دوستان ، می خوام از بین خودمون یه نظر خواهی بکنم
به نظر شما 2011 سال آیپد 2 بود ؟؟؟ لطفاً دلیل خودتون رو هم بگید
با تشکر
Printable View
دوستان ، می خوام از بین خودمون یه نظر خواهی بکنم
به نظر شما 2011 سال آیپد 2 بود ؟؟؟ لطفاً دلیل خودتون رو هم بگید
با تشکر
اینجا اصلا جای خوبی برای این نظرسنجی نیست
تازه نوع سوال هم بنظرم اشتباهه -اینکه فقط هیچ گزینه ای برای انتخاب نباشه و ما فقط بگیم اره با نه
الا ایحال (چی گفتم) امسال سال ایپد بود و در پله ی بعدی کیندل
دلیلش هم نفوذ هرچه بیشتر ایپد تو زندگی مردمه (عوام و خواص)
مسلما بله.. با وجود اینکه اون همه Copycat و ... یکدفعه وارد بازار شدن با قیمت ها و تنوع مختلف ولی آیپد از همه نظر در صدر همه نوع رده بندی بود و خیلی از رقیب ها که شکست رو قبول کردن و کلا بیخیال بازار تبلت شدن و فرهنگ تبلت با آیپد آمیخته شده.نقل قول:
یه مثال جالب از این قضیه: چند ماه پیش در فرودگاه بودم و موقع چک امنیتی افسر فرودگاه می گفت:Laptops and iPads out of the bags(به جای اینکه بگن لپ تاپ و تبلت!) همین نشون می ده وضعیت چطوره.. کلا وضعیت آیپد داره تبدیل میشه به وضع آیپاد در اوایل دهه پیش.
به نظر من يكه تازي بي چون و چراي آيپد توي سالهاي آينده كمتر ميشه، نه به خاطر افت كيفيت بلكه به خاطر هجوم تنوع بي شمار و قيمتهاي ارزون. درسته كه تا حالا چند بار بيم تهديد براي بازار آيپد ميرفت و اينطور نشد، ولي در آينده احتمالش هست كه اين اتفاق بيفته، محصولات زياد و سيستم عاملهاي سازگارتر نسبت به اندرويد؛ مثلا ويندوز ٨ ميتونه دلايلش باشه. مثل همون اتفاقي كه براي بازار آيفون و آيپاد افتاد. الان سهم آيفون توي بازار موبايل دنيا چيز خيلي قابل توجهي نيست ولي كيفيت و محبوبيتش جايي نرفته.نقل قول:
قطعا اون چیزی به شکل منوپولی ای که امروز برای ویندوز می بینیم هیچ وقت برای هیچ دوباره تکرار نخواهد شد و بالاخره سهمی از بازار رو بقیه بدست میارن و البته اپل (کاملا برعکس گوگل و مایکروسافت) هیچ وقت دنبال بوجود آوردن منوپولی در بازار نبوده. بحث اینه که فرهنگی که درباره تبلت ها داره شکل می گیره در ذهن مردم با آیپد هست، همونطوری که 90 درصد مردم به MP3 Player میگن آیپاد (حتی اگه آیپاد نباشه!) و این بزرگترین موفقیت اپل در بازار تبلت ها بوده.نقل قول:
دلایل پیشرفت اندروید و وضع بازار موبایل بیشتر وابسته به اپراتورها و نوع استفاده است و در بازار تبلت زمین تا آسمون متفاوته.. تنها شباهت این دو بازار سیستم عامل ها و سازنده های قطعاته، مارکتینگ و نحوه پیش برد تبلت ها و موبایل هیچ ارتباطی به هم نداره و اتفاق های افتاده قابل تعمیم به هم نیستن.. همونطور که وضع آیفون و آیپاد بسیار بسیار با هم متفاوته و اصلا نه شباهتی به هم دارن و نه ارتباطی، به طور مثال 6 درصد موبایل های کل دنیا آیفون هستن و بیش از 78 درصد MP3 Player های دنیا آیپاد.نقل قول:
با پیشرفت تکنولوژی تبلتها و رخنه بیشتر از قبل توی زندگی مردم شرایط عوض نمیشه؟ بالاخره همیشه قرار نیست تبلت وسیله ای بین پی سی و موبایل باشه و یه روز مثل موبایل یه یه چیز ضروری تو زندگی مردم تبدیل میشه.
+
فکر کنم دلیل این برداشت سطحی من به خاطر فرهنگ استفاده اینجا باشه، چون اینجا اصلا اپراتور رو با دستگاه موبایل یکی نمیبینیم و یا بیشتر از 90% مردم اصلا نمیدونن آیپاد چیه! :دی شاید بشه گفت بازار ایران اوضاعش اینجوری که من گفتم بشه، کما اینکه افزایش سرسام آور قیمتا نوید اینو میده.
سال 2011 واسه من سال مهمی بود چون موفق شدم اولین بار محصولی از ابل رو بخرم...ایبد 2 یکه تاز بی حرف و حدیث تو تبلت هاست...هیچ شکی در این نیست...مثال خوبی stream زد...الان اگر کسی اینجا تو شهر ما تبلت رو بشناسه((منظورم ادمای 40 به بالاست))نمی گن تبلت...شاید اصن ندونن تبلت چیه اما همه میگن ایبد...مثل کلینکس و ریکا و نیسان که به ترتیب به دستمال کاغذی و مایع طرفشویی و هر وانت باری می گفتن...اما تا سال 2013 احتمال بسیار زیاد سامسونگ گالکسی تب و ایسوس ترنسفورمر و البته موتورولا زوم با فاصله ایی کمتر یک رقابت شدید با ابل داشته باشند...هنوز که هنوزه کسایی که دنبال کارایی هستند و از لحاظ سواد یوزر متوسط محسوب می شن عدم وجود فلش و مینی اس دی رو یکی از دلایل عقب نشینی شون از ایبد میدونن...اما جالبه همیشه دو گروه ادم به سمت ابل میرن...یا کسایی که خیلی تعطیلن و فقط دنبال ژست و کلاس گذاشتنن... و یا کسایی که واقعا از لحاظ فناوری اطلاعات و کامبیوتر سطح قابل قبولی دارن....!
دوست عزيز :نقل قول:
١.مي تونستم تاپيك بزنم و چند گزينه ي ديگه رو هم وارد نظرخواهي كنم اما اين بخش شلوغ مي شد
٢.اين سوال نظرخواهي من رو صريحاً توسط اپل تو كنفرانس آيپد ٢ شنيديم ، ( ٢٠١١ سال آيپد ٢ خواهد بود ) و من فقط خواستم از دوستان بپرسم از نظرشون اين ادعاي اپل درسته يا نه ، همين
به نظر خودمم بله ، به غير از نظرات دوستان مي تونم اين رو اضافه كنم كه آيپد توانايي اينو به هر فردي ( با هر سطح دانش در دنياي تكنولوژي ) مي ده كه راحتترين و بهترين خروجي و نتيجه رو بگيره ، اين جالبه كه قشر هاي مختلف با نياز هاي متفاوت و حتي سنين متفاوت فقط و فقط از يك تبلت ( يك تبلت منظور فقط آيپد نيست ، منظور اينه كه آيپد ٢ از نظر سخت افزار تنوع نداره اما بيشتر نياز هاي افراد رو برطرف مي كنه ) استفاده مي كنند ( چه يك مهندس الكترونيك و چه مادري كه مي خواد آشپزي كنه )
با تشكر
یه روزی یه چیز ضروری میشه ولی اون یه روز در آینده نزدیک نیست و تا چندین سال آینده رو هم نمیشه حدس زد، به جز اپل هنوز کسی در این فرم فکتور سرمایه گذاری مهمی نکرده (گوگل و مایکروسافت نیمچه تلاشی کردن).. باید دید زمانی که واقعا وارد زندگی مردم میشه (زمانی که کاملا جای کتاب ها و روزنامه ها و مجله ها رو بگیره) وضعیت فرهنگی/بازار چطوره و چه برندهایی خودشون رو در قلب این اتفاق قرار میدن (یکی از دلایلی که سامسونگ اینقدر ناآرامی می کنه همینه، می خواد مثل اپل در قلب این تغییرات باشه و با اندروید این کار امکان پذیر نیست.)نقل قول:
وضع بازار ایران که ... :31: چون ورودی بازار ایران از مناطق مختلف دنیاست (و بازار رسمی خیلی از برندها از جمله اپل نیست) قیمت محصولات هم بر اساس ناپایداره.. مثلا قیمت محصولات آمریکایی (اپل) بسیار متفاوته با محصولات آسیایی (سامسونگ، ال جی) در حالی که همین محصولات در اروپا و آمریکا قیمت دقیقا یکسان دارند. به علاوه چون اپراتور ها در ایران در فروش و پیش برد گوشی ها هیچ نقشی ندارن (کاملا برعکس دنیا) بازار موبایل شبیه بازار بقیه لوازم الکترونیکی شده.نقل قول:
یکی می گفت وقتی کاربر دنبال چیز ساده است محصولات اپل رو انتخاب می کنه، و وقتی کمی ذهنش به این سادگی عادت می کنه و می خواد پیشرفت کنه میره دنبال محصولاتی که اون سادگی رو ندارن و پیچیدگی هایی معرفی می کنن (مثل اندروید)، و زمانی که کاملا این پیچیدگی ها رو متوجه میشه دوباره می فهمه که اون سادگی ای که در محصولات اپل می دیده در حقیقت به جهت برآمدن بر روی اون پیچیدگی ها بوده، نه ندونستن یا حرفه ای نبودنشون.. همون حرف استیو جابز که گفت:نقل قول:“That’s been one of my mantras — focus and simplicity. Simple can be harder than complex: You have to work hard to get your thinking clean to make it simple. But it’s worth it in the end because once you get there, you can move mountains.”سادگی که در محصولات اپل می بینیم یه مرحله بالاتر از اون پیچیدگی است نه پایین تر، زمانی که متوجه پیچیدگی قضیه بشیم و کلش رو حل و فصل کنیم می بینیم ارزش کار اپل کجاست و توی این محصولات چی می گذره. فکر می کنم جانی آیو (یا اسکات فورستال) گفته بود موقع طراحی یه محصول اصلا سخت نیست که پیدا کنیم چه امکاناتی در محصول قرار بدیم، کار سخت اینه که تصمیم بگیریم چه چیزهایی رو قرار ندیم و با این کار چه چیزهایی رو در جهت سادگی بدست بیاریم و این چیزیه که محصول رو متمایز می کنه. شاید هر کسی با این طرز فکر موافق نباشه، ولی طرز فکریه که اپل رو به بالاترین قله موفقیت ممکن برای یه برند Consumer رسونده.
اقا من به شدت با این حرفت موافقم فقط با یه تبصرهنقل قول:
به نظر خودمم بله ، به غير از نظرات دوستان مي تونم اين رو اضافه كنم كه آيپد توانايي اينو به هر فردي ( با هر سطح دانش در دنياي تكنولوژي ) مي ده كه راحتترين و بهترين خروجي و نتيجه رو بگيره ، اين جالبه كه قشر هاي مختلف با نياز هاي متفاوت و حتي سنين متفاوت فقط و فقط از يك تبلت ( يك تبلت منظور فقط آيپد نيست ، منظور اينه كه آيپد ٢ از نظر سخت افزار تنوع نداره اما بيشتر نياز هاي افراد رو برطرف مي كنه ) استفاده مي كنند ( چه يك مهندس الكترونيك و چه مادري كه مي خواد آشپزي كنه )
با تشكر
من یه پسر خاله دارم که از یه سالگیش با تبلت من کار میکنه
الانم که 1.5 سالش شده تقریبا همه کارها رو یاد گرفته (کار با دکمه هوم، باز و بسته کردن قفل صفحه، پرتاب جوجه، بریدن نخ برا غورباقه و ...)
این در حالیه که من بعده کلی حرص و جوش هنوز که هنوزه نتونستم به مادره لیسانسم یاد بدم بره دستور اشپزی رو از تو app اشپزی پیدا کنه
اپل واقعا باید یه فکری به حال پدر مادرهای ایرانی بکنه
دوستان من امروز خریدم . فروشنده میگفت خودشون 2 میلیون پول دادند و اکثر برنامه های مهم و پولی اپ استور رو خریدند و برام همشو نصب کرد(با اپل آی دی خوش) . منتاها من هنوز هم خیلی از برنامه هایی که میخوام رو نداره ، حالا سوال من اینجاست که آیا من میتونم با اکانتی که خودم ایجاد کردم برنامه هایی رو دانلود کنم و نصب کنم بدون اون که برنامه های قبلی پاک بشه ؟ خود فروشنده میگفت نمیشه ..
سوال بعدی اینکه من در برنامه آی تیونز توسط کامپیوتر یه برنامه ای رو دانلود کردم ولی وقتی که دانلود تموم شد اصلا به برنامه های آی پد اضافه نشده بود ضمن اینکه دیگه هیچ جا نمیتونم پیداش کنم اون برنامه رو از توی آی تیونز یعنی معلوم نیست دانلود شده ولی کجا رفته ؟
درود بر شمانقل قول:
مبارکتون باشه لطفا در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوالاتون باید به عرضتون برسونم که
در صورتی میتوید این کار رو انجام بدید که هم پسورد اپل آیدی اون طرف رو داشته باشید و هم آیدی خودتون و هر دو آیدی رو در کامپیوترتون آتورایز کنید
ولی از اونجایی که شما اپل آیدی فروشنده رو ندارید پس اگر اقدام به سینک کردن بکنید تمام برنامه های قبلیتون با آیتیونز جدید پاک میشه.
ولی بک راه دیگه باقی میمونه و اون اینکه شما اپل آیدی خودتون رو به وسیله آیتیونز در داخل خود آیپد آتورایز کنید و برنامه هاتون رو در داخل آیپد دانلود کنید اینطور تا موقعی که هنوز سینک نکردید هم برنامه های شما میمونه هم برای فروشنده.
شما برای اینکه اون برنامه ای که دانلود کردید رو ببینید ابتدا برنامه آیتیونز رو باز کنید و در ستون سمت چپ در قسمت library => app برنامتون رو مشاهده میکنید
و اگر می خاید اون برنامه رو به آیپدتون منتقل کنید
باید ابتدا دستگاه رو به کامپیوتر از طریق usb متصل کنید و بعد که آیتیونز دستگاه رو شناسایی کرد بر روی اسم دستگاه کلیک کنید ( در ستون سمت چپ آیتیونز ) و در بالا ی صفحه روبرو بر روی گذینه app کلیک کنید و اونجا تیک sync apps رو فعال کنید
توجه داشته باشید اگر قبلا دستگاه شما با آیتیونز دیگری سینک شده باشد تمام اطلاعات قبلی پاک میشوند
ممنونم از شما که اینقدر خوب و دقیق به سوالات این انجمن پاسخ میدید . سوال دیگه من اینه که با توجه به این وضعیت آیا منتقل کردن موسیقی و ویدئو هم باز شامل این قانون میشه ؟ یعنی اگه موسیقی رو انتقال بخوایم بدیم بازم برنامه های قبلی پاک میشه ؟
و اینکه در مورد جمله ای که فرمودید :
"ولی بک راه دیگه باقی میمونه و اون اینکه شما اپل آیدی خودتون رو به وسیله آیتیونز در داخل خود آیپد آتورایز کنید و برنامه هاتون رو در داخل آیپد دانلود کنید اینطور تا موقعی که هنوز سینک نکردید هم برنامه های شما میمونه هم برای فروشنده."
میشه بگید دقیقا چطوریه ؟ من از خود آی پد تونستم کانکت بشم و با نرم افزار اپ استورش دانلود کنم و برنامه دقیقا اضافه شد بدون حذف قبلیها . شما هم منظورتون همینه ؟ اگه اینه که یه خورده دردسر داره ، آخه باید وی پی ان هم به آیپد بدیم و ....
یه سوال دیگه که یادم رفت پست قبلی بپرسم ، چطوری میتونم فایلهای pdf رو از روی کامپیوتر ، منتقل کنم به آی پد ؟ و آیا اون هم مستلزم سینک کردن و پاک شدن برنامه های قبلی است ؟
درود مجددنقل قول:
بله منظورم همین هست
فرقی نمیکنه !
چه دانلود به وسیله کامپیوتر و چه آیپد در هر دو احتیاج به vp n هست
اگر با سرعت دانلود کردن مشکل دارید باید برنامتون رو سرچ کنید و بعد که آیکونش آماده دانلود شد و از وضعیت Waiting به loading تغییر حالت داد اون موقع میتونید vp n رو off کنید تا سرعتتون بیشتر بشه.
شما هر وقت که بخواهید آیپدتون رو با کامپیوترتون سینک بکنید برنامه ها هم پاک میشن دلیلش هم اینه که الان داخل آیتیونز شما برنامه ای نیست و لی داخل آیپدتون هست برای هماهنگ سازی میاد و این دو ( کامپیوتر و آیپد ) رو یکسان میکنه .
ولی اگر نرم افزار ویدیو پلیر داشته باشید مثل Player x ( Free ) , OPlayer HD , AV PLAYER ... میتونید بدون احتیاج دادن به سینک کردن ( و از دست دادن برنامه هاتون ) فیلمهاتون رو به آیپد منتقل بدید
میتونید برای این کار از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلی نداره :46:
برای انتقال فایلهای PDF به نرم افزار iBooks باید Sync کنید ولی میتونید از برنامه ای مثل کیندل و یا ادوب ریدر استفاده کنید که مثل ریختن فیلم در نرم افزار هست و لازم به سینک نیستنقل قول:
درود
دوستان سئوالی داشتم.من آیپد2 64گیگ 3G ام رو برای فروش گذاشتم.کار کرده هست.سئوالم اینه که باید چطوری اطلاعات داخلش رو پاک کنم تا اثری ازش نمونه؟یه چیزی تو مایه های فرمت در ویندوز منظورمه.میخوام طرفی که بهش میفروشم دسترسی به اطلاعاتم نداشته باشه.
مرسی
درود بر شمانقل قول:
یک بار ریست فکتوری بکنید
و آیتیونز کامپیوتر رو یک بار کامل پاک کنید ( برنامه ها و همه چیز ) و اقدام کنید به سینک کردن اینجوری همه چیز پاک میشه
بچه ها من امروز داشتم با تبلتم کار می کردم یه ساعتی بازی کردم بعد حالا تبلت رو به هر طرف میچرخونم منو ها اون سمت نمیاد و فقط روی حالت عمودی پایین که دکمه Home میوفته سمت چپ منو ها قرار دارن.
چه اتفاقی افتاده ؟
نکنه قفلش کردین یادتون رفته بازش کنید :31: ( rotation lock )نقل قول:
سلام بچه ها.
بچه ها لطفا یه کم درباره shsh گرفتن توضیح میدین و یا یه لینک آموزشش برام میذارین؟
درود بر شمانقل قول:
ابتدا برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را از لینک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باری اجرای برنامه نیاز دارید تا آخرین نسخه جاوا بر روی کامپیوتر شما نصب باشه
و سپس برنامه را اجرا کنید و دستگاهتون رو به کامپیوترتون متصل کنید و منتظر بمونید تا دستگاه شما توسط برنامه شناسایی بشه
بر روی اسم دستگاهتون در برنامه تاینی آمبرلا کلیک کرده و در صفخه مقابل بر روی گذینه advanced رو انتخاب کنید
تیک گذینه save hosts to cidya... را بردارید
و از تب بالا گذینه general را انتخاب کنید و سپس بر روی save shsh کلیک کنید
فریمور دستگاهتون چنده؟
نقل قول:
درود
یکیبار از خود آیپد از General > Reset Contents ... رو زدم ولی آرم اپل میاد و یه گیج داره برای پر شدن ولی خالیه و بعد از گذشت 1 ساعت هنوز همون شکله.
وصلش کردم به آیتونز و برنامه ها رو دلیت کردم حالا هربار میزنم آیتونز گیر میکنه و از برنامه آیتونز خارج میشه.هیچ راه دیگه ای برای فکتوری کردنش نیست؟
مرسی
درود بر شمانقل قول:
یکبار ریستور کنید
ياعلي سلام
دوستان من. ويندوزمو عوض كردم و اخرين ورژن ايتيونز رو ريختم
ولي هر كاري ميكنم برنامه هاي دانلود شده از اپ استور رو نميتونه كپي كنه براي همين هم
نميذاره برنامه جديد بريزم اين در حاليه كه من تا قبل عوض كردن ويندوز و نصب اخرين ورژن ايتيونز هيچ مش مشكلي نداشتم
و ايتيونز همه برنامه هاي دانلود شده ام رو ميشناخت
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد
درود شما باید مجددا اپل آیدیتون رو در برنامه آیتیونز آتورایز کنیدنقل قول:
مرسی ولی مشکل همینه که هرچی میخوام آتورایز کنم این پیغام میاد :نقل قول:
including this one, you hav authorized 2 computers out of your available 5.
این پیغام میگه شما قبلا این کامپیوتر رو آتورایز کردید با این اپل آیدینقل قول:
شما برنامه هاتون رو با همین اپل آیدی دانلود کردید؟
بله با همین آیدی دانلود کردمنقل قول:
ولی بعد از نصب تازه ویندوز در روز گذشته اتورایز نکردم .
یک مرتبه دی آتورایز و مجددا آتورایز کنید و بر روی اسم دیوایستون در سمت چپ آیتیونز راست کلیک کنید و گذینه puschases app رو انتخاب کنید اگر مجددا به مشکل برخورد کردید یکبار آیتیونزتون رو کامب پاک کنید و از یک لینک سالم دانلود و نصب کنیدنقل قول:
نقل قول:
فریمور دستگاهتون چنده؟
خیلی ممنون دوست عزیز.
فریمور دستگاهم 4.3.3 هست .
چند روزه که ویندوز رو عوض کردم و نمیدونم باید از کجا app هایی که ریختم رو دوباره بازیلبی کنم؟
یکی بگه این نرم افزارهای اپل دقیقا کجا قرار میگیرد؟آیا امیدی به دانلود شده ها هست یا نه؟
C:\Users\َAdminstator\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applicationsنقل قول:
دوستان میخواستم بپرسم از شما که بهتره شارژ به چند درصد که میرسه وصلش کنیم به شارژر؟ 5 ؟ 10 ؟ یا کمتر؟
و اینکه آیا در حین شارژ شدن اگه با دستگاه کار کنیم ،فشاری به باتری میاد یا نه ؟
یه سوال دیگه اینکه من حس میکنم بعد از جیلبریک باتری خیلی کمتر جواب میده بهم مخصوصا نسبت به روز اولش که 80 درصد شارژ داشت سری اول خیلی عالی جواب داد ، مال جیلبریکه ؟ یا اصلا باید شارژ اولیه میکردیم باتری رو؟ آخه من چند جا دیدم گفته بودند که نیاز به شارژ اولیه نداره
نه دوست عزیز شما هر طوری دلتون می خواد شارژ کنید و هر طوری دلتون می خواد استفاده کنید.. نیازی به شارژ اولیه و ... نداره. جیلبریک هم خود به خود باعث کم شدن شارژتون نمیشه، ولی مود ها و چیزهایی که نصب می کنید چون به اندازه خود iOS بهینه نیستن باعث میشه کم کم مصرف دستگاه زیاد بشه، به نوعی هرچه بیشتر تغییر بدید و بیشتر چیزهای اضافه نصب کنید عمر باتریتون کمتر میشه.نقل قول:
درودنقل قول:
با اجازه مهندس
این جیلبریک واقعا یکی از نسخه های بی نقص هست
به جرئت می تونم بگم طی چند روز که باهاش کار کردم کوچکترین باگی اعم از کاهش سرعت و هنگ و کاهش زمان باطری مشاهده نکردم
شما سعی کن برنامه ها و مد هایی که میخای از سیدیا نصب کنی از سرس های معتبر دانلود کنی چون بعضی از برنامه ها داخل سیدیا هستند که باگ دارن و موجبات مشکلات بعدی رو فراهم میکنند
ممنونم از شما دوستای خوبم که به دقت جواب میدید . این سورسهای معتبر کدومها هستند ؟ و اینکه اگه از اینزتالئوس برنامه سرچ کنیم و نصب کنیم این هم جزء معتبرها هست یا نه ؟
یه سوال دیگه ای که برام پیش اومده با توجه به تحریم ایران توسط اپل ، اگه یه وقت باتری این دستگاههاشون خراب بشه ، برای تعویض توی ایران راهی هست یا خیر ؟ چون من یه جا دیدم گفته بودند که باتری فقط باید توسط نمایندگان مجاز اپل تعویض بشه و کار یوزر نیست ، و اپل هم که توی ایران و خاور میانه ظاهرا نمایندگی نداره !!! پس با این حساب عمر باتری که سر میرسه باید عمر آیپد رو هم تموم شده بدونیم ؟
این سورس رو میتونید ادد کنییدنقل قول:
Repo.insanelyi.com
بیگ باس هم خودش تو سیدیا هست و جزو سرس های مرجع هست
اینستالوس هم چون برنامه هاش کرک شده هستند میتونه برنامه های مشکل دار داشته باشه
یعنی شما میخای تا ۵ سال دیگه این آیپد تو داشته باشی و همین قدر باهاش کارکنی !؟:31::13:
پیشنهاد من اینه که اصلا از سایدیا برنامه ای بغیر از همون دو سه تا برنامه اصلی (اپ سینک و انستالوس) نصب نکنید
جدای از بدرد نخور بودن اپ ها همین مشکل عدم هماهنگی هم حسابی ادم رو اذیت میکنه
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
پیشنهاد من اینه که اصلا از سایدیا برنامه ای بغیر از همون دو سه تا برنامه اصلی (اپ سینک و انستالوس) نصب نکنید
جدای از بدرد نخور بودن اپ ها همین مشکل عدم هماهنگی هم حسابی ادم رو اذیت میکنه
سیستم عامل ios 5.0.1 واسه ایبد دو رو از کدوم سایت می تونم دانلود کنم؟جیلبریکش رو هم باید بعد از ریختن سیستم عامل انجام بدم؟