نمیشهنقل قول:
باید یا از طریق لن یا وای فای یا هارد یکی رو در بیاری بزاری تو باکس اینا بهترین راه ها هستن
Printable View
نمیشهنقل قول:
باید یا از طریق لن یا وای فای یا هارد یکی رو در بیاری بزاری تو باکس اینا بهترین راه ها هستن
سلام دوستان
من یه لپ تاپ توشیبا ستلایت a135-s2276 دارم
مشکل من با dvd rom هست
مدلشmatshita dvd-ram uj-8505 هست
خیلی از دیوی دی هایی رو که با سرعت بالا مثلا 8اکس رایت شده رو نمیخونه و اصلا تشخیص نمیده
در حالیکه تو کامپیوتر دستکتاپم میتونم به راحتی dvd رو ببینم!
خودم حدس میزدم باید فریم ور رو اپدیت کنم ولی فایلش رو پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنین
بعید می دونم از فریور باشه ممکنه اپتیک کثیف باشه و سرویس میخواد ... بهرحال این سایت خوبیه :نقل قول:
کد:http://forum.rpc1.org/portal.php
کد:http://www.iomagic.com/Firmware/FirmwareDownload.html
:10:
سلام رجیستر عزیز
آقا مشکلی که کلافه ام کرده بود با همون تمیز کردن لنز با یه دستمال عینک حل شد و اصلا فریمور و ... نبود!
حالا که خیلی زحمتت دادیم یه سوال دیگه هم هست که مزاحم شما دوست بزرگوار و نادیده ام میشم
رو همین لپ تاپی که عرض کردم میشه یه هارد دیگه نصب کنم؟
اصلا تو لپ تاپ ها همچین چیزی هست که مثلا یه جایی اندازه هارد دو و نیم اینچی و رابط ساتا بذارن واسه اضافه کردن هارد اینترنال و یا نه تنها گزینه موجود تعویض هارد با نمونه های ظرفیت بالاتره؟
مشکلی از نظر شما نداره؟ (پروتکت کردن های بی موقع و یا ناسازگاری سخت افزاری و...)
شما چندین بار مشکل منو حل کردین
با استفاده از تاپیک چیپ ست ساتا هم تا الان 3از لپ تاپ های دوستان رو درست کردم
شما اگر مشکلی و یا سوالی در مورد خودرو داشتین من در خدمتم
همین ایدی با یه turbo در انتها واسه یاهو البته فکر کنم هم رشته هستیم چون تو یه تاپیک از انسیس و... گفته بودین
به هر حال من درخدمتم
اچ پی های سری DV 6000 که شما دارید خیر ... جاش رو نداره فقط می تونید تا یک هارد 250 گیگابایت سرعت 7200 دور نصب کنید
بعضی مدل های جدید و سری DV9000 17 اینچی که جاش و پورت رو دارند می تونند هارد داخلی دوم بزارند ... شما از HDD external استفاده کنی بهتره
اچ پی های سری DV 6000 که شما دارید خیر ... جاش رو نداره فقط می تونید تا یک هارد 250 گیگابایت سرعت 7200 دور نصب کنید
بعضی مدل های جدید و سری DV9000 17 اینچی که جاش و پورت رو دارند می تونند هارد داخلی دوم بزارند ... شما از HDD external استفاده کنی بهتره
دوستان سلام من یه hp dv6870 دارم دو تا سوال دارم یکی اینکه قسمت مموری ریدر مموری های اس دی ومیکرو اس دی رو میخونه اما رم گوشیهای سونی اریکسون رو نمیخونه(memory stick duo pro) البته با همون رابط مخصوص خودش هم استفاده میکنم ولی نمیخونه ولی تو رم ریدر اکسترنال میخونه
دوم من به تازگی ویندوز xp هم در کنار ویستا نصب کردم درایور مربوط به چیپست و صدا و گرافیک و وایرلس لن رو هم نصب کردم اما پورت لن دستگاه کار نمیکنه برای فعال شدن این پورت باید چه درایوری رو نصب کنم؟
تنها لپ تاپ های سونی هستند که مموری استیک (memory stick ) شرکت سونی رو می خونند باقی لپ تاپ ها خیر مثل HP غیر از این که روش نوشته باشه و لوگوش رو داشته باشهنقل قول:
دوستان سلام من یه hp dv6870 دارم دو تا سوال دارم یکی اینکه قسمت مموری ریدر مموری های اس دی ومیکرو اس دی رو میخونه اما رم گوشیهای سونی اریکسون رو نمیخونه(memory stick duo pro) البته با همون رابط مخصوص خودش هم استفاده میکنم ولی نمیخونه ولی تو رم ریدر اکسترنال میخونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایورش رو از سایت سازنده قطعات بگیر ... اگر درست نصب کردی حتما کار میکنه :نقل قول:
دوم من به تازگی ویندوز xp هم در کنار ویستا نصب کردم درایور مربوط به چیپست و صدا و گرافیک و وایرلس لن رو هم نصب کردم اما پورت لن دستگاه کار نمیکنه برای فعال شدن این پورت باید چه درایوری رو نصب کنم؟
ethernet network
از سایت Marvel Yukon بگیر :کد:www.marvell.com
تنها لپ تاپ های سونی هستند که مموری استیک (memory stick ) شرکت سونی رو می خونند باقی لپ تاپ ها خیر مثل HP غیر از این که روش نوشته باشه و لوگوش رو داشته باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایورش رو از سایت سازنده قطعات بگیر ... اگر درست نصب کردی حتما کار میکنه :نقل قول:
ethernet network
از سایت Marvel Yukon بگیر :کد:www.marvell.com
سلام دوستان
من یه توشیبا دارم وقتی روشن می کنم اکثرا مواقع بدون اینکه برنامه ای را باز کنم(البته چند برنامه مثل آنتی ویروس و .. که در در start up هست) cpu usage در task manager روی 80 درصد یا 90 درصد و بعضی مواقع روی 100 درصد می مونه،َ ایراد از چیه؟
در ضمن یکبار با پارسیکس گنو لینوکس boot کردم روی 50 درصد اومد.
مشخصاتش(ممکنه اشتباه بگم)
دو هستهای 0سرعتش رو نمی دونم) - رم 1GB - گرافیک 128 MG - هارد دیسک 120GB - سیستم عامل : ویستا
شما سعی کنید سرعت پردازنده و همینطور مدلش رو پیدا کنید( رو my computer کلیک راست کنید یه جا نوشته computer زیر اونجا مشخصات cpu رو می نویسه)
ولی اگه موندن cpu روی 100% همیشگی باشه (یعنی بعد از 2.3 دقیقه ) اونوقت معلومه که کامپیوترت در حال کار با یه برنامه ای مثل آنتی ویروس و ... است که مثلا ممکنه رو اسکن خودکار هارد دیسک گذاشته باشی
چرا ميزني بابا؟ XP رو پاك كردم ويستا ريختم.نقل قول:
حالا چند تا سوال داشتم:
1)روي لپ تاپ من آرم بلوتوث زده اما هرچي ميگردم توو ويندوز پيداش نميكنم.رفتم توو قسمت help واسه بلوتوث.نوشته برو به control panel>printers and other device اما من ميرم توو اين قسمت ولي خبري از بلوتوث نيست.خواستم بپرسم ممكنه اون علامت بلوتوث روي لپتاپ الكي باشه؟ در ضمن درايورش تووي سي دي هستش و وقتي ميخواي نصبش كني ميگه از دكمه هاي Fn+F2 استفاده كنيد ولي وقتي ميزنم اتفاقي نمي افته.
2) چطور بايد رم ريدر رو فعال كنم؟ هرچي رم ميزنم توو رم ريدر نميخونه
3)تووي Device Manager سه تا از برنامه ها نصب نشدن.اسم همشون هم Base system device هستش.يكي ديگه هم داره كه نصب نشده نوشته network contorollerچطور بايد بفهمم اينا مربوط به چي هستن كه با درايور مربوطشون نصبش كنم؟
خيلي پرسيدم ببخشيد.ممنون ميشم كمك كنيد.
نقل قول:
اونم مربوط میشه به نصب درایوهات! اگه نصبشون نکنی از مزایاش بهره ای نخواهی برد:27:
باید درایو هات رو (همشو) نصب کنی اگر نشد سی دی رو بزار تو سی دی رامت می ری توی device manager اون فایلهایی که نصب نشدن کلیک می کنی یه پنجره باز می شه میری سربرگ Drive میزنی update driver بعد می زنی yes. time only بعد next بعد install the software auto..... بعد next و تمام این کار رو ادامه بده تا همشون نصب شــــــــــــــــــن
en-com
Toshiba A205
Windows Vista® Home Premium 32-bit
Intel® Pentium® Dual-Core Processor T2370
1GB PC5300 DDR2 667MHz SDRAM
160GB HDD 5400rpm
باشه اون رو هم چک می کنم، ولی اگر همچین موردی هم باشه، آیا باز اینکه CPU بره روی مثلا 90 درصد منطقیه ؟ چون سیستم ضعیفی هم نیست.
آیا میشه با لپ تاپ از Adsl استفاده کرد؟همه ی لپ تاپها کارت شبکه دارند؟از کجا بفهمم دارن یا نه؟
عزیز من کجا زدمت:27:نقل قول:
راستی مشکل بلوتوثت عین مشکل خودمه/
نکنه لپ تاپیت dell insprion 1520 هست؟
سلام
بازم امشب اون خطوط سفید ال سی دی چند ثانیه ای اومد !
آخه اشکال از کجاست ؟
راستی این لپتاپ من تو جعبه ش یه کیفی بود که بعضی وقتا من می ذارم تو اون . منتها در این کیف آهن ربایی هستش . اینکه تو همچین میدانی باشه درسته ؟ نکنه مشکل ال سی دیش هم از همینه !
ممنون .
فکر کنم cpu لپ تاپت 1.73GHz باشهنقل قول:
تگه به هیچ وجه سرعتش پایین نیاد معلومه که یه مشکلی داره اما اگه یه ذره پایین بیاد ولی تا موس رو شروع به حرکت کردن دادی سرعتش رفت تا آخر معلومه که مشکلی نداره چون تو ویستا درلپ تاپ کلا عادیه الان cpu های core 2 duo یکم با ویستا سازگار ترند چون یکم جدید ترند و ....
3 .4 دقیقه بدون اینکه در سیستم کاری انجام بدید( حتی موس رو تکون ندید) نگاه به سرعت cpu بکنید اگه همچنان رو 90% بود به چراغ هارد دیسکتون نگاه کنید اگر اون مدام روشن بود معلومه که کامپیوترتون در حال کار با برنامه ای هست که شما ازش اطلاع ندارید و باید برید توی تسک منیجر سر برگ process ببینید بیشترین کاری که cpu انجام می ده با چه برنامه ای هست
اگه هم اصلا cpu یه ذره هم تکون نخورد (حتی 1%هم بالا پایین نشد) اون اشکال نمی دونم چیه فکر کنم یا ویروسه یا برنامه خاصیه که وقتی می ریزیش task man خود به خود قفل می کنه و موقع رفتن توش فقط سرعت یه لحظه رو نشون می ده:11:
راستی شما برنامه ای مثل sis software یا start up faster یا یه همچین چیزی مثل اینا که مربوط به سیستمه ریختین؟
نقل قول:
فکر کنم ال سی دی لپ تاپتون یا ضربه دیده یا بهش فشار وارد شده!
en-com
درسته، امتحان کردم، بعد از چند ثانیه درصد میاد پایین(کمتر از 10 درصد) ولی بعد از چند ثانیه دوباره میره بالا (80درصد، 90 درصد بدون انجام کاری حتی تکان دادن موس). آنتی ویروس رو هم پاک کردم ولی بازم این مشکل رو داشت.
به نظر شما ممکنه به خاطر ویستا باشه،ولی آخه من پی سی خودم خیلی از این ضعیفتره، ولی با این وجود راحت تر از این با ویستا کار می کنه. به نظر شما XP نصب کنم؟
در ضمن ممکنه مشکل حرارتی داشته باشه؟ از کجا بفهمم فن سالمه یا نه؟
اون نرم افزار ها رو هم، خیر. چی هست؟
فقط زمانی که می خواد صفحه پسورد ویندوز بالا بیاد ، ظاهر می شه . یه هفته ای هم می شه که ازش خبری نبود .نقل قول:
گارانتی داره . ببرم چکش کنن ؟
سلام به همگی چند تا سوال داشتم . نمی دونم اگه قبلا جواب دادید معضرت می خوام وقت نکردم صفحات قبلی رو مطالعه کنم .
من هم مثل دوستمون اون خطوط سفید رو هنگام پسورد زدن دوباری دیدم ولی دیگه ندیدم البته پس از پارتیشن بندی و کلی روشن موندن و recovery کردن .!
نمیدونم مشکلش چی بوده ولی من خیلی مراقب بودم و تازه یه 2 هفته ای میشه که گرفتم .
سوال بعدیم این بود که لپ تاپ من HP DV6899ee هست و روش vista home P نصب شده .
وقتی می خوام vista Ultimate روش نصب کنم مشکلی نداره ولی وقتی می خوام vista ultimate SP1 روش نصب کنم و وقتی به قسمت complete نصب می ره یعنی قسمت اخرش همون جا می مونه و مجبور می شم خودم خاموش کنم و یه ویندوز دیگه نصب کنم .
البته وقتی درایور ها کامل نصب شدن و Upgrade می کنم مشکلی نداره و اون قسمت هم رد می کنه و در صد میندازه .
ولی در حالت عادی که می خوام از پایه نصب کنم تو همون قسمت می مونه و دی وی رام بیکار میشه .
بله تمام لپ تاپ ها حتی سری های 4 سال پیش قدیمی هم پورت شبکه و USB دارند و مودم ADSL به اونها وصل میشهنقل قول:
آیا میشه با لپ تاپ از Adsl استفاده کرد؟همه ی لپ تاپها کارت شبکه دارند؟از کجا بفهمم دارن یا نه؟
نقل قول:
سلام
بازم امشب اون خطوط سفید ال سی دی چند ثانیه ای اومد !
آخه اشکال از کجاست ؟
راستی این لپتاپ من تو جعبه ش یه کیفی بود که بعضی وقتا من می ذارم تو اون . منتها در این کیف آهن ربایی هستش . اینکه تو همچین میدانی باشه درسته ؟ نکنه مشکل ال سی دیش هم از همینه !
ممنون .
از چند چیز میتونه باشه :نقل قول:
سلام به همگی چند تا سوال داشتم . نمی دونم اگه قبلا جواب دادید معضرت می خوام وقت نکردم صفحات قبلی رو مطالعه کنم .
من هم مثل دوستمون اون خطوط سفید رو هنگام پسورد زدن دوباری دیدم ولی دیگه ندیدم البته پس از پارتیشن بندی و کلی روشن موندن و recovery کردن .!
نمیدونم مشکلش چی بوده ولی من خیلی مراقب بودم و تازه یه 2 هفته ای میشه که گرفتم .
1- اشکال در نرم افزار بایوس که باید آپدیت کنید بایوس رو یا ریورژن کنید تا درست بشه
2- کارت گرافیک مشکل داره
3- باتری ضعیفه و یه لحظه موقع استارت فشار میاد به سیستم
4- سیستم ضربه خورده و یا تکان زیادی داده شده به مرور که باعث شل بودن کابل تصویر و به وجود اومدن نویز میشه
5- سیستم شما کثیفه قیمت های داخلی اش خاک گرفته و باعث میشه وقتی حرارت رفت بالا روی LCD تاثیر بزاره ... این مورد و مورد بالایی احتمالش بیشتر هست
احتمالا سازگار نیست با یکی از قطعات ... بعضی اوقات باگ های اینطوری پیش میاد باید بهش مهلت بدید و بزارید کارش رو بکنه حتی واسه یک ساعت !نقل قول:
سوال بعدیم این بود که لپ تاپ من HP DV6899ee هست و روش vista home P نصب شده .
وقتی می خوام vista Ultimate روش نصب کنم مشکلی نداره ولی وقتی می خوام vista ultimate SP1 روش نصب کنم و وقتی به قسمت complete نصب می ره یعنی قسمت اخرش همون جا می مونه و مجبور می شم خودم خاموش کنم و یه ویندوز دیگه نصب کنم .
البته وقتی درایور ها کامل نصب شدن و Upgrade می کنم مشکلی نداره و اون قسمت هم رد می کنه و در صد میندازه .
ولی در حالت عادی که می خوام از پایه نصب کنم تو همون قسمت می مونه و دی وی رام بیکار میشه .
این کار رو حتما انجام بدید:نقل قول:
باید برید توی تسک منیجر سر برگ process ببینید بیشترین کاری که cpu انجام می ده با چه برنامه ای هست
در مورد مشکل حرارتی باید به بایاس مراجعه کنید و از اونجا میزان حرارت سیستم رو بفهمید اگر خیلی بالا بود (مثلا 40c) معلومه مشکل حرارتی داره اما به این مورد شما ربطی نداره!!!
در مورد pc هم باید بگم desktop ها از laptop ها خیلی قوی تر و انعطاف پذیر ترند به همین علت مشکلاتشون کمتره
اما در مورد ویندوز باید بگم اگه می تونید تمام درایو های اکس پی رو دانلود کنید xp برای لپ تاپتونو پیشنهاد می کنم (نکته:اگه ویندوز ویستا فابریک رو لپ تاپتون نصب بوده قطعا درایوهاشم برای ویستاست و بر روی اکس پی کار نمی کنه بنابراین درایوهاش رو باید از اینترنت دانلود کنید)
en-com
یه برنامه ی سیستمی، فکر نکنم ویروس باشه، اسکن کردم، بعدم کار خاصی باهاش نکردم، در مورد درایور ها هم از نظر اینترنت مشکلی ندارم ولی از کجا مدل و سری تک تک قطعات رو بفهمم؟
من يه دل 1510 دارم كه با آموزشهاي تاپيك پارتيشن بندي هر كار كردم نتونستم پارتيشن اضافه كنم تا اينكه ديروز وقتي با هايبر خاموش كردم متوجه شدم به هنگام بوت مجدد با ارور ريكاوري بالا مياد و با استارت نرمال بوت ميشه كه با استفاده از سي دي هاي خودش اقدام به تعمير ويندوز كردم ولي در آخر متوجه شدم كه يه ويندوز ديگه نصب شده و ويندوز قبلي هم هست ولي هنگام بوت فقط ويندوز جديد مياد و گزينه اي براي ويندوز قديم نيست در ضمن در ويندوز جديد تونستم يه پارتيشن اضافه كنم حالا ميخوام بدونم كه چطور ميتونم هر دو ويندوز را داشته باشم؟ و اگر نميشه چطور يكي رو پاك كنم؟ در ضمن آيا من احتياج به سي ديه ريكاوري دارم؟ يا هميناست كه با لب تاب بود؟چطور ميتونم از ريكاوري براي رستور به حالت كارحانه برگردم؟هر چه F10 و F8 رو زدم نشد كه نشد .لطفا اگر ممكنه منو راهنماي كنيد ممنون.
دوست عزیز مگه شما لپ تاپ ندارید پس دیگه مدل تک تک قطعات رو احتیاج ندارین .نقل قول:
ولی برای اطلاعات بیشتر یه سری به مرجع دانلود درایور ها بزنید.
سلام
یه سوال درباره wi fi
تو فرودگاه امام که wi fi رایگان داشت هر کاری کردن نتونستم صفحه ای رو باز کنم و همش منتظر اتصال dial-up بود و اگر کنسل میکردی می رفت تو حالت آفلاین.در کنار ساعت می زد که وصل شده ولی وقتی می خواستم با اینترنت الکسپلورر باز کنم نمی شد.بعد کلی زور یه صفحه خود بخود باز شد و نوشته بود اینترنت رایگان فرودگاه امام و باید یوزر و پسوردی که رو صفحه بود وارد می کردی و ok می کردی.یوزر رو زدم و بعد تقریبا 20 دقیقه زد شما login شدی و سرعت و زمان اتصال و اینها رو زد.بعد هم هیچ صفحه ای رو باز نکرد.نمی دونم چرا؟یعنی اینقدر سرعتش پایین بوده که گوگل رو هم باز نکرده؟؟؟!!!
میگن تو پایتخت هم داره.یه آموزش درست درمون برای نحوه اتصال به اینترنت wifi تو فروم نیست؟
یه سوال دیگه ،غیر از فرودگاه و پایتخت کجا ها میشه بدون پسورد از Wi fi استفاده کرد و سرعتش نسبت به dial up چطوریه؟
دوست عزیز از کمکت خیلی ممنون، اما من منظورت رو متوجه نشدم.نقل قول:
بالاخره من باید مدل و سری مثلا کارت گرافیکم رو بدونم تا برم درایورشو دانلود کنم، شما سایتی مرجع سراغ داری ؟
راستی من می خوام با استفاده از این روشی که تاپیکش هم ساخته شده هم vista م رو حفظ کنم و هم xp نصب کنم، می شه دیگه ؟
منظورم این بود که اگه شما لپ تاب داری دیگه به مشخصات تک تک قطعات نیازی نداری .نقل قول:
یه سری به این سایت بزن:
کد:http://support.dell.com/
سلام
نمی دونم چرا بعضی وقتها هارد لپ تاپم یه صدای تق تق می ده.بعضی مواقع هر 3-4 ثانیه این صدا رو می ده و بعضی وقتها هم اصلا نمی ده.نمی دونم چیه.زمانی که این صدا رو می ده چراغ هارد هم با هر تق یه چشمک می زنه.مشکل چیه؟ زمانی که توی word هستم وقتی خود word می خواد اتوماتیک save کنه این صدا رو میده و در برنامه های دیگه هم بعضا اتفاق میفته.
درسته، حق با شماست، در سایتش قسمتی داره که سری و مدل لپ تاب رو می دی، بعد سیتم عامل رو هم مشخص می کنی و بعد لینک دانلود درایور ها شو می ده، البته من توشیبا دارم، ولی این لینک شما باعث شد به این موضوع پی ببرم، البته قبول کن خیلی سربسته گفتی !:31:نقل قول:
برای توشیبا این جاست، البته این رو هم از طریق یکی از تاپیک ها پیدا کردم.
ممنون:20:کد:http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_modSel.jsp
چندتا سوال ::
1- آیا تمام برنامه هایی که روی کامپیوتر نصب میکنیم میشه روی لپ تاپ هم نصب کرد یا با محدودیت روبرو هستیم ؟؟
2- در 24 ساعت چقدر میتوان با لپ تاپ کار کرد (ساعتی) ؟؟
3- عمر باتری های (میانگین) چقدره ؟؟
4- آیا میتوان هر سیستم عاملی رو روی لپ تاپ نصب کرد (ویندوز و لینوکس) ؟؟
5- چه توصیه هایی برای یه تازه کار دارید ؟؟
6- چطور میتونم با لپ تاپ همیشه به اینترنت وصل باشم ؟؟
7- آیا میتوان به راحتی سیستم عامل نصب شده روی لپ تاپ رو تعویض کرد ؟؟
8- آیا میتوان قطعات رو به راحتی ارتقا داد ؟؟
9- کدام مدل ها و سری ها بیشترین کارایی رو در برنامه نویسی دارند ؟؟
10- بازده یک لپ تاپ و یک کامپیوتر رومیزی با یک پردازنده و کلا سخت افزار مشابه یکی هست ؟؟
11- آیا میتوان یک ماوی اکسترنال به لپ تاپ متصل کرد ؟؟
12- عمر مفید باطری که میگن , چی هست ؟؟
13- اندازه صفحه نمایش لپ تاپ با قیمت آن چه نسبتی دارد (مستقیم یا عکس) ؟؟
14- تمام کارهایی که با کامپیوتر رومیزی میکنم میتونم با لپ تاپ هم بکنم ؟؟
15- آیا میتوان نسخه بایوس رو ارتقا داد ؟؟
16- گارانتی شامل چه قسمت هایی میشود ؟؟
17- چطور میتوان به صورت دستی از دست اول بودن لپ تاپ اطمینان حاصل کرد ؟؟
18- کدام برند بهترین و بیشترین خدمات پس از فروش را دارد ؟؟
19 - آیا تمام لپ تاپ ها ضد آب هستند یا نه؟؟
20- کلا استحکام و دوام نوت بوک ها چطوریه ؟؟
ببخشید دیگه زیاد شد....
ممنون میشم جواب بدید....
والا من هم که لپ تاپ دل دارم همین صدا رو می دهنقل قول:
باید باهاش بسازی:21:
سلام دوستان
من يه لپ تاپ hpdv6000 دارم كه بلوتوثش رو نصب كردم و تو device manager شناخته شده است.اما نميتونم باهاش كار كنم؟ كليد رو خود لپ تاپ رو نيز روشن كردم.زماني كه مي خوام يه فايلي رو send كنم بلوتوث رو ندارم.
با سپاس فراوان
مطمئنی در تنظیمات bluetooth توی کنترل پانل hidden نیست ؟ تنظیمات رو چک کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من يه لپ تاپ hpdv6000 دارم كه بلوتوثش رو نصب كردم و تو device manager شناخته شده است.اما نميتونم باهاش كار كنم؟ كليد رو خود لپ تاپ رو نيز روشن كردم.زماني كه مي خوام يه فايلي رو send كنم بلوتوث رو ندارم.
با سپاس فراوان
نقل قول:
1- خیر هیچ محدودیتی نیست
2- چند صورت میشه جواب داد : اگر از شارژ باتری استفاده میکنی تا هر وقت که کار بده ... و اگر از AC power استفاده می کنی تا هر وقت که دلت میخواد ... عین PC ... فقط کار زیاد ممکنه به خاطر ایجاد حرارت مضاعف داخلی ، از عمر و توانایی قطعات و باتری کاهش بده ... نرمال استفاده کنید
3- 6 سلولی نرمال حدود 2 ساعت ، 8 سلولی حدود 3 ساعت در شرایط کار معمولی با 60 درصد کنتراست صفحه
4- بله ... اگر درایورهاش پیدا بشه و اون لپ تاپ محدودیت نصب از سمت چیپست ها و کنترلرهاش نداشته باشه ... به کاتالوگ سازندگان مراجعه کنید
5- مطالب سایت رو خوب بخون و توی آنها بگرد و از تجربیات الباقی استفاده کن :31:
6- مثل PC !!! :18:
7- تا حدودی ... بستگی به سازگاری داره
8- فقط رم و هارد رو تا حدی که اون لپ تاپ مشخص میکنه ... در موارد خیلی خاص درایور اپتیک و LCD و سی پی یو و گرافیک که البته میره جزو تعمیرات بیشتر تا ارتقا
9- هیچ ربطی نداره ... موقع خرید مشورت میشه ...
10- خیر ... بازده یک PC بیشتر است ولی در قیمت های بالای لپ تاپ مشابه قیمت های رده پایین تر آن در PC هست ... قطعات رو بنگرید و benchmark ها رو مقایسه کنید
11- بله ... براحتی با اتصال USB
12- یعنی با شرایط تست شده چقدر در حالت فول شارژ طول میکشه تا به 5 یا 10 درصد شارژ خودش برسه و به ساعت و دقیقه بیان میشه ... عمر مفید لپ تاپ اگر نرمال استفاده بشه نهایت 3 سال هست و بعد باید تعویض بشه
13- بله ... 15.4 اینچی ارزانتر هست ... بعد 14 اینچی گرانتر > 13.3 انچی و 12 انچی و 10 اینچی گرانتر
17 و 20 شرایط خاصی دارند چون گرانتر هستند برای لپ تاپ های قویتر ...
اما سایز که کمتر بشه وزن پایین میاد و طراحی و ساخت لپ تاپ سخت تر و قیمت و هزینه ها بالاتر است
14- بله ... کامپیوتر کامپیوتر هست ... فقط PC دسکتاپ رو نمیتونی حمل کنی و باتری نداره اگر برق رفت کارت رو هوا نباشه :31:
15- بله بایوس رو می توان از سایتسازنده بخش درایورهای آن مدل دانلود و ریورژن کرد
16- بستگی به گارانتی داره : تعویض ؟ تعمیر ؟ آیا LCD و اپتیک و باتری رو هم شامل میشه یا خیر ؟ اما یک گارانتی خوب تمام قسمت ها بجز لوازم جانبی و باتری
17- توی تاپیم مشاوره خرید و فروش لپ تاپ صفحه اول توضیح دادم به تفصیل :
18- توی ایران ؟ هیچ !!! اما در خارج کشور : اچ پی و دل که پر فروشترین ها هستندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218549
19- خیر فقط مدلهای خاص و نظامی ... مثلا panasonic hard book یا juniper یا IBM lenovo T و X سریس
20- هر چی پول بدی و یک چیز قوی تر و محکم تر بگیری ، بیشتر آشش رو میخوری :31:
موفق باشید
FAQ خوب بود :10:
سلام
هر کاری می کنم نمی تونم از S-Video
لپ تاپم خروجی بگیرم.
کسی می نوته کمکم کنه?
مدل لپ تاپ : Acer Aspire 5720z
در ضمن کارت گرافیکم مدلش اینه :
Intel Graphic Accelerator Driver for Mobile --> Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
اینم اطلاعات اضافی:
Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report.
Report Date: 10/01/2008
Report Time[hr:mm:ss]: 18:58:54
Driver Version: 6.14.10.4847
Operating System: Windows XP* Professional, Service Pack 2 (5.1.2600)
Default Language: Farsi
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 2037 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 384 MB
Graphics Memory in Use: 10 MB
Processor: x86 family 6 Model 15 Stepping 13
Processor Speed: 1595 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 2A02
Device Revision: 03
* Accelerator Information *
Accelerator in Use: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
Video BIOS: 1518
Current Graphics Mode: 1280 by 800 True Color (60 Hz)
* Devices Connected to the Graphics Accelerator *
Active Notebook Displays: 1
* Notebook *
Monitor Name: Plug and Play Monitor
Display Type: Digital
Gamma Value: 2.20
DDC2 Protocol: Supported
Maximum Image Size: Horizontal: Not Available
Vertical: Not Available
Monitor Supported Modes:
1280 by 800 (60 Hz)
Display Power Management Support: