سلام
فریمور کنسول من به خاطر شیرین کاریه خودم 4.31 ofw شده می خواستم بدونم چه جوری میشه به 3.55 برشگردونم ؟:n27:
سلام
فریمور کنسول من به خاطر شیرین کاریه خودم 4.31 ofw شده می خواستم بدونم چه جوری میشه به 3.55 برشگردونم ؟:n27:
راه نرم افزاری و آسونی نیست که خودتون بتونید انجام بدید،باید یه متخصص الکترونیک که تجربه داره انجام بده،در ضمن E3 Flasher لازم دارید برای دانگرید کردن...............نقل قول:
کلا بهتره یه یه تعمیرکار مطمئن بسپارید این کارو................
هزینه هم بین 30 تا 50 میگیرن معمولا......................
سلام.من روی دستگاهم مولتی من 3.55 نصب است.الان اگه بخواهم بازی های جدید را اجرا کنم.باید چه ورژنی نصب کنم.که مشکل بریک هم نداشته باشه.در ضمن هزینه این کار هم چقدر هست.من شنیدم میگن بازی ها واسه 3.55 فیکس شده؟لطفا کامل توضیح دهید.
سلام دوستان
در شهرهای تبریز و ارومیه مغازه داری را میشناسید که دستگاهم را ببرو انگرید کند منم به 4.31 رفتم
لطفا شماره و ادرس را برام پیام بزنید با تشکر
اونی که 3.55 هست اسمش کاستوم فریمور هست نه مولتی مننقل قول:
که می تونی بدی با 30 تومن جدیدترین و بهترین ه-ک موجود یعنیRogero 4.30 v2.03 رو برات بریزن
به ه-ک جدید ارتقا بدید دیگه نیاز به فیکس و... نیست و تقریبا همه بازی هارو می تونی براحتی اجرا کنی احتمال بریک هم نزدیک صفره
iهمراه ه-ک جدید باید مولتی من 4.14 رو هم بریزن اما اگه نریختن یاداوری کنید...هزینه اضافه نباید بگیرن
پس از انجام این کارها ورژن دستگاه شما از 3.55 میشه 4.30 روجرو (نمی گن مولتی من 4.30 ...)
خیلی ممنوننقل قول:
دوست عزیز من خودم تعمیرکاره لپ تاپ و پی سی هستم و برای پروگرم کردن ic هم پروگرمر دارم البته نه E3 Flasherنقل قول:
مسئله پولش هم نیست می خوام خودم انجام بدم
اگه فایل bin آیسی رو دارین زحمت بکشین لینک دانلودش رو برام بزارین
والا من خودم E3 Flasher دارم،اما فایل BIN رو ندارم متاسفانه،یه سرچ بزنید پیدا میکنید................نقل قول:
اگه میخواید ادامه بدید بهتره یه E3 Flasher تهیه کنید،هم دسته دومش هست هم آکبندش جدیدا قیمتش اومده پایین...........................
ممنون میشم قیمت تقزیبی جفتشونو بهم بگیننقل قول:
آکبندش چندتا پک مختلف داره،فولش حدود 150 تا 180 هستش....................
دسته دومش هم بین 50 تا 100 خرید و فروش میشم...............
سلام ورژن دستگاه من 4.21 جای مطمئن توی پایتخت یا پشت شهرداری سراغ دارید برای اینکه دستگاه رو کپی خور بکنم؟؟ بعدم اینکه ورژن بالاتر دستگاه به چه دردی می خوره؟یعنی فرق بین 3.35 با 4.21 من چیه که مثلاً اگه برای منم بشه 3.35 چه تغییراتی به وجود می یاد توی دستگام ببخشید می دونم سوالم خیلی ابتدایی یه چند صفحه ای هم از فروم خوندم اما چیزی دستگیرم نشد
نمی دونم به این فروم ربط داره با نه من یه USB 16G Transcend دارم فرمتش FAT32 من دیده بودم می نوشتن نمیشه فولدر بالا تر از 4G توش ریخت ولی یه بازی 7G راحت ریختم توش بعد به ps3 وصل کردم بازی ارو راحت و بدون مشکل ریختم روش Multiman م دو یعنی کامپیوتر اشتباه می گه USB من FAT32 و USB من NTFS؟:n18:
درود....
