سانتیاگو برنابئو و دیدار برگشت سه روز بعد در نوکمپ برگزار خواهد شد.
آلکانتارا در گفتگو با روزنامه اسپورت می گوید:" ما در مجموع دو بازی پیروز خواهیم شد و جام قهرمانی را از آن خود می کنیم. هم از لحاظ دفاعی و هم از لحاظ تهاجمی برتر از رئال هستیم و مطمئنا آنها را شکست خواهیم داد."
"تلاش زیاد ما باعث موفقیتمان شده است. رئال مادرید اصلی ترین حریف ماست و نمی خواهیم مقابل آنها شکست را بپذیریم."
بارسلونا سال گذشته سویا را در مجموع دو بازی رفت و برگشت 5 بر سه مغلوب کرد و امسال نیز قصد داردبار دیگر این عنوان را از آن خود کند.
-
ماسچرانو: هیچ شکی در توانایی های فابرگاس نیست
سایت گل – خاویر مساچرانو هافبک بارسلونا معتقد است هیچ شکی در توانایی های سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال نیست.
فابرگاس اکنون در آستانه پیوستن به بارسلونا قرار دارد و ماسچرانو زبان به تمجید از او گشوده است.
ماسچرانو می گوید:" من فقط مقابل فابرگاس بازی کردم و او را زیاد نمی شناسم اما به عنوان یک فوتبالیست هیچ شکی در توانایی های فنی او ندارم. او بازیکن بزرگی است و کاپیتان باشگاه مطرحی مثل آرسنال است."
"امیدوارم هر چه زودتر پروسه انتقال او به بارسلونا انجام شود و او را در نوکمپ ببینیم."
این در حالی است که روز گذشته خبری مبنی بر توافق دو باشگاه آرسنال و بارسلونا برای انتقال فابرگاس با رقم حدود 40 میلیون یورو منتشر شده بود.
-
يك خبر بسيار عالي
سسک فابرگاس رسما به بارسا (ازاديت مبارك) پیوست.:40:
سسک بعد از ظهر لندن رو به مقصد بارسا ترک میکنه. تا فردا رسما به هوادارها معرفی شه
قرارداد سسک 5 ساله و به ارزش 40 میلون یورو هستش.
D r i v e r عزيز هنوز رو شرطي كه بستي هستي نه ؟ :31:
من حاضرم شرط ببندم سر ۳ ماه آواتار اگه سسک موند ۳ ماه آواتار آرسنال رو میزارم هر اواتاری که دادی ولی اگه اومد بارسا ۳ ماه رو، اواتاری که من میدم رو بذاری
Deal?
این فصلو میگی؟
آواتار فوتبالی دیگه؟
;)
Deal
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6153882&postcount=43
fr0st عزيز اواتار بده اين دوستمون بزاره ! ما منتظر اواتار جديدشون هستيم :11::40:
-
گزارش روز:پخش زنده سوپرکاپ اسپانیا در 147 کشور دنیا
سایت گل- دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا، رکوردشکنی های مختلفی را به همراه خواهد داشت. این دیدار در 147 کشور دنیا پخش زنده خواهد شد واین درحالی است که طبق اعلام سازمانهای مختلف از جمله سازمان ملل، 193 کشور در دنیا داریم و یعنی 46 کشور این بازی را به صورت زنده پخش نخواهند کرد. این در حالی است که فینال فصل گذشته جام حذفی اسپانیا در 140 کشور دنیا به صورت زنده پحش شد که این رکوردی را در دنیابه همراه داشت و اکنون پخش زنده سوپرکاپ اسپانیا به منزله رکورد شکنی جدیدی خواهد بود.5 کشور دنیا هم این بازی را با تاخیر پخش خواهند کرد
این بار کشورهایی مثل هند، پاکستان،سری لانکا، بنگلادش و نپال هم برای اولین بار حق پخش این دیدار را خریداری کرده اند
طبق آمار گروه ورزشی سانتامونیکا ، که مسئول آمارگیری درمورد مسائل حق پخش تلویزیونی بازی هاست، دیدار سوپرکاپ اسپانیا حدود 500 میلیون تماشاچی خواهد داشت که این بیشترین مخاطب این تورنمنت در تاریخ برگزاری این تورنمنت است و این درحالی است که کشور چین هیچ یک ازدیدارهای رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا را پخش نخواهد کرد.
نکته جالب توجه اینجاست که کشور بوتان، که کشور کوچکی در نزدیکی رشته کوه هیمالیا و بین کشورهای هند و چین است، با حدود 2میلیون نفر جمعیت حق پخش این بازی را خریداری کرده.
-
خوشامد گویی پیکه و پویول به سسک فابرگاس
سایت گل- کارلس پویول و جرارد پیکه، مدافعان بارسلونا به سسک فابرگاس دوست و هم تیمی شان در تیم ملی بارسلونا خوش آمد گفته اند؛ چرا که شنیده می شود که بارسلونا در آستانه اعلام خرید کاپیتان توپچی هاست
پیکه ساعاتی پیش در صفحه توئیترش در این رابطه نوشت:« امروز روز بزرگی خواهد بود.» و ویکتور والدس هم در این رابطه اعلام کرده که این انتقال تا چند ساعت آینده نهایی می شود.
کارلس پویول کاپیتان بارسلونا هم خوشبینی اش را روی این شبکه اجتماعی قرار داده و پیکه هم بعد از قطعی شدن انتقال سسک،دراین رابطه در صفحه توئیترش نوشت:« الان ما او را اینجا داریم.»
پویول هم خوشحالی اش را از قطعی شدن انتقال سسک ابراز کرده و در صفحه توئیترش نوشت:« به اینجا خوش آمدی. خوشحالیم که تو را اینجا داریم.»
-
کاپیتان توپچی ها را آبی و اناری بدانید؛ پرواز فابرگاس به بارسلون
سایت گل- به گزارش رسانه های انگلیسی، سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال، سرانجام با باشگاه بارسلونا قراردادی 5 ساله امضا کرد.
نشریه سان اعلام کرد این ستاره 24 ساله به اسپانیا سفر کرده تا انتقال 36 میلیون یورویی اش به باشگاه کاتالانی را نهایی کند.
او فردا به طور رسمی به عنوان بازیکن بارسا معرفی خواهد شد و شاید حتی بتواند در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید، اولین بازی اش را برای بارسا انجام بدهد.
جرارد پیکه، مدافع بارسا و هم تیمی فابرگاس در تیم ملی اسپانیا با ابراز شادی از پیوستن این بازیکن به آبی و اناری هادر صفحه توئیترش نوشت:" امروز روز فوق العاده ای است. او سرانجام اینجاست."
کارلس پویول، کایپتان بارسا نیز در صفحه توئیترش از ستاره جدید تیمش استقبال کرد:" به خانه خوش آمدی. خوشحالیم که تو اینجا هستی."
-
محبوبيت مسي به ميان رئاليها نيز سرايت كرد
ستاره جديد رئال مادريد: مسي الگوي فوتباليام است
"كويرا" هفت ساله كه بسياري از او به عنوان مسي جديد فوتبال جهان ياد ميكنند، ليونل مسي را الگوي ورزشي خود ميداند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ميخل آنخل كويرا، كم سن و سالترين بازيكن آرژانتيني كه به تازگي با رئال مادريد قرارداد بست، گفت كه از اعلام اين مساله كه ليونل مسي الگوي فوتبال وي است، هيچ ابايي ندارد.
كويرا هفت ساله كه بسياري از او به عنوان «مسي» جديد فوتبال آرژانتين ياد ميكنند، تصريح كرد: روياي من قرار گرفتن در تركيب اصلي رئال مادريد است، اما با اين وجود اعلام ميكنم كه اسوه فوتباليام ليونل مسي بوده و خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خاوير ماسكرانو در آستانه ديدار حساس اين تيم مقابل رئال مادريد در چارچوب سوپر جام اسپانيا كه قرار است ديدار رفت آن يكشنبه در برنابئو و ديدار برگشت آن چهارشنبه در نوكمپ برگزار شود، گفت كه پيروزي در اين دو ديدار و بالا بردن جام قهرماني بار روحي تيم را افزايش خواهد داد و انگيزهاي براي نمايش بهتر در فصل جديد خواهد بود.
وي پنجشنبه در نشستي خبري گفت: پيروزي در سوپر جام اولين قهرماني و عنوان در اين فصل طولاني و پرفراز و نشيب است و انگيزه تيم را در شروع ليگ افزايش خواهد داد.
با اين كه ماسكرانو اعتراف كرد كه قهرماني در سوپر جام اسپانيا به آنها روحيه و انگيزه خواهد داد، اما تاكيد كرد كه نتيجه مسابقه به گونهاي نيست كه تمام فصل را تحت الشعاع قرار دهد.
كاپيتان اول تيم ملي فوتبال آرژانتين ابراز اميدواري كرد تا هر چه زودتر سسك فابرگاس، كاپيتان اسپانيايي آرسنال به نوكمپ بياييد تا تيم از زير بار فشار رسانهاي رهايي يابد.
ماسكرانو در پايان از اين كه در فصل گذشته قهرماني در ليگ اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا را با بارسلونا تجربه كرد، ابراز خوشحالي و خوشبختي كرد و افزود: از عنوانهاي فصل گذشته بسيار خوشحال هستم، از زماني كه آمريكاي جنوبي را ترك كردهام و به فوتبال اروپا آمدهام، اين براي اولين بار است كه چنين موفقيتهايي را كسب ميكنم.
-
بچه ها من فقط اومدم تو این تاپیک بگم که امیدوارم فابرگاس تو تیم بارسلونا به یه نیمکت نشین تبدیل بشه درست مثل تیری هانری و الکساندر هلب که با جدا شدن از آرسنال عمر فوتبالیشون تموم شد.
به امید روزی که فابرگاس از جدا شدنش پشیمان بشه.
-
بازگشت ملی پوشان به تمرین
پس از بازگشت ملی پوشان، عصر پنج شنبه بالاخره پپ گواردیولا موفق شد تمرین خود را با حضور اکثر بازیکنان اصلی تیمش برگزار کند. در این جلسه پویول، مکسول و افلای جدا از سایرین تمرین کردند و پیکه و بوستکس هم تحت مداوای پزشکی قرار گرفتند.
علاوه بر بازیکنان تیم اصلی، چند تن از بارسای ب شامل کوئنکا، لوباتو، دالمائو، مونتایا و دوس سانتوس و همچنین دونگوو از رده جوانان به این تمرین ملحق شدند.
مربی بارسا تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بازیکنان را برای بازی سوپرکاپ یکشنبه شب مقابل رئال مادرید آماده سازد؛ آبی و اناری پوشان علاوه بر این تمرین، دو تمرین دیگر در روز جمعه و یک جلسه هم صبح شنبه قبل از سفر به مادرید برگزار خواهند کرد.
حضور سرجیو و پیکه در هاله ای از ابهام قرار دارد.
پیکه و بوستکس که در جریان بازی ملی اسپانیا مقابل ایتالیا دچار آسیب دیدگی شده بودند در تمرین امروز بارسا تحت مداوای پزشکی قرار گرفتند و حضور آنها دربازی رفت سوپرکاپ اسپانیا در هاله ای از ابهام قرار دارد.
-
نقل قول:
بچه ها من فقط اومدم تو این تاپیک بگم که امیدوارم فابرگاس تو تیم بارسلونا به یه نیمکت نشین تبدیل بشه درست مثل تیری هانری و الکساندر هلب که با جدا شدن از آرسنال عمر فوتبالیشون تموم شد.
به امید روزی که فابرگاس از جدا شدنش پشیمان بشه.
سلام
واقعا برخوردتون با كاپيتان سابق تيمتون قشنگ نيست !
فابرگاس تا وقتي كه بود براي تيمتون زحمت كشيد و بازيهاي خوبيم انجام داد و چيزي به ارسنال بدهكار نيست .(پولشو گرفتن )
حركت ارسنالم اصلا خوب نبود ! دقيقا انگار گروگان گرفتن و براي ازاديش پول زيادي درخواست كردن . وقتي كسي دلش جاي ديگه هست نبايد باهاش اينطوري برخورد ميكردند.
الان فابرگاس مثل گروگاني (يا زنداني) هست كه ازاد شده .
با اين علاقه كه هم خود سسك به باشگاه داره و هم باشگاه و طرفدارا و بازيكنها بهش دارند , فكر نكنم شما به ارزوتون برسين و اميدواريم با بازيهاي خوبش به انچه كه لايقش (جام و قهرماني و ...) بوده برسه .
در اخر باز هم ورود سسك رو به خانه خودش تبريك ميگم ^^