فعلا ویتنامی ها اصلی هستن . کره ایها همشون ساخت چین هستن و فقط روشون نوشته کره .نقل قول:
خودم کومهو کره انداختم بینهایت آشغال هست در صورتی که همین مدل رو ۲ سال پیش ویتنام انداختم عین پاستیل بود نرم و عالی
Printable View
فعلا ویتنامی ها اصلی هستن . کره ایها همشون ساخت چین هستن و فقط روشون نوشته کره .نقل قول:
خودم کومهو کره انداختم بینهایت آشغال هست در صورتی که همین مدل رو ۲ سال پیش ویتنام انداختم عین پاستیل بود نرم و عالی
سلام خدمت دوستان عزیز، سال نو رو خدمت شما و خانواده های محترمتون تبریک میگم عزیزان:n12::n12::n16:
لاستیک 205/60/15 برای سمند سورن میخوام بگیرم، رینگش 15 اینچی اسپرت فابریک کارخونه هستش، چی پیشنهاد میکنید دوستان؟
خیلیا میگن رودستون مدل n5000 بهترینه.
هزینه جفتی تا 500 باشه مشکلی ندارم.
برای آب و هوای مشهد میخوام و لاستیک 4 فصل باشه....
ممنونم از همگی:n12:
سلام به همگی . یک لاستیک کوموهو soluse k15 رو ماشین ما هست الان 2 سال داره کار میکنه دیگه اخراشه . میخواستم عوضش کنم . اطلاعاتی بدین که 4 فصل هست ؟ اصن kh15 بیوگرافیشو میشه محبت کنین چند چنده ؟
حیوونی دو سال داره رو پرایدمون جون میکنه . همینو دوباره بگیرم ؟
n5000 شرکت رودستون سایز 205، 60، 15 خریدم لاستیک نرم و خوبی بود،
جفتی 425 تومن و برای نصب و تنظیم و بالانس هر جفت هم 10 تومن هزینه.
سلام
فرق بین لاستیک 205 هانکوک اندولزی و کره چیست کدام بهتره فروشنده گفت اندولزی بهتره
سلام.
تا اونجایی که من اطلاع دارم وقتی پراید را تحویل میگیریم (از نمایندگی) به صورت پیش فرض رینگ فولادی دارد. لاستیک آن کمی باریک می باشد.
بسیاری از دوستان لاستیک پیش فرض را با لاستیک پهن تری عوض می کنند تا احتمال ترکیدی و ... کمتر شود.
حال سوال من اینکه با این مسئله تا چه اندازه ای درست هست؟
در مورد انتخاب رینگ به صورت گزینه ای می توان هنگام تحویل خودرو، سفارش رینگ آلمینیومی داد. ضمن اینکه در مشخصات رینگ به نظر به صورت استاندارد لاستیک پهن تر مناسب رینگ آلمینیومی است. این عکس از دفترچه محصولا X100 سایپا تهیه شده است.
نظر شما چیست؟
راستی تفاوت قیمت ماشین با رینگ معمولی و آلمینیومی چقدر است؟
ممنون از شما
درکل تمامی ماشین های داخلی به طور پیش فرض یا اصطلاحا فابریک قابلیت ارتقا به یک سایز بالاتر رینگ و لاستیک رو دارن . بیشتر از اون اصلا توصیه نمیشه و مشکلات زیادی رو برای خودرو درست میکنه .
به طور مثال سمند با رینگ ۱۵ و لاستیک ۲۰۵ حداکثر سایز استاندارد رو میتونه داشته باشه . بالاتر از این سایز مشکل ساز میشه .
پراید هم همونطور که نوشتید سایز استاندارد ۱۳ اینچ با لاستیک ۱۶۵ هست که لاستیک قابلیت ۱۷۵ شدن رو داره .
البته رینگ ۱۴ اینچ برای پراید هم مشکل ساز نمیشه اما معمولا این سایز در بازار موجود نیست .
نقل قول:تفاوت قیمت تحویل از نمایندگی با رینگ معمولی و آلومینیومی چقدر میشه؟ کسی اطلاعاتی داره؟نقل قول:
من نظرم اینکه خودم لاستیک پهن تر نخرم. خودشون به صورت آپشن رینگ را عوض کنند و لاستیک مناسبشم بندازن! اگه خودم بخوام بندازم باید رینگ فولادی پیش فرض ماشینو عوض کنم. البته طبق اعداد و ارقام اینو میگم که، استانداردش اینکه رینگ فولادی پیش فرض عوض بشه تا لاستیک پهن تر بشه انداخت.
پهنای لاستیک ربطی به رینگ نداره . ۴۵۰ تومان بیشتر میگیرن رینگ ۵ پره آلومنیومی میندازن که خیلی هم به پراید میاد .نقل قول:
لاستیک هم فقط ایرانی دارن میبرید پیش آپاراتی لاستیک فروش و ۱۷۵ کومهو میندازید نرم و عالی .
ینی منظور شما اینکه لاستیکی که با رینگ آلومینیوم میدن با لاستیکی که با رینگ فولادی میدن(موقع تحویل) فرقی نمیکنه؟ فقط رینگ عوض میشه؟نقل قول:
نه فرقی نمیکنه . من تحویل گرفتم برج ۶ لاستیک کویر بود ۱۶۵ با رینگ ۵ پره آلومنیومینقل قول:
آقا مرسی بابت اطلاعاتتون.نقل قول:
اینطوری بد شد. من چون خیلی نمیخواستم هزینه کنم، میخواستم اینجوری با یه تیر دو نشون بزنم. ایرادی برای من نداشت که لاستیک ایرانیه و فقط پهن بودنش مهم بود که شما میفرمایید بارینگ آلومینیومی هم لاستیک 165 می اندازند.
احتمالا همون رینگ معمولی رو بگیرم با لاستیکهای فاریک. بعدش که از بین رفتن میرم یه لاستیک ردیف براش میگیرم. رینگ آلومینیومی رو هم بیخیال میشم.
ضمناً به عنوان یه نکته این رو هم بگم که لاستیکهای ایرانی رو دستکم نگیرید. لاستیکهای ایرانی به کشورهای زیادی صادر میشه و از اعتبار خاصی برخورداره. مارک کویر و دنا و همچنین البرز از بهترین های اونا هستند.
آقا مرسی بابت اطلاعاتتون.نقل قول:
اینطوری بد شد. من چون خیلی نمیخواستم هزینه کنم، میخواستم اینجوری با یه تیر دو نشون بزنم. ایرادی برای من نداشت که لاستیک ایرانیه و فقط پهن بودنش مهم بود که شما میفرمایید بارینگ آلومینیومی هم لاستیک 165 می اندازند.
احتمالا همون رینگ معمولی رو بگیرم با لاستیکهای فاریک. بعدش که از بین رفتن میرم یه لاستیک ردیف براش میگیرم. رینگ آلومینیومی رو هم بیخیال میشم.
ضمناً به عنوان یه نکته این رو هم بگم که لاستیکهای ایرانی رو دستکم نگیرید. لاستیکهای ایرانی به کشورهای زیادی صادر میشه و از اعتبار خاصی برخورداره. مارک کویر و دنا و همچنین البرز از بهترین های اونا هستند.
میتونید ماشین رو که تحویل گرفتید مستقیم ببرید تا رینگ و لاستیکش نوهست عوض کنید . ۶۰۰ تومن سر میگیرن رینگ اصلی فابریکی آلومنیومی با لاستیک کره ایی پهن براتون میندازن . به نظرم ارزشش رو داره .نقل قول:
لاستیک ایرانی هم خوب هست من یکسال با کویر رفتم ولی وقتی کومهو انداختم تفاوت رو کاملا حس کردم . نرمی عالی و چسبندگی خیلی خوب مخصوصا در جاده بارانی و لغزنده همینطور هندلینگ رو خیلی خیلی بهتر کرد .
600 که خیلی عالیه. فکر کنم از کارخونه هم ارزون تر در میاد. ولی برای من یکم در حال حاضر زیاده.نقل قول:
حالا اگه بگیرم چطور باید بفهمم رینگ، کیفیت مناسبو داره؟ شکلش برام خیلی مهم نیست. رینگ 5 پره ساده آلومینیومی رنگ (بی رنگ)
لاستیک کومهو هم اصل دیگه؟ ساخت کجاست؟
الان پرایدا ضبطم ندارن یه هزینه ای هم بابت اون باید بپردازم. 100 تومن پس میدن ولی فکر کنم یکم دیر دستمو بگیره. 250 واسه ضبط، 600 واسه رینگ و لاستیک + زیر پایی و روکش صندلی ها و روکش فرمون + (که حالا بقیشو نمیدونم دیگه چی هست!)
داستانی داره واسه خودش این ماشین!
نقل قول:
بله همینطوره حدااقل یه ملیون باید هزینش کنید دزگیر هم حساب نکردین
به نظرم رینگ کارخونه ایی بندازید استاندارد هست و ساخت ایرانه بهتر از چینی جات بازار هست و هم محکمتره و هم ظاهرش بهتره . لاستیک هم فقط کومهو ویتنام
دوستان لطفا لاستیک مناسب با قیمت پایین برای پراید معرفی کنید. 2 جفت باید بگیرم ولی البته استفاده از ماشین بسیار پایین هست. به همین خاطر مناسب ترین لاستیک به لحاظ قیمت رو میخوام.
همچنین 2 جفت برای پرشیا میخوام. استفاده کمی بیشتر از قبلی هست ولی باز هم قیمت مهمه برام و البته کیفیت. متاسفانه من آشنایی ندارم به این معقوله. خیلی ممنونم.
سلام. این رینگ و لاستیکی که عکش رو گذاشتم چه سایزی هستن( تخمینی نه زیاد دقیق) و اینکه قیمتش با لاستیکاش چقدر درمیاد حدودا. بعد .اسه سمند به پمپ هیدرولیک و کلا متعلقات فرمون فشار وارد نمیکنه؟ ممنون از پاسختون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
احتمالا ۱۷ اینچ هست با فاق لاستیک ۴۵
حدود ۱۸۰۰۰۰۰ تومان
فشار که وارد میکنه . ماشین کمی خشک میشه و میکوبه ( به دلیل فاق کوتاه لاستیک )
بهترین سایز برای سمند R15 - 205 - 55
آقا امروز این لاستیک یزد تایر جلو ماشین ما یدفعه پنچر شد بردیمش از بقل پاره شده بود گفت که میشه تیوپ انداخت که 25 تومن دادیم همنیکارو کرد (ظاهرا از بقل قبلا پنجرگیری کرده بودن که دوباره همونجا پاره شده بود) حالا من موندم کار درستی کردم یا نه؟ پدر نظرشون این بود که از سر لاستیک زاپاس که بارزه و نو هم هست یکی بخرم بندازمش جلو ماشین
البته دلیلم این بود که هنوزم آج لاستیک خوبه حیفه یکی بخرم
نمیدونم درست فکر کردم یا نه؟ حالا بنظرتون اگر بعدا دوباره این لاستیکه یه کاریش شد به جای تیوپ جدید برم یدونه از بارز بگیرم با اون یکی زاپاس بندازم رو 206؟
عقب ماشین هم میشلن هست که عمرشو کرده ولی عجب لاستیکایی هست یه بار پنچر نشد این یزد تایر ها مارو پیر کردن از بس بردیم پنچری گرفتیم :n35: جنس ایرانی همینه :n28: اون یکی دیگه یزد تایر 2-3 بردمش که پنچر گیری کنن باد خالی میکرد یکم :n36:
راستی این اسپری پنچر گیری خوبه بخرم؟
این لاستیک واسه زیر ماشین مناسب نیست. بگذاریدش زاپاس.
همین که تیوب دار شده؟ دلیلشم میشه توضیح بدین اطلاعاتم بیشتر بشه؟نقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
بله بهتره که لاستیک تیوب دارتون رو زاپاس استفاده کنین.در کل هم پیشنهاد میکنم لاستیک ایرانی استفاده نکنین که مشکل پنچر شدن داشته باشین.ترجیحا بریجستون بگیرین.نقل قول:
آج لاستیک خیلی مهم نیست . کیفیت و سلامت لاستیک از همه چیز مهم تر هست . همین میشلن که شما دارید آج نداره اما ممکن هست سلامت کامل داشته باشه کیفیتش هم که مشخصه .نقل قول:
میشلن هم وارد بازار شده اصلی هست اما دیگه Made in Germany نیست و نوشته Design in Germany Assembled CHINA
البته جای نگرانی نیست چون خود کارخانه میشلن به چین نقل مکان کرده .
شما بهتره به جای وصله و تیوپ و شنگل کردن ( یعنی هر لاستیک یه مارک جدا و یه گل جدا و کارکرد متفاوت ) یکجفت لاستیک نو کره ایی یا ویتنامی بخرید و حتما جلو رو نو کنید . لاستیک های جلو مثل مخچه آدم میمونه اگر کوچکترین اتفاقی هنگام حرکت واسش بیوفته تعادل ماشین از بین میره و هر حادثه ایی ممکن هست اتفاق بیفته .
سلام
یه سوال دارم، اگه اساتید محترم جواب بدن ممنون میشم.
من بخام برای 206 خودم که تا چندوقته دیگه تخویل میگیرم،
بخام لاستیک 195 بندازم، باید رینگ هم حتما عوض بشه، یا روی رینگ فابریک206 هم میشه195 انداخت؟
اگه بله، باید چ سایزی بگیرم، چ رینگی و چ لاستیکی پیشنهاد میکنین؟
همون رینگ فابریک مناسبهنقل قول:
سایز 14/65/195
فقط 205 برای 206 زیاده پهناش,استفاده نکنید
لاستیک هم چندین مارک این سایز رو دارند
اما با توجه به قیمتاشون و کیفیت من رودستون پیشنهاد میدم
نقل قول:
البته در ادامه صحبت حسین جان بگم ۲۰۵ روی ۱۴ اینچ که فابریک هست به هیچ وجه مشکل ایجاد نمیکنه مگر اینکه ماشین رو ارتفاع بزنید . حالت استاندارد باشه ۲۰۵ بندازید روی همون رینگ فابریک .
بهترین مارک بازار هم هانکوک هست . ویتنام یا کره اصل .
اگر رینگ ۱۵ بندازید فقط ۱۹۵ میتونید استفاده کنید . سایز ۱۹۵-۵۵-۱۵ هم فقط رودستون کره توی بازار هست .
نظر من با رینگ فابریک لاستیک ۲۰۵ هست . خیلی ماشین رو نرم میکنه .
نظره شما قطعا کارشناسی و صاحب هست،
ولی تاپیک که مطالعه کردم، برخی دوستان و اساتید، نهایتا یه سایز بالاتراز فابریک رو پیشنهاد میدادن.
خودمم 205 رو به جهت زیبایی بیشتر ترجیح میدم.
ولی به لحاظ فنی فک کردم ممکنه 195/65/14 مناسبتر باشه،
؟؟؟
بعد یه سوال 205 با رینگ فابریک بذاریم باید دیاگ بزنیم سایز لاستیکو به کامپیوتر بدیم که ABS اینا درست بشه؟:n13:نقل قول:
نه نیازی نیست . منم نظرم همیشه یک سایز بالاتر از فابریک هست منتها ۲۰۶ کلا سایز رینگ و لاستیکش بیش از حد کوچیک هست . جالبه که روی پارس هم همین رینگ و لاستیک رو میندازن که واقعا کوچیک هست .نقل قول:
شما اگر میخوای ۱۹۵ بنداز زیاد تفاوتی با ۲۰۵ نداره . به همون نسبت هم زیبا میشه .
نیازی به دیاگ نیست .
سلام.برای تیبا 185 70 13چه مارکی خوبه که گیربیاد.بعدمن اهواز هستم باگرمای خوزستان که دیگه معروفه.ممنون
رودستون کره بندازید .نقل قول:
سلام دوستان این لاستیک های ترینگل که ایرانخودرو جدیدا رو بعضی ماشین های تحویلی خودش انداخته در مقایسه با بارز و یزد و گلدستون که قبلا و حتی الان رو ماشین ها میندازه چطور هستن و کدومش بهتر هست؟
سلام
لاستیک پهن برای پارس چی خوبه اندازه و مدل ؟
مدل 88 ای بی اس هنوز ارتفاع نخورده
جلوش یزد ه عقبش گلدستون
205/60/15 خوبه ؟
یا توصیه شده ایران خودرو 195/60/15
نمیخوام مشکلی پیدا کنه
و سوال دیگه اینکه رینگ اروند بندازم با یه نمه ارتفاع چطوره ؟
نقل قول:
من کلا با ارتفاع مخالفم . مشکلات زیادی در پی داره .
۲۰۵ با رینگ ۱۵ اینچ
مرسی که جواب دادیننقل قول:
خودم هم زیاد با ارتفاع زدن موافق نیستم
205 سایز کاملش و نوع لاستیک پیشنهادی هم اگه بگین ممنون میشم
زیر 1 تومن باشه
کومهو و هانکوکنقل قول:
نمیدونم چرا بعضی مواقع هانکوک نرمتره و بعوضی وقتها برعکس
از فروشنده درخواست کنید هردولاستیک رو کنار هم بزاره و با کف دست از قسمت آج لاستیک فشار وارد کنید تا متوجه بشید کدوم نرمتره .
سلام دوستان این لاستیک های ترینگل که ایرانخودرو جدیدا رو بعضی ماشین های تحویلی خودش انداخته در مقایسه با بارز و یزد و گلدستون که قبلا و حتی الان رو ماشین ها میندازه چطور هستن و کدومش بهتر هست؟
سلام
من پارس سال گرفتم، لطفا راهنماييم كنيد براى سوارى نرمتر و كم صدا تر چه سايز و ابعاد و ماركى زير ماشين بندازم.
با تشكر از همه دوستان
Sent from my iPhone using Tapatalk