اول مثل همه بیزی هستم و نشد از کسی که لینک ایبوت مستقیم کرد تشکر کنم thank you man
بازم ایبوت دارم نمیدونم چرا نمیتونم دانلود کنم از این سایت اگه کسی اوکی کنه مرسی
خوبه 10 تا بازی کمتر دارم کلی دنبال ایبوتشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
من خودم بازی که 13گیگ حجمش بودم ریختم و بدون هیچ مشکلی بازی کردمنقل قول:
یعنی فقط می شه ریخت نمی شه از توش بازی کرد؟نقل قول:
درود...
rogero 2..3 ایبوت که بیدا نکردم اومدم دیدم بازی که تو هارد کنسول ریختم فایل ها اسبلیت شده هستند قدیم تو 3.55 مولتی من خودکار سرهم میکرد
بازی اجرا میکردم صفحه سیاه میشد بعدم کنسول لعنتی از خودش خاموش میکردم مشکل ایبوته یا اینی که گفتم
اخر بای دبرتش کنم از بنجره بیرون خودم راحت کنم
سلام ورژن دستگاه من 3.55 میخواستم -- Rogero 4.30 v2.03 3.55 بریزم که بتونم بازی های جدیدو اجرا کنم . میخواستم بپرسم که نیاز به E3 Flasher هست یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید.
بچه ها کسی ایبوت اورجینال bces 00 484 موتوراستورم نداره؟
مرسی
سلام من slim دارم با اينرنت از 3.55 به 4.31 آپديت كردم .حالا چه خاكي تو سرم بريزم؟هزينش چقده؟
یه سوال مجیط xmb چیه دقیقا :n02: ؟
فرمت FAT32 نمیتونه فایلهای بالاتر از 4 گیگ رو ذخیره کنه، نه فولدرهای بالای 4 گیگ رو...نقل قول:
به عنوان مثال شما نمیتونید یک فایل ویدیویی 5 گیگ رو روی USB با فرمت FAT32 ذخیره کنید اما میتونید مجموع 5 فیلم که هر کدوم یک گیگ حجم دارند رو به راحتی به فلش مموریتون انتقال بدید.
بعضی بازیها درسته که بیش از 4 گیگ حجم دارند اما چون فایلی با حجم بالاتر از 4 گیگ ندارند شما میتونید اونها رو روی فلش کپی کنید.
امیدوارم متوجه اصل مطلب شده باشید...
مرسی خیلی کمک کرد ممنون:n26:
می خواستم تشکر کنم اما بلد نبودم رو چی بزنم به بزرگی خودتون ببخشید:n03:چون تازه کارم
همون صفحه اصلی ps3 همونی که گیمو ستینگو از اینجور چیزارو توش انتخاب میکنی در واقع یعنی ایننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز، هدف کمک رسانی بود که انجام شد؛ تشکر لازم نیست :happy:
درود....
تو -- 4.30 روجرو بازی heavy rain تو هارد کنسول ریختم دیدم فای های بیگ مولتی من سرهم نکرده اسبلیت گذاشته ؟؟؟؟؟؟؟؟ -- 3.55 خودش سرهم میکرد
راهش چیه؟؟
بازی که اجرا نکرد
دیسک اورج داخل نزاشتم گفته بودن این -- اکثرا دیسک اورج لازم نداره شنیدم موتور استورم دیسک اورج میخاد و ... بس الکی 4.30 کردیم همون 3.55 که همه فیکس میشدن بازی ها درسته؟؟
مرسی
بهتر بود همون 3.55 نگه میداشتید دستگاه رو،الان دیگه همه بازیها برای 3.55 دارن فیکس میشن..................نقل قول:
دیسک اوریج هم بهتره توی دستگاه باشه،بیشتر بازیها بدون دیسک اوریج اجرا میشن،اما اگه BRD توی دستگاه باشه خیلی راحت و روون تر میتونین بازی بکنین....................
با مولتی من بازی رو اسکن کنید توی آپشن برید قسمت اسپیلت،اگه پیدا نکردید به کسی مراجعه کنید دستگاه رو براتون آپدیت کرده...................
توصیه میکنم دانگرید کنید به 3.55،البته اگه واستون پولش مهم نیست....................
درود...
مرسی
این کنسول خسته کرد شاید ردش کنم بره
هزینه که نداره حوصله ندارم کنسول ببرم مغازه
دفه قبل خودم نصب کردم فقط برنامه مسخره که ریکاوری میبره مشکل ساز شد بهترین کار ریکاوری رفتن همون روش دستی هست
یک سوال دفه قبل برنامه ریکاوری رفتن بازی در اورد مجبور شدم رو هم 7 8 10 بار دکمه باور نگه دارم تا خاموش روشن بشه و بره ریکاوری تا کارم راه بیوفته عمر دستگاه کم شده یا ضربه دیده؟ ؟
اخر هم با روش دستی رفتم ریکاوری نه با برنامه مسخرشون
این نسخه 4.30 pkg خاستم نصب کنم 3 4 بار دستگاه ریست شد یا موقع بازی ایبوت میخاست دستگاه قفل کرده 4 5 بار با باور خودش Off کردم اگه عمر دستگاه کم شده بفروشمش راحت کنم؟؟؟
اگه باعث خرابی دکمه باور یا سخت افزارش در اینده نشده و نیمسوز نشده نفروشم به چه 3.55 تبدیل کنم روجرو یا ریباگ کدوم بهتره مرسی
مرسی الکس فرا
دوستان یه PS3 فت 40 گیگ گرفتیم دو روز باهاش بازی کردیم بعد خود به خود صفحه قرمز شد. RSOD
بردیم پیش فروشنده یه روز انگولک کرد درست نشد که نشد پس هم نگرفت. (گفت نصف قیمت پری روز ور میدارم!)
حالا میگه 250 تومن خرج داره و باید مادر بردش عوض شه.
حالا این مادر برد ها چطورن؟ نو میندازه یا ممکنه یه گندشو بندازه روش؟
راهی برای درست کردن صفحه قرمز دائمی هست؟ (میدونم چند نوعه، مال ما ظاهرا اون بده هست)
حسابی اعصابمون به هم ریخته لطفا کمک کنید. ممنون.
نمیدونم از کدوم پدر..... ای خریدی،اما خیلی آدم.... بوده واقعا.................نقل قول:
اون دستگاهی که به شما داده 100 % ریفر بوده و مشکل حرارتی داشته،تو ایران دستگاه ریفر زیاد اومد که بیشترشون مشکل دار بودن،حالا مشکلشون فرق میکرد،یکی عین ماله شما،یکی درایوش،یکی برقش،کلا زیاد مشکل داشتن.....................
توصیه میکنم به هیچ وجه اون 250 تومن رو به طرف ندید،با قیمت خیلی پایین تر افراد دیگه میتونن واستون ردیفش کنن،البته اگه تهران باشید......................
البته راه دائمی نداره اصلا،Yellow Dead هم راه دائمی نداره،اینم راه دائمی نداره،بدترین مشکلی که سری فت داره اینه که شما ممکنه الان یه قسمتش خراب بشه و درستش کنی ولی چند وقت بعد یا دوباره اونطوری میشه یا یه جای دیگش دوباره خراب میشه..................
حالا اگه تهران بودبد و تعمیرکار خوب خواستید به من PM بدید تا بهتون معرفی کنم................
ممنوننقل قول:
من دیگه واقعا نمیدونم اعتماد چیز خوبیه یا چیز بدیه.
متاسفانه نمیتونم کنسولو بیارم تهران. به هر حال ممنون.
اون مادر ... ای هم که کنسولو ازش خریدم بالاخره به چیزی که لیاقتش رو داره میرسه.
من دستگاهمو با کاستوم 4.30 -- کرده بودم الان که دوباره از -- در اوردمش و ورژن رسمی رو زدم هر بار کی سی دی میزارم داخل دستگاه باید تنظیمات دستگاه را ریست کنم تا سی دی رو بخونه وقتی یک سی دی دیگه میزارم بازهم باید اینکارو کنم تا سی دی رو بخونه. میخواستم بدونم مشکل دستگاه من چیه چطور باید درستش کنم. البته وقتی هم -- بود ابتدا که وارد بازی میشدم دستگاه قفل و ریست میشد تا سی دی رو میخوند و بازی رو اجرا میکرد
دستگاتون به احتمال زیاد از لحاظ نرم افزاری و ناند مشکل پیدا کرده،بهتره به تعمیر کار مراجعه کنید و ازش بخواید با ریکاوری کنسول رو بیاره بالا و آخرین فریمور رو براتون نصب کنه..................
سلام به همه.
ببخشید شاید سوالم قدیمی باشه اما اگر ممکنه جواب بدین.
من وقتی کنسول رو روشن میکنم یه نوشته به اسم Rogero میادش و توی این صفحه وقتی میرم System info ورژن دستگاه رو زده 4.11
اینجا یعنی CFW من 4.11 هستش؟
بعدش وقتی مولتی من رو باز میکنم و داخل مولتی من میرم System info اینجا ورژن دستگاه منو زده 3.55
این یعنی OFW من 3.55 هستش؟
کلا هدفم اینه ورژن دستگاه رو بیارم رو 4.30.
لازمه که اول CFW رو بیارم رو 3.55 یا از طریق همین ویزارد میتونم 4.30 نصب کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام دوست عزیز . میخواستم بدونم کنسولتون در اصل ورژنتون چنده. اگه 4 به پایین باشه باید CFW رو بیارید رو 3.55 . اما اگه 5 به بالا بود باید از طریق همین ویزارد میتونید 4.30 نصب کنید.
خب از کجا بفهمم ورژنش چنده؟ تو 2 تا مسیر 2 تا ورژن مختلف میبینم.نقل قول:
من وقتی کنسول رو روشن میکنم یه نوشته به اسم Rogero میادش و توی این صفحه وقتی میرم System info ورژن دستگاه رو زده 4.11
بعدش وقتی مولتی من رو باز میکنم و داخل مولتی من میرم System info اینجا ورژن دستگاه منو زده 3.55
سلام بچه ها , من cod.mw3 و ace combat رو تو cfw قبلیم بازی میکردم ولی بعد از آپدیت به CFW 4.20 ROGERO این دو تا بازی که گفتم دیگه اجرا نمیشن , لطفا بگین چیکار کنم , خواهش میکنم:n12:
سلام بچه ها , من cod.mw3 و ace combat رو تو cfw قبلیم بازی میکردم ولی بعد از آپدیت به CFW 4.20 ROGERO این دو تا بازی که گفتم دیگه اجرا نمیشن , لطفا بگین چیکار کنم , خواهش میکنم:n12:
سلام کنسول من کپی خور بودهکه پس از آپدیت توسط اینترنت به 4.55 تبدیل شده لطفا کسی رو معرفی کنید که کمکم کنه.نقل قول:
با سلام اگه به فريمور 4.30 راجرو كنسول را ببريم ايا مي توان فيلم 3d bluray ديد ؟
بله میشه،تا اونجایی که من میدونم رو هر دستگاهی میشه 3D اجرا کرد،ربطی به هـک نداره.....................نقل قول: