هزینه ش چقدر دوست عزیز؟نقل قول:
Printable View
هزینه ش چقدر دوست عزیز؟نقل قول:
دوستان این طرح خانواده سرعتش به بعثت میرسه؟(همون دانلود 120-100) بعد شبانه اش رایگانه؟
ماهیانه 180 هزار تومان. اما معلوم نیست سرعتی که در اختیار کاربر میذاره واقعا 3مگا بیت هست یا کمتره
180 هزار تومن؟! خیلیه که ، من تا اخر عمرم نمیتونم تجربه ش کنم :دی
تا اونجایی که من میدونم اگه طرح ها رو حداقل 6 ماهه شارژ کنید شبانه رایگانش هم فعال میشه
نگاه نگاه هم اومدیم که از شاتل کوچ کنیم به مخابرات قیمت ا سر به فلک کشید
اقا بهترین isp مشهد از نظر پینگ و دانلود کدومه؟!
یه سوال دیگه کسی تا حالا راجع به پیشگامان چیزی شنیده؟سرعت و پینگش؟!
تو تلویزیون وزیر جدید مخابرات گفت تعرفه ارزون شد پس چرا قیمت هر گیگ ترافیک به همان قیمت قبلی 3000 تومان بر نمی گرده
اینا مثل اینکه دیگه میخو کوبیدن خفن ... شبا سرعت تا قبل از سه ، سه نیم 16-25 هست بعدش درست میشه ... واقعا بی انصافی هست
بروزنامه خراسان+ ایمیل مخابرات
حرف مردم
سلام
خسته نباشید.
چرا شرکت مخابرات خراسات رضوی فقط مواردی را که بنفعش هست، از سرویسشهای ارایه شده شرکت مخابرات ایران برای اینترنت، ارایه میکند؟ نامحدود را ارایه نمیدهند!!! طرحها هم کم شده اند.
شرکت مخابرات ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت مخابرات خراسات رضوی
زوریه زوری!!!!:n29::n29:
زوریه ....بدبختی ما! چاره چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
جک میگی داداشنقل قول:
آره اتقاقا من هم دیدم.گفت ۳۰ درصد قیمت ها میاد پایین.نقل قول:
البته میدونید که در شهری خودمختار به نام لس مشهدجلس داریم زندگی میکنیم و این جا قانونش با باقی کشور فرق داره.
جک چیه ؟:n23:نقل قول:
خوب درسته دیگه. از ۱۲ تا ۷ ـه دیگه.
شما هم که داری جک میگی الان که دارم دانلود می کنم از حجم دانلودم داره کم می کنهنقل قول:
برو چک کن ببین اصلا تعرفه ات چیه بعد بیا.:n08:نقل قول:
همه مخابرات ها در کل کشور باید علاوه برتعرفه های حجمی تعرفه نامحدود را هم بدهن اما مخابرات مشهد این کارو نکردهنقل قول:
الا توی تهران 256 نامحدود را 15 هزار می دهن
مخابرات مشهد را مگر یک ادم کله گنده ای بتواند درستش بکند
از ماست که برماست.نقل قول:
فقط بسوز و بساز داداش من.
امروز میخواستم برم مخابرات مرکزی که این برف لعنتی اومده نمیشه از خونه رفت بیرون.
انشا... شنبه میرم.
واقعا شورشو در اوردن ،از حجم زدن ، قیمت رو افزایش دادن ،در صورتی که قیمت تمام شده شون کاهش پیدا کرده یعنی جی؟ این برای من این معنی رو میده که هرچی قیمت پهنای باند بره بالا به نفعمون بوده نه ضرر مون ایشالا قیمت ش سر به فلک بکشه :n02:
دوستان من نمیدونم دیروز میگفت حجمت تموم شده در صورتی که 400 مگ داشت و استفاده نکرده بودم..... 2 گیگ شارژ کردم بعد باز وصل نمیشد میگفت رمزتو اشتباه میزنی...... گفتم شاید کلا قطعه..... بعد 2 ساعت اومدم دوباره وصل بشم دیدم همون ارور رو میده......زنگ زدم پشتیبانی مشهد اون اپراتور هوشمنده گفت 800 مگ داری کپ کردم..........رمزم عوض کردم........دوباره امروز همین اتفاق افتاد....ولی هنوز نرفتم چک کنم ببینم از حجم کم شده یانه.........قضیه چیه؟ برا بقیم اتفاق افتاده؟
دوستان دیروز توی اخبار می گفت اینترنت نمی دانم ارزان شده و مردم خوشحال باشن
من 100 بار این تعرفه جدید را دیدم قیمت ها بالا تر!!!
یکی می تواند توضیح بدهد منظور مخابرات از ارزان تر شدن چی هست؟؟
شاید هنوز به صورت کامل راه نیفتاده!!!
یکی یک توضیح بده کجاش ارزان شده ما برویم دنبال همان جای که ارزان شده!!!
داداش شما که زحمت میکشی میری ببین این 3 مگ نامحدود سرعتش حتما همینه ؟ به همه میدن ؟نقل قول:
من پرسیدم ، به همه میدن. اما از اینکه سرعت حداقل چقدره و اینکه آیا 100% نامحدوده چیزی نمیدونست. یعنی تا حالا کسی نگرفته که بدونه.
آقا نگفتین، طرح خانوواده شبانه رایگان داره یا نه؟!
...............................
دوستان چقدر طول میکشه که خط رو از رانژه در بیارن ...؟؟؟
میخوام برم یک شرکت دیگه
اقا شبانه رایگان مال کدوم تعرفه هاست؟
اخرین نسخه فری joon :n16:
والا من رفتم امورمشترکین یه فرم تخلیه بهم دادن رفتم همونجا خط تخلیه کردم قبلا آنقل قول:
کفرت زد بالا نه ؟؟ :n19:نقل قول:
من بعثت:n08: رو پیشنهاد میکنم !
البته یه طرحی بود به نام سحر که مخصوص شب بود ولی اصلا حال نکردم باش
در تعجبم چرا همیشه ما از طرف مخابرات اینقدر پشتیبانی میشیم من بعثت دارم و شبانه از 12 تا 7 سرعتم 110-130 هست ! دقیقا مثل روز البته از 6-7 میره روی 125-140 !!!!:n09:
قبلا طرح صبا طلایی داشتم سرعت دانلودم تا 480 میرسید ... میانگین 450 بود
10 دقیقه ایی.نقل قول:
سلامنقل قول:
نزنه بالا؟ :n02:
آقا بعثت جمع کردن رفت که از این طرح های جدید که گذاشتن کدوما شبانه رایگان داره ، اگه نداره که بریم یجا دیگه :n02::n13: بعد اینجوری که من شنیدم شبانه از 1 به بعد شروع میشه از این پس :n29:
درسته دوست عزیز طرح بعثت جمع شده :n03:دیشب دیدم ساعت 12 دیسی شد دیگه هم وصل نشد:n03: گفتم شاید حجمم تموم شد صبح وصل شد و به سایت ir.goldnet.2030 مراجعه کردم دیدم حجم دارم اما دیگه نیمتونم طرح بعثت شارژ کنمنقل قول:
حالا از دوستان کسی میدونه کدوم طرح دانلود شبانه داره ؟؟؟؟
تعرفه های جدید مخایارات که از بعثت خبری نیست :n03:
سلام
من خیلی وقت پیش صبانت بودم سرعت دانلود هم 250 بود مصرفم زیاد شد اومدم نامحدود مخابرات!
نامحدود جمع کردم اومدم بعثت کمتر از 2ماه 15گیگ خورد با اینکه مصرفم کمتر از زمان صبانت بود جالبه برید ببینید بیشتر مصرف صرف آپلود هست!!!!
حالا که قراره بعثت جمع کنه الان بهترین انتخاب آسیاتک هست نامحدود داره قیمتشم خوبه. 256 نامحدود 3ماه 41تومان.
نمیدونم با چه زبانی باید به شماها گفت :
آقایونی که خطشون فیبر نوری نیست ( مسی هستش) برند از شرکت های دیگه سرویس بگیرند.
چه گیری دادید به این مخابرات.
والا من اگه فیبرنوری نبودم میرفتم بهترین سرویس رو از دیگر شرکت ها میگرفتم.حاضر بودم هزینه ی سه برابر بدم ولی برم از یک شرکت دیگه بگیرم.ولی خوب نمیشه.
بعضی ها هم که اونقدر اوقده ی دانلود هستند که میخوان با پول کم بیان با یک سرویس خوب بیان از صبح تا شب دانلود کنند.
همین شما ها اومدید گند زدید به این مخابرات. قبلا که اینجوری نبود.
این مخابرات هم خراب بشه با این طرح بعثتش. کلا بیان دانلود رایگان رو بردارند و ما راحت شیم.
آخه من حرصم درمیاد طرف میتونه بره مثلا از صبانت,شاتل,نوین نت و...... بگیره و باز دو دستی مخابرات رو چسبیده.
بذار اول مخابرات مایی که فقط میتونیم از خود مخابرات سرویس بگیرم رو خوب ساپورت کنه بعد شما بیان مخابرات.
اگه میخواین آسیاتک نامحدود بگیرید نامحدود برنزی بگیرید. بخصوص اگه بین 1 مگ و 2مگ شک دارید همون 1 مگ برنزی نامحدود بهتره.
سلام دوستان
طرح نامحدود مخابراتم تموم شد و اومدم اول طرح خانواده رو گرفتم بعد یه مدت دیدم خیلی گیگ خوره اش بالاست خلاصه بالاخره بعد از چند بار با ساپورتشون صحبت کردن تصمیم گرفتم طرح 64KB نوروزی رو بگیرم با ماهیانه 8500 که جمع 6 ماهه واریز کردم که قیمتش دراومد 53550 تومن. داخل سایت نوشته بودن که درصورت خرید حجم اضافی از 1 تا 5 گیگ گیگی 4000 تومن از 6 تا 10 گیگی 3000 تومن و از 10 گیگ به بالا گیگی 2000 تومن منم تو کابینتم رفتم که ده گیگ بخرم دیدم همون قیمت 4100 تومن حساب می کنه.
حالا موندم با این مخابرات لعنتی چی کار کنم والله که من خطم فیبر نوریه وگرنه میرفتم از یه شرکت دیگه می گرفتم و خودمو خلاص می کردم حالام می خوام ببینم اگه تونستم که یه کاریش کنم وگرنه مجبورم برم سمت وایمکس که اونم با این منطقه ای که ما داریم آنتن دهیش افتضاحه خدا عاقبتمونو بخیر کنه با این مخابرات.
ای آقا شما فکر میکنید جاها دیگه حلوا میدن نه بابا من خودم دو سال صبا نت داشتم سرعت دانلود مخابرات خیلی بهتره حداقل برا من