زاویه دید در این تلویزیون ها چطور هست؟نقل قول:
برای دیدن بهترین تصویر باید وسط نشست یا تصویری که در کنار میشه دید با تصویری که وسط می بینیم برابره؟
و دیگه اینکه چرا قیمت سامسونگ این تلویزیون نصف ال جی هست؟
زاویه دید در این تلویزیون ها چطور هست؟نقل قول:
برای دیدن بهترین تصویر باید وسط نشست یا تصویری که در کنار میشه دید با تصویری که وسط می بینیم برابره؟
و دیگه اینکه چرا قیمت سامسونگ این تلویزیون نصف ال جی هست؟
دوست عزیزنقل قول:
زاویه دیداز هر طرف یکنواخت است و وقتی که در وسط می نشینید در رابطه با دیدن مناظر یک حس پانارومایی می دهد که بسیار شیرین است و تنها تلویزیون منحنی 4k جهان است
دوستان یه سوال در مورد DLNA دارم
تو بخش شبکه خواستم بپرسم ولی دیدم مربوط به سخت افزار تلویزیون میشه
من تلویزیون 46F6400 دارم و تو مشخصاتش DLNA زده
الان واسه اینکه این رو به یه تبلت سامسونگ وصل کنم باید حتما اول تلویزیون رو به مودم وایرس وصل کنم ؟؟
چرا ؟؟؟
مگه خودم تلویزیونی که DLNA داره داخلش دستگاه دریافت و ارسال تبادل اطلاعات نداره ؟؟
پس واسه چی باید تلویزیون رو به مودم وصل کنم ؟؟
بر فرض میخوام یه ویدئو از تبلت روی تلویزیون پخش کنم
دقیقا باید چه کنم ؟؟؟
DLNA نیاز به مودم داره.نقل قول:
بدون مودم باید از Wi-Fi Direct استفاده کنی.
در تلویزیون برو به Source -> Screen Mirroring
در تبلت هم دنبال همچین گزینه ای بگرد.
بعدش باید چیکار کنم ؟؟؟نقل قول:
تو بخش screen mirroring تلویزیون میرم هیچ اتفاقی نمی افته !!
من درست متوجه نشدمنقل قول:
منظور از انحنای تلویزیون ابعاد پنل هست؟
داخل تبلت، اپ allshare رو بریز.نقل قول:
دوستان من این تلوزیون رو از بانه خریدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میزنم آپدیت کنه ، میگه آپدیت یافت نشد ، در صورتی که توی همون لینکی گذاشتم ، آپدیت چند ورژن بالاتر اومده !
میخواستم بپرسم :
1- چرا تی وی خودش آپدیت نمیکنه ؟
2- اگه از اون سایت فایل آپدیت رو دانلود و نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
3- اگه فایل آپدیت دقیقاً مال مدل من نباشه یا ریجن (منطقه) من نباشه ، باز هم آپدیت میکنه ؟؟
4- اگه آپدیت کنم و مشکلاتی پیش اومد میتونم از طریق بازگشت به تنظیمات کارخانه ای به فریم ور ( ورژن قبل ) برگردم ؟
5- ممکنه زبان فارسی و زیرنویس فارسی تی وی بپره ؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً جواب بدید
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان بصورت آنلاین آبدیتی پیدا نمی کند برای این است که نیازی به آبدیت ندارد. و در ضمن اگر آبدیت انجام شود برای برگرداندن آن به فریمور قبلی یا نمی شود ویا با ترفند و با مشگلات بسیار اینکار انجام می شود.
درود
1- از پاییز پارسال معلوم نیست چه بلایی سر اینترنت آوردن که دیگه بعد از چند مرحله TV مستقیم آپدیت نمیکنه.
2- به شرطی که مدل TV خود رو دقیقاً برای چه ناحیه هست و شماره آپدیت و طریقه آپدیت کردن و اکستراکت کردن رو کاملاً بدونید.
3- بعضی اوقات آپدیت میشه و باعث مشکلات فراوان میشه یعنی شانسی هست.
4- نه
5- بله. و خطرناکه.
لطفاً اگه نمی تونید اینکار رو نکنید.
SONY XPERIA Z2
اپدیت جدید ال ای دی سامسونگ مدل 40c 6960 رو از کجا باید بگیرم
من همه این کارها رو انجام دادم باز هم رکورد نمیشه البته یه فولدر در مموری ایجاد شده ولی رکورد نمیکنه کار دیگه ای باید انجام بدمنقل قول:
باسلام با پلاسمای سامسونگ مدل PS43F4950 چه نوع یو اس بی وای فای سازگاره ؟ نمیشه بجز مارک خود سامسونگ از مارک دیگه ای استفاده کرد؟ از کجا بغهمیم هماهنگی داره تا در خرید دچار مشکل نشیم ؟ در مورد خود سامسونگ هم تحقیق کردم که گفتن کم پیدا و گران تر هستش !
نقل قول:
درود
بالاخره مشکل ما هنوز حل نشد و در گیر رجیستر کردن مجیک کنترل هستیم
که متاسفانه پیغام REGISTRATION FAILED رو میده!!!!!!!!!!!!!
مدتیه WIFI تلویزیون شبکه رو پیدا نمیکنه اگرم پیدا کنه موقع اتصال که کد میدم از منو میپره بیرون
مدل سامسونگ 7770 40 اینچ
یه تلویزیون 6400 دارم که 2 تا عینک 3 بعدی داره !!
عینک ها 2 تا باتری پهن ریز دارن که زود تموم میشن
خواستم ببینم تنها راه حل خرید دوباره باطری هست ؟؟
هروقت تموم شد باید از دوباره بخرم ؟؟؟؟(
تلوزین 42W800b وقتی میخوای برنامه تو اضافه کنی میگه محتوای اینترنت نیاز به به روز رسانی دارد
بعد که میزنی خطا مگیره و میگه دوباره تلاش کنید اگه مشکل بر طرف نشد با سونی تماس بگیرید
به نمایندگی زنگ زدم سر در نیاورد !!! گفت تو سایت سونی قسمت پشتیبانی مشکل رو مطرح کنید !
حالا اصلا سونی اپ سنتر داره ؟
مثل سامسونگ و الجی اپ سنتری داره که بری و نرم افزارهای مختلف رو دانلود و رو تیوی نصب کنی ؟ :n13:
مشکل اینکه نمیتونه محتوای اینترنت رو به روز کنه چیه ؟
آیا تحریم شدیم و نمیتونیم به سرور سونی وصل بشیم ؟
چون سایت سونی به فارسی در دسترس نیست قبلا بود
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از سایت خاورمیانه استفاده کنید که برای تمامی کشورهای خاورمیانه یکسان است. و فکر می کنم اگر نرم افزار را دانلود و نصب کنید مشگلتان برطرف شود.
از این سایت دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16 Jul 2014 PKG2.187GAA 227.30 MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن همین ورژن رو دستگاه نصب هست
خود تلوزین آپدیت شد
اصلا سونی اپ سنتر داره ؟
به اپ سنتر ال جی وصل میشی کلی برنامه و بازی و ... داره که رو تیوی نصب میشه سامسونگ هم همینجور ولی آیا سونی همچین چیزی داره ؟
الان ده تا برنامه رو خود دستگاه نصبه
زیر نویس فارسی هم که از رو یو اس بی پخش نمیکنه
اگه میدونستم این مشکلات رو داره عمرا سونی نمیخریدم
بین LG LA86000 و SONY W800B مونده بودم آخر سونی خریدم
الآن پشیمونم اقلن ال جی بهترین پشتیبانی رو داره تعداد بسیار زیاده برنامه و سرگرمی با تیوی تو اپ سنترش ، ده تا عینک همراه تی وی
ریموت جادوییه بسیار بسیار کاربردی همراه تیوی و سخت افزار قویتر
بروزر تیوی الجی پاک شده بود زنگ زدم گلد ایران مشکل رو تلفنی حل کردن بعد سه بار زنگ زدن که شما با ما تماس گرفتیم مشکلتون حل شد ، رفتار اپراتور ما خوب بود ، و .....
به پشتیبانی سونی زنگ زدم میگه بورو تو سایت سونی ببین راهکاری پیدا میکنی
واقعا اشتباه کردم :n29:
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم
تلویزیون منزل وقتی برق میره،تا میاد خود به خود روشن میشه:n04:
راهی هست این تنظیم را تغییر داد.
قطعا اگر راهی باشه باید از منو مخفی باشه
بیزحمت راهنمایی کنید
مدل:
samsung c6960
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
چون تلویزیون در حالت روشن برق می رود بعد از آمدنش دوباره روشن می شود . و این مشگلی ندارد و فقط در هنگام برق رفتگی دکمه پاور تلویزیون را از خود تلویزیون نه کنترول خاموش کنید.
مساله همینه دیگهنقل قول:
تی وی چه خاموش باشه چه روشن،وقتی برق میره و میاد اتوماتیک روشن میشه
این غیر طبیعیه-شاید آدم اصلا خونه نباشه و الکی روشن میشه
مورد بعدی اینکه دکمه پاور تلویزیون لمسی هست-و سخت افزاری نیست
قطعا وقتی خاموشه و برق نیست نباید کار بده
دوست عزیزنقل قول:
من در منوی مخفی مواردی را چک کردم ولی تاثیری در کار نداشت
وصل کردن لپ تاپ به تلوزیون به صورت مکرر مشکلی ایجاد می کنه؟
تلوزیون W800 سونی..._مشکل زیرنویس داره مجبورم)
نه مشکلی نداره -نقل قول:
دوستان من یه سامسونگ h6355 گرفتم
وقتی موشن پلاس رو روی گزینه روان میذارم تو برنامه هایی که فریم پایین داره (مثلا فیلم های سینمایی که 24 فریم هستن) نور تصویر کم و زیاد میشه !! بطوریکه محسوس و آزاردهنده هست و مجبورم موشن پلاس رو خاموش کنم تا نور ثابت بشه
ولی تو تصاویر با فریم بالاتر موشن پلاس درست کار میکنه و تصویر رو نرم تر از حالت عادیش میکنه
میخواستم ببینم اون کم شدن و زیاد شدن نور تو فیلم های 24 فریم عادی هست؟ یا تلویزیونم مشکل داره؟
دوست عزیزنقل قول:
عادی است در سیکنالهای تصویری60khz است.صفحه نمایش ممکن است سوسو بزند
داداش الان دیدم بدون موشن پلاس هم رو بعضی تصویر ها این مشکل وجود داره ... مثلا ps4 بازی میکنم بعضی موقعا تو حرکت یهو نور صفحه کم و زیاد میشهنقل قول:
اما رو بعضی از شبکه های ماهواره یا تلویزیون اصلا اینجوری نیست، رو بعضیاش هم این مشکل هست ! (رو ماهواره تا اونجایی که من دیدم فقط فیلم های سینمایی با موشن پلاس روشن این مشکل پیش میاد اما رو پلی استیسن بدون موشن پلاس هم این مشکل وجود داره)
ممکنه اشکال از تلویزیون باشه؟
اگر نه چه تنظیماتی باید انجام بدم که نور خود به خود یهو لحظه ای کم و زیاد نشه؟
خودم پیداش کردم :n01:نقل قول:
باید سطح سیاه رو روی حالت عادی بذاریم ... وقتی روی حالت کم باشه تلویزیون برای اینکه سیاه عمیق تری تولید کنه، خود بخود صحنه های کم نور رو سیاه تر میکنه و این مشکل بوجود میاد
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلويزيون سامسونگ شما گاه و بيگاه نور سوسو و کم ميشود ، شما ممکن است نياز برای غير فعال کردن برخی از ويژگی های بهره وری انرژی داشته باشيد.
برای غير فعال کردن صرفه جويی در انرژی به منوی (سيستم> راه کارصرفه جويی> صرفه جويی انرژی) و يا حس گر صرفه جويی با محيط زيست (سيستم> سازگار با راه کارصرفه جويی > حس گر صرفه جويی).
.(Energy Saving (System> Eco Solution > Energy Saving) or Eco Sensor (System > Eco Solution > EcoSensor
فرق تلوزیون با رزولوشن اولترا و فول اچ دی چیه یعنی اونایی که رزولوشن FHD هست در پخش 4k مشکل دارن
دوست عزیزنقل قول:
رزولوشن اولترا چهار برابر FHD است و سیستمهای FHD اگر هم مشگل نداشته باشند آن کیفیت را نمی توانند اجرا کنند.
سلام دوستان من یک تلوزیون f7770 خریداری کردم از کرج وتقریبا مطمعن هستم تلوزیون که به دستم رسیده تلوزیون display مغازه ست چطور میتونم ساعت کار کرد تلوزیون چک کنم در ضمن تلوزیون کنترل معمولی نداره و فقط کنترل تاچ ایا میشه این ساعتو صفر کرد در مجموع چکار باید بکنم
دوست عزیزنقل قول:
باید با کنترول معمولی از مطلب زیر استفاده کنید.
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:
Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
مشکل همینه کنترل معمولی نداره
دوست عزیزنقل قول:
تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگارهستند شما می توانید از کنترول فروشی ها و یا نمایندگی های فروش آن را تهیه کنید.
دوست من یعنی با ریموت تلوزیون های 5 سال پیشم میشه ؟
گارانتی رو باطل نمیکنه اینکار؟
دوست عزیزنقل قول:
بله اگر کنترول سامسونگ باشد می شود. و در ضمن اگر می خواهید ساعت کار کرد را ببینید مطمن باشید می شود آن را برایتان صفر کرد چون براحتی اینکار در منوی مخفی انجام می شود . پس بیهوده تلاش نکنید.
و فکر می کنم با ورود به منوی مخفی تلویزیونتان از گارانتی خارج شود.
فرق بین اسکن تصویر و انطباق تصویر چیه یه مدل تی وی هست که نوشته اسکن تصویر 100 هرتز انطباق تصویر 1000