مرسی از پاسختوننقل قول:
الان شما ساپورت فلش پلیر رو تایید کردید یا جمله تون پرسشیه؟!
به غیر از کوچیک بودن چه فرمتهایی رو نمایش میده؟ من با گلکسی AVI و فرمتهایی دیگه ایی رو میدیم.
Printable View
مرسی از پاسختوننقل قول:
الان شما ساپورت فلش پلیر رو تایید کردید یا جمله تون پرسشیه؟!
به غیر از کوچیک بودن چه فرمتهایی رو نمایش میده؟ من با گلکسی AVI و فرمتهایی دیگه ایی رو میدیم.
سلام الان که دوستان میگن جیو حدود 400 شده بهتره نرین سمتش چون تو همین حدود گوشی بهتری هم هست(live with walkman).بعد عید هم احتمال زیاد پایین بیاد.نقل قول:
خود گوشی به طور پیشفرض همه ی فرمت ها رو ساپورت نمیکنه.
ولی با نصب ویدئو پلیر میتونید هر فرمتی رو پخش کنید ولی فیلم با حجم خیلی بالا یکم تیک میزنه.
فلش پلیر هم فکر کنم تو اندروید 2.3 با نصب فلش پلیر مخصوص خودش جواب میده.
آره ساپورت میکنه،پلیر گوشی تموم فرمتها رو نمایش نمیده با نرم افزار mix video player تموم فرمتها رو نمایش میده.نقل قول:
نقل قول:
چقدر بعضی ها چرت و چرت میگن. آخه مرد حسابی تو که نمیدونی برا چی الکی میگی روی اندروید 2.3 از فلش پلیر پشتیبانی میکنه. نه دوست من، جیو از فلش پلیر پشتیبانی نمیکنه.
دوست عزیز من خودم تست کردم.نقل قول:
باید فلش پلیر مخصوص armv6 رو بگیرین.
.........................................
.........
........
آقا جان دو روزه اومدی تو فروم ، دور بر ندارنقل قول:
نقل قول:
اولا دو روز نیست و یک سال هست. اگه یه کم کلاهت را بالا بگیری میبینی که توی صفحه های اول فعال بودم.
دوما فلش آدوب پلیر روی گوشی جیو چه اندروید 2.2 و چه اندروید 2.3 نصب نمیشه. شما هم فقط حرف میزنید، حتی حاضر نیست یه بار تست کنید،
هر وقت این کار رو انجام دادید، بعد بیاید بگید نصب میشه.
ببین شما ورژن ARMV6 رو نصب نکردین.نقل قول:
هم من و هم خیلی های دیگه تست کردن جواب میده.
یه سرچ بزنید:
ADOBE FLASH PLAYER 10.1 ARMV6
یا
10.2
یا
10.3
.................................................. ..........................:13:
دوستان pattern lockl رو فراموش کردم !چه گلی به سرم بزنم ؟
دوستان بالایی رو که جواب ندادین بگین deliver report رو چطوری فعال کنم ؟
سلامنقل قول:
تو برنامه اسمس منو رو بزن و برو تو تنظیمات.
تیک delivery report رو بزن.
با سلام
اخرین ورژنی که برا این گوشی اومده و زبان فارسی رو ساپورت میکنه چیه و اگه زحمتی نیست لینک دانلود برام بذارین.
سلام دوستان
من وایبر رو نصب کرده بودم و کار می کرد تا اینکه یکی از دوستام اشتباها بجای شماره تلفن خودش شماره منو داد و اس ام اس رو کدش رو توی گوشیش زد و وصل شد
البته بعد اکانت رو دی اکتیو کرد اما از اون موقع دیگه این وایبر من وصل نمیشه نه با شماره قبلیم نه با شماره های جدید ،همهش اون قسمت که شماره تلفن رو میدید که اس ام اس بکنه میگه انترنت کانشکن لازمه و نیست ، در حالی که وای فای وصله
اگر راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم
راستی الان دیدم اکانت جدید جی میل هم می خوام اضافه کنم ارور میده میگه : can not establish a reliable data connection to the server!
ورژن 2.3.3 خاورمیانه هست . لینکش رو چون توی یه انجمن دیگه س نمی تونم بذارم . اگه میخوای پ.خ بدهنقل قول:
امروز از دفتر نمایندگی اصلی پارس مایکروتل رایگان آپدیت کردم به 2.3.3 (تقاطع سهروردی و مطهری)
و یه مساله خیلی خیلی جالب رو فهمیدم !!!
گوشی های سامسونگ ای که مدت گارانتی اینتر نشنالشون تموم نشده باشن تا پایان مدت گارانتی بین المللی تحت گارانتی پارس مایکروتل هستند و خدمات می گیرن!!!!!
فکر کنین!
گوشی رو از یه کشور دیگه بگیرید!
بی گارانتی بگیرید
یا با گارنتی تقلبی
توی مدت گارانتی اینترنشنال (فکر کنم از تاریخ ساخت یک سال) پارس مایکروتل رایگان گارنتی تون می کنه
خیلی عالیه و البته سر ما که 40 50 تومن پول گاذانتی اصلی دادیم یه جورایی کلاه رفت!
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
+ یه سوال: gta رو جیو کار می کنه درست؟
سلام.كار ميكنه ولى بايد نسخه ى hvga رو بگيرى.نقل قول:
البته يه خورده لگ داره!
ارسال شده از گلکسى ايس من
از کجا ؟ اگه ممکنه لینک بدیننقل قول:
ای وای! دیر گفتید کل دیتاش رو گرفتم ، نوشته بود مال aderno هست
منتهی کلا تا باز می کنم بازی رو یه لحظه صفحه سیاه میشه بعد دوباره میاد بیرون! از وقتی آپدیت کردم چند تا بازی تا حالا اینجوری شده ، بعضی ها هم فورس کلوز می زنه
البته بعضی ها هم کار می کنه!:دی نمی دونم ربطی به آپدیت داره یا طبیعیه!
در ضمن نظرتون چیه که اینجا برنامه ها و بازی های خوب رو معرفی کنیم تا یکم هم پر نشاط تر بشه اینجا؟!
در ضمن 2 : نسخه hvga رو لینک میدید؟ این دیتا بهش می خوره؟
راستش لینکش رو ندارم.من خودم تو فروم --------- دیدم.
بهتره بازی ها رو نسخه hvga بگیرید.(ویا armv6 دقیق نمیدونم)
بچه ها خوبین ؟
من تقریبا یه هفته پیش به ذهنم زده بود ببرم گالاکسی جیو خودم رو بفروشم و با 90-100 تومن گذاشتن روش یه لایو یا ایکسپریا مینی بگیرم چون امکاناتش نسبت به قیمتش واقعا وسوسه برانگیز بود ...
اما بعد از کمی تحقیق متوجه اینا شدم :
اولا اینکه توی ارومیه ، لایو توی ویترین ها به زور پیدا میشه ، چه برسه به وسایلش !!!
دوما اینکه ، توی اینترنت و انجمن چند تا سایت هم گشتم ، کمتر ازش نوشته بودن ...
راجع به ایکسپریا مینی هم با توجه به تحقیقاتم اینا به دستم اومد :
ایکپریا مینی ها داغ میکنن
آپدیت کردنشون سخته و اگه بلد نباشی گوشی بریک میشه !!! ( مخصوصو نمیدونم مدل 62 یا یه همچین چیزی رو نوشته بود )
دکمه بک شون هم بعد از یه مدت دیگه کار نمیکنه !!!!
البته مشکل دکمه بک و منو و داغ کردن با یه برنامه حل میشه
حالا دوستان بنظرتون من چیکار کنم ؟؟؟ اصلا چرا سونی اریکسون ها اینقدر قیمت ارزونی دارن ؟؟؟ همین امکانات رو توی سامسونگ حداقل بهتون 500-600 میگن !!! بنظرتون چیکار کنم بهتره ؟؟؟ دوام ، پستیبانی و اینکه اکثر بازی ها و برنامه ها رو روان باز کنه و force close کمتر بده خیلی مهمه برام ...
سلامنقل قول:
عذر میخوام چند روزی نبودم:46:
از لطفتون ممنون
بخاطر قطعی های سرور از یه سایت دیگه گرفتم ورژن 2.3.6 هست و فارسی رو کامل و حتی در منو ساپورت میکنه و کلا اسلاید نیست نه آنلاک کردن گوشی و نه جواب دادن در حین تماس.شده مثل گالاکسی نوت و سری جدید اس.
بازم از همگی متشکر و ممنون.:11:
یه سری اسکرین شات می زارید؟!نقل قول:
یعنی چی اسلاید نیست؟ پس چجوریه؟
من به 2.3.3 خود مایکروتل آپدیت کردم نسبت به اون چطوره؟
جالبه نسخه ای که مایکروتل تهران آپدیت کرد برای من 2.3.6 هست! نه 2.3.3.!!!!
درسته الان آخرین آپدیت جیو 2.3.6 هست برا خاور میانه که بهترینه.
(حیف واسه ی ایس 2.3.6 نیست)
سلام دوستان
برنامه ای برای دسترسی بدون فیل.تر به فیس.بوک هست؟!
اگر نیست برنامه ای هست ساکس یا اچ تی تی پی اس رو بدون روت روی اندروید استفاده کرد
امروز رفتم هندزفری بلوتوث برای پدذم بگیرم با گوشی خودم امتحان کردم ، صدا نمی اومد ولی می رفت با گوشی های دیگه اوکی بودنقل قول:
طرف گفت رام ات کوکیه! ( یا یه همچین چیزی!) گفت دستنویسه و رسمی نیست
گفتم مگه میشه من خود نمایندگی مایکروتل سهروردی بردم آپدیت
گفت برات آفیشال نریخته آفیشالش 2.3.6 نیست!
امکان داره همچین چیزی؟!!!!!
تا جایی که من می دونم آخرین نسخه رسمی خاورمیانه 2.3.3 هستش
البته خودتم می تونی رامشو عوض کنی
اولش من خودم یه مقدار ناشی بودم و می ترسیدم ولی خب راه افتادم
-----------
راستی توی این رام جدید مصرف باتری بیشتر نشده؟
چون برامن که بیشتر شده البته جدای از خوبیهاش
والا دوستم که میگه کمتر شده اما من خودم خیلی احساس نمی کنم ، در هر صورت من هر شب نیاز به شارژ دارم! (تو یه روز با استفاده نسبتا بالا 60-80 درصد باطری خالی میشه
ظاهرا همه همینو میگن 2.3.3 مصرفش بهینه تر شده
ولی در عمل نتیجه برعکسه
به همون علت من دوباره 2.2.1 رو ریختم و مصرف اش خوبه
تقریبا هر دو روز یکبار شارژ می کنم
ولی به نظر من پرفورمنس 2.3 بهتره!
گرچه یادم نمیاد 2.2 چطور بود!
این all share چیکار میکنه؟ چیه؟
نقل قول:کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1770801
کد:http://---------.ir/Forum/thread14098.html
کد:http://www.samsung.com/global/allshare/pcsw/
سلام دوستان
ازاینمدل برای همسرم خرید کرده ام وراضی است
فقط میگوید گاهی اوقات ناگهان صفحه اش سیاه میشود وبعد از چند دقیقه خودبخود درست میشودوهمین .
دراین زمان چند بار خاموش وروشن کرده است ولی تغییری دروضعیت رخ نداده است
اگر ممکن است بفرمایید موضوع چیست وچرا ؟ وعلاجش چیست وچه باید کرد بااین وضعیت؟
دوستاننقل قول:
كسي با اين مشكل برخوردنكرده است؟
سلام دوستان من به یه مشکلی خوردم و انم اینه بعضی برنامه ها فقط باید تو رم خود گوشی نصب شه و تو تنظیماتم که میری نوشته اینه برنامه نمیتونه link to sdبشه و من چند تا برنامه که نصب میکنم میگه رم پر شده و دیگه نمیتونم برخیبرنامه ها رو نصب کنم و گوشی همش الارم میده ایا راهی برا برطرف کردن این مشکل هست،گفتم شایدمن راهشو بلد نیستم،ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام راهش روت کردن گوشی و استفاده از برنامه هایی مثل move2sd و link2sd هست که دومی نیاز به پارتیشن دوم رم داره.
سلام دوست عزیز من روت کردم پارتیشن بندی هم کردم اما بعضی برنامه ها گویا فقط رو رم گوشی نصب میشن و هیچجوره نمیشه به sd منتقلشون کرد دو ستان کسی به همچین مشکلی برنخورده؟نقل قول:
من خودم از طریق آخرین ورژن link2sd همه ی برنامه ها حتی ویجت ها رو به sd انتقال میدم.
یعنی چی تو sd نمیره؟با link2sd اینکارو میکنی؟چه اروری میده؟
هیچ خطایی نمیده اما وقتی تو قسمت setting میرم لیست برنامه هایی که نمیتونند link to sd بشن رو نشون میده و بعضی از برنامه نمیتونند link to sd بشن مثلا خود همین برنامه link to sd فقط روی حافظه موبایل نصب میشه یه سری برنامه های دیگه هم همینطورن و این باعث میشه چند تا برنامه که نصب میشه حافظه پر شه