سلام و خسته نباشید.من رو dell5110 ویندوزUltimate 7 -64bit نصب کردم ولی بلوتوث رو نمیشناسه و کد خطای 43 رو میده.مشکل از کجاست؟و در ضمن bios رو چجوری Up کنم؟لطفا ایمل کنید واسم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام و خسته نباشید.من رو dell5110 ویندوزUltimate 7 -64bit نصب کردم ولی بلوتوث رو نمیشناسه و کد خطای 43 رو میده.مشکل از کجاست؟و در ضمن bios رو چجوری Up کنم؟لطفا ایمل کنید واسم.
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
سلام مجدد.چرا جواب منو نمیدین؟باید رسمی شم تو سایت؟سوالم این بود:
من این درایور رو نصب کردم، الان بدون مشکل کار میکنه:نقل قول:
کد:http://www.rodfile.com/gkau2p4r61k7/R292449.exe.html
bios رو هم از من میشنوی هیچوقت آپدیت نکن :46:
داداش چون گفتی ایمیل کنید منکه جواب ندادم چون با موبایلم نت میام و سخته برام.اگه میدونستم سر میزنی جواب میدادم.نقل قول:
بلوتوث که همون درایور که دویستمون ا شاره کردن نصب کن!
بایوس رو از سایت دل اول بگیر مخصوص لبتابت که الانa9 آخرین ورژنشه بعد لبتابو بزن شارژ و همه برنامه های اضافی اعم از آنتی ویروس ببند و وسایل جانبی رو قطع کن و دیسکانت باش از نت و رو فای کلیک کن و تایید رو بزن و دبگه به لبتاب دست نزن تا ریست بشه.
هر آپدیت یک قابلیت جدید اضافه میکنه به لبتاب.:11:
با سلام و تشکرنقل قول:
مخصوصا" mansia عزیز:40::40:
مشکل من با Hot Pursuit حل شد والان دیگه تمام هسته های cpu رو میشناسه
وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کردم کد فعال سازی میخواست
هر چی کد گیر آوردم قبول نکرد-کرک نهایی هم جواب نداد
ولی وقتی بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پاک نکردم)
درست شد
خبر خوشحال کننده ای هست. از ترفند جالبی استفاده کردید. امیدوارم از این بازی حسابی لذت ببرید.نقل قول:
دوست عزیز ممکنه آدرس دقیقش رو بدین ؟نقل قول:
هر سه USB لپ تاپم با هر فلشی مشکل داره .. در واقع پس از انتقال 5% فایل ها به هارد هنگ میکنه در نهایت سرعت انتقال به صفر میرسه.
قبلا" اینطوری نبود. دلیلش سخت افزاریه؟یا نرم افزاری؟
درایور های usb رو از سایت دل دانلود و نصب کنید
5110 چهار پورت usb داره. دو تا usb3 و یک usb2 و یک eSATA. آیا از پورت eSATA استفاده کردید؟نقل قول:
این مشکل به نظر نرم افزاری هست چون در صورت خرابی usb اصلا وسیله در لپتاپ کار نمیکنه چون شناخته نمیشه.
اگر از نداشتن ویروس در فلش مموری ها و کامپیوتر مطمئن هستید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید هر وسیله ای که با usb به کامپیوتر وصل شده پاک کنید و وقتی اون وسیله دوباره به لپتاپ وصل بشه شروع میکنه به دوباره نصب شدن روی ویندوز و ممکنه مشکلتون حل بشه.
اگر مشکل فقط از پورت های usb3 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگر مشکل حل نشد از یک cd یا dvd ویندوز لایو استفاده کنید و وقتی ویندوز بالا اومد فلش مموری تست کنید و ببینید آیا مشکل حل شده یا نه. اگر مشکلی در ویندوز لایو نداشتید ویندوز مشکل نرم افزاری داره و راحت ترین کار نصب دوباره ویندوز هست.
اگر مشکل در ویندوز لایو هم چنان وجود داشت مشکل میتونه از این چیزها باشه:
1 فلش ویروسی هست.
2 تنظیمات usb بایوس باید چک بشه.
3 ممکنه مشکل سخت افزاری باشه.
لطفا در جریان بزارید که به کجا رسید.
؟
سلام دوستان کسی از کابل esata این لبتاب استفاده کرده؟
طرز کارشو یکی بگه منکه نتئنستم ازش استفاده کنم بین یک وایو و لبتابم کابلو وصل کردم و از تو ستاپ هم ای ساتارو فعال نمودم ولی هیچی نیاورد بالا جهت شناسایی باید چیکار کنم؟
سلام.نقل قول:
دوست عزيز درست منظورتونو از کابل eSATA اين لپتاب متوجه نشدم. این لپتاپ پورت eSATA داره نه کابل eSATA .
از پورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه براي استفاده از هارد اکسترنال و فلش مموري و يا کيبورد و موس و همچنين وسايل ديگه اي که خروجي usb و یا eSATA دارن استفاده کرد.
همچنين ميشه براي شارژ لوازم الکترونيکي که با پورت usb شارژ ميشن از پورت eSATA استفاده کرد. البته در هنگامي که لپتاپ خاموش هست هم ميشه لوازم برقي از اين پورت شارژ کرد به شرطي که گزينه شارژ به وسيله پورت eSATA در ستاپ لپتاپ فعال باشه.
اگر منظورتون هارد اکسترنال وایو بوده، فقط کافی هست که رابط usb و یا رابط eSATA هارد اکسترنال وایو به پورت eSATA بزنید.
اگر منظورتون لپتاپ وایو بوده، برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق سیم ميبايست از کابل ethernet با نام cat5 RJ45 استفاده کنيد و یا به وسیله کارت وایرلس هر دو لپتاپ، شبکه بیسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه اندازی کنید.
داداش هردو لبتاب خورجی esata دارن و من کابل esata به esata میتونم باهاش هارد به هارد کنم؟نقل قول:
مشكل اين لپ تاپ بيشتر قاطي شدن درايورها هست بنظر من.شما بعد از نصب ويندوز هيچ درايوري نصب نكنيد.بريد به ديوايس منيجر و ببينيد مثلث زردرنگ بغل كدام آيتم هست درايور مربوط به اون رو نصب كنيد.خوب وقتي دستگاه با درايورهاي پيشفرض ويندوز خوب كار مي كنه دليلي نداره درايور ديگه نصب بشه كه كل دستگاه مختل بشه.
توی گوگل جستجو کردم . بحث بسیار مفصلی هست و ظاهرا امکانش هست اما به این راحتی ها هم نمیشه نظر قطعی داد. گرچه ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنین چیزی قبلا تهیه شده و میتونید استفاده کنید.نقل قول:
اما شما برای راحتی بیشتر اگر میخواهید با سیم 2 لپتاپو به هم متصل کنید از کابل شبکه استفاده کنید و اگر میخواهید از طریق امواج و بدون سیم 2 لپتاپو به هم وصل کنید راحت ترین راه شبکه ad hoc هست.
مطمئنا الان دوستانی هستن که بحث کنن که نمیشه با پورت eSATA و usb دو کامپیوتر به هم متصل کرد اما همون طوری که گفتم بحث خیلی پیچیده ای هست و به این تاپیک مربوط نمیشه. اما اگر کسی به این بحث علاقه منده میتونه برای اطلاعات عمومی از این منابع استفاده کنه:
با سلام میتونیئ این تگو چک کنید GPH1GR1
داداش من موندم که الان این کابلو خریدم واسه چی؟؟؟!!
هردوطرفش پورت ای ساتا هست !
میشه بفرمایید به چه دردم میخوره؟
از این کابل برای اتصال بین لپتاپ 5110 و هارد اکسترنال و همچنین ذخیره کننده های حجیم داده ها(storage) که پورت eSATA داشته باشه میتونید استفاده کنید.نقل قول:
تا امروز از usb3.0 استفاده نمیکردم . بچه ها درایورشو واسم نصب کردن ولی بازم راه نیفتاد. امروز با لینکی که جناب mansia گزاشتن تونستم دانلود و نصبش کنم و الان بطور کامل راه افتاده و usb2.0 میخونه
ممنوننقل قول:
پس اگه با این کابل دولبتابو بهم وصل کنیم هیچ اتفاقی نمیفته؟:11:
اگر منظورتون صدمه دیدن مین بورد هست نه هیچ اتفاقی نمیافته.نقل قول:
اگر منظورتون ارسال و دریافت فایل با این کابل بین دو لپتاپ هست بازم هیچ اتفاقی نمیافته چون این کابل برای مصارف شبکه طراحی نشده و فقط برای ارتباط دستگاه های external که این پورت دارن با کامپیوتر طراحی شده نه کامپیوتر به کامپیوتر.
اگر من زیاد توضیح میدم و خستتون میکنم ببخشید. هدفم اینه که تمام ریزه کاره هارو بگم و همچنین آموزشی باشه برای افرادی که ممکنه این مطالب بخونن یا ممکنه به دردشون بخوره.
سلام
میشه کارت گرافیک جیفورس 525 این لبتابو عوضش کرد بالاتر گذاشت؟
نه. اما میتونید با قبول کردن ریسک، به صورت نرم افزاری فرکانس چیپست گرافیک nvidia بالا ببرید.نقل قول:
برای آموزش این کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
من امروز جایی بودم که تو اون مکان میشد از وایرلس استفاده کرد من به مدت 1 ساعت هر چقدر تلاش کردم نتونستم کانکت بشم و همش window was unable to connect میداد و هر ثانیه آیکون کانکشکن اون مکان قطع و وصل میشد ..چیزی که آزارم میداد این بود دیگر کسایی که اونجا بودن براحتی میتونستن کانکت بشن ..
آیا این ضعفه این لپ تاپ رو میرسونه؟
به نمایش در آمدن و ناپدید شدن سریع نام SSID در قسمت wireless network connection مربوط به ضعیف بودن سیگنال دریافتی به وسیله کارت وایرلس شبکه لپتاپ هست که یکی از علت هاش دور بودن از اکسس پوینت و یا محدود کردن قدرت ارسال و دریافت سیگنال کارت وایرلس لپتاپ هست.نقل قول:
سرویس تگ لپتاپ در سایت دل وارد کنید و درایور کارت وایرلس نصب شده روی لپتاپ دانلود کنید.
درایور قبلی پاک کنید و ری استارت کنید. درایور جدید نصب کنید و دوباره ری استارت کنید.
قبل از این که به اون مکان برگردید تنظیمات زیر روی ویندوز انجام بدید.
کانکشن های وایرلسی که روی ویندوز ذخیره شدن پاک کنید و بعدها اگر یک کانکشن جدید در این لیست ساختید تیک گزینه connect even if the network is not broadcasting its name SSID بر روی هر کانکشنی فعال کنید. با فعال کردن این گزینه وقتی در محدوده آنتن دهی اکسس پوینت مخفی قرار میگیرید ویندوز اتوماتیک شمارو به اکسس پوینت متصل میکنه.
به تنظیمات پاور آپشن ویندوز 7 برید و مثل عکس زیر قدرت آنتن دهی کارت وایرلس به حداکثر برسونید تا ویندوز به خاطر صرفه جویی در انرژی قدرت سیگنال ارسال و دریافت کارت وایرلس محدود نکنه.
در device manager تنظیمات زیر روی درایور کارت وایرلس انجام بدید
حالا وقتشه به اون مکان برید و دوباره تست کنید.
دوستان بایوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سایت دل قرار داده شده.
تغییرات این ورژن شامل این موارد هست:
New password requirement: for asking password when entering setup once password on boot is disable
Remove password related calling interface
دوستان تصویر پائین نقشه شماتیک این لپتاپ هست که برای علاقه مندان قرار دادم.
من اومدمممممممم
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
نه خیر مشکلی و سرعت بسیار بالایی در تبادل اطلاعات در این کابل ها حاکم هست
سلام
این اولین لب تابم بود:31:
یکی از اولین لب تاب های سری dell xps با بیش از 4 انگشت قطر!
بعد از 5 سال دیگه واقعا" از دستش خسته شده بودم!
خودم هر وقت می بینمش کلی کیف میکنم:8:!!!
گذاشتم فضا عوض شه:10:
سلام و خسته نباشيدنقل قول:
من اين لپ تاپ رو امشب خريدم ؛ core i5 هست كه فروشنده ميگفت پروسوسورش 2.5 هست به جاي 2.3 و قابش هم swichable هست ؛ من اين مدل رو خريدم 1.195 ؛ الان توي سايت چك كردم چيزي در مورد ريفر بودنش ننوشته ؛ ممكنه لطف كنيد و بگيد آيا ريفر هست يا نه و اگه هست چه قطعاتيش عوض شده ؛ چون خودم نتونستم پيدا كنم. ممنون
اينم سرويس تگش هست: JGZVFR1
این نمره ای یه که ویندوز به سخت افزار این لب تاب داد
Dell n5110 i7-QM2670-6ram-640hdd-Gforce 525
نظرتون چیه؟
سلام مودم edg داخلی برای اینا هست که بشه سیمکارتو داخلش گذاشت ///زیر باطری
بعد آپدیت A10 لبتابم تو بتلفیلد 3 خاموش میکنه بعد از 1 ساعت بازی /از شدت گرماست احتمالا ولی قبلش اینجور نبود
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
مال منم که 8 گیگ رم داره و هاردش 750 همینه/نقل قول:
نه
جای سیم کارت داره ولی پیش فرض که رو لب تاب نیست
باید جدا بخریم
من دو تا سوال داشتم :
1.دمای سی پی یو رو از کجا می تونم ببینم؟ و اینکه این دما از چه حدی بیشتر باشه خطرناکه؟
2.منظور از درایور دقیقا چیه؟چرا فقط روی لپ تاپ درایور وجود داره و روی دسکتاپ نیست؟
چطوری می تونم بفهمم که چه درایوری روی لپ تاپ نصبه؟
سلامنقل قول:
1:برای دیدن دمای cpu و بقیه قطعات داخلی سیستم باید نرم افزار نصب کنید.نرم افزار های زیادی هست
HW Monitor یکیشه،توی اینترنت سرچ کنید راحت پیدا میشه
دمای خطرناک هم بسته به CPU سیستم شما فرق میکنه
2:درایور یعنی راه انداز
یعنی قطعات سخت افزاری سیستم رو با نصب نرم افزار مخصوص همون قطعه به سیستم عامل شناسوندن
مثلا وقتی ویندوز عوض میکنید ویندوز جدید تمام سخت افزار سیستم شما رو نمیشناسه مثل کارت گرافیک-کارت صدا-مودم-مادربرد و...
درایور فقط مربوط به لب تاب نیست
تمام سیستم ها برای خودشون درایور دارن
شما احتمالا از ویندوز 7 استفاده میکنید
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید
گزینه آخر Properties در پنجره جدید سمت چپ
توی Device Manager تمام قطعات سیستم با مشخصات کامل مشخصه
اگه مشخصات کامل تری میخواین نرم افزار aida 64 خیلی خوبه
..................................................
سلام
چند تصویر جالب از تغیرات قیمتی چند لب تاب پرفروش در چند ماه گذشته
منبع سایت دجی کالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دردنخور ترین نوت بوک دنیا = N5110
مثلا چه کارهایی میشه با دیگر نوت بوک ها کرد که با این نوت بوک نمیشه انجام داد؟ برای حرفهاتون دلیل منطقی بیارید و از دادن اسپم پرهیز کنید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).نقل قول